True of doe er in ieder geval moeite voor, zeker in een land als Frankrijk. Maar ik ben nog het meest boos om die kaart. Ga niet beginnen met diepvriesmeuk als je hele omgeving het wel begrijpt en vers kookt en zoiets dan ook nog durven in Frankrijk. Hoe haalt iemand het werkelijk in zijn hoofd.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:34 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
En als je gaat, leer dan eerst de taal
Knap research werk !quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:34 schreef utrecht1970 het volgende:
is dat huis ondertussen al verkocht?
Wie de vraagt stelt hem, ondertussen 695.000.
Dit lijkt de woning te zijn. huis
Ja onbegrijpelijkquote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:43 schreef Staal het volgende:
[..]
True of doe er in ieder geval moeite voor, zeker in een land als Frankrijk. Maar ik ben nog het meest boos om die kaart. Ga niet beginnen met diepvriesmeuk als je hele omgeving het wel begrijpt en vers kookt en zoiets dan ook nog durven in Frankrijk. Hoe haalt iemand het werkelijk in zijn hoofd..
Hij heeft volgens mij ook totaal geen marktonderzoek gedaan daar.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:43 schreef Staal het volgende:
[..]
True of doe er in ieder geval moeite voor, zeker in een land als Frankrijk. Maar ik ben nog het meest boos om die kaart. Ga niet beginnen met diepvriesmeuk als je hele omgeving het wel begrijpt en vers kookt en zoiets dan ook nog durven in Frankrijk. Hoe haalt iemand het werkelijk in zijn hoofd..
Het schattige is dat hij dat juist wel gedaan heeft maar geen verstand van koken heeft en dus dacht te scoren met diepvrieskreeft, diepvriesgamba's, diepvriesvlees en zijn sla in hoogseizoen uit de supermarkt haalt. Hij dacht te scoren met de Nederlandse hobbykokmaaltijden tijdens kerst.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:45 schreef zeeuws jongetje het volgende:
[..]
Hij heeft volgens mij ook totaal geen marktonderzoek gedaan daar.
En zijn prijzen zijn ook te hoog blijkbaar.
Maar goed, de Fransen moeten zich maar aanpassen
Agree, Zelfs de Nederlandse kok gruwelt al van dit ideequote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:50 schreef Staal het volgende:
[..]
Het schattige is dat hij dat juist wel gedaan heeft maar geen verstand van koken heeft en dus dacht te scoren met diepvrieskreeft, diepvriesgamba's, diepvriesvlees en zijn sla in hoogseizoen uit de supermarkt haalt. Hij dacht te scoren met de Nederlandse hobbykokmaaltijden tijdens kerst.
Dat dus.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:50 schreef Staal het volgende:
[..]
Het schattige is dat hij dat juist wel gedaan heeft maar geen verstand van koken heeft en dus dacht te scoren met diepvrieskreeft, diepvriesgamba's, diepvriesvlees en zijn sla in hoogseizoen uit de supermarkt haalt. Hij dacht te scoren met de Nederlandse hobbykokmaaltijden tijdens kerst.
Ze hebben een bedrijf in het buitenland.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:54 schreef Pannenkoeken het volgende:
Wat een ontzettende lul zeg. Waarom ging hij niet mee naar nl naar die begrafenis? Je moet je vrouw dan toch steunen? Dr vader is overleden...
Plus dat het ook nog eens 14 juli (de nationale feestdag in Frankrijk) was dat ie besloot om het restaurant te sluiten. 1 van de weinige dagen dat de Fransen dus wel uit eten gaan.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:54 schreef Pannenkoeken het volgende:
Wat een ontzettende lul zeg. Waarom ging hij niet mee naar nl naar die begrafenis? Je moet je vrouw dan toch steunen? Dr vader is overleden...
quote:We hebben ontdekt dat we een prachtig uitzicht hebben en dat er soms hertjes lopen achter ons hotel.
quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Plus dat het ook nog eens 14 juli (de nationale feestdag in Frankrijk) was dat ie besloot om het restaurant te sluiten. 1 van de weinige dagen dat de Fransen dus wel uit eten gaan.
Dit vind ik wel onbegrijpelijk inderdaad. Als je dan blijft, blijf dan ook echt. Maar nee hoor, tent dicht.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Plus dat het ook nog eens 14 juli (de nationale feestdag in Frankrijk) was dat ie besloot om het restaurant te sluiten. 1 van de weinige dagen dat de Fransen dus wel uit eten gaan.
Bedrijf of niet, ik zou m'n prioriteiten hebben.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:58 schreef Staal het volgende:
[..]
Ze hebben een bedrijf in het buitenland.
Lullig, maar wel een heel goede reden om niet gezellig met zijn allen grienend aan de koffie en cake te gaan.
Weet jij veel wat de relatie met paps is.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:01 schreef Pannenkoeken het volgende:
[..]
Bedrijf of niet, ik zou m'n prioriteiten hebben.
Maar we gaan jou dan ook niet terugzien in een programma als "Ik Vertrek" en je tijdens de opnamen eigenlijk al afscheid neemt van je vader omdat het waarschijnlijk de laatste keer is en jij je eigen bedrijf wilt starten in het buitenland. Dat deed deze vrouw wel. Ieder zijn keuze maar dat maakt het verschil.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:01 schreef Pannenkoeken het volgende:
[..]
Bedrijf of niet, ik zou m'n prioriteiten hebben.
Tja om nu te zeggen dat jij het beter voor elkaar hebtquote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:23 schreef Cee het volgende:
Ik zit nu de aflevering te kijken. Wát een ondernemer. Wát een gastvrijheid. Wát een toptent.
Wat een domme klootzak.
Ik mag hopen dat je met 'jij', 'hij' bedoelt. Anders. Okayy.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:25 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Tja om nu te zeggen dat jij het beter voor elkaar hebtWat minder mag ook wel....
Nee, niet want dan moet er "heeft" staan.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:35 schreef Cee het volgende:
[..]
Ik mag hopen dat je met 'jij', 'hij' bedoelt. Anders. Okayy.
En dan heb ik dat okayy niet genoemd ook he.quote:
Bij dezen.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:40 schreef Staal het volgende:
[..]
En dan heb ik dat okayy niet genoemd ook he.
Dan is dat wat meer overwogen, denk ik en daarom niet vermakelijk.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 01:16 schreef zeebeschuit het volgende:
Zou trouwens wel eens leuk zijn als ze een keer iemand volgen die iets HEEL anders begint. Het is (bijna) altijd een B&B of restaurant. Er moet toch ook wel eens iets anders te vinden zijn wat vermakelijke tv oplevert?
De eerste deelnemer had toch een schoenmakerij in Noorwegen ?quote:Op dinsdag 29 maart 2011 01:16 schreef zeebeschuit het volgende:
Zou trouwens wel eens leuk zijn als ze een keer iemand volgen die iets HEEL anders begint. Het is (bijna) altijd een B&B of restaurant. Er moet toch ook wel eens iets anders te vinden zijn wat vermakelijke tv oplevert?
quote:Ben je opzoek naar een uitdagende stage in een mooie omgeving en met een leuk team?
Van eind mei tot eind september
Kom dan stage lopen bij ons gezellige hotel/restaurant/bar
in zuid frankrijk
Werkzaamheden:
Zelfstandig kunnen/willen werken in de keuken, bediening en hotel,
alle voorkomende werkzaamheden
Ben je:
Flexibel
Spontaan
Zelfstandig
klant vriendelijk
en representatief
en spreek je een beetje frans
Dan ben je bij ons aan het juiste adres
Wat wij bieden :
kost en inwoning en een fijne en gezellige werksfeer en een kleine vergoeding
En nog succesvol ook. Het kan dus wel.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 10:13 schreef jaco het volgende:
De eerste deelnemer had toch een schoenmakerij in Noorwegen ?
Precies. Geen beter vermaak dan leedvermaak.quote:Ik denk dat het niet interessant is om een deelnemer te volgen die een architectenburo of softwarebedrijf begint. Dan zie je die alleen maar achter een computer zitten.
Ik wil juist keukens zien die onder water lopen, daken die verrot blijken te zijn en aangebrande kotelletten die op de grond vallen terwijl de gasten al anderhalf uur op het diner zitten te wachten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |