abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_113369551
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 15:57 schreef Ill-Skillz het volgende:
Ik eet nu samen met mijn vriendin ongeveer 1,5 jaar max. 2 p/w vlees of vis. Nu willen we het liefst de laatste vleeschzaken ook uit ons dieet schrappen. Maar er zijn toch een paar dingen die we moeilijk kunnen missen. Met name zalm, tonijn en spek(jes).

Nu zag ik eerder een dit topic al een tip over vegatonijn en de vegaslager. Daar ga ik zeker even naar op zoek. Hebben jullie ook nog tips over een vega achtige zalmsmaak en of spekjes die echt zoutig zijn? We hebben weleens die tofu spekjes van AH gehad maar die hadden niet die echte smaak. :)
Producten die 100% plantaardig en lekker zijn :)

De eerst volgende keer dat ik bij de Vega slager ben neem ik de spekkies mee :Y

Ik wil het ook weten, voor in de stampot andijvie :9

dus als er al iemand is die de spekjes heeft geprobeerd zou ik ook graag weten of
het iets is voor in de stampot.

Heb ik zo'n trek in :@ :')
  maandag 25 juni 2012 @ 16:53:58 #158
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_113371401
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
  maandag 25 juni 2012 @ 18:03:56 #159
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_113374843
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juni 2012 22:58 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:



Dit is écht erg lekker ! :Y
En zo ziet dat eruit als je 't bakt:

pi_113377787
quote:
17s.gif Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
Ja? Oké ga ik die deze week nog kopen *O*

voor de stampot :9
pi_113377948
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2012 18:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

En zo ziet dat eruit als je 't bakt:

[ link | afbeelding ]
Ik had er Kip Kerrie van gemaakt.

zoooooooo lekker O+

quote:
9s.gif Op woensdag 20 juni 2012 16:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Oké door jullie kreeg ik honger dus ik kon niet wachten ! :(

Bijna klaar :D ik heb al geproefd, hem smaakt inderdaad wat ''kippig'' en héél lekker !

Ik heb de kip kerry gewoon op de normale manier gemaakt zoals ik het vroeger ook
deed toen ik nog (wel eens) biologische kip at, ik was alleen vergeten dat ik geen
kipkruiden in huis heb en die was ik vergeten te kopen, ik denk als je de stukjes eerst
met kipkruiden bestrooid dat je dan écht geen verschil meer proeft, maar écht nodig
vind ik het niet.

Ik heb de stukjes iets kleiner gesneden, en toen gewoon bij de uien en de rode paprika
in de olijfolie meegebakken, geen idee of dat de goede manier is maar het smaakt uitstekend :9
de zilvervliesrijst heb ik er ook gewoon bijgegooid en later vanavond ga ik dit eten met
stukjes ananas er doorheen en ik denk dat ik er een wijntje bij neem, heb ik wel verdiend :+


pi_113386538
quote:
17s.gif Op maandag 25 juni 2012 16:53 schreef douche-eendje het volgende:
De spekjes zijn erg lekker ja. Lekker krokant bakken :9
En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
pi_113387825
spaghetti carbonara

Ik krijg alweer honger :')
pi_114065493
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:

[..]

En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
Ik heb ze gisteren gekocht maar ik wil ze gebruiken voor in de stampot rauwe andijvie,
ze liggen nu in de vriezer, als ik de stampot heb gemaakt doe ik wel verslag,
ik ben nu weer aan de plantaardige kip :@

die was errug lekker vorige keer :P

Maar ik ben nog bezig.

  woensdag 11 juli 2012 @ 15:58:31 #165
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114065782
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2012 21:45 schreef Ill-Skillz het volgende:

[..]

En bijvoorbeeld in een romige saus? Carbonara? Dan is het denk ik verstandiger de spekjes in een apart pannetje te bakken en er pas op het laatste moment bij te doen zeker?
Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
pi_114066875
quote:
17s.gif Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
ah... ze zijn dus lekker zo te lezen :P
  vrijdag 13 juli 2012 @ 18:39:10 #167
379446 sirPiteye
watkanjewel.com
pi_114164622
Als je iets wilt voor op de BBQ, kun je gevulde blauwe kaas paddestoelen maken.

Nodig:
pijnboompitten
schimmelkaas: (blue, roquefort, gorgonzola)
Honing
Grote champignons


Verwijder gewoon de steeltjes uit grote champignons (er geheel uitbreken, niet uitsnijden), Maak blauwe klaas fijn, en grill wat pijnboompitten in een hete pan.

Voeg kaas, pitten en honing bij elkaar en schep in de paddenstoel... op bbq en klaar. 10 minuten werk iedereen vind het lekker. Kan een dag van tevoren worden klaargemaakt voor dat het gebakken wordt.
(Kan ook in de oven worden gedaan, maar pas op voor lekken!)


Check ook mijn webcomic
Bezoek ook mijn webcomic:
www.watkanjewel.com
Of ga naar mijn facebook:
www.facebook.com/Watkanjewel
pi_114165147
Dit lijkt me ook wel lekker voor op de BBQ

http://www.devegetarische(...)e-slager-bbq-spiezen

Kan nooit slecht zijn want de kip is _O_ O+ :9

BBQ Spiezen
De Vegetarische Slager
Vegetarische Kip-Saté, Vegetarische Hawaï spies en Vegetarische Kip Shaslick.

Extra informatie:
Inhoud: 360 gram (6 spiezen)
100% plantaardig

  vrijdag 13 juli 2012 @ 22:42:18 #169
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114175911


Sambal goreng spitskool (met een verdwaalde puntpaprika), piedang telor, tempeh besengek en wat sri-lankaase rode rijst. (wegens vergeten dan de jasmijnrijst op was)

(en oja, wel even de trassi wegdenken, als het echt vegetarisch moet zijn ;) )

Vond de tempeh maar zozo. Best te doen als bijgerechtje, maar na een paar happen vond ik het wel genoeg. Nee, dan tempeh kering, daar blijf ik altijd van eten. Dus de tempeh besengek is geen blijvertje.
  zaterdag 14 juli 2012 @ 00:09:31 #170
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_114180014


Broccoli-hazelnotenschotel.

Een recept in ontwikkeling nog. Ben nog niet tevreden. Dus weet niet of die mijn kookboek gaat halen.
pi_114231663
quote:
17s.gif Op woensdag 11 juli 2012 15:58 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Ik bak ze sowieso apart. En ik hoop dat er na het bakken nog wat over is want omnomnom.
Nou ik heb ze gebruikt de spekjes.



Ik heb ze gebakken en door de stampot rauwe andijvie gedaan.



Maar ik vond ze niet lekker om eerlijk te zijn, in ieder geval niet voor door
de stampot, ze zijn te ''gekruid'' om in de stampot te gebruiken.

De hele zooi ligt dus nu in de vuilnisbak :')
  zondag 15 juli 2012 @ 17:43:52 #172
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114235977
Je moet ze natuurlijk wel bakken, niet verzuipen.
pi_114236846
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Je moet ze natuurlijk wel bakken, niet verzuipen.
:+ het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''
altijd bakte, in olijfolie, maar ik vond ze gewoon niet lekker -O-

kan gebeuren :P smaken verschillen, misschien was ik verwend door de plantaardige kip en
dacht ik nu ook dat deze spekjes als de normale spekjes zouden smaken, maar dat doen ze dus
niet, dus ik vind ze in ieder geval niet geschikt voor de stampot, misschien wel voor andere dingen
maar dan nog, ik vond de smaak niet lekker.

kortom, ik lus ze niet oO<
  zondag 15 juli 2012 @ 18:55:51 #174
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114238658
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:07 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

:+ het lijkt erger dan het was, ik heb ze gebakken zoals ik vroeger mijn ''gewone spekkies''
altijd bakte, in olijfolie, maar ik vond ze gewoon niet lekker -O-

kan gebeuren :P smaken verschillen, misschien was ik verwend door de plantaardige kip en
dacht ik nu ook dat deze spekjes als de normale spekjes zouden smaken, maar dat doen ze dus
niet, dus ik vind ze in ieder geval niet geschikt voor de stampot, misschien wel voor andere dingen
maar dan nog, ik vond de smaak niet lekker.

kortom, ik lus ze niet oO<
Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken :Y
pi_114238684
quote:
5s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:55 schreef douche-eendje het volgende:

Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken :Y
Nou, inderdaad!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 15 juli 2012 @ 18:57:52 #176
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114238751
Maar ik wil ze dan ook altijd een beetje krokant hebben :9
pi_114244229
quote:
5s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:55 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken :Y
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2012 18:56 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Nou, inderdaad!
Nou doe ik altijd :@ maar goed weinig of veel olijfolie ik vond de spekkies gewoon niet
lekker, hoeft niet aan de spekkies te liggen, kan ook aan mij liggen :P

Is gewoon een kwestie van smaak denk ik, en ze waren wel krokant hoor :')
pi_114536025
Ik ben al 6 jaar vegetariër met een slecht eetpatroon :P Lust bijna niets en eet het liefst elke dag woknoedels met stukjes des van Quorn en spinazie :P Super snel klaar en echt heerlijk :9~ Helaas is mijn gezondheid wat achteruit gegaan en ik denk dat dit mede komt door mijn eetpatroon [geen ontbijt, avondeten rond half 10 en weinig vitaminen enz]. Op een school- of werkdag kan ik mij er overheen zetten en merk ik er niet zoveel van, maar zodra ik de hele dag thuis ben dan voel ik me zwaar beroerd :P Dus ik heb besloten wat meer tijd te besteden aan mijn eten :) Morgen gaan we lekker buiten zitten en de teppanyaki plaat aanzetten. Heeft iemand een lekkere tip? Ik haal morgen denk ik sowieso wat burgers of worstjes, maar das ook zo saai :P
pi_114537398
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2012 17:48 schreef SLP_ het volgende:
Ik ben al 6 jaar vegetariër met een slecht eetpatroon :P Lust bijna niets en eet het liefst elke dag woknoedels met stukjes des van Quorn en spinazie :P Super snel klaar en echt heerlijk :9~ Helaas is mijn gezondheid wat achteruit gegaan en ik denk dat dit mede komt door mijn eetpatroon [geen ontbijt, avondeten rond half 10 en weinig vitaminen enz]. Op een school- of werkdag kan ik mij er overheen zetten en merk ik er niet zoveel van, maar zodra ik de hele dag thuis ben dan voel ik me zwaar beroerd :P Dus ik heb besloten wat meer tijd te besteden aan mijn eten :) Morgen gaan we lekker buiten zitten en de teppanyaki plaat aanzetten. Heeft iemand een lekkere tip? Ik haal morgen denk ik sowieso wat burgers of worstjes, maar das ook zo saai :P
Waarom geen ontbijt? een bordje Brinta is zo gemaakt ! paar extra rozijntjes erdoor :9
een paar post terus zie je een paar BBQ tips trouwens.
pi_114537663
quote:
11s.gif Op zondag 22 juli 2012 18:29 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Waarom geen ontbijt? een bordje Brinta is zo gemaakt ! paar extra rozijntjes erdoor :9
een paar post terus zie je een paar BBQ tips trouwens.
Als ik ontbijt ben ik de hele dag misselijk :{ En ik ben zo'n moeilijk persoon die geen pap lust, geen rozijnen, geen boter en brood hou ik ook niet zo van :P Jaa, die spies leek mij heel erg lekker, maar ik heb geen verkooppunt vd vegetarische slager in de buurt. Morgen ff bij AHxl kijken of ze spiesjes hebben en anders zelf in mekaar proberen te flansen :P
pi_114537696
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2012 18:38 schreef SLP_ het volgende:

[..]

Als ik ontbijt ben ik de hele dag misselijk :{ En ik ben zo'n moeilijk persoon die geen pap lust, geen rozijnen, geen boter en brood hou ik ook niet zo van :P Jaa, die spies leek mij heel erg lekker, maar ik heb geen verkooppunt vd vegetarische slager in de buurt. Morgen ff bij AHxl kijken of ze spiesjes hebben en anders zelf in mekaar proberen te flansen :P
Ik hoorde in een ander topic dat ze de produkten van de Veg. slager ook bij de Coop verkopen
misschien heb je die in de buurt?
pi_114537843
Misschien zou je een Smoothie kunnen verdragen als ontbijt, je kan het zelf maken
maar als je snel wil ontbijten verkopen ze het ook in pakken.

Is errug lekker :Y

http://www.innocentdrinks.nl/drinks/smoothies_algemeen.html
  zondag 22 juli 2012 @ 18:48:29 #183
3878 Vork
Manisch creatief
pi_114537986
Coop en Jumbo gaat ze ook verkopen, heb ik vernomen.

Maargoed, een eenzijdig dieet is voor niemand echt goed. Als je daar wat aan wil doen, dan moet je toch wat extra dingen (leren) eten. Dat is dus proberen en vol blijven houden (en de tips hier ter harte nemen :P).

Ik merk zelf ook dat ik het niet altijd even prettig vind om te ontbijten met brood. Nu ik weer naar m'n werk fiets (21 km), kan ik niet zonder ontbijt zomaar een inspanning leveren, dus ik moet eten. Muesli met yoghurt en fruit, of cruesli met wat melk werkt bij mij wel goed. Het eet vrij gemakkelijk weg, kost weinig voorbereidingstijd en vult goed. Op een dag met ontbijt ben ik veel actiever en fitter dan wanneer ik niets eet tot een uurtje of 10 of later.
  maandag 23 juli 2012 @ 08:33:01 #184
259233 GimmeGore
Dat is mevrouw Gore voor jou!
pi_114557121
Ik ga binnenkort ook weer terug naar mijn ontbijt met groente en fruit smoothies, dat is ook maar 1x "veel" werk, als je het fruit gaat snijden.
Merk dat ik dan gewoon uitkijk naar het ontbijt, terwijl ik nu denk: heb geen zin in brood... }:|
pi_114557874
quote:
17s.gif Op zondag 22 juli 2012 18:43 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Misschien zou je een Smoothie kunnen verdragen als ontbijt, je kan het zelf maken
maar als je snel wil ontbijten verkopen ze het ook in pakken.

Is errug lekker :Y

http://www.innocentdrinks.nl/drinks/smoothies_algemeen.html
Oh, dit is wel een goeie! Ga dit maar es proberen :)
pi_114558217
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 09:34 schreef SLP_ het volgende:

[..]

Oh, dit is wel een goeie! Ga dit maar es proberen :)
Probeer de aardbei - banaan ook, die vind ik het lekkerste :@
zuip ik zo een heel pak leeg :')

pi_114558318
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 10:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

Probeer de aardbei - banaan ook, die vind ik het lekkerste :@
zuip ik zo een heel pak leeg :')

[ afbeelding ]
Oeh, klinkt lekker idd! Die ga ik vanavond ff halen :D
pi_114558328
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 10:06 schreef SLP_ het volgende:

[..]

Oeh, klinkt lekker idd! Die ga ik vanavond ff halen :D
Goed zo ! Dan heb je al heel wat vitamientjes binnen :P
pi_114569440
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_114570829
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Heb je hier iets aan?

http://www.leerwiki.nl/Recepten_voor_tofu_marinades
  maandag 23 juli 2012 @ 19:13:16 #191
118556 RandomMoron
our common boredom
pi_114573897
Tijdje geleden tofu gekocht, goed t vocht eruit geperst en heel dunne plakjes gesneden. Dat gemarineerd in zoete sojasaus, knoflook, honing en five spice.. Dat krokant gebakken in een dun laagje olijfolie! Superlekker!
  maandag 23 juli 2012 @ 23:35:07 #192
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_114586596
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Kan je beter voorgemarineerde tofu kopen. Maar als je het zelf wilt marineren moet je zorgen dat het vocht er uit gaat. En het beste is vocht eruit persen, wikkelen in een theedoek en iets zwaars erop en dan nacht laten staan of iig een paar uur. Daarna pas marineren.
pi_114587058
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Teriyaki tofu fingers zou je kunnen proberen. :9
pi_114595163
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 19:13 schreef RandomMoron het volgende:
Tijdje geleden tofu gekocht, goed t vocht eruit geperst en heel dunne plakjes gesneden. Dat gemarineerd in zoete sojasaus, knoflook, honing en five spice.. Dat krokant gebakken in een dun laagje olijfolie! Superlekker!
Klinkt goed!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_114595175
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 23:35 schreef TechXP het volgende:

[..]

Kan je beter voorgemarineerde tofu kopen. Maar als je het zelf wilt marineren moet je zorgen dat het vocht er uit gaat. En het beste is vocht eruit persen, wikkelen in een theedoek en iets zwaars erop en dan nacht laten staan of iig een paar uur. Daarna pas marineren.
:D Tofu is al gekocht, maar zal het op die manier gaan proberen!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_114595188
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2012 23:46 schreef Riddler86 het volgende:

[..]

Teriyaki tofu fingers zou je kunnen proberen. :9
Teriyaki saus kan ik wel maken, maar is dat niet te dik om de tofu in de marineren?
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_114659282
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2012 09:06 schreef Lotje-Plusone het volgende:

[..]

Teriyaki saus kan ik wel maken, maar is dat niet te dik om de tofu in de marineren?
Mijn kookboek zegt dat je het erin moet dippen, "coating both sides well".

Dit heb ik al een paar keer zo gedaan en het smaakt echt lekker. En het vult ook nog eens goed.

Ik denk dat tofu sowieso wel makkelijk te marineren / op smaak te brengen is. Het neemt vrij gemakkelijk de smaak van zijn "omgeving" op. Dus daarom kan het denk ik ook gemarineerd worden met teriyaki.

In het recept staat voor de rest bij dat door de teriyaki ook nog wat bloem en bieslook moet.
pi_114672712
Gisteravond voor het eerst halluomi gegeten, mij hemel :9~ :9. De kok van het restaurant eet het zelf ook heel graag en was helemaal enthousiast dat hij voor mij ermee aan de slag mocht.
pi_114673359
quote:
17s.gif Op donderdag 26 juli 2012 09:38 schreef douche-eendje het volgende:
Gisteravond voor het eerst halluomi gegeten, mij hemel :9~ :9. De kok van het restaurant eet het zelf ook heel graag en was helemaal enthousiast dat hij voor mij ermee aan de slag mocht.
Lekker hè? :D Ik koop het regelmatig bij de Turkse supermarkt, echt een aanrader!
pi_114673815
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 10:10 schreef Selestha het volgende:

[..]

Lekker hè? :D Ik koop het regelmatig bij de Turkse supermarkt, echt een aanrader!
Ik heb het hier in de turkse super ook zien liggen, maar ook bij de kaasboer (daarvoor woon je immers in alkmaar voor, KAAS! :9 )
  maandag 30 juli 2012 @ 19:39:32 #201
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114861097


Ja, nu heb ik dus een nieuwe verslaving. Die kaas is echt goddelijk, vooral in combinatie met dit receptje.
  maandag 30 juli 2012 @ 19:51:41 #202
140869 lemonlime
Fruitig!!!
pi_114861642
Haloumi is ook super lekker in indiase curries ipv paneer. Zo lekker zoutig :9
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
  maandag 30 juli 2012 @ 19:56:06 #203
263650 douche-eendje
met pulletjes
pi_114861839
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:51 schreef lemonlime het volgende:
Haloumi is ook super lekker in indiase curries ipv paneer. Zo lekker zoutig :9
Receptje?

Niks gepaneerd overigens, gewoon zo met wat olijfolie gebakken. Nomnomnom :9
  maandag 30 juli 2012 @ 20:00:10 #204
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_114862076
Dit ga ik morgen maken:

http://www.ah.nl/recepten(...)slank&sr_type=recipe

Ik ben benieuwd.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_114862181
ok ik heb op keuringsdienst van waarde gehoord dat alle niet biologische appeltjes en sinaasappeltjes worden geboend met was totdat ze mooi glimmen. de was bevat oa een afscheiding van een insecten, waar bij de productie dus miljoenen insecten worden doodgemaakt. nu de vraag van de duivel: kun je dit nu nog fatsoenlijk eten als vegetariër?
pi_114862219
quote:
17s.gif Op maandag 30 juli 2012 19:39 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]

Ja, nu heb ik dus een nieuwe verslaving. Die kaas is echt goddelijk, vooral in combinatie met dit receptje.
ow..... die kaas ziet er wel heeeeeeeeel lekker uit :@

Nu heb ik honger :')
pi_114862259
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:02 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
ok ik heb op keuringsdienst van waarde gehoord dat alle niet biologische appeltjes en sinaasappeltjes worden geboend met was totdat ze mooi glimmen. de was bevat oa een afscheiding van een insecten, waar bij de productie dus miljoenen insecten worden doodgemaakt. nu de vraag van de duivel: kun je dit nu nog fatsoenlijk eten als vegetariër?
wat ben je toch een klier O+
pi_114862277
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2012 20:04 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:

[..]

wat ben je toch een klier O+
terechte vraag toch :7
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')