abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 8 maart 2011 @ 00:49:34 #151
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93800140
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2011 19:16 schreef megamandy het volgende:
Ik was zo aan het hopen op een dwdd-fragment van Je bent een bierdrinker? Dan scheiden hier onze wegen. Om te vervolgen met een mede mogelijk gemaakt door Grolsch reclame :7
_O-

is wel bij uitzending gemist
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_93800172
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 00:24 schreef roos85 het volgende:

[..]

bedoel je die Canadees die het over dolfijnensperma had?
Omar was het toch :D

Al die culthelden van vorig jaar en nu hebben we alleen van die losers. ;(
  dinsdag 8 maart 2011 @ 08:23:41 #153
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_93804196
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 00:32 schreef wonderer het volgende:
Ben ik trouwens de enige die het grappig vindt dat een neger zo'n Oostblok naam heeft?
Ik had inderdaad wel een ander type persoon verwacht met die naam :P
pi_93804292
quote:
Op dinsdag 8 maart 2011 00:50 schreef Djokotron het volgende:

[..]

Omar was het toch :D

Al die culthelden van vorig jaar en nu hebben we alleen van die losers. ;(
Ze moeten zich nog ontpoppen, wacht maar ;)
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
  dinsdag 8 maart 2011 @ 10:48:24 #155
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93807199
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 08:33 schreef Sideshowbobbie het volgende:

[..]

Ze moeten zich nog ontpoppen, wacht maar ;)
alleen een nieuwe vrouwlijke Rico :'), geef mij nog naar een nieuwe Pascal :P
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2011 @ 12:02:09 #156
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93809472
Wat een kut programma zeg.
Wedstrijdje doen om bij mijn oude werkgever in de keuken te staan. Serieus.. Restaurant Bridges, voorheen Cafe Roux, in The Grand heeft zoveel personeel tekort dat ze elke randdebiel aannemen die solliciteert. In de tijd dat ik daar werkte nam m'n chef 2 Polen en een Italiaan aan zonder keuken ervaring.
En dan zwijg ik nog over de abnormale werktijden. Ikw erkte van 10 's ochtends tot plus min 11 uur 's avonds.
Kutbedrijf.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 12:09:37 #157
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93809686
vlees stoven in nog geen uur :') beetje rare opdracht
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_93813706
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 12:02 schreef WaywardOne het volgende:
Wat een kut programma zeg.
Wedstrijdje doen om bij mijn oude werkgever in de keuken te staan. Serieus.. Restaurant Bridges, voorheen Cafe Roux, in The Grand heeft zoveel personeel tekort dat ze elke randdebiel aannemen die solliciteert. In de tijd dat ik daar werkte nam m'n chef 2 Polen en een Italiaan aan zonder keuken ervaring.
En dan zwijg ik nog over de abnormale werktijden. Ikw erkte van 10 's ochtends tot plus min 11 uur 's avonds.
Kutbedrijf.
Ik ben zelf ook kok, en zou voor geen goud een baantje willen krijgen en een keuken waar je alleen maar aangenomen bent omdat je het hebt gewonnen. Denk je nou echt dat je dat respect krijgt? En dan de professionele koks, alsof die hun eigen keuken gaan verlaten voor zoiets, of die aan de andere kant van het land wonen.
pi_93814376
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 12:02 schreef WaywardOne het volgende:
Wat een kut programma zeg.
Wedstrijdje doen om bij mijn oude werkgever in de keuken te staan. Serieus.. Restaurant Bridges, voorheen Cafe Roux, in The Grand heeft zoveel personeel tekort dat ze elke randdebiel aannemen die solliciteert. In de tijd dat ik daar werkte nam m'n chef 2 Polen en een Italiaan aan zonder keuken ervaring.
En dan zwijg ik nog over de abnormale werktijden. Ikw erkte van 10 's ochtends tot plus min 11 uur 's avonds.
Kutbedrijf.
Dus omdat bij jou de prijs niet in de smaak ( :D ) valt, is het een kutprogramma? Tja, afgelopen seizoen was de hoofdprijs ook een :') waard, maar dat maakte het programma an sich niet minder leuk.
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:36:53 #160
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93814581
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:14 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:

[..]

Ik ben zelf ook kok, en zou voor geen goud een baantje willen krijgen en een keuken waar je alleen maar aangenomen bent omdat je het hebt gewonnen. Denk je nou echt dat je dat respect krijgt? En dan de professionele koks, alsof die hun eigen keuken gaan verlaten voor zoiets, of die aan de andere kant van het land wonen.
Je moet je respect daar verdienen. Bij het kleinste foutje wordt je helemaal verrot gescholden. Er is nu een andere chef, een Fransman, toen ik daar zat was het een Engelsman, Andrew Gaskell, je ziet hem op tv in dat korte stukje de orders rond schreeuwen. Da's echt een bloedhond eerste klasse. Je kan ongeloofelijk veel leren en ervaring opdoen daar, heb ik ook gedaan, heb er 2 jaar gewerkt maar zou er voor geen goud naar terug gaan.

En dan lach ik me helemaal krom om van die 48 jarige hobby koks die aan dat programma meedoen :') Die houden het daar geen dag vol. Mensen weten serieus niet waar ze aan beginnen op die leeftijd.

Degene die topchef 2011 wint en daar komt te werken als chef de partie gaat het heel erg moeilijk krijgen. Als je niet tegen een schreeuwende chef kan... Stop dan nu maar :)
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:38:31 #161
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93814641
quote:
4s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:32 schreef Sideshowbobbie het volgende:

[..]

Dus omdat bij jou de prijs niet in de smaak ( :D ) valt, is het een kutprogramma? Tja, afgelopen seizoen was de hoofdprijs ook een :') waard, maar dat maakte het programma an sich niet minder leuk.
Nou kut programma is dan misschien een beetje overdreven. Maar net wat Kapitein_Schavuit zegt, als je daar een werkplek WINT wordt het echt kut voor je. Je kan er beter gewoon solliciteren, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk toch wel aangenomen en start je met meer respect dan dat je er aan je handje wordt binnen gebracht.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:39:41 #162
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93814682
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:36 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Je moet je respect daar verdienen. Bij het kleinste foutje wordt je helemaal verrot gescholden. Er is nu een andere chef, een Fransman, toen ik daar zat was het een Engelsman, Andrew Gaskell, je ziet hem op tv in dat korte stukje de orders rond schreeuwen. Da's echt een bloedhond eerste klasse. Je kan ongeloofelijk veel leren en ervaring opdoen daar, heb ik ook gedaan, heb er 2 jaar gewerkt maar zou er voor geen goud naar terug gaan.
Je oude chef probeerde Gordon Ramsay na te doen? :P

quote:
En dan lach ik me helemaal krom om van die 48 jarige hobby koks die aan dat programma meedoen :') Die houden het daar geen dag vol. Mensen weten serieus niet waar ze aan beginnen op die leeftijd.
die gaan het sowieso niet redden, ik verwacht wel dat er afgestudeerd kok wint
quote:
Degene die topchef 2011 wint en daar komt te werken als chef de partie gaat het heel erg moeilijk krijgen. Als je niet tegen een schreeuwende chef kan... Stop dan nu maar :)
wat is eigenlijk een chef de partie ? :@
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_93814725
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:38 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Nou kut programma is dan misschien een beetje overdreven. Maar net wat Kapitein_Schavuit zegt, als je daar een werkplek WINT wordt het echt kut voor je. Je kan er beter gewoon solliciteren, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk toch wel aangenomen.
Dat geloof ik verders ook wel hoor, maar ik denk dat er sowieso geen amateurkok gaat winnen (naast feit dat er sowieso al minder amateurs zijn te vinden dit seizoen)
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
pi_93814754
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:39 schreef roos85 het volgende:

wat is eigenlijk een chef de partie ? :@
Die gaat over feestjes en partijen? :D

http://nl.wikipedia.org/wiki/Chef_de_partie
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:43:24 #165
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93814815
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:39 schreef roos85 het volgende:

[..]

Je oude chef probeerde Gordon Ramsay na te doen? :P

[..]

die gaan het sowieso niet redden, ik verwacht wel dat er afgestudeerd kok wint

[..]

wat is eigenlijk een chef de partie ? :@
Mijn oude chef Gordon Ramsay na doen? Ehm.. Ze hebben dezelfde leermeester gehad, Albert Roux, daar zullen ze het allebei wel van hebben :9 Die Albert Roux kan der op z'n oude leeftijd ook nog wat van, die kwam eens in de 3 maanden langs. Kwam ie in de keuken staan 's avonds. Als ie iets niet goed vond kreeg je een tik met z'n wandelstok :9

Chef de Partie is eigenlijk een afdelingshoofd. Denk dat ik het zo wel kan zeggen. Een zelfstandig werkend kok die de leiding heeft over zijn deel van een keuken.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:44:35 #166
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93814857
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:40 schreef Sideshowbobbie het volgende:

[..]

Dat geloof ik verders ook wel hoor, maar ik denk dat er sowieso geen amateurkok gaat winnen (naast feit dat er sowieso al minder amateurs zijn te vinden dit seizoen)
Als ik zie hoe die afgestudeerde koks daar af en toe staan te prutsen... :') Ach, het is leuke televisie op sommige momenten.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
pi_93814909
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:44 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Als ik zie hoe die afgestudeerde koks daar af en toe staan te prutsen... :') Ach, het is leuke televisie op sommige momenten.
Daarom is het dus een leuk programma :D
Op woensdag 21 maart 2012 19:42 schreef Drassss het volgende:
Ben ik de enige die steeds Sideboobie leest ipv van Sideshowbobbie
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:47:13 #168
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93814952
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:43 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Mijn oude chef Gordon Ramsay na doen? Ehm.. Ze hebben dezelfde leermeester gehad, Albert Roux, daar zullen ze het allebei wel van hebben :9 Die Albert Roux kan der op z'n oude leeftijd ook nog wat van, die kwam eens in de 3 maanden langs. Kwam ie in de keuken staan 's avonds. Als ie iets niet goed vond kreeg je een tik met z'n wandelstok :9
dat verklaard een hoop :P

quote:
Chef de Partie is eigenlijk een afdelingshoofd. Denk dat ik het zo wel kan zeggen. Een zelfstandig werkend kok die de leiding heeft over zijn deel van een keuken.
oke dankje :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:47:25 #169
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93814965
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:46 schreef Sideshowbobbie het volgende:

[..]

Daarom is het dus een leuk programma :D
Met een klote hoofdprijs. Vind ik dan.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:48:15 #170
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93814999
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:44 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Als ik zie hoe die afgestudeerde koks daar af en toe staan te prutsen... :') Ach, het is leuke televisie op sommige momenten.
dat maakt het wel leuk, vooral dat ze met sommige opdrachten moeilijk denken (bijv toen met die lasange van groenten)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:49:27 #171
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93815032
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:48 schreef roos85 het volgende:

[..]

dat maakt het wel leuk, vooral dat ze met sommige opdrachten moeilijk denken (bijv toen met die lasange van groenten)
Inderdaad, want in een lasagne ''MOET'' pasta :')
I feel you in the wind, you guide me constantly.
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:51:19 #172
300082 roos85
JUICHEN!
pi_93815110
quote:
12s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:49 schreef WaywardOne het volgende:

[..]

Inderdaad, want in een lasagne ''MOET'' pasta :')
dat ja _O- ik had als bladen iets van pompoen of aubergine gepakt, niet dat ik er veel verstand heb.. maar ik had daar geen verse pasta staan maken
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2011 @ 14:54:44 #173
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93815242
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 14:51 schreef roos85 het volgende:

[..]

dat ja _O- ik had als bladen iets van pompoen of aubergine gepakt, niet dat ik er veel verstand heb.. maar ik had daar geen verse pasta staan maken
En dat met die stoofschotel, daar moest een zuurtje bij.
Iedereen atjar. Haha!
En wat die pasta betreft, dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik die opdracht hoorde.
Groente lasagne? Mooi, no way dat ik daar pasta voor zou gaan draaien :')
I feel you in the wind, you guide me constantly.
pi_93816595
Ehm, een afgestudeerd kok? Wat is dat voor onzin? Een gediplomeerd kok, soît, maar aan welke universiteit kan ik als kok afstuderen? :?
  dinsdag 8 maart 2011 @ 15:33:28 #175
299622 WaywardOne
You still live in me.
pi_93816770
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2011 15:29 schreef k_man het volgende:
Ehm, een afgestudeerd kok? Wat is dat voor onzin? Een gediplomeerd kok, soît, maar aan welke universiteit kan ik als kok afstuderen? :?
Ja dat staat constant op tv. Maar je hebt inderdaad gelijk, het is gediplomeerd.
I feel you in the wind, you guide me constantly.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')