abonnement Unibet Coolblue
pi_100744152

Inleiding/Spelregels
We bevinden ons in een dorp waarin een maffiagroep actief is en dorpelingen vermoordt. Deze maffialeden wonen echter ook gewoon in het dorp; het kan dus iedereen van je medespelers zijn. De dorpelingen moeten erachter zien te komen wie er tot de maffia behoren, door hints op te lossen en elke dag iemand (hopelijk een maffialid) te lynchen. Intussen vermoordt de maffia rustig door. Het is de bedoeling om alle maffialeden te vermoorden voordat ze er in grotere getale zijn dan de dorpsmensen.

In principe zijn er dus 2 soorten rollen:
- of je bent maffia
- of je bent dorpsbewoner (eventueel met een speciale rol, zie hieronder)

Eerst zal iedereen een rol toegewezen krijgen via PM. Het is verboden om printscreens van je rol te versturen aan medespelers (indien dit wel gebeurt, aub melden bij de spelleiders). Na de rollenverdeling zal er een burgemeester door het dorp gekozen worden via een democratische verkiezing. Iedereen die wil mag zich hiervoor verkiesbaar stellen. De burgemeester zal een aantal bodyguards (speciale rol) krijgen, die zullen voorkomen dat de burgemeester s nachts sterft aan de hand van de maffia. De burgemeester kan wel gelyncht worden door het dorp. De burgemeester heeft bij de dorpslynch een stem die extra zwaar telt en kan tevens eenmalig een dubbele dorpslynch instellen! Het is dus belangrijk om een betrouwbare burgemeester te kiezen.

De burgemeester mag dus in één dag naar zijn keuze een dubbele lynch instellen. Dit houdt in dat er die dag twee mensen gelyncht worden door het dorp. Iedereen mag dan op twee mensen stemmen, en de twee mensen met de meeste stemmen worden gelyncht. Dit moet binnen 12 uur na de nachtpost worden aangekondigd worden door de burgemeester.

Wanneer de maffia in de nacht dorpsbewoners heeft vermoord, zal er een verhaal komen waarin aanwijzingen verstopt zitten over de maffialeden. De dorpsleden moeten deze hints ontrafelen, om er zo de maffialeden te vinden en te lynchen. De hints worden gehaald uit de ava's, fotoboeken en profielen van de maffialeden. Ook worden er hints uit de posthistory gehaald; hierbij wordt echter alleen gekeken naar het topic en niet naar wat de desbetreffende speler daar precies gepost heeft, en wordt slechts gekeken naar de eerste pagina van de posthistory.

's Nachts kunnen de maffialeden en mensen met speciale rollen de Spelleiders een PM sturen met hun actie voor die nacht. Let er hierbij goed op de tijd: tijdens de nacht dienen alle speciale rollen hun PM voor 22.00 uur doorgestuurd hebben, zodat de overgang kan plaatsvinden. Daarop volgt de overgang weer naar de dag. De eerste dag verkiest men de burgemeester, de uitslag van de verkiezing zal bekend zijn zodra iedereen gestemt heeft(max. 24 uur), waarna meteen de nacht ingaat. (waarin de speciale rollen hun PM's kunnen sturen naar de spelleider.) De uitslag van de nacht dan zo snel mogelijk bekend worden, waarna de dag weer zal ingaan en de dorpsbewoners aan de slag moeten om de hints op te lossen! Und so weiter!

De hints zitten verstopt in het verhaal van de nacht (het verhaal over de dorpslynch bevat dus geen hints), en verwijzen naar de maffialeden die aan het moorden zijn geweest. Aanwijzingen kunnen overal uit genomen worden; postcount, signature, avatar, etc. Deze teksten/plaatjes/whatever mag je dus ook niet veranderen zolang het spel duurt.

Tijdens de dag zal er iemand gelyncht worden door het dorp, n.a.v. de kills van 's nachts. Hierbij mag iedereen stemmen, in het topic! Om er achter te komen hoe je precies moet stemmen, lees dan even verder bij stemregels.

Als de maffia de overhand krijgt (het dorp heeft niet genoeg stemkracht meer om maffia te lynchen waardoor de maffia gewoon de stad kan uitmoorden), verliest de stad. Het dorp wint als alle maffia dood is

Stemregels:

1. Je moet duidelijk aangeven voor wie je stemt. Bijvoorbeeld: ##Ik stem voor Piet.; Zorg ook dat je het lijstje met stemmen even kopieert en je eigen stem toevoegt. Wanneer je alleen zegt te stemmen maar het lijstje niet overneemt en aanvult, telt je stem niet mee.
2. Je mag niet stemmen a lá "Ik stem nu voor Piet, maar als het helpt om Jan te redden stem ik op Henk". Je kunt wel je stem veranderen door gewoon dit te posten:;##unvote Jan, ##vote Piet;
3. Je mag niet op jezelf of iemand stemmen die dood is.
4. In het geval van twee man met evenveel stemmen zal degene die als eerste dit stemaantal heeft bereikt gelyncht worden.
5. Je MOET stemmen voor 19.00 uur. Doe je dit 2 x niet, dan volgt een automatische lynch. Burgemeestersverkiezing telt ook mee.
6. Je mag je stem niet terugtrekken, wijzigen mag zo lang de lynch nog niet geweest is.

Algemene gameregels:
1. Zodra je dood bent mag je niets zeggen dat het spel kan beïnvloeden. Je mag gerust posten, maar let op wat je zegt.
2. Probeer aub de posts gerelateerd te houden aan het spel.
3. Zorg dat je betrokken blijft bij het spel; dit hoeft niet door 24/7 je aanwezigheid te melden in het topic, maar zorg wel dat je stemt. Vooral als je een speciale rol hebt, is je aanwezigheid eigenlijk elke dag even nodig.
4. Ruzies zijn uit den boze, die vecht je maar via PM uit.
5. Tijdens het spel verander je niks aan je fobo/ava/sig/ etc. Gebeurt dit wel, dan volgt automatisch uitschakeling!

Deadlines

De dag eindigt om 19.00. Dan worden de uitslagen van de stemmingen bekend gemaakt. Vanaf dat moment hebben de mensen met een speciale rol de gelegenheid om een PM te sturen naar de Spelleider.


De nacht eindigt om 22.00. Na 22.00 worden de activiteiten van de speciale rollen bekend gemaakt met bijbehorende hints. Vanaf dat moment is het tijd om de hints op te lossen en te stemmen voor de dagelijkse dorpslynch.

Alle nachtvaardigheden moeten voor 22:00 binnen zijn. Voor de maffialeden geldt: een PM met daarin de personen die vermoord worden, alsmede door welke maffialeden zij vermoord worden.

Rollen:
Zoals al eerder benoemd, er zijn dus verschillende rollen in het spel. Aan het begin krijgt iedereen een PM met daarin zijn/haar rol. Lees hieronder wat je rol inhoudt, mocht je daarna nog vragen hebben over je rol stel ze dan in PM naar de spelleiders:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deelnemers:
-


Als je dus kills doorgeeft via PM, aan BEIDE spelleiders PM'en..Gebeurt dit niet, dan geldt jouw rol die dag/nacht niet!

Spelleiders deze ronde: TheVulture en Lynda

Belangrijke posts:


HUUUUUUUUH, WAT IS DEZE?! Hier heb je een leuke oude ronde om te bekijken:
Het grote Fok! Mafia spel #42. Hallo

Deze OP is hier te vinden

[ Bericht 5% gewijzigd door lynda op 15-08-2011 20:34:09 ]
pi_100744166
11 slaan we over? ;)
pi_100744184
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
pi_100744190
Volgens mij valt meer dan 90% van de deelnemers op mannen, dus wat dat betreft zit je altijd goed :P
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:17:22 #5
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744191
Mijn forum, wat doe je :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:19:34 #6
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100744249
Ik zal, om iedereen te pleasen, deze week wel in wat random topics posten zodat het niet allemaal reeksig is :6.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:19:56 #7
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100744256
En mijn myat vind ik er veel gevarieerder uitzien dan mijn pohi :'). Waarom is dat?
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100744450
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:19 schreef Tha_Erik het volgende:
En mijn myat vind ik er veel gevarieerder uitzien dan mijn pohi :'). Waarom is dat?
Omdat bij die reeksen maar één topic bovenaan komt te staan ;)
pi_100744510
Kunnen er van Busdriver en Spion ook uitgebreide beschrijvingen komen?
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:29:53 #10
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744535
Oh jezus Lynda, wat heb je met de OP gedaan :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744544
f5 eens tut
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:31:13 #12
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744564
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:28 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Kunnen er van Busdriver en Spion ook uitgebreide beschrijvingen komen?
Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de mafia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat. Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de mafia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig.

Gekke Dokter - De gekke dokter kiest net zoals de normale dokter elke nacht iemand uit om te beschermen. Bij de gekke dokter is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden ipv beschermen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744640
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:31 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Spion - Je hebt sympathie voor de maffia, al hoor je zelf niet tot deze bende. Jij weet wie de maffialeden zijn, maar zij weten niet wie jij bent. Je helpt de maffia door niet op ze te stemmen bij de dorpslynch. Als je het 3 dagen volhoudt, wordt je toegelaten tot de maffia!

Busdriver - De Busdriver kiest elke nacht twee mensen die met elkaar van plek verwisselen. Deze twee mensen wisselen alleen deze nacht.
Als Persoon A door de mafia wordt doodgeschoten, is het Persoon B die dood gaat. Voor bescherming/nachtwakerattack/ed geldt hetzelfde. Op deze manier kan de mafia zichzelf ook per ongeluk afmaken, en dat is grappig.

Gekke Dokter - De gekke dokter kiest net zoals de normale dokter elke nacht iemand uit om te beschermen. Bij de gekke dokter is er alleen één probleem: hij heeft 50% kans om diegene te vermoorden ipv beschermen.
Kan de gekke dokter ook in de OP? :P
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:34:53 #14
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744659
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:34 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Kan de gekke dokter ook in de OP? :P
Het is nog niet zeker of die mee doet of niet, en als die wel meedoet weet je niet of je gek bent of niet btw.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744664
Busdriver lijkt me trouwens een rol die spelbeslissend kan zijn! Lijkt me wel een leuke rol om te zijn! :P
pi_100744693
Hebben we niet ca. 30 personen nodig om alle rollen door te kunnen laten gaan? :P
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:36:25 #17
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744706
Bus driver is epic _O_ By far mijn favoriete rol
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744714
Van Puntenslijpsel heb ik nog niks gehoord, dus zij zou trouwens ook nog kunnen afzeggen. Maar misschien neemt zij het ter kennisgeving aan en speelt zij fanatiek mee :P
pi_100744722
Kan de gekke dokter wel de BM vermoorden? Of houden de BG die tegen? En de busdriver kan zo ook de BM laten doodgaan (perongeluk dan)?
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:37:51 #20
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744741
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:36 schreef Breezerslet17 het volgende:
Kan de gekke dokter wel de BM vermoorden? Of houden de BG die tegen? En de busdriver kan zo ook de BM laten doorgaan (perongeluk dan)?
Nee, gekke kan dat net zo goed niet. Als iemand Pietje wil doden en de bus driver verwisselt Pietje met de BM, dan sterft de BM.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:38:45 #21
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100744772
Busdriver deed vorig jaar toch nooit mee? Klink wel tof :D
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:40:21 #22
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100744815
Bus driver klinkt awesome :o! Die wil ik zijn :7. Wel een hele klus voor de SL's :'). Administratief enzo.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:41:30 #23
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744844
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:38 schreef 08gnoT. het volgende:
Busdriver deed vorig jaar toch nooit mee? Klink wel tof :D
Bus Driver heeft bijna altijd meegedaan sinds we hem vonden, die rol is zo leuk :D
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744846
De busdriver kan leuke dingen doen ja :')
pi_100744884
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:41 schreef lynda het volgende:
De busdriver kan leuke dingen doen ja :')
Ooit gedood doordat een busdriver je verwisselde met iemand? :')
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:43:21 #26
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100744902
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:40 schreef Tha_Erik het volgende:
Bus driver klinkt awesome :o! Die wil ik zijn :7. Wel een hele klus voor de SL's :'). Administratief enzo.
Wij hadden het qua dorpsnachtrollen vrij rustig nu :') Bijna alles was in de eerste twee nachten al om zeep.
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:45:50 #27
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744960
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:42 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ooit gedood doordat een busdriver je verwisselde met iemand? :')
In 42 verwisselde iemand de BM waardoor het leek alsof de mafia zo stom was om de BM als kill in te sturen :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744966
Twee busdrivers! En als een busdriver verwisseld wordt met een ander iemand, mag dat andere iemand óók mensen verwisselen :)
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:46:35 #29
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100744977
Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je een target van de mafia verwisselt met een mafialid.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100744986
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:45 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

In 42 verwisselde iemand de BM waardoor het leek alsof de mafia zo stom was om de BM als kill in te sturen :')
Maar de BD moet dus wel weten wie door de maffia vermoord wordt om iemand anders te doden?
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:47:36 #31
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745009
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Twee busdrivers! En als een busdriver verwisseld wordt met een ander iemand, mag dat andere iemand óók mensen verwisselen :)
Wat?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745013
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Harajuku. het volgende:
Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je een target van de mafia verwisselt met een mafialid.
Maar niemand weet toch wie BD is? :P
pi_100745023
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:47 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wat?
Ja :Y

Héél verwarrend, maar best leuk denk ik :Y
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:48:06 #34
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745024
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:46 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de BD moet dus wel weten wie door de maffia vermoord wordt om iemand anders te doden?
Viel deze ronde ook wel in te schatten, maar het is wel vaker zo dat een wissel niets verandert aan de nacht, inderdaad.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:48:31 #35
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745042
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:47 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar niemand weet toch wie BD is? :P
Neen, de driver moet dat doen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745054
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:49:51 #37
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745086
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef lynda het volgende:
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
Ja, de mafia vermoordt dan ineens mafia en hte dorp zo van LOLQUE
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745089
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef lynda het volgende:
De busdriver moet gewoon goed opletten, beetje inspelen op wat gaat de maffia doen of wat zou ze kunnen doen?
Aan einde van het spel of als de maffia denkt te gaan winnen kan dit voor leuke wendingen zorgen
Hoe vaak wint de maffia gewoonlijk? :P
pi_100745093
Zouden ook de granny rol kunnen doen, die knalt iedereen neer die langskomt. En kan niet in de nacht dood gaan.
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:50:57 #40
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_100745116
er staat in de OP wel overal info over spelleiders maar nergens wie dat zijn geloof ik
Wat doe ik hier?
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:51:04 #41
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100745122
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:49 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Hoe vaak wint de maffia gewoonlijk? :P
Niet vaak
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:51:58 #42
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745146
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:50 schreef Breezerslet17 het volgende:
Zouden ook de granny rol kunnen doen, die knalt iedereen neer die langskomt. En kan niet in de nacht dood gaan.
Als de mafia, dokter of NW langskomt maakt ze die dood? :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745165
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:51 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Als de mafia, dokter of NW langskomt maakt ze die dood? :')
Ja :7 paranoide ;D
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:53:10 #44
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745184
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:52 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Ja :7 paranoide ;D
Dan ben je de sterke rollen zo kwijt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745185
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:50 schreef tdrone het volgende:
er staat in de OP wel overal info over spelleiders maar nergens wie dat zijn geloof ik
TheVulture en ik :W
Ik zal het erbij zetten :Y
pi_100745218
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:53 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan ben je de sterke rollen zo kwijt.
Dan moeten er hints gezocht worden wie oma is :7
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:54:57 #47
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100745225
Of een waarzegger. Die een hint over de komende nacht kan krijgen ipv afgelopen nacht (rechercheur)

Of of of een zelfmoordterrorist (8>
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:55:13 #48
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100745231
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:43 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Wij hadden het qua dorpsnachtrollen vrij rustig nu :') Bijna alles was in de eerste twee nachten al om zeep.
Graag gedaan :7.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100745263
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:52 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Ja :7 paranoide ;D
En de verdere nut van de rol? :P
Moet nog wat bij.. is het goed voor maffia of dorp of eenling en alleen overblijven het doel of of.. snappie?
  maandag 15 augustus 2011 @ 01:58:33 #50
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_100745296
wanneer begint het eigenlijk

sorry als dit domme vragen zijn :P
Wat doe ik hier?
pi_100745306
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:56 schreef lynda het volgende:

[..]

En de verdere nut van de rol? :P
Moet nog wat bij.. is het goed voor maffia of dorp of eenling en alleen overblijven het doel of of.. snappie?
http://wiki.epicmafia.com:8081/index.php?title=Granny
Flaming hot
pi_100745344
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:58 schreef tdrone het volgende:
wanneer begint het eigenlijk

sorry als dit domme vragen zijn :P
Als er genoeg spelers zijn.. Liefst toch minimaal 25 a 30 spelers..
Zal het zijn een dag maximaal 2? Kan heel snel gaan opeens maar dat merk je dan ook wel aan de snelheid van de topics _O-
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:02:16 #53
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100745379
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)

Staan ook veel toffe variaties op. De helft heeft maar een vage uitleg, maar goed :P
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:06:57 #54
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_100745495
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:02 schreef 08gnoT. het volgende:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)

Staan ook veel toffe variaties op. De helft heeft maar een vage uitleg, maar goed :P
voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Wat doe ik hier?
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:07:56 #55
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745520
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
HEt originele spel wordt ook zonder hints gedaan eh
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:08:13 #56
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100745527
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Ja maar er zitten er ook tussen die prima in deze versie zouden kunnen. Met al die rollen zouden we alle leden van FOK nodig hebben :')
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_100745536
quote:
Hmm Also known as the paranoid gun owner!
Will shoot anyone who visits her during the night.
Cannot die during the night.
Can be converted, but will kill the converter (good for Yakuza, bad for Cultist).
When tracked, the report will show that the granny visited him/herself.
When tracked, anyone visiting the granny will also show as visiting him/herself

hij is opzich wel bruikbaar op een manier.. Geen naam er in zetten, gewoon een gebeurtenis van 2/3/4 zinnen met een hint oid.
mafia ging op pad naar iemand maar hij had niet voorzien dat niet zijn slachtoffer maar hij zou sterven. voordat de mafia iets kon doen werd zijn nek gebroken
pi_100745548
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:06 schreef tdrone het volgende:

[..]

voor sommige moet je wel ook andere rollen/ veel spelers hebben
Rollen zijn er om aangepast te worden :P
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:09:45 #59
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100745565
The baker is on the side of the innocents. During the night, the baker gives one player a "loaf of bread", potentially revealing his identity. If the baker dies, the innocents have just three nights to dispose of the mafia, or the innocents starve, and the mafia win
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_100745810
Nog wat dingen uit Weerwolven van Wakkerdam, misschien een ideetje voor ons? Misschien zit(ten) er wel (een) leuke rol(len) bij! :)

- Iemand (burger) die opnieuw de burgemeester kan laten verkiezen (één of twee keer)
- Iemand die om de andere nacht rollen kan vragen, maar wel van minimaal drie spelers waarbij niet wordt verteld wie wat is
- Iemand die bij één persoon per nacht de slechte krachten laat mislukken
- Iemand die te weten komt wie de dorpsoudste is
- Iemand die een persoon uitkiest. Als die sterft neemt de persoon die rol over
- Iemand die niet door de maffia gedood kan worden, maar waarvan de hints in een willekeurige moord wel naar die persoon leiden. Twee keer inzetbaar.
- Iemand die (twee keer inzetbaar) alle nachtelijke activiteiten 50% kans van slagen geeft
- Iemand die (via de SL’ers) drie keer zijn stem stiekem kan veranderen
- Iemand (maffiarol) waardoor één keer de rol van de vermoorde geheim blijft
- Iemand die één keer iemand in een maffialid kan veranderen, daarna wordt diegene gewone maffia
- Iemand die éénmalig met de rol van een gelyncht iemand kan wisselen
- Iemand die óf iemand na die nacht levend kan houden, óf iemand laat sterven
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt.
- Cupido (bijrol)
- Bijrol voor goede spelers: je weet wat de rol van elkaar is (voor twee personen)
- Bijrol: iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol die rol overneemt
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:23:33 #61
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745843
Image:Alien.png Alien

Chooses one human at night
The chosen human is probed
Wins if all living humans are probed

_O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:25:09 #62
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745873
Cupido heeft hier wel vaker meegedaan :Y
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745907
Wat doet cupido? Die geeft elke nacht 2 namen door en die kunnen elkaar niks doen? Of helemaal niet doen?
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:28:33 #64
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745944
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:26 schreef Breezerslet17 het volgende:
Wat doet cupido? Die geeft elke nacht 2 namen door en die kunnen elkaar niks doen? Of helemaal niet doen?
Neen, die kiest één keer twee mensen die verliefd worden en ervoor moeten zorgen dat ze in leven blijven. Als de één sterft, sterft de ander door liefdesverdriet.

Als dorper keihandig om aan een mafialid gelinkt te worden dus :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100745971
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:28 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Neen, die kiest één keer twee mensen die verliefd worden en ervoor moeten zorgen dat ze in leven blijven. Als de één sterft, sterft de ander door liefdesverdriet.

Als dorper keihandig om aan een mafialid gelinkt te worden dus :')
Maar weet de cupido dan ook na het kiezen wat de rollen zijn?
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:30:57 #66
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100745997
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:29 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Maar weet de cupido dan ook na het kiezen wat de rollen zijn?
Neen. De geliefden kennen elkanders rol, cupido kiest alleen twee mensen en verder kan hij of zij niets.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100746035
Oh op die fiets :7
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 02:36:27 #68
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100746091
Cupido O+. Het doel van de geliefden is ook om samen over te blijven O+. Romantisch O+.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100746100
Ik wil geliefde zijn met Erik O+
Flaming hot
pi_100746114
Zit hier nou nog wat leuks in om in te voeren?

- Iemand die niet door de maffia gedood kan worden, maar waarvan de hints in een willekeurige moord van die nacht wel naar die persoon leiden i.p.v. naar een maffialid. Twee keer inzetbaar.
- Iemand die (twee keer inzetbaar) alle nachtelijke activiteiten apart 50% kans van slagen geeft
- Heks
- Iemand die in de tweede nacht een bepaald persoon kiest en dan dezelfde rol als diegene krijgt (bijrollen niet meegerekend)
- Cupido (bijrol)
- Bijrol voor goede spelers: je weet wat de rol van elkaar is (voor twee personen)
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt.

[ Bericht 1% gewijzigd door Maarten-Pieter op 15-08-2011 02:58:52 ]
pi_100746120
Ik laat volgende ronde schieten, doe daarna weer mee.
pi_100746122
Dat postte je net ook al :@
Flaming hot
pi_100746137
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:38 schreef Breezerslet17 het volgende:
Dat postte je net ook al :@
Ja, maar ik heb even de meest realistische overgehouden en alles even aan een keuring onderworpen en even aangepast.
pi_100746176
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:37 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Zit hier nou nog wat leuks in om in te voeren?
- Iemand waarvan bij de eerste moordpoging op diegene de moordenaar dood is en degene met deze rol de rol van de moordenaar overneemt. Bij lynchen is het loten. Het is een bijrol, maar na de eerste moordpoging krijgt degene met deze rol definitief de rol van de moordenaar.
Soort van Hannibal, maar ik zou dan er voor kiezen dat er niet iets gebeurt bij lynch, alleen een speciale dood. Dat dan Hannibal de rol overneemt en die andere doodgaat.
Flaming hot
pi_100746216
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:41 schreef Breezerslet17 het volgende:

[..]

Soort van Hannibal, maar ik zou dan er voor kiezen dat er niet iets gebeurt bij lynch, alleen een speciale dood. Dat dan Hannibal de rol overneemt en die andere doodgaat.
Trouwens, bij nader inzien kan het beter geen bijrol zijn. Maar van dat niet bij lynchen vind ik een goed idee :Y
pi_100746250
Aan de andere kant kan diegene dan eigenlijk alleen maar een maffiarol overnemen. Dus misschien toch weer wel bij alle doden.
pi_100746279
nachtwaker
Flaming hot
pi_100746358
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:47 schreef Breezerslet17 het volgende:
nachtwaker
Maar dat is maar één moord en die wordt vaak ook al snel vermoord.
pi_100746412
Dan is het in principe een mafiarol die pas actief wordt na een poging tot kill. Zo schep je wel verwarring :+
Flaming hot
pi_100746449
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 02:55 schreef Breezerslet17 het volgende:
Dan is het in principe een mafiarol die pas actief wordt na een poging tot kill. Zo schep je wel verwarring :+
Dan laten we het zo.
pi_100746569
Ik denk dat het laatste lijstje met ideeën, en vooral het laatste idee, wel eens mogelijk zou kunnen zijn om in te voeren. SL'ers, denk er eens over!
pi_100746587
Slapen :W
pi_100748334
Jezus wat kunnen jullie lullen..
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_100748648
Alles valt of staat met het aantal deelnemers, anders kun je het aantal dorpsrollen niet uitbreiden!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator maandag 15 augustus 2011 @ 08:02:00 #85
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_100748729
in het geval dat we na donderdag pas beginnen doe ik mee, in het geval we eerder beginnen zie ik af van deelname.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_100750279
Hangt een beetje van de snelheid af waarmee mensen zich gaan aanmelden nu nog... minimaal 25 mensen is nog steeds het streven :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100750343
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:08 schreef lynda het volgende:

[..]

Calex stuurde wel altijd de meest rare PM's met manier van dood gaan wanneer hij maffia was :')
ik raar?? :@

quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 01:06 schreef StijnDa het volgende:
Werd Calex niet altijd homo-erotisch doodgeschreven?
Dat deed Ladi altijd.... Dit was mijn eerste niet homo kill in 3 jaar denk ik.
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 10:06:39 #88
132170 TheaterMaMa
levenskunstenaar
pi_100750588
ben ik erg flauw als ik vraag waar en wanneer ik de hints van de vorige ronde kan vinden?
Niet naar wat men is wordt men beoordeeld, maar naar wat men schijnt
pi_100750730
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:06 schreef TheaterMaMa het volgende:
ben ik erg flauw als ik vraag waar en wanneer ik de hints van de vorige ronde kan vinden?
vorige topic rond half 11
pi_100751394
Puntenslijpsel heeft inmiddels confirmed :)
pi_100752862
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:05:43 #93
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100760659
Waar blijven al die inschrijvingen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100760993
Bijna allemaal dezelffde als vorig rondje
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
pi_100761309
Minder homo's :P
Flaming hot
pi_100761936
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:21 schreef Breezerslet17 het volgende:
Minder homo's :P
Misschien maak ik dan ook een kans om de eerste nacht te overleven O+
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:39:30 #97
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100762200
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:34 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Misschien maak ik dan ook een kans om de eerste nacht te overleven O+
het spijt me nog steeds keihard ;(. Ik vond het sowieso niet leuk om de eerste nacht mensen te killen ;(.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:39:38 #98
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100762206
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_100762256
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef 08gnoT. het volgende:
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
^O^
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:41:26 #100
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100762293
She's aalliiiveeeee
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100762318
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:42:03 #102
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100762324
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

het spijt me nog steeds keihard ;(. Ik vond het sowieso niet leuk om de eerste nacht mensen te killen ;(.
Als de maffia de tweede nacht niet killt, is de nachtwaker de enige.
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:43:05 #103
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100762372
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:41 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
Ik had gehoopt nr 24 te zijn. Ik voel dat dat een toffe rol gaat worden.
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:45:14 #104
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100762471
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:41 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog 5 deelnemers voor het minimum. Als maximum 30 ofzo? Of gewoon na 25 nog een dag openhouden?
Waarom moet alles zo vast staan? Het liefst minimaal 25, als je daarna ineens 6 inschrijvingen vrijwel tegelijk krijgt doen die gewoon mee.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100762493
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:45 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Waarom moet alles zo vast staan? Het liefst minimaal 25, als je daarna ineens 6 inschrijvingen vrijwel tegelijk krijgt doen die gewoon mee.
Precies, maar het moet ook niet al te veel worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:47:20 #106
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100762559
Het lijkt me wel leuk als we eens keiveel mensen krijgen om dan de 'originele' manier te spelen. Geen hints, wel de detectives en good cop en bad cop en oracles, masons alles.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:47:28 #107
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100762564
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:45 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Precies, maar het moet ook niet al te veel worden.
Met twee maffiafamilies ruimt het goed op dan hoor ;)

Vorig jaar waren er de tweede ronde bijna 40 deelnemers als ik het goed herinner?
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:48:16 #108
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100762601
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:47 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Met twee maffiafamilies ruimt het goed op dan hoor ;)

Vorig jaar waren er de tweede ronde bijna 40 deelnemers als ik het goed herinner?
Ja, wat een schrik was dat! Maar dat is met hints wel een beetje kut :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:48:43 #109
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100762619
Toen bleef je zoeken. :+
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:49:34 #110
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100762656
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:42 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Als de maffia de tweede nacht niet killt, is de nachtwaker de enige.
:o! Dat is handig :D.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:50:11 #111
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100762692
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:49 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

:o! Dat is handig :D.
Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:50:40 #112
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100762721
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Oh jij arme schat!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 15:51:37 #113
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100762762
quote:
9s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oh jij arme schat!
;(
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:11:50 #114
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100763706
Sorry NW voor het lynchen van je. Het kwam de maffia wel goed uit :@. En dat mensen er in meegingen _O-. Mensen die mij vertrouwen _O-. Alle twee _O-.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:12:45 #115
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100763745
Mbt de busdriver he? Zou het ook kunnen dat iemand zichzelf dan vermoord :D? Dat een maffialid dat killt verwisselt wordt met zijn eigen slachtoffer?
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:14:59 #116
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100763843
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:12 schreef Tha_Erik het volgende:
Mbt de busdriver he? Zou het ook kunnen dat iemand zichzelf dan vermoord :D? Dat een maffialid dat killt verwisselt wordt met zijn eigen slachtoffer?
Ja, je neemt de krachten en activiteiten van de ander over, dat zou leuk zijn hè O+.

Het was ook leuk toen ik verliefd was op een mafialid, wat leefde ik toen lang O+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:18:11 #117
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100764004
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, je neemt de krachten en activiteiten van de ander over, dat zou leuk zijn hè O+.

Het was ook leuk toen ik verliefd was op een mafialid, wat leefde ik toen lang O+
Deze ronde leefde je anders ook best lang. En irritant dat ik je vond _O- (alleen omdat je de maffia zo dwars zat en iedereen ophitste om op de juiste mensen te stemmen _O-).
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:19:15 #118
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100764046
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:18 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Deze ronde leefde je anders ook best lang. En irritant dat ik je vond _O- (alleen omdat je de maffia zo dwars zat en iedereen ophitste om op de juiste mensen te stemmen _O-).
Daar heb ik je ook al voor bedankt! Ik vond het daardoor ook wat minder erg om dood te gaan nu.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:20:47 #119
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100764128
O+.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100764139
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Sorry NW voor het lynchen van je. Het kwam de maffia wel goed uit :@. En dat mensen er in meegingen _O-. Mensen die mij vertrouwen _O-. Alle twee _O-.
Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:21:45 #121
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100764173
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:50 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Heul niet!

Aangezien ik blijkbaar redelijk vaak NW ben. :')
Da's de tofste rol joh :D
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:22:00 #122
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100764187
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
Jullie zijn matties, je moest wel dood anders zouden we Erik alleen maar meer verdenken.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:23:18 #123
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100764255
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik heb je notabene in het zadel geholpen :'(
Ja, dat was natuurlijk niet slim he :'). Het was op dat punt wel duidelijk dat ik een spelletje speelde :').
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100764262
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:22 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jullie zijn matties, je moest wel dood anders zouden we Erik alleen maar meer verdenken.
Ik heb eigenlijk tot donderdag geloofd dat Erik geen maffia was :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100764313
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:23 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ja, dat was natuurlijk niet slim he :'). Het was op dat punt wel duidelijk dat ik een spelletje speelde :').
Ja maar je ging zo snel mee met Faye... dat vond ik eigenlijk een bevestiging dat je het niet was
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:26:13 #126
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100764392
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:21 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Da's de tofste rol joh :D
Dat wel, alleen moet de maffia zich niet de tweede nacht stil gaan houden! :P
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:30:59 #127
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100764614
*O*
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:31:28 #128
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100764645
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:24 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ja maar je ging zo snel mee met Faye... dat vond ik eigenlijk een bevestiging dat je het niet was
Achter de schermen was ik in paniek hoor :D. Want ik moest meteen reageren, anders was het ook verdacht :'). En er was niet echt iemand online volgens mij van mijn familie :').
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 16:32:57 #129
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100764701
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 10:42 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Puntenslijpsel heeft inmiddels confirmed :)
goeie actie, vond ik dat ^O^

Cupido is een van mijn favoriete rollen O+ Die Granny vind ik ook leuk :Y
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
pi_100765141
Het gaat lekker, hopelijk kunnen we woensdag al wel beginnen, anders donderdag!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100765215
Iedereen nog even reclame maken! :)
pi_100765252
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:43 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Iedereen nog even reclame maken! :)
Ik kom nergens , behalve in de Tal slowchat, en hier.. :)
pi_100765272
Oh, en ik lurk ik kpd :9~
pi_100765566
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:44 schreef PatriQue89 het volgende:
Oh, en ik lurk ik kpd :9~
Wie doet dat nou niet :?
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100765598
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:51 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Wie doet dat nou niet :?
Minderjarigen of mensen zonder interesse ;)
pi_100765666
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:51 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Wie doet dat nou niet :?
Maarten-Pieter
pi_100765690
Kan ik nog meedoen? :D
pi_100765697
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:53 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

Maarten-Pieter
Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
pi_100765718
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef honkeytonk het volgende:
Kan ik nog meedoen? :D
Graag! Voeg je naam, profiel, history en fobo even toe in het lijstje!
pi_100765719
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
écht? A CUZZI CUZZI CUZZI!!
pi_100765781
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:55 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

écht? A CUZZI CUZZI CUZZI!!
Ik had het tegen CaLeX :')
pi_100765799
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Graag! Voeg je naam, profiel, history en fobo even toe in het lijstje!
Waar vind ik het lijstje? :@

_Ik heb hem al :D
pi_100765838
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:56 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ik had het tegen CaLeX :')
en toch quote je mij :P
pi_100765882
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:54 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Ben nog minderjarig, dus ik niet ;)
Later als je groot bent jonguh!!!


Eelt in je handen van kpd O+
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100765901
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 15:39 schreef 08gnoT. het volgende:
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek

Ik doe mee 8-)
pi_100765969
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:58 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

even uit quotes halen, anders kunnen mensen niet quoten
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100765982
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 16:58 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Later als je groot bent jonguh!!!


Eelt in je handen van kpd O+
Van KPD zelf of van ...? :')
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:02:31 #148
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_100766078
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
Wat doe ik hier?
pi_100766095
Het schiet al op :)
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:03:13 #150
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100766110
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:02 schreef tdrone het volgende:
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
Niet spelinhoudelijk. Dus niks meer over verdenkingen, hints, stemmen... Eigenlijk mag je alleen nog maar een beetje verzuurd offtopic meekletsen :D.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100766116
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:00 schreef CaLeX het volgende:

[..]

even uit quotes halen, anders kunnen mensen niet quoten
^O^
pi_100766127
Hoeveel mensen doen er mee en hoeveel maffia is er?
pi_100766128
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:02 schreef tdrone het volgende:
als je dood bent mag je dan wel nog meepraten?
maar volgens mij niet over hints e.d.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_100766184
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
pi_100766268
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:04 schreef honkeytonk het volgende:
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
overleggen via PM en uiteindelijk doorgeven. Staat dit niet allemaal in de OP?
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_100766291
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:04 schreef honkeytonk het volgende:
Hoe moet Maffia stemmen? Moeten ze via PM/DM gewoon met elkaar overleggen of allemaal voor zich ofzo?
Aantal Maffia is een gokje voor het dorp, (maar het aantal kills *2 kom je meestal wel heel erg in de buurt ;) )

En de maffia mag onderling overleggen op wie ze stemmen, maar hoeven niet allemaal op dezelfde te stemmen.
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100766371
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:07 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Aantal Maffia is een gokje voor het dorp, (maar het aantal kills *2 kom je meestal wel heel erg in de buurt ;) )

En de maffia mag onderling overleggen op wie ze stemmen, maar hoeven niet allemaal op dezelfde te stemmen.
Oke! Bedankt!
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:17:50 #158
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100766873
Als je maffia bent, dan is het niet gek om op een dag 80 pm's te krijgen :').
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100766900
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:17 schreef Tha_Erik het volgende:
Als je maffia bent, dan is het niet gek om op een dag 80 pm's te krijgen :').
Dan is't toch veel handiger om een msn groep aan te maken ofzo :')
Maar ik krijg sowieso al 40 PM's per dag dus dat valt wel mee :P
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:18:45 #160
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100766913
Ik houd het liever op FOK! allemaal :7.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100766993
Msn is zo 2001!
pi_100767078
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:18 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Dan is't toch veel handiger om een msn groep aan te maken ofzo :')
Maar ik krijg sowieso al 40 PM's per dag dus dat valt wel mee :P
Dat kan je afspreken als je eenmaal maffia bent :p
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100767107
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:03 schreef DuTank het volgende:

[..]

maar volgens mij niet over hints e.d.
Precies, posten mag, maar niet inhoudelijk over het spel als je er uit ligt
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100767131
Hoelang duurt één spel meestal ongeveer? :@
En mag ik mijn profiel etc nu nog veranderen?
  maandag 15 augustus 2011 @ 17:23:41 #165
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100767173
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:20 schreef PatriQue89 het volgende:
Msn is zo 2001!
En ik ben er nog steeds niet aan begonnen. :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_100767193
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:22 schreef honkeytonk het volgende:
Hoelang duurt één spel meestal ongeveer? :@
En mag ik mijn profiel etc nu nog veranderen?
Ongeveer een week, en je mag alles nog veranderen zolang we nog niet gestart zijn en je nog geen rol heb :Y
pi_100769866
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 17:20 schreef PatriQue89 het volgende:
Msn is zo 2001!
:Y
pi_100770067
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:32 schreef AlbinoBambi het volgende:

[..]

:Y
En toch gebruiken zo veel mensen het nog :+
Flaming hot
  maandag 15 augustus 2011 @ 18:57:33 #169
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100770879
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100771106
We hebben wat leuke rollen voor jullie in petto... dus wat ons betreft kunnen we snel beginnen :9
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100771718
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:02 schreef TheVulture het volgende:
We hebben wat leuke rollen voor jullie in petto... dus wat ons betreft kunnen we snel beginnen :9
Ik heb er zin in :D
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:19:11 #172
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100771733
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:57 schreef Harajuku. het volgende:
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
Wat een heerlijke bende. O+
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:20:34 #173
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_100771786
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 18:57 schreef Harajuku. het volgende:
Het grote FOK! Mafia spel kennen jullie het allereerste deel?
wat begon het chaotisch :D
jij zit er dus al vanaf het begin bij :D
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_100772201
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:19 schreef IJsdraakje het volgende:

[..]

Wat een heerlijke bende. O+
Niemand wist wat te doen, echt heerlijk :Y
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:31:13 #175
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100772261
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:31:27 #176
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_100772272
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:30 schreef lynda het volgende:

[..]

Niemand wist wat te doen, echt heerlijk :Y
wat moet je dan doen? :@ of is het leuker om er gaandeweg achter te komen?
Wat doe ik hier?
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:31:46 #177
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100772287
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
En hoevaak ben je níet de eerste nacht vermoordt?
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:33:19 #178
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100772361
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

En hoevaak ben je níet de eerste nacht vermoordt?
sst breng ze niet op ideeën :')
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
pi_100772386
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef tdrone het volgende:

[..]

wat moet je dan doen? :@ of is het leuker om er gaandeweg achter te komen?
Wachten tot het spel begint, dan wordt het echt allemaal vanzelf duidelijk!
Veel speelt er af in het topic zelf behalve als je een speciale rol krijgt, maar dat zie je in de PM staan die je van de spelleiders (TheVulture en/of ik) zal krijgen

quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:31 schreef Puntenslijpsel het volgende:
ik ben erbij vanaf deel 2, vind mezelf toch ook wel een maffia oldbie
Zeker! :Y
Ik ook.. zag het gister ik dacht echt van whut 2008 alweer :o
pi_100772509
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100772534
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
pi_100772599
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef lynda het volgende:
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100772600
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef CaLeX het volgende:
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
Jij wel
pi_100772605
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef lynda het volgende:
Paranoïde Granny: Iedereen die Granny 's nachts bezoekt overleeft dit niet. Indien er 2 maffialeden langs gaan zal 1 van beide dit niet overleven.

Wat denkt men van deze rol? Ipv de zombie
Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
pi_100772620
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:37 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
Lynchen?
pi_100772634
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Jup! Of de nachtwaker _O-
pi_100772666
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:37 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Dan vind ik de bom leuker

Hoe krijg je dit kreng dan wel dood? :o
Hoe pakte Erik het vorige keer aan met IJsdraakje? ;)
Komt weer wat tactiek bij spelen
pi_100772667
Ik vind de Granny nu al leuk... is ook een behoorlijk sterke dorpsrol als tegenwicht tegen de maffia
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:39:58 #189
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772700
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat vermoorden. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100772720
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat bezoeken. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
Je bent mij weer voor
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:40:53 #191
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772733
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:40 schreef lynda het volgende:

[..]

Je bent mij weer oor
Ik oor jou ook.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100772739
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mafia overlegt met elkaar in PM eh, over de kills die ze gaan maken enzo. Met het stemmen voor de lynch doen ze gewoon mee alsof ze dorp zijn.

In die PMs besluiten jullie bijv. dat Pietje Klaasje gaat vermoorden. Als Klaasje dan granny blijkt gaat Pietje haskekeideaud.

Als een nachtrol van het dorp naar Granny gaat, sterft die net zo goed.
Ik snap hem. Ik vind het een toffe rol ^O^
pi_100772742
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:40 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik oor jou ook.
sssssst
pi_100772743
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef lynda het volgende:

[..]

Jup! Of de nachtwaker _O-
ik zou dan als er 2 gestuurd worden dat ze wel doodgaat (en geen maffia)

Maffia is lastig genoeg :Y

quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:38 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Wat bedoel je met bezoeken? Als je erop stemt als maffia zijnde?
Je hebt een dag ronde (stemmen voor de lynch) en een nacht ronde. In de nachtronde kunnen speciale rollen op bezoek gaan bij mensen (Nachtwaker/maffia bij hun targets, dokter bij degene die hij red, etc)
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:41:12 #195
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100772748
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef lynda het volgende:

[..]

Hoe pakte Erik het vorige keer aan met IJsdraakje? ;)
Komt weer wat tactiek bij spelen
Mij als voorbeeld O+ :D!
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:41:19 #196
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100772757
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:36 schreef CaLeX het volgende:
Zo lang doe ik niet eens mee :o

okt 2008, ben je dan ook al een olbie?
ja jij kwam vrij snel :Y

Ik wil Granny zijn :') kan ik ook es overleven :')
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:41:56 #197
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100772788
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:39 schreef TheVulture het volgende:
Ik vind de Granny nu al leuk... is ook een behoorlijk sterke dorpsrol als tegenwicht tegen de maffia
Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_100772791
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Mij als voorbeeld O+ :D!
Goed voorbeeld toch *O*
pi_100772824
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef CaLeX het volgende:

[..]

ik zou dan als er 2 gestuurd worden dat ze wel doodgaat (en geen maffia)

Maffia is lastig genoeg :Y

[..]

Je hebt een dag ronde (stemmen voor de lynch) en een nacht ronde. In de nachtronde kunnen speciale rollen op bezoek gaan bij mensen (Nachtwaker/maffia bij hun targets, dokter bij degene die hij red, etc)
Duidelijk!
En overleeft Paranoïde Granny het dan wel als er iemand op bezoek komt? Of sterven ze allebei?
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:42:34 #200
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772826
Granny is gewoon mooi omdat je dingen in de war schopt, net zoals de Bus Driver. Ik houd van zulke rollen, dat je er meer over na moet denken en tactiek nodig hebt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100772851
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef Puntenslijpsel het volgende:

[..]

ja jij kwam vrij snel :Y

Ik wil Granny zijn :') kan ik ook es overleven :')
Deel 22 :Y
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:43:52 #202
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772880
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100772882
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:41 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

Het kost alleen wel 2 maffia, en aangezien die al bijna nooit wint... met 2 families gaat het wel prima denk ik. De rol is iig leuk :D
Daarom ook als ze 2 maffia er op af sturen gaat maar 1 van beide dood.. Tis anders wel heel gierig vonden wij ook :')

Wat betreft NW + Maffia er op af.. Wie eerst komt wie eerst dood is :+
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:44:15 #204
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772899
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Deel 22 :Y
Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:44:49 #205
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100772919
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Uiteindelijk zal Klaasje toch dood moeten, en als lynchen er niet in zit bij het dorp...
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_100772929
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:44 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
serieus zag je niet hoe snel ik daaroverheen ging praten :(
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:45:14 #207
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100772934
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Sterker nog, je hebt juist een goede kans dat je de NW afmaakt. Daarbij gaat er ook echt niet elke nacht iemand naar Granny. Hell, zoveel rollen hebben we niet eens :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:47:00 #208
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_100773032
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:47:51 #209
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100773068
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Maar ze hebben de spion ook al
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100773076
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Op drie losse dagen of in één keer? En heeft die dan weet van de maffialeden?
pi_100773092
Zombie mag er wat mij betreft trouwens echt wel uit.
pi_100773095
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:47 schreef 08gnoT. het volgende:
De dorpsrat - Nadat er minstens 3x op deze persoon gestemd is als lynchkandidaat, sluit hij zich aan bij de maffia
Overbodig bij aanwezigheid van de spion vind ik :)
Maar ik ben nieuw hier dus ik heb er helemaal niks over te zeggen :s)
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:49:38 #213
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100773144
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:48 schreef honkeytonk het volgende:

[..]

Overbodig bij aanwezigheid van de spion vind ik :)
Maar ik ben nieuw hier dus ik heb er helemaal niks over te zeggen :s)
Tuurlijk wel. Nieuwe imput is toch altijd leuk.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:50:40 #214
186522 Puntenslijpsel
Let's waste time
pi_100773186
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:44 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Serieus, je zegt niets over 'jij kwam vrij snel'? :o
O+ Ik vroeg me al af wie het als eerste zou zien.
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
pi_100773240
Echt hara, je klinkt als mijn beste vriendin. misschien moet ik mijn open deuren ondertitel eens aanpassen
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_100773402
ik begin me ineens af te vragen wanneer mijn eerste keer maffia was?

ik speel het trouwens ook op school. In het boek "energizers" staan rollenkaartjes. Erg leuk.

daar zijn ook wat andere rollen:
rechter: neemt iemand mee naar keuze... (bijna als zombie)
superman: beschermt iedere nacht iemand
soldaat: mag zichzelf twee keer per spel beschermen
agent: mag iedere dag iemand naar zijn rol vragen, maar niet bekend maken dat hij agent is
uit een aspergernest
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:58:46 #217
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100773541
quote:
99s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:52 schreef CaLeX het volgende:
Echt hara, je klinkt als mijn beste vriendin. misschien moet ik mijn open deuren ondertitel eens aanpassen
Maar ik houd van schoppen.

En van head shots
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100773553
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:43 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou ja, je zou dan ook nog een extra mafialid kunnen doen. Maarja, als de mafia Pietje op Klaasje afstuurt maar Pietje sterft die nacht en niet Klaasje, dan stuurt de mafia niet nog meer mensen op Klaasje af.
Ja dat zat ik me ook al te bedenken. De maffia is vaak nog niet zo gek om dan constant iemand naar Klaasje te sturen... Dus is de rol van Klaasje praktisch gezien bijna klaar. Hoewel de NW er nog wel een keer naar toe kan gaan...
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
  maandag 15 augustus 2011 @ 19:59:25 #219
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100773566
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:55 schreef wendytje het volgende:
ik begin me ineens af te vragen wanneer mijn eerste keer maffia was?

ik speel het trouwens ook op school. In het boek "energizers" staan rollenkaartjes. Erg leuk.

daar zijn ook wat andere rollen:
rechter: neemt iemand mee naar keuze... (bijna als zombie)
superman: beschermt iedere nacht iemand
soldaat: mag zichzelf twee keer per spel beschermen
agent: mag iedere dag iemand naar zijn rol vragen, maar niet bekend maken dat hij agent is
superman is onze dokter, good en bad cop hebben we ook gehad.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100773804
De busdriver en granny tegelijkertijd kan ook voor leuke dingen zorgen... dat de maffia de granny denkt te weten en de volgende dag op de echte granny afgaat en weer een lid kwijt is :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100773824
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef TheVulture het volgende:
De busdriver en granny tegelijkertijd kan ook voor leuke dingen zorgen... dat de maffia de granny denkt te weten en de volgende dag op de echte granny afgaat en weer een lid kwijt is :D
Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
pi_100773926
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
Nee waarom... alles is in verhouding hoor... de maffia moet ook wel een risico hebben om niet klakkeloos te kunnen moorden
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:08:48 #223
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100774029
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:04 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Met al deze sterke burgerrollen moet er wel een grotere maffia zijn dunkt mij :)
Elke SL past sowieso alles aan aan de hoeveelheid spelers e.d. Het blijft nooit exact hetzelfde, en ik denk dat TV en Lynda prima in staat zijn om redelijk in te kunnen schatten hoe het eraan toe moet gaan. En als blijkt dat het op deze manier dan toch niet goed werkte verander je de volgende ronde iets. You live, you learn!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100774037
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:06 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Nee waarom... alles is in verhouding hoor... de maffia moet ook wel een risico hebben om niet klakkeloos te kunnen moorden
Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:09:44 #225
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100774080
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:08 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
Met Lynda als SL krijg je de hints echt niet in je schoot geworpen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100774129
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:08 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de maffia wint toch al moeilijk; en voor het spel is het misschien leuker om de kansen gelijk te houden. Dus misschien dan veel vagere hints?
Dat is een optie....
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:11:28 #227
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100774189
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:10 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat is een optie....
Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:11:43 #228
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100774205
Wanneer beginnen we :9.
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100774244
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
Lynda en ik hebben al zoveel leuke dingen bedacht :9
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100774245
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Wanneer beginnen we :9.
Als we genoeg deelnemers hebben ;)
pi_100774270
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Tha_Erik het volgende:
Wanneer beginnen we :9.
Als jullie nog minimaal 5 mensen ergens vandaan toveren kunnen we wel los :Y
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:15:04 #232
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100774399
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:12 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Als jullie nog minimaal 5 mensen ergens vandaan toveren kunnen we wel los :Y
Tombo komt erbij!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100774446
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:15 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Tombo komt erbij!
*O*
pi_100774457
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:15 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Tombo komt erbij!
Oh hai :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_100774600
Hai. Ik moet ook mee doen.
pi_100774621
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:18 schreef Anne het volgende:
Hai. Ik moet ook mee doen.
Doe ook mee *O*
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:19:19 #237
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100774632
Meer mensen heb ik op t moment ook niet :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100774661
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek

[ Bericht 1% gewijzigd door Harajuku. op 15-08-2011 20:23:20 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_100774804
quote:
11s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:11 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik mag toch wel lijen dat we ze nu niet letterlijk krijgen
de vorige ronde zaten wel hele makkelijke hints tussen :)
Patrique en 08gnot: Nog bedankt voor de vorige ronde ^O^
You don't have to be CRAZY to be my friend............. But it sure helps!
Op donderdag 8 december 2011 10:27 schreef MaleDuck het volgende: Ja, je bent een steunpilaar van GRTD :Y
Ik word altijd dronken van 1 biertje...meestal het 16e
Ik luister NL-Talig
pi_100775798
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:22 schreef Crazy-M het volgende:

[..]

de vorige ronde zaten wel hele makkelijke hints tussen :)
Patrique en 08gnot: Nog bedankt voor de vorige ronde ^O^
Ja maar andere makkelijke werden net zo hard niet gevonden dus tja.. :P
pi_100775828
Hoeveel mensen moeten er nog komen?
pi_100775873
Minimaal 2, liefst nog paar meer :7
pi_100775875
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:42 schreef honkeytonk het volgende:
Hoeveel mensen moeten er nog komen?
Minimaal 2 maar het liefst nog wat meer :P

Hoe meer spelers, hoe meer leuke rollen voor het dorp :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100775898
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:43 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Minimaal 2 maar het liefst nog wat meer :P

Hoe meer spelers, hoe meer leuke rollen voor het dorp :P
_O-
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:53:34 #245
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100776451
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 19:48 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Zombie mag er wat mij betreft trouwens echt wel uit.
Maar die was juist cool. 8-)
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:54:42 #246
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100776528
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100776557
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
Maar de rol is op zich best saai.
pi_100776558
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Maar die was juist cool. 8-)
Was inderdaad, hij is vervangen inmiddels O-)
Granny speelt mee deze ronde *O*
pi_100776635
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de rol is op zich best saai.
Want..? Je kan hints zoeken, als je dood gaat kan je nog een laatste zet doen alvorens je echt je mond moet houden enz.. Het heeft wel wat hoor :) Kostte jullie ook een maffialid vorige ronde
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:56:38 #250
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100776659
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:54 schreef Tha_Erik het volgende:
:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
:P :Y

quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef lynda het volgende:
Was inderdaad, hij is vervangen inmiddels O-)
Granny speelt mee deze ronde *O*
Ok, we leggen de Zombie ten ruste en graven de Granny op. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  maandag 15 augustus 2011 @ 20:59:25 #251
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100776864
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:55 schreef Maarten-Pieter het volgende:

[..]

Maar de rol is op zich best saai.
Juist niet :D. Ik vind het een vrij spannende rol eigenlijk. Vooral als je maffia bent :').
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:03:04 #252
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100777117
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:59 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Juist niet :D. Ik vind het een vrij spannende rol eigenlijk. Vooral als je maffia bent :').
Ook als je de zombie zelf bent is het een erg prettige rol.
Niks niet stemmen en hopen dat genoeg anderen met je mee stemmen. Gewoon aanwijzen wie er dood moet en BAM :P . ook het idee om persoonlijk wraak te kunnen nemen voor je eigen dood is erg prettig, al lukt dat niet altijd helemaal :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_100777241
Het zijn bij uitstek rollen waarmee je je actief kunt opstellen als hintzoeker en waarbij de maffia moet bedenken of ze als ze jou killen niet zelf in het mes lopen
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100777603
quote:
3s.gif Op maandag 15 augustus 2011 20:54 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

:(. Zombie was het begin van de downfall van mijn Familie :(. Van 5 naar 2 maffialeden in een tijdsbestek van een dag :'(!
Arme familie :(
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:14:07 #255
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100777748
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:11 schreef Bartjebart het volgende:

[..]

Arme familie :(
En dan te bedenken, als de hints tegen Erik bij mijn moord niet zo goed bij jou hadden gepast, dikke kans dat ik dan voor iemand anders had gekozen en misschien wel per ongeluk een dorpeling had gedood. :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:29:35 #256
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100778625
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:14 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

En dan te bedenken, als de hints tegen Erik bij mijn moord niet zo goed bij jou hadden gepast, dikke kans dat ik dan voor iemand anders had gekozen en misschien wel per ongeluk een dorpeling had gedood. :')
Er was een lijstje verdachten met uitstekende hints tegen, waarom zou je die niet gebruiken?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:32:07 #257
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100778764
quote:
5s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:29 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Er was een lijstje verdachten met uitstekende hints tegen, waarom zou je die niet gebruiken?
Omdat ik het niet met al die hints eens was. :+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:35:04 #258
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100778964
Leuk voor het dorp. :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 augustus 2011 @ 21:36:37 #259
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_100779042
Nou vooruit, we doen weer eens mee :+.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_100779072
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:36 schreef borisz het volgende:
Nou vooruit, we doen weer eens mee :+.
Jeej :)
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:38:08 #261
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100779126
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:35 schreef Harajuku. het volgende:
Leuk voor het dorp. :').
Och, elk dorp heeft een dorpsgek nodig. :{w
En meestal pakken mijn gevoels-keuzes goed uit. Niet noodzakelijkerwijs zoals ik het bedoeld had, maar wel goed. :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 augustus 2011 @ 21:38:47 #262
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_100779175
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek
24. Borisz Profiel | History | Fotoboek
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_100779202
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:35 schreef Harajuku. het volgende:
Leuk voor het dorp. :').
Het pakte goed uit anders *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:40:48 #264
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100779289
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:38 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Och, elk dorp heeft een dorpsgek nodig. :{w
En meestal pakken mijn gevoels-keuzes goed uit. Niet noodzakelijkerwijs zoals ik het bedoeld had, maar wel goed. :')
Jaaahaaa, dat je goede hints liet liggen omdat je eigenwijs bent kwam wat stom over, maar vast niet zo bedoeld!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100779486
Nog één iemand en dan kunnen we denken aan beginnen *O*
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:44:11 #266
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100779493
quote:
10s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:40 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jaaahaaa, dat je goede hints liet liggen omdat je eigenwijs bent kwam wat stom over, maar vast niet zo bedoeld!
Precies, ongeveer, zo iets. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_100779550
quote:
2s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:44 schreef Maarten-Pieter het volgende:
Nog één iemand en dan kunnen we denken aan beginnen *O*
Even mijn kloon inschrijven, momentje!
pi_100779645
Roep allemaal je vriendjes of vriendinnetjes op mensen.. we zijn er bijna
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100779756
Kan ik nog meedoen? :)
Op vrijdag 22 oktober 2010 18:48 schreef Rectum het volgende:
Oke, hierbij is 22 februari Dag van het dakraam.
pi_100779786
Jaaaaaaaaa!! *O*
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_100779796
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:48 schreef dakraam het volgende:
Kan ik nog meedoen? :)
Graag zelfs
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100779806
Jazeker *O*
pi_100779809
quote:
1s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:49 schreef Lutte het volgende:
Jaaaaaaaaa!! *O*
Jottem :)
Op vrijdag 22 oktober 2010 18:48 schreef Rectum het volgende:
Oke, hierbij is 22 februari Dag van het dakraam.
pi_100779820
Het minimum bereikt *O*
pi_100779844
Trouwens, als er nu nog mensen mee willen doen mogen die toch nog meedoen? :P
pi_100780026
*O* Minimum bereikt *O*

Men kan nog tot 22.30 inschrijven, dan gaan wij de rollen verdelen!

BMverkiezing kan dan gelijk beginnen zodat we hopelijk morgen om 19:00 uur een BM hebben *O*
pi_100780083
Moet ik mezelf nu eigenlijk ook op dat lijstje zetten?
Op vrijdag 22 oktober 2010 18:48 schreef Rectum het volgende:
Oke, hierbij is 22 februari Dag van het dakraam.
pi_100780138
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:53 schreef dakraam het volgende:
Moet ik mezelf nu eigenlijk ook op dat lijstje zetten?
Ja!
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:54:55 #279
242690 IJsdraakje
Feliz Navidad
pi_100780151
*O*
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_100780159
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
pi_100780207
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Morgenochtend is niet vroeg genoeg? :P
pi_100780216
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Precies _O-

Wel leuk dat we alweer beginnen :Y O+
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_100780300
Nu allemaal nog snel fotoboek/avatar/sig ed aanpassen.. Om half 11 mag het niet meer o|O
  maandag 15 augustus 2011 @ 21:57:20 #284
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_100780306
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_100780390
quote:
6s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef lynda het volgende:

[..]

Morgenochtend is niet vroeg genoeg? :P
Nee :P
  maandag 15 augustus 2011 @ 22:00:28 #286
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100780498
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:55 schreef PatriQue89 het volgende:
Ik wou gaan slapen (of naja.. dvdtje kijken in bed enzo)

maar nu kan dat niet ;(
Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_100780578
1. Harajuku. Profiel | History | Fotoboek
2. IJsdraakje Profiel | History | Fotoboek
3. Maarten-Pieter Profiel | History | Fotoboek
4. Lutte Profiel | History | Fotoboek
5. Knetterkrankjorum Profiel | History | Fotoboek
6. gomi Profiel | History | Fotoboek
7. iBenny Profiel | History | Fotoboek
8. Wendytje Profiel | History | Fotoboek
9. DuTank Profiel | History | Fotoboek
10. liesje1979 Profiel | History | Fotoboek
11. Roger_Epiales Profiel | History | Fotoboek
12. AlbinoBambi Profiel | History | Fotoboek
13. PatriQue89 Profiel | History | Fotoboek
14. Puntenslijpsel Profiel | History | Fotoboek
15. CaLeX Profiel | History | Fotoboek
16. tdrone Profiel | History | Fotoboek
17. Breezerslet17 Profiel | History | Fotoboek
18. Tha_Erik Profiel | History | Fotoboek
19. Crazy-M Profiel | Geschiedenis | Fotoboek
20. 08gnoT Profiel | History | Fotoboek
21. honkeytonk Profiel | History | Fotoboek
22. Tombolafan Profiel | History | Fotoboek
23. Anne Profiel | History | Fotoboek
24. Borisz Profiel | History | Fotoboek
25. dakraam Profiel | History | Fotoboek
Op vrijdag 22 oktober 2010 18:48 schreef Rectum het volgende:
Oke, hierbij is 22 februari Dag van het dakraam.
pi_100780611
quote:
14s.gif Op maandag 15 augustus 2011 21:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je kan toch vanuit je nest even je pm lezen via telefoon.
Nee :P
  One tough cookie maandag 15 augustus 2011 @ 22:02:40 #289
169210 liesje1979
pi_100780636
Kom maar op met die rollen! *O*
pi_100780664
quote:
17s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:02 schreef liesje1979 het volgende:
Kom maar op met die rollen! *O*
Wacht even, er kunnen nog mensen overkomen.
pi_100780676
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:00 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

[..]

Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Poor boy, dat kan echt niet meer :')
pi_100780740
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:00 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik was ook al van plan te gaan slapen, (heel) vroege wekker ;( , nu toch maar ff de rollen afwachten, dan meteen slapen. :P

[..]

Nee, dan kan ik niet.
Ik heb er nog zo een. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat heb ik zelfs niet meer :')
  maandag 15 augustus 2011 @ 22:11:23 #293
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_100781098
quote:
7s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:03 schreef PatriQue89 het volgende:

[..]

Poor boy, dat kan echt niet meer :')
Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_100781169
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:11 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
whahaha
pi_100781179
Het is net mislukt om de laatste uit ESF over te krijgen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_100781351
Spannend! Ik wilde net de PC afsluiten maar ik wacht toch nog even!
pi_100781367
Jullie hebben nog 14 minuten
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_100781406
Open jij? open ik? :P
pi_100781410
quote:
4s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:16 schreef TheVulture het volgende:
Jullie hebben nog 14 minuten
echt?
  maandag 15 augustus 2011 @ 22:17:32 #300
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_100781421
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2011 22:11 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hij is juist geweldig, niet kapot te krijgen.
Al meerdere keren volledig op straat in stukken gevallen. Bier, thee, wijn, whisky eroverheen gegaan (en niet een drupje). Maakt allemaal niet uit, onverwoestbaar. :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over jou is ook al heel veel heengegaan wil je zeggen?
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_100781422
Dus morgenavond begint het pas echt? Of heb ik dat fout? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')