abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_103170480
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de baas der kazen. :9~ :9~
pi_103170510
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de bazen der kazen. :9~ :9~
jij denkt dat je echte cheddar kaas krijgt bij de gemiddelde kebabzaak? :D
pi_103170536
Vreetkick..
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:25 #54
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_103170550
Jawe bij Marmaris krijg je ook kapsalon, echter had ik nu zin in een groot broodje kabab, echt heerlijk O+

Trouwens op de foto heb ik het broodje zelf doormidden gesneden ( half turks brood krijg je gewoon als je een heel broodje besteld ).

De stromen knoflook heb ik zelf voor gezorgd ( vraag altijd de saus apart, is vervelend als je het broodje later nog wilt opeten en het vol met knoflook zit waardoor het broodje "nat" van de knoflook is, saus apart FTW ! )

Groot broodje kabab ( dus de foto die ik heb gemaakt x2 kost 7 euro ( incl feta ) zonder feta 6.50.

Daarnet de andere helft naar binnen gewerkt O+ heerlijk.

Van die nerdjes die beweren dat ik geen groente lust :')

Ik houd gewoon van veel vlees in de kabab, en van die figuren die gaan beweren dat ze weten hoe "echte" kabab smaakt, alsof mij dat wat boeit dat je tijdens je all-in vakantie in turkije echte kabab hebt gegeten, wowwwwwww :') :')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:50 #55
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103170568
Döner hier is seperatorvlees. Gehakt op een spies.

Echte döner bestaat uit lappen echt lamsvlees (geen gehakt) die op een spies zijn gebracht. En dan serveren op een schaal, eerst reepjes pide op de bodem, dan die verdrinken in de tomatenpuree, dan het dönervlees erop, echte boter eroverheen smelten. Rijst en yoghurt ernaast en groene pepers en tomaten van de grill erbij.

Het ooit zo bazige gerecht is gedegradeerd tot ordinair uitgaansfastfood.
This isn't even my final form.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:50 #56
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_103170569
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de baas der kazen. :9~ :9~
Als je geheid een plakbek wil moet je pannenkoeken met Cheddarkaas en stroop eten. :9~
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_103170577
Poll: Kebab of Kebap?
Kebab
Kebap
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_103170585
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

jij denkt dat je echte cheddar kaas krijgt bij de gemiddelde kebabzaak? :D
Anders is het geen echte kapsalon, daar hoort simpelweg Cheddar kaas op. :(
pi_103170640
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:08 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Anders is het geen echte kapsalon, daar hoort simpelweg Cheddar kaas op. :(
net als echt vlees voor 2 van die broodjes als uit op niet voor 7 euro is te fixen en er dan nog winst op maken is dat met cheddar kaas ook het geval. te dure basisingredienten.
pi_103170699
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:07 schreef Levolution het volgende:
Döner hier is seperatorvlees. Gehakt op een spies.

Echte döner bestaat uit lappen echt lamsvlees (geen gehakt) die op een spies zijn gebracht. En dan serveren op een schaal, eerst reepjes pide op de bodem, dan die verdrinken in de tomatenpuree, dan het dönervlees erop, echte boter eroverheen smelten. Rijst en yoghurt ernaast en groene pepers en tomaten van de grill erbij.

Het ooit zo bazige gerecht is gedegradeerd tot ordinair uitgaansfastfood.
Bij welke zaak krijg je dit bazengerecht? :P
pi_103170762
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

net als echt vlees voor 2 van die broodjes als uit op niet voor 7 euro is te fixen en er dan nog winst op maken is dat met cheddar kaas ook het geval. te dure basisingredienten.
Als er echte Cheddar kaas op zit, wil ik wel wat extra betalen. Geen enkele probleem. :Y
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:15:02 #62
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103170905
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:10 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Bij welke zaak krijg je dit bazengerecht? :P
Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

This isn't even my final form.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:17:09 #63
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_103171017
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:00 schreef Infinitum het volgende:

[..]

echte kebab kun je in NL niet krijgen (ik ben het nooit tegengekomen in ieder geval), vaak zie je de foto 1 versie, foto 2 is de betere variant en voor echte kebab moet naar Turkije :P
Urban myth: Doner kebab (zoals wij het kennen tussen een broodje) komt uit Turkije.

Doner kebab (het broodje met gesneden spitvlees) is "uitgevonden" door turken in Duitsland en er bestaat niet zoiets als "zoals kebab hoort" , hooguit "zoals het meestal word verkocht"
Het is van origine gewoon een tafel gerecht, op een bord, van reepjes lamsvlees die van een spit worden gesneden, net zoals gyros.
pi_103171073
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.
Jammer. Maar separatenvlees gaat er ook heel makkelijk in.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:18:51 #65
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171109
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:18 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Jammer. Maar separatenvlees gaat er ook heel makkelijk in.
Is er vast wel ergens, misschien duiken er zo kenners op. :P
This isn't even my final form.
pi_103171139
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

[ afbeelding ]
Dat ziet er inderdaad 'goed' uit.
pi_103171166
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:17 schreef robber57 het volgende:

[..]

Urban myth: Doner kebab (zoals wij het kennen tussen een broodje) komt uit Turkije.

Doner kebab (het broodje met gesneden spitvlees) is "uitgevonden" door turken in Duitsland en er bestaat niet zoiets als "zoals kebab hoort" , hooguit "zoals het meestal word verkocht"
Het is van origine gewoon een tafel gerecht, op een bord, van reepjes lamsvlees die van een spit worden gesneden, net zoals gyros.
omg. ga nou niet die discussie aan, want er zijn heul veel gerechten die in meerdere landen bestaan en er is altijd ruzie over wie nou wat eerst had :D
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:23:20 #68
352124 o43blondiee
Onbegrepen Genie.
pi_103171310
Wel toevallig eigenlijk, heb al 3 dagen zin een een groot broodje kebab!

Slaaplekker lieve FOK!kers! O+
Ieder zijn ding.
pi_103171312
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

[ afbeelding ]
Ze maken het in Istanbul net zo toch?

Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:26:24 #70
29844 ricost
Heb jij juh masker op ?
pi_103171437
Ik wil gewoon een durum doner met het vlees dat ze in turkije ook hebben !
Een durum hier in NL smaakt bagger :(
WOKNOK
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:27:35 #71
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_103171476
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:20 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

omg. ga nou niet die discussie aan, want er zijn heul veel gerechten die in meerdere landen bestaan en er is altijd ruzie over wie nou wat eerst had :D
Dat dus.
Net zoals die oeverloze discussies over "originele" erwtensoep/hachee/shoarma/hamburgers enz enz 8)7

Blijft de klacht staan dat het bovenste broodje in de op er belachelijk uit ziet :')
Bij een knappe toko zou je dan iig de mogelijkheid moeten hebben om te zeggen "zonder groente" :7 , zo bestel ik hem altijd :9
Groenvoer is voor konijnen.
Ik zal morgen eens een foto maken van een "broodje" in mijn gehucht...
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:28:00 #72
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171501
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:23 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Ze maken het in Istanbul net zo toch?

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreį. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.



Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
This isn't even my final form.
pi_103171584
Ik vind die kebab op die laatste plaatjes in de OP trouwens verdomd veel op een darmkanaal lijken, of hersenen :r Echt zo'n rare vorm
Ga weg
pi_103171645
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:

[..]

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreį. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.

[ afbeelding ]

Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
ja da is lekker. in nederland niet te krijgen denk ik, volgens mij mogen schapendarmen hier niet verkocht worden ivm bse enzo?
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:31:49 #75
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103171661
Sowieso Turks voedsel in Nederland serieus nemen. In Türkiye krijg je döner kebap broodje dat net zo groot is als je hoofd, met echt lekker vlees.
En de Adana kebap daar is O+ O+ O+. Dolme kan iedereen maken.
Feyenoord Rotterdam
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:32:21 #76
349538 Anno2012
Het is toch ongelofelijk man!
pi_103171695
quote:
15s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:30 schreef Nikmans het volgende:
Ik vind die kebab op die laatste plaatjes in de OP trouwens verdomd veel op een darmkanaal lijken, of hersenen :r Echt zo'n rare vorm
Dit. Ziet er echt vies uit.

Of chocolade ofzo lijkt het wel op'

Al zal het heerlijk zien als je het ruikt en eet.
Paardelul !!!
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:32:30 #77
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171704
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:31 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

ja da is lekker. in nederland niet te krijgen denk ik, volgens mij mogen schapendarmen hier niet verkocht worden ivm bse enzo?
Zou best kunnen, in Turkije deden ze er ook moeilijk over. Maar zo lekker, zo kruidig.
This isn't even my final form.
pi_103171712
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:

[..]

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreį. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.

[ afbeelding ]

Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
Geen zorgen, brother. Schapendarmen of niet het gaat er in. Zelfs rattenvlees goed voorbereid en smakelijk uitziend gaat er in.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:32:57 #79
125061 Koenholio
*O* Adenine, Thymine,..
pi_103171717
LUL!! NU HEB IK HONGER :(
Guanine en Cytosine! *O*
pi_103171739
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:32 schreef Levolution het volgende:

[..]

Zou best kunnen, in Turkije deden ze er ook moeilijk over. Maar zo lekker, zo kruidig.
ja goed gerechtje. turken weten wel wat lekker is :9
pi_103171752
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:

[..]

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreį. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.

[ afbeelding ]

Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
Wat is het verschil qua vlees hier en daar dan? Volgens mij wel eens een docu gezien en die gasten bouwen zo'n ding toch gewoon zelf op in lagen?
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_103171780
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:33 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

ja goed gerechtje. turken weten wel wat lekker is :9
Klopt. Turken en Marokkanen zijn echte vleeseters. Vooral Turken kunnen er wat van.
pi_103171822
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:34 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Klopt. Turken en Marokkanen zijn echte vleeseters. Vooral Turken kunnen er wat van.
ze hebben heerlijk vlees, maar ook heerlijke andere gerechten. zoals in turkije heb ik het hier in nederland nog niet gegeten bij een restaurant.
pi_103171844
ow en verse vis aan de zee :9
pi_103171925
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

ze hebben heerlijk vlees, maar ook heerlijke andere gerechten. zoals in turkije heb ik het hier in nederland nog niet gegeten bij een restaurant.
Je romantiseert e.e.a. .Tenzij de koeien en het vlees in Turkije van aanzienlijk betere kwaliteit zijn.
Het is vlees dat klaargemaakt is door Turken met recepten afkomstig uit dat zelfde land.
Dat het daadwerkelijk anders smaakt ligt waarschijnlijk aan jouw perceptie.

En ja ik ben ook in Turkije geweest.
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_103171927
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:35 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
ow en verse vis aan de zee :9


Ook lekker, Turkse Pizza.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:37:59 #87
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171928
quote:
15s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:33 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Wat is het verschil qua vlees hier en daar dan? Volgens mij wel eens een docu gezien en die gasten bouwen zo'n ding toch gewoon zelf op in lagen?
Ik weet niet waar allemaal, maar voor zover ik weet wordt het hier het steeds meer 'gehakt'. Dat wil zeggen: gehakt maken van seperator/restvlees, dit met vet, bindingsmiddel etc. kneden en dan om de spies heen plakken (drukken). Daarom is döner ook zo goedkoop.
This isn't even my final form.
pi_103171953
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:07 schreef Maikuuul het volgende:
Jawe bij Marmaris krijg je ook kapsalon, echter had ik nu zin in een groot broodje kabab, echt heerlijk O+

Trouwens op de foto heb ik het broodje zelf doormidden gesneden ( half turks brood krijg je gewoon als je een heel broodje besteld ).

De stromen knoflook heb ik zelf voor gezorgd ( vraag altijd de saus apart, is vervelend als je het broodje later nog wilt opeten en het vol met knoflook zit waardoor het broodje "nat" van de knoflook is, saus apart FTW ! )

Groot broodje kabab ( dus de foto die ik heb gemaakt x2 kost 7 euro ( incl feta ) zonder feta 6.50.

Daarnet de andere helft naar binnen gewerkt O+ heerlijk.

Van die nerdjes die beweren dat ik geen groente lust :')

Ik houd gewoon van veel vlees in de kabab, en van die figuren die gaan beweren dat ze weten hoe "echte" kabab smaakt, alsof mij dat wat boeit dat je tijdens je all-in vakantie in turkije echte kabab hebt gegeten, wowwwwwww :') :')
U mad bro?
pi_103171986
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 22:45 schreef Scully het volgende:
De beste broodjes Döner zijn te koop bij Chaplin in Enschede!

Aanrader!! ^O^ _O_
Eens ^O^
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:42:12 #90
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103172102
quote:
7s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:37 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Je romantiseert e.e.a. .Tenzij de koeien en het vlees in Turkije van aanzienlijk betere kwaliteit zijn.
Het is vlees dat klaargemaakt is door Turken met recepten afkomstig uit dat zelfde land.
Dat het daadwerkelijk anders smaakt ligt waarschijnlijk aan jouw perceptie.

En ja ik ben ook in Turkije geweest.
Het wordt anders gekruid en anders geserveerd. De kwaliteit van het vlees zal wel niet anders zijn, maar het wordt lekkerder (subjectief) bereid op je tafel gebracht. Besef dat vlees dat met kolen bereid is anders smaakt dan in een pan. Het zelfde resultaat is in Nederland ook wel te behalen, maar het wordt gewoon niet of minder gedaan.

Dat betekent niet dat Nederland zuigt ofzo. Hier kun je andere typen vlees weer heel goed eten. Ik zou niet weten waar ik in Turkije moet zijn voor een steak ofzo.
This isn't even my final form.
pi_103172141


Een keer bij mijn vriendin op. Hartige taart.
pi_103172261
quote:

Die man verdient een lintje en kunstsubsidie.
Dit is geen eten meer, maar kunst! O+
pi_103172313
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:42 schreef Levolution het volgende:

[..]

Het wordt anders gekruid en anders geserveerd. De kwaliteit van het vlees zal wel niet anders zijn, maar het wordt lekkerder (subjectief) bereid op je tafel gebracht. Besef dat vlees dat met kolen bereid is anders smaakt dan in een pan. Het zelfde resultaat is in Nederland ook wel te behalen, maar het wordt gewoon niet of minder gedaan.

Dat betekent niet dat Nederland zuigt ofzo. Hier kun je andere typen vlees weer heel goed eten. Ik zou niet weten waar ik in Turkije moet zijn voor een steak ofzo.
Dat wat jij zei van die yoghurt heb ik anders nog nooit gezien in Turkije.
Maar misschien kom/kwam jij in de niet of minder toeristische gebieden.... Waar ik was hadden ze ook allemaal zo'n ding staan als dit:



Eerlijk gezegd nauwelijks verschil geproefd met de 'Hollandsche' variant. Maar wellicht dat Ankara dan niet de plaats in maar je de binnenlanden moet intrekken. Ik vond alleen de sambal wel een stuk heter daar :9~
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_103172335
quote:
99s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:45 schreef MonteCristo het volgende:

[..]

Die man verdient een lintje en kunstsubsidie.
Dit is geen eten meer, maar kunst! O+
Kunst of niet, erin gaat ie. :9
pi_103172398
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:47 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Kunst of niet, erin gaat ie. :9
That's what she said ^O^
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:51:00 #96
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_103172498
terechte kalcht.

Ik doe altijd zonder groente, en sommige donerzaken komen dan nog steeds met een klein beetje vlees aanzetten. Dan zeg ik gwn doe meer erin of ik ga weg en vaak moet ik dan weg :')
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:51:17 #97
333026 ZuidGrens
VI Hooligans
pi_103172515
Maastricht _O_

Maar die kebabtent op de Markt is echt zwaar smerig! Je krijgt een durum van een halve meter maar daar zit ook 80 % groente in
pi_103172574
Gadver dat 2de plaatje.

Het moet ongeveer 50% vlees 50% groente zijn.
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
pi_103172608
:') @ iedereen.


DIT is kebab.
pi_103172609
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:51 schreef Drinky het volgende:
terechte kalcht.

Ik doe altijd zonder groente, en sommige donerzaken komen dan nog steeds met een klein beetje vlees aanzetten. Dan zeg ik gwn doe meer erin of ik ga weg en vaak moet ik dan weg :')
Juist. Je hebt recht op een stukje fatsoenlijk vlees. Dat moet je gewoon zeggen, niet dat ze de boel 'flessen' recht voor je neus. :(
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')