abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 22:00:55 #126
176114 Under_Score
Sarcastische lul
pi_103127678
Waar Middelpunt in enschede
wanneer pas geleden
wie ik, mijn zusje mijn zwager en mijn nichtje.

Wat

Vooraf, er werd standaard brood geserveerd met kruidenboter, het brood was lekker vers en de kruidenboter smaakte goed.

ik had een voorgerecht van champignons met kruidenboter, deze smaakten erg lekker.

mijn zusje en zwager en nichtje hadden geen voorgerecht.

Hoofdgerechten.

Voor mij een tournados, een grote steak van 300 gram. gevraagd om rosé gebakken te krijgen en dit was ook prima gedaan, lekker warm en mals stuk vlees. erg goed van smaak. bij het hoofdgerecht hoorden nog patatjes, gewoon patat, niets bijzonders verder. ook zat er een salade bij, net als bij de andere hoofdgerechten. deze salade werd alleen op een grote schaal geleverd, dat voelde toch een beetje raar aan. maar hij was wel lekker.

mijn zwager had een ladysteak van ong 200 gram. goed doorbakken. zag er goed uit en smaakte goed. mijn zwager koos voor aardappelschijfjes IPV patat. ook hier hoorde de salade bij.

Mijn zusje nam een kipshoarma schotel ( klein ) ondanks de naam klein zag de schotel er erg groot en goedgevuld uit, voor mij zou dat perfect zijn geweest, maar mijn zusje is geen grote eter waardoor de kip uiteindelijk verdeeld werd onder de mannen. smaakte wel erg lekker. en zag er goed verzorgd uit. wederom patat en salade erbij.

mijn kleine nichtje kreeg een kindermenu, met kipnuggets en patatjes. omdat de maaltijd van ons nogal wat bereidingstijd had, wat voor ons niet erg was want we zaten lekker te genieten in het zonnetje, kwam de serveerster met de vraag of de kleine haar eten eerder wou hebben. haar menu werd dan ook snel geleverd. ook dit zag er erg goed uit.

Na, mijn kleine nichtje kreeg een kinderijsje. dit was een verassend groot ijsje maar ze heeft hem helemaal opgegeten :) mijn zusje en ik hadden créme brulee. deze smaakte erg lekker, maar ik vergeet telkens hoe machtig het is. mijn zwager had een ijscoup. hier zat zoveel ijs op dat hij het niet helemaal op kreeg. ook de toetjes waren allemaal erg lekker en werden mooi snel geleverd.
en de créme brulee ging erg lekker samen met de irish coffee die ik na had.

kosten, al met al 120 euro. voor een etentje met 3 volwassenen en een kind geen slechte prijs.
hoewel we niet bijzonder veel gedronken hadden. 1 fristi, 3 cola, 1 rode wijn en een irish coffee.
Cijfer. een 8. goed gegeten, behulpzaam en snel personeel. altijd leuk als de chef nog komt vragen of alles naar wens is. leuke ambiance. alleen de locatie doet mij niet bijzonder veel. het restaurant zelf zag er prima uit, mooi open en een leuk terras.
toch jammer dat sommige klanten de auto op de stoep parkeren ipv op de naastgelegen parkeerplaats!

hier ga ik zeker nog een keer eten.
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 22:32:16 #127
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_103129165
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 20:55 schreef Mama_Mia het volgende:
Waar: eetcafé Atrium in Enschede
Wanneer: vanavond
Wie: Ik en mijn buurmeisje
Wat:

Voor Ik: Verborgen champignons: in knoflookroomsaus, met kaas gegratineerd
Buurmeisje: In het mandje: verschillende soorten brood met daarbij kruidenboter, knoflooksaus en olijfolie

Beide voorgerechten waren lekker! Er zat wel veel kaas over de champignons en het was VEEL. Met het oog op het hoofd- en nagerecht heb ik het ook niet opgegeten, maar het was erg smakelijk. Ook de broodjes met kruidenboter en knoflooksaus waren lekker.

Hoofd Ik: We gaan voor goud: biefmedaillons in 'n licht pittige, zoete sojasaus met champignons, prei, ui, peultjes en cashewnoten
Buurmeisje: Kip in 't groen: stoofpotje van mals kippenvlees, sperzieboontjes en kokosmelk, geserveerd met pasta

De biefmedaillons waren erg lekker maar ook dit was erg veel, er zaten drie grote stukken biefstuk in. Ook ging de smaak na een tijdje wat tegenstaan, en het pittige heb ik niet geproefd. De kip was lekker met een subtiele kokossmaak maar de pasta was wel te gaar.

Na Chocolade affaire: chocoladefondue (v.a. 2 personen) verleidelijk en onweerstaanbaar... samen lange vingers, cake, koekjes en vers fruit dippen in gesmolten chocolade, geserveerd met ijs en slagroom

Bij de chocoladefondue zat onder andere (van het fruit) kiwi, verse ananas, druiven, mandarijntjes en vijgen. Als koekjes zaten er kletskoppen bij. Dit was echt heerlijk :9 de chocolade was precies goed qua smaak en bijna alles smaakte er goed bij. Alleen jammer dat de lange vingers wat slof waren.
Kosten: inclusief 1 witte wijn, 1 cola light en 2 ijsthee was het nog net geen 62 euro.
, aan het einde werd de bediening wat snel omdat het erg druk was, maar geen moment het gevoel gehad dat je opgejaagd werd. Atrium doet een beetje onprofessioneel aan door verschillende glazen en stoelen te hebben, maar het eten is er prima (al hadden we ook met 4 personen dit op kunnen eten en geen honger kunnen hebben) en het is zeker voor herhaling vatbaar!
De in bolt gezette delen met kritiek kan ik dan absoluut niet rijmen met:
quote:
Cijfer: 8.5! Prima eten
:?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_103130229
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 22:32 schreef golfer het volgende:

[..]

De in bolt gezette delen met kritiek kan ik dan absoluut niet rijmen met:

[..]

:?
Veel zegt natuurlijk niks over de kwaliteit van het eten, en er waren een aantal kleine minpuntjes, maar over het algemeen was alles absoluut prima, dus ik zie niet in wat er vreemd is aan het cijfer :+ Als alles perfect was is het natuurlijk geen 8.5!
♥ scars make us who we are ♥
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 23:41:39 #129
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_103132459
Slechte pasta, veel te veel op het bord, smaken die je gaan tegenstaan, ouwe lange vingers en bediening die te gehaast doet komt bij mij nooit in de buurt van een 8,5.
Hooguit een zesje. Maar misschien leg ik de lat wel te hoog. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 23:54:15 #130
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_103132904
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 23:41 schreef golfer het volgende:
Slechte pasta, veel te veel op het bord, smaken die je gaan tegenstaan, ouwe lange vingers en bediening die te gehaast doet komt bij mij nooit in de buurt van een 8,5.
Hooguit een zesje. Maar misschien leg ik de lat wel te hoog. ;)
Het is niet voor een ieder weggelegd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_103140504
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 22:52 schreef Mama_Mia het volgende:

Veel zegt natuurlijk niks over de kwaliteit van het eten, en er waren een aantal kleine minpuntjes, maar over het algemeen was alles absoluut prima, dus ik zie niet in wat er vreemd is aan het cijfer :+ Als alles perfect was is het natuurlijk geen 8.5!
"Ook ging de smaak na een tijdje tegenstaan" lijkt me best slecht voor eten :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_103143641
Waar: L'Anticipation - John Rosiak (Lyon)
Wanneer: afgelopen dinsdag
Wie: m'n vriend en ik
Wat:

Apéro: voor mij een witte Macon met een lepel kastanje-crème en voor m'n vriend witte Macon met Mirabelles, geserveerd met brood, crème van bloemkool en anchovis

Voorgerecht: ik: pâte sablée met paprika, fondant van geitenkaas en tomaat, voor hem carpaccio van eend met tapenade van zwarte olijven en parmesaanse kaas

Tussendoor: champagne met grapefruitsorbet

Hoofdgerecht: voor mij zalmfilet met foie gras, vleesjus en wat groente en voor hem een grote tournedos ook met foie gras.

Kaas: niet voor hem want daar houdt hij niet van, ik wel, de serveerster kwam een enorm bord aan met misschien wel 20 soorten kazen waarvan je mocht kiezen, ik heb het gehouden bij St Nectaire, Tom de Savoie, blue d'Yssingeaux, en nog twee anderen waar ik de naam van vergeten ben :')

Na gerecht: voor beiden een 'assiette gourmande' met oa suikerspinijs, macarons en een gelatine van spinazie met mint: erg vreemd maar erg lekker.

Wijn: Mercurey Framboisière (rood).

Prijs: 127,-

De apéro was net iets té vond ik, te veel kastanje-crème zodat hel veel te zoet was. De dressage van de borden was erg origineel zonder daarbij de schoonheid te verliezen.
De zalm met foie gras was hemels, de vleesjus maakte het helemaal af. De bediening erg vriendelijk en gastvrij, de prijs vonden wij zeer correct.

Mijn cijfer 8,5/10
  zondag 16 oktober 2011 @ 14:12:51 #133
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_103146363
Waar : Kade 60 in Den Helder
Wanneer : ± 1.5 weekje terug.
Wie : Mijn vriend, vriendin, haar zoontje en ik.

Wat : Lunch!

Ik had de Clubsandwich met kip, ei, bacon, tomaat, komkommer en chips. Mijn vriend had het 12-uurtje: diverse soorten beleg met een kroket en rundvleessalade. Vriendin had de Carpaccio met oude kaas, pesto en pijnboompitten en haar zoontje van 2 had patatjes en een frikandel.

Ik kan hier enkel voor mij en MikeyMo spreken, want de rest heb ik niet geproefd. Dus ik hou het even simpel :P

We zaten buiten op het terras, want het was precies in die week dat het voor het laatst in Oktober zulk heerlijk weer was en ook nog best warm (22 graden).

Mijn Clubsandwich met kip, ei, bacon, tomaat, komkommer en chips was prima te doen. Erg lekker zelfs. Het enige "rare" was dat (ik had verwacht dat ze er van die dorito's chips bij/naast zouden serveren) ze er naturel chips overheen hadden gemikt. Gewoon een handvol. Zo van "Hop". Daar stond ik ietwat vreemd van te kijken, zeker omdat dat IMHO gewoon niet bij een lunch past. Maar goed, no harm done, het kindje van 2 was er blij mee :P. De Clubsandwich had ik met wit brood genomen en smaakte eigenlijk verrassend lekker. Met name de bacon was lekker. Niet te vet en niet te droog.

Het 12 uurtje van mijn vriend bestond uit 3 plakken witbrood, bakje jam, plakje ham, plakje kaas, boter (margarine ;( ) kroket en rundvleessalade. Daar was ook gewoon vrijwel niks op aan te merken, afgezien van dat ik het met roomboter zou serveren. Maar goed, vriend heeft niet eens zooi op zijn brood dus het boeide hem toch niet :') Kroket was lekker, brood was erg vers, het was gewoon goed. Klaar.

Ik geloof dat we met zijn 4' en inclusief 4 amsterdammers voor mij, 3 cola voor MikeyMo, 1 yogi voor het kindje, 2 ijsthee en een cola light voor die vriendin, iets van om en nabij de 42 euro kwijt waren.

Vond het wel meevallen. Zeker omdat het eten gewoon erg goed te doen was de bediening vriendelijk was (kindje mocht zelfs nog een cadeautje uitzoeken) en we heerlijk in de zon op het terras konden zitten.

Cijfer : 7.5.
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_103146481
Ik krijg trek van het verslagje van prego :@
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_103147040
Waar : Shabu shabu Haarlem.
Wanneer : Gisteren
Wie : Ik en mensen

Inmiddels het bekende conceopt van 'onbeperkt' sushi. 4 rondes en max 5 Sushi pp.
En nog niemand gezien die het op kan. Sumo is nog iets soepeler geloof ik.

De kwaliteit van het eten is volgens mij ietsjes beter in vergelijking tot Sumo maar dan hebben we het echte over tiendes verschil. De aankleding, sfeer en bediening vind ik iets minder.

Als ik nog een keer naar zo een tent ga (en dat is vast wel eens) zal ik denk ik mede dor de ligging, aankleding, etc voor Sumo kiezen in Haarlem.

Maar voor de rest gewoon een voldoende van Shabu Shabu en weet te leveren wat je verwacht.

http://www.shabushabu.nl/?gclid=CLvY7e6Z7asCFXFItAodPV3upQ
pi_103147787
quote:
11s.gif Op zondag 16 oktober 2011 14:16 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik krijg trek van het verslagje van prego :@
:Y)
pi_103167412
Waar?
Lindenhof, te Giethoorn.
http://www.restaurantdelindenhof.nl/

Wanneer?
Ergens in September

Wat at je?
Martins ziel en zaligheid
7 gangen menu.

Amuse:
Cherry tomaatje gecarameliseerd met sesamzaadjes
kabeljauw, olijf, cherry tomaat hart, olijfolie en kruiden
Eigen gemaakt mini baguette en bolletje. Met boter
rode biet met wasabi

Voorgerecht:
- Cocquile met een heerlijk zoete dressing met daarin bloemen vanuit de tuin.
- Salade met verschillende soorten vis. Kabeljauw, paling en rode mul.

Hoofdgerecht:
- Vis (dacht kabeljauw) met eekhoorntjesbrood saus.
- Zwezerik gebakken op de BBQ. Puree van Pastinaak

Toetjes:
- Kaasplankje (keuze uit minimaal 50 soorten kaas)
- Soufle van citroenkwark. Met ijs van passievrucht met schuimpje van passievrucht. Krokant laagje met daaronder iets met een zuurtje.
- Een ijs van een drank soort

Impressie?
Gezellige sfeer van niveau

Kosten?
350 euro voor 2 personen

Cijfer?
9
(perfectie bestaat niet, maar het kwam aardig dichtbij. )

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2011 22:19:52 ]
pi_103167900
Waar?
Heerenplein Hilversum.

Wanneer?
Begin September

Wat at je?
Voorgerecht:
Runder Carpaccio met de beste dressing ooit, hiervoor kom ik elke keer terug naar het Heerenplein

Hoofdgerecht: Lamsrack met knoflooksaus

Toetje: Dame Blanche.

Impressie?
Klein gezellig restaurantje. Geen witte lakens met gepoetst zilver bestek hier. Gezellige eet gelegenheid, vriendelijke bediening.

Kosten?
65 tot 70 euro

Cijfer?
8
pi_103170215
quote:
0s.gif Op zondag 16 oktober 2011 22:17 schreef Aneurism het volgende: (keuze uit minimaal 50 soorten kaas)
O+
pi_103197675
Zijn er al mensen in Rotterdam naar Oliva & Gusto, Very Italian Pizza of Happy pizza op de Rottekade geweest waarbij de voorlaatste pas geopend is? :)
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_103364459
Wij gaan morgenavond bij http://www.huisdewiers.nl/home.htm eten. het is maar een paar honderd meter lopen van ons huis (en zelfs maar 100 als we het kanaal overzwemmen) en ik ben toch wel erg benieuwd nadat we er al een jaar tegenaan kijken. de recensies zijn best ok, en dat herfstmenu ziet er smakelijk uit!

Op de site staat nog een leuk verhaal over het oude Huis de Wiers, een landhuis uit de 17e eeuw. Tegenwoordig staat er een moderne interpretatie van dat huis, tof gebouw. En het restaurant zit in de kelder.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_103475343
Waar? MacDonalds Rotterdam Zuidplein

Wanneer? 22-10-2011, met mijn ouders en broertje

Wat at je?
Voordeelmenu medium met de greatest hits weer: Quarter Pounder, medium friet, medium milkshake vanille.

Ma had ook een voordeelmenu medium, de heren de large versie.

Impressie?
Prima. Ik had geluk want mijn Quarter Pounder moest later komen. Iedereen die ooit bij de Mac is geweest snapt waarom dat een geluk is. Hij smaakte heel erg goed, zo'n beetje als een 'showmodel'. Op deze manier werd mijn friet ook niet koud (die heb ik eerst nog met gemak op kunnen eten). De milkshake vanille geeft me altijd het idee om een keer een emmer mee te nemen naar de Mac, er een paar in te gooien en mee te nemen naar huis. :P

Ik werd vrolijk van de gezellige, veel te grote lounge stoelen bij binnenkomst en de blije behangetjes. Ook vond ik de jongen die bij ons in de buurt stond te vegen en mijn burger kwam brengen met een extra berg servetten (en ballonnen moest brengen aan kinderen) erg serieus met zijn werk bezig. De meiden aan de kassa's stonden te springen om onze bestelling op te nemen. Ze waren zo'n beetje aan het vechten om onze bestelling op te nemen. Maar dan op een leuke manier.

Kosten?
30 Euro voor 4 personen.

Cijfer?
Voor een Mac is deze vestiging een echte aanrader. Lekker, behulpzaam en veel initiatief gezien van medewerkers. Je zal er bijna blij van worden dat alle serieuzere restaurants vol zaten en we 'verplicht waren' om te snacken.
Omdat we weten waar we het hier over hebben, is deze Mac een dikke ruim voldoende waard. Maar misschien wel meer richting de goed.
  zondag 23 oktober 2011 @ 22:55:42 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_103479142
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 17:13 schreef rubje het volgende:
Zijn er al mensen in Rotterdam naar Oliva & Gusto, Very Italian Pizza of Happy pizza op de Rottekade geweest waarbij de voorlaatste pas geopend is? :)
Bij Oliva tot een paar jaar terug regelmatig gegeten, maar viel te vaak tegen. (hier beschreven)
  maandag 24 oktober 2011 @ 13:34:31 #144
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_103494883
Wanneer? Vrijdag
Waar? Thuis
Wat? Frieten van de frituur met snacks
Cijfer: een 9,5

Mag het zo?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_103494901
quote:
0s.gif Op maandag 24 oktober 2011 13:34 schreef sararaats het volgende:
Wanneer? Vrijdag
Waar? Thuis
Wat? Frieten van de frituur met snacks
Cijfer: een 9,5

Mag het zo?
lees het topic nog eens door zou ik zeggen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 24 oktober 2011 @ 16:00:44 #146
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_103500759
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 oktober 2011 11:03 schreef Gripper het volgende:
Wij gaan morgenavond bij http://www.huisdewiers.nl/home.htm eten. het is maar een paar honderd meter lopen van ons huis (en zelfs maar 100 als we het kanaal overzwemmen) en ik ben toch wel erg benieuwd nadat we er al een jaar tegenaan kijken. de recensies zijn best ok, en dat herfstmenu ziet er smakelijk uit!

Op de site staat nog een leuk verhaal over het oude Huis de Wiers, een landhuis uit de 17e eeuw. Tegenwoordig staat er een moderne interpretatie van dat huis, tof gebouw. En het restaurant zit in de kelder.
[ afbeelding ]
En hoe was het en wat heb je gegeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 29 oktober 2011 @ 09:46:10 #147
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_103699628
Waar? Stoop en Stoop (www.stoopenstoop.nl) te Amsterdam
Wanneer? Gister
Wat at je? Entrecote van de gril met rode portsaus
Impressie? Klein etablissement, We waren vroeg en toen hadden we nog een tafeltje. Daarna werd het snel druk. Eten was prima, prima vlees, goed klaargemaakt. Bij het vlees kreeg je nog salade en patattekes.
Kosten? 14,50 de entrecote. Andere tafelgenoten hadden de hamburger(a 12,50). Voor 63e waren we klaar met 2 bier en 1 koffie pp.
Cijfer? 7. Eten was prima, niet bijzonder. Bediening kon nog wel iets beter, duurde uren voordat ze je doorhadden dat je iets wilde bestellen.

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 29-10-2011 09:54:49 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 29 oktober 2011 @ 09:50:14 #148
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_103699677
quote:
7s.gif Op maandag 24 oktober 2011 13:35 schreef Mirjam het volgende:

[..]

lees het topic nog eens door zou ik zeggen
gaat niet lukken, desbetreffende user vraagt nu eenmaal graag om aandacht.

Als ik nieuwe recensies lees krijg ik altijd weer zin om uit eten te gaan, is al weer een tijd geleden.
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  zaterdag 29 oktober 2011 @ 13:57:53 #149
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_103705465
Waar?
Abessinie, Delft (http://www.restaurant-abessinie.nl/

Wanneer?
19-10-2011

Wat at je?
Voorgerecht:
Gratis pittige pinda's van het huis

Hoofdgerecht: Ethiopische engera's (pannekoeken) met Yemeser Tomwet (Vegetarische schotel, geserveerd met gemengde groenten en engera). Daarbij verschillende dips voor de engera's.

Toetje: Chocoladeijs met honing en walnoten

Impressie?
Klein gezellig restaurantje. Vriendelijke bediening, maar wel erg traag: het duurde bijna een uur voordat we het hoofdgerecht kregen. Waarschijnlijk komt dat omdat ze erg populair zijn: het zat helemaal vol, en er was maar 1 ober.
De 'gemengde groente' bestond eigenlijk alleen uit linzen, dus dat was een beetje saai. De dips voor de engera's waren erg weinig, dus het grootste deel van de pannekoek moest je zonder beleg opeten. Ik ben er eerder geweest, maar toen was het iets beter, met meer variatie in de groente en meer beleg.

Kosten?
25 pp (incl 2 drankjes)

Cijfer?
7.5
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  zaterdag 29 oktober 2011 @ 14:01:44 #150
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_103705583
Waar?
De Bazar, Rotterdam (http://www.bazarrotterdam.nl/)

Wanneer?
23-10-2011

Wat at je?

Hoofdgerecht: Verschillende 'tapas': falafel met salade, Sigara Böregi (gefrituurd yufkarolletje gevuld met feta, mint en peterselie), Mosàmma (vegetarisch ovengerecht van aubergine, aardappel, tofu, kaas, hazelnoten en tomaat, met salade, rijst en haydari); hummus met 2 soorten brood.

Toetje: Baklava en Cheesecake met noten en dadels

Impressie?
Altijd gezellig. Vriendelijke en snelle bediening. Lekker eten, ook erg grote porties (gelukkig wisten we dat van de vorige keer en hadden we iets minder besteld).

Kosten?
20 pp (incl 1 drankje)

Cijfer?
8.5
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')