 
		 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Ik al een tijdje niet meerquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:17 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
ik eet het al een tijdje hoor....
 
											 
			 
			
			
			Was het zo lekkerquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:17 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Hij at voor de eerste keer kapsalonJe had z'n gezicht moeten zien
 ?
?
											 
			 
			
			
			Ik zou het ook niet weten. En je bent niet triest als je een gerecht niet weet te plaatsen.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Cee het volgende:
[..]
Nou ja ik heb er wel ooit van gehoord en het heeft iets met friet te maken maar ik kan je zo niet opnoemen wat je erop moet flikkeren om het een kapsalon te noemen.
 
			 
			
			
			Nee joh... dat blijft welquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef Bellatrix het volgende:
Kapsalon is een fad, is weer over in 2 jaar.
 
											 
			 
			
			
			dus als je kaal bent moet je volgens jouw nog steeds naar de kapperquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:16 schreef iBenny het volgende:
[..]
Mensen die niet naar de kapper gaan
 
											 
			 
			
			
			Als het aan Wilders ligt niet.quote:
 
			 
			
			
			Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Bellatrix het volgende:
[..]
Ik zou het ook niet weten. En je bent niet triest als je een gerecht niet weet te plaatsen.
 
			 
			
			
			Ik kan er echt geen opquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Myraela het volgende:
Ik kan wel drop eten, zegmaar 1 of 2. Maar ik zou het zelf nooit kiezen.
 
											 
			 
			
			
			kale mensenquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef crv het volgende:
[..]
dus als je kaal bent moet je volgens jouw nog steeds naar de kapper

 
											 
			 
			
			
			Hmm.. dat is toch wel een beetjequote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.
 
   
											 
			 
			
			
			Rundercarpaccioquote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.
 
											 
			 
			
			
			Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:18 schreef Cee het volgende:
[..]
Nou ja ik heb er wel ooit van gehoord en het heeft iets met friet te maken maar ik kan je zo niet opnoemen wat je erop moet flikkeren om het een kapsalon te noemen.
 
			 
			
			
			Dropquote:
 
  
											 
			 
			
			
			quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:19 schreef Cee het volgende:
[..]
Ze moesten me een maand geleden uitleggen wat carpaccio is.
No lie.
Ik ben culinair onderontwikkeld.

 
											 
			 
			
			
			KUTVOCHT IN EEN BAKJE MJAMquote:
 
											 
			 
			
			
			Gewoon de voorraad opgemaakt dus?quote:Op zondag 1 augustus 2010 17:20 schreef charmed_angel het volgende:
[..]
Een aluminium bak met daarin friet, shoarma of doner, overgoten met knoflooksaus, wat sambal erbij en plakken kaas erover . Even gesmolten in de oven en daarna gegarneerd met sla, rauwkost en tomaat.

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |