quote:Op maandag 28 februari 2011 14:50 schreef Emery het volgende:
Ik heb nog Cherrytomaatjes en gorgonzola. Ga denk ik zo even een paar eieren bakken en dat daarin verwerken.
Roggebrood met gekookt ei valt in dezelfde categoriequote:Op maandag 28 februari 2011 15:06 schreef motorbloempje het volgende:
dat is de juiste omschrijving ja![]()
oh, en vanavond fajiiiiiiita's
Hmm, klinkt best lekker jaquote:Op maandag 28 februari 2011 14:49 schreef _Loki het volgende:
[..]
Kennissen van mij maken er altijd een soort schotel van, met gesmolten kaas, gekookte ham en walnoten. Niet erg voor de hand liggend maar érg lekker!
Ik las beflapquote:Op maandag 28 februari 2011 18:55 schreef Sylvana het volgende:
bieflap, krieltjes en paprika,champignons en ui
That's it? Eigenlijk gewoon dat en niet meer? Welke verhouding/hoeveelheden want dan moet ik dat ook maar 'ns maken als onze kippen weer 'ns wat eieren gaan leggenquote:Op maandag 28 februari 2011 19:29 schreef Emery het volgende:
Vier eidooiers, Parmezaanse kaas, spekjes en pasta! Ergo: Pasta Carbonara!
quote:
ipv spekjes pancetta, nog een gesnipperd uitje erbij en de eieren even laten stollen.. heerlijk!quote:Op maandag 28 februari 2011 19:29 schreef Emery het volgende:
Vier eidooiers, Parmezaanse kaas, spekjes en pasta! Ergo: Pasta Carbonara!
Òhh dat ziet er echt heel anders uit als hoe ik het gewend ben maar zal ook wel heel lekker zijn!quote:Op maandag 28 februari 2011 18:30 schreef FranticDJ het volgende:
Om ff terug te komen op de koeientong.. Ik heb geen eet-foto's maar wel van de finished product in de pan:
http://twitpic.com/44noho
Echt? Ik vind het misschien wat teveel saus, dat wel, maar als je me 100 euro toe geeft, eet ik die pan wel leegquote:Op maandag 28 februari 2011 19:37 schreef FutureFairytale het volgende:
die koeientong ziet er nog steeds verschrikkelijk uitvoor 100 euro zou ik het nog niet willen eten.
Pasta naar eigen wens, 125 gram kaas maar ik doe altijd minder. En gewoon één zo'n bakje spekblokjes. Kaas en eigeel door elkaar mixen en meteen als je de pasta hebt afgegoten alles bij elkaar gooien. Dan peper en zout naar wens en klaar.quote:Op maandag 28 februari 2011 19:33 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
That's it? Eigenlijk gewoon dat en niet meer? Welke verhouding/hoeveelheden want dan moet ik dat ook maar 'ns maken als onze kippen weer 'ns wat eieren gaan leggen...
quote:Op dinsdag 1 maart 2011 11:21 schreef FutureFairytale het volgende:
chipolatagebakje met marsepein als ontbijt
Ah, thanks you!quote:Op dinsdag 1 maart 2011 08:08 schreef Emery het volgende:
[..]
Pasta naar eigen wens, 125 gram kaas maar ik doe altijd minder. En gewoon één zo'n bakje spekblokjes. Kaas en eigeel door elkaar mixen en meteen als je de pasta hebt afgegoten alles bij elkaar gooien. Dan peper en zout naar wens en klaar.
Net een broodje hagelslag gehad en vanwege de haast koffie maar verschoven tot ik zo op school ben.
lunch werden 3 knäckebröd, een met geitenkaas, een met kipfilet, een met filet americain en een 4.5 minuten eitjequote:Op woensdag 2 maart 2011 10:50 schreef DarkElf het volgende:
Vanmiddag yoghurt met all bran, pompoenpitten, gedr. abrikozen, rozijnen.
Vanavond maak ik bifteki, aardappeltjes uit de oven met olie, citroen en oregano en een Griekse salade erbij. ( heb lekkere feta en kalamata olijven erbij)
Ja echt humor in die recepten.quote:Op woensdag 2 maart 2011 16:30 schreef DarkElf het volgende:
ah the pioneerwoman, leuk blog om te lezen ook
quote:Op woensdag 2 maart 2011 19:57 schreef krioro het volgende:
Herheri. Oftewel cassave, zoete patatten, bakbanaan, bakkeljauw en pindasaus.
Godverdomme dat ziet er lekker uit. Wat een geniale foto's ook.quote:Op woensdag 2 maart 2011 16:26 schreef Natalie78 het volgende:
Toch iets anders vanavond. Veggie & cheese bagels. Met een soepje of zoiets.
http://thepioneerwoman.co(...)veggie-cheese-bagel/![]()
heequote:Op woensdag 2 maart 2011 20:30 schreef Emery het volgende:
[..]
Godverdomme dat ziet er lekker uit. Wat een geniale foto's ook.
Ja lekker he? Moet je eens verder kijken, staan zoveel van zulke heerlijke simpele dingen. Zo maakte ik deze laatst...heerlijk! http://thepioneerwoman.com/cooking/2008/06/crash-hot-potatoes/quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:30 schreef Emery het volgende:
[..]
Godverdomme dat ziet er lekker uit. Wat een geniale foto's ook.
Uh! Zwudse guhuktbullutjus! Die zijn het lekkerst met Zweedse bruine saus.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |