"overdag lijkt pietje een hele gefrustreerde jongen, maar 's avonds, na klokslag 7, komt de romanticus in piet los. Dan gaat Piet de paringsdans aan, en overvoert hij de partner in kwestie met allerlei zelfgemaakte frutsels en eten."quote:Op zaterdag 25 juni 2011 19:46 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet maakt een hoedje voor robin
mnomnom. pica?quote:Op zaterdag 25 juni 2011 19:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Net ierse ribeye gemaakt, zelf acht weken afgehangen en uitgebeend
Nope, geen fotos gemaakt, vergeet dat altijd als met eten bezig benquote:
zonde he. heb je nog meer te rijp hangen?quote:Op zaterdag 25 juni 2011 19:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nope, geen fotos gemaakt, vergeet dat altijd als met eten bezig ben
Nope, en de vriezer is vol met gevacumeerde stukken vlees.quote:Op zaterdag 25 juni 2011 19:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
zonde he. heb je nog meer te rijp hangen?
Ik weet wel met wie ik vriendjes moet worden op de markt Als het rustig is er veel mogelijk, zo laat ik meestal ook mijn spekbokking filerenquote:Op donderdag 30 juni 2011 00:19 schreef RobinOok het volgende:
Dat geldt bij Schmidt voor de meeste vis, maar dus niet voor sardientjes. :-)
En de prijs voor gefileerde sardientjes is volgens mij evengoed per kilo ongefileerd, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus of je visboer is heel aardig, of hij heeft weinig klanten die 'm vragen de sardines te fileren, of hij is niet helemaal wijs, of hij vraagt sowieso al veel voor zijn sardines dat het er nog wel af kan....
Jup met een beetje zout&peper en schijfje citroen.quote:Op donderdag 30 juni 2011 09:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Sardines zijn ook erg lekker op de bbq
Ja hoor, je kan wel allerlei kruiden er op doen, maar Paardelende smaakt van zichzelf al zo lekker.quote:Op donderdag 7 juli 2011 16:01 schreef Xfade het volgende:
Mijn vader heeft voor ons 2 paardelendes gekocht bij de paardeslager. Lang geleden dat we he het gehad hebben. Echter, hoe te kruiden? Peper en zout voldoende?
Lekker hoor, lang geen paardelende meer gegeten.quote:Op donderdag 7 juli 2011 21:50 schreef Xfade het volgende:
Heb et een half uurtje gebakken met flink peper en wat zout, was erg lekker inderdaad.
Ui én Knoflook staat er toch? Snij de ui fijn en meng de knoflook er door. Bak het op het laagste pit, moet langzaam zweten en bruin worden. Als ik uiensoep maak laat ik wel een half uur zo staan met af en toe roeren.quote:Op vrijdag 8 juli 2011 12:26 schreef ErkendFokker het volgende:
Ik was dus een omeletje aan het maken, en daar stond het volgende:
Bak de ui en 1 geperste teen knoflook 6 min
Hoe kan je een knoflook 6 minuten bakken? Na 30 seconden is de knoflook bij mij al bruin en verbrand?
Hmm zal wel aan dit kut gasstel liggen dat hij niet rustiger wil. Het pannetje stond er mischien 20 seconden op, kan hij dan al te heet zijn?quote:Op vrijdag 8 juli 2011 12:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ui én Knoflook staat er toch? Snij de ui fijn en meng de knoflook er door. Bak het op het laagste pit, moet langzaam zweten en bruin worden. Als ik uiensoep maak laat ik wel een half uur zo staan met af en toe roeren.
Je moet de knoflook niet apart bakken en zeker niet op een hoog vuur, wordt ie bitter van.
Waarschijnlijk.quote:Op vrijdag 8 juli 2011 12:37 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Hmm zal wel aan dit kut gasstel liggen dat hij niet rustiger wil. Het pannetje stond er mischien 20 seconden op, kan hij dan al te heet zijn?
Het probleem van dit gasstel: kleinste pit, grootste vlam.quote:Op vrijdag 8 juli 2011 12:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarschijnlijk.
Kleinste pit, lage vlam.
Tip voor de volgende keer: Grootste pit, kleinste vlam.quote:Op vrijdag 8 juli 2011 12:43 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Het probleem van dit gasstel: kleinste pit, grootste vlam.
Maar eens een nieuwe regelen, dit is super irritant
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |