huh wat zeiden ze dan?quote:Op maandag 4 juli 2011 13:35 schreef AnneX het volgende:
werkperikelen...
heb ik zomaar iemand van de Raad voor de Kinderbescherming aan de telefoon.
De moeder had mijn tel. doorgegeven voor info.
euh...euh...euh
Sjonge 120 mensen aan de balie. Poeh. Das pas werken !
Als je het onder goede druk gevormd hebt zal dat zeker schelen, en brokkelig wordt t toch snel in curry dus dat maakt dan ook niet uitquote:Op maandag 4 juli 2011 13:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Wordt het dan niet raar brokkelig, als je het hebt ontdooid?
Lekker is datquote:Op maandag 4 juli 2011 10:22 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Grappig
Mijn eindverslag van het klinisch practicum/stage is goedgekeurd(nu alleen nog printen)
Over 2 uurtjes tentamen maken en als het goed is krijg ik vandaag ook te horen hoe het met mijn scriptie zit.
Dan alleen nog 1 tentamen over een week en dan even relaxen
Ben er nu echt bijna van af
brood en pasta voor avondeten?quote:Op maandag 4 juli 2011 13:42 schreef MissHobje het volgende:
Goedemorgen euh middag
Krakje ~Wbheb je het leuk gehad??
Hier vandaag een lekker relaxed dagje.. lekker wat uurtjes geslapen (straks nachtdienst in) misschien einde middag nog ff tukken alhoewel mij dat eigenlijk nooit lukt.
Heerlijke paar dagen vrijaf gehad, hadden nog wat afmaak klussen in huis, 2e slaapkamer afgemaakt, hebben nu opberg kasten(zag nu wel dat ze in de aanbieding zijn grrr)
En verder hadden we zaterdag een dinerparty voor manliefs ouders en oom die ons zo goed geholpen hebben afgelopen tijd, dat was erg geslaagd.
~En nu ben ik frans landbrood aan het maken en net een pastadeegje gedraaid, dat wordt het diner van vanavond
Misschien eerst nog maar even de zon in voor een uurtje, moet toch op het rijzen wachten
Hoe gaat het met je huis? leuk zegquote:Op maandag 4 juli 2011 13:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
brood en pasta voor avondeten?
klinkt goed allemaal! lekker bezig geweest en leuk dat je ze uit eten hebt genomen. dat ga ik ook bij mijn ouders doen zodra mn app klaar is. mn moeder is op dit moment mn keuken aan het behangen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja het is mooi stevig geworden.quote:Op maandag 4 juli 2011 13:43 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Als je het onder goede druk gevormd hebt zal dat zeker schelen, en brokkelig wordt t toch snel in curry dus dat maakt dan ook niet uit
Ik had zaterdag dat franse landbrood ook gemaakt en die was echt perfect gelukt! had er verse kruiden alsin 3 soorten basilicum en wat zeezout en knoflook doorheen, zooo lekker! maar ben helemaal vergeten ene fotoot te maken, waren nogal druk in de keuken hehe.quote:
Oe AnneZZ op zich wel goed toch>quote:Op maandag 4 juli 2011 13:35 schreef AnneX het volgende:
werkperikelen...
heb ik zomaar iemand van de Raad voor de Kinderbescherming aan de telefoon.
De moeder had mijn tel. doorgegeven voor info.
euh...euh...euh
Sjonge 120 mensen aan de balie. Poeh. Das pas werken !
met spinazie? vertel eens wat er in gaat verder?quote:Op maandag 4 juli 2011 13:47 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja het is mooi stevig geworden.
Wij gebruiken het in een spinazie-bijgerechtje, niet in curry. Maar dat is ook een goed idee trouwens!
In elk geval mik ik het in de vriezer. Dank voor je hulp!
Niet echt begrepen dat jullie zulke goede (thuis) koks zijn.quote:Op maandag 4 juli 2011 13:47 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Hoe gaat het met je huis? leuk zeghoop dat je nu snel kunt verhuizen, is echt gaaf en spannend zo een 1e plekje voor jezelf
We eten er wel salade bij heurmoet flink calorieën hebben moet de hele nacht hard werken en manlief s'avonds aan de voetbal
(we hadden zelf gekookt zaterdaghelemaal uitgebreid
ouders hadden zoiets van, jullie moeten toch echt proberen die zaak te gaan openen, daar denken we al heel lang aan.. maar tis ook een portie durf wat erbij komt kijken +ik niet helemaal gezond.. nouja wie weet ooit
Oeh ik weet het niet precies, want Arty is hier de kok sinds mijn algehele culinaire lethargie. Ik vermoed dat als je op saag paneer googelt, je en heel eind komt. In elk geval gestoofde ui en spinazie en kaneel, zitten erin. Dat ving ik gisteren nog op. Verder weet ik het niet.quote:Op maandag 4 juli 2011 13:51 schreef DarkElf het volgende:
[..]
met spinazie? vertel eens wat er in gaat verder?
Paneercurry vind ik erg lekker, kan je de curry heel heet maken, de paneer is heel mild dus dat is mooi in evenwicht dan
en yw
Ah Saag paneer! Dat ken ik, lekker hoorquote:Op maandag 4 juli 2011 14:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Oeh ik weet het niet precies, want Arty is hier de kok sinds mijn algehele culinaire lethargie. Ik vermoed dat als je op saag paneer googelt, je en heel eind komt. In elk geval gestoofde ui en spinazie en kaneel, zitten erin. Dat ving ik gisteren nog op. Verder weet ik het niet.
Leuk! Tof! Alleen heb ik de vorige keer 50 euro betaald en dat vond ik al prijzig.quote:
gaat best goed, het wordt best kleurrijk.. de keuken wordt kitscherig met groen met witte stippen hahaquote:Op maandag 4 juli 2011 13:47 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Hoe gaat het met je huis? leuk zeghoop dat je nu snel kunt verhuizen, is echt gaaf en spannend zo een 1e plekje voor jezelf
We eten er wel salade bij heurmoet flink calorieën hebben moet de hele nacht hard werken en manlief s'avonds aan de voetbal
(we hadden zelf gekookt zaterdaghelemaal uitgebreid
ouders hadden zoiets van, jullie moeten toch echt proberen die zaak te gaan openen, daar denken we al heel lang aan.. maar tis ook een portie durf wat erbij komt kijken +ik niet helemaal gezond.. nouja wie weet ooit
Chocolade en avocadosalsa klinkt goed!quote:Op maandag 4 juli 2011 13:53 schreef DarkElf het volgende:
wat eten jullie vanavond trouwens? (behalve Hobje dan, daar weten we t van)
Ik maak een zwarte bonensoep met chilipeper en donkere chocolade en avocadosalsa
snijbonen, gekookte aardappels, jus en cordon bleu. doodgewoonquote:Op maandag 4 juli 2011 13:53 schreef DarkElf het volgende:
wat eten jullie vanavond trouwens? (behalve Hobje dan, daar weten we t van)
Ik maak een zwarte bonensoep met chilipeper en donkere chocolade en avocadosalsa
hehe tis ook een soort routine hierquote:Op maandag 4 juli 2011 13:52 schreef AnneX het volgende:
[..]
Niet echt begrepen dat jullie zulke goede (thuis) koks zijn.
Van jou lees ik als maar - behalve verhuisd - van werken- werken en nachtdienst en werken.
OK en deeg draaien en brood maken, nu.
* gaat weer boekhouden.
Ohh das nasty idd, heb hier ook zo nu en dan een vlieg binnen, maar ze verdwijnen weer snel gelukkig.quote:Op maandag 4 juli 2011 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
er vliegt de hele middag een ongelooflijk dikke vlieg heen en weer en tis me nog niet gelukt om em dood te slaan
Ik gooi altijd wat ramen open; zie het nut van doodslaan niet zo goed in als het beest ook gewoon zelfstandig naar buiten kan vliegen.quote:Op maandag 4 juli 2011 14:39 schreef FutureFairytale het volgende:
er vliegt de hele middag een ongelooflijk dikke vlieg heen en weer en tis me nog niet gelukt om em dood te slaan
Een ex en ik fantaseerden vaak over iets van een tostiehuisje (dus ook een soort lunchroom)quote:Op maandag 4 juli 2011 14:47 schreef MissHobje het volgende:
Ohh das nasty idd, heb hier ook zo nu en dan een vlieg binnen, maar ze verdwijnen weer snel gelukkig.
En qua zaak zouden we ooit een lunchroom achtig tentje willen (vooral manlief) maargoed wie weet ooit, nu (nog) even niet) komt ongelofelijk veel bij kijken.
klinkt romantisch en idyllisch maar idd niet vergeten hoeveel werk het is. Stress wint t dan van de romantiekquote:Op maandag 4 juli 2011 14:47 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Ohh das nasty idd, heb hier ook zo nu en dan een vlieg binnen, maar ze verdwijnen weer snel gelukkig.
En qua zaak zouden we ooit een lunchroom achtig tentje willen (vooral manlief) maargoed wie weet ooit, nu (nog) even niet) komt ongelofelijk veel bij kijken.
er staan 3 ramen open maar hij vertikt het gewoon!quote:Op maandag 4 juli 2011 14:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik gooi altijd wat ramen open; zie het nut van doodslaan niet zo goed in als het beest ook gewoon zelfstandig naar buiten kan vliegen.
tof! Wil Ross geen engels eettentje beginnen?quote:Op maandag 4 juli 2011 14:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Een ex en ik fantaseerden vaak over iets van een tostiehuisje (dus ook een soort lunchroom)
Hij heeft nu een broodjeshuis
Wat bedoel je dan ?quote:Op maandag 4 juli 2011 14:34 schreef FutureFairytale het volgende:
AnneX wat was het nou precies? hou me niet langer in spanning!
of wil je het liever niet vertellen? PM mag ook
Joh, dat heb ik helemaal gemist in de loop der tijd.quote:Op maandag 4 juli 2011 14:44 schreef MissHobje het volgende:
[..]
hehe tis ook een soort routine hier
Ik ben jaren lang kokkin geweest en mijn man doet het nog steeds maar dan in de bedrijfs catering
dat telefoontje van de raad van kinderbescherming, wat was daar nou aan de hand?quote:Op maandag 4 juli 2011 15:17 schreef AnneX het volgende:
[..]
Wat bedoel je dan ?
[..]
Joh, dat heb ik helemaal gemist in de loop der tijd.
Geen wonder dat je zomaar even deeg maakt en brood bakt.
aardappeltjes!quote:Op maandag 4 juli 2011 15:22 schreef AnneX het volgende:
dus ik mij suf goochelen op paneer.
En weer wat geleerd.
In utrecht was aan de gracht een smakelijk indiaans restaurant jaren geleden.
Er zullen er wel meer zijn inmiddels...
Vanavond een Tivall schijf en er ligt een zak italiaanse wokgroenten.
Erbij? aard. ? rijst? pasta? kweet het nog niet.
lamaquote:Op maandag 4 juli 2011 15:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dat telefoontje van de raad van kinderbescherming, wat was daar nou aan de hand?
quote:Op maandag 4 juli 2011 14:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik gooi altijd wat ramen open; zie het nut van doodslaan niet zo goed in als het beest ook gewoon zelfstandig naar buiten kan vliegen.
Nerds zijn leukquote:Op maandag 4 juli 2011 11:13 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Nou.....vooral nerderig
[..]
YeahGoed gevoel he
![]()
Ik heb nu al twee weken, op een keertje patat na, geen aardappel meer gegeten. Ik mis het totaal nietquote:
nou ik kan niet zonder hoor met minder wel, merk dat ik dan na een tijdje echt toe ben aan een lekker prakkie met gekookte aardappel.quote:Op maandag 4 juli 2011 15:53 schreef borisz het volgende:
[..]
Ik heb nu al twee weken, op een keertje patat na, geen aardappel meer gegeten. Ik mis het totaal niet.
ragout is heerlijk!quote:Op maandag 4 juli 2011 15:53 schreef MissHobje het volgende:
Ik heb trouwens nog wat kip (van bouillon trekken) en champs en die bouillon over... beetje ragout met een plak van dat landbrood straks (nouja voor ergens in de nacht hehe) is natuurlijk ook heel lekker en simpel
quote:Op maandag 4 juli 2011 15:54 schreef MissHobje het volgende:
[..]
nou ik kan niet zonder hoor met minder wel, merk dat ik dan na een tijdje echt toe ben aan een lekker prakkie met gekookte aardappel.
je wel he? ik zat er ook ineens aan te denkenquote:
Zal vast wel weer komen van de winter ofzo met stoofpottijdquote:Op maandag 4 juli 2011 15:54 schreef MissHobje het volgende:
[..]
nou ik kan niet zonder hoor met minder wel, merk dat ik dan na een tijdje echt toe ben aan een lekker prakkie met gekookte aardappel.
ja maar het wordt wel gauw dik dus na invriezen denk dat je het nog een beetje moet verdunnen met wat water of bouillon. ik lust zelfs de ragout vanuit een unoxblikjequote:Op maandag 4 juli 2011 15:56 schreef MissHobje het volgende:
[..]
je wel he? ik zat er ook ineens aan te denkenzonde om het weg te doen, en volgens mij ook prima in te vriezen, ga ik zo nog even regelen.
(eerst stofzuigenen douchen )
naast jouw biefstuk van laatst lag toch echt een aardappeltjequote:Op maandag 4 juli 2011 15:57 schreef borisz het volgende:
[..]
Zal vast wel weer komen van de winter ofzo met stoofpottijd. De laatste weken totaal geen trek in aardappels.
Juist makkelijk denk ik.... kwestie van wennen en aanlerenquote:Op maandag 4 juli 2011 15:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
of een gebakken aardappeltje
maar ik zit nog niet zonder.. tot nu toe nog min 3x per week krijg ik gekookte aardappels. als ik op mezelf woon zal dat 'moeilijk' worden, voor 1 pers aardappels koken. gaat ws drastisch verminderen
Ohja dat is waarquote:Op maandag 4 juli 2011 15:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
naast jouw biefstuk van laatst lag toch echt een aardappeltje![]()
vlees kan ik best invriezen of als het er 2 zijn in de koelkast bewaren en 2 dagen eten. maar aardappels in water in de koelkast heb ik nog niet van gehoord, thanksquote:Op maandag 4 juli 2011 15:58 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Juist makkelijk denk ik.... kwestie van wennen en aanleren
Als je aardappels schilt, meteen voor 3 porties doen... kun je makkelijk een dag of 5 in de koelkast in het water bewaren. Handig, en wat teveel gekookt is, volgende dag gebakken variant van maken
Verder wat verse groentes, evt wat diepvries en wat potjes, zo ook met vlees en vis, en je kunt elke dag met weinig tijd een heerlijke verse hap maken.
ah dus het ligt niet aan mij maar aan mn linkshandigheid?quote:Op maandag 4 juli 2011 16:08 schreef borisz het volgende:
Ik heb een speciaal linkshandig mesje om aardappelen te schillen. Met een normale aardappelschilmesje blijft er niks over
.
Niet zo lang, denk in max. 2 weken en ze lopen uit ondertussen.quote:Op maandag 4 juli 2011 16:13 schreef FutureFairytale het volgende:
hoelang kun je aardappels met schil bewaren? Bij de boer verkopen ze per 10 kg..
Of gewoon van die reeds geschilde krieltjesquote:Op maandag 4 juli 2011 16:22 schreef AnneX het volgende:
[..]
Niet zo lang, denk in max. 2 weken en ze lopen uit ondertussen.
In ieder geval bij ah kun je 1 / 1,5 kg zakken kopen.
Nee johquote:Op maandag 4 juli 2011 15:56 schreef FutureFairytale het volgende:
voor 1 pers aardappels koken. gaat ws drastisch verminderen
Bij mij liggen ze wel eens twee maanden...quote:Op maandag 4 juli 2011 16:22 schreef AnneX het volgende:
[..]
Niet zo lang, denk in max. 2 weken en ze lopen uit ondertussen.
In ieder geval bij ah kun je 1 / 1,5 kg zakken kopen.
wel wat langer...quote:Op maandag 4 juli 2011 16:22 schreef AnneX het volgende:
[..]
Niet zo lang, denk in max. 2 weken en ze lopen uit ondertussen.
In ieder geval bij ah kun je 1 / 1,5 kg zakken kopen.
Tja, eerlijk gezegd. lioggen ze er wél alleen zien ze er niet meer uit.quote:Op maandag 4 juli 2011 16:40 schreef freecell het volgende:
[..]
Bij mij liggen ze wel eens twee maanden...
kun je die weer afgesloten na gebruik nog een paar dagen gebruiken?quote:Op maandag 4 juli 2011 16:36 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Of gewoon van die reeds geschilde krieltjesik ben lui ja
quote:Op maandag 4 juli 2011 16:49 schreef AnneX het volgende:
[..]
Tja, eerlijk gezegd. lioggen ze er wél alleen zien ze er niet meer uit.
Uitgelopen en verrimpeld en slof. Of geldt dat laatste alleen voor pinda´s.
OK.quote:Op maandag 4 juli 2011 16:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
2 weken trouwens
rauwe pinda's zijn 6 maanden houdbaar, geroosterde pinda's 4 maanden
Nee. Verpakking zegt max 1 dag. Daarom ook gewoon zo'n heel bakje koken en dan de volgende dag weer ff bakken of zo. Een bakje is 350 gr.quote:Op maandag 4 juli 2011 16:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
kun je die weer afgesloten na gebruik nog een paar dagen gebruiken?
lekker! Geniet ervan. En idd vreemd, durven mensen zich niet ziek te melden als zij er is?quote:Op maandag 4 juli 2011 17:15 schreef Leintjeuh het volgende:
Slof! Koekjes en pinda's worden slof
Teamhoofd was weer terug van vakantie vandaag, wat is dat toch fijn! Ik heb denk ik 10 keer gezegd vandaag dat ik zo blij ben dat ze terug is van vakantieEr gebeuren altijd rare dingen als ze er niet is, veel zieken of weet ik veel. Altijd in het weekend of op woensdag. Of 3 weken lang, zoals nu
En nu 2 dagen vrij
Veel plezier met je weekendquote:
Oh jawel hoor, alleen zet ze altijd alles op alles om vervanging te regelenquote:Op maandag 4 juli 2011 17:24 schreef FutureFairytale het volgende:
lekker! Geniet ervan. En idd vreemd, durven mensen zich niet ziek te melden als zij er is?
heel fijn jaquote:Op maandag 4 juli 2011 17:25 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Oh jawel hoor, alleen zet ze altijd alles op alles om vervanging te regelen
Wil Kaas dat ook wel?quote:Op maandag 4 juli 2011 17:31 schreef Leintjeuh het volgende:
Hmmm wat een heerlijk gevoel, dat vrijdagmiddag gevoel. Ik krijg gelijk zin in een lekker kaasje en een glaasje wijn
quote:Op maandag 4 juli 2011 17:31 schreef Leintjeuh het volgende:
Hmmm wat een heerlijk gevoel, dat vrijdagmiddag gevoel. Ik krijg gelijk zin in een lekker kaasje en een glaasje wijn
Was het zo druk? Of was je nu op de fiets gegaan? In beide gevallen een virtuele nekmassage voor jequote:
quote:Op maandag 4 juli 2011 17:56 schreef Bluezz het volgende:
*dood is
deze hell of a day is nog lekkerder geeindigd nl. : dok. K. is ziek naar huis gegaan, volle poli's voor de rest van de week. Moeten allemaal verzet worden, bovenop de rest van de enorme klus komende vak. weken.![]()
Eh wat vond ik hier ook alweer zo leuk aan?![]()
quote:Op maandag 4 juli 2011 17:56 schreef Bluezz het volgende:
*dood is
deze hell of a day is nog lekkerder geeindigd nl. : dok. K. is ziek naar huis gegaan, volle poli's voor de rest van de week. Moeten allemaal verzet worden, bovenop de rest van de enorme klus komende vak. weken.![]()
Eh wat vond ik hier ook alweer zo leuk aan?![]()
Ook heerlijk dat dat klaar isquote:Op maandag 4 juli 2011 18:00 schreef Bluezz het volgende:
en mijn lieve g heeft NU mn bordje eten klaar
Jum!quote:Op maandag 4 juli 2011 18:00 schreef Bluezz het volgende:
en mijn lieve g heeft NU mn bordje eten klaar
Yum!quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |