quote:Op zondag 27 maart 2011 22:30 schreef macferret het volgende:
druppels ingekookt frambozensap en dan met een sateprikker, spoortjes erin trekken.
Deze had ik vandaag voor een verjaardag gemaakt
limoen met witte chocolade erin verwerkt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze toch? http://www.donnahay.com.au/recipes/classic-baked-cheesecakequote:Op zondag 28 augustus 2011 13:06 schreef Tezz het volgende:
Joehoe! Er staat een cheesecake af te koelen op mijn aanrecht.... Vorige week was Donna Hay te gast bij Masterchef en ze maakte in een handomdraai een klassieke double baked cheesecake en ik dacht: dat kan ik vast ook wel!
Nu wil ik eigenlijk een topping maken van mooie glanzende zoete schijfjes citroen. Maar hoe moet dat? Citroenschijfjes opzetten met wat suiker? Ook water er bij? En hoe krijg ik ze mooi glanzend? Heeft er iemand tips voor mij................
Jep dat was ie. Mijn mengsel was ook erg vloeibaar toen ik het in de vorm goot (niet zo 'vast' als anders), maar de aangegeven bak- en rusttijd was prima.quote:Op zondag 28 augustus 2011 20:24 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Deze toch? http://www.donnahay.com.au/recipes/classic-baked-cheesecake
Heb ik ook gemaakt. Mengsel was te vloeibaar bij wel. Dus iets langer in de over gelaten.
Uiteindelijk was het wel lekker.
Deze is echt geniaalquote:Op maandag 21 mei 2007 17:08 schreef Marty het volgende:
Deze cheesecake maak ik altijd.![]()
![]()
En elke keer vragen mensen om het recept omdat hij zo lekker is.
Een echte cheesecake hoor je met Philadelphia te maken.
New York Cheesecake:
-Le recept-
Ziet er goed uit. Mag ik je recept van de frambozensaus?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:07 schreef md89 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze van de week gemaakt..mini cheesecake met frambozensaus.Had wat netter gekund maar had nogal haast dus ze zijn een beetje ongelijk. Verder wel lekker!
Ik gebruik een Amerikaans recept dus daar werken ze met cups enz. Als je die niet thuis hebt kun je ook via Google even de hoeveelheid omrekenen.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:08 schreef dude1986 het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Mag ik je recept van de frambozensaus?
tnxxquote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:24 schreef md89 het volgende:
[..]
Ik gebruik een Amerikaans recept dus daar werken ze met cups enz. Als je die niet thuis hebt kun je ook via Google even de hoeveelheid omrekenen.
2 cups frambozen (verse of diepvries)
1/4 cup suiker (Ik doe zelf altijd wat minder want ik hou niet zo van dat zoete)
2 tablespoons vers geperst sinaasappelsap
2 tablespoons maizena
1/2 cup water
- Het water met de maizena mengen.
- In een pannetje op het vuur de frambozen, suiker, sinaasappelsap en water/maizena mengen. - Ongeveer 5 minuten op het vuur laten terwijl je blijft roeren tot je de gewenste dikte ontstaat.
- Eventueel door een zeef halen als je de pitjes er niet in wil.
Heel simpel maar met de cheesecake erbij erg lekker!
quote:Op zaterdag 26 maart 2011 20:43 schreef macferret het volgende:
nou vooruit dan maar,
2 die ik pas gemaakt heb
Guinness chocolade cheesecake
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De witte chocolade cheesecake aan het begin is heerlijk en hier nog nooit mislukt!quote:Op woensdag 21 september 2011 00:39 schreef stoeltafel het volgende:
Wil morgen mijn eerste cheesecake maken. Eet vaak cheesecake op vakamtie en wil nu eens mijn vriendin verrassen alleen weet iemand een leuk recept? Er is zoveel keus. Wil het vooral niet te moeilijk maken de eerste keer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |