abonnement Unibet Coolblue
pi_100862892


Wat is het?
Transport Tycoon is een Tycoon-spel waarin jij de baas van een vervoersbedrijf bent. Je begint in 1950. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen en de concurrentie voor te blijven. In het begin kun je wat ouderwetse vrachtwagens, boten, treinen en een vliegtuig kopen, maar in de loop van de tijd komen daar steeds nieuwere vervoersmiddelen bij. Eerst kun je bijvoorbeeld alleen een klein vliegveld bouwen maar later ook een grote. De treinen zijn eerst stoomtreinen, vervolgens diesels en daarna elektrische treinen. In 2000 krijg je de beschikking over Monorail. Dan kan je al je spoor gaan vervangen en met Monorail treinen gaan rijden. Bij de boten krijg je later de beschikking over hovercrafts en bij de vliegtuigen nog een vliegtuig dat veel lijkt op de Concorde. Nog later krijg je er weer een railsoort bij: MagLev. Deze treinen gaan nog veel harder dan monorail.

Transport Tycoon is er in diverse varianten. In den beginne was er Transport Tycoon (original). Later kwam er een tweede versie, Transport Tycoon DeLuxe. Beide versies draaien niet onder Windows XP. Om dit probleem op te lossen zijn diverse programmeurs aan de slag gegaan, met als resultaat twee stromingen. De eerste stroming is TTDPatch, de tweede heet OpenTTD. Aangezien nagenoeg iedereen OpenTTD speelt, zal de OP verder niet uitwijden over TTDPatch.

Waar kan ik het downloaden en hoe installeer ik het?
Je kan op deze pagina de laatste versie van OpenTTD downloaden. Alles zit inbegrepen, tegenwoordig hoef je niet meer de originele Transport Tycoon Deluxe-bestanden te hebben.

Ik snap er helemaal niets van!
Oke, dan volgt hier een korte tutorial.

Het doel is geld te verdienen door goederen en passagiers te vervoeren. Passagiers en post willen van de ene naar de andere stad vervoerd worden, goederen van de ene industrie naar de andere. Om uit te vinden wat nou wat produceert en/of accepteert, klik je gewoon op een industrie. Een paar voorbeelden: kolenmijn =>energiecentrale, boerderij =>fabriek, ijzerertsmijn =>hoogoven, oliebron =>raffinaderij. Klik hier voor een cargo-flow tabel. Voor het transport van goederen kunnen bussen/vrachtwagens, treinen, boten en vliegtuigen gebruikt worden. Over het algemeen worden treinen gebruikt, in de eerste plaats omdat daar de meeste keus in is, in de tweede plaats omdat dat de meeste winst oplevert, en in de derde plaats omdat een uitdaging is doordat er een complex netwerk van rails en seinen neergelegd moet worden. Treinen kunnen namelijk botsen!

Een kort stappenplan voor wie snel aan de slag wil:

1. Bouw een depot in de juiste richting.
2. Klik op nieuwe voertuigen.
3. Klik op de gewenste locomotief in het nieuw geopende venster, klik vervolgens op bouw voertuig. Maak op dezelfde manier de gewenste wagons eraan vast.
4. Klik in het treinvenster dat opent zodra je een locomotief bouwt, op de orders knop (2e van onder).
5. Klik op de Ga naar-knop.
6. Klik op een station.
7. Herhaal stap 5 en 6 voor het andere station.
8. Klik op de Gestopt-knop om de trein te starten.

Ik wil meer winst!
Dat kan! Laat meer treinen rijden tussen je stations. Hieronder volgen enkele plaatjes om te laten zien hoe dat kan zonder botsingen te krijgen, hiervoor maak je seinen (signals).


Dit is de makkelijkste manier om een lijn te bouwen. Gewoon 1 spoortje, met 1 treintje en 2 stations. Alleen niet erg efficiënt bij hoge aantallen goederen of passagiers.


Je kunt ook 2 lijntjes naast elkaar leggen. Dit geeft al een dubbele capaciteit, maar je hebt ook de dubbele ruimte nodig. Als je veel ruimte hebt, en veel geld en tijd en zin om veel spoor aan te leggen, dan blijft dit een goede manier om opstoppingen te voorkomen bij gebruik van veel treinen. Als iedere trein zijn eigen spoor heeft, ontstaan er natuurlijk nooit opstoppingen. Door fanatieke spelers wordt dit wel als een lelijke oplossing beschouwd. Ook is dit niet realistisch, de NS heeft ook geen 30 rails tussen Amsterdam en Utrecht liggen.


Wederom een dubbele lijn, maar nu met seinen en wissels. Er zijn verschillende soorten seinen in TTD. De belangrijkste zijn: one-way signals, two-way signals, pre-signals en exit-signals. Op de afbeelding kun je zien wat ze doen. One-way signals zorgen ervoor dat treinen op een bepaald stuk spoor maar 1 richting op kunnen rijden. Hierdoor kunnen er meerdere treinen achter elkaar rijden op 1 spoor tussen 2 stations. Op het ene spoor laat je ze de ene kant op rijden, op het andere spoor de andere kant op. De onderlinge afstand tussen de one-way signals bepaalt hoeveel treinen er tussen 2 stations kunnen rijden. Een mooie afstand is bijvoorbeeld om de 4 vakjes een sein. Maar wat is de spaghetti voor een station? Dit is zo gemaakt omdat aankomende treinen dan naar allebei de sporen kunnen rijden op het station, tevens kan van ieder stationsspoor de trein naar het "afvoer"-spoor rijden.

Hoe werkt het dan met die pre- en exit-signals? Die gebruik je bij een station met meerdere sporen. Het laatste sein op het "aanvoer"-spoor maak je een one-way pre-signal. Dit sein heeft een horizontaal geel balkje. Vervolgens bouw je op ieder stationsspoor een two-way exit-signal. Deze hebben een verticaal wit balkje. Het werkt als volgt: als een trein een stationsspoor bezet, wordt het bijbehorende exit-signal rood. Als alle exit-signals rood zijn, wordt het bijbehorende pre-signal ook rood. Duidelijker uitgelegd: een trein rijdt niet verder de wissel op als alle stationssporen bezet zijn. Het nut hiervan is dat het wissel vrij blijft, zodat treinen nog uit het station kunnen rijden. Als je geen pre- en exit-signals zou gebruiken, zou de wachtende trein de wissels oprijden, waarna de treinen op het station niet weg zouden kunnen rijden. Gevolg: algehele opstopping a la NS. Dat kunnen wij natuurlijk beter ;).


Hoe bouw je de verschillende seinen? Door 1 keer te klikken maak je een two-way. Nog 1 keer klikken op hetzelfde sein een one-way, en nog een keer klikken een one-way de andere kant op. Door ctrl-klikken op een bestaand sein (dus niet ctrl-klikken als er nog geen sein staat!) bouw je een pre-signal. Nog een keer ctrl-klikken: exit signal, en een derde keer ctrl-klikken: een combo-signal (pre- en exit-signal in 1, voor de gevorderden. Dit ga ik hier niet uitleggen).

Een station met veel treinen kan natuurlijk veel efficiënter dan bovenstaande voorbeeld met seinen. Dat kan met zogenaamde RoRo-stations. Dit staat voor Roll-on Roll-off.

Zoals je ziet komen treinen aan de ene kant het station binnen, en gaan er aan de andere kant weer uit. Dit heeft tot gevolg dat binnenkomende treinen de weggaande treinen niet in de weg zitten. Klik hier voor een groter plaatje.

Je kan voor kruisingen het bekende klaverblad gebruiken:


Dit is wel ongeveer de basis van het spel, hier kun je een heel eind mee komen. Experimenteer vooral lekker zelf en lekker veel met verschillende stations, sporen en seinen, dit is juist de fun-factor! De kunst is volgens velen om zoveel mogelijk treinen te laten rijden in 1 netwerk zonder dat de boel vastloopt.

Zijn er nog leuke of interessante downloads beschikbaar?
Jazeker!
• Voor OpenTTD is een savegame beschikbaar waarin heel veel kruisingen (junctions) opgenomen zijn als voorbeeld.
Hier is een groot scenario van Nederland te downloaden voor OpenTTD.

Handige links
• Officiële website: http://www.openttd.org
• Laatste versie: http://www.openttd.org/en/download-stable
• SourceForge pagina: http://sourceforge.net/projects/openttd/
• Nightlies: http://www.openttd.org/en/download-trunk
• Server browser: http://www.openttd.org/en/servers
• OpenTTD Wiki (met manual): http://wiki.openttd.org/index.php/Main_Page
• Forums voor OpenTTD, TTDPatch, Locomotion en andere: http://www.tt-forums.net
• Stations, voertuiglijsten, tips en kruispunten: http://www.transporttycoon.net
• Signal Guide: http://uwe.s2000.ws/ttdx/signal/index.php?lang=en
• Nieuwe graphics en voertuigen: http://grfcrawler.tt-forums.net/

Servers van Fok!Users

• FOK!server (lingen.nu:3984) gehost door Bart. Speciaal voor FOK!kers! Wachtwoord: fokyou
• Maarten 1t/m5 (openttd.servebeer.com:3977 t/m openttd.servebeer.com:3981) gehost door Maartena

De grote OpenTTD-FAQ
In spoiler om de OP niet zo lang te maken :7.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De OP
Deze OP is gemaakt door Bart, voor vragen, opmerkingen of tips voor wijzigingen/toevoegingen kunnen jullie bij hem terecht.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bart op 20-01-2012 16:26:46 ]
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 19:04:02 #2
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_100863545
tvp!!!!!!! Die wil ik weer spelen!! :D
pi_100863760
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 19:04 schreef Laser. het volgende:
tvp!!!!!!! Die wil ik weer spelen!! :D
Leuk, maar ooit van de 'volg topic' knop gehoord? ;)
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 20:29:14 #4
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_100867457
oke thanks maar hoe krijg je die in het spel ?
Toevallig een Ned uitleg ?
pi_100867598
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 20:29 schreef Willemsuh het volgende:
oke thanks maar hoe krijg je die in het spel ?
Toevallig een Ned uitleg ?
Bedoel je die patch? Ik heb werkelijk geen idee hoe je patches moet installeren bij OpenTTD. Misschien dat iemand anders het weet.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 20:41:31 #6
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_100867968
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 20:32 schreef Rezania het volgende:

[..]

Bedoel je die patch? Ik heb werkelijk geen idee hoe je patches moet installeren bij OpenTTD. Misschien dat iemand anders het weet.
Ja dat bedoelde ik, kan op die site ook niet echt iets erover vinden.
Bart misschien ???
  woensdag 17 augustus 2011 @ 21:52:26 #7
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_100871027
Hoe je een patch in het spel krijgt? Zelf compilen, maar dat doe je niet zo maar even. Dan kun je beter op het forum zoeken naar een gecompileerde patchpack waar hij al in zit.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_100879929
Ik heb dat scenario van NL gedownload, maar hoe krijg ik dat in het spel? Waar moet ik dat naartoe kopieëren?
*** Nul Dertien ***
Rap... just a "C" away from "Crap"
R&P / Hoe voel je je nu? #827
  donderdag 18 augustus 2011 @ 08:00:45 #9
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_100884797
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 00:45 schreef theKiD het volgende:
Ik heb dat scenario van NL gedownload, maar hoe krijg ik dat in het spel? Waar moet ik dat naartoe kopieëren?
Heel verrassend moet dat naar de map 'scenario'.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 18 augustus 2011 @ 15:54:04 #10
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_100898362
quote:
Hoe kan ik mijn steden laten groeien?
Steden groeien door passagiers te vervoeren, en natuurlijk door de Bouw nieuwe gebouwen-knop. Dat laatste werkt drie maanden, en het heeft geen zin om er 100x op te klikken, één keer is genoeg. Met passagiers vervoeren heb je maximale groei als je vijf stations/bushaltes/enz in je stad hebt, die elk minimaal één keer per twintig dagen bezocht wordt door een voertuig. Vaker mag, meer stations mag ook, maar het heeft niet meer effect op de groei van de stad.
Ik heb de Engelse versie, waar kan ik die "Bouw niewue gebouwen-knop" precies vinden?
  donderdag 18 augustus 2011 @ 15:56:13 #11
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_100898465
Klik op de stadnaam, dan krijg je een venster met info. Onderin een scrollbaar lijstje met zaken die je kan doen. Als je genoeg geld hebt, staat Fund new buildings daarbij.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 18 augustus 2011 @ 16:00:07 #12
343369 Laser.
Love Always Shines
pi_100898665
Ok thanks! Ik zie op dit moment alleen 3 soorten advertenties die ik kan doen voor passagiers. Denk dat ik dan nog niet genoeg geld heb. :)
pi_100909285
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 16:00 schreef Laser. het volgende:
Ok thanks! Ik zie op dit moment alleen 3 soorten advertenties die ik kan doen voor passagiers. Denk dat ik dan nog niet genoeg geld heb. :)
Je kan beter beginnen met industrie. Industrieën groeien snel als meer dan 50% van de aangeboden lading wordt vervoerd. In het begin van het spel als de steden nog klein zijn levert passagiersvervoer weinig op.
Jezus redt
[-== Arch Linux ==-]
  donderdag 18 augustus 2011 @ 20:17:07 #14
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_100909297
quote:
99s.gif Op woensdag 17 augustus 2011 21:52 schreef Bart het volgende:
Hoe je een patch in het spel krijgt? Zelf compilen, maar dat doe je niet zo maar even. Dan kun je beter op het forum zoeken naar een gecompileerde patchpack waar hij al in zit.
Oke thanks Bart, ben al ff aan het zoeken naar een gecompileerde patchpack maar das ook niet zo makkelijk te vinden... denk dat ik maar gewoon op 2048x2048 blijf :)
  donderdag 18 augustus 2011 @ 21:33:01 #15
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_100912958
Is het trouwens van toepassing voor de groei van een stad hoeveel goederen je aanleverd ?
Ik heb nu een stad waar zo'n 20/25 treinen komen x1036 kratten...
  donderdag 18 augustus 2011 @ 21:42:14 #16
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_100913369
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 21:33 schreef Willemsuh het volgende:
Is het trouwens van toepassing voor de groei van een stad hoeveel goederen je aanleverd ?
Ik heb nu een stad waar zo'n 20/25 treinen komen x1036 kratten...
Hangt van het climate of. In Temperate niet, maar in Arctic geloof ik wel. In Desert moet je goederen en water aanvoeren dacht ik.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 18 augustus 2011 @ 22:11:27 #17
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_100914859
quote:
99s.gif Op donderdag 18 augustus 2011 21:42 schreef Bart het volgende:

[..]

Hangt van het climate of. In Temperate niet, maar in Arctic geloof ik wel. In Desert moet je goederen en water aanvoeren dacht ik.
Oke ik speel gewoon Temperate dus daar heeft t geen invloed.
Heb nog een map in Desert maar daar krijg je niet te zien hoeveel er heen moet alleen hoeveel er de afgelopen maand binnengekomen is.
pi_100965989
Sinds vanmorgen gaan mijn verdiensten ineens heel erg hard omhoog :D Sinds ik mijn eerste 3 vliegvelden heb geplaatst begint het weer binnen te stromen :D
*** Nul Dertien ***
Rap... just a "C" away from "Crap"
R&P / Hoe voel je je nu? #827
pi_100975244
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 augustus 2011 10:05 schreef theKiD het volgende:
Sinds vanmorgen gaan mijn verdiensten ineens heel erg hard omhoog :D Sinds ik mijn eerste 3 vliegvelden heb geplaatst begint het weer binnen te stromen :D
Vliegtuigen zijn altijd de beste money makers. Maar qua uitdaging helemaal nul, daarom treinen :)
pi_100995982
Vet! leuk topic!
  maandag 22 augustus 2011 @ 19:03:04 #21
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_101049664
Waarom gaan treinen uit zichzelf naar een ander station dan opgegeven ?
Impliciet krijg je dan.

Hoe kan je dit voorkomen ?
  maandag 22 augustus 2011 @ 19:49:54 #22
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_101051897
Dan doen ze alleen als ze de weg niet kunnen vinden naar het station waar ze heen moeten. Gebruikelijke oorzaken: stukje spoor vergeten, sein verkeerd om, elektrische treinen over niet-geëlektrificeerd spoor willen laten rijden.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 22 augustus 2011 @ 20:38:01 #23
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_101054068
@ Bart,

Nope geen van alle..
Als je wilt kan ik de savegame wel sturen..
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:04:34 #24
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_101087818
Wat groeien de steden trouwens snel met trams erin zeg.. Zowat niet bij te houden !
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 16:06:49 #25
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_101087916
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2011 20:38 schreef Willemsuh het volgende:
@ Bart,

Nope geen van alle..
Als je wilt kan ik de savegame wel sturen..
Niet echt tijd voor, zit in een verhuizing. FOK!server zal daardoor ook ergens tussen 27-8 en 4-9 enkele dagen offline zijn. Geen idee hoelang echter.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 23 augustus 2011 @ 17:47:44 #26
319728 Willemsuh
Twitter : @willemsuh
pi_101091821
Ah das lastig dan idd, suc6 er dan maar mee!

Ben een nieuwe map begonnen oude nog wel bewaard.
Misschien binnenkort maar eens uitzoeken wat t probleem is.
pi_101263251
Ik heb het vandaag maar weer eens gedownload. Wat een nostalgie _O_ . Dit was echt het eerste spel waar ik korte tijd helemaal verslaafd aan was. Toen nog op een kleine 15" CRT, maar nu in volledige landscape mode _O_ .

pi_101263651
Klinkt leuk
  zaterdag 27 augustus 2011 @ 20:33:12 #29
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_101265406
Vanavond of morgenochtend gaat de server uit de lucht!
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_101277164
Is het mogelijk om de tekst te vergroten zoals die van de legenda en het overzicht van de treinen?

Ik kan het amper lezen....
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
  woensdag 31 augustus 2011 @ 11:37:13 #31
131319 mickeyD
lekker is maar een vinger lang
pi_101403901
iets dichter bij je scherm gaan zitten?
Lekker naar 80's italo disco luisteren tijdens het surfen op FOK!? Jouw ALL time favoriete tracks GRATIS! geen lidmaatschap/aanmelding/download nodig! Fresh FM
pi_101409695
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 11:37 schreef mickeyD het volgende:
iets dichter bij je scherm gaan zitten?
Ja dat moet maar voor nu. Maar om nou met je ogen 5 cm van het scherm te houden is ook niet echt gezond.
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
pi_101409836
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2011 02:10 schreef Boy_Snakeye het volgende:
Is het mogelijk om de tekst te vergroten zoals die van de legenda en het overzicht van de treinen?

Ik kan het amper lezen....
Je kan de resolutie aanpassen.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_101419360
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 14:22 schreef Rezania het volgende:

[..]

Je kan de resolutie aanpassen.
Draai op 1680 * 1050 (20")
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
pi_101419407
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:52 schreef Boy_Snakeye het volgende:

[..]

Draai op 1680 * 1050 (20")
[ afbeelding ]
Ja, dan word alles heel erg klein. :P
Die van mijn draait op 1280x800, probeer dat eens. ;)
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_101419542
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:53 schreef Rezania het volgende:

[..]

Ja, dan word alles heel erg klein. :P
Die van mijn draait op 1280x800, probeer dat eens. ;)
Ik heb een 2e monitor een 17". Daar draai ik nou 1024* 768 tijdelijk. Maar ook daar is het naar verhouding amper leesbaar.
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
pi_101419938
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 18:57 schreef Boy_Snakeye het volgende:

[..]

Ik heb een 2e monitor een 17". Daar draai ik nou 1024* 768 tijdelijk. Maar ook daar is het naar verhouding amper leesbaar.
Tijd voor een bril dus. :P
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_101420539
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 19:05 schreef Rezania het volgende:

[..]

Tijd voor een bril dus. :P
Kun jij het wel lezen zo dan?

Ben niet de enig in ieder geval......
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=2&t=43729

Alleen de oplossingen die er staan klopt niet. in de openttd.cfg kan ik geen font gedeelte vinden :{
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
pi_101420582
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 19:18 schreef Boy_Snakeye het volgende:

[..]

Kun jij het wel lezen zo dan?

Ben niet de enig in ieder geval......
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=2&t=43729

Alleen de oplossingen die er staan klopt niet. in de openttd.cfg kan ik geen font gedeelte vinden :{
Met de resolutie op 1280x800 kan ik het prima lezen. Ik zit ongeveer 75cm van mijn beeldscherm af.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_101421444
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 19:19 schreef Rezania het volgende:

[..]

Met de resolutie op 1280x800 kan ik het prima lezen. Ik zit ongeveer 75cm van mijn beeldscherm af.
Gevind. Moet natuurlijk wel de openttd.cfg file aanpassen bij "Mijn documenten\ttd" En niet in de locatie waar de installatiebestanden staan _O-



Das beter :D
Typ- en spellingsfouten voorbehouden.
pi_101421765
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2011 19:39 schreef Boy_Snakeye het volgende:

[..]

Gevind. Moet natuurlijk wel de openttd.cfg file aanpassen bij "Mijn documenten\ttd" En niet in de locatie waar de installatiebestanden staan _O-

[ afbeelding ]

Das beter :D
Oké, weten we dat ook weer. :P
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_101446467
Shit.. ik weet dat er een hele tijd geleden iemand een station maakte waarbij de uitgang twee kanten opging. Dus naar links en rechts.. het was iets met bruggetjes enzo.. maar ik weet gewoon niet meer hoe het was. Er was ook ooit zo'n site met allemaal van die voorbeelden, maar die ben ik kwijt :X Iemand een idee??

Edit: dit was die site: http://wiki.openttdcoop.org/Main_Page

[ Bericht 14% gewijzigd door Green1 op 01-09-2011 13:44:51 ]
  vrijdag 2 september 2011 @ 18:53:01 #43
155616 Proximo
For god, king & country
pi_101497749
Bedoel je zoiets als dit?
Geen bruggetjes, maar het zou wel moeten werken ;)
Life is visceral, rather than intellectual. And the most visceral practitioners of life are those who characterise themselves as “intellectuals”
pi_101634825
Je plaatje werkt niet, maar ik heb het nu zo gefixt:
  dinsdag 6 september 2011 @ 16:14:21 #45
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_101634887
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 september 2011 16:12 schreef Green1 het volgende:
Je plaatje werkt niet, maar ik heb het nu zo gefixt: [ afbeelding ]
Screenshots maak je makkelijk met ctrl-s en in png-formaat.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_101634964
quote:
3s.gif Op dinsdag 6 september 2011 16:14 schreef Bart het volgende:

[..]

Screenshots maak je makkelijk met ctrl-s en in png-formaat.
Ja, maar dan weet ik nooit waar die ze opslaat, en welke naam die heeft gekregen :') Dan staat er opgeslagen als blablabla 19 nov 1924.png ofzo, en mijn korte termijn geheugen is nogal slecht, dus dat wordt niks..
  woensdag 7 september 2011 @ 18:56:16 #47
201898 hiddit
Expect the unexpected,
pi_101682492
weet iemand waar je de 1.1.1 versie kan downloaden ik kan alleen de 1.1.2 vinden
  woensdag 7 september 2011 @ 19:08:41 #48
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_101683016
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 18:56 schreef hiddit het volgende:
weet iemand waar je de 1.1.1 versie kan downloaden ik kan alleen de 1.1.2 vinden
http://ftp.snt.utwente.nl(...)/releases/index.html
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 7 september 2011 @ 19:10:21 #49
201898 hiddit
Expect the unexpected,
pi_102607213
Oke welke moet ik hebben voor Windows Vista?
  zondag 2 oktober 2011 @ 13:12:28 #51
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_102607991
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2011 12:46 schreef Borkydude het volgende:
Oke welke moet ik hebben voor Windows Vista?
Geen idee. Ik zou de Windows-versie voor de grap eens proberen.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_102608438
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2011 13:12 schreef Bart het volgende:

[..]

Geen idee. Ik zou de Windows-versie voor de grap eens proberen.
Heb ik. Hij geeft echter: Failed to find a graphics set. Please acquire a set of graphics for OpenTTD.

Ik dacht dat in de OP stond dat dat niet meer nodig was?
  zondag 2 oktober 2011 @ 13:46:43 #53
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_102609156
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2011 13:26 schreef Borkydude het volgende:

[..]

Heb ik. Hij geeft echter: Failed to find a graphics set. Please acquire a set of graphics for OpenTTD.

Ik dacht dat in de OP stond dat dat niet meer nodig was?
Er is wel een graphics set nodig, je hebt alleen de originele van TTD niet meer nodig.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 7 december 2011 @ 23:18:09 #54
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_105321797
Intussen is 1.1.4 uitgekomen, Sinterklaaskadootje! :)

Heb em net even gecompiled op mijn debian doosje, en de servers draaien weer.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_105324057
quote:
2s.gif Op woensdag 7 december 2011 23:18 schreef maartena het volgende:
Intussen is 1.1.4 uitgekomen, Sinterklaaskadootje! :)

Heb em net even gecompiled op mijn debian doosje, en de servers draaien weer.
Toch ben ik altijd weer teleurgesteld als ik de changelog bekijk en alleen maar

quote:
Fix:
Fix:
Fix:
Fix:
zie ;(
  Lieve Belg donderdag 8 december 2011 @ 00:13:50 #56
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_105324061
Pff, ik zou het graag nog eens spelen maar moet eerst de andere spelletjes nog eens uitspelen :D Skyrim ergens halverwege, Anno 2070 nog niet eens gestart, minecraft staat even op pauze nu.

Maar de laatste keer dat ik OpenTTD gestart had, was ik het na half uur al terug beu. Geen idee waarom, maar hopelijk komt de zin om het nog eens te spelen snel terug! Natuurlijk enorm veel veranderd sinds laatste keer.
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  donderdag 8 december 2011 @ 00:30:47 #57
155616 Proximo
For god, king & country
pi_105324603
Niemand speelt dit meer :{
Life is visceral, rather than intellectual. And the most visceral practitioners of life are those who characterise themselves as “intellectuals”
  donderdag 8 december 2011 @ 00:45:59 #58
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_105325034
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2011 00:13 schreef MaxMark het volgende:
Toch ben ik altijd weer teleurgesteld als ik de changelog bekijk en alleen maar

[fix]

zie ;(
Van een minor release hoef je meestal ook niet al te veel te verwachten.

De 1.2.x branche zal waarschijnlijk weer wat meer serieuze vooruitgang zien.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 8 december 2011 @ 00:46:47 #59
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_105325052
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2011 00:30 schreef Proximo het volgende:
Niemand speelt dit meer :{
Ik nog steeds af en toe. :)

Mijn servers hebben ook nog steeds dagelijkse spelers, dus er word nog wel gespeeld. :)
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_105356611
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2011 00:30 schreef Proximo het volgende:
Niemand speelt dit meer :{
De verschillen zijn sinds 1.0.0 ook minimaal. Die versie was de eerste die zonder het origineel werkte. Verdere functionaliteit zit voornamelijk in GRF's. Dit spel wordt pas weer interessant als het 3D wordt (lees: openbronversie van Locomotion).
Jezus redt
[-== Arch Linux ==-]
  donderdag 8 december 2011 @ 22:31:35 #61
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_105357851
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2011 22:05 schreef ouderejongere het volgende:
De verschillen zijn sinds 1.0.0 ook minimaal. Die versie was de eerste die zonder het origineel werkte. Verdere functionaliteit zit voornamelijk in GRF's. Dit spel wordt pas weer interessant als het 3D wordt (lees: openbronversie van Locomotion).
3D gaat niet gebeuren.... in principe word namelijk nog steeds dezelfde engine gebruikt voor de grafische kant, er zijn alleen wat uitbreidingen op gemaakt in principe.

Wat ik nog wel een keer zie gebeuren is een sim-city stijl rotering. 32bit kleur is momenteel de grote verandering waar iedereen op wacht.

Locomotion is trouwens ook geen 3D.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  vrijdag 9 december 2011 @ 07:51:29 #62
36763 Automatic_Rock
Onaangepast eerlijk..
pi_105366589
quote:
0s.gif Op donderdag 8 december 2011 00:30 schreef Proximo het volgende:
Niemand speelt dit meer :{
Ik speel het nog regelmatig, maar wel met ChillCore's patchpack en met een bergachtig landschap. Anders is het echt te weinig uitdaging. Het probleem is alleen dat als je eenmaal een nieuwe map begint je complete vrije tijd eraan op gaat. Ik stel het dus nog even uit! :D
Have you ever picked your feet in Poughkeepsie?
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:17:36 #63
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105528440


heb ik er een bende van gemaakt? :D :@
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:18:50 #64
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105528473
en ik heb een probleem jaar 2061, en al mijn bussen krijgen de melding, bus 312 is getting very old etc ik kan ze niet meer vervangen. en nu?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:25:01 #65
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105528650
en ik kan niet op de fok server komen, joinen is blurred heb wel de generic tram set openttd versie 1.0.5
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:29:27 #66
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105528769
versie 1.1.4 upgrade maar niks ;(
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:32:03 #67
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105528846
FOK!server is nog oudere versie, zal binnenkort even updaten.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 13 december 2011 @ 11:32:37 #68
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105528858
quote:
99s.gif Op dinsdag 13 december 2011 11:32 schreef Bart het volgende:
FOK!server is nog oudere versie, zal binnenkort even updaten.
*O* *O*
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_105531228
@Bart, zelfde game? of wordt er een nieuwe game gestart dan. Had mn OpenTTD nog niet geupdate aangezien ik aardig aan het bouwen was op de FOK server.
  dinsdag 13 december 2011 @ 12:49:35 #70
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105531255
Nou ja, hij loopt al wel weer een hele tijd... Maar als mensen nog verder willen dan laad ik deze wel weer hoor :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_105552382
Start maar gewoon een nieuwe game, heb ik weer wat te doen :)
  dinsdag 13 december 2011 @ 22:48:10 #72
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105557264
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 december 2011 11:18 schreef cherrycoke het volgende:
en ik heb een probleem jaar 2061, en al mijn bussen krijgen de melding, bus 312 is getting very old etc ik kan ze niet meer vervangen. en nu?
niemand die het antwoord weet ;( ?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_105561230
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 december 2011 11:18 schreef cherrycoke het volgende:
en ik heb een probleem jaar 2061, en al mijn bussen krijgen de melding, bus 312 is getting very old etc ik kan ze niet meer vervangen. en nu?
Heb je breakdowns aan of uit staan? Zo ja, dan heb je een probleem, zo nee, gewoon de opmerkingen negeren.
En je kan het verlopen van voertuigen ook uit zetten, waardoor je je bussen gewoon kan vervangen
If i could have my wasted Fok!days back, would i use them to get back on track?
  woensdag 14 december 2011 @ 07:27:55 #74
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105564964
Idd, verlopen van voertuigen uitzetten. Heb je kans dat je met een console command nog even de voertuiglijst opnieuw moet inladen, renew_vehicle_list ofzo, google anders even :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 16 december 2011 @ 14:53:05 #75
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105657468
2 miljard winst per maand, gaat lekker. Alleen jammer van die bussen heb er ong 1000 rond rijden zeg maar, en steeds krijg ik de bericht dat ik ze moet vervangen jaar 2120
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  vrijdag 16 december 2011 @ 14:54:55 #76
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105657518
Zet in de berichtopties uit dat je meldingen over oude voertuigen krijgt...
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 16 december 2011 @ 19:13:49 #77
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105666520
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 december 2011 14:54 schreef Bart het volgende:
Zet in de berichtopties uit dat je meldingen over oude voertuigen krijgt...
ik zit al bij message options te kijken maar weet niet welke ik moet hebben
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 17 december 2011 @ 00:12:33 #78
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105680033
zit nu ook op bart zijn server meer te kutten maarja
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 18 december 2011 @ 09:17:28 #79
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105715836
FOK!server is geüpdatet naar 1.1.4 en heeft een reset gehad :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 18 december 2011 @ 09:19:34 #80
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105715851
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 december 2011 19:13 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

ik zit al bij message options te kijken maar weet niet welke ik moet hebben


Doe eens een gok?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 18 december 2011 @ 12:33:19 #81
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105719012
quote:
99s.gif Op zondag 18 december 2011 09:17 schreef Bart het volgende:
FOK!server is geüpdatet naar 1.1.4 en heeft een reset gehad :).


o rly? :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 18 december 2011 @ 13:09:00 #82
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105720401
Huh :?
Ff checken.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 18 december 2011 @ 13:12:25 #83
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105720546
Nu wel dan :7.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 18 december 2011 @ 17:10:53 #84
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105731388
quote:
99s.gif Op zondag 18 december 2011 13:12 schreef Bart het volgende:
Nu wel dan :7.
toppie!
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:25:55 #85
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105838382


le creatie
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 20 december 2011 @ 21:40:50 #86
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_105839199
:D
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 21 december 2011 @ 22:58:02 #87
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_105892757
Het is niet echt een irritatie, want ik zet gewoon mijn iTunes lijst van muziek aan,

Maar tijdens het spelen hoor ik alleen de treinen toeteren en af en toe iets kapot gaan (trein/bus).

Want ik heb geen omgeving geluid? Vroeger wel ooit eens gehad :P

Ik speel het op een Mac, en heb wel een graph en music gedownload... raar eigenlijk..

Jullie misschien een simpele tip?
  woensdag 21 december 2011 @ 22:59:14 #88
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_105892822
Ik dacht een screenshot doet vast wonderen;

  woensdag 21 december 2011 @ 23:01:11 #89
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_105892951
rechts boven staat een microfoontje klik daar is op misschien staat je geluid wel gewoon uit
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  woensdag 21 december 2011 @ 23:03:56 #90
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_105893128
quote:
14s.gif Op woensdag 21 december 2011 23:01 schreef cherrycoke het volgende:
rechts boven staat een microfoontje klik daar is op misschien staat je geluid wel gewoon uit
Hahahahaah! held!

Dankje, hahahahaha!

[ Bericht 11% gewijzigd door Saninl op 21-12-2011 23:09:13 ]
  dinsdag 27 december 2011 @ 11:46:35 #91
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106081374
probleem ik probeer me stad te laten groeien dus ik heb er een shitload aan streetcards rijden op de fokserver, nu is het probleem dat gisteren waren er 150.000 inwoners terwijl er vandaag maar 142.000 inwoners telt ?

hoe kan ik dat stadje explosief laten groeien?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 27 december 2011 @ 16:35:02 #92
34974 trigt013
Ik weet ook niet wat ik doe.
pi_106090687
Wat is het wachtwoord voor de fok server (waarschijnlijk superstomme vraag)
Het leven is veel te belangrijk om serieus te nemen.
pi_106090843
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2011 16:35 schreef trigt013 het volgende:
Wat is het wachtwoord voor de fok server (waarschijnlijk superstomme vraag)
quote:
• FOK!server (lingen.nu:3984) gehost door Bart. Speciaal voor FOK!kers! Wachtwoord: fokyou
• Maarten 1t/m5 (openttd.servebeer.com:3977 t/m openttd.servebeer.com:3981) gehost door Maartena
Ik zou zeggen doe eens een wilde gok.
- - = |randommusicvideos | = - - | - - = | prettyendless | = - -
  dinsdag 27 december 2011 @ 17:29:22 #94
34974 trigt013
Ik weet ook niet wat ik doe.
pi_106092774
fokyou? :Y
Het leven is veel te belangrijk om serieus te nemen.
  woensdag 28 december 2011 @ 20:20:11 #95
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106137951
wanneer word de server weer gereset ?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  donderdag 29 december 2011 @ 01:03:41 #96
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_106151935
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 december 2011 11:46 schreef cherrycoke het volgende:
probleem ik probeer me stad te laten groeien dus ik heb er een shitload aan streetcards rijden op de fokserver, nu is het probleem dat gisteren waren er 150.000 inwoners terwijl er vandaag maar 142.000 inwoners telt ?

hoe kan ik dat stadje explosief laten groeien?
Vliegveld?
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
  donderdag 29 december 2011 @ 08:22:41 #97
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106155574
quote:
14s.gif Op woensdag 28 december 2011 20:20 schreef cherrycoke het volgende:
wanneer word de server weer gereset ?
Ik probeer vanavond of morgenavond, maar mogelijk wordt het zaterdag.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 29 december 2011 @ 12:35:32 #98
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106161187
Zo ik ben de fokserver ook maar is gejoined :D. Maar even een vraag voor de multiplayer want dat doe ik nooit :p. Je kan toch niet op het spoor van iemand anders rijden?

Mvg, :D
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  donderdag 29 december 2011 @ 12:47:17 #99
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106161529
Nee, je kan niet op iemand anders zijn spoor rijden :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_106174471
quote:
99s.gif Op donderdag 29 december 2011 12:47 schreef Bart het volgende:
Nee, je kan niet op iemand anders zijn spoor rijden :).
Wel met trams en tramspoor :Y
dag
  donderdag 29 december 2011 @ 19:38:41 #101
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106177324
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2011 18:23 schreef Peter het volgende:

[..]

Wel met trams en tramspoor :Y
Oh dat wist ik niet eens :P.
Bouw die dingen nooit :7.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 29 december 2011 @ 20:15:23 #102
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_106178883
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2011 18:23 schreef Peter het volgende:
Wel met trams en tramspoor :Y
Maar die vallen technisch gezien ook onder de categorie wegen.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 29 december 2011 @ 20:18:03 #103
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106179015
quote:
99s.gif Op donderdag 29 december 2011 19:38 schreef Bart het volgende:

[..]

Oh dat wist ik niet eens :P.
Bouw die dingen nooit :7.
Ik ook niet inderdaad :P
  vrijdag 30 december 2011 @ 12:04:22 #104
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106198735
Ik bouw ook nooit trams :p.

Maar even het volgende: Wat is precies het nut van overladen? Want het kost je geld en een andere trein pakt het dan weer op... Het enige wat ik kan bedenken dat een trein sneller terug is zodat er iets meer grondstoffen vervoert kunnen worden...

Dus weet iemand het :p?

Mvg,
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  vrijdag 30 december 2011 @ 12:30:30 #105
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106199555
Dat zorgt ervoor dat beide voertuigen winst maken en hun eigen deel van de opbrengsten krijgen. Als je op de ouderwetse manier gewoon alles lost en dan met een ander voertuig alles oppikt, dan werkt het net zo goed, alleen krijgt het eerste voertuig niets en het tweede voertuig de volle winst.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 30 december 2011 @ 13:33:49 #106
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106201804
Aha,

Ik moest het een paar keer lezen om het te snappen :P . Maar bedankt nu snap ik het. Je bedoelt toch met ouderwetse manier alles lossen en niet overladen :P.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  vrijdag 30 december 2011 @ 13:35:30 #107
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106201859
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 13:33 schreef mar456 het volgende:
Aha,

Ik moest het een paar keer lezen om het te snappen :P . Maar bedankt nu snap ik het. Je bedoelt toch met ouderwetse manier alles lossen en niet overladen :P.
Ja :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 30 december 2011 @ 13:35:59 #108
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106201876
Hier kun je meer lezen: http://wiki.openttd.org/Orders#Transfer
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 30 december 2011 @ 18:38:43 #109
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106213481
Zie je t als iemand cheat in een multiplayergame?
  vrijdag 30 december 2011 @ 18:41:23 #110
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106213606
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 18:38 schreef Saninl het volgende:
Zie je t als iemand cheat in een multiplayergame?
waarom zou je willen cheaten?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  vrijdag 30 december 2011 @ 18:44:20 #111
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106213728
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 december 2011 18:41 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

waarom zou je willen cheaten?
Ik denk dat er iemand cheat in een game.. Maar ik kan het niet hard maken als ik het niet zeker weet..

Maar als je Ctrl + Alt + C doet, en dan kiest voor magische bulldozer. Zou je dat dan zien in een game? dmv een bericht ofzo?
  vrijdag 30 december 2011 @ 18:46:30 #112
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106213823
Je kan niet cheaten in multiplayer.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 30 december 2011 @ 18:47:14 #113
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106213854
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 december 2011 18:46 schreef Bart het volgende:
Je kan niet cheaten in multiplayer.
Oh :')

Balen dat hij dingen bij een gemeente wel wegkrijgt, en ik niet. Terwijl onze beide statussen erg slecht zijn :P
pi_106214041
Een compleet bos aanplanten om net dat kleine beetje goodwill te kweken bij een gemeente om de kerk te mogen slopen zodat je het bos daarna ook weer kunt slopen heet niet cheaten :P
  vrijdag 30 december 2011 @ 19:37:56 #115
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106215857
compleet deel van de grootste stad gesloopt om er midden in een vliegveld te bouwen is ie van een andere gemeente ;(
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106217028
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 december 2011 19:37 schreef cherrycoke het volgende:
compleet deel van de grootste stad gesloopt om er midden in een vliegveld te bouwen is ie van een andere gemeente ;(
Wehehehe.
  vrijdag 30 december 2011 @ 23:29:17 #117
34974 trigt013
Ik weet ook niet wat ik doe.
pi_106226772
Soms moet je gewoon goede moment kiezen om stadskernen te slopen. Dat wisten de duitsers ook al in 1940
Het leven is veel te belangrijk om serieus te nemen.
  vrijdag 30 december 2011 @ 23:38:06 #118
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106227304
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 23:29 schreef trigt013 het volgende:
Soms moet je gewoon goede moment kiezen om stadskernen te slopen. Dat wisten de duitsers ook al in 1940
:D
pi_106236571
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 23:29 schreef trigt013 het volgende:
Soms moet je gewoon goede moment kiezen om stadskernen te slopen. Dat wisten de duitsers ook al in 1940
_O-
*** Nul Dertien ***
Rap... just a "C" away from "Crap"
R&P / Hoe voel je je nu? #827
  zaterdag 31 december 2011 @ 10:14:16 #120
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106237913
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2011 23:29 schreef trigt013 het volgende:
Soms moet je gewoon goede moment kiezen om stadskernen te slopen. Dat wisten de duitsers ook al in 1940
:')
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_106239728
Zelfs het openttd topic bewijst dat de wet van Godwin klopt :P
If i could have my wasted Fok!days back, would i use them to get back on track?
  zaterdag 31 december 2011 @ 17:17:35 #122
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106254709
ik snap nog steeds niet dat somige gemeente onwijs groeien zonder personen transport
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 31 december 2011 @ 17:25:31 #123
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106255077
oeh er ging een bedrijf failiet overgenomen voor een hele pond
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106255357
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 december 2011 17:25 schreef cherrycoke het volgende:
oeh er ging een bedrijf failiet overgenomen voor een hele pond
E nou neem je alleen maar schulden over? :+
dag
  zaterdag 31 december 2011 @ 17:41:32 #125
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106255745
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 17:31 schreef Peter het volgende:

[..]

E nou neem je alleen maar schulden over? :+
geen idee waar zijn stationnetjes staan :@ :+
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 31 december 2011 @ 19:09:17 #126
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106259142
Lol,

Dat was dan zeker mijn bedrijf.. Ik had alle treinen per ongeluk verkocht en de volgende keer dat ik online kwam waren al mijn stations en rails weg.. Dusja, minpuntje dat dat was gebeurt :p.

Maar de server werd toch gereset?
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  zaterdag 31 december 2011 @ 19:40:54 #127
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106260242
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 19:09 schreef mar456 het volgende:
Lol,

Dat was dan zeker mijn bedrijf.. Ik had alle treinen per ongeluk verkocht en de volgende keer dat ik online kwam waren al mijn stations en rails weg.. Dusja, minpuntje dat dat was gebeurt :p.

Maar de server werd toch gereset?
anders was je bedrijf toch ook weg, heb ik maar overgenomen voor het symbolische 1 pond :P

!

[ Bericht 0% gewijzigd door cherrycoke op 31-12-2011 20:53:40 ]
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 1 januari 2012 @ 11:41:22 #128
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106272950
Ik dank u zeer voor deze zeer welkome 1 pond :P.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  zondag 1 januari 2012 @ 13:38:13 #129
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106275047
Ik speel dit de laatste tijd ook regelmatig, op aanraden van wat vrienden. Zit vaak met hun op een server te spelen. In het begin snapte ik alleen geen zak van het plaatsen van signals, maar inmiddels heb ik de basis wel goed denk ik. Dit is mijn standaard lay-out bij meerdere sporen:


En dan trek ik de block signals helemaal door tot het volgende station. Alleen nu nog een paar vragen. Hoe ga ik signals plaatsen als ik met kruisingen of aftakkingen ga werken? Dat heb ik namelijk nog nooit gedaan.
En nu eerst weer even een plaatje :P


Stel ik wil treinen met het ene goed hebben van Belt-Schutsloot East naar Staphorst West en treinen met het andere goed van Staphorst West naar Staphorst South (dus ik kan niet dezelfde trein alle 3 de stations laten aandoen). Kan ik dan de lijn van Staphorst West doortrekken naar South en dan bij Staphorst West aan beide zijden m'n Block Signal/One Way Path Signal/2 Path Signals-combinatie plaatsen of is het handiger op West 4 sporen te geven waarvan ik er 2 naar South stuur en 2 naar Belt-Schutsloot?

O ja, m'n plaatjes zijn klikbaar :P
pi_106275173
makkelijkst is west 4 sporen te geven idd ;)
  zondag 1 januari 2012 @ 14:01:13 #131
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106275545


en zo moet je het doen bij een twee dubbel spoor werkt veel beter
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 1 januari 2012 @ 14:47:15 #132
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106276473
too many vehicles in game ?
heb er nu 500
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106276482
tijd voor de reset ;)
  zondag 1 januari 2012 @ 15:05:36 #134
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106276852
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 13:43 schreef Caracca het volgende:
makkelijkst is west 4 sporen te geven idd ;)
Prima, dat deed ik al, dus dan blijf ik dat doen.
quote:
14s.gif Op zondag 1 januari 2012 14:01 schreef cherrycoke het volgende:
[ afbeelding ]

en zo moet je het doen bij een twee dubbel spoor werkt veel beter
Jij hebt niks aan de stationskant staan? Gaat het dan niet verkeerd met wegrijden?
  zondag 1 januari 2012 @ 15:11:13 #135
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106276960
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106277026
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 15:05 schreef Irritatie100 het volgende:
Jij hebt niks aan de stationskant staan? Gaat het dan niet verkeerd met wegrijden?
Volgens mij is dat inderdaad niet nodig, en staan er eigenlijk impliciet al one-way path signalen bij alle uitgangen van een station. Je ziet het niet, maar ze zijn er wel!
  zondag 1 januari 2012 @ 15:48:30 #137
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106277730
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 15:14 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:

[..]

Volgens mij is dat inderdaad niet nodig, en staan er eigenlijk impliciet al one-way path signalen bij alle uitgangen van een station. Je ziet het niet, maar ze zijn er wel!
Maar welk signal zorgt er dan voor dat er geen crashes komen op de wissel?

Dat Nederland-scenario uit de OP trouwens, dat heeft letterlijk 0 industrieën als je begint :D Beetje jammer ;(
pi_106278227
server reset onderweg heb ik begrepen :)
  zondag 1 januari 2012 @ 16:17:07 #139
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106278301
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 16:12 schreef Caracca het volgende:
server reset onderweg heb ik begrepen :)
*O* *O*
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 1 januari 2012 @ 16:33:20 #140
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106278669
Hij draait weer :).
Moest even een USB 3.0-controller installeren voor mijn nieuwe USB 3.0 externe HDD ;).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_106280584
quote:
99s.gif Op zondag 1 januari 2012 16:33 schreef Bart het volgende:
Hij draait weer :).
Moest even een USB 3.0-controller installeren voor mijn nieuwe USB 3.0 externe HDD ;).
Die is niet eens verkapt..
  zondag 1 januari 2012 @ 17:36:46 #142
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106280600
quote:
0s.gif Op zondag 1 januari 2012 17:36 schreef MaxMark het volgende:

[..]

Die is niet eens verkapt..
Nee, hij is niet specifiek voor pr0n :7.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 1 januari 2012 @ 18:15:16 #143
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106281799
Ik ga vanavond eens de FOK-server checken denk ik :Y
pi_106397632
Is het mogelijk dat bijvoorbeeld een kooltransport (over de weg) zijn kolen dumpt bij treinstation bij een andere kolenmijn?? Want wanneer ik dit probeer blijven ze met volle vrachten rondrijden :')
  woensdag 4 januari 2012 @ 15:21:00 #145
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106397735
quote:
6s.gif Op woensdag 4 januari 2012 15:18 schreef Devvie het volgende:
Is het mogelijk dat bijvoorbeeld een kooltransport (over de weg) zijn kolen dumpt bij treinstation bij een andere kolenmijn?? Want wanneer ik dit probeer blijven ze met volle vrachten rondrijden :')
Transfer doen, of leegladen.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 7 januari 2012 @ 11:24:04 #146
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106519347
kan de map de volgende keer groter bart ?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 7 januari 2012 @ 12:44:54 #147
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106521136
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 januari 2012 11:24 schreef cherrycoke het volgende:
kan de map de volgende keer groter bart ?
max 2048x2048
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 7 januari 2012 @ 13:03:58 #148
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_106521574
Ik heb wel het idee dat als iedereen mooie sporen heeft iedereen opeens stop .. Of in ieder geval niet meer zo veel online is ..
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  zaterdag 7 januari 2012 @ 13:05:06 #149
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106521594
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2012 13:03 schreef mar456 het volgende:
Ik heb wel het idee dat als iedereen mooie sporen heeft iedereen opeens stop .. Of in ieder geval niet meer zo veel online is ..
ik ben er meestal altijd
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 7 januari 2012 @ 13:11:22 #150
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106521726
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 januari 2012 12:44 schreef Bart het volgende:

[..]

max 2048x2048
owhja, vergeten..
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 14 januari 2012 @ 22:18:18 #151
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106815993
Ook weer eens gedownload en ga ook wer eens kijken of ik het nog kan. :D
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 15 januari 2012 @ 12:39:24 #152
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106828813
Waar kan ik AI tegenstanders downloaden? Want die zitten blijkbaar niet in het spel. :?
Of moet ik de OP daarvoor lezen. :@
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 15 januari 2012 @ 12:40:21 #153
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106828849
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 12:39 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Waar kan ik AI tegenstanders downloaden? Want die zitten blijkbaar niet in het spel. :?
Of moet ik de OP daarvoor lezen. :@
:Y
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 15 januari 2012 @ 12:40:38 #154
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106828860
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 12:39 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Waar kan ik AI tegenstanders downloaden? Want die zitten blijkbaar niet in het spel. :?
Of moet ik de OP daarvoor lezen. :@
Er zit een knopje "Check online content", daar staan ook AI's tussen.

Alleen de AI's in mijn spel doen erg vaag :') Iemand die een goede weet?
  zondag 15 januari 2012 @ 13:04:34 #155
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106829597
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 12:40 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Er zit een knopje "Check online content", daar staan ook AI's tussen.

Alleen de AI's in mijn spel doen erg vaag :') Iemand die een goede weet?
gevonden. ^O^

Maar wat zijn een beetje makkelijke AI's? :@
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 15 januari 2012 @ 22:07:44 #156
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106851372
Wat betekenen die gele ovaaltjes en die blauwe schuine streepjes in het voertuigen overzicht? :?
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 15 januari 2012 @ 22:25:10 #157
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106852330


efficiëntie i haz none
volgende keer ga ik daar dus wel op letten
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 15 januari 2012 @ 22:36:49 #158
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106852919
Dat is een behoorlijke stad :D

Over efficiency gesproken:
  zondag 15 januari 2012 @ 22:38:16 #159
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106852981
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:36 schreef Irritatie100 het volgende:
Dat is een behoorlijke stad :D

Over efficiency gesproken:
[ afbeelding ]
wat een bende :P

als je mijn bende wil zien moet je maar op de fokserver kijken
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 15 januari 2012 @ 22:42:09 #160
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106853181
quote:
14s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:38 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

wat een bende :P

als je mijn bende wil zien moet je maar op de fokserver kijken
Ik vind het prima overzichtelijk en het maakt winst als een malle :P
  zondag 15 januari 2012 @ 22:43:09 #161
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106853227
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:42 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik vind het prima overzichtelijk en het maakt winst als een malle :P
laat de andere kant is zien, vergeet niet je kan ook met vliegtuigen goods vervoeren. de basisregel is dit hoe verder hij moet vliegen hoe meer je winst je maakt.
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 15 januari 2012 @ 22:44:46 #162
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106853313
quote:
14s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:43 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

laat de andere kant is zien, vergeet niet je kan ook met vliegtuigen goods vervoeren. de basisregel is dit hoe verder hij moet vliegen hoe meer je winst je maakt.
De server waarin ik het gebouwd heeft is net offline gegaan ;(
Morgen :D
  zondag 15 januari 2012 @ 22:46:43 #163
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106853402
Ik zit trouwens al op de beta van 1.2.0, dus ik kan niet op de FOK-server ;(
  maandag 16 januari 2012 @ 08:37:27 #164
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106860828
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:46 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik zit trouwens al op de beta van 1.2.0, dus ik kan niet op de FOK-server ;(
Je kan gewoon twee installs tegelijk hebben he, gewoon in een andere map :7.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 16 januari 2012 @ 17:41:33 #165
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106876987


waarom werkt me transfer niet ? :'(
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106877265
Omdat het 2 stations zijn ipv 1 ?
dag
  maandag 16 januari 2012 @ 17:50:12 #167
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106877287
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 17:49 schreef Peter het volgende:
Omdat het 2 stations zijn ipv 1 ?
hoe ga ik dit fixen?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106877357
quote:
14s.gif Op maandag 16 januari 2012 17:50 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

hoe ga ik dit fixen?
1 verwijderen, nieuwe plaatsen terwijl je CTRL indrukt, dan kiezen voor de andere, dan wordt het 1 station, terwijl er wel ruimte tussen is.

Maar let op , de max stationsspan mag je niet overschrijden..
dag
pi_106877384
Of een treintje heen en weer laten rijden tussen beide stations die de grondstof maar 1 kant op transporteert :+
dag
  maandag 16 januari 2012 @ 17:54:00 #170
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106877442
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 17:52 schreef Peter het volgende:
Of een treintje heen en weer laten rijden tussen beide stations die de grondstof maar 1 kant op transporteert :+
ik wou dus zo episch gaan transferen, maar dat gaat dus niet werken aangezien een station max 11 groot mag zijn.
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 16 januari 2012 @ 21:58:22 #171
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106890285
iron ore mine op max? nu 2,295 ton is dat het maximum? 92% transported
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 16 januari 2012 @ 22:09:43 #172
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106890972


193,028,586 euro winst dat trek ik allemaal uit die fabriek :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 16 januari 2012 @ 22:19:26 #173
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106891505
quote:
14s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:09 schreef cherrycoke het volgende:
[ afbeelding ]

193,028,586 euro winst dat trek ik allemaal uit die fabriek :P
Held :P
  maandag 16 januari 2012 @ 22:23:36 #174
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106891728
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:19 schreef Saninl het volgende:

[..]

Held :P
er past niks meer tussen :(
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106892022
Veel mensen spelen dan ook niet met vliegtuigen en vinden het leuker om alleen met treinen te werken. Vliegtuigen verdienen namelijk te makkelijk veel geld.
- - = |randommusicvideos | = - - | - - = | prettyendless | = - -
pi_106892082
quote:
14s.gif Op maandag 16 januari 2012 17:54 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

ik wou dus zo episch gaan transferen, maar dat gaat dus niet werken aangezien een station max 11 groot mag zijn.
Je kunt in de instellingen de max size vergroten.
  maandag 16 januari 2012 @ 22:32:56 #177
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106892275
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:28 schreef RPG het volgende:
Veel mensen spelen dan ook niet met vliegtuigen en vinden het leuker om alleen met treinen te werken. Vliegtuigen verdienen namelijk te makkelijk veel geld.
treintjes :9~
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_106892440
quote:
17s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:32 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:

[..]

treintjes :9~
qft :P Gebruik zelf bij hoge uitzondering soms auto's maar voor de rest alles met treinen.
- - = |randommusicvideos | = - - | - - = | prettyendless | = - -
  maandag 16 januari 2012 @ 22:50:53 #179
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106893269
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:35 schreef RPG het volgende:

[..]

qft :P Gebruik zelf bij hoge uitzondering soms auto's maar voor de rest alles met treinen.
Ik ben begonnen met auto's, omdat treintjes nog niet beschikbaar waren, maar nu alles over op treintjes.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  maandag 16 januari 2012 @ 22:50:58 #180
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106893276
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:28 schreef RPG het volgende:
Veel mensen spelen dan ook niet met vliegtuigen en vinden het leuker om alleen met treinen te werken. Vliegtuigen verdienen namelijk te makkelijk veel geld.
goederen verplaatsing :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 16 januari 2012 @ 22:51:03 #181
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106893283
quote:
17s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:32 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:

[..]

treintjes :9~
qft *O*
  maandag 16 januari 2012 @ 22:59:21 #182
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106893699


zij iemand daar treintjes?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 00:13:08 #183
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106897139
quote:
14s.gif Op maandag 16 januari 2012 22:59 schreef cherrycoke het volgende:
[ afbeelding ]

zij iemand daar treintjes?
Treinen zijn lastig te zien.

Spoor wel:)

:P
  dinsdag 17 januari 2012 @ 00:57:11 #184
75049 BasOne
Spaceship!
pi_106898447
Ik speel meestal op deze manier:

Begin,
Treintje om beetje geld te verdienen.
2de treintje om beetje meer geld te verdienen.
10de treintje voor more CASSSSSHHHH
Zaad om alle spoor te verander van stoom, naar electrich naar mono naar maglev -_-

Over op vliegtuigen voor de big bucks.
Wachten op maglev, bestaande spoor vervangen naar elec, mono.
Maglev bereikt...

MEGA spoorlijnen,

Het is echt zooooo zaad om 200 treinen en ik weet niet hoeveel track iedere keer te vervangen :')

Duik binnenkort weer eens op de Server ;)
Free speech?....... Yeah about as free as a Ferrari!!
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
Laboro te salutante
  dinsdag 17 januari 2012 @ 09:37:16 #185
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106902290
Meestal voeg ik stoom en elektrisch samen en wacht ik gewoon op de maglev voordat ik ga ombouwen. Heb echt geen zin om in 2000 alles om te gooien en amper 20 jaar later weer.
Nieuwe spoorlijnen na 2000 krijgen natuurlijk wel monorail, moet het toch omgooien in 2022, of het nou monorail is of het andere spoor :D
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:29:11 #186
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106915860
als ik op de fokserver speel hebben trientjes geen probleem met omhoog en omlaag komen

als ik op single player speel remmen al me trientjes af op heuveltjes, hoe verhelp ik dit ?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106916237
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 16:29 schreef cherrycoke het volgende:
als ik op de fokserver speel hebben trientjes geen probleem met omhoog en omlaag komen

als ik op single player speel remmen al me trientjes af op heuveltjes, hoe verhelp ik dit ?
Bij de geavanceerde instellingen kan je het voertuiggedrag instellen op "origineel" of "realistich". Als je voor realistisch kiest, dan remmen ze niet (of amper) af voor hellingen (tenzij je een kleine loc met 30 volle wagons laat rijden natuurlijk..) :)
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:40:43 #188
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106916306
Realistic acceleration inderdaad. Remmen ze niet meer af op heuvels. Maar wel in scherpe bochten dus daar moet je dan weer rekening mee gaan houden :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_106916318
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 00:57 schreef BasOne het volgende:

Het is echt zooooo zaad om 200 treinen en ik weet niet hoeveel track iedere keer te vervangen :')

Vind ik juist het leukste O+ Alles vervangen terwijl je treinen kunnen doorrijden..

Voor luie mensen is er natuurlijk ook dat knopje waarmee je het 1:1 vervangt.
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:41:47 #190
240966 BurnaBoy
Ignorance is Bliss
pi_106916359
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 09:37 schreef Irritatie100 het volgende:
Meestal voeg ik stoom en elektrisch samen en wacht ik gewoon op de maglev voordat ik ga ombouwen. Heb echt geen zin om in 2000 alles om te gooien en amper 20 jaar later weer.
Nieuwe spoorlijnen na 2000 krijgen natuurlijk wel monorail, moet het toch omgooien in 2022, of het nou monorail is of het andere spoor :D
Wat ik meestal doe is dat ik wel op electrisch blijf tot maglev. Want megagroot netwerk he en dat werkt niet als je ook met monorail gaat klooien.
We'll see each other again in another life. When we're both cats.
^inteel²
&nbsp
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:42:22 #191
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106916375
Idd, ik stap ook altijd maar één keer over. Of ik begin in 2030 :P.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:54:50 #192
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106916855
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 16:38 schreef Pleasureman_Gunther het volgende:

[..]

Bij de geavanceerde instellingen kan je het voertuiggedrag instellen op "origineel" of "realistich". Als je voor realistisch kiest, dan remmen ze niet (of amper) af voor hellingen (tenzij je een kleine loc met 30 volle wagons laat rijden natuurlijk..) :)
danku _O_
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 16:54:54 #193
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106916858
Maglev gaat toch gewoon op Elek. spoor?
  dinsdag 17 januari 2012 @ 18:17:25 #194
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106920020
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 16:54 schreef Saninl het volgende:
Maglev gaat toch gewoon op Elek. spoor?
Euh, nee.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 18:50:50 #195
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106921193


_O_ _O_ _O_ transfer epicness
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 19:08:18 #196
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106921778
train income, is plain income gepasseerd/
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 19:17:20 #197
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106922118
ik heb alle iron ore mijntjes inmiddels op de single player in gebruik me main baan (12 LANG!!!!) is overbelast en de treintjes remmen constant voor me kaar af bij het station, op het station (11LANG!!) staat inmiddels een transfer van 12.000 ton iron ore te wachten.

edit 24.000 ton
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106922334
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 19:17 schreef cherrycoke het volgende:
ik heb alle iron ore mijntjes inmiddels op de single player in gebruik me main baan (12 LANG!!!!) is overbelast en de treintjes remmen constant voor me kaar af bij het station, op het station (11LANG!!) staat inmiddels een transfer van 12.000 ton iron ore te wachten.

edit 24.000 ton
Ja, das dus niet goed he :D
  dinsdag 17 januari 2012 @ 19:37:08 #199
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106923033
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 19:21 schreef MaxMark het volgende:

[..]

Ja, das dus niet goed he :D
vrachtwagentjes laten rijden met transfer order? en een tweede station neerzetten?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106923073
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 19:37 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

vrachtwagentjes laten rijden met transfer order? en een tweede station neerzetten?
Zoals ik hierboven al zei, je kunt je huidige stations uitbreiden tot zover je wilt. In ieder geval tot zover je computer het aan kan :)
  dinsdag 17 januari 2012 @ 19:39:09 #201
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106923111
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 19:38 schreef MaxMark het volgende:

[..]

Zoals ik hierboven al zei, je kunt je huidige stations uitbreiden tot zover je wilt. In ieder geval tot zover je computer het aan kan :)
kan ook ja :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 20:18:04 #202
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106925082
Kan iemand mij iets uitleggen over die dienstregeling?
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 20:20:15 #203
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106925179
quote:
11s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 20:18 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Kan iemand mij iets uitleggen over die dienstregeling?
http://wiki.openttd.org/Timetable
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 20:38:34 #204
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_106926126
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  dinsdag 17 januari 2012 @ 23:21:24 #205
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106934633
klaar voor vandaag :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 17 januari 2012 @ 23:27:39 #206
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106934853
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 18:17 schreef Bart het volgende:

[..]

Euh, nee.
Wel? :o

Bij mij wel? :o
  dinsdag 17 januari 2012 @ 23:29:32 #207
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106934925
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 23:27 schreef Saninl het volgende:

[..]

Wel? :o

Bij mij wel? :o


Maglev bouwen voor maglev. Ze rijden niet op gewone, geëlektrificeerde of monorail-spoor.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 18 januari 2012 @ 11:23:37 #208
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_106943565
quote:
99s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 23:29 schreef Bart het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Maglev bouwen voor maglev. Ze rijden niet op gewone, geëlektrificeerde of monorail-spoor.
Ik heb er maar 2?

En ik kan bij elektrisch vervolgens kiezen voor zo'n "supertrein"?



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 18 januari 2012 @ 11:44:03 #209
158899 GasTurbine
SEE THE PATERN ON MY COCK
pi_106944057
Komt door je NS trainpack.
'houd je bek is joh, als je zulke grote kk praatjes heb moet je is naar Tiel komen.'
„Je bent ’n keronje! Je mag zelf ’n zoogdier wezen, jy en je zoon, dat zeg ik je!”
pi_106945292
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 11:44 schreef GasTurbine het volgende:
Komt door je NS trainpack.
Idd. Totdat de NS in het echt met Maglev gaat rijden, zul je het zonder moeten doen :P
  woensdag 18 januari 2012 @ 16:52:17 #211
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106955296
quote:
14s.gif Op zondag 15 januari 2012 22:43 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

laat de andere kant is zien, vergeet niet je kan ook met vliegtuigen goods vervoeren. de basisregel is dit hoe verder hij moet vliegen hoe meer je winst je maakt.
Eindelijk weer even gespeeld op die server :D
Dit is de andere kant van die olielijn. Vliegtuigen doe ik niet aan, treinen ftw :7

  woensdag 18 januari 2012 @ 17:41:38 #212
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106956989
dat krijg je als je een main track hebt
implicit orders :') gaat ie daar automatisch naartoe kutzooi mag ik 100+ trientjes handmatig die implicit orders verwijderen
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  woensdag 18 januari 2012 @ 17:54:46 #213
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106957460
quote:
14s.gif Op woensdag 18 januari 2012 17:41 schreef cherrycoke het volgende:
dat krijg je als je een main track hebt
implicit orders :') gaat ie daar automatisch naartoe kutzooi mag ik 100+ trientjes handmatig die implicit orders verwijderen
Orders sharen, hoef je ze maar van één trein per groep aan te passen.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:08:34 #214
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106957940
quote:
14s.gif Op woensdag 18 januari 2012 17:41 schreef cherrycoke het volgende:
dat krijg je als je een main track hebt
implicit orders :') gaat ie daar automatisch naartoe kutzooi mag ik 100+ trientjes handmatig die implicit orders verwijderen
Gewoon klonen terwijl je control ingedrukt houdt, als je dan bij 1 trein de orders verandert, veranderen ze automatisch bij alle treinen.
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:37:39 #215
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106959074
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 18:08 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Gewoon klonen terwijl je control ingedrukt houdt, als je dan bij 1 trein de orders verandert, veranderen ze automatisch bij alle treinen.
danku :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:41:46 #216
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106959231
Hoe kan ik eigenlijk snel orders kopieren bij het ombouwen van spoor? Ik ben nu aan het ombouwen naar maglev, maar de treinen opnieuw kopen is stom ;(
Op de OpenTTD-wiki staat in het kort dit:
-Stuur je treinen naar het depot
-Open het depot-scherm
-Verkoop de treinen
-Bouw het depot om terwijl het depotscherm nog open staat
-De volgende trein die je koopt zal dezelfde orders hebben als degene die je net verkocht hebt

Maar als ik dat doe, krijg ik gewoon een 'schone' trein zonder orders. En ik heb nogal wat treinen, dus heb weinig zin om dat allemaal met de hand te doen :')
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:43:21 #217
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_106959298
jammer dat station max 2 treintjes tegelijk kan laden :P
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_106959368
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 18:41 schreef Irritatie100 het volgende:
Hoe kan ik eigenlijk snel orders kopieren bij het ombouwen van spoor? Ik ben nu aan het ombouwen naar maglev, maar de treinen opnieuw kopen is stom ;(
Op de OpenTTD-wiki staat in het kort dit:
-Stuur je treinen naar het depot
-Open het depot-scherm
-Verkoop de treinen
-Bouw het depot om terwijl het depotscherm nog open staat
-De volgende trein die je koopt zal dezelfde orders hebben als degene die je net verkocht hebt

Maar als ik dat doe, krijg ik gewoon een 'schone' trein zonder orders. En ik heb nogal wat treinen, dus heb weinig zin om dat allemaal met de hand te doen :')
1 trein in het depot en dan na deleten gelijk een nieuwe kopen? Of eerst de nieuwe kopen en dan de orders overnemen? ( klik op de 'ga naar' knop en klik dan ipv op een station op de bewuste trein), daarna de oude deleten?
dag
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:46:29 #219
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106959427
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 18:44 schreef Peter het volgende:

[..]

1 trein in het depot en dan na deleten gelijk een nieuwe kopen? Of eerst de nieuwe kopen en dan de orders overnemen? ( klik op de 'ga naar' knop en klik dan ipv op een station op de bewuste trein), daarna de oude deleten?
Ik moet hem wel eerst ombouwen, anders kan ik geen maglev-treinen kopen :P
Maar ik zal eens kijken of het lukt als ik een maglev-depot bouw voordat ik de oude treinen delete.
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:48:32 #220
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_106959512
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 18:46 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik moet hem wel eerst ombouwen, anders kan ik geen maglev-treinen kopen :P
Maar ik zal eens kijken of het lukt als ik een maglev-depot bouw voordat ik de oude treinen delete.
Dit werkt dus wel, alleen dan nog werkt het omslachtiger dan wat er op die wiki staat :D
  woensdag 18 januari 2012 @ 18:49:17 #221
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_106959541
Idd, gewoon oude depot laten staan met oude trein erin. Maglevdepot ernaast bouwen en dan orders sharen vanuit de oude trein.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 19 januari 2012 @ 20:53:07 #222
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107004806


toch best goed of niet ^O^
bedankt voor alle tips irritatie
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_107009335
Nuts de ballen....

Ik had een server version mismatch dus kon niet op de FoK! server komen..

Ikke nieuwe downloaden...

Nog steeds server mismatch omdat de server op 1.1.4 draait en ik nu de nieuwste 1.1.5 heb :'(
Free speech?....... Yeah about as free as a Ferrari!!
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
Laboro te salutante
  donderdag 19 januari 2012 @ 22:28:30 #224
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107009600
Zal hem binnenkort updaten, van het weekend ofzo :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_107009687
quote:
99s.gif Op donderdag 19 januari 2012 22:28 schreef Bart het volgende:
Zal hem binnenkort updaten, van het weekend ofzo :).
*Grijpt Bartje bij de kraag*

Ik ben morgen de gehele godsganse dag vrij *schud* *schud* Ik wil TT op de FoK! Server *Schud* *valt op knieen en begint oncontroleerbaar te huilen*

;)
Free speech?....... Yeah about as free as a Ferrari!!
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
Laboro te salutante
  vrijdag 20 januari 2012 @ 09:15:12 #226
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107019783
Hoe krijgen jullie het voor elkaar om zoveel perons bij een fabriek rendabel te maken?

Ik heb al moeite om een treintje met 5 wagons vol te krijgen :(
  vrijdag 20 januari 2012 @ 10:31:25 #227
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107021354
quote:
0s.gif Op donderdag 19 januari 2012 22:30 schreef BasOne het volgende:

[..]

*Grijpt Bartje bij de kraag*

Ik ben morgen de gehele godsganse dag vrij *schud* *schud* Ik wil TT op de FoK! Server *Schud* *valt op knieen en begint oncontroleerbaar te huilen*

;)
Nou, spelen dan! 1.1.5 :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 10:35:02 #228
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107021431
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 09:15 schreef Cryothic het volgende:
Hoe krijgen jullie het voor elkaar om zoveel perons bij een fabriek rendabel te maken?

Ik heb al moeite om een treintje met 5 wagons vol te krijgen :(
Meerdere fabrieken op één station. Goede ratings halen, dan groeit de productie. Als je drie kolenmijnen hebt met een productie van 2k per maand, dan heb je een aardig station nodig ;).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 12:01:54 #229
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107023818
Maar dan bouw je zelf fabrieken ofzo?
Want standaard kom je er op de map niet zo heel veel tegen die binnen de range van een station vallen
  vrijdag 20 januari 2012 @ 12:09:58 #230
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107024046
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 12:01 schreef Cryothic het volgende:
Maar dan bouw je zelf fabrieken ofzo?
Want standaard kom je er op de map niet zo heel veel tegen die binnen de range van een station vallen
Kan. Maar met veel industrieën in de settings bij het starten van de map, en een grote station spread kun je toch regelmatig twee of mee bij een station krijgen :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 13:03:18 #231
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107025619
Hm, zal het eens proberen.

Lang lang geleden ooit OTTD gespeeld, en gistere voor t eerst sinds jaren weer eens opgepakt (met dank aan deze thread).
Eens zitten klooien en testen met signals, want dat blijft m'n grootste zwakte geloof ik :D
pi_107025625
Een fabriek heb je natuurlijk gedeeltelijk zelf in de hand hoeveel goods die produceert: je transporteert er immers grondstoffen naar toe, hoe meer je er naar toe transporteert, hoe meer hij produceert.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 13:14:59 #233
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107025980
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 13:03 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:
Een fabriek heb je natuurlijk gedeeltelijk zelf in de hand hoeveel goods die produceert: je transporteert er immers grondstoffen naar toe, hoe meer je er naar toe transporteert, hoe meer hij produceert.
Ja, maar in het geval van de grondstoffen-leveranciers gaat dat niet op toch?
Ik kan niet extra zooi naar een kolenmijn brengen om de productie op te stuwen.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 13:15:41 #234
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107026001
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 13:14 schreef Cryothic het volgende:

[..]

Ja, maar in het geval van de grondstoffen-leveranciers gaat dat niet op toch?
Ik kan niet extra zooi naar een kolenmijn brengen om de productie op te stuwen.
Nee dat gaat niet :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 13:15:51 #235
75049 BasOne
Spaceship!
pi_107026005
quote:
99s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 10:31 schreef Bart het volgende:

[..]

Nou, spelen dan! 1.1.5 :).
WHOOOOHOOOOO *O*
Free speech?....... Yeah about as free as a Ferrari!!
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
Laboro te salutante
  vrijdag 20 januari 2012 @ 14:44:45 #236
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107029092
Gewoon 1 stukje station bij een industrie die redelijk dichtbij ligt plaatsen en die koppelen aan je "echte" station :@

Hoe kan ik trouwens een stad laten groeien die te klein is om goods te accepteren?
  vrijdag 20 januari 2012 @ 14:51:42 #237
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107029397
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2012 14:44 schreef Irritatie100 het volgende:
Gewoon 1 stukje station bij een industrie die redelijk dichtbij ligt plaatsen en die koppelen aan je "echte" station :@

Hoe kan ik trouwens een stad laten groeien die te klein is om goods te accepteren?
Zie de FAQ in de OP.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  vrijdag 20 januari 2012 @ 15:12:51 #238
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107030302
Nou ik zal dan ook maar is opnieuw beginnen :D
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  vrijdag 20 januari 2012 @ 21:43:15 #239
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107046213
ben ook weer begonnen episch grote treinlijn al gemaakt
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  vrijdag 20 januari 2012 @ 23:43:00 #240
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107052555
Ik wil die 32bit graphics... maar ik krijg het niet geinstalleerd.

Sowieso, als ik de game clean download, bevat ie als extra graphics OpenGFX 0.4.1
Maar als ik die gebruik, zie ik overal blauwe balletjes met een vraagteken.

Inmiddels heb ik 32bpp Extra NewGRF in m'n data folder staan, maar als ik die toepas, gebeurt er niks.
Ook heb ik 32bit-gfx-nightly-megapack-2012-01-20.tar in m'n data folder gegooid, maar die wordt door de game niet eens gezien.

Wat doe ik fout?
Volgens mij volg ik alle stappen van de (nieuwe) link in de FAQ :(
Inmiddels ben ik een full pack ofzo aan het downloaden, maar die is van eind 2010, dus benieuwd of die gaat werken.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 00:07:35 #241
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107054104
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_107054308
quote:
Hij heeft het over de 32 bit graphics zie http://wiki.openttd.org/32bit_Graphics_Development

En hier zou moeten staan hoe je het installeerd http://wiki.openttd.org/Playing_with_32bpp_graphics
- - = |randommusicvideos | = - - | - - = | prettyendless | = - -
  zaterdag 21 januari 2012 @ 10:46:15 #243
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_107060755
Kan ik een vliegveld ook draaien, zoals dat bij stations wel het geval is?
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 11:18:51 #244
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107061251
quote:
5s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 10:46 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Kan ik een vliegveld ook draaien, zoals dat bij stations wel het geval is?
nee dat gaat niet
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zaterdag 21 januari 2012 @ 11:24:36 #245
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_107061346
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 11:18 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

nee dat gaat niet
Dat is jammer. -O-
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 11:45:00 #246
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107061779
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 11:18 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

nee dat gaat niet
Dan kan je zeker ook industries die je zelf bouwt niet draaien?
Vind dat sowieso wazig om te bouwen, je hebt maar 1 blokje, dus je weet nooit hoe ie komt te staan :{
  zaterdag 21 januari 2012 @ 11:46:43 #247
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107061825
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 11:45 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Dan kan je zeker ook industries die je zelf bouwt niet draaien?
Vind dat sowieso wazig om te bouwen, je hebt maar 1 blokje, dus je weet nooit hoe ie komt te staan :{
Kan ook niet nee.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:04:07 #248
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107062211
kan je een weg een richting maken maken zo ja hoe?
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_107062257
hoe kan ik beginen op een compleet vlakke map??
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:06:50 #250
137377 Gamer_V
Zie signature
pi_107062283
Hmm, ik heb de Android-versie even geprobeerd, maar de besturing is echt afgrijselijk. Directe port. Draait wel soepel, though
Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
*O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:07:58 #251
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107062321
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:04 schreef cherrycoke het volgende:
kan je een weg een richting maken maken zo ja hoe?
http://wiki.openttd.org/R(...)ilding_one-way_roads
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:10:11 #252
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107062386
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:06 schreef avdp het volgende:
hoe kan ik beginen op een compleet vlakke map??
In de scenario-editor een map compleet vlak maken. Opslaan, en dan het scenario starten.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:10:29 #253
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107062392
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:06 schreef avdp het volgende:
hoe kan ik beginen op een compleet vlakke map??
Even een nieuw scenario aanmaken met de scenario-editor.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:10:50 #254
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107062404
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:06 schreef Gamer_V het volgende:
Hmm, ik heb de Android-versie even geprobeerd, maar de besturing is echt afgrijselijk. Directe port. Draait wel soepel, though
Knopjes zijn zeker veel te klein? Leuk voor tablets maar niet voor gsm's lijkt me zo :P.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zaterdag 21 januari 2012 @ 12:10:51 #255
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107062405
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_107062457
quote:
99s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:10 schreef Bart het volgende:

[..]

In de scenario-editor een map compleet vlak maken. Opslaan, en dan het scenario starten.
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 12:10 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Even een nieuw scenario aanmaken met de scenario-editor.
ga ik probeeren
bedankt

edit:

het werkt bedankt

het spel is trouwens ook super verslavend :)

[ Bericht 8% gewijzigd door avdp op 21-01-2012 23:42:37 (dubelpost voorkomen) ]
  zondag 22 januari 2012 @ 12:53:33 #257
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107092638
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2012 00:12 schreef RPG het volgende:

[..]

Hij heeft het over de 32 bit graphics zie http://wiki.openttd.org/32bit_Graphics_Development

En hier zou moeten staan hoe je het installeerd http://wiki.openttd.org/Playing_with_32bpp_graphics
Ja, alleen de links in die uitleg verwijzen al naar pagina's die er niet meer zijn.
En die verwijzen je weer door.

Ik heb uiteindelijk dit geprobeerd
http://wiki.openttd.org/32bpp_Extra_Zoom_Levels
maar zoals ik al zei, ik zie geen extra imagepack om in te stellen in het game-menu :(

edit:
ik heb de 2 extra zoomlevels inmiddels wel voor elkaar.
Maar ondanks dat ik de laatste 32bpp megapack nightly heb geplaatst, zijn de meeste gebouwen en voertuigen gewoon nog hun originele variant. Een enkel huisje ziet er vernieuwd uit (scherp op het hoogste zoomniveau).
Iemand enig idee?
Of speelt niemand hier met 32bpp?

[ Bericht 9% gewijzigd door Cryothic op 22-01-2012 20:01:58 ]
  zondag 22 januari 2012 @ 21:36:25 #258
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107116672
Ik heb nu een AI die treinen heeft rijden die alleen uit een locomotief bestaan :')
En nee, het zijn geen treinen die je kan refitten, dus de capaciteit is exact 0.
  zondag 22 januari 2012 @ 21:40:21 #259
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107116912
Kunnen we volgende keer niet een ander landschap online doen? Ik wil online ook wel is met water, rubber of papier rondrijden :D.

Maar speelgoedland hoeft dan niet want dat is mwa..
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  zondag 22 januari 2012 @ 21:41:56 #260
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_107117011
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 21:40 schreef mar456 het volgende:
Kunnen we volgende keer niet een ander landschap online doen? Ik wil online ook wel is met water, rubber of papier rondrijden :D.

Maar speelgoedland hoeft dan niet want dat is mwa..
Voedsel verdient lekker man. :D _O_
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 22 januari 2012 @ 21:55:22 #261
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107117856
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 12:53 schreef Cryothic het volgende:

[..]

Ja, alleen de links in die uitleg verwijzen al naar pagina's die er niet meer zijn.
En die verwijzen je weer door.

Ik heb uiteindelijk dit geprobeerd
http://wiki.openttd.org/32bpp_Extra_Zoom_Levels
maar zoals ik al zei, ik zie geen extra imagepack om in te stellen in het game-menu :(

edit:
ik heb de 2 extra zoomlevels inmiddels wel voor elkaar.
Maar ondanks dat ik de laatste 32bpp megapack nightly heb geplaatst, zijn de meeste gebouwen en voertuigen gewoon nog hun originele variant. Een enkel huisje ziet er vernieuwd uit (scherp op het hoogste zoomniveau).
Iemand enig idee?
Of speelt niemand hier met 32bpp?
Speel idd geen 32bpp :).
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 22 januari 2012 @ 21:56:06 #262
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107117916
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 21:40 schreef mar456 het volgende:
Kunnen we volgende keer niet een ander landschap online doen? Ik wil online ook wel is met water, rubber of papier rondrijden :D.

Maar speelgoedland hoeft dan niet want dat is mwa..
Uiteraard kan dat.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 22 januari 2012 @ 22:19:04 #263
75049 BasOne
Spaceship!
pi_107119464
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2012 21:40 schreef mar456 het volgende:
Kunnen we volgende keer niet een ander landschap online doen? Ik wil online ook wel is met water, rubber of papier rondrijden :D.

Maar speelgoedland hoeft dan niet want dat is mwa..
Toyland is juist lachen man :P
Free speech?....... Yeah about as free as a Ferrari!!
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
Laboro te salutante
  zondag 22 januari 2012 @ 22:23:20 #264
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_107119760
Zit in 1960 en heb nu al 4,4 miljoen gulden. :')
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  maandag 23 januari 2012 @ 16:32:45 #265
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107142780
quote:
14s.gif Op zondag 22 januari 2012 21:56 schreef Bart het volgende:

[..]

Uiteraard kan dat.
Danke :D

//
Het is wel makkelijker om te spelen als het spel op zo min mogelijk hoogteverschil is ingesteld :p

//
Weet iemand waardoor ik het geluid niet meer hoor.. Sinds hij is geüpdate heb ik geen geluid meer -,-.

[ Bericht 8% gewijzigd door mar456 op 23-01-2012 17:35:32 ]
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
pi_107146865
Hoe kan ik er voor zorgen dat een vrachtwagen los hal goederen accepteert ipv alleen maar post? Ik kan het niet vinden in de wiki namelijk.
pi_107146913
De juiste vrachtwagen kopen? :@
dag
pi_107146981
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:43 schreef Peter het volgende:
De juiste vrachtwagen kopen? :@
Die heb ik wel, maar bij het station waar die goederen heen moeten staat er: 'Accepteert: Post'. Dat wil ik verandert hebben in goederen, anders weet ik niet waar ik die goederen kwijt moet :+
pi_107147025
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:45 schreef ArnosL het volgende:

[..]

Die heb ik wel, maar bij het station waar die goederen heen moeten staat er: 'Accepteert: Post'. Dat wil ik verandert hebben in goederen, anders weet ik niet waar ik die goederen kwijt moet :+
Een station dichter bij grote gebouwen bouwen. Als je een laadstation wilt bouwen zie je wat hij op welke locatie accepteert. Bij een grote stad/hoge gebouwen accepteert hij ook goederen :Y.
dag
pi_107147109
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 18:46 schreef Peter het volgende:

[..]

Een station dichter bij grote gebouwen bouwen. Als je een laadstation wilt bouwen zie je wat hij op welke locatie accepteert. Bij een grote stad/hoge gebouwen accepteert hij ook goederen :Y.
Dankje, ik had ze niet dicht genoeg bij de hoge gebouwen gebouwd dus :P
  maandag 23 januari 2012 @ 21:28:27 #271
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107155648
Server restart?

Anders ik kan er niet op :p.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  maandag 23 januari 2012 @ 21:29:24 #272
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107155709
Hoezo kan je er niet op?
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 23 januari 2012 @ 21:29:45 #273
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107155729
Oh wacht, mijn internet viel net ff 1 seconde weg, doet het nu weer hoor.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 23 januari 2012 @ 21:33:17 #274
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107155959
Ohw,

Dan keek ik precies op het verkeerde moment :p.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  maandag 23 januari 2012 @ 22:30:10 #275
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107159590
trehill staat momenteel op 236.000 inwoners *O* *O* geen plek meer om uit te breiden _O-
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 23 januari 2012 @ 22:34:37 #276
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107159850
Das wel mooi :p. Eerst stonden mijn vliegveld en station helemaal vrij en nu zijn ze bijna helemaal ombouwt :p.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  maandag 23 januari 2012 @ 22:36:19 #277
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107159952
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2012 22:34 schreef mar456 het volgende:
Das wel mooi :p. Eerst stonden mijn vliegveld en station helemaal vrij en nu zijn ze bijna helemaal ombouwt :p.
kijk naar de ratings van mijn vliegveld :') gaan 30 vliegtuigen op en af
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 23 januari 2012 @ 22:37:26 #278
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107160016
sanville wood goods transport dat lange spoor van de ene kant naar de andere kant, geoptimaliseerd zover het kan van 11.000 36% goods naar > 63%
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 23 januari 2012 @ 22:37:36 #279
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107160028
:p. Jij had jou vliegveld er allang neergezet voordat ik nog niet eens klaar was met ombouwen van mijn rails -,-.
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
  maandag 23 januari 2012 @ 22:38:22 #280
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107160071
ik haat het zo erg dat je geen signals kan maken in tunnels, zo vervelend nu heb ik vaak dikke wachtrijen voor tunnels en bruggen. wanneer gaan ze dat is implenten
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 23 januari 2012 @ 22:40:15 #281
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107160197
quote:
14s.gif Op maandag 23 januari 2012 22:38 schreef cherrycoke het volgende:
ik haat het zo erg dat je geen signals kan maken in tunnels, zo vervelend nu heb ik vaak dikke wachtrijen voor tunnels en bruggen. wanneer gaan ze dat is implenten
Meerdere tunnels/bruggen parallel maken.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 23 januari 2012 @ 22:41:05 #282
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107160240
quote:
99s.gif Op maandag 23 januari 2012 22:40 schreef Bart het volgende:

[..]

Meerdere tunnels/bruggen parallel maken.
meestal heb ik dat wel
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  maandag 23 januari 2012 @ 22:41:34 #283
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_107160270
kijk maar eens bij de tunnel in frenninghead
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  dinsdag 24 januari 2012 @ 14:53:44 #284
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_107180165
Weet er iemand trouwens nog een leuke AI?

Niet te snel qua bouwen, en niet te moeilijk (ben maar een beginner, haha) Maar ook weer niet zo een die te gemakkelijk is
pi_107230157
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 14:53 schreef Saninl het volgende:
Weet er iemand trouwens nog een leuke AI?

Niet te snel qua bouwen, en niet te moeilijk (ben maar een beginner, haha) Maar ook weer niet zo een die te gemakkelijk is
Ik zou het gewoon online proberen met iemand die het ook niet zo goed kan :)

Trouwens, ik zoek iemand die samen met mij en later met nog 1 persoon een Lets play openTTD te maken.

Allereerst staat er iets anders op mijn planning. En dat is een tutorial voor de game aangezien elke tutorial op youtube ondermaats is. Vaak zijn dingen niet goed uitgelegd of worden alleen laten zien zonder commentaar. Nu zoek ik dus iemand die samen met mij een paar tutorials wil opzetten (je moet wel vloeiend Engels kunnen spreken) om deze te posten op youtube.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2012 20:15:12 ]
  woensdag 25 januari 2012 @ 20:24:35 #286
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107231370
Ik heb 'm gedownload op m'n telefoon, maar dat is echt irritant :P En ik weet niet hoe je over de map scrollt :')
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 20:04 schreef totalvamp het volgende:

[..]

Ik zou het gewoon online proberen met iemand die het ook niet zo goed kan :)

Trouwens, ik zoek iemand die samen met mij en later met nog 1 persoon een Lets play openTTD te maken.

Allereerst staat er iets anders op mijn planning. En dat is een tutorial voor de game aangezien elke tutorial op youtube ondermaats is. Vaak zijn dingen niet goed uitgelegd of worden alleen laten zien zonder commentaar. Nu zoek ik dus iemand die samen met mij een paar tutorials wil opzetten (je moet wel vloeiend Engels kunnen spreken) om deze te posten op youtube.
Wat voor tutorials bedoel je precies? Op zich wil ik je wel helpen, maar ik weet niet of mijn kwaliteiten als OpenTTD'er goed genoeg zijn :P
pi_107232363
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 20:24 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik heb 'm gedownload op m'n telefoon, maar dat is echt irritant :P En ik weet niet hoe je over de map scrollt :')

[..]

Wat voor tutorials bedoel je precies? Op zich wil ik je wel helpen, maar ik weet niet of mijn kwaliteiten als OpenTTD'er goed genoeg zijn :P
Op je tel :o? miss is een tablet dan iets beter xD tenzij je de Note hebt.

Ik bedoel gewoon een serie tutorials met aan het begin:
- Handige shortcuts voor het keyboard
- Hoe begin je op een nieuwe map
- Settings goedzetten
- Station opzetten

dan episode 2:
- Wat is L_R, sidelines etc
- Verschillende types signalen inzetten
- Een groter station opbouwen

enz enz totdat het steeds geavanceerder is.
En natuurlijk bij alles uitleggen waarom je het doet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2012 20:45:05 ]
  woensdag 25 januari 2012 @ 20:51:33 #288
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107232684
Ja, denk dat tablet ook beter is :D Ik heb een HTC Sensation, daarop komt het niet helemaal goed uit de verf en dan druk ik me zacht uit....

Ik denk dat ik je op zich wel kan helpen, alleen wat betreft signals: ik gebruik alleen path signals (gewone en one-way) en block signals. Van de rest weet ik niet wat ze doen :P
pi_107232870
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 20:51 schreef Irritatie100 het volgende:
Ja, denk dat tablet ook beter is :D Ik heb een HTC Sensation, daarop komt het niet helemaal goed uit de verf en dan druk ik me zacht uit....

Ik denk dat ik je op zich wel kan helpen, alleen wat betreft signals: ik gebruik alleen path signals (gewone en one-way) en block signals. Van de rest weet ik niet wat ze doen :P
Meer ruimte natuurlijk ;) ik zal hem dalijk is op mijn LG uitproberen, waar heb jij hem vandaan getoverd?

Ja ik weet dus zelf ook niet alles erover en ben eigenlijk een maand geleden ermee begonnen. Heb al wat uitleg gehad van iemand anders die normaal mijn vaste Let's Play partner is. Deze is helaas ziek nu, dus vandaar dat ik iemand zoek waarmee ik aan de slag kan. Hij kent het spel stukken beter al en zal toch moeten helpen met het geavanceerdere stuk.
  woensdag 25 januari 2012 @ 21:04:59 #290
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107233299
Ik heb gewoon in de Market naar OpenTTD gezocht en daar stond ie bij :P

Ik moet wel zeggen dat ik met de kennis die ik heb over signals genoeg geavanceerde stations kan maken/lijnen waar veel treinen op kunnen rijden. Ik weet alleen niet of het qua efficiëntie beter kan, maar ik heb nooit crashes en een paar vrienden van me die al veel langer dan ik spelen gebruiken hun signals op exact dezelfde manier als ik.
pi_107233595
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 21:04 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik heb gewoon in de Market naar OpenTTD gezocht en daar stond ie bij :P

Ik moet wel zeggen dat ik met de kennis die ik heb over signals genoeg geavanceerde stations kan maken/lijnen waar veel treinen op kunnen rijden. Ik weet alleen niet of het qua efficiëntie beter kan, maar ik heb nooit crashes en een paar vrienden van me die al veel langer dan ik spelen gebruiken hun signals op exact dezelfde manier als ik.
net even getest en het werkt inderdaad niet erg fijn. Niet iets om daar op te spelen, dan is een tablet vele malen beter ^^.

Hmm ik weet er zelf ook niet heel veel over. Toevallig kwam die maat net online en even vragen hoe of wat hij wil.

Edit:
Tutorials doe ik samen met hem omdat meer dan 2 personen niet gaat werken als je dingen moet uitleggen.
En Let's Play kan dan wel met z'n 3en in 1 bedrijf en dat zo groot mogelijk maken.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2012 21:16:53 ]
  woensdag 25 januari 2012 @ 22:01:51 #292
327191 RobertNL
For your gear.
pi_107236064
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 21:04 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik heb gewoon in de Market naar OpenTTD gezocht en daar stond ie bij :P

Ik moet wel zeggen dat ik met de kennis die ik heb over signals genoeg geavanceerde stations kan maken/lijnen waar veel treinen op kunnen rijden. Ik weet alleen niet of het qua efficiëntie beter kan, maar ik heb nooit crashes en een paar vrienden van me die al veel langer dan ik spelen gebruiken hun signals op exact dezelfde manier als ik.
Die app is gewoon niet handig, zelfs op een tablet kan ik er niet aan wennen :{
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
  donderdag 26 januari 2012 @ 01:40:05 #293
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_107245753
Wat is dat "Lets play" toch? Ik speel al wel ff openttd maar ik ken dat helemaal niet?
  donderdag 26 januari 2012 @ 08:41:01 #294
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_107247433
Die Android-versie :D.
Meer een proof-of-concept dat het werkt maar speelbaar is het niet echt met een touchscreen :').
Ben 20 minuten bezig geweest met het leggen van een weggetje tussen twee dorpjes die vlak bij elkaar lagen, en het maken van een bus :D. Maar hij maakte winst :P.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 26 januari 2012 @ 10:30:30 #295
327191 RobertNL
For your gear.
pi_107249782
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 01:40 schreef Saninl het volgende:
Wat is dat "Lets play" toch? Ik speel al wel ff openttd maar ik ken dat helemaal niet?
Ken ik ook niet, klinkt wel fun :D
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
  donderdag 26 januari 2012 @ 11:08:28 #296
24981 Cryothic
nerd... meer niet.
pi_107250974
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 10:30 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Ken ik ook niet, klinkt wel fun :D
Bij mijn weten gewoon een video maken van een speel-sessie, en er doorheen praten.
Vooral op Youtube kom je daar van een hoop spellen een hoop van tegen :)
pi_107263986
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 22:01 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Die app is gewoon niet handig, zelfs op een tablet kan ik er niet aan wennen :{
mwa gaat opzich wel op mijn telefoon. Ik kon 1 lijn maken van station naar station maar daarna werd de frustratie erg hoog.

Let's Play is inderdaad een videoopname sessie van een spel. Met live commentaar meestal, het is vaak leuker om te kijken dan video's zonder enig commentaar. Vooral met OpenTTD zal dit beter zijn aangezien mensen er van kunnen leren ;)
  donderdag 26 januari 2012 @ 17:44:41 #298
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_107264892
quote:
99s.gif Op donderdag 26 januari 2012 08:41 schreef Bart het volgende:
Die Android-versie :D.
Meer een proof-of-concept dat het werkt maar speelbaar is het niet echt met een touchscreen :').
Ben 20 minuten bezig geweest met het leggen van een weggetje tussen twee dorpjes die vlak bij elkaar lagen, en het maken van een bus :D. Maar hij maakte winst :P.
Ik weet niet eens hoe ik moet scrollen bij die app :P
pi_107265109
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2012 17:44 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Ik weet niet eens hoe ik moet scrollen bij die app :P
ligt eraan hoe je hem instelt. Ik had hem op tablet mode, linkermuisknop is tap, rechter vasthouden. Zo kon ik scrollen.
  vrijdag 27 januari 2012 @ 13:25:20 #300
137377 Gamer_V
Zie signature
pi_107292775
Mijn reactie toen ik wilde gaan bouwen op de FOK!server... 'bwuuuuuuur'
Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
*O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
  vrijdag 27 januari 2012 @ 17:44:01 #301
357211 mar456
Is fan van Chloë Grace Moretz
pi_107301519
Het was zeker al zo druk dat je er niet meer bij kon? :p Morgen maar is een reset. /kijkt heel aardig naar Bart. *O*
Is trouwens ook fan van Taylor Swift
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')