Kwaliteit is een smaak, true, maar dat betekent niet dat je programma's die voor ons kwaliteit zijn moet weghalen, evenals dat je jouw 'kwaliteits'programma's niet weghaaltquote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:32 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Hiermee laat je juist zien dat jij voor andere mensen denkt in te kunnen vullen wat zij kwaliteit zouden moeten vinden. Ik hou daar totaal niet van.
jij ook nietquote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:33 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Je bent niet verplicht om TV te kijken hoor.
Ik was het niet eens met het verdedigende voetbal van van Marwijk.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:33 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Je bent niet verplicht om TV te kijken hoor.
Nee hoor, ik ga niet voor anderen bepalen wat kwaliteit is of niet. Als een vakjury Roelvink prut vindt vind ik dat prima, maar erken ook dat heel veel mensen zijn muziek wel kunnen waarderen. Kwaliteit is dus geen vaststaand keurmerk ofzo, het is voor iedereen verschillend. Hoge kijkcijfers laten zien dat veel mensen het programma waarderen of interessant vinden, het is dus wel een goede maat van hoeveel mensen een bepaald programma kwalitatief goed (of in ieder geval voldoende) vinden.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:32 schreef tong80 het volgende:
Volgens jou verdient Dries Roelvink de gouden harp omdat ie op één staat.
Ik heb juist geen TV omdat ik het volledige TV aanbod waardeloos vindt. Youtube en andere kanalen bieden voor mij veel interessantere informatie. Veel lezingen worden tegenwoordig op Youtube gezet, lezingen die je nooit op TV zult zien.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:34 schreef naatje_1 het volgende:
Kwaliteit is een smaak, true, maar dat betekent niet dat je programma's die voor ons kwaliteit zijn moet weghalen, evenals dat je jouw 'kwaliteits'programma's niet weghaalt
De commerciéke omroepen hebben niet voor niets geen waarderingscijfers maar alleen kijkcijfers.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:36 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Nee hoor, ik ga niet voor anderen bepalen wat kwaliteit is of niet. Als een vakjury Roelvink prut vindt vind ik dat prima, maar erken ook dat heel veel mensen zijn muziek wel kunnen waarderen. Kwaliteit is dus geen vaststaand keurmerk ofzo, het is voor iedereen verschillend. Hoge kijkcijfers laten zien dat veel mensen het programma waarderen of interessant vinden, het is dus wel een goede maat van hoeveel mensen een bepaald programma kwalitatief goed (of in ieder geval voldoende) vinden.
Ik wil toch niets verbieden (ik wil de keus dus niet beperken), ik wil alleen dat mensen het zelf betalen.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:37 schreef naatje_1 het volgende:
Ik vind dat jullie ook gewoon je shitprogramma's mogen krijgen, maar laat ons de keuze hebben. Het is net zoiets dat je alleen pasta op de markt brengt en de andere ontbijtproducten verbied, omdat de eetcijfers van pasta hoger zijn. Ik lust geen pasta, wat moet ik dan op mijn brood? Wellicht is het een luxeprobleem, maar verbied dan alle pasta...
Maar geen uitzending gemist kijken dan he...quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:38 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ik heb juist geen TV omdat ik het volledige TV aanbod waardeloos vindt. Youtube en andere kanalen bieden voor mij veel interessantere informatie. Veel lezingen worden tegenwoordig op Youtube gezet, lezingen die je nooit op TV zult zien.
Nu stop ik. Had dat eerder gezegd.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:38 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ik heb juist geen TV omdat ik het volledige TV aanbod waardeloos vindt.
Even een voorbeeld van het verschil tussen commercieel en publiek: De nieuwe aanwinst van 3fm, Frank Dane (538), kende Tim Knol niet, wat op dat moment de megahit van 3fm was. Dat getuigt toch niet echt van liefde voor de muziek, toch?quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:36 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Nee hoor, ik ga niet voor anderen bepalen wat kwaliteit is of niet. Als een vakjury Roelvink prut vindt vind ik dat prima, maar erken ook dat heel veel mensen zijn muziek wel kunnen waarderen. Kwaliteit is dus geen vaststaand keurmerk ofzo, het is voor iedereen verschillend. Hoge kijkcijfers laten zien dat veel mensen het programma waarderen of interessant vinden, het is dus wel een goede maat van hoeveel mensen een bepaald programma kwalitatief goed (of in ieder geval voldoende) vinden.
Weet je niet hoe fokking veel geld het kost om zo'n programma te maken.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:40 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ik wil toch niets verbieden (ik wil de keus dus niet beperken), ik wil alleen dat mensen het zelf betalen.
Oke, heel af en toe kijk ik uitzending gemist.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:40 schreef bioloogje het volgende:
Maar geen uitzending gemist kijken dan he...
Ik ben trouwens ook wel voor bezuinigen op de publieke omroep bijvoorbeeld door het verdwijnen van een publiek net. Maar helemaal afschaffen gaat mij te ver.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:44 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Oke, heel af en toe kijk ik uitzending gemist.Maar dat is eigenlijk alleen voor NOVA of het nieuws. En ook het voetbal en wielrennen kijk ik via internet waar het door de publieke omroep wordt aangeboden. Ik zou het echter geen enkel probleem vinden om daar direct (dus niet via de overheid) voor te betalen, ook niet als het dan wat duurder wordt.
Ik heb het nooit gemist, en er zijn gratis alternatieven (zeer interessant zijn bijvoorbeeld de gesprekken die bij Google opgenomen worden) dus ik had geen enkele reden om naar Het Gesprek te kijken. Jammer dan verder als ze mede daardoor ten onder gaan, heel veel kolenboeren bijvoorbeeld hebben hun business ook zien verdwijnen omdat er geen vraag naar was. Jammer, uithuilen, en opnieuw beginnen met iets anders.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:46 schreef naatje_1 het volgende:
En mensen als jij, Bolkestijn, zijn precies de reden dat zenders als Het Gesprek verdwijnen, want Het Gesprek was commercieel
quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:49 schreef Basson het volgende:
Geen David Letterman meer...de enige reden waarom ik niet aan Het Gesprek voorbij zap
Hier stopte ik even met lezen, wat zei je ook alweer over ons, juist:quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:49 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ik heb het nooit gemist, en er zijn gratis alternatieven dus ik had geen enkele reden om naar Het Gesprek te kijken. Jammer dan verder als ze mede daardoor ten onder gaan, heel veel kolenboeren bijvoorbeeld hebben hun business ook zien verdwijnen omdat er geen vraag naar was. Jammer, uithuilen, en opnieuw beginnen met iets anders.
Voor de rest: Het was een kwalitatief goede zender, maar de massa vond het nietsquote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:23 schreef Bolkesteijn het volgende:
Mooi, weer drie gevallen te pakken van hoe socialisten altijd goed weten hoe andermans geld nuttig besteed kan worden. De arrogantie is stuitend.
Dat is toch briljant, wanneer je thuis komt met je zatte harses om 4 uur 's nachts totally spies kijken...quote:Op donderdag 19 augustus 2010 23:16 schreef superdrufus het volgende:
Het feit dat ik 24/7 naar het disney-kanaal kan kijken zegt al genoeg over de Nederlandse televisie
rot toch een eind op met die debiele redenering dat de publieke omroepen "kwaliteitstelevisie" maken.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 22:18 schreef tong80 het volgende:
Vind je het niet vreemd dat programma's worden beoordeeld op de kijkcijfers ipv de kwaliteit ?
Nee, nogmaals het is Ren je Rot.quote:
Ik zapte er vaak langs en bleef soms hangen.quote:Op donderdag 19 augustus 2010 21:55 schreef tong80 het volgende:
Jammer. Ik zapte er soms langs en dan bleef ik hangen.
Mooi verwoord.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:51 schreef Arcee het volgende:
[..]
Ik zapte er vaak langs en bleef soms hangen.
Ze hadden een aantal interessante programma's, maar tussendoor had de zender vooral een onduidelijk profiel en dito programma's.
Jammer, had meer in gezeten.
De NPO gaat ook richting commercieel toe aangezien ze handelen via een aantal leden van de omroep, dan pas mag je uitzendtijd krijgen, nee, dat hoort ook niet... De overheid heeft als taak via de Publieke Omroep (die gratis te ontvangen is, in tegenstelling tot de commerciële zenders) informatieve, educatieve en culturele programma's ten gehore te brengen en daar voldoet BNN niet helemaal aan, maar programma's als je zal het maar hebben maken het weer goed, want dat zijn educatieve programma's.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 11:54 schreef PhalanX het volgende:
[..]
rot toch een eind op met die debiele redenering dat de publieke omroepen "kwaliteitstelevisie" maken.
BNN is banaler dan welke commerciele omroep je kan vinden, en die omroep richt ze louter op VMBO'ers
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |