abonnement Unibet Coolblue
pi_132541724
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:48 schreef Tijn het volgende:
Ik koop altijd sesambolletjes van de bakker. Die hamburgerbroodje van de supermarkt vind ik er niet lekker uitzien (nooit geprobeerd though).
Zachte bolletjes: kadetjes met sesamzaad of zijn het harde bollen?
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:06:57 #177
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_132543027
Ik heb het liefst een iets steviger broodje voor de hamburger.
Niet zo'n AH weekendbol :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_132543052
Heb meestal volkoren pompoenpitbroodjes van de lidl voor hamburgers :9
Ja doei.
pi_132543084
Gewone zachte bolletjes :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_132543486
Nou deze zomer in Rouen een paar keer een hamburgertje gesnackt bij Holy Cow echt héérlijke hamburgers met lekkere frieten erbij. Zelfs voor mijn vegetarische dochter hebben ze daar een veggie hamburger. Hier zou ik de recepten wel van willen hebben.
Single ply roofing, pay less, worthless.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:33:54 #181
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132543677
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 02:42 schreef Tijn het volgende:
Ik heb sinds kort van deze dingen in huis. Dat is toch een partij lekker, echt ongelofelijk _O_
Ik heb er nog 2 in de vriezer :9~
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:41:08 #182
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_132543861
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 10:12 schreef Alan_Bastard het volgende:

[..]

Zachte bolletjes: kadetjes met sesamzaad of zijn het harde bollen?
Nee, geen harde. Gewoon van dit soort dingen:




quote:
7s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:33 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ik heb er nog 2 in de vriezer :9~
Same here :9
pi_132552742
Maandag weer bij de Burgermeester gegeten, nog steeds prima! Ik heb nog even naar hun kookboek gevraagd, maar die is nog steeds niet leverbaar door een conflict met de drukker. Ik heb er zelf wel 1 thuisliggen, maar de rest van de familie wil 'm ook hebben.
Wel lekker blijven plakken hè?
pi_132554757
De "Italian Burger" van la Place.....

Die was wel erg lekker laatst.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 03:41:46 #185
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_132575237
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:20 schreef Alan_Bastard het volgende:

[..]

Naar aanleiding van je aanbeveling ook besteld, ze komen vanmiddag aan, ben erg benieuwd ^O^

Dan rest mij de vraag:

Welke broodjes gebruiken jullie voor de hamburger?

Je hebt die wat zoetige kleine hamburgerbroodjes (per zes verpakt), ik gebruik wel eens Italiaanse bollen, maar wat is nu echt aan te raden en waar haal ik het?
Ik koop meestal die hamburgerbroodjes die per zes verpakt zijn. Ze zijn alleen lekker als je ze open snijd en ze met de opengesneden kant naar boven in de ovengrill legt voor ongeveer 7 minuten. Echt goede hamburgerbroodjes ben ik hier nog niet tegengekomen. Zachte broodjes zijn te zacht en harde broodjes te hard :')
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_132575283
Tvp, zal morgen de hamburger op zijn Hansvaaks posten.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 06:07:49 #187
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_132575569
Foto die ik vorige week vrijdag gemaakt heb:

Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_132575665
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 02:42 schreef Tijn het volgende:
Ik heb sinds kort van deze dingen in huis. Dat is toch een partij lekker, echt ongelofelijk _O_
Heb ze gisteren klaargemaakt. Eentje met de 'heisa' erop en eronder en eentje als vol broodje hamburger.

Los als hamburger smaken ze erg goed, velen malen beter dan wat ik in de supermarkt of bij de matige slager koop, echt een groot verschil.
Op een broodje proef ik ook een kwaliteitsverschil, al is dat een stuk minder dan hierboven, komt ook door alle andere smaken op het broodje natuurlijk.

Weet nog niet of ik er -gezien de kosten per stuk- nog een keer ga bestellen of dat ik op zoek moet naar een betere slager in de buurt. Verzending was erg netjes en snel, dus aan Beef en Steak ligt het niet ^O^
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
pi_132578007
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 07:20 schreef Alan_Bastard het volgende:

Weet nog niet of ik er -gezien de kosten per stuk- nog een keer ga bestellen of dat ik op zoek moet naar een betere slager in de buurt. Verzending was erg netjes en snel, dus aan Beef en Steak ligt het niet ^O^
Volgens mij moet je gewoon van vettere stukken gehakt laten draaien bij de slager, die weet vast wel welke delen koe die daarvoor moet hebben.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:45:01 #190
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_132580542
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 06:07 schreef hmmmz het volgende:
Foto die ik vorige week vrijdag gemaakt heb:

[ afbeelding ]
:9~ :9
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 21:33:35 #191
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_132594910
Ik ben een groot fan van de Amerikaanse hamburgerketen 'In-n-Out Burger'. Mochten jullie ooit bij de Westkust van de VS zijn, ga daar dan een keer heen en bestel een Double Double burger...

Aangezien dat een beetje overdreven is kan je het ook namaken ;-)

Klik hier, echt de moeite waard.
  zondag 27 oktober 2013 @ 03:23:50 #192
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_132606600
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 21:33 schreef Redcoon het volgende:
Ik ben een groot fan van de Amerikaanse hamburgerketen 'In-n-Out Burger'. Mochten jullie ooit bij de Westkust van de VS zijn, ga daar dan een keer heen en bestel een Double Double burger...

Aangezien dat een beetje overdreven is kan je het ook namaken ;-)

Klik hier, echt de moeite waard.
Deze is voor de double double animal

Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  zondag 27 oktober 2013 @ 03:24:31 #193
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_132606610
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 september 2011 19:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Een echte hamburger bevat een hamburgerschijf van 100% rundvlees. Rotzooi door het gehakt is not done. :{w
^O^ :Y) _O_
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  zondag 27 oktober 2013 @ 07:10:56 #194
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_132607480
Ik vind de hamburgers van http://www.rotterdamschekookpot.nl/ lekker.
Maar die zijn denk ik niet voor burgerfundamentalisten, want het zijn burgers met lekker veel toeters en bellen en sterke smaken. En alles homemade. Nou ja, vast niet alles, maar zoals je dat thuis ook zou doen. Leuke zaak, aardige mensen.
pi_132638932
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 07:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind de hamburgers van http://www.rotterdamschekookpot.nl/ lekker.
Maar die zijn denk ik niet voor burgerfundamentalisten, want het zijn burgers met lekker veel toeters en bellen en sterke smaken. En alles homemade. Nou ja, vast niet alles, maar zoals je dat thuis ook zou doen. Leuke zaak, aardige mensen.
Die Tommy burger spreekt mij wel aan... Zal me eens een trip naar RTM regelen :)
Minister Cramer: "Milieuvervuiling mag zolang je maar betaalt."
Minister Cramer: "Mensheid in 2100 grotendeels verdwenen."
Minister Cramer: "In 2050 40% van alle dier- en plantensoorten uitgestorven."
pi_132798072
Sinds ik dit topic heb gezien wil ik het ook eens helemaal zelf proberen. Ik heb een kilo gehakt gehaald, en nu had ik het idee om van dat gehakt eerst 8-10 (hoeveel eigenlijk?) hamburgers te maken en die dan in te vriezen. Iedere keer als ik dan zin heb in een hamburger als avondeten, kan ik makkelijk een losse hamburger uit de diepvries halen en dan pas kruiden door het gehakt mengen (dus niet er simpelweg op strooien). Dit omdat ik dan iedere keer opnieuw de smaak kan aanpassen.

Zitten er in deze aanpak fouten/valkuilen?
pi_132820587
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 17:14 schreef silverhill het volgende:
Sinds ik dit topic heb gezien wil ik het ook eens helemaal zelf proberen. Ik heb een kilo gehakt gehaald, en nu had ik het idee om van dat gehakt eerst 8-10 (hoeveel eigenlijk?) hamburgers te maken en die dan in te vriezen. Iedere keer als ik dan zin heb in een hamburger als avondeten, kan ik makkelijk een losse hamburger uit de diepvries halen en dan pas kruiden door het gehakt mengen (dus niet er simpelweg op strooien). Dit omdat ik dan iedere keer opnieuw de smaak kan aanpassen.

Zitten er in deze aanpak fouten/valkuilen?
Bedenk wel dat elke keer wanneer je een hamburger uit de vriezer haalt deze moet chambreren (op kamertemperatuur brengen). Reken voor een hamburger van 100-125 gram op een uur of wat, zo niet meer. Doe je het voorgezegde niet, dan verbrand je de hamburger waarschijnlijk in de pan, en is de binnenkant nog steenkoud. Ik vrees ook dat een dergelijke hamburger (ook al is 'ie van tevoren ontdooid) zeer droog zal zijn. Je kunt de hamburgers ook zeer plat maken zodat het ontdooien korter duurt.

Persoonlijk zou ik gewoon op de dag zelf even naar de AH gaan en zo'n klein pak van zo'n 200 gram kopen, en vervolgens de hamburgers vers maken.
pi_132822623
Net op 24 kitchen: (van 1330-1400)
In search of perfection van Heston Blumenthal met de zoektocht naar....
De perfecte hamburger!!
Zal snel wel weer herhaald worden.
pi_132826715
Mijn favoriete hamburger:
Grote Italiaanse bol
Irish Angus Burgers van de Sligro
Gebakken uien
Andalousesaus

Ook een perfect antikatermiddel
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')