Ah, de jumbo zit in de buurt! Italiaanse traiteur zit vast in Eindhoven (in de buurt), maar is het niet raar om daar alleen een mozzarella'tje te kopen?quote:Op maandag 3 oktober 2011 20:07 schreef Isegrim het volgende:
Jumbo heeft echte buffelmozarrella.Verder heeft elke zichzelf respecterende Italiaanse traîteur het.
Nee hoor, dat is niet raar. Bij mijn traîteur in elk geval niet.quote:Op maandag 3 oktober 2011 20:24 schreef Flappe-du-Pomme het volgende:
[..]
Ah, de jumbo zit in de buurt! Italiaanse traiteur zit vast in Eindhoven (in de buurt), maar is het niet raar om daar alleen een mozzarella'tje te kopen?
Ik stel me altijd voor dat je daar hele maaltijden haalt voor als er 10 mensen bij je komen eten
Je hebt gelijkquote:Op maandag 3 oktober 2011 20:26 schreef robertoo het volgende:
Maakt toch niet uit of het raar is..
Wat het niet is vind ik, zij zijn een gespecialiseerd winkeltje met allerlei lekkernijen, echt niet vreemd om daar alleen buffemozzarella te halen
Nee, maar ik dacht dat een traiteur echt bedoeld was om hele gerechten te kopen, niet zozeer een kaasjequote:Op maandag 3 oktober 2011 20:41 schreef Isegrim het volgende:
Het is toch ook niet raar om bij de supermarkt alleen één appel te halen ofzo?
Ik vind de structuur en de hele subtiele smaak (samen met tomaat, basilicum en olijfolie) erg lekker!quote:Op maandag 3 oktober 2011 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik snap niet waarom het zo geliefd is, smakeloos als tofu
Romig Piet, da's lekker. En in combinatie met:quote:Op maandag 3 oktober 2011 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik snap niet waarom het zo geliefd is, smakeloos als tofu
Is het koning. De smaak van koningskruid, tomaat, bufala, peper en een beetje olie is voor mij.. jawel, koning.quote:Op maandag 3 oktober 2011 21:21 schreef Flappe-du-Pomme het volgende:
[..]
Ik vind de structuur en de hele subtiele smaak (samen met tomaat, basilicum en olijfolie) erg lekker!
Ik snap niet waarom het ene zo geliefd is en andere zo gehaat.quote:Op maandag 3 oktober 2011 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik snap niet waarom het zo geliefd is, smakeloos als tofu
Ik ook. Maar ik heb er wel woede mee weten op te wekken. Een Italiaanse boerenseun bracht eens flink een paar bollen voor me mee. Ik deed er een beetje zout op. Hij vond het echt een zware belediging voor zijn Mozzarella en werd boos.quote:Op maandag 3 oktober 2011 21:25 schreef Isegrim het volgende:
Goeie mozzarella vind ik erg lekker, de structuur vooral.
Dat was echt heel goede Mozzarella. Vandaar de boosheid van die jongen. Het is mijn smaak. Ik vind dat lekker.quote:Op maandag 3 oktober 2011 22:09 schreef RobinOok het volgende:
Goede tofu hoef je net zo min lekker te maken als goede mozzarella.
Goede tofu als in reeds gekruid?quote:Op maandag 3 oktober 2011 22:09 schreef RobinOok het volgende:
Goede tofu hoef je net zo min lekker te maken als goede mozzarella.
Nee, goede tofu als in vers en zacht en smeuïg zonder bijsmaakjes.quote:Op maandag 3 oktober 2011 22:37 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
Goede tofu als in reeds gekruid?
Waar haal jij die dan?quote:Op maandag 3 oktober 2011 22:46 schreef Isegrim het volgende:
Nee, goede tofu is ook ongekruid lekker.Is echt heel wat anders dan die harde, smakeloze blokken die de super heeft.
Klinkt als een goed idee. Maar in kwark zit trouwens nauwelijks lactose, net als in kaas.quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 14:20 schreef DrukVout het volgende:
Piet? Hoe kan ik kwarktaart maken zonder kwark? Ik ben lactosa-intollerant.
Zou ik bijvoorbeeld soya-yoghurt in een theedoek een nacht kunnen hangen en het daarmee maken? Ala hangop manier dus?
En heeft totaal geen smaakquote:Op maandag 3 oktober 2011 22:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, goede tofu als in vers en zacht en smeuïg zonder bijsmaakjes.
Jammerlijke is dat ik zelfs op harde boter reageer waar ook weinig in zit. Als ik een boterham met kaas eet knort mijn maag de rest van de dag met alle gevolgen van dien.quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 14:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Klinkt als een goed idee. Maar in kwark zit trouwens nauwelijks lactose, net als in kaas.
Je zou ook Tofu kunnen gebruiken, dat is in principe soya kwark
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |