Ja nu wil ik hem dus ook, bedanktquote:Op dinsdag 15 november 2011 20:35 schreef Skaai het volgende:
[..]
Wat mooi
Ik heb net stout gedaan en een keukenmachine besteldhij was echt betaalbaar en nog best om naar te kijken ook
[ afbeelding ]
Da´s hipquote:Op woensdag 16 november 2011 20:33 schreef Markster het volgende:
Waarom maakt iedereen tegenwoordig opeens cupcakes?
Leverde je topic niet het gewenste antwoordquote:Op woensdag 16 november 2011 20:33 schreef Markster het volgende:
Waarom maakt iedereen tegenwoordig opeens cupcakes?
Op kieskeurig kom ik hem nu voor 119 euro tegen (goedkoopste, da's wel inclusief verzending)quote:Op woensdag 16 november 2011 19:19 schreef DanToenOoitNu het volgende:
[..]
Zoiets moet ik ook hebben! Als ik botercrème maak, zit mijn hele keuken onder de poedersuiker
quote:Op donderdag 17 november 2011 09:24 schreef Geelman het volgende:
In cupcakes zitten toch heel veel calorieën, en daar zijn vrouwen toch allergisch voor?
quote:Op donderdag 17 november 2011 09:36 schreef uniekhoorn het volgende:
118.99 bij Neckermann incl. Verzend. Ja, ik heb hem gister besteld
Ja snotver, nu wil ik 'm ookquote:Op donderdag 17 november 2011 10:00 schreef Cathmar het volgende:
Ziet er goed uit, jullie aankoop uniekhoorn en skaai. Ben benieuwd!
mijn verjaardag komt er aan en dit zou wel eens een leuk kado voor mezelf kunnen zijn
Jawel & nee.quote:Op donderdag 17 november 2011 15:40 schreef deadly_kiss het volgende:
hebben jullie geen handmixer dan? of staan jullie 40u per week cakes te bakken?
Nee, maar met de handmixer is het soms wat geklungel om alles erbij te gooien, ik heb het ding een keer laten vallen waardoor er door de hele keuken marshmallow-icing verspreid wasquote:Op donderdag 17 november 2011 15:40 schreef deadly_kiss het volgende:
hebben jullie geen handmixer dan? of staan jullie 40u per week cakes te bakken?
Ik ben liever lui dan moe en mijn keuken zit altijd onder de poedersuiker als ik frosting maakquote:Op donderdag 17 november 2011 15:40 schreef deadly_kiss het volgende:
hebben jullie geen handmixer dan? of staan jullie 40u per week cakes te bakken?
whahahaquote:Op donderdag 17 november 2011 16:53 schreef Ayca het volgende:
Zag deze foto en moest aan dit topic denken.
[ afbeelding ]
ik zet mijn bak altijd in de gootsteen dan spetters het niet over heel het aanrecht heenquote:Op donderdag 17 november 2011 17:05 schreef Skaai het volgende:
[..]
Ik ben liever lui dan moe en mijn keuken zit altijd onder de poedersuiker als ik frosting maak
Nou is schoonmaken sneller en goedkopermaar hey ik ben liever lui dan moe
Daarnaast staat het gewoon onwijs tof in mijn keuken.
(ik heb overigens 92 euro betaald voor die keukenmachine, kreeg uiteindelijk mijn 5 euro korting terug van iChica)
Oeh, dat ga ik dit weekend eens proberen. Zit me al een week te verheugen op de Oreo-cakes die ik zaterdag wil gaan bakkenquote:Op donderdag 17 november 2011 17:34 schreef deadly_kiss het volgende:
ik zet mijn bak altijd in de gootsteen dan spetters het niet over heel het aanrecht heen![]()
Gevonden!quote:Op woensdag 16 november 2011 12:31 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Liedje je bruidstaart is prachtig![]()
Respect ook dat je man mee helpt
![]()
De binnenkant is trouwens de kers op de taart![]()
Ik heb me voor het eerst gewaagd aan cakepops.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Eerder te lang dan te kort denk ikquote:Op vrijdag 18 november 2011 09:38 schreef Silmarwen het volgende:
Ik spuit ze, deegverlies is minimaal. Je kunt ook zo'n ijs scoop ding gebruiken!
Cakejes zakken altijd wel wat in, das normaal.Tussentijds de oven opengedaan? Lang genoeg gemixt?
hihi!quote:Op donderdag 17 november 2011 16:53 schreef Ayca het volgende:
Zag deze foto en moest aan dit topic denken.
[ afbeelding ]
Ik bewaar gedecoreerde taarten en cakejes meestal niet in de koelkast, want marsepein en fondant gaan zweten als het te koud wordt. Als je vulling het aankan (dus geen slagroom), dan beter buiten de koelkast, op een donkere en droge plaats.quote:Op vrijdag 18 november 2011 09:04 schreef Troel het volgende:
En ik heb nog steeds niet gevonden hoe lang ik cupcakes gedecoreerd met marsepein kan bewaren, wie o wie kan me helpen?
Hmm, dat dacht ik dus ook, maar daar werd de marsepein ook zweterig van helaas. Nou was de marsepein niet meer heel vers, maar tochquote:Op vrijdag 18 november 2011 14:35 schreef -Trinity- het volgende:
[..]
Ik bewaar gedecoreerde taarten en cakejes meestal niet in de koelkast, want marsepein en fondant gaan zweten als het te koud wordt. Als je vulling het aankan (dus geen slagroom), dan beter buiten de koelkast, op een donkere en droge plaats.
Die heb ik! Ik heb hem bij de Makro vandaan en daar kostte die iets van 120?quote:Op donderdag 17 november 2011 15:17 schreef -Trinity- het volgende:
[ afbeelding ]
Misschien dat ik toch ook maar ga sparen voor een keukenmachine, vind deze best enig. (kMix en Artisan zijn helemaal mooi, maar onbetaalbaar
)
Goeie tip, online is 'ie rond de 160. Even kijken of ik iemand met zo'n pas kan overmeesteren.quote:Op vrijdag 18 november 2011 17:24 schreef Ooi86 het volgende:
Die heb ik! Ik heb hem bij de Makro vandaan en daar kostte die iets van 120?
Waar woon jequote:Op vrijdag 18 november 2011 19:35 schreef -Trinity- het volgende:
[..]
Goeie tip, online is 'ie rond de 160. Even kijken of ik iemand met zo'n pas kan overmeesteren.
quote:
Da's best uit de richting. Ik ga eens even zoekenquote:
Waarom niet? Bedoel je met de pasta of de koekjes?quote:Op zaterdag 19 november 2011 15:11 schreef sararaats het volgende:
vraagje: kan je ook speculoos cupcakes maken? ik krijg voor Kerst een cupcake-maker
mix voor speculoosquote:Op zaterdag 19 november 2011 15:13 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Waarom niet? Bedoel je met de pasta of de koekjes?
Gewoon zilvere food colouring spray.quote:Op zaterdag 19 november 2011 12:32 schreef Isabeau het volgende:
Je familie vindt je vast erg leuk en creatief met al die taarten, SilHoe heb je die metaallook zo gekregen?
Toen ik ze nog regelmatig maakte deed ik het op de volgende manier: droge en natte delen los van elkaar in twee aparte kommen mengen. Vervolgens de natte bij de droge gieten en eventjes (heel kort) doorroeren totdat al het droge bevochtigd lijkt, een soort van paar keer omscheppen. Nooit last gehad van inzakkende cupcakes en ik gebruikte ook geen kant en klare meelmixen, maar zeefde de bloem samen met het bakpoeder zelf.quote:Op vrijdag 18 november 2011 09:40 schreef Troel het volgende:
[..]
Eerder te lang dan te kort denk ik
Ijsding, dat is een goed ideeEn ja, een beetje inzakken is normaal, maar nu ziet het er echt niet uit
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |