Ah cool voor echte weefselkweek (ipv celkweek) ? Of meer richting de lastige celtypes.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 10:58 schreef Byte_Me het volgende:
Oppervlakken structureren op nanoschaal met topografische, chemische en biologische structuren. Invloed hiervan op cel-adhesie en proliferatie.
verschillende dingen, maar in eerste instantie voornamelijk gericht op de interactie tussen het lichaam en biomaterialen. Bijvoorbeeld kunstgewrichten --> snelle aangroei osteoblasten, of stents --> endothelialisatiequote:Op vrijdag 5 augustus 2011 11:00 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ah cool voor echte weefselkweek (ipv celkweek) ? Of meer richting de lastige celtypes.
Ik weet ook niet hoe ze bij mij terecht gekomen zijn. Ik zie mezelf wel als de (wetenschappelijke) expert op het gebied van serious games in Nederland, dus good jobquote:Op vrijdag 5 augustus 2011 11:09 schreef Bosbeetle het volgende:
collegas van mij staan ook in de quest, snap nogsteeds niet waarom ze naar hen toe gegaan zijn voor een verhaaltje over hela cellen, ze gebruiken ze niet eens, en elke bioloog kan er wel wat over vertellen of celkweek laten zien(ja ik ben jaloers
)
Waarop toegepast?quote:
op economie / beleggen zo te zien. al moet ik toegeven dat ik weinig begrijp van de titels, dus ik ga de artikelen ook maar niet proberen te lezen.quote:
Beetje mathfinance (modelleren van optieprijzen e.d.), beetje verzekeringswiskunde en vooral ook beetje problemen oplossen for the hell of it.quote:
Ik ben heel blij dat ik zo nog makkelijk mijn vakgebied kan volgen af en toequote:Op vrijdag 5 augustus 2011 09:58 schreef Haushofer het volgende:
[..]
Ik denk dat de (hoge energie) fysica sowieso er wat uitspringt wat dat betreft; wij gebruiken ook een open resource. Alles wat we aan artikelen produceren wordt allereerst op arXiv gegooid, wat voor iedereen toegankelijk is (niet iedereen kan er artikelen op plaatsen, overigens). Daarna wordt het nog naar een journal gestuurd, maar journals hebben die prominente rol al lang niet meer; we gebruiken vaak (bijna altijd) gewoon het arXiv om artikelen te vinden.
We beginnen de dag dan ook met het arXiv te checkenOok erg handig voor lecture notes, overigens.
Dat is eenvoudig; nietquote:Op vrijdag 5 augustus 2011 15:06 schreef keesjeislief het volgende:
Een prima ontwikkeling al die open archieven, ik plaats mijn artikelen zelf ook op ArXiv en hun maildienst met nieuwe toevoegingen is een uitstekende manier om nieuw werk vrijwel meteen na afronding onder ogen te krijgen. Ben benieuwd hoe de uitgevers van commerciele vakbladen hier op langere termijn mee zullen omgaan.
Dan zullen ze het zwaar krijgen.quote:
Het zijn een stel uitzuigers die de vrije verspreiding van informatie in de weg staan dus good riddance.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 15:12 schreef keesjeislief het volgende:
[..]
Dan zullen ze het zwaar krijgen..
Succesquote:Op woensdag 10 augustus 2011 15:11 schreef Felagund het volgende:
Ik ben nu met mijn eerste artikel als hoofdauteur bezig. Wel spannend, hopelijk wordt het geaccepteerd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |