abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_128996025
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2013 23:14 schreef madeliefff het volgende:

[..]

K heb nooit een barst in de cheesecake gehad. ik bak hem sowieso lang op laag temperatuur ( volgens mij 1,5 uur op 100 of 120 graden zo uit mijn hoofd) en als t klaar is laat ik hem stap voor stap afvkoelen : k doe eerst de deur van de oven open en laat de taart een tijdje zo staan voordat ik hem uit de oven haal om hem vervolgens op t aanrecht verder af te laten koelen .

Edit : o k zie dat dit een oud bericht is
Geeft niet, ik kan t altijd eens proberen!
pi_128999990
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 08:15 schreef Bleie het volgende:

[..]

Geeft niet, ik kan t altijd eens proberen!
k heb nog ffe gekeken: 120 graden, maar ik heb wel een andere cheesecake dan jij dan gemaakt. maar dat van t afkoelen geld bij elke cheesecake.
  woensdag 24 juli 2013 @ 02:03:08 #253
306949 dude1986
Always bored...
pi_129277943
Deze week even een cheesecake maken. Water loopt me in de mond als ik dit allemaal zie hier.
pi_129682550
Heeft iemand een goed gebakken kwarktaartrecept? Grapje, staat genoeg in dit topic. Maar is dat Cream of Tartar niet nog met iets anders te vervangen?

CUL / Cheesecake deel 3!

Deze leek me heerlijk, maar ik heb geen Cream of Tartar, en dat lijkt heel moeilijk te krijgen bij ons. :{
pi_129682811
quote:
0s.gif Op zondag 4 augustus 2013 16:54 schreef RenRen- het volgende:
Heeft iemand een goed gebakken kwarktaartrecept? Grapje, staat genoeg in dit topic. Maar is dat Cream of Tartar niet nog met iets anders te vervangen?

CUL / Cheesecake deel 3!

Deze leek me heerlijk, maar ik heb geen Cream of Tartar, en dat lijkt heel moeilijk te krijgen bij ons. :{
ik zou het gewoon weglaten en anders is het vaak wel te vinden bij de toko.
pi_129682845
quote:
1s.gif Op zondag 4 augustus 2013 17:02 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

ik zou het gewoon weglaten en anders is het vaak wel te vinden bij de toko.
Ik zal morgen eens kijken bij een toko of twee, maar meen me niet het ooit gezien te hebben. Proberen kan geen kwaad, thanks
  zondag 4 augustus 2013 @ 17:04:13 #257
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_129682881
quote:
0s.gif Op zondag 4 augustus 2013 17:03 schreef RenRen- het volgende:

[..]

Ik zal morgen eens kijken bij een toko of twee, maar meen me niet het ooit gezien te hebben. Proberen kan geen kwaad, thanks
http://www.okokorecepten.(...)/new-york-cheesecake geen gedoe, overheerlijk
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_129685258
Deze is makkelijk te bereiden en zó lekker!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 10 augustus 2013 @ 01:46:30 #259
306949 dude1986
Always bored...
pi_129888533
Cheesecake in de oven :)
Marty's recept, wel meer roomkaas gebruikt (700 ipv 500 gram)



edit:

yeah! geen cracks, ondanks op 200 (10 minuten) en toen 160 graden (50 minuten) gebakken. ben benieuwd hoe hij morgen gaat smaken.



[ Bericht 45% gewijzigd door dude1986 op 10-08-2013 03:07:49 ]
  zaterdag 10 augustus 2013 @ 01:50:32 #260
306949 dude1986
Always bored...
pi_129888627
w
quote:
0s.gif Op zondag 4 augustus 2013 18:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Deze is makkelijk te bereiden en zó lekker!
wow ziet er idd goed uit. Alleen hebben we die cream hier wss niet. ziet er dikker uit. jummie
pi_129936797
ik had laatst minicheesecakjes gemaakt (in muffinvormpjes).. maar dan met de zuivelspread/smeerkaas euroshopper AH... vond de kaasgehalte toch nog overheersen.. dat zurige/zoutige.. is dit normaal..?

Of was dat niet geschikt voor een cheesecake
  zondag 11 augustus 2013 @ 15:43:56 #262
306949 dude1986
Always bored...
pi_129939202
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2013 14:43 schreef Sandous het volgende:
ik had laatst minicheesecakjes gemaakt (in muffinvormpjes).. maar dan met de zuivelspread/smeerkaas euroshopper AH... vond de kaasgehalte toch nog overheersen.. dat zurige/zoutige.. is dit normaal..?

Of was dat niet geschikt voor een cheesecake
Hoeveel gram kaas had je en hoeveel gram suiker?
pi_129940244
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2013 14:43 schreef Sandous het volgende:
ik had laatst minicheesecakjes gemaakt (in muffinvormpjes).. maar dan met de zuivelspread/smeerkaas euroshopper AH... vond de kaasgehalte toch nog overheersen.. dat zurige/zoutige.. is dit normaal..?

Of was dat niet geschikt voor een cheesecake
smeerkaas? Zolang het naturel roomkaas is kan je het gebruiken voor cheesecake. Philadelphia zeg maar.
pi_129941614
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2013 14:43 schreef Sandous het volgende:
ik had laatst minicheesecakjes gemaakt (in muffinvormpjes).. maar dan met de zuivelspread/smeerkaas euroshopper AH... vond de kaasgehalte toch nog overheersen.. dat zurige/zoutige.. is dit normaal..?

Of was dat niet geschikt voor een cheesecake
toch geen smeerkaas hoop ik? gewoon roomkaas gebruiken, au naturel
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_129942093


deze gebruikt, roomkaas philedelpia was er niet meer (naturel) wel met kruiden enzo :(

Ik ga zo even kijken naar hoeveel suiker en hoeveel kaas
pi_129945394
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2013 16:34 schreef Sandous het volgende:
[ afbeelding ]

deze gebruikt, roomkaas philedelpia was er niet meer (naturel) wel met kruiden enzo :(

Ik ga zo even kijken naar hoeveel suiker en hoeveel kaas
Lijkt me prima om te gebruiken. Wat was je recept?
pi_129950231
Oeh heeft iemand nog een goed (uitgeprobeerd) recept voor chocoladecheesecake? :) Wil ik binnenkort namelijk eens maken.
  maandag 12 augustus 2013 @ 23:09:47 #268
378192 -mandy-
I am who I am
pi_129999730
Nog niet uitgeprobeerd maar deze ga ik eerdaags maken: cheesecake met witte chocolade.

http://www.lekkerensimpel.com/2013/06/21/cheesecake-met-witte-chocolade/
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
pi_130232083
quote:
0s.gif Op zondag 11 augustus 2013 14:43 schreef Sandous het volgende:
ik had laatst minicheesecakjes gemaakt (in muffinvormpjes).. maar dan met de zuivelspread/smeerkaas euroshopper AH... vond de kaasgehalte toch nog overheersen.. dat zurige/zoutige.. is dit normaal..?

Of was dat niet geschikt voor een cheesecake
Hier hetzelfde probleem. Weet niet meer welk recept ik van internet heb geplukt. Maar heb het gewoon met philledelpia gemaakt en ik vindt m echt te zurig. Manlief vondt hem wel lekker dus ik dacht, mischien hou ik wel gewoon niet van cheesecake. Weet dus ook niet hoe hij hoort te smaken
  maandag 19 augustus 2013 @ 12:33:08 #270
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_130232422
Een heeeel klein beetje zurig hoort hij wel te smaken met echte roomkaas. Maar het mag natuurlijk niet overheersen.
pi_130232715
ik had gehoopt dat hij wat zoeter zou zijn.
zal het nog eens met een ander recept proberen..tips iemand?
  maandag 19 augustus 2013 @ 12:44:32 #272
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_130232810
Een au bain marie gesmolten reep witte chocolade door het roomkaasmengsel? Extra schepje suiker of wat honing erdoor?
pi_130233552
ja zou kunnen ja..denk dan dat ik voor de eerste optie ga :9
  maandag 19 augustus 2013 @ 13:10:47 #274
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_130233610
Dat is heel lekker :9 ik gebruik een reep van 75 gram maar ik zou dan een grotere pakken gezien jouw wat sterkere voorkeur voor zoet :+
pi_130234095
:D ja en niet tegen mijn man zeggen anders begint ie te zeuren dat hij geen chocola er in wilt :P
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')