Nope, van mij aan de hand van wat recepten die ik online heb gevonden over truffeltaart/ganache en wat experimenteren. Purdey deed daar weer een andere twist aan .quote:Op maandag 14 februari 2011 11:15 schreef kwakz0r het volgende:
ik heb ook zo'n recept voor truffeltaart waas 12 eieren een halve liter slagroom en een pond chocola ingaan (en wat boter, suiker en meel)... is dit recept soms ook van donna hay?
Hier is het recept van het brood: http://www.thepinkwhisk.co.uk/2011/02/cheese-onion-bread.htmlquote:Op zondag 13 februari 2011 22:01 schreef Fiorellino het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit, wat is het recept?
Joh, die vis ligt lang niet zo erg in puin als ik naar aanleiding van je post in het Wat eten we vandaag-topic had gedacht! Ik zou dit zó opeten! Ook om tien over negen 's morgens.quote:Op woensdag 16 februari 2011 21:29 schreef motorbloempje het volgende:
Ik heb wel eens betere foto's gemaakt, maar vooruit....
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dorade gevuld met rozemarijn, basilicum en knoflook, met daarbij knolselderijpuree en gestoofde venkel
Nee, koken in water is altijd makkelijker dan stomen. Egaal gaar en ze plakken niet vast.quote:Op vrijdag 18 februari 2011 11:19 schreef ColdFeet het volgende:
Leuk gevouwen, dat onthoud ik! Ik plak meestal gewoon allevier de hoeken aan elkaar, piramide-tje.
Is stomen in een mandje trouwens niet makkelijker dan koken?
Oh cool, die ga ik ook proberen te maken. Al vind ik receptenEngels altijd best lastig, maar kom er wel uitquote:Op maandag 14 februari 2011 19:32 schreef prinseszondererwt het volgende:
[..]
Hier is het recept van het brood: http://www.thepinkwhisk.co.uk/2011/02/cheese-onion-bread.html
Ohhhh dat is lekker! Maakte oma ook altijdquote:Op zaterdag 19 februari 2011 15:54 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tempeh Kering
Knapperig gefrituurde stukjes tempeh in een plakkerige, zoete, pittige, kruidige saus.
Lekker als bijgerechtje, als je het niet voor het eten al allemaal opgesnoept hebt.
Ja! had t serieus niet verwacht na mijn geklungel maar ze rijzen mooi doorquote:
nee tis even klungelen maar als je genoeg bloem gebruikt plakt het niet tijdens het knopenquote:Op donderdag 24 februari 2011 19:07 schreef Isabeau het volgende:
Ooh, wat een lief knoopbroodje, DE Heb vaak recepten gezien voor dat soort brood, maar ik denk altijd dat het vlechten een kliederboel wordt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |