HAHAHAAAAAA, lol, Pietje maakt een grap van een duits spreekwoord lol, hihihiquote:Op donderdag 16 juni 2011 19:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Dacht dat vanavond deze aflevering kwam:
Waarom alles een einde heeft maar de worst er twee heeft.
Ach, de persoon die me eens vroeg waar je in Berlijn goed gepofte aardappel kon eten vertelde ik dat dit in de Einbahnstrasse zat stonk er harder in, en was daarna verschrikkelijk pissigquote:
Geen chineese pijnboompitten eten.quote:Op donderdag 23 juni 2011 20:54 schreef Bosbeetle het volgende:
Dat pijnboompit gebeuren wil ik ook wel eens horen, het is verdomd irritant heb een week lang alleen maar bitter geproefd (vooral de nasmaak trouwens, blijkbaar is het eerste wat je proeft vooral geur)
In Duitsland kijken ze met behulp van isotopen analyse naar waar asperges vandaan komenquote:Op donderdag 23 juni 2011 20:52 schreef Bosbeetle het volgende:
Aan de andere kant weet ik niet hoe lokaal de isotopen verhouding is ik weet dat ik gewoon isotoop verhoudingen heb geleerd voor atomen en daarbij nooit heb hoeven bijstellen voor plaats van oorsprong van het monster
ja dat weet ik inmiddels dus ook, het was trouwens van een kant en klaar salade van AH collegas van mij hebben het ook gehad van pijnboompitten bij de AH. (zij waren alleen iets minder bezorgd als ik omdat ik het al had gehad , aan het begin denk je toch ik hoop dat dit weer over gaat en als het dan al een paar dagen duurt dan heb je wel zoiets van 'het zou toch niet')quote:Op donderdag 23 juni 2011 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen chineese pijnboompitten eten.
Die zijn kort en dik, europeese zijn langer. Probleem is er alleen met chineese pijnboompitten
quote:Op donderdag 23 juni 2011 20:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ach, de persoon die me eens vroeg waar je in Berlijn goed gepofte aardappel kon eten vertelde ik dat dit in de Einbahnstrasse zat stonk er harder in, en was daarna verschrikkelijk pissig
Ik heb het gelukkig nooit gehadquote:Op donderdag 23 juni 2011 20:59 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
ja dat weet ik inmiddels dus ook, het was trouwens van een kant en klaar salade van AH collegas van mij hebben het ook gehad van pijnboompitten bij de AH. (zij waren alleen iets minder bezorgd als ik omdat ik het al had gehad , aan het begin denk je toch ik hoop dat dit weer over gaat en als het dan al een paar dagen duurt dan heb je wel zoiets van 'het zou toch niet')
Zullen dan wel verhoudingen van specifieke atomen zijn naar mijn weten zijn koolstof, chloor en zwavel vrij vaststaand. Maar ik weet er ook niet alles van. Ik weet wel hoe je het zou moeten metenquote:Op donderdag 23 juni 2011 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In Duitsland kijken ze met behulp van isotopen analyse naar waar asperges vandaan komen
quote:Knoflook
Het is de walm waarom de knoflook bekend staat. Vervelend om te ruiken bij buurman of buurvrouw, lekker om te eten. Maar niet elke knoflook is hetzelfde. Er is roze knoflook en witte. Verse en oude.
Smakelijk verhaal
Uit Frankrijk of Spanje, China of gewoon van de Nederlandse klei. Maar wat is eigenlijk het verschil? En welke moet je kiezen als het recept alleen maar rept over een teentje of twee? De Keuringsdienst van Waarde gaat zijn neus achterna en vertelt in geuren en kleuren het verhaal van de knoflook. Een smakelijk verhaal waar niet over valt te twisten.
Donderdag 8 september, 20:25, NED3
Ben d'r naam ook even kwijtquote:Op donderdag 8 september 2011 20:37 schreef Apostrof het volgende:
Hoe heet die presentatrice ook alweer?
Enige nadeel van dit programma .quote:Op donderdag 8 september 2011 20:41 schreef Godtje het volgende:
Godver.
Nu koop ik ook nooit meer supermarkt knoflook.
Een deel van de opzet van dit programma.quote:Op donderdag 8 september 2011 20:41 schreef Godtje het volgende:
Godver.
Nu koop ik ook nooit meer supermarkt knoflook.
Dat snijden ziet er makkelijk uit maar is het vast niet of wel?quote:Op donderdag 8 september 2011 20:45 schreef borisz het volgende:
Ik gebruik ook nooit een knoflookpers
Oefening baart kunstquote:Op donderdag 8 september 2011 20:46 schreef Apostrof het volgende:
[..]
Dat snijden ziet er makkelijk uit maar is het vast niet of wel?
Even oefenen idd . Maar anders kan je ook gewoon een teentje pletten met een mes en dan gaan snijden . Knoflookpers is alleen maar onhandig.quote:Op donderdag 8 september 2011 20:46 schreef Apostrof het volgende:
[..]
Dat snijden ziet er makkelijk uit maar is het vast niet of wel?
Inderdaad, als er knoflook op staat wordt het verkochtquote:Op donderdag 8 september 2011 20:49 schreef henkde_j het volgende:
In Nederland is een knoflook een knoflook. Keus heb je niet in de supermarkt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |