abonnement Unibet Coolblue
pi_105416369
Waar?
Duinoord's Steakhouse, Den Helder

Wanneer?
Zondag 2 wkn terug

Wat at je?
Vooraf gerookte kipplakjes (ala carpaccio, alleen iets dikker) met chutney en hoofd een 500gr t-bonesteak naturel.

Kip was uiterst smaakvol en de chutney precies pittig genoeg.

T-Bone. Heerlijk mals en goed gevuurgrilled. Dat is voor iedereen weer verschillend maar voor mij was medium ook echt wat ik bedoel met medium. Sappig en mals.
De garnituur wat je er bij krijgt is genoeg voor een gezin. Een zak dikke knapperige patat, 2 soorten salades, een bakje gemixte groenten en nog pittig gebakken krieltjes. Vol zit je daarna wel.

Impressie?
Verwacht een echt ranche steakhouse, dat hebben ze proberen na te bootsen en dat is ze prima gelukt. Bankjes met koeienhuid en veel donker hout. Midden in het bos aan de rand van de duinen maakt de sfeer ook instant alsof je ergens in noord amerika zit.

Bediening is ook goed. Ze komen in het begin snel bij je en laten je prima je gang gaan tijdens je keuze. Ze komen echt pas als je het menu gesloten hebt of iets wil vragen. Daarvoor niet. Als je dan besteld hebt gaat het in een tempo dat je prettig vind. Nooit te snel dat je het gevoel krijgt dat de tafel nog eens gevuld moet worden en ook nooit te lang.

Kosten?
23 voor de t-bone, 8 voor de kip. Verder 2.5 voor biertje en 2 euro voor glas cola/ ijsthee

Cijfer?
Door prijs/kwaliteit en consistentie een 9. Dit was namelijk de 4de keer dat ik er kwam en het is nooit anders geweest dan ik hierboven beschrijf. Verwacht gewoon een goed stuk vlees met alles wat erbij hoort en het zal niet tegenvallen.

Leuk tentje en een absolute aanrader als je in de buurt bent. Championsvoorgerecht is ook lekker.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:33:45 #227
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_105416530
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2011 13:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wow, 60 euro hiervoor, das de hoofdprijs.
Amsterdamse horeca...

Verder sausjes in zakjes ;(
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:36:00 #228
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105416601
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:33 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Amsterdamse horeca...

Verder sausjes in zakjes ;(
Gewoon een veredelde snackbar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 10 december 2011 @ 15:36:32 #229
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_105416615
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:33 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Amsterdamse horeca...

Verder sausjes in zakjes ;(
Er is ook goede Amsterdamse horeca :+. Maar dit niet
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:41:06 #230
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_105416752
Als je dan zo nodig in een toeristensteakhouse wilt eten ga dan gewoon naar de Gauchos oid.

quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:36 schreef borisz het volgende:

[..]

Er is ook goede Amsterdamse horeca :+. Maar dit niet
Het is wel goed zoeken hoor, 99% van de horeca in Amsterdam zijn toeristenvallen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:41:06 #231
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105416753
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:36 schreef borisz het volgende:

[..]

Er is ook goede Amsterdamse horeca :+. Maar dit niet
Als ik Amsterdam vergelijk met Berlijn of Düsseldorf, Brussel, Antwerpen of zelfs Auckland dan komt Amsterdam heeeeel laag op mijn lijstje, maar goed, eerlijk is eerlijk, boven Scheveningen of Dublin.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:42:55 #232
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105416812
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:41 schreef Erasmo het volgende:
Als je dan zo nodig in een toeristensteakhouse wilt eten ga dan gewoon naar de Gauchos oid.
Het gekke is dat Gauchos zo verschilt, tenminste, vroegah, in Den Haag was het eigenlijk prima steak eten, maar die in Arnhem was slecht.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:48:44 #233
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105416988
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik Amsterdam vergelijk met Berlijn of Düsseldorf, Brussel, Antwerpen of zelfs Auckland dan komt Amsterdam heeeeel laag op mijn lijstje, maar goed, eerlijk is eerlijk, boven Scheveningen of Dublin.
Je moet natuurlijk ook niet rond het Centraal Station, het Rembrandtsplein of het Leidscheplein gaan eten. Daar zitten alleen maar toeristenlokkertjes.

Ga je even verder de stad in (Jordaan, Amsterdam-Zuid) heb je volop prima en betaalbare eetgelegenheden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:49:47 #234
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_105417019
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het gekke is dat Gauchos zo verschilt, tenminste, vroegah, in Den Haag was het eigenlijk prima steak eten, maar die in Arnhem was slecht.
Meestal kun je er een prima steak tegen een redelijke prijs eten.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:53:39 #235
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105417124
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:48 schreef golfer het volgende:

[..]

Je moet natuurlijk ook niet rond het Centraal Station, het Rembrandtsplein of het Leidscheplein gaan eten. Daar zitten alleen maar toeristenlokkertjes.

Ga je even verder de stad in (Jordaan, Amsterdam-Zuid) heb je volop prima en betaalbare eetgelegenheden.
Je snapt het punt wat ik maak niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:55:02 #236
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105417166
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:53 schreef Pietverdriet het volgende:

Je snapt het punt wat ik maak niet.
Of je maakte geen steekhoudende punt... ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:56:42 #237
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105417214
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:55 schreef golfer het volgende:

[..]

Of je maakte geen steekhoudende punt... ;)
Nee, jij kan niet tegen kritiek op amsterdam, en zeker niet als iemand uit de provincie dat zegt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 15:58:29 #238
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105417259
Zo is het. Die boertjes uit de provincie laten zich ook altijd belazeren in de echte stad. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 10 december 2011 @ 16:05:28 #239
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_105417451
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:27 schreef Red_85 het volgende:
Waar?
Duinoord's Steakhouse, Den Helder

Wanneer?
Zondag 2 wkn terug

Wat at je?
Vooraf gerookte kipplakjes (ala carpaccio, alleen iets dikker) met chutney en hoofd een 500gr t-bonesteak naturel.

Kip was uiterst smaakvol en de chutney precies pittig genoeg.

T-Bone. Heerlijk mals en goed gevuurgrilled. Dat is voor iedereen weer verschillend maar voor mij was medium ook echt wat ik bedoel met medium. Sappig en mals.
De garnituur wat je er bij krijgt is genoeg voor een gezin. Een zak dikke knapperige patat, 2 soorten salades, een bakje gemixte groenten en nog pittig gebakken krieltjes. Vol zit je daarna wel.

Impressie?
Verwacht een echt ranche steakhouse, dat hebben ze proberen na te bootsen en dat is ze prima gelukt. Bankjes met koeienhuid en veel donker hout. Midden in het bos aan de rand van de duinen maakt de sfeer ook instant alsof je ergens in noord amerika zit.

Bediening is ook goed. Ze komen in het begin snel bij je en laten je prima je gang gaan tijdens je keuze. Ze komen echt pas als je het menu gesloten hebt of iets wil vragen. Daarvoor niet. Als je dan besteld hebt gaat het in een tempo dat je prettig vind. Nooit te snel dat je het gevoel krijgt dat de tafel nog eens gevuld moet worden en ook nooit te lang.

Kosten?
23 voor de t-bone, 8 voor de kip. Verder 2.5 voor biertje en 2 euro voor glas cola/ ijsthee

Cijfer?
Door prijs/kwaliteit en consistentie een 9. Dit was namelijk de 4de keer dat ik er kwam en het is nooit anders geweest dan ik hierboven beschrijf. Verwacht gewoon een goed stuk vlees met alles wat erbij hoort en het zal niet tegenvallen.

Leuk tentje en een absolute aanrader als je in de buurt bent. Championsvoorgerecht is ook lekker.
Ik ben ook fan van duinoord _O_
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_105417752
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik Amsterdam vergelijk met Berlijn of Düsseldorf, Brussel, Antwerpen of zelfs Auckland dan komt Amsterdam heeeeel laag op mijn lijstje, maar goed, eerlijk is eerlijk, boven Scheveningen of Dublin.
Het is wel lang geleden, maar ik heb toen heerlijk gegeten in Dublin. Zelfs de gekookte witte kool was lekker! :+
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 10 december 2011 @ 17:01:02 #241
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105419066
quote:
12s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:58 schreef golfer het volgende:
Zo is het. Die boertjes uit de provincie laten zich ook altijd belazeren in de echte stad. ;)
Ik dacht dat we het over Amsterdam hadden?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 10 december 2011 @ 17:10:24 #242
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105419366
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 16:15 schreef krakkemieke het volgende:

[..]

Het is wel lang geleden, maar ik heb toen heerlijk gegeten in Dublin. Zelfs de gekookte witte kool was lekker! :+
Herinner me vooral matig eten tegen horrorprijzen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105420309
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 15:48 schreef golfer het volgende:

Ga je even verder de stad in (Jordaan, Amsterdam-Zuid) heb je volop prima en betaalbare eetgelegenheden.
Heb je een tip in de Jordaan? Daar een keer rondgekeken en niks leuks gevonden helaas.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 10 december 2011 @ 17:46:26 #244
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105420577
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 december 2011 17:39 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Heb je een tip in de Jordaan? Daar een keer rondgekeken en niks leuks gevonden helaas.
Bordewijk aan de Noordermarkt is altijd goed, maar verder kan je via Iens ook nog heel wat andere tenten vinden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 19 december 2011 @ 22:34:15 #245
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_105796066
Waar?: Vis&Ko in Haarlem.
Hoe en wat?
Zie ons verslag.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_105812175
quote:
[img]http://i.fokzine[url]www.huisdewiers.nl[/url].net/p/0s.gif[/img] Op maandag 5 december 2011 15:25 schreef Gripper het volgende:
a.s. vrijdag gaan we weer, met mn ouders & broertje bij wijze van Sinterklaasfeest. Dan zal ik eens een uitgebreide recensie doen, ik zag pas ook alweer iemand die dit restaurant in gedachten had voor het Kerstdiner, en ik moet mn plaatselijke helden toch een beetje steunen nietwaar!
Vrijdag 9 december nog wezen eten bij Huis de Wiers, met mn vriendin, ouders en mn broertje. Stuk makkelijker dan surprises en gedichten maken, en net zo gezellig om te doen. :)
Wij mochten het restaurant uitzoeken, en we wilden ze wel eens iets spannenders laten eten dan bij de Griek of een steakhouse. Ze zijn niet wereldvreemd, maar op culinair gebied niet heel veel aparts gewend. En wat dat betreft vind ik De Wiers gewoon leuk: ze koken leuk en creatief, schenken er lekkere wijn bij, en kunnen ook goed over de wijn&spijs combi vertellen.

Ik had het wildmenu: http://huisdewiers.nl/files/Wildmenu.pdf
Mn moeder en broertje kozen hier ook voor.

Pa & mijn vriendin kozen voor een 4 gangen verrassingsmenu, maar ik ben vergeten op te schrijven wat zij aten.

Vooraf een amuse, een luchtige garnalenmousse.
Voor alle gerechten, zie het menu hierboven
Voorgerecht: de ravioli met ossobucco zag er volgens mn broertje uit als een senseopad, en smaakte eigenlijk ook wel een beetje zo. Ik vond de ossobucco net iets te flauw van smaak. Daarentegen was de terrine met aardappel, spek en Old Amsterdam geweldig, en die ga ik zeker een keer namaken!
Erbij: een oostenrijkse Pinot Noir, ‘Vom Steinfeld’ 2008
Zie ook de wijnlijst: http://huisdewiers.nl/food_wines.htm

tussengerecht: veloute van patrijs, werd leuk opgediend: het patrijsboutje en de creme fraiche op een groot diep bord, en daarna werd de soep erbij geschonken. Smakelijk!
Weet niet meer welke wijn ik hierbij kreeg. volgens mij dezelfde als bij het hoofdgerecht.

hoofdgerecht: Lekker hertenbiefstukje, prima gebakken. De tarte tatin erbij was ook erg lekker.
Erbij: Ripassa della Valpolicella, Zenato 2007/2008

dessert: Lekker lekker! Mooie ganache, de parfait had iets sterker gemogen (maar ik ben dan ook hobby-barista) en de crumble was ook lekker.
geen dessertwijn erbij.

Toe nog koffie/thee/irish coffee en wat chocolade en snoeperij.
Totale schade, voor 5 personen : net geen 300 ¤
Cijfer; 7 (als de ossobucco iets meer smaak had gehad en de parfait iets meer espresso, dan een 8)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_105817392
Ganache moest ik even opzoeken, en die koffiepad :D
  vrijdag 23 december 2011 @ 17:36:28 #248
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_105969541
Waar?
Buddhas, Leiden (http://www.buddhas.nl/index2.html

Wanneer?
22 december 2011

Wat at je?
Phad tahoe: Gebakken tahoe met kouseband, Chinese kool, bosuien, peulen,
knoflook en Thaise sojasaus.
Als toetje 'chocolat d'amour': chocoladetaart met vanilleijs en vers fruit.
De phad tahoe was lekker: veel groente, precies goed gaar, en lekkere sojasaus. Er had wat meer smaak (knoflook!) in gemogen. We kregen er witte rijst bij, die was oke, maar niet spannend.
De chocoladetaart was prima :)

Impressie?
Ze nomen zich 'trendy' en dat is merk je vooral aan de aluminium tafeltjes en hippe rode stoelen. Het was redelijk druk, dus soms moesten we wat harder praten om elkaar te verstaan. Niet echt geschikt voor een romantische etentje. Het eten was denk ik niet echt zoals je het in Thailand krijgt, maar wel lekker. Bediening was goed; er was een Thaise jongen die niet zo goed Nederlands sprak, dus dat was lastig communiceren, maar verder allemaal prima. Soms moesten we even zwaaien om aandacht te krijgen, maar het was ook best druk. Het eten kwam op het juiste tempo.

Kosten?
30 euro pp, incl. 2 drankjes.

Cijfer?
8: het had wat spannender gemogen, maar je kan er prima wat eten als je niets speciaals zoekt.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_105984580
Waar?
De Revolutie, Winterswijk

Wanneer?
Vandaag, 23 december 2011

Wat at je?
Een drie gangen tapas diner. Van te voren gevraagd om er geen vis en schaal- en schelpdieren bij te serveren aangezien mijn moeder daar geen grote fan van is. Dit vonden wij dan ook niet terug op onze borden.

Tortillachips met salsa op tafel bij het serveren van het eerste drankje.

Eerste gang:
Ossenworst met peper
Chorizo
Peppadews met roomkaas
Paddenstoelensoepje
Sappige kipfilet in knapperige korst
Wrap met kipfilet en honing-mosterdsaus
Stokbrood
Pesto
Hummus
Ardenner Paté
Olijven

Tweede gang:
Hertenbiefstuk
Kipfilet
Spareribs
Aardappelpartjes met pesto
Appeltjes met vanilleroomsaus
Quesadilla met pittige kaas
Wrap met gehakt en salsa on top
Salade van rucola, rode bietenblad en lollo rosso voorzien van een lekkere zure dressing

Derde gang:
Huisgemaakt bosbessen- en vanille-ijs (van beide een bol p.p.)
Spekkoek
1 brownie
1 muffin
Enkele flinke toefen slagroom
Roomsoes
Panna cotta
Schaaltje vers fruit
2 petit fours

De eerste en derde gang werden geserveerd op grote borden en de tweede gang in heel wat kleinere bakjes. Al deze kleurrijke schalen en bakjes zorgden voor een vrolijk geheel en een mediterrane sfeer. Nadat alles op was zaten wij, toch behoorlijke eters, goed vol. Alles was vers en goed op smaak! De warme gerechtjes waren warm genoeg, ook het laatst genuttigde gerechtje was nog prima op temperatuur.

Impressie?
De Revolutie zit nu zo'n twee jaar op de markt in Winterswijk. Afgelopen zomer is het achterste zaaltje (Arabische lounge) erbij getrokken wat zorgt voor een flinke zaak. De zaal hangt vol met Zuid-Amerikaanse versiersels en veel wanden zijn daarnaast voorzien van passende muurschilderingen. Centraal gelegen is de grote stijlvolle bar waar naast standaard drankjes ook heerlijke cocktails besteld kunnen worden. Naast een hapje eten draaien de huis dj's vanaf een uur of elf op vrijdag en zaterdag. Elke week van de maand een terugkomend thema, maar de meest voorkomende stijl is house. Ook deze avonden zijn altijd druk bezocht en gezellig.

Het personeel is kundig en attent. Ze komen op het goede moment en zijn daarnaast niet opdringerig. Dit zorgt ervoor dat je je al snel thuisvoelt bij de Revolutie.

Ondanks dat het erg druk was in de zaak in verband met veel grote groepen die hun jaarlijkse kerstborrel en -maaltijd nuttigden hoefden we niet lang te wachten op ons eten. Tussen de gangen zat precies de tijd die voor ons fijn was. We hebben geen moment het gevoel gehad dat het lang duurde of de gangen te snel op elkaar kwamen. Timing zat dus wel goed.

Kosten?
Tweemaal het drie gangen tapas menu en een zestal drankjes later kwam de rekening op 66 euro.
Dit was het geld waard aangezien we vol zaten en alles prima smaakte! Geen verkeerde prijs wat ons betreft.

Cijfer?
Ondanks dat het eten niet heel avontuurlijk was is dit wat je kunt verwachten van een restaurant dat haar tapas aan de Nederlandse markt heeft aangepast. De sfeer was prima in orde en zo smaakte het eten ons ook. Al met al geef ik deze zaak een 8.
  zaterdag 24 december 2011 @ 00:12:45 #250
242204 YskaFredriksson
Vitamientjes zijn je vriendjes
pi_105987903
Waar?
Yucatan in Leeuwarden

Wanneer?

Woensdag 21/12

Wat at je?
Voorgerecht

Combinacion d’entradas
Een combinatie van diverse voorgerechten voor twee personen

Wat dus bestond uit:

- Tortilla chips met een guacamole,queso en salsa dip
- Poppers, gebakken jalapeñopepers gevuld met cheddar
- Panoja de maiz, maiskolf geserveerd met roomboter
- Chorizo Mexicano, pittig gekruid Mexicaans worstje met broodje
- Ensalata

Hier wilde ik de kok al wel mee naar huis nemen. De queso dip was echt fenomenaal. De guacamole was ook heel lekker maar die queso dip.. Och heden zo lekker! Ik vond de poppers minder heet dan ik had verwacht maar wel heel lekker. Kwam eigenlijk ook wel goed uit want op het moment dat ik een popper in mn mond stopte was ook net mn glas drinken leeg ;)
Maiskolf was gewoon prima en de salade was ook erg lekker. O+ heeft ook de chorizo gehad en die was top.

Hoofdgerecht

1x Tres amigos (keuze van 3 uit een hele lijst met opties.)
Gerechten geserveerd met Mexicaanse bonen, rijst, salade en roomdressing of guacamole.
- Enchilada pueblo, een opgerolde tortilla uit de oven met kaas, ui, jalapeñopepers en kaas en champignons
- Taco deverduras, een gevouwen, gefrituurde tortilla, gevuld met kaas, ui, tomaat, zure room en groenten
- Quesadilla de fruta, een gegrilde tortilla met kaas, ui, jalapeñopepers, zure room en verse vruchten

Jum! Het zag er mooi uit ik had sowieso veel verschillende vullingen maar je zag gewoon dat alles vers was. Bij de vruchten sowieso. Ik vind vruchten uit blik heel smerig en als je kiwi op je bord krijgt dan weet je dat het vers is. Ik houd eigenlijk niet van druiven maar warme druiven vond ik dus wel heel lekker.. Mijn voorkeur van deze 3 ging qua smaken wel uit naar de Taco Verduras. De bijgerechten waren ook top. Ik houd sowieso van mexicaanse bonen. Er zat wel een raar sausje op de rijst, die had van mij niet gehoeven.

1x Platos Yucatán ¤ 18,50
Gevarieerde schotel met nachos todos, taco, spareribs, salade en frites

O+ vond zijn eten: lekker. Tja meer woorden maakt hij er nou eenmaal niet aan vuil ;)

Nagerecht
Niks, 1 ik zat al behoorlijk vol en 2 om kwart over 8 begon Bert Visscher en het was kwart voor 8 toen we klaar waren met het hoofd.

Drankjes
2x appelsap
1x Salitos Mojito

Impressie?

Wij liepen hier om kwart over 6 binnen, op dat moment waren er nog 4 tafels vrij. Binnen 10 minuten was dat nog slechts 1 tafel. Het is niet heel groot met een open keuken. Je merkt absoluut geen stress, iedereen is heel erg goed op elkaar ingespeeld.

Kosten?
Wij waren 60 euro kwijt.

Cijfer?
8,5 ik zou zo het fonduen 1e kerstdag opzeggen en weer hier gaan eten. Heerlijk!
Attentie attentie letten wij even op... [kerst] Creatieve FOK!kers voor een fijne kerst voor FOK!kers
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')