1-1 (3-1 voor AZ bij elkaar dus)quote:Op donderdag 4 augustus 2011 14:38 schreef borisz het volgende:
Steersel wat gaan de klappers doen in het Oosten?
Of in NL
Steer wat gaat AZ doen in de Europa League vanavond?
We kijken het rechtstreeks want ik na BBC2 maar niet op de DVD-recorder vinden en programmeren.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 16:42 schreef borisz het volgende:
Zo Rick Stein staat geprogrammeerd voor vanavond.
Ja, helaas alweer de laatste aflevering.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Laatste aflevering alweer van rick stein in spanje?
Wat ga je trainen?quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:05 schreef Den_Haag het volgende:
moet trainen, geen tv dus. Hopelijk houden we het een beetje droog
Afgezakte onderbroekengeur?quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:21 schreef Stereotomy het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Etat Libre d'Orange - Fat Electrician![]()
Beste parfumnaam ooit
Gek genoeg niet, een normale vetiver/vanille geur. Etat Libre staat voornamelijk bekend om een andere geur:quote:
quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:32 schreef Stereotomy het volgende:
Nouja, het ruikt meer als een mengeling van bloed, kots en melk. Ik moest kokhalzen iig. Maar ben van plan het nog wel een keer te gaan dragen.Buitenshuis
Ik had idd wajang margarine in mijn hoofd, mijn 2e natuur is al lactosevrij voor golfer.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 16:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Ga jij je eens heel erg schamen!
Margarine is net zo vet als roomboter, maar bevat kunstmatig geharde vetten en is daarmee veel ongezonder. Bovendien is boter lekkerder.
Kan ze meteen vergelijken met the real deal.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:50 schreef Memento-Mori het volgende:
[..]
en dan kom je een lekker wijf tegenis het meteen klaar als je meurt als de pest
En uien erbij, da's HEERLIJK mals. Zo maakt m'n moeder ze.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:54 schreef Anne het volgende:
Ik ga zometeen schouderkarbonade klaar maken, maar dat heb ik nog nooit gedaan.
Mijn gedachte:
Croma in de pan, het vuur hoog en dichtschroeien/bruin bakken.
Daarna (kokend) water erbij, deksel op de pan en een uurtje laten sudderen.
Goed idee, op die manier?
Ik wil hem eigenlijk graag mals hebben van binnenquote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:55 schreef Bluezz het volgende:
Ik zou de schouderkarbonade lekker knapperig houden dus uit de pan en dan jus maken
Ja, de medicatie slaat goed aan. De afgelopen nacht weer eens kunnen slapen, slechts 1 keer wakker geworden met een hoestbui. Nog geen labresultaten.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:43 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik had idd wajang margarine in mijn hoofd, mijn 2e natuur is al lactosevrij voor golfer.
Gaat het al wat beter met je?
Kwart ringenquote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:58 schreef Anne het volgende:
[..]
Ik wil hem eigenlijk graag mals hebben van binnen. Zodat ie ook zo van het bot afvalt
.
En Stereotomy, ui, gewoon gesneden? ringen? hele uien?
Ze zijn trouwens al wel gemarineerd..
Het gaat dan vooral om hoeveel je ervan eet.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 18:30 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Kwart ringenEn idd gemarineerd met bijv. een zakje silvo of huismerk, reeds erg lekker.
Met zulke karbonades ben ik opgegroeid. Mijn ouders hielden ook niet van kipfilet, m'n moeder schraapte altijd het vlees van poten en kipkarbonades af. Daarom ook altijd schouderskarbonade en nooit haas- of ribkarbonade, laatste zijn wat magerder.
Wel als gevolg pa = driedubbele bypass en ik overgewicht grootste gedeelte van m'n leven, maar 't was wel lekker eten.
Ja en nee, als je je kinderen calorierijk voedsel aanleert, wordt het voor hen later moeilijker om caloriearm voedsel te waarderen.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het gaat dan vooral om hoeveel je ervan eet.
Van gewoon matig, goed en gevarieerd eten wordt je niet dik, dat wordt je door snoepen, frisdrank, snacken en te weinig bewegen.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 18:57 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ja en nee, als je je kinderen calorierijk voedsel aanleert, wordt het voor hen later moeilijker om caloriearm voedsel te waarderen.
Ken genoeg mensen die goed en gevarieerd eten, en daar kun je prima dik van worden. Hangt ervan af hoe goed je interne hongermeter is afgesteld, bij sommigen (zoals bij mij) staan die veel te hoog afgesteld ten opzichte van de energie die ik nodig heb.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Van gewoon matig, goed en gevarieerd eten wordt je niet dik, dat wordt je door snoepen, frisdrank, snacken en te weinig bewegen.
je bent echt gek hequote:Op donderdag 4 augustus 2011 17:32 schreef Stereotomy het volgende:
Nouja, het ruikt meer als een mengeling van bloed, kots en melk. Ik moest kokhalzen iig. Maar ben van plan het nog wel een keer te gaan dragen.Buitenshuis
aaah ik lees soms wel ergere dingen dan datquote:
Ja, in de binnenlanden waar ze nog van die veenhopen hebben en in plaggenhutten leven heb je meer last van muggen en ander steekspul dan aan de kust met het altijd frisse zeewindje.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:37 schreef FutureFairytale het volgende:
ik word hier gewoon compleet lek gestoken
ben ik blij dat ik in Duitsland woon. daar hebben we gebouwen van steen.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, in de binnenlanden waar ze nog van die veenhopen hebben en in plaggenhutten leven heb je meer last van muggen en ander steekspul dan aan de kust met het altijd frisse zeewindje.
Was er al een beetje bang voor na het bekijken van de site en het consept en de ervaringen van FFT.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:47 schreef borisz het volgende:
Nou. Ehh *Burp* dan maar. Viel een beetje tegen.. Voortaan maar weer Sumo of Shabu Shabu
Jammer!quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:47 schreef borisz het volgende:
Nou. Ehh *Burp* dan maar. Viel een beetje tegen.. Voortaan maar weer Sumo of Shabu Shabu
Consept?quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:52 schreef golfer het volgende:
Was er al een beetje bang voor na het bekijken van de site en het consept en de ervaringen van FFT.
Jammer joh.
aah jammer! wat viel er tegen? de service of het eten, of allebei..quote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:47 schreef borisz het volgende:
Nou. Ehh *Burp* dan maar. Viel een beetje tegen.. Voortaan maar weer Sumo of Shabu Shabu
inderdaad, wat een charmeur.. die lookquote:Op donderdag 4 augustus 2011 20:59 schreef AnneX het volgende:
[..]
Wat een charmeur en wat groot alweer !
Het eten, aan de service lag het zeker niet. Positieve uitzondering waren de ossenhaaspuntjes en de ossenhaas op broodquote:Op donderdag 4 augustus 2011 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
aah jammer! wat viel er tegen? de service of het eten, of allebei..
Concept ook.quote:
eerst komt dreumes hequote:Op donderdag 4 augustus 2011 21:24 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Een peuter alweer
dagaatechtsnel
ooh ik had het precies andersomquote:Op donderdag 4 augustus 2011 21:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Het eten, aan de service lag het zeker niet. Positieve uitzondering waren de ossenhaaspuntjes en de ossenhaas op brood
Zoals ik al eerder zei: klotentent.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ooh ik had het precies andersom
wat vond je niet zo lekker dan? ossenhaaspuntjes had ik nog niet eens geprobeerd. vond turkse brod met aioli/tapenade al lekker en de garnalen- en kaaskroketjes met sherry.
heb overigens iedere middag en avond deze week al gebeld maar ze nemen niet op. het gaat door naar voicemail en daar zeggen ze dat als je wilt reserveren je je naam en tijd moet achterlaten en dan is het goed. mooie boel, heeft geen zin denk om te bellen en mailen kon ook al niet
ook denk wel ietsjes duurder daarquote:Op donderdag 4 augustus 2011 22:06 schreef golfer het volgende:
Rick Stein liet net op de BBC even zien hoe met het CONCEPT van echte tapasbars in Sevilla is en hoe het eigenlijk ontstaan is en hoort.![]()
Dat is toch wel iets anders dan wij hier in NL kennen, laat staan zo'n franchise-winkel als waar Boris en FFT hebben gegeten.
dat is leuk Memo, je krijgt een dooie musquote:Op donderdag 4 augustus 2011 22:38 schreef Stereotomy het volgende:
Oh en Memo of je sate wilde eten met die deal die nu uitverkocht is
Dat valt eigenlijk nog best wel mee. Maar alles is vers en ter plekke gemaakt en de bedoeling van die bars in Spanje is dat je van de ene naar de andere loopt. Elke tapasbar heeft zo zijn eigen specialiteiten.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:23 schreef FutureFairytale het volgende:
ook denk wel ietsjes duurder daar
Meestal wel en in ieder geval stukken goedkoper dan hier.quote:en bv de pizza's in Italie blijven toch ook wel de pizza's hier overrulen
Gert Jan Drögequote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:24 schreef borisz het volgende:
Glamourland op best24. Zo leuk om te zien
quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:25 schreef FutureFairytale het volgende:
overigens.... ik ben bang dat het klaar is met de skihut. ik ga morgen naar De Lier maar waarschijnlijk komen daar ook ineens meiden van een heel ander bureau. het is echt heel erg wat er vnv ineens allemaal is gebeurd.
denk je dat je alle hufterigheid wel eens hebt meegemaakt maar het verhaal van vnv doet in de hoogste regionen mee.
straks maar proberen rustig en lekker te slapen en dan pieker ik morgen wel weer verder.
Saté van een dooie mus.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:24 schreef FutureFairytale het volgende:
dat is leuk Memo, je krijgt een dooie mus
lijkt me geweldig om tapas te eten in Spanje. heb dat ook wel eens op tv gezien. heerlijk bereide champignons, droge worstsoorten etc. idd heel anders maar wil dat wel eens proberen. Jammer dat Spanje niet om de hoek zitquote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat valt eigenlijk nog best wel mee. Maar alles is vers en ter plekke gemaakt en de bedoeling van die bars in Spanje is dat je van de ene naar de andere loopt. Elke tapasbar heeft zo zijn eigen specialiteiten.
Maar goed, alleen al in het centrum van Sevilla zitten er 140.
[..]
Meestal wel en in ieder geval stukken goedkoper dan hier.
Jaquote:
dankjequote:
uitverkochte satequote:
Nee er gaat echt niks boven die stem en die intonatiequote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:31 schreef borisz het volgende:
Ja![]()
Het is hilarisch om die TV te zien. GJ Droge in Tailand met een een of andere 'prins'.
Jort is er niets bij
Probeer maar te slapen en dan morgen er eens rustig over nadenken?quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:31 schreef FutureFairytale het volgende:
dankje
7 jaar skihut..
nee genoeg stress nu voor vnv.. nu even relaxen
Typisch Koreaans ook, saté.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:31 schreef FutureFairytale het volgende:
overigens, had ik al verteld over de keer dat ik op Schiphol een sateschotel bestelde en de ober begon te lachen en zei dat hij niet anders had verwacht vanwege mijn uiterlijk? nee? nou ja dat dus
Oh de prins was Prince de Lignac ofwel Bram van Leeuwen.quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:32 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Nee er gaat echt niks boven die stem en die intonatie
er is een cafe; apres skihut in rotterdam. dat is zo snel gegroeid (inmiddels heeft de eigenaar 7 uitgaansgelegenheden op zijn naam) dat ze een on tour show daarvan hebben gemaakt met een dj, een zanger en 2 danseressen. en die tour staan 'wij' dus op.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 00:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik moet dit denk ik niet vragen, maar wat is de skihut? Skihut dansen? Is dat zo SBS als het klinkt, of nog erger?
fijn dat je dit zo even komt melden danquote:Op vrijdag 5 augustus 2011 00:13 schreef Duderinnetje het volgende:
Piet die steer even uitlegt hoe gewichtstoe- en afname werkt en FFT die maar doorlummelt over die skihutbusiness.
Oh boy, it's good to be back.
Ach soquote:Op vrijdag 5 augustus 2011 00:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
er is een cafe; apres skihut in rotterdam. dat is zo snel gegroeid (inmiddels heeft de eigenaar 7 uitgaansgelegenheden op zijn naam) dat ze een on tour show daarvan hebben gemaakt met een dj, een zanger en 2 danseressen. en die tour staan 'wij' dus op.
Ik verheug me op je kwaliteitsbijdragen op culquote:Op vrijdag 5 augustus 2011 00:13 schreef Duderinnetje het volgende:
Piet die steer even uitlegt hoe gewichtstoe- en afname werkt en FFT die maar doorlummelt over die skihutbusiness.
Oh boy, it's good to be back.
Jammer dat je niet reageert op de post van steer. Die een waarheid als een koe is.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 00:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
fijn dat je dit zo even komt melden dan
ik lig en ga proberen te slapen. trustenkus aan degenen die nog wakker zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |