Die is me onbekendquote:Op zaterdag 10 september 2011 12:52 schreef rac het volgende:
[..]
Ben dus niet de enige die dat dus erg vind, ken je ook de geur van Bastogne-koeken-met-zonnebrand typisch strand geurtje
Gelukkig kreeg ik door m'n oma vers gebakken brood met roomboter en suikerquote:Op zaterdag 10 september 2011 13:36 schreef Mylene het volgende:
Casinobrood met kokosbrood en een yogidrink uit zo'n plasic fles.
Mijn oma dacht altijd dat ze mij hiermee verwende.
Stel je voor super hete dag op een strand , en een geur die zo mier zoet is en de hele tijd blijft hangen.quote:
Wij hadden dat met zonnebrand en capri-sonne zakjes met een drankje. Maar een trauma is dat niet, dat is juist een goede herinnering.quote:Op zaterdag 10 september 2011 14:39 schreef rac het volgende:
[..]
Stel je voor super hete dag op een strand , en een geur die zo mier zoet is en de hele tijd blijft hangen.
Ook jeugd sentiment btw we aten altijd bastogne koeken op strandjes, en een mierzoete zonnebrand geur hing dan vaak om ons heen, soms ruik ik 'm nog steeds.
(ik weet alleen niet of ik die geur als positief of negatief moet beschouwen)
Je wilt je tartaar doorbakken? En je spaghetti kapotgekookt?quote:Op zaterdag 10 september 2011 13:07 schreef Filatelistfetisjist het volgende:
Jus, heel veel jus.
De eerder genoemde spaghetti 'al dente'.
Donkerrode tartaartjes (dat hoort zo).
De ook al eerder genoemde smacaroni.
Broodjes met hamburger, heel veel mayo en een blaadje sla een broodje gezond noemen (Was wel lekker trouwens)
Tja, zo was mijn moeder tegen haring, want had ooit wat gehoord over haringworm. Ze legde verder alles in de koelkast, biefstuk werd geheel doorbakken.quote:Op zaterdag 10 september 2011 15:03 schreef _Loki het volgende:
Edit; mijn moeder is ook vrij naïef dus als er ergens in een tijdschrift of de krant of iets stond dat iets slecht/goed was, kregen we het niet meer/veel te veel. Zo ook het gedoe met melk als je opgroeit. Bij het ontbijt óf een reep kaas óf een glas melk óf een overranzig kalktablet. Ew.
Volgens mij kwam dat van de huishoudschool ja, het was een ''goedkope wijze om aan vleesch bij den maaltijd te komen'' meen ik me te herinneren van een advertentie die ik heb gezien uit de jaren 50.quote:Op zaterdag 10 september 2011 15:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Smac is nogal een favoriet van veel moeders hierzo. Hoe zou dat komen? Heeft het blue band kookboek dat er in gebracht of was dat een huishoudschool favoriet?
haha dat klinkt bekend, maar dan met de parasieten in alle zeevisquote:Op zaterdag 10 september 2011 15:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, zo was mijn moeder tegen haring, want had ooit wat gehoord over haringworm. Ze legde verder alles in de koelkast, biefstuk werd geheel doorbakken.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |