Had eind jaren 90 een collega die op een bepaald moment geen melk meer dronk omdat hij er achter gekomen was dat melk uit koeien kwam. Die was rond de 25quote:Op maandag 12 maart 2012 19:41 schreef MaximusTG het volgende:
Ik durf te wedden dat er zeker wel basisschoolkinderen zijn die niet weten dat melk van koeien komt. Die denken dat het in een fabriek wordt gemaakt.
Dit, maar dan met Pringles ipv kruidnagelsquote:Op maandag 12 maart 2012 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb dat met kruidnagel, ooit worst gegeten met veel kruidnagel en de nacht daarop sloeg een buikgriep toe, de geur van kruidnagel kwam weer mee naar buiten en sindsdien kan ik het niet meer luchten of zien.
Ik heb n keer kebab met knoflooksaus gehad, de hele nacht boven de wc gehangen, en heb het nooit meer gegeten. Kan de geur nog niet verdragen, jaren laterquote:Op maandag 12 maart 2012 20:11 schreef seasushi het volgende:
[..]
Dit, maar dan met Pringles ipv kruidnagels
Ok, nou zit je ze te verzinnen!quote:Op maandag 12 maart 2012 19:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Had eind jaren 90 een collega die op een bepaald moment geen melk meer dronk omdat hij er achter gekomen was dat melk uit koeien kwam. Die was rond de 25
Spinazie vind ik nu ook heerlijk, even in de wok, of gewoon heel kort gekookt. Maar als ik maizena en curry in 1 kast zie staan, krijg ik wel de rillingen.quote:Op maandag 12 maart 2012 18:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Terwijl spinazie heel lekker is, als je het niet hakt, maar gewoon kort kookt, blaadjes goed uitdrukt,mmmmm
Ik vraag me nog altijd af hoe die blikken bami (of was het nasi) smaken die je wel eens in de supermarkt ziet staanquote:Op maandag 12 maart 2012 22:58 schreef Xanteh het volgende:
Kant en klare bami van de Lidl bij opa en oma op 2e kerstdag
Deze ken ik niet, maar je hebt ook van die hamlappen in blik die er megasmerig uitzien, maar als ze eenmaal warm zijn eigenlijk best goed te eten zijnquote:Op dinsdag 13 maart 2012 10:58 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ik vraag me nog altijd af hoe die blikken bami (of was het nasi) smaken die je wel eens in de supermarkt ziet staan.
edit: deze: [ afbeelding ]
Dat moet haast wel vies zijn..
Zulke dingen durf ik niet te proevenquote:Op dinsdag 13 maart 2012 10:58 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ik vraag me nog altijd af hoe die blikken bami (of was het nasi) smaken die je wel eens in de supermarkt ziet staan.
edit: deze: [ afbeelding ]
Dat moet haast wel vies zijn..
Voor zover ik weet ligt de achterhoek ook in gelderland haha. Woon zelf ook in de achterhoek, in het uiterste oostenquote:Op maandag 12 maart 2012 19:49 schreef MaximusTG het volgende:
Oh, ja, ik uit Gelderland, ook een vrij boerige regio. Weet nog goed dat ze op een gegeven moment zo'n houten koe hadden met een rubberen uier met melk. Mocht je zelf melken.
Achterhoek = Gelderland, maar Gelderland != (per se) Achterhoek.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 14:33 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[..]
Voor zover ik weet ligt de achterhoek ook in gelderland haha. Woon zelf ook in de achterhoek, in het uiterste oosten
Brrr... Je mocht dat dan wel weggooien?quote:Op dinsdag 13 maart 2012 14:59 schreef jerney het volgende:
Vleesik kreeg dat maar niet weg. Kauwen tot je een droge, grijze bal had en dan stapelen op de rand van je bord.
Mijn vader at dat vroeger, Suzi Wan heette dat toen en dat was echt goor. Echt met brokken Nasi erin.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 10:58 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Ik vraag me nog altijd af hoe die blikken bami (of was het nasi) smaken die je wel eens in de supermarkt ziet staan.
edit: deze: [ afbeelding ]
Dat moet haast wel vies zijn..
Gelukkig welquote:Op dinsdag 13 maart 2012 15:01 schreef Selestha het volgende:
[..]
Brrr... Je mocht dat dan wel weggooien?
En voor die tijd heette het Koen Visser.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 15:32 schreef Kluts het volgende:
[..]
Mijn vader at dat vroeger, Suzi Wan heette dat toen en dat was echt goor. Echt met brokken Nasi erin.
Maar het grootste trauma heb ik wel overgehouden aan de macaroni van mijn ma. Met saus uit een zakje waar dan die gore stukjes gedroogde paprika inzat.En het er dan vakkundig uitvissen, je bestek op bord leggen als je klaar bent met de lepel over die stukjes heen.
En ma die dan zei: "ja, en nu ook nog ff die hap onder je lepel opeten!'.![]()
![]()
Ik eet nu nog steeds geen macaroni eigenlijk, puur vanwege de associatie met die gore saus.
Wij hadden een keer de bakplaat op tafel en toen was daar per ongeluk een maïskorrel op terecht gekomen, waar we pas achter kwamen toen er een stukje popcorn bij mijn vader op zijn bord vloog.quote:Op woensdag 14 maart 2012 18:44 schreef douche-eendje het volgende:
Er schoot er bij mij net nog een binnen....
Maceroni met smac of gehakt, zakjessaus met de hierboven genoemde gedroogde stukjes paprika en mn grote vijand...
[ afbeelding ]
Brrrr![]()
En wat was het ooit hilarisch toen mn vader er een flinke scheut van die troep over zijn eten drapeerde en de slasaus zuur bleek te zijn![]()
Dat deed mijn moeder ook! Het gebeurde ook regelmatig dat mijn schaaltje yoghurt naast mijn bord werd gezet en dan mocht ik na elke hap prak een hap yoghurt. Meestal spoelde ik mijn eten eigenlijk met yoghurt weg.quote:Op woensdag 14 maart 2012 19:26 schreef kibo het volgende:
Net zolang aan tafel moeten blijven zitten tot je bord helemaal leeg was, ook al was het eten inmiddels koud en stijf![]()
En als het naar zijn zin echt te lang duurde kieperde die ouwe de yoghurt er gewoon overheen
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |