abonnement Unibet Coolblue
pi_91269918

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
koei
Krioro
liesje1979
Morrisz
NelisZ
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
Misan
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91269990
Dacht dat ik al #301 was, sorry.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91270157
):O
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 17:03:55 #4
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91271103
Farmville, goh wat leuk. Ik ga ook beginnen met spelen denk ik.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 13 januari 2011 @ 17:08:02 #5
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91271290
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91271986
Ik heb de veulens ook niet, idd heel flauw dat gelurk
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91272387
En ik heb ze ook niet.
Ik heb nog wat red foals en asian foals in de aanbieding, ik verzend ze via PM dus vraag maar als je wilt :)
pi_91273887
quote:
11s.gif Op donderdag 13 januari 2011 17:28 schreef Peekies het volgende:
En ik heb ze ook niet.
Ik heb nog wat red foals en asian foals in de aanbieding, ik verzend ze via PM dus vraag maar als je wilt :)
Ik heb wel interesse in de asian veulen als je nog hebt
pi_91273917
Iemand interesse in een disco-boom? Kwam uit een seedling *O*
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91274121
Oh oh Mag ik mag ik!? :D
pi_91274243
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 17:59 schreef koei het volgende:
Iemand interesse in een disco-boom? Kwam uit een seedling *O*
ik , maar ben vast te laat *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91274411
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 17:59 schreef koei het volgende:
Iemand interesse in een disco-boom? Kwam uit een seedling *O*
Ik wil niet hebberig zijn maar als er nog eentje beschikbaar is heb ik zekers interesse
pi_91274637
Hoevaak kun je een boom eigenlijk uitdelen?
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91275424
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 18:15 schreef koei het volgende:
Hoevaak kun je een boom eigenlijk uitdelen?
1 keer
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 13 januari 2011 @ 18:41:50 #15
137173 YPrue
Message in a bottle...
pi_91275640
Pff, ik krijg nu alleen nog maar shovels uit die special deliveries, terwijl ik liever bijtjes of bouwmaterialen wil hebben. :')
The Police 08-06-2008
pi_91275738
quote:
14s.gif Op donderdag 13 januari 2011 18:36 schreef Mirjam het volgende:

[..]

1 keer
Echt maar zo weinig? Dan heb ik nog regelmatig geluk gehad met bomen... En ik heb net mijn boom aan drie mensen doorgegeven :@ Maar waarschijnlijk dat hij dan bij de andere twee mensen niet meer werkte.
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  donderdag 13 januari 2011 @ 18:45:47 #17
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91275817
_O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91276780
Pas die OP eens een keer aan...

- Pigpens kun je tegenwoordig upgraden to 40 piggies
- Voertuigen upgraden kan zelfs to 4*4 en vooral handig als je de combine bezit.

Oja, nog een leuke bijkomstigheid:

Als je je dagelijkse hoeveelheid cadeautjes pakt na het opstarten van Farmville (en cadeautjes teruggeeft), ga je daarna naar je giftlinks via je startpagina; daar staan je cadeaux nog een keer...
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
pi_91277288
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:08 schreef Daffodil31LE het volgende:
Pas die OP eens een keer aan...

- Pigpens kun je tegenwoordig upgraden to 40 piggies
- Voertuigen upgraden kan zelfs to 4*4 en vooral handig als je de combine bezit.

Oja, nog een leuke bijkomstigheid:

Als je je dagelijkse hoeveelheid cadeautjes pakt na het opstarten van Farmville (en cadeautjes teruggeeft), ga je daarna naar je giftlinks via je startpagina; daar staan je cadeaux nog een keer...
Wat let je om het zelf te doen?

En die glitch had ik tot voorkort ook, maar dat hebben ze gisteren gefixt helaas -O-
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91277452
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:19 schreef koei het volgende:

[..]

Wat let je om het zelf te doen?
Iets met "aanmelden". Geen zin om nog een account aan te maken.
quote:
En die glitch had ik tot voorkort ook, maar dat hebben ze gisteren gefixt helaas -O-
Hier werkt-ie nog steeds. Ik ben overigens blij met die meerdere-deliveries-ineens-openen-tool ;)
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
pi_91277515
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:22 schreef Daffodil31LE het volgende:

[..]

Iets met "aanmelden". Geen zin om nog een account aan te maken.

Dat is puur 1x je gebruikersnaam en wachtwoord invullen, kan hetzelfde zijn als je fok-account
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 19:27:45 #22
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91277715
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:08 schreef Daffodil31LE het volgende:
Pas die OP eens een keer aan...

- Pigpens kun je tegenwoordig upgraden to 40 piggies
- Voertuigen upgraden kan zelfs to 4*4 en vooral handig als je de combine bezit.

Oja, nog een leuke bijkomstigheid:

Als je je dagelijkse hoeveelheid cadeautjes pakt na het opstarten van Farmville (en cadeautjes teruggeeft), ga je daarna naar je giftlinks via je startpagina; daar staan je cadeaux nog een keer...
Ik voel me niet bepaald geroepen om het te doen als het op zo'n manier gezegd wordt :7
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91277834
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:27 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik voel me niet bepaald geroepen om het te doen als het op zo'n manier gezegd wordt :7
Nou, ik ook niet _O- Ik ben ontzettend wiki-bijwerk-geil normaal, maar nu vertik ik het :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  donderdag 13 januari 2011 @ 19:30:30 #24
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91277859
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:30 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Nou, ik ook niet _O- Ik ben ontzettend wiki-bijwerk-geil normaal, maar nu vertik ik het :D
Ik zou het sowieso niet gedaan hebben, :@.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:38:10 #25
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91278249
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:21 schreef Sjowhan het volgende:
Ik ook niet. Misschien dat DJ Frodo loopt te lurken? Of Edwin Saanbits? (als je die nog als buurtje hebt)
:D het zou toch wel heel erg zijn als de SaanBits of Bytes hier lopen te pikken :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 13 januari 2011 @ 19:38:57 #26
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91278294
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:38 schreef just me het volgende:

[..]

:D het zou toch wel heel erg zijn als de SaanBits of Bytes hier lopen te pikken :D
Maar je moet toch vrienden zijn om dingen te kunnen pakken, dat zijn geen vrienden van ons.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:40:13 #27
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91278371
:N écht niet!!

ik heb een eend in de aanbieding, een belted duck
http://apps.facebook.com/(...)ec7495c806737&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91278536
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:40 schreef just me het volgende:
:N écht niet!!

ik heb een eend in de aanbieding, een belted duck
http://apps.facebook.com/(...)ec7495c806737&ref=nf
Ik heb m *O* *O* *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:45:13 #29
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91278603
Ben benieuwd wat er uiteindelijk met die eenden gaat gebeuren en of de vijver uitgebreid gaat worden :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91278640
quote:
14s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:45 schreef just me het volgende:
Ben benieuwd wat er uiteindelijk met die eenden gaat gebeuren en of de vijver uitgebreid gaat worden :)
Je krijgt pulletjes die in verschillende eenden op kunnen groeien las ik O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:47:59 #31
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91278743
oe ik krijg er zelfs broedneigingen van op mijn ouwe dag ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91278776
quote:
5s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:38 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Maar je moet toch vrienden zijn om dingen te kunnen pakken, dat zijn geen vrienden van ons.
En ik vond het al gemeen toen ik die Rita uit mijn vriendenlijst gooide. Werd knettergek van dat like lik like like :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:51:09 #33
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91278905
Er zijn (te) veel van dat soort figuren, wég ermee ~O>
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91279000
Maar gebruikte ze dan ook die snagbar of niet? Ik vond het al zo raar dat ze echt alles pakte. Of zat ze gewoon 24/7 naar der koeien te kijken? :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 19:55:00 #35
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91279113
Ik denk een snagbar, kan me niet voorstellen dat iemand zoveel tijd heeft :D

24/7 naar koeien kijken, als het nou geraniums waren...
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91281613
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † donderdag 13 januari 2011 @ 20:39:10 #37
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91281827
Dank je *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91281994
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91282407
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91282654
Golden plum

En dat was het voor nu, misschien later meer. ;)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91282762
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 20:48 schreef Cat22 het volgende:
Dwarf almond
is hetzelfde als
quote:
kennelijk :D
ik wilde enkel de dwarf almond, maar werd verrast met de jackfruit :+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:00:36 #42
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91283288
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91283319
quote:
11s.gif Op donderdag 13 januari 2011 16:20 schreef just me het volgende:
Alle veulentjes waren al weg }:|
Huh, die van TJV? Ik pak er net nog 2 :?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91283321
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 20:53 schreef Mirjam het volgende:

[..]

is hetzelfde als

[..]

kennelijk :D
ik wilde enkel de dwarf almond, maar werd verrast met de jackfruit :+
Da's raar. Ik heb ze één voor één geknipt en geplakt, voor ik met een volgende seedling aan de slag ging. Maar met die bomen klopt er wel vaker iets niet bij FV. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91283415
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:02 schreef beefcake het volgende:

[..]

Huh, die van TJV? Ik pak er net nog 2 :?
_O-
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91283589
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:03 schreef TJV het volgende:

[..]

_O-
Ik heb als test de bovenste pecheron geklikt, was er ook nog! :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91283693
Zijn er dan sommigen geen vrienden? :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91283777
quote:
3s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:08 schreef TJV het volgende:
Zijn er dan sommigen geen vrienden? :')
ik kennelijk ook niet dan :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91283859
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 19:48 schreef TJV het volgende:

[..]

En ik vond het al gemeen toen ik die Rita uit mijn vriendenlijst gooide. Werd knettergek van dat like lik like like :')
Ik like ook alles wat ik pak. De een vindt het wel fijn, de ander dus niet blijkbaar. Wat moet ik nou? ;( ;) Het is zo handig om te weten waar je bent gebleven in de feed.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91283896
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:10 schreef beefcake het volgende:

[..]

Ik like ook alles wat ik pak. De een vindt het wel fijn, de ander dus niet blijkbaar. Wat moet ik nou? ;( ;) Het is zo handig om te weten waar je bent gebleven in de feed.
Een keer like klikken is prima, vijftien keer is irritant. :P
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91284227
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:11 schreef TJV het volgende:

[..]

Een keer like klikken is prima, vijftien keer is irritant. :P
En 24/7 (oftewel: elke keer dat ik op FB zit , en ik heb echt geen patroon) is ongeloofwaardig.

Bij doet FB het weer eens niet. De feed kan ik openen, maar alles wat ik aanklik wordt een foutmelding. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91284413
Sorry, volgens mij zijn de servers overbelast door alle truffels die ik vind. :P
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:27:50 #54
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91284911
Hoe staat het met die bakery coop?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:33:23 #55
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91285316
1. Bugs

2. Bugs

3. Bugs

4. Bugs

5. Bugs

6. Bugs

7. Bugs

8. Country

9. Country

10. Country

11. Country

12. Button

13. Button

14. Button

15. Button

16. Button

17. Button

18. Button

19. Button

20. Button

21. Garden

22. Garden

23. Butterfly

Maar 2 shears en 1 copper :')

24. Feather

25. Feather

26. Feather

27. Feather
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91285580
Foutmelding op foutmelding op foutmelding. :'(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91285667
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:27 schreef Harajuku. het volgende:
Hoe staat het met die bakery coop?
Ik moet even deze afmaken, die is morgen klaar. Heb je voorkeur voor eentje?
  donderdag 13 januari 2011 @ 21:38:23 #58
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91285695
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:36 schreef Cat22 het volgende:
Foutmelding op foutmelding op foutmelding. :'(
Pak een andere browser dan
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91285849
Ik heb de laatste twee van elke soort gepakt! Zonder foutmelding
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91286225
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:33 schreef Harajuku. het volgende:
1. Bugs

2. Bugs

3. Bugs

4. Bugs

5. Bugs

6. Bugs

7. Bugs

8. Country

9. Country

10. Country

11. Country

12. Button

13. Button

14. Button

15. Button

16. Button

17. Button

18. Button

19. Button

20. Button

21. Garden

22. Garden

23. Butterfly

Maar 2 shears en 1 copper :')

24. Feather

25. Feather

26. Feather

27. Feather
Ik heb een paar collections meegenomen
Thanks
pi_91286573
quote:
11s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:38 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Pak een andere browser dan
FF en Chrome bokken allebei.

Ah well.....
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91288686
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 21:33 schreef Harajuku. het volgende:
1. Bugs

2. Bugs

3. Bugs

4. Bugs

5. Bugs

6. Bugs

7. Bugs

8. Country

9. Country

10. Country

11. Country

12. Button

13. Button

14. Button

15. Button

16. Button

17. Button

18. Button

19. Button

20. Button

21. Garden

22. Garden

23. Butterfly

Maar 2 shears en 1 copper :')

24. Feather

25. Feather

26. Feather

27. Feather
vele laatsten zullen de eersten zijn O+
shears, cowbell, brass, ladybugs en beetle *;
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91288779
Ik had veel wat ik al had, maar wel veel, tnx Hara O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_91288954
Bugs http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Bugs http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Country Kitsch http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)c270c6fdc82729401fca$$ccF(NVQ.52oCPZ_UzNKZxN7r6LBZCI,WoCQk8jYap8B2nwTy4koDvJmqoO-D!s1yoksj&next=reward.php%3FfrHost%3D100001298454509%26frId%3Dc0mxzg47grkkg4o0cgwo8k0go%26frType%3DCollectionsFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
pi_91289113
pi_91289443
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 22:22 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
Ik was te laat ;<
  donderdag 13 januari 2011 @ 22:29:00 #68
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91289545
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 22:20 schreef zoejes het volgende:
Bugs http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Bugs http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Country Kitsch http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)c270c6fdc82729401fca$$ccF(NVQ.52oCPZ_UzNKZxN7r6LBZCI,WoCQk8jYap8B2nwTy4koDvJmqoO-D!s1yoksj&next=reward.php%3FfrHost%3D100001298454509%26frId%3Dc0mxzg47grkkg4o0cgwo8k0go%26frType%3DCollectionsFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Button http://apps.facebook.com/(...)&key=%7B%2Akey%2A%7D
Sorry, you can't receive a reward for your own celebration!
Matig. Van koei wel wat nog, thanks.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91290658
Nog een



En dit waren alleen mn1e en 2e try :D
pi_91292008
quote:
14s.gif Op donderdag 13 januari 2011 22:45 schreef Peekies het volgende:
Nog een

[ link | afbeelding ]

En dit waren alleen mn1e en 2e try :D
Hij was er nog, thanx
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91293528
Ik heb t eerste veulen gepakt, die asian :) tnx!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91293992
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91294489
ik heb nog 4 buren nodig, wie wil mijn buur zijn ? :)

en hoe ging het toevoegen ookalweer ?
pi_91294505
quote:
7s.gif Op donderdag 13 januari 2011 22:22 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
Woehoe, Asian had ik nog niet!!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  vrijdag 14 januari 2011 @ 08:37:46 #77
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91302557
Ik ook niet :D. En heb 'm *O*

En Crap. Is dat paardje alleen via een mystery game te krijgen? ;(

[ Bericht 28% gewijzigd door Sjowhan op 14-01-2011 09:30:13 ]
  † In Memoriam † vrijdag 14 januari 2011 @ 09:37:00 #78
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91303908
Ik heb de 2e Clydesdale, dank :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91304154
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 23:44 schreef EilandjeOnline het volgende:
ik heb nog 4 buren nodig, wie wil mijn buur zijn ? :)

en hoe ging het toevoegen ookalweer ?
jahoor :)

wat is je FB?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91304584


[ Bericht 100% gewijzigd door EilandjeOnline op 15-01-2011 09:30:26 (ik heb nu genoeg buren) ]
  vrijdag 14 januari 2011 @ 10:44:01 #81
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91306057
quote:
FarmVille will be down for maintenance on Friday, January 14th at 1:00 PM PST. We ESTIMATE this downtime will last approximately one hour. During this downtime, players will be unable to play FarmVille on Facebook, Farmville.com and on FarmVille Mobile. Wither and puppy hunger will be disabled until 24 hours after this maintenance is complete. Thank you for your patience!
edit: Mijn paardjes so far:
quote:
Appaloosa
Autumn Horse
Black Stallion
Black Pony
Blue Pony
Breton Horse
Brown Gypsy
Buckskin Horse
Cream Draft Horse
Disco pony
E-Questrion (groen)
Fjord Horse
Forest Horse
Gypsy Horse
Haflinger
New Year Horse
Nightmare
Mini candycan
Mini Stallion (wit)
Pinto
Red Horse
White Stallion


[ Bericht 35% gewijzigd door Sjowhan op 14-01-2011 11:11:01 ]
pi_91307800
quote:
4s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 10:44 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

edit: Mijn paardjes so far:

[..]

:o

hoe kom je aan al die paardjes?
en een hengst?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 14 januari 2011 @ 11:35:52 #83
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91307889
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 11:33 schreef roos85 het volgende:

[..]

:o

hoe kom je aan al die paardjes?
en een hengst?
Allemaal gekocht/gewonnen :@. Die white stallion was in een mystery game, heb daar veel geld aan verspild :') :o
pi_91309025
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 11:35 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Allemaal gekocht/gewonnen :@. Die white stallion was in een mystery game, heb daar veel geld aan verspild :') :o
oke, op die fiets :)

beetje jammer dat al die mooie beesies geld kosten :(
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 14 januari 2011 @ 12:30:08 #85
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91310114
En maar weer een nieuwe coop voor de liefhebbers :P

Petal sachet

Het word ff een andere, deze komt mij niet helemaal uit :P

Het is een energizing lotion geworden, maar ik mag geen linkje meer creeren :'(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91314424
quote:
1s.gif Op donderdag 13 januari 2011 22:27 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Ik was te laat ;<
En ik heb hem blijkbaar nog wel? :?

Eerst giftbox zien, dan geloven. :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † vrijdag 14 januari 2011 @ 14:03:08 #87
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91314676
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 12:30 schreef NelisZ het volgende:
En maar weer een nieuwe coop voor de liefhebbers :P

Het is een energizing lotion geworden, maar ik mag geen linkje meer creeren :'(
*O* over 'n half uurtje harvesten en dan doe ik mee *O*
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91314807
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 12:30 schreef NelisZ het volgende:
En maar weer een nieuwe coop voor de liefhebbers :P

Petal sachet

Het word ff een andere, deze komt mij niet helemaal uit :P

Het is een energizing lotion geworden, maar ik mag geen linkje meer creeren :'(
ik doe weer mee
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:11:55 #89
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91315066
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:06 schreef zoejes het volgende:

[..]

ik doe weer mee
Sorry ik doe niet mee, want ik zou een bakkerij coop starten.
Het is ginger snaps geworden, dus wie wil er meedoen???
http://apps.facebook.com/(...)=_feed_start_mission
pi_91315095
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:11 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]
ik heb hem meegenomen thanks
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:15:51 #92
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91315234
quote:
FarmVille will be down for maintenance on Friday, January 14th at 1:00 PM PST. We ESTIMATE this downtime will last approximately one hour. During this downtime, players will be unable to play FarmVille on Facebook, Farmville.com and on FarmVille Mobile. Wither and puppy hunger will be disabled until 24 hours after this maintenance is complete. Thank you for your patience!
Dat is dus vanavond om 10 uur onze tijd!!!
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:17:35 #93
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315299
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:06 schreef zoejes het volgende:

[..]

ik doe weer mee
Had je dan niet even kunnen melden dat ik voor jan lul zit te wachten? :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91315392
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:17 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Had je dan niet even kunnen melden dat ik voor jan lul zit te wachten? :')
Nee ik ben een bakkerij coop begonnen
Gingersnaps staat eronder dus join
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:21:19 #95
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315464
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:19 schreef zoejes het volgende:

[..]

Nee ik ben een bakkerij coop begonnen
Gingersnaps staat eronder dus join
Oh pardon.
Ik begin een coop
- Ik doe weer mee

Kwam heel anders op mij over.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91315502
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:21 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oh pardon.
Ik begin een coop
- Ik doe weer mee

Kwam heel anders op mij over.
Ja ik wou meedoen en bedacht me ineens dat ik met jou bakkerij zou doen, dus ben een coop bakkerij begonnen.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:23:05 #97
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315537
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:22 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ja ik wou meedoen en bedacht me ineens dat ik met jou bakkerij zou doen, dus ben een coop bakkerij begonnen.
Ah zodoende. Zal eens gaan kijken dan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:25:41 #98
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91315651
FB blijft wit hier, op beide accounts. :'(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:25:44 #99
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315653
Wanneer mijn FB het weer doet schijnbaar.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:25:53 #100
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315658
Lulz.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:30:16 #101
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91315850
Ik begin aan de rijst.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91316050
heeft iemand van jullie noreen van de kroft in de burenlijst?
ik heb net m'n stal geharvest, uiteraard veel posts, en ze heeft ze werkelijkwaar állemaal geliked.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:35:24 #103
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91316103
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:34 schreef Mirjam het volgende:
heeft iemand van jullie noreen van de kroft in de burenlijst?
ik heb net m'n stal geharvest, uiteraard veel posts, en ze heeft ze werkelijkwaar állemaal geliked.
Die heb ik volgens mij, is me nooit opgevallen, op welke manier dan ook.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91316162
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:34 schreef Mirjam het volgende:
heeft iemand van jullie noreen van de kroft in de burenlijst?
ik heb net m'n stal geharvest, uiteraard veel posts, en ze heeft ze werkelijkwaar állemaal geliked.
Nee die heb ik er niet tussen
pi_91316238
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:35 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die heb ik volgens mij, is me nooit opgevallen, op welke manier dan ook.
nouja, nu ineens.
normaal doet ze dat nooit
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 14:46:55 #106
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91316633
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:35 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die heb ik volgens mij, is me nooit opgevallen, op welke manier dan ook.
Dát.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 14 januari 2011 @ 15:44:13 #107
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91319456
Sjowhan. Echt. Flikker op met je 50 keer achter elkaar aan liken. :{w
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91324604
Veulentjes voor de liefhebber. Doet 'ie het niet, zijn ze op of ben je geen buurman.

Fjord
Appaloosa
Appaloosa
Snow Stallion
Percheron
Percheron
Cream Draft
Cream mini
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_91325455
Congratulations! You adopted the Appaloosa Foal!.
Danku :s)
  vrijdag 14 januari 2011 @ 17:58:11 #110
137173 YPrue
Message in a bottle...
pi_91326375
Ik heb een Cream Mini meegenomen, dank je! :)
The Police 08-06-2008
  vrijdag 14 januari 2011 @ 18:01:27 #111
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91326564
quote:
18s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 15:44 schreef Xebber het volgende:
Sjowhan. Echt. Flikker op met je 50 keer achter elkaar aan liken. :{w
:D.
Commenten is niet goed, en liken ook niet. Hmpf.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 18:03:01 #112
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91326633
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:34 schreef Mirjam het volgende:
heeft iemand van jullie noreen van de kroft in de burenlijst?
ik heb net m'n stal geharvest, uiteraard veel posts, en ze heeft ze werkelijkwaar állemaal geliked.
Als je iets post en ze doet het vrijwel direct achteraan, is het vrijwel zeker een snatchbar user.
pi_91326684
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:03 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Als je iets post en ze doet het vrijwel direct achteraan, is het vrijwel zeker een snatchbar user.
het kwam steeds in golven.
wel heel irritant
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91327080
discoball tree

geen idee waarom btw, het was een cinfetti tree seedling :')
of komen daar discoball trees uit? *kijken gaat*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 18:16:21 #115
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91327217
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:13 schreef Mirjam het volgende:
discoball tree

geen idee waarom btw, het was een cinfetti tree seedling :')
of komen daar discoball trees uit? *kijken gaat*
COrrect :+
  vrijdag 14 januari 2011 @ 18:17:58 #116
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91327304
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:01 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

:D.
Commenten is niet goed, en liken ook niet. Hmpf.
Ik heb er gewoon een hekel aan als mensen voor elk fucking gietertje gaan liken of commenten met iets nietszeggends als: "thnx".

Als mod zou je moeten weten dat je alleen inhoudelijk moet reageren. :P :+
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91327385
quote:
12s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:17 schreef Xebber het volgende:

Als mod zou je moeten weten dat je alleen inhoudelijk moet reageren. :P :+
--> :') <--
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91327538
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 14:34 schreef Mirjam het volgende:
heeft iemand van jullie noreen van de kroft in de burenlijst?
ik heb net m'n stal geharvest, uiteraard veel posts, en ze heeft ze werkelijkwaar állemaal geliked.
Ze is volgens mij erg ziek, heeft dus veel tijd om te Farmvillen.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91327567
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:13 schreef Mirjam het volgende:
discoball tree

geen idee waarom btw, het was een cinfetti tree seedling :')
of komen daar discoball trees uit? *kijken gaat*
Jaaaaaaa! Ik heb de disco ball tree !
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 19:09:46 #120
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91329722
quote:
12s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 18:17 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik heb er gewoon een hekel aan als mensen voor elk fucking gietertje gaan liken of commenten met iets nietszeggends als: "thnx".

Als mod zou je moeten weten dat je alleen inhoudelijk moet reageren. :P :+
Komt vast omdat je gelyncht wordt als je niets zegt, maar je wordt dus ook gelyncht als je wel wat zegt zo blijkt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91332199
een belted calf gevonden in mijn stal
http://apps.facebook.com/(...)c8a23ef952324&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 14 januari 2011 @ 19:51:16 #122
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91332260
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 19:09 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Komt vast omdat je gelyncht wordt als je niets zegt, maar je wordt dus ook gelyncht als je wel wat zegt zo blijkt.
Check :7

Heb wel een leuk boompje voor hier:
  vrijdag 14 januari 2011 @ 19:55:31 #123
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91332540
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 19:51 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Check :7

Heb wel een leuk boompje voor hier:
[ link | afbeelding ]
Ik heb hem *O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  vrijdag 14 januari 2011 @ 19:59:58 #124
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  vrijdag 14 januari 2011 @ 20:01:12 #125
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91332927
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 19:59 schreef Sjowhan het volgende:
En nog 1 om af te leren:
[ link | afbeelding ]
*Like*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91333725
Mocht iemand nog zo'n kauwgomballen of confettiboom hebben dan houd ik me aanbevolen!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  vrijdag 14 januari 2011 @ 20:27:50 #127
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91334662
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 20:13 schreef koei het volgende:
Mocht iemand nog zo'n kauwgomballen of confettiboom hebben dan houd ik me aanbevolen!
Confettiboom wordt een discoballtree.
Je dient dus een confetti te kopen (5FC) om die ook te gaan masteren.

Zie https://spreadsheets.goog(...)=en&authkey=CJzAzO0C voor alle bomen die nu in Farmville zijn :+
  vrijdag 14 januari 2011 @ 20:29:58 #128
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91334782
quote:
6s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 20:27 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Confettiboom wordt een discoballtree.
Je dient dus een confetti te kopen (5FC) om die ook te gaan masteren.

Zie https://spreadsheets.goog(...)=en&authkey=CJzAzO0C voor alle bomen die nu in Farmville zijn :+
Heb jij mijn DM wel gehad?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 20:58:58 #129
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91336761
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 19:09 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Komt vast omdat je gelyncht wordt als je niets zegt, maar je wordt dus ook gelyncht als je wel wat zegt zo blijkt.
Er is een verschil tussen op 20 gietertjes 20 keer op 'like' drukken en/of reageren met "thnx". Dan word je toch stapelgek van al die meldingen en mails?

Of je meent een reactie en reageert ergens incidenteel op, of je reageert gewoon niet. Mij kan 't verder niet verrotten of iemand reageert op een publicatie van me. Ik ben geen 40-jarige huisvrouw die alleen maar thuis zit en verder niks anders doet dan FV spelen en die spontaan begint te soppen op haar stoel op ieder comment die hij/zij krijgt.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91336811
:X
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:00:07 #131
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91336844
Ja ho even :D Ik ben niet voor of tegen, ik snap alleen wel waar het vandaan komt. Het gaat hier al twintig delen over mensen die niet reageren.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:08:15 #132
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91337457
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 21:00 schreef Harajuku. het volgende:
Ja ho even :D Ik ben niet voor of tegen, ik snap alleen wel waar het vandaan komt. Het gaat hier al twintig delen over mensen die niet reageren.
Ik heb 15 sneeuwpoppen:

- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"

Daarna zijn mijn Seedlings aan de beurt, zo ongeveer 25 stuks:

- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"
- "Like"

Hey! Remco heeft ook nog Bushels!

- "Like"
- "Like"
- "Like"

En een tof eitje!

- "Like"

Een verdwaalde eend!

- "Like"

Etc.

Flikker toch op, reactiegeile medespelers. :r
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_91337499
ik 'like' enkel special dingen, ik word ook knettergek van mensen die alles liken :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:10:43 #134
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91337604
Ik like lekker bijna nooit, ik ga er stiekem met van alles vandoor. So there!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91337637
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 21:10 schreef Harajuku. het volgende:
Ik like lekker bijna nooit, ik ga er stiekem met van alles vandoor. So there!
:6
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:11:18 #136
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_91337639
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 21:08 schreef Mirjam het volgende:
ik 'like' enkel special dingen, ik word ook knettergek van mensen die alles liken :')
Dat dus! Alleen als ik ergens blij mee ben wat niet vanzelfsprekend is like of comment ik. Wat kan mij 't nou schelen dat iemand 15 Watering Cans van me heeft meegenomen? Dat motiveert mij enkel om niks meer te posten om al die meldingen maar kwijt te zijn.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:14:00 #137
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91337804
Hey Sjowhan, je hoeft niet alles te liken van mij hoor.
- Okay!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 21:14:54 #138
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91337846
Opgelost, slotje.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91337932
:D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91338046
ik ging er net een topic over openen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91338397
Echt heel apart, krijg deze mededeling net bij farmville;

CONGRATULATIONS! You've helped the baby lamb find a home on your farm!

Maar ik heb het niet afgekocht en heb ook geen vrienden gevraagd om me te helpen.
Heb ik even geluk :*

Edit: Jullie mogen meegenieten van dit geluk, hierbij een lammetje;
http://apps.facebook.com/(...)A%2C5ixM33GeB&ref=nf
  † In Memoriam † vrijdag 14 januari 2011 @ 21:53:08 #142
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91340389
mag ik je bedanken O-)

en xebber, ik ben 40 plusser hè ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91342241
bugs

kitsch

kitsch

en verder inwisselen lukt me ff niet -O-
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † vrijdag 14 januari 2011 @ 22:19:53 #145
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91342296
We're doing a little maintenance work on FarmVille. We'll be back up shortly. Come back and see us.
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 14 januari 2011 @ 22:19:58 #146
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91342303
We're doing a little maintenance work on FarmVille. We'll be back up shortly. Come back and see us.

:')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91342326
lol,m anders kies ik even een moment uit om cellecties in te gaan wisselen :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 14 januari 2011 @ 22:20:24 #148
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91342334
Haha.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 14 januari 2011 @ 22:20:54 #149
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91342361
*vind ik leuk*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91342838
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 22:20 schreef Mirjam het volgende:
lol,m anders kies ik even een moment uit om cellecties in te gaan wisselen :')
gelukkig was het ook niet aangekondigd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91342911
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 22:26 schreef sbientje het volgende:

[..]

gelukkig was het ook niet aangekondigd :D
mja, ook dat, maar daar denk ik toch heul niet over na joh :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † vrijdag 14 januari 2011 @ 22:30:27 #152
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91343122
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91344896
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 17:23 schreef TJV het volgende:
Veulentjes voor de liefhebber. Doet 'ie het niet, zijn ze op of ben je geen buurman.

Fjord
Appaloosa
Appaloosa
Snow Stallion
Percheron
Percheron
Cream Draft
Cream mini
Ik heb een appaloose meegenomen thanks
pi_91345092
bij mij nog steeds down :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91345157
hier ook :)
pi_91347554
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 januari 2011 23:01 schreef Misan het volgende:
hier ook :)
hier nog steeds
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_91351262
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 15 januari 2011 @ 14:11:23 #160
163650 Greys
pi_91365358
Doet het hier nog steeds niet.
Alleen maar compleet witte pagina's.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_91366462
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † zaterdag 15 januari 2011 @ 15:18:33 #162
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91368214
Ik heb ook geholpen :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91369822
Ik heb ook geholpen
pi_91370449
He, ik sta al een tijdje gezellig in de op maar het aantal buren begint bij mij behoorlijk hoog te worden :P

Kan ik uit de op gehaald worden astu?
pi_91372281
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 16:14 schreef Morrisz het volgende:
He, ik sta al een tijdje gezellig in de op maar het aantal buren begint bij mij behoorlijk hoog te worden :P

Kan ik uit de op gehaald worden astu?
done :) moeten we de volgende keer maar weer even kopieren van de wiki :)

edit - ik pas nog even wat andere dingen aan ook
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91372527
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 17:11 schreef sbientje het volgende:

[..]

done :) moeten we de volgende keer maar weer even kopieren van de wiki :)

edit - ik pas nog even wat andere dingen aan ook
Danku! :)
pi_91372810
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zaterdag 15 januari 2011 @ 17:43:25 #168
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91373450
Ik krijg alleen maar pocket watches :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91375503
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 17:11 schreef sbientje het volgende:

[..]

done :) moeten we de volgende keer maar weer even kopieren van de wiki :)

edit - ik pas nog even wat andere dingen aan ook
Als deze OP is aangepast hoeven we niet te kopiëren van de wiki. Met de nieuw deel knop neemt hij de oude OP over.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91376262
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91377194
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 18:53 schreef Cat22 het volgende:
Regenboogeitje!
dank je wel :*
pi_91377378
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 18:36 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Als deze OP is aangepast hoeven we niet te kopiëren van de wiki. Met de nieuw deel knop neemt hij de oude OP over.
kan jij dat? :) ik heb natuurlijk geen rechten..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 15 januari 2011 @ 19:39:43 #174
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91378149
Ik wil een volgende keer ook wel uit de OP eigenlijk :@
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91378321
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 19:39 schreef just me het volgende:
Ik wil een volgende keer ook wel uit de OP eigenlijk :@
ook done
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 15 januari 2011 @ 20:16:23 #176
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91379726
dank je *)

ik wil niet onaardig zijn maar ik heb al teveel buurtjes !
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91380208
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † zaterdag 15 januari 2011 @ 20:27:49 #179
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91380228
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 20:26 schreef Mirjam het volgende:
discoball tree
dank je, daar is mijn Breadnut niets bij
http://apps.facebook.com/(...)iMWmpoQVyVoUi&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91391141
de spa-coop is klaar, ik heb meteen maar een nieuwe begonnen (aangezien starter zijn ook een lintje oplevert :D *) ).
Spring meadow candle is het geworden..
http://apps.facebook.com/(...)%293frN3gxnB-&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zondag 16 januari 2011 @ 00:10:44 #181
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91392035
Morgenochtend doe ik met je mee :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91392565
gezellig!

Kent iemand Hans Veerman? Ik zie hem vaak aanhaken bij een job, maar hij staat altijd op 0%.. van zijn feed word ik ook niet veel wijzer, behalve dat ie in een week 4 levels omhoog gegaan is.. Kan natuurlijk, daarom vraag ik het hier even..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91392831
Ik doe ook mee, heb net lilac in de grond gestopt.
Ik ken geen Hans Veerman, is wel een makkelijke manier om mee te doen en vooruitgang te boeken. Maar goed, ik zie het wel vaker gebeuren en heb besloten me er niet meer druk om te maken. Als hij het leuk spelen vind, goed. Ik denk er anders over
pi_91392914
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 00:23 schreef zoejes het volgende:
Ik doe ook mee, heb net lilac in de grond gestopt.
Ik ken geen Hans Veerman, is wel een makkelijke manier om mee te doen en vooruitgang te boeken. Maar goed, ik zie het wel vaker gebeuren en heb besloten me er niet meer druk om te maken. Als hij het leuk spelen vind, goed. Ik denk er anders over
nou goed, als iemand zo meelift, dan mik ik m gewoon uit mijn burenlijst hoor :D Buren genoeg... Kan altijd gebeuren dat je door omstandigheden niet veel bijdraagt, maar je ziet steeds dezelfde mensen in die jobs :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91392969
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 00:25 schreef sbientje het volgende:

[..]

nou goed, als iemand zo meelift, dan mik ik m gewoon uit mijn burenlijst hoor :D Buren genoeg... Kan altijd gebeuren dat je door omstandigheden niet veel bijdraagt, maar je ziet steeds dezelfde mensen in die jobs :D
Ja inderdaad, ik weet alleen niet waar ik deze kan verwijderen.
pi_91393042
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 00:26 schreef zoejes het volgende:

[..]

Ja inderdaad, ik weet alleen niet waar ik deze kan verwijderen.
bij de tab neighbors en dan remove as neighbor... en dan mik ik ze ook van mijn facebook af, dat doe je door onderaan het profiel links op iets met niet meer bevriend zijn te drukken
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91393208
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 00:27 schreef sbientje het volgende:

[..]

bij de tab neighbors en dan remove as neighbor... en dan mik ik ze ook van mijn facebook af, dat doe je door onderaan het profiel links op iets met niet meer bevriend zijn te drukken
super, weer wat geleerd. ik heb er namelijk ook zo eentje tussen zitten, moet even kijken hoe diegene ook alweer heet.
  zondag 16 januari 2011 @ 01:49:05 #188
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91396766
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 januari 2011 23:55 schreef sbientje het volgende:
de spa-coop is klaar, ik heb meteen maar een nieuwe begonnen (aangezien starter zijn ook een lintje oplevert :D *) ).
Spring meadow candle is het geworden..
http://apps.facebook.com/(...)%293frN3gxnB-&ref=nf
Dat lintje wil ik ook halen :P

Maar ik zal morgen kijken of ik nog kan aanhaken ;)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † zondag 16 januari 2011 @ 08:16:56 #189
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91400550
Bizar, ik deed mee met een coo-op, heb mijn bijdrage uiteraard geleverd en nu is ie weg :D

Mijn veldje staat vol met morning glory, dat zal er vanavond lekker blauw uitzien :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91400830
quote:
Op zondag 16 januari 2011 01:49 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Dat lintje wil ik ook halen :P

Maar ik zal morgen kijken of ik nog kan aanhaken ;)
Haha doen we toch om de beurt :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91400866
Krijgen jullie ook allemaal shovels uit special deliveries trouwens? Echt irritant!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91401862
ik ben met de beehive bezig en ik krijg wat ik wil krijgen :)
ik denk dat wanneer je een keer klikt op 'send me ..... fill in... parts' voor een barn of whatever dat de delivery box qua inhoud daar op gefocussed is
pi_91402275
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 10:41 schreef EilandjeOnline het volgende:
ik ben met de beehive bezig en ik krijg wat ik wil krijgen :)
ik denk dat wanneer je een keer klikt op 'send me ..... fill in... parts' voor een barn of whatever dat de delivery box qua inhoud daar op gefocussed is
ja, maar ik heb mijn shoveldingen al lang compleet :D Dus ik zit niet echt tew achten op meer! met de duck pond was het wel even handig maar dies al af
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 16 januari 2011 @ 11:59:13 #194
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91403786
Wow.. Ze hebben de seedlinggedoe wat veranderd, nu hoef je niet met je cursor op de seedling te staan als je er meer dan 1 hebt gepland, maar gewoon in een popup.
Gaat veel sneller :9
  zondag 16 januari 2011 @ 12:00:02 #195
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91403798
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 09:19 schreef sbientje het volgende:
Krijgen jullie ook allemaal shovels uit special deliveries trouwens? Echt irritant!
Nja, niet alleen dat. Ook stoelen, benzinekannen etc. Terwijl ik een orchard aan het bouwen ben }:|
pi_91404116
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:00 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Nja, niet alleen dat. Ook stoelen, benzinekannen etc. Terwijl ik een orchard aan het bouwen ben }:|
oh dat heb ik dan weer niet :D Ook vervelend idd
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91404125
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2011 11:59 schreef Sjowhan het volgende:
Wow.. Ze hebben de seedlinggedoe wat veranderd, nu hoef je niet met je cursor op de seedling te staan als je er meer dan 1 hebt gepland, maar gewoon in een popup.
Gaat veel sneller :9
ik plant er altijd maar 1 :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 16 januari 2011 @ 12:20:07 #198
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91404371
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 09:14 schreef sbientje het volgende:

[..]

Haha doen we toch om de beurt :)
Aangezien jullie hem al helemaal ingezaaid hebben ben ik alvast met een nieuwe begonnen, dan kunnen jullie daar zo inspringen als jullie eigen is afgerond ;)

Relaxation oil
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  zondag 16 januari 2011 @ 12:34:12 #199
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91404877
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:10 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik plant er altijd maar 1 :D
Dat deed ik, maar had er nu 8 ofzo, en geen zin om alles per stuk te doen. Het gaat gewoon zo nu veel sneller. Dank Zynga dus :9
pi_91405047
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:20 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Aangezien jullie hem al helemaal ingezaaid hebben ben ik alvast met een nieuwe begonnen, dan kunnen jullie daar zo inspringen als jullie eigen is afgerond ;)

Relaxation oil
dat duurt nog wel tot 12 uur vanavond :D maar daarna kom ik je zeker helpen :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91405242
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:20 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Aangezien jullie hem al helemaal ingezaaid hebben ben ik alvast met een nieuwe begonnen, dan kunnen jullie daar zo inspringen als jullie eigen is afgerond ;)

Relaxation oil
Ik doe mee. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91405638
Stash paintbrush

En nog 400 blackberries nodig voor de co-op.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 15:36:17 #203
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91413566
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91413760
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 15:36 schreef NelisZ het volgende:
Hazelnut tree :o
Volgende week appeltaart met hazelnoten! :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 15:42:11 #205
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91413878
Hazelnut tree :o

En nee, dat is niet dezelfde :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91414396
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 15:42 schreef NelisZ het volgende:
Hazelnut tree :o

En nee, dat is niet dezelfde :P
Dan ga ik niet klikken. :)

Goed bezig! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91417565
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:34 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Dat deed ik, maar had er nu 8 ofzo, en geen zin om alles per stuk te doen. Het gaat gewoon zo nu veel sneller. Dank Zynga dus :9
Het zou nog sneller gaan als het net zoals bij de vehicle parts was, dat je niet terug hoeft naar je gift box maar dat je door kan klikken tot je onderdelen op of niet meer nodig zijn. Maar het is al een verbetering nu!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_91418158
Zo langzamerhand leren ze het nog wel eens. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 17:32:00 #209
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91419076
Ik lach om Mooona Lisa _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91419092
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 12:43 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik doe mee. :)
die is ook al helemaal ingezaaid haha. Dan begin ik straks wel weer een nieuwe, kunnen jullie daar morgen weer aan meedoen :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 16 januari 2011 @ 17:33:07 #211
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91419149
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:32 schreef sbientje het volgende:

[..]

die is ook al helemaal ingezaaid haha. Dan begin ik straks wel weer een nieuwe, kunnen jullie daar morgen weer aan meedoen :P
Sorry!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91419225
quote:
10s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:33 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Sorry!
Ook namens mij mijn excuses. :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91419272
quote:
10s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:34 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ook namens mij mijn excuses. :@
En namens mij :@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_91419549
hahaha zo bedoelde ik het niet :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91419571
wtf heb ik ineens een vaste posticon
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91419695
quote:
13s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:41 schreef sbientje het volgende:
wtf heb ik ineens een vaste posticon
Je hebt altijd een vaste posticon :Y Maar je kan hem wijzigen door degene die je wilt aan te klikken, en dan naast de rij posticons aan te klikken dat je die als standaard wilt :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  zondag 16 januari 2011 @ 17:44:00 #217
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91419717
quote:
13s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:41 schreef sbientje het volgende:
wtf heb ik ineens een vaste posticon
Ja, dat staat daar toch als je met je muis over de PI's gaat.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 16 januari 2011 @ 17:46:47 #218
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91419855
Maar eigenlijk was het een foutje van GM. :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91420071
quote:
7s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:46 schreef Harajuku. het volgende:
Maar eigenlijk was het een foutje van GM. :').
:D _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_91420234
ik heb zeker nooit aangeklikt dat ik een andere standaard wilde... Maar ach... Het is weleens leuk, al die duimen omhoog
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91420381
quote:
10s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:54 schreef sbientje het volgende:
ik heb zeker nooit aangeklikt dat ik een andere standaard wilde... Maar ach... Het is weleens leuk, al die duimen omhoog
Tot je ergens een meelevende of geschokte reactie post. _O- Ik heb het zien gebeuren. :|W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 17:59:58 #222
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91420480
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:57 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Tot je ergens een meelevende of geschokte reactie post. _O- Ik heb het zien gebeuren. :|W
Herinner je je :D nog? _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91420661
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 17:57 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Tot je ergens een meelevende of geschokte reactie post. _O- Ik heb het zien gebeuren. :|W
ah, is je oma dood? gecondoleerd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 16 januari 2011 @ 18:05:01 #224
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91420706
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2011 18:04 schreef sbientje het volgende:

[..]

ah, is je oma dood? gecondoleerd :D
Zoiets was het inderdaad _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91421411
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2011 18:04 schreef sbientje het volgende:

[..]

ah, is je oma dood? gecondoleerd :D
Bedankt he.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91421443
Zoiets dus. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91422515
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 18:48:43 #228
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91422538
Welke is het mooist?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 16 januari 2011 @ 18:49:15 #229
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91422569
De lemon zal het wel niet zijn, helaas :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91422897
quote:
9s.gif Op zondag 16 januari 2011 18:48 schreef Harajuku. het volgende:
Welke is het mooist?
Daar ga ik geen uitspraken over doen, onze smaken schijnen te verschillen.

Hier een neutrale boom :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91423674
Ik heb die Longan tree
  † In Memoriam † zondag 16 januari 2011 @ 19:29:53 #232
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91424514
Die neutrale is zelfs weg :D

en die 2 andere ook !!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91424710
quote:
11s.gif Op zondag 16 januari 2011 19:29 schreef just me het volgende:
Die neutrale is zelfs weg :D

en die 2 andere ook !!
He shit. :( Daarom post ik er al niet teveel tegelijk, voor al die asociale snatchers.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91424722
Wats vandaag aan de hand, nieuwe mobiele layout en alles jonge!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91426388
deze is de PI wel waard ;)

country kitsch!
http://apps.facebook.com/(...)49lFRpvmNLzVf&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91426900
quote:
14s.gif Op zondag 16 januari 2011 20:06 schreef sbientje het volgende:
deze is de PI wel waard ;)

country kitsch!
http://apps.facebook.com/(...)49lFRpvmNLzVf&ref=nf
Thimble! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 16 januari 2011 @ 20:14:53 #237
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91426936
Saltshaker :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91427027
quote:
9s.gif Op zondag 16 januari 2011 20:14 schreef Harajuku. het volgende:
Saltshaker :'(
Acherrum.

:P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91427522
Zeau, 14 sneeuwpoppen klaar, de laatste ging telkens out of sync. En nu vind ik het wel goed. Met 42 watering cans per oogst moet ik die 90 seedlings ooit weg kunnen werken. Hoop ik. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91427755
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 20:24 schreef Cat22 het volgende:
Zeau, 14 sneeuwpoppen klaar, de laatste ging telkens out of sync. En nu vind ik het wel goed. Met 42 watering cans per oogst moet ik die 90 seedlings ooit weg kunnen werken. Hoop ik. _O-
Ik wil er 10 hebben, dan heb ik 30 watering cans per keer *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_91428901
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 20:27 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik wil er 10 hebben, dan heb ik 30 watering cans per keer *O*
Ik zag een aardig rijtje bij je staan. :Y Maar FV was vandaag echt aan het bokken met het toevoegen van materials, dus ik ben blij dat ik ervan ben.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91429052
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 20:41 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik zag een aardig rijtje bij je staan. :Y Maar FV was vandaag echt aan het bokken met het toevoegen van materials, dus ik ben blij dat ik ervan ben.
Ik heb er 9 bijna af, en het ging ook steeds opnieuw fout, vandaar dat ik het bij 10 laat :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  † In Memoriam † zondag 16 januari 2011 @ 22:25:01 #243
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91438201
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 00:19 schreef sbientje het volgende:
gezellig!

Kent iemand Hans Veerman? Ik zie hem vaak aanhaken bij een job, maar hij staat altijd op 0%.. van zijn feed word ik ook niet veel wijzer, behalve dat ie in een week 4 levels omhoog gegaan is.. Kan natuurlijk, daarom vraag ik het hier even..
*O* Hans Veerman joined Niels Rop's co-op farming job. It's the Relaxation Oil job.
Join their job
15 minutes ago *O* en alles was al ingezaaid :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91438587
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2011 22:25 schreef just me het volgende:

[..]

*O* Hans Veerman joined Niels Rop's co-op farming job. It's the Relaxation Oil job.
Join their job
15 minutes ago *O* en alles was al ingezaaid :D

Toch is hij niet verkeerd in het terugsturen van gifts en zo.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † zondag 16 januari 2011 @ 22:40:02 #245
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91439454
Nee klopt dat doet hij wel maar toch....

Mysterie van mijn mee-doen met de coop gisteren en er niets van kunnen terugvinden is nog niet opgelost :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91446227
de cooop is af :) ik had effe geen zin om een nieuwe te starten, dus ik haak morgen wel weer aan :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_91447156
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91452791
ik ben weer een nieuwe job begonnen!
herbal lotion :)
http://apps.facebook.com/(...)28%297kvM-cxe&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 17 januari 2011 @ 10:47:55 #249
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91453555
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 10:18 schreef sbientje het volgende:
ik ben weer een nieuwe job begonnen!
herbal lotion :)
http://apps.facebook.com/(...)28%297kvM-cxe&ref=nf
Ik doe mee ;)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 17 januari 2011 @ 11:52:26 #251
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91455752
En weer 700 items in mijn giftbox. Veel special deliveries, maar dan nog :{. Kan geen eitje oid openen, want 't is vol ;(

edit: over die snowman; via de zynga forums gelezen hoe je 'm wel kan bouwen, en dus nu weer hard bezig.
Hoe? 1 part toevoegen, en dan uit het spel gaan. Opnieuw laden, en weer een part toevoegen.
Niets sharen, want dan gaat het spel weer out-of-sync.

Handig is anders, maar het is niet anders :P

[ Bericht 40% gewijzigd door Sjowhan op 17-01-2011 13:01:41 ]
  Redactie Sport maandag 17 januari 2011 @ 14:03:57 #252
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_91461314
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_91461347
quote:
painted lady *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91465204
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 10:18 schreef sbientje het volgende:
ik ben weer een nieuwe job begonnen!
herbal lotion :)
http://apps.facebook.com/(...)28%297kvM-cxe&ref=nf
ik doe ook weer mee
  † In Memoriam † maandag 17 januari 2011 @ 17:13:05 #255
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91470898
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 17 januari 2011 @ 17:14:58 #256
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91471020
quote:
Ik heb de mango gepakt ^O^

De andere twee maar laten staan :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91471263
alles weg :P
  † In Memoriam † maandag 17 januari 2011 @ 17:21:21 #258
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91471394
Ik ga straks wel verder, eerst mijn eigen voer bereiden ):O
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † maandag 17 januari 2011 @ 21:09:02 #259
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91485619
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91486637
quote:
Ik heb het varken *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  † In Memoriam † maandag 17 januari 2011 @ 22:09:07 #261
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91489614
combizaadje van kauwgomballenboom en discoboom..
http://apps.facebook.com/(...)Lb5iMZpvhCUqV&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91489855
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2011 22:09 schreef just me het volgende:
combizaadje van kauwgomballenboom en discoboom..
http://apps.facebook.com/(...)Lb5iMZpvhCUqV&ref=nf
ik heb 'm *O*
ff kijken wat het wordt
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_91490008
een golden plum tree :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † maandag 17 januari 2011 @ 22:22:20 #264
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91490543
Das niet eerlijk!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_91491440
quote:
15s.gif Op maandag 17 januari 2011 22:22 schreef just me het volgende:
Das niet eerlijk!!
Ik weet het. ;( Ik heb de ervaring ook al gehad. Dus nu gooi ik mijn specialebomenboomgaard gewoon vol.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 18 januari 2011 @ 09:00:02 #266
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91502695
Neeeeeee. Al mijn 178 special deliveries geopend.
Wat krijg ik:
5 waterkannen
23 small cans
8 olive trees
5 starfruit
10 large cans
13 witte stoelen
1 farmcash :')
14 Ossawa Pigs
8 Old bikes
17 Tricycle Planters
8 large cans
9 Long Tail ducks
7 flower buckets
12 Owl Statue
8 Butterfly dingen
22 Jackfruit Tree

Is volgens mij niet compleet, maar fuck :(

[ Bericht 1% gewijzigd door Sjowhan op 18-01-2011 09:09:19 ]
pi_91503149
_O-

iemand zin om een nieuwe job te beginnen? anders doe ik het :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 18 januari 2011 @ 09:41:24 #268
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91503475
@Showhan, als ik dat soort meuk krijg dan verkoop ik het meteen!

Ik open nu alleen als ik iets nodig heb bij zoals als bouwen of mijn bomen water geven!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 18 januari 2011 @ 09:50:52 #269
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91503741
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 09:41 schreef just me het volgende:
@Showhan, als ik dat soort meuk krijg dan verkoop ik het meteen!

Ik open nu alleen als ik iets nodig heb bij zoals als bouwen of mijn bomen water geven!
Kreeg alles uit de special deliveries. Had per mistake alles geopend ;(.
Nu maar weer sparen voor waterkannen enzo.
pi_91504391
ik ben maar een nieuwe job begonnen, fresh sachet.. hier de link
http://apps.facebook.com/(...)%295grO9hxnB-&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 18 januari 2011 @ 10:54:59 #271
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91505571


Iemand die dit lieverdje wilt hebben? :s)
pi_91507325
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 10:54 schreef Sjowhan het volgende:
[ afbeelding ]

Iemand die dit lieverdje wilt hebben? :s)
jaaa ikikik!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 18 januari 2011 @ 11:44:22 #273
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91507376
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 11:43 schreef sbientje het volgende:

[..]

jaaa ikikik!
Zie je dm
pi_91507961
thnxx!!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 18 januari 2011 @ 12:00:15 #275
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91508025
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 10:18 schreef sbientje het volgende:
ik ben maar een nieuwe job begonnen, fresh sachet.. hier de link
http://apps.facebook.com/(...)%295grO9hxnB-&ref=nf
Ik doe weer mee ^O^
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91510937
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 10:54 schreef Sjowhan het volgende:
[ afbeelding ]

Iemand die dit lieverdje wilt hebben? :s)
Heb je nog zo'n schatje? O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 18 januari 2011 @ 13:21:06 #277
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91511134
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 13:15 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Heb je nog zo'n schatje? O+
Zie je DM! :)

Heb ook nog wat bomen (volgroeid) in de aanbieding. Eerste giller krijgt 'm.

Ponderosa Tree


Breadnut Tree


Amherstia Tree


Indian Laurel


Rainier Cherry Tree


Ornament III


Key Lime Tree


[ Bericht 0% gewijzigd door Sjowhan op 18-01-2011 16:04:01 ]
pi_91511267
Ornament! :D

En dan ben ik hebberig genoeg geweest. :@

Op zich wel een slim systeem van je, het schrikt de jattende lurkers hier af. :6 :6 :6
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91511326
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 13:21 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Zie je DM! :)

Heb ook nog wat bomen (volgroeid) in de aanbieding. Eerste giller krijgt 'm.

Ponderosa Tree
[ afbeelding ]

Breadnut Tree
[ afbeelding ]

Amherstia Tree
[ afbeelding ]

Indian Laurel
[ afbeelding ]

Rainier Cherry Tree
[ afbeelding ]

Ornament III
[ afbeelding ]

Key Lime Tree
[ afbeelding ]
Key lime *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  dinsdag 18 januari 2011 @ 13:26:44 #280
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91511364
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 13:21 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Zie je DM! :)

Heb ook nog wat bomen (volgroeid) in de aanbieding. Eerste giller krijgt 'm.

Ponderosa Tree
[ afbeelding ]

Breadnut Tree
[ afbeelding ]

Amherstia Tree
[ afbeelding ]

Indian Laurel
[ afbeelding ]

Rainier Cherry Tree
[ afbeelding ]

Ornament III
[ afbeelding ]

Key Lime Tree
[ afbeelding ]
Indian laurel? O-)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 18 januari 2011 @ 13:29:58 #281
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91511481
Alle 3 verstuurd. Geef ff aan als jullie ze hebben :+ (mag via DM).
pi_91512168
Jaaaaaaa, hebbes *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_91512197
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 13:45 schreef tombolafan het volgende:
Jaaaaaaa, hebbes *O*
Ik ook! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † dinsdag 18 januari 2011 @ 13:59:38 #284
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_91512851
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 09:50 schreef Sjowhan het volgende:

Nu maar weer sparen voor waterkannen enzo.
ik denk dat mijn sneeuwmannen bijna rijp zijn om gemolken te worden.
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 18 januari 2011 @ 14:07:51 #285
163650 Greys
pi_91513243
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 09:00 schreef Sjowhan het volgende:
Neeeeeee. Al mijn 178 special deliveries geopend.
Wat krijg ik:
5 waterkannen
23 small cans
8 olive trees
5 starfruit
10 large cans
13 witte stoelen
1 farmcash :')
14 Ossawa Pigs
8 Old bikes
17 Tricycle Planters
8 large cans
9 Long Tail ducks
7 flower buckets
12 Owl Statue
8 Butterfly dingen
22 Jackfruit Tree

Is volgens mij niet compleet, maar fuck :(
:D :X

Vooral al die witte stoelen :X
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 18 januari 2011 @ 14:09:30 #286
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_91513319
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 14:07 schreef Greys het volgende:

[..]

:D :X

Vooral al die witte stoelen :X
Ik heb binnensmonds even goed lopen vloeken. Maargoed. Ga wel weer veel special deliveries sturen, krijg ik ze waarschijnlijk ook wel terug :+
pi_91513855
Ik heb een bubble gum tree in de aanbieding!
Roep maar als u wilt.
pi_91513951
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 14:20 schreef Sientje_ het volgende:
Ik heb een bubble gum tree in de aanbieding!
Roep maar als u wilt.
Wil! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91514009
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 14:09 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Ik heb binnensmonds even goed lopen vloeken. Maargoed. Ga wel weer veel special deliveries sturen, krijg ik ze waarschijnlijk ook wel terug :+
Kan ik me voorstellen. :X Wat een puin in je gitfbox zeg!

[ Bericht 0% gewijzigd door Cat-astrophe op 18-01-2011 14:41:41 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91517870
Sjowhan, mag ik zo'n Breadnut tree en als je nog hebt, zo'n wit/rood minipaardje? :D
pi_91521623
A la Sjowhan :P


Oma's ouwe appelboom


bloedsinaasappelboom :9~


Ruby guava


Gouwe pruim


Key lime


Dwerg amandel

Roept u maar! :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Cat-astrophe op 18-01-2011 17:07:30 ]
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 18 januari 2011 @ 16:50:41 #292
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_91521659
Oooeeh, dwerg amandel??
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_91521854
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 16:50 schreef NelisZ het volgende:
Oooeeh, dwerg amandel??
Check PM (in DM doen de links het minder goed).

Ik heb al zoveel dwergjes, ruim een boomgaard vol. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91522121
Goede manier van speciale boompjes delen dit! Ik zal er vanavond ook nog een paar plaatsen hier :)

Cat, zou ik een guava mogen?
pi_91522600
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 16:58 schreef Peekies het volgende:
Goede manier van speciale boompjes delen dit! Ik zal er vanavond ook nog een paar plaatsen hier :)

Cat, zou ik een guava mogen?
Wel veel werk, maar beter dan al die bomen die hier brutaalweg worden gesnatched. Zie je PM. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91522725
Pff, ik word echt gek van al die out of syncs. Ik kan zo'n 10 dingen uit mn giftbox gebruiken, waarna ik een out of sync krijg en weer opnieuw mag beginnen -O- Eerst was het enkel met de sneeuwman, maar nu ook met gewone dingen.
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_91523428
Heeft iemand de art collectie al compleet? Wat is de beloning?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_91523948
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 17:23 schreef Kimbell het volgende:
Heeft iemand de art collectie al compleet? Wat is de beloning?
Nu je het zegt: ik heb hem compleet!

Ik las hier iets van een Moona Lisa en zag net een koe met een schildersezel langskomen. _O-
Ik ga eens in den giftbox kijken. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_91524031
Ja! Moooooona Lisa! _O-

Daar moet ik wel een plekje voor op mijn farm vinden! _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 18 januari 2011 @ 18:15:18 #300
163650 Greys
pi_91525590
Cat ik wil de bloedsinaasappelboom wel als dat kan! :Y

En ik moet nog 1x scissors voor de Moooona Lisa, dus ik ben er bijna :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 18 januari 2011 @ 18:16:47 #301
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91525644
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 17:34 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Nu je het zegt: ik heb hem compleet!

Ik las hier iets van een Moona Lisa en zag net een koe met een schildersezel langskomen. _O-
Ik ga eens in den giftbox kijken. :)
Ja, dat ik moest lachen om Moooooona Lisa maar iedereen negeerde me.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 18 januari 2011 @ 18:16:54 #302
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91525653
Oh crap!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')