abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_103170480
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de baas der kazen. :9~ :9~
pi_103170510
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de bazen der kazen. :9~ :9~
jij denkt dat je echte cheddar kaas krijgt bij de gemiddelde kebabzaak? :D
pi_103170536
Vreetkick..
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:25 #54
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_103170550
Jawe bij Marmaris krijg je ook kapsalon, echter had ik nu zin in een groot broodje kabab, echt heerlijk O+

Trouwens op de foto heb ik het broodje zelf doormidden gesneden ( half turks brood krijg je gewoon als je een heel broodje besteld ).

De stromen knoflook heb ik zelf voor gezorgd ( vraag altijd de saus apart, is vervelend als je het broodje later nog wilt opeten en het vol met knoflook zit waardoor het broodje "nat" van de knoflook is, saus apart FTW ! )

Groot broodje kabab ( dus de foto die ik heb gemaakt x2 kost 7 euro ( incl feta ) zonder feta 6.50.

Daarnet de andere helft naar binnen gewerkt O+ heerlijk.

Van die nerdjes die beweren dat ik geen groente lust :')

Ik houd gewoon van veel vlees in de kabab, en van die figuren die gaan beweren dat ze weten hoe "echte" kabab smaakt, alsof mij dat wat boeit dat je tijdens je all-in vakantie in turkije echte kabab hebt gegeten, wowwwwwww :') :')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:50 #55
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103170568
Döner hier is seperatorvlees. Gehakt op een spies.

Echte döner bestaat uit lappen echt lamsvlees (geen gehakt) die op een spies zijn gebracht. En dan serveren op een schaal, eerst reepjes pide op de bodem, dan die verdrinken in de tomatenpuree, dan het dönervlees erop, echte boter eroverheen smelten. Rijst en yoghurt ernaast en groene pepers en tomaten van de grill erbij.

Het ooit zo bazige gerecht is gedegradeerd tot ordinair uitgaansfastfood.
This isn't even my final form.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:07:50 #56
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_103170569
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Grote kapsalon met extra veel gesmolten Cheddar kaas. Cheddar kaas is de baas der kazen. :9~ :9~
Als je geheid een plakbek wil moet je pannenkoeken met Cheddarkaas en stroop eten. :9~
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_103170577
Poll: Kebab of Kebap?
Kebab
Kebap
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_103170585
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:06 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

jij denkt dat je echte cheddar kaas krijgt bij de gemiddelde kebabzaak? :D
Anders is het geen echte kapsalon, daar hoort simpelweg Cheddar kaas op. :(
pi_103170640
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:08 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Anders is het geen echte kapsalon, daar hoort simpelweg Cheddar kaas op. :(
net als echt vlees voor 2 van die broodjes als uit op niet voor 7 euro is te fixen en er dan nog winst op maken is dat met cheddar kaas ook het geval. te dure basisingredienten.
pi_103170699
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:07 schreef Levolution het volgende:
Döner hier is seperatorvlees. Gehakt op een spies.

Echte döner bestaat uit lappen echt lamsvlees (geen gehakt) die op een spies zijn gebracht. En dan serveren op een schaal, eerst reepjes pide op de bodem, dan die verdrinken in de tomatenpuree, dan het dönervlees erop, echte boter eroverheen smelten. Rijst en yoghurt ernaast en groene pepers en tomaten van de grill erbij.

Het ooit zo bazige gerecht is gedegradeerd tot ordinair uitgaansfastfood.
Bij welke zaak krijg je dit bazengerecht? :P
pi_103170762
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:09 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

net als echt vlees voor 2 van die broodjes als uit op niet voor 7 euro is te fixen en er dan nog winst op maken is dat met cheddar kaas ook het geval. te dure basisingredienten.
Als er echte Cheddar kaas op zit, wil ik wel wat extra betalen. Geen enkele probleem. :Y
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:15:02 #62
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103170905
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:10 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Bij welke zaak krijg je dit bazengerecht? :P
Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

This isn't even my final form.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:17:09 #63
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_103171017
quote:
1s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:00 schreef Infinitum het volgende:

[..]

echte kebab kun je in NL niet krijgen (ik ben het nooit tegengekomen in ieder geval), vaak zie je de foto 1 versie, foto 2 is de betere variant en voor echte kebab moet naar Turkije :P
Urban myth: Doner kebab (zoals wij het kennen tussen een broodje) komt uit Turkije.

Doner kebab (het broodje met gesneden spitvlees) is "uitgevonden" door turken in Duitsland en er bestaat niet zoiets als "zoals kebab hoort" , hooguit "zoals het meestal word verkocht"
Het is van origine gewoon een tafel gerecht, op een bord, van reepjes lamsvlees die van een spit worden gesneden, net zoals gyros.
pi_103171073
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.
Jammer. Maar separatenvlees gaat er ook heel makkelijk in.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:18:51 #65
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171109
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:18 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Jammer. Maar separatenvlees gaat er ook heel makkelijk in.
Is er vast wel ergens, misschien duiken er zo kenners op. :P
This isn't even my final form.
pi_103171139
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

[ afbeelding ]
Dat ziet er inderdaad 'goed' uit.
pi_103171166
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:17 schreef robber57 het volgende:

[..]

Urban myth: Doner kebab (zoals wij het kennen tussen een broodje) komt uit Turkije.

Doner kebab (het broodje met gesneden spitvlees) is "uitgevonden" door turken in Duitsland en er bestaat niet zoiets als "zoals kebab hoort" , hooguit "zoals het meestal word verkocht"
Het is van origine gewoon een tafel gerecht, op een bord, van reepjes lamsvlees die van een spit worden gesneden, net zoals gyros.
omg. ga nou niet die discussie aan, want er zijn heul veel gerechten die in meerdere landen bestaan en er is altijd ruzie over wie nou wat eerst had :D
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:23:20 #68
352124 o43blondiee
Onbegrepen Genie.
pi_103171310
Wel toevallig eigenlijk, heb al 3 dagen zin een een groot broodje kebab!

Slaaplekker lieve FOK!kers! O+
Ieder zijn ding.
pi_103171312
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Turkije, Duitsland. In Nederland weet ik niks, je moet 'iskender' bestellen (geen döner schotel, maar echt iskender), maar vaak krijg je dan toch weer seperatorvlees en niet de nodige accesoires zoals yoghurt erbij.

Ik eet dan ook allang geen döner meer. In Turkije misschien weer.

Dit komt in de buurt, maar er moet dus nog yoghurt en rijst bij en onder het vlees ligt brood:

[ afbeelding ]
Ze maken het in Istanbul net zo toch?

Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:26:24 #70
29844 ricost
Heb jij juh masker op ?
pi_103171437
Ik wil gewoon een durum doner met het vlees dat ze in turkije ook hebben !
Een durum hier in NL smaakt bagger :(
WOKNOK
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:27:35 #71
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_103171476
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:20 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

omg. ga nou niet die discussie aan, want er zijn heul veel gerechten die in meerdere landen bestaan en er is altijd ruzie over wie nou wat eerst had :D
Dat dus.
Net zoals die oeverloze discussies over "originele" erwtensoep/hachee/shoarma/hamburgers enz enz 8)7

Blijft de klacht staan dat het bovenste broodje in de op er belachelijk uit ziet :')
Bij een knappe toko zou je dan iig de mogelijkheid moeten hebben om te zeggen "zonder groente" :7 , zo bestel ik hem altijd :9
Groenvoer is voor konijnen.
Ik zal morgen eens een foto maken van een "broodje" in mijn gehucht...
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:28:00 #72
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103171501
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:23 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Ze maken het in Istanbul net zo toch?

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreç. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.



Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
This isn't even my final form.
pi_103171584
Ik vind die kebab op die laatste plaatjes in de OP trouwens verdomd veel op een darmkanaal lijken, of hersenen :r Echt zo'n rare vorm
Ga weg
pi_103171645
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 23:28 schreef Levolution het volgende:

[..]

Kijk, daar zie je het: ECHT vlees _O_
Goed programma is dat trouwens.

Overigens, voor de liefhebbers, een minder bekend maar misschien wel lekkerder gerecht: kokoreç. Als je dat ooit in handen krijgt, probeer het.

[ afbeelding ]

Laat je niet afschrikken door het feit dat het schapendarmen zijn. Vertrouw me. :9~
ja da is lekker. in nederland niet te krijgen denk ik, volgens mij mogen schapendarmen hier niet verkocht worden ivm bse enzo?
  zondag 16 oktober 2011 @ 23:31:49 #75
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103171661
Sowieso Turks voedsel in Nederland serieus nemen. In Türkiye krijg je döner kebap broodje dat net zo groot is als je hoofd, met echt lekker vlees.
En de Adana kebap daar is O+ O+ O+. Dolme kan iedereen maken.
Feyenoord Rotterdam
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')