quote:Op zondag 15 juli 2012 18:55 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Waarom vet in vet bakken? Ook bij deze heb je echt maar heel weinig vet nodig om ze te bakken
Nou doe ik altijdquote:
Waarom geen ontbijt? een bordje Brinta is zo gemaakt ! paar extra rozijntjes erdoorquote:Op zondag 22 juli 2012 17:48 schreef SLP_ het volgende:
Ik ben al 6 jaar vegetariër met een slecht eetpatroonLust bijna niets en eet het liefst elke dag woknoedels met stukjes des van Quorn en spinazie
Super snel klaar en echt heerlijk
Helaas is mijn gezondheid wat achteruit gegaan en ik denk dat dit mede komt door mijn eetpatroon [geen ontbijt, avondeten rond half 10 en weinig vitaminen enz]. Op een school- of werkdag kan ik mij er overheen zetten en merk ik er niet zoveel van, maar zodra ik de hele dag thuis ben dan voel ik me zwaar beroerd
Dus ik heb besloten wat meer tijd te besteden aan mijn eten
Morgen gaan we lekker buiten zitten en de teppanyaki plaat aanzetten. Heeft iemand een lekkere tip? Ik haal morgen denk ik sowieso wat burgers of worstjes, maar das ook zo saai
Als ik ontbijt ben ik de hele dag misselijkquote:Op zondag 22 juli 2012 18:29 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Waarom geen ontbijt? een bordje Brinta is zo gemaakt ! paar extra rozijntjes erdoor![]()
een paar post terus zie je een paar BBQ tips trouwens.
Ik hoorde in een ander topic dat ze de produkten van de Veg. slager ook bij de Coop verkopenquote:Op zondag 22 juli 2012 18:38 schreef SLP_ het volgende:
[..]
Als ik ontbijt ben ik de hele dag misselijkEn ik ben zo'n moeilijk persoon die geen pap lust, geen rozijnen, geen boter en brood hou ik ook niet zo van
Jaa, die spies leek mij heel erg lekker, maar ik heb geen verkooppunt vd vegetarische slager in de buurt. Morgen ff bij AHxl kijken of ze spiesjes hebben en anders zelf in mekaar proberen te flansen
Oh, dit is wel een goeie! Ga dit maar es proberenquote:Op zondag 22 juli 2012 18:43 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Misschien zou je een Smoothie kunnen verdragen als ontbijt, je kan het zelf maken
maar als je snel wil ontbijten verkopen ze het ook in pakken.
Is errug lekker![]()
http://www.innocentdrinks.nl/drinks/smoothies_algemeen.html
Probeer de aardbei - banaan ook, die vind ik het lekkerstequote:Op maandag 23 juli 2012 09:34 schreef SLP_ het volgende:
[..]
Oh, dit is wel een goeie! Ga dit maar es proberen
Oeh, klinkt lekker idd! Die ga ik vanavond ff halenquote:Op maandag 23 juli 2012 10:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Probeer de aardbei - banaan ook, die vind ik het lekkerste![]()
zuip ik zo een heel pak leeg
[ afbeelding ]
Goed zo ! Dan heb je al heel wat vitamientjes binnenquote:Op maandag 23 juli 2012 10:06 schreef SLP_ het volgende:
[..]
Oeh, klinkt lekker idd! Die ga ik vanavond ff halen
Heb je hier iets aan?quote:Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Kan je beter voorgemarineerde tofu kopen. Maar als je het zelf wilt marineren moet je zorgen dat het vocht er uit gaat. En het beste is vocht eruit persen, wikkelen in een theedoek en iets zwaars erop en dan nacht laten staan of iig een paar uur. Daarna pas marineren.quote:Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Teriyaki tofu fingers zou je kunnen proberen.quote:Op maandag 23 juli 2012 16:51 schreef Lotje-Plusone het volgende:
Toch maar een keer tofu gekocht.. normaal gebruik ik het alleen in de misosoep maar wil het toch een keer als vleesvervanger gebruiken maar niet frituren. Iemand nog een goed idee voor iemand die nog nooit met tofu heeft gewerkt?
Bijvoorbeeld een lekkere marinade?
Klinkt goed!quote:Op maandag 23 juli 2012 19:13 schreef RandomMoron het volgende:
Tijdje geleden tofu gekocht, goed t vocht eruit geperst en heel dunne plakjes gesneden. Dat gemarineerd in zoete sojasaus, knoflook, honing en five spice.. Dat krokant gebakken in een dun laagje olijfolie! Superlekker!
quote:Op maandag 23 juli 2012 23:35 schreef TechXP het volgende:
[..]
Kan je beter voorgemarineerde tofu kopen. Maar als je het zelf wilt marineren moet je zorgen dat het vocht er uit gaat. En het beste is vocht eruit persen, wikkelen in een theedoek en iets zwaars erop en dan nacht laten staan of iig een paar uur. Daarna pas marineren.
Teriyaki saus kan ik wel maken, maar is dat niet te dik om de tofu in de marineren?quote:Op maandag 23 juli 2012 23:46 schreef Riddler86 het volgende:
[..]
Teriyaki tofu fingers zou je kunnen proberen.
Mijn kookboek zegt dat je het erin moet dippen, "coating both sides well".quote:Op dinsdag 24 juli 2012 09:06 schreef Lotje-Plusone het volgende:
[..]
Teriyaki saus kan ik wel maken, maar is dat niet te dik om de tofu in de marineren?
Lekker hè?quote:Op donderdag 26 juli 2012 09:38 schreef douche-eendje het volgende:
Gisteravond voor het eerst halluomi gegeten, mij hemel![]()
. De kok van het restaurant eet het zelf ook heel graag en was helemaal enthousiast dat hij voor mij ermee aan de slag mocht.
Ik heb het hier in de turkse super ook zien liggen, maar ook bij de kaasboer (daarvoor woon je immers in alkmaar voor, KAAS!quote:Op donderdag 26 juli 2012 10:10 schreef Selestha het volgende:
[..]
Lekker hè?Ik koop het regelmatig bij de Turkse supermarkt, echt een aanrader!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |