Al een tijdje gebruik ik Ecobrassa of Dammers kokosbriketten, dat is wel een aanrader.quote:Op maandag 11 juli 2011 19:07 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Vandaag waren mn bouwmarkt briketten wel heel snel weg, weinig hitte ook.
ik gebruik weber briketten, deze bevallen ook behoorlijk goedquote:Op maandag 11 juli 2011 19:07 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Vandaag waren mn bouwmarkt briketten wel heel snel weg, weinig hitte ook.
Mja, ik wou ze ook kopen. Zakje van 2kg voor 6 euro en de goedkope waren 2x2kg voor 3,50.quote:Op maandag 11 juli 2011 19:12 schreef Remco_h het volgende:
[..]
ik gebruik weber briketten, deze bevallen ook behoorlijk goed
Dat klinkt misschien duur, maar als je er 2x zo lang mee doet valt het wel weer erg mee.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 09:26 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Mja, ik wou ze ook kopen. Zakje van 2kg voor 6 euro en de goedkope waren 2x2kg voor 3,50.
Dan vind ik het toch een beetje te gek
Thanks! En hoe kom ik aan die heerlijke ingredienten voor spare-ribs, vleugeltjes, lambsracks etcquote:Op dinsdag 12 juli 2011 16:56 schreef Catch22- het volgende:
http://www.bol.com/nl/p/n(...)005733093/index.html
Weber heeft nog een boek, kan ik zo ff niet vinden
Een rub is een mengsel van droge kruiden waarmee je het vlees insmeert.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 16:58 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Thanks! En hoe kom ik aan die heerlijke ingredienten voor spare-ribs, vleugeltjes, lambsracks etc
Ik weet niet eens wat een rub is bijvoorbeeld
Wij hadden dit weekend een BBQ van de straat en hadden 3 zakken van 7 kilo voor 26,95. Geloof dat een zak van 7 kilo zonder aanbieding 9,95 kostte.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 09:26 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Mja, ik wou ze ook kopen. Zakje van 2kg voor 6 euro en de goedkope waren 2x2kg voor 3,50.
Dan vind ik het toch een beetje te gek
Kijk ook eens op bbqforum.nlquote:Op dinsdag 12 juli 2011 16:58 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Thanks! En hoe kom ik aan die heerlijke ingredienten voor spare-ribs, vleugeltjes, lambsracks etc
Ik weet niet eens wat een rub is bijvoorbeeld
even snel de MOINK balls dan...quote:Op dinsdag 12 juli 2011 18:00 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Maar een receptje van die spare-ribs en die MOINK-balls zou ik ook wel graag willen.:)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |