Ik ben ook een grote eter, mijn vriendin iets minder. Ik mag altijd haar bord leegeten.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:48 schreef o.us het volgende:
[..]
Ach, ik eet verschikkelijk veel dus met twee mensen zit ik al best vol.
Dan is er iets mis met je smaakpapillen. Nergens en dan ook nergens in Nederland kunnen ze lekkere iskender ( gerecht met doner vlees) maken.quote:Op zondag 16 oktober 2011 23:37 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Je romantiseert e.e.a. .Tenzij de koeien en het vlees in Turkije van aanzienlijk betere kwaliteit zijn.
Het is vlees dat klaargemaakt is door Turken met recepten afkomstig uit dat zelfde land.
Dat het daadwerkelijk anders smaakt ligt waarschijnlijk aan jouw perceptie.
En ja ik ben ook in Turkije geweest.
quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:49 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[..]
HAHA, een hele bastilla. Doe maar drie of vier mensen.
Komt inderdaad heel bekend voor.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:50 schreef o.us het volgende:
Harira, Marokkaanse gevulde tomatensoep. Wordt regelmatig door Marokkanen gegeten als vastenbreker tijdens de Ramadan.
[ afbeelding ]
Herkenbaarquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:53 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Turkse en Marokkaanse gerechten zien er altijd uit alsof ze gewoon wat groente bij elkaar in een pan hebben gegooid en na een uur hebben gekeken of het wat is geworden.
Moest hardop lachenquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:53 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Turkse en Marokkaanse gerechten zien er altijd uit alsof ze gewoon wat groente bij elkaar in een pan hebben gegooid en na een uur hebben gekeken of het wat is geworden.
Oh, ik moet toegeven dat ik het soms jammer vind dat groenten en sommige vlees te gaar worden gemaakt. Mijn groenten heb ik liever knapperig, mijn rundvlees mag wel medium.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:53 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Turkse en Marokkaanse gerechten zien er altijd uit alsof ze gewoon wat groente bij elkaar in een pan hebben gegooid en na een uur hebben gekeken of het wat is geworden.
Hutspot met rookworst is ook niet echt moeilijk, wel?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:53 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Turkse en Marokkaanse gerechten zien er altijd uit alsof ze gewoon wat groente bij elkaar in een pan hebben gegooid en na een uur hebben gekeken of het wat is geworden.
Hahahquote:Op maandag 17 oktober 2011 01:53 schreef Isetmyfriendsonfire het volgende:
Turkse en Marokkaanse gerechten zien er altijd uit alsof ze gewoon wat groente bij elkaar in een pan hebben gegooid en na een uur hebben gekeken of het wat is geworden.
Ziet er verukkelijk uit.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:56 schreef o.us het volgende:
Birouttes, Marokkaanse loempias. Uiteraard op Mediterraanse wijze gevuld, hoef ik de Turken niet uit te leggen.
[ afbeelding ]
Je eet alleen als je sport?quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:59 schreef Levolution het volgende:
Ik heb honger, maar ben niet thuis en kan niet sporten. Dus ik kan niks eten.
Heb vandaag al 5 maaltijden en fruit gehad en een beschuit bij de thee.quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:59 schreef MarokkaanseKip het volgende:
[..]
Je eet alleen als je sport?
quote:Op maandag 17 oktober 2011 02:02 schreef Ayca het volgende:
Eh ik had eens Marokkaanse koekjes gekregen in bladerdeeg met een soort van helva erin, enig idee hoe het heet? In driehoekjes, als dat uitmaakt.
quote:Op maandag 17 oktober 2011 01:56 schreef o.us het volgende:
Birouettes, Marokkaanse loempias. Uiteraard op Mediterraanse wijze gevuld, hoef ik de Turken niet uit te leggen.
[ afbeelding ]
Ah oke oke. Ik dacht dat is er eentje die elke calorie eraf wil hebbenquote:Op maandag 17 oktober 2011 02:00 schreef Levolution het volgende:
[..]
Heb vandaag al 5 maaltijden en fruit gehad en een beschuit bij de thee.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |