De belangrijkste vraag: "Do we appreciate talent in an unexpected context". Het antwoord is dus "nee". Of eigenlijk is het antwoord dat het dus gewoon afhangt van de context. Maar dat is eigenlijk iets dat iedereen wel weet.quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:11 schreef Etcetera het volgende:
LezenHet is een lange lap, maar hij is wél goed
[ afbeelding ]
Af en toe oude jenever vind ik wel aardig, maar echt fan ben ik niet.quote:Op woensdag 2 maart 2011 17:55 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
![]()
Had jij nou trouwens wel of niet iets met jenever? Er is een jaarlijkse jeneverfestival in Schiedam. Ook dit jaar weer, op zaterdag 12 en zondag 13 maart.
Tadaa, onze eigenste Rick v/d Linden on keys:quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:18 schreef iamredleader het volgende:
[..]
Gelezen, en ik stop vaak bij echte muzikanten. Heb in Stuttgart een keer 10 minuten ademloos geluisterd naar een accordeon-uitvoering van J.S. Bach's Toccata in fugue. Die was echt fenomenaal
quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:28 schreef TradeMarkie het volgende:
Volgens mij had ik hier een paar weken terug ook iets geroepen over een docent die me beschuldigde van het kopieren van andermans werk toch?
Vanmiddag mocht ik even langskomen, waarna meneer best wel een beetje door het stof ging en m'n werk nu alsnog heeft geaccepteerd
quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:28 schreef TradeMarkie het volgende:
Volgens mij had ik hier een paar weken terug ook iets geroepen over een docent die me beschuldigde van het kopieren van andermans werk toch?
Vanmiddag mocht ik even langskomen, waarna meneer best wel een beetje door het stof ging en m'n werk nu alsnog heeft geaccepteerd
Heel fijn. Maar waarom bespreekt hij zoiets met de klas??quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:32 schreef TradeMarkie het volgende:
Hij was nogal geschrokken van mijn reactie toendertijd en heeft het 2 weken geleden, toen ik op vakantie was, eens besproken met de rest van de klas. Degenen die mijn werk dus hadden gekopieerd hebben mij vrijgepleit, daar was ik ook wel blij mee
Omdat hij misschien toch ook wel het idee had dat ie fout zat en er een aantal mensen in de klas zitten die weten hoe het verhaal in elkaar zit?quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:33 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Heel fijn. Maar waarom bespreekt hij zoiets met de klas??
wat goedquote:Op woensdag 2 maart 2011 20:36 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
Omdat hij misschien toch ook wel het idee had dat ie fout zat en er een aantal mensen in de klas zitten die weten hoe het verhaal in elkaar zit?
Die hebben dus verteld hoe het zit en hij is op z'n beslissing teruggekomen.
Ik ben er iig wel blij mee
vanochtend om half acht was ik de 5equote:Op woensdag 2 maart 2011 16:10 schreef Yurithemaster het volgende:
iedereen al naar de stembus geweest?
Zeker mooi verhaal.quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:11 schreef Etcetera het volgende:
LezenHet is een lange lap, maar hij is wél goed
[ afbeelding ]
nou ja mijn mama dan. voor mij.quote:
Zijn outfit is net zo episch.quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:27 schreef MadMaster het volgende:
Tadaa, onze eigenste Rick v/d Linden on keys:
![]()
Heel mooi, toont ook wel lef dat hij het eerlijk toegeeft naar jou toequote:Op woensdag 2 maart 2011 20:28 schreef TradeMarkie het volgende:
Volgens mij had ik hier een paar weken terug ook iets geroepen over een docent die me beschuldigde van het kopieren van andermans werk toch?
Vanmiddag mocht ik even langskomen, waarna meneer best wel een beetje door het stof ging en m'n werk nu alsnog heeft geaccepteerd
Ja, dat heb ik ook wel gezegd, dat ik het wel kan waarderen dat hij erop terug is gekomenquote:Op woensdag 2 maart 2011 21:04 schreef iamredleader het volgende:
[..]
Heel mooi, toont ook wel lef dat hij het eerlijk toegeeft naar jou toe
Ik heb als kind ook zo''n broek gehad.quote:
zeker, briljante uitvoeringquote:Op woensdag 2 maart 2011 20:27 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Tadaa, onze eigenste Rick v/d Linden on keys:
![]()
Ik denk dat je er nog steeds de bink mee bent op het schoolpleinquote:Op woensdag 2 maart 2011 21:08 schreef MadMaster het volgende:
Ik heb als kind ook zo''n broek gehad.
Wit met in allerlei kleuren bloemen er op.
Was je de bink mee op het schoolplein...
Daar moet je nu als jongetje eens mee proberen weg te komen.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:08 schreef MadMaster het volgende:
Ik heb als kind ook zo''n broek gehad.
Wit met in allerlei kleuren bloemen er op.
Was je de bink mee op het schoolplein...
Goede man dus.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:05 schreef TradeMarkie het volgende:
Ja, dat heb ik ook wel gezegd, dat ik het wel kan waarderen dat hij erop terug is gekomen
En hoe hebben de anderen het kunnen overnemen dan?quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:36 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
Omdat hij misschien toch ook wel het idee had dat ie fout zat en er een aantal mensen in de klas zitten die weten hoe het verhaal in elkaar zit?
Die hebben dus verteld hoe het zit en hij is op z'n beslissing teruggekomen.
Ik ben er iig wel blij mee
Doordat ik ze uitleg heb gegeven over de werking van het programma, ook aan de hand van een paar voorbeelden uit mijn berekeningen. En toen zijn ze zo stom geweest om ook de kopie van mijn werk in te leverenquote:Op woensdag 2 maart 2011 21:17 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
En hoe hebben de anderen het kunnen overnemen dan?
Maakt niet uit. Maar de truuk is dat je deeg niet te vochtig is. Dus een beetje meer bloem erbij om het droger te maken is het devies.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:20 schreef wyccie het volgende:
De mensen die wel eens crumble maken... op internet zie ik telkens andere hoeveelheden staan voor bloem, suiker en boter. Hoe weet ik nou welke ik moet hebben?
Ja dat is nogal dom van zequote:Op woensdag 2 maart 2011 21:19 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
Doordat ik ze uitleg heb gegeven over de werking van het programma, ook aan de hand van een paar voorbeelden uit mijn berekeningen. En toen zijn ze zo stom geweest om ook de kopie van mijn werk in te leveren
Heb je er 1 gewonnen?quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:50 schreef Etcetera het volgende:
Iemand geinteresseerd in een Dolce Gusto apparaatthingy?
Dat zal wel in bulk worden opgekocht.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:55 schreef Etcetera het volgende:
Nope, It's winkelinhoud wordt geveild: http://www.bva-auctions.com/news/index/1091
40 minuten ofzo?quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:14 schreef wyccie het volgende:
Allemaal 1 terabyte opslag voor > 70 euro.
De crumble staat in de oven. Op het laatst inderdaad nog maar wat bloem erbij gegooid. Lekker makkelijk om te maen. Duurt alleen best lang voor het klaar is.
Onmenselijk.quote:
Nu al 33 min. +10 min. + 30 sec grill. Nog maar eens 10 min erbij nu.quote:
Ik moest ooit zandgebak maken en volgens het recept een half uur, maar ik heb ze uiteindelijk 50-60 minuten erin gehad. Dus het ligt aan de ovenquote:Op woensdag 2 maart 2011 22:52 schreef wyccie het volgende:
[..]
Onmenselijk.
[..]
Nu al 33 min. +10 min. + 30 sec grill. Nog maar eens 10 min erbij nu.
Het wordt niet bruin, niet knapperig.
En zo moeilijk was het toch echt niet.
De crumble komt nog. Of je deeg was niet droog genoegquote:Op woensdag 2 maart 2011 22:57 schreef wyccie het volgende:
Het ligt zeker aan de oven, want de isoleerband zit los.
Maar hij was wel goed voorverwarmd, dus ik dacht dat het wel ging.
Het wordt al aardig bruin. Maar ik geloof dat er weinig 'crumble' aan is.
Heb 'm nu hoger gezet, en nog eens 8 minuten erbij.
Anders straks met de fohn de taart even uitdrogen. Moet je kijken hoe crumble 'ie dan wordt...quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:57 schreef wyccie het volgende:
Het ligt zeker aan de oven, want de isoleerband zit los.
Maar hij was wel goed voorverwarmd, dus ik dacht dat het wel ging.
Het wordt al aardig bruin. Maar ik geloof dat er weinig 'crumble' aan is.
Heb 'm nu hoger gezet, en nog eens 8 minuten erbij.
Ah, ik vroeg me al af hoe ik nou moet weten of mijn deeg nou droog of nat is....quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:58 schreef Nembrionic het volgende:
De crumble komt nog. Of je deeg was niet droog genoeg
Toen ik de oven opendeed om te kijken (want glas te vies), besloeg mijn bril.quote:Juist met dit soort dingen moet je met het oog werken
Werkt dat echt?quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:00 schreef MadMaster het volgende:
Anders straks met de fohn de taart even uitdrogen. Moet je kijken hoe crumble 'ie dan wordt...
Als het plakt, dan is het te nat. Als het bijna uit elkaar valt van droogheid, dan is het goedquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:01 schreef wyccie het volgende:
Ah, ik vroeg me al af hoe ik nou moet weten of mijn deeg nou droog of nat is....
De aanhouder wint en daarom bak ik geen taarten...quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:01 schreef wyccie het volgende:
[..]
Ah, ik vroeg me al af hoe ik nou moet weten of mijn deeg nou droog of nat is....
Echt elke keer als ik besluit eens iets te bakken mislukt het gigantisch.
[..]
Werkt dat echt?
Oh, wat gemeen.![]()
Vergeet vooral niet te melden dat je een kok in huis hebtquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:06 schreef MadMaster het volgende:
[..]
De aanhouder wint en daarom bak ik geen taarten...
Het was al droog voor ik die laatste 100 gram bloem erbij gooide. Vond het weinig versachil maken. De volgende keer doe ik wel een andere verhouding.quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:05 schreef Nembrionic het volgende:
Als het plakt, dan is het te nat. Als het bijna uit elkaar valt van droogheid, dan is het goed
Wil je nou zeggen dat je een loser bent?!quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:06 schreef MadMaster het volgende:
De aanhouder wint en daarom bak ik geen taarten...
Eerst maar eens geduld hebben. Dat is een schone zaak. En een zelfbenoemde luiaard moet toch alle geduld in de wereld hebbenquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:09 schreef wyccie het volgende:
[..]
Het was al droog voor ik die laatste 100 gram bloem erbij gooide. Vond het weinig versachil maken. De volgende keer doe ik wel een andere verhouding.
Een quiter!quote:Wil je nou zeggen dat je een loser bent?!
Als dat jouw vertaling van 'Ik bak geen taarten' is, dan wel, ja...quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:09 schreef wyccie het volgende:
[..]
Het was al droog voor ik die laatste 100 gram bloem erbij gooide. Vond het weinig versachil maken. De volgende keer doe ik wel een andere verhouding.
[..]
Wil je nou zeggen dat je een loser bent?!
Ze werkt ook op een crèche of niet?quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:14 schreef MadMaster het volgende:
Ik heb een echtgenote van wie ik het op het culinair creatief/uitvoerend gebied verlies, dus ik doe niet eens moeite.
Een quiter is niet per definitie een loser hoorquote:
Een luiaard hoeft helemaal niet geduldig te zijn.quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:10 schreef Nembrionic het volgende:
Eerst maar eens geduld hebben. Dat is een schone zaak. En een zelfbenoemde luiaard moet toch alle geduld in de wereld hebben
Eigenlijk ook wel logisch. Als alles altijd heel langzaam gaat, dan wil je natuurlijk wel eens snellerquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:18 schreef wyccie het volgende:
[..]
Een luiaard hoeft helemaal niet geduldig te zijn.
Sterker nog, ik wil altijd alles snel snel snel.
Dat is wel langquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:26 schreef wyccie het volgende:
De volgende keer dat ik weer aan bakgekte lijdt, moeten jullie me tegenhouden.
Dat ding staat er al anderhalf uur in. En het ruikt muf. Kutding.
quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:33 schreef wyccie het volgende:
De vorige keer had ik een chocoladetaart gemaakt (recept op Fok), maar had ik de slagroom doodgeklopt.
Heb uiteindelijk dat hele ding met bakvorm in de prullenbak gekiept.
Ik heb wel meer mensen nodig die voor mij mijn leven moeten regelen. Er staat nog een afwas van hier tot Tokio.quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:34 schreef Nembrionic het volgende:
Jij moet iemand zoeken die voor je kan bakken, net zoals mw MM
Daar zul je toch minder mensen voor vinden denk ikquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:37 schreef wyccie het volgende:
[..]
Ik heb wel meer mensen nodig die voor mij mijn leven moeten regelen. Er staat nog een afwas van hier tot Tokio.
En anders gooi ik er een lading vanillevla overheen.quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:38 schreef LadyBlack het volgende:
Zonde wyccie! Hopelijk smaakt ie straks wel verrukkelijk
Nee.quote:Heb je wel een goeie oven?
Als het om koken gaat niet. Geen geduld voor en geen timing. Terwijl ik de recepten kan opdreunen...quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:17 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Een quiter is niet per definitie een loser hoor
Maar volgens je eigen woorden ben je geen doorzetter
Naast het kok-zijn, bedoelde ik.quote:
Mw MM gaat voor a.s. weekend weer whisky bonbons maken. Ik vind ze heerlijk, maar wat een werk en geduld kost dat...quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:34 schreef Nembrionic het volgende:
Jij moet iemand zoeken die voor je kan bakken, net zoals mw MM
Ja bonbons waag ik me nog maar even niet aanquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:49 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Mw MM gaat voor a.s. weekend weer whisky bonbons maken. Ik vind ze heerlijk, maar wat een werk en geduld kost dat...
Respect!!!
Spullen weg moeten gooien is wel zonde. Maar ja, oefening baart kunst zeggen ze...quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:47 schreef wyccie het volgende:
Nou, vanillevla dus. Gelukkig heeft het me maar 90 cent aan roomboter gekost.
Die chocoladetaart van de vorige keer bevatte 4 repen pure chocola van 2 euro per stuk.
[..]
Naast het kok-zijn, bedoelde ik.
Yummie!quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:50 schreef wyccie het volgende:
Ik heb wel eens een bonbon-workshop gehad. Dat was leuk om te doen, maar inderdaad veel werk, geduld en timing.
Heerlijke bonbons met een vulling op smaak gemaakt met aardbeienthee.
Helaas moet dit ook weer weggegooid worden. Zelfs de vla maakt het niet beter.quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:55 schreef MadMaster het volgende:
Spullen weg moeten gooien is wel zonde.
Waarschijnlijk was je voedselcriticus voor de Michelin-gidsquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:58 schreef wyccie het volgende:
[..]
Helaas moet dit ook weer weggegooid worden. Zelfs de vla maakt het niet beter.
Ik vraag me af wat ik in een vorig leven misdaan heb.
Ik ben dat niet, daarom trek ik nog maar even een zak euroshopper kroepoek open:quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:01 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Waarschijnlijk was je voedselcriticus voor de Michelin-gids
quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:04 schreef Whiteguy het volgende:
[..]
Ik ben dat niet, daarom trek ik nog maar even een zak euroshopper kroepoek open:
[ afbeelding ]
31 ct.. moehaha
Dat iemand voor dat geld in thailand de benodigde garnalen voor me heeft opgevist.. ongelooflijk
Wie weet. Ik houd wel van eten, maar kritisch ben ik niet.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:01 schreef Nembrionic het volgende:
Waarschijnlijk was je voedselcriticus voor de Michelin-gids
Euroshopper is geweldig. Ze zetten de Engelse naam op de verpakking. En zo heb ik geleerd dat beschuit in het engels 'rusk' is.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:04 schreef Whiteguy het volgende:
Ik ben dat niet, daarom trek ik nog maar even een zak euroshopper kroepoek open:
[ afbeelding ]
31 ct.. moehaha
Dat iemand voor dat geld in thailand de benodigde garnalen voor me heeft opgevist.. ongelooflijk
Wow, ongelooflijk. Die schoften mogen ze zelf in zo'n kamertje opsluiten.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:06 schreef Nembrionic het volgende:
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)kkers-opgerold.dhtml
Ik koop ook best veel euroshopper spul.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:07 schreef wyccie het volgende:
[..]
Wie weet. Ik houd wel van eten, maar kritisch ben ik niet.
[..]
Euroshopper is geweldig. Ze zetten de Engelse naam op de verpakking. En zo heb ik geleerd dat beschuit in het engels 'rusk' is.
Bedoel meer dat je nu gestraft wordt voor je kritiek door je te laten zien hoe moelijk het isquote:Op donderdag 3 maart 2011 00:07 schreef wyccie het volgende:
[..]
Wie weet. Ik houd wel van eten, maar kritisch ben ik niet.
Zag vandaag dit stukje nog met Cohen:quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:22 schreef Nembrionic het volgende:
"Veel mensen vinden Rutte hun droompremier. Nou ja, niet iedereen, maar wel een hoop"
Precies. Alleen chips koop ik wel duur, omdat ik graag Balsamico-azijn chips of Thai Sweet Chili eet.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:11 schreef Whiteguy het volgende:
Ik koop ook best veel euroshopper spul.
Er zijn zat dingen waar er geen verschil in a-merk of euroshopper zit.
Ik bedoel, een blik mais, daar zit verder niks anders in dan mais. Ik kan me niet voorstellen dat ik verschil zou kunnen proeven met een 3x zo duur a-merk.
Dat geloof ik ook echt wel. Vind het superknap dat er zo heerlijk en mooi gekookt wordt, als ik al die programma's zie.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:16 schreef Nembrionic het volgende:
Bedoel meer dat je nu gestrafd wordt voor je kritiek door je te laten zien hoe moelijk het is
Ja, die man moet professioneel gaan puzzelen. Lekker langzaam.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:24 schreef Whiteguy het volgende:
[..]
Zag vandaag dit stukje nog met Cohen:
http://www.dumpert.nl/med(...)et_ff_niet_meer.html
Oh, misschien is Pierre Bokma dat iets voor je? Of Wilfried de Jong?quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:24 schreef wyccie het volgende:
[..]
Precies. Alleen chips koop ik wel duur, omdat ik graag Balsamico-azijn chips of Thai Sweet Chili eet.
[..]
Dat geloof ik ook echt wel. Vind het superknap dat er zo heerlijk en mooi gekookt wordt, als ik al die programma's zie.
Ik heb na het kijken van een Masterchef-aflevering het recept voor een Boeuf Bourguignon opgeslagen. What was I thinking.
Dat is een rare druif ja. Maar de mensen die haar uitspraak van vandaag racistisch vonden zijn ook niet goed wijsquote:Op donderdag 3 maart 2011 00:26 schreef Whiteguy het volgende:
Als de PVV trouwens die fleur agema zou vervangen voor een capabel persoon zouden ze nog kunnen verdubbelen IMO.
quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:26 schreef Nembrionic het volgende:
Oh, misschien is Pierre Bokma dat iets voor je? Of Wilfried de Jong?
Die gingen ook samen BB maken...dat loop uit op een kleine rampquote:
Die mensen zijn inderdaad enigszins wereldvreemd.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:27 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat is een rare druif ja. Maar de mensen die haar uitspraak van vandaag racistisch vonden zijn ook niet goed wijs
Ik wil het graag zien, maar de pc loopt telkens vast als ik de link aanklik. Hopelijk lukt het morgen wel.quote:Op donderdag 3 maart 2011 00:33 schreef Nembrionic het volgende:
Die gingen ook samen BB maken...dat loop uit op een kleine ramp
Die dachten dat het wel binnen een uurtje klaar zou zijn
http://beta.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1043787-pierre-bokma
In Enschede hadden we eerst een elektrische oven staan. Deze had een paar interessante gebreken:quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:54 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik moest ooit zandgebak maken en volgens het recept een half uur, maar ik heb ze uiteindelijk 50-60 minuten erin gehad. Dus het ligt aan de oven
En anders kun je hem altijd nog hogerr zetten
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |