Oeh, 65 cent maar? Hier bij de Coop zijn ze 99 cent, waar haal jij die roomkaas dan?quote:Op maandag 1 oktober 2012 14:47 schreef Bortecinem het volgende:
Hoe duur zijn die bakjes? Ik heb altijd 300 gram nodig en in die bakjes zit altijd net te weinig waardoor ik er twee moet kopen en wat dan overblijft word uiteindelijk weggegooid omdat toch niemand dat opeet. Die kleine 100 gram pakjes van Mon Chou kosten 65 cent p.s. En ik heb precies genoeg.
Oh en er staat een wortel cheesecake op te stijven in de koelkast, gemaakt met Mon Chou.
Bij Lidl zijn ze uit de koeling 69 ctquote:Op maandag 1 oktober 2012 18:47 schreef Taartje het volgende:
[..]
Oeh, 65 cent maar? Hier bij de Coop zijn ze 99 cent, waar haal jij die roomkaas dan?
Nu vraag ik mij af of ik wel goed zit. Ik weet iig wel dat het een hele lange tijd 99 cent was, maar dat ze het later hebben verlaagd - naar, ik meen, iets van 65 cent was. Ik heb even de Plus website gecheckt maar daar staat 'ie nog steeds voor 99 cent. Misschien zit ik er toch naast? Morgen maar eens kijken.quote:Op maandag 1 oktober 2012 18:47 schreef Taartje het volgende:
[..]
Oeh, 65 cent maar? Hier bij de Coop zijn ze 99 cent, waar haal jij die roomkaas dan?
Klopt. Erg lekker.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 19:47 schreef robuust89 het volgende:
[..]
Deze is echt geniaalHulde!_O_
Die kleurDie geur
Die smaak
Post je adres, dan stuur ik een krat bier doosje bonbons op!
[ afbeelding ]
Niet meer dan mijquote:Op zondag 14 juli 2013 19:25 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ik heb nu zoóooooooooooooo'n zin in Cheesecake dat wil je niet weten
Ik ga morgen cheesecake kopen in elk gevalquote:
Waar...? Ik wil ook kopen om te vergelijken. Ga niet zeggen Hemaquote:Op zondag 14 juli 2013 19:33 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik ga morgen cheesecake kopen in elk gevalmaken komt nog wel een keer, eerst eens
rustig dat topic lezen
Nee, warme bakkerquote:Op zondag 14 juli 2013 19:38 schreef Che_ het volgende:
[..]
Waar...? Ik wil ook kopen om te vergelijken. Ga niet zeggen Hema
In omgeving Amsterdam moet toch wel ergens te koop zijnquote:Op zondag 14 juli 2013 19:40 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Nee, warme bakkerik zal even kijken morgen, als het lekker is zet ik hier wel neer waar
ik het gekocht heb, als het niet lekker was ook
Kiek dan!quote:Op zondag 14 juli 2013 19:42 schreef Che_ het volgende:
[..]
In omgeving Amsterdam moet toch wel ergens te koop zijn. Anders open ik gewoon franchise
Is dat die ekte ekte us shit?quote:Op zondag 14 juli 2013 19:45 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Kiek dan!
http://www.yelp.nl/search(...)dam%2C+Noord-Holland
adresjes zat!
Géén idee, ik ga gewoon ergens een paar stukkies halenquote:Op zondag 14 juli 2013 19:47 schreef Che_ het volgende:
[..]
Is dat die ekte ekte us shit?
bij B&J's ook...
Ok, morgen kan ik dus een complete top5 lijst van je verwachten incl. beoordeling van smaak met details en al. Alvast bedankt!quote:Op zondag 14 juli 2013 19:49 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Géén idee, ik ga gewoon ergens een paar stukkies halen![]()
als ze veel sterren hebben zal het wel goed zijn
Maakt niet uit, gaan beide over Che_esecake.quote:Op zondag 14 juli 2013 19:50 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
we zitten in het verkeerde topic, ik dacht dat we in dat andere topic zaten
![]()
Thanks, ga ik proberen.quote:Op zondag 14 juli 2013 19:51 schreef Caithlinn het volgende:
De cheesecake van de Bakkerswinkel moet je proberen, das de ekte ekte
K heb nooit een barst in de cheesecake gehad. ik bak hem sowieso lang op laag temperatuur ( volgens mij 1,5 uur op 100 of 120 graden zo uit mijn hoofd) en als t klaar is laat ik hem stap voor stap afvkoelen : k doe eerst de deur van de oven open en laat de taart een tijdje zo staan voordat ik hem uit de oven haal om hem vervolgens op t aanrecht verder af te laten koelen .quote:Op maandag 21 november 2011 12:08 schreef Bleie het volgende:
Had ik dus toch maar die cheesecake gemaakt zaterdag, belde m'n schoonouders zondag af vanwege de mist... Dus nu moeten we hem zelf opeten. Heb een deel maar ingevroren, benieuwd of dat goed gaat.
Hij is wel weer erg lekker, maar ook deze keer kwam er een barst in. Volgens mij pas bij het afkoelen (in de oven, ik draai alleen de oven uit, en doe verder niets). Hoe kan ik dat voorkomen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |