Onzin. Dan kun je wat mij betreft beter een tartaartje maken en dan wat dikker en half rood eten. Maargoed. ieder zijn smaak.quote:Op zaterdag 10 september 2011 19:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Een echte hamburger bevat een hamburgerschijf van 100% rundvlees. Rotzooi door het gehakt is not done.
Tartaar is niet vet genoeg voor een hamburger. Verder klopt het. De extra's horen tussen het broodje en het vlees te zitten, niet in de burgerquote:Op zaterdag 10 september 2011 20:14 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Onzin. Dan kun je wat mij betreft beter een tartaartje maken en dan wat dikker en half rood eten. Maargoed. ieder zijn smaak.
Ui heel fijn hakken en daarna met je mes 'pureren' dan heb je wel de smaak van verse ui, geen stukjes.quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 18:04 schreef GuitarJJ het volgende:
Net weer burgers met het Pimp-Ya-Dust-recept gemaakt. Erg lekker!
Nadeel is alleen de scheurtjes in burgers. Dat zal wel worden veroorzaakt door de stukjes ui. Misschien de volgende keer eens uienpoeder proberen ipv losse stukjes ui.
Ik heb laatst ook deze burgers gemaakt, maar dan met in stukjes geslagen cream crackers en een eitje er doorheen. Werkte supergoed!quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 18:04 schreef GuitarJJ het volgende:
Net weer burgers met het Pimp-Ya-Dust-recept gemaakt. Erg lekker!
Nadeel is alleen de scheurtjes in burgers. Dat zal wel worden veroorzaakt door de stukjes ui. Misschien de volgende keer eens uienpoeder proberen ipv losse stukjes ui.
quote:Op woensdag 31 augustus 2011 06:39 schreef minilot het volgende:
Voor mij gaat er niets boven dit verhaal:
The Burger Lab: The World's Best Burger for a Single Man (or Woman)
[ afbeelding ]
Klein pannetje en gehakt extreem los houden!
Vandaag deze klaar gemaakt, prima snel klaar te maken burgers. Ik heb cheddar als kaas gebruikt, is dat de beste optie?
(Ik heb een hekel aan van die doorgeknede burgers die als een dikke, compacte bonk op je broodje liggen, met kaas er als losse laag bovenop. Bleh.)
Inderdaad! Dank voor het omhoog schoppen - meer dan dat heb je niet nodig!quote:
Lamsgehakt of HoH-gehakt kan net zo lekker zijnquote:Op zaterdag 10 september 2011 19:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Een echte hamburger bevat een hamburgerschijf van 100% rundvlees. Rotzooi door het gehakt is not done.
Hamburgers horen juist lekker vet te zijn.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 00:51 schreef ibaneX het volgende:
Als het makkelijk en snel moet. Haal ik mora hamburgers en die doe ik dan in de oven. Goed te eten en bijna vetvrij. Broodje in de rooster en klaar. Simpel en snel.
Heb ik de tijd dan toch het liefste met hoh-gehakt van de echte slager hier, beetje kruiden ed. Dan even aanbraden in de koekenpan en lekker laten garen.
Bolletjes gaan al door de midden in de oven. Dan heb je niet zo'n kleffe hap aan je broodje.
Plakje sla, beetje ketchup, augurkje. Klaar.
Naar aanleiding van je aanbeveling ook besteld, ze komen vanmiddag aan, ben erg benieuwdquote:Op donderdag 24 oktober 2013 02:42 schreef Tijn het volgende:
Ik heb sinds kort van deze dingen in huis. Dat is toch een partij lekker, echt ongelofelijk
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |