quote:Op donderdag 10 juni 2010 15:47 schreef P.F het volgende:
HOOFDPIJN IK WIL NIET MEER!!
Dit is dag 2 dat ik minimaal 12 uur OP school AAN school werk. BLEEEEEH
En daarna kan ik pas beginnen met studeren
Kip?quote:Op donderdag 10 juni 2010 15:37 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Komkommer, tomaat, augurk, ei, asperge, gewoon sla natuurlijk
en ik vergeet vast nog wat dingetjeser zat heel veel in
Volgens mij heb jij helemaal geen balansdagen nodig nouk.quote:Op donderdag 10 juni 2010 15:55 schreef Noukjee het volgende:
hmmn, mijn lijstje voor vandaag is een beetje magertjes.. maar even een balansdag tussendoor is niet zo ergo:
quote:Op donderdag 10 juni 2010 16:51 schreef P.F het volgende:
[..]
Thenk you! Kun je geen valeriaan thee drinken oid? Leuke serie kijken?
Alles gelukt met het formulier van Leeds? Had gelezen dat het international office je goed heeft kunnen helpen, toch? Wanneer verwacht je eigenlijk iets te horen of je mag gaan?quote:Op donderdag 10 juni 2010 17:10 schreef MariaEtcetera het volgende:
Pfoei, drukdrukdruk. Application op de bus gedaan, schoenen gezocht, spare rib gehaald voor vriendje, boodschappen gedaan, met volle tassen op de fiets terug, en ik moet nog avondeten en om 19.00 bij de taartenworkshop zijn. En tussendoor nog even snel een tutorial-werkplan maken![]()
Lijstje is dus raar![]()
O: snee brood met nutella
S: combi fit
L: volkorenbroodkaastosti
T: beker melk, twee gebakken bananen van de toko
D: witlofsalade a la Syrena met twee tartaartjes
T: denk een stukje taart!
Ik hoop het! Alles is nu de deur uit - als er iets mist hoor ik dat vanzelf denk ik zoquote:Op donderdag 10 juni 2010 17:20 schreef Perruche het volgende:
[..]
Alles gelukt met het formulier van Leeds? Had gelezen dat het international office je goed heeft kunnen helpen, toch? Wanneer verwacht je eigenlijk iets te horen of je mag gaan?
pandanrijst stomen/koken, sjalotten aanbakken en sperzieboontjes erbij en de tofu bakken en serveren met de teriyakisaus? ik ben niet zo creatiefquote:Op donderdag 10 juni 2010 17:45 schreef P.F het volgende:
Ik heb pandanrijst, sperzieboontjes, pitiige gekruide tofu, sjalotten en teriyaki honing woksaus. Is hier een lekker gerecht van te maken? Wat zou er nog bij kunnen?
O ja ik heb ook nog chili sauce (en nog 100 andere kruiden etc)
het zijn sperziebonen uit blik trouwens, ik hou echt van haricotverts uit blik dus wou dit ook eens proberenquote:Op donderdag 10 juni 2010 17:48 schreef Perruche het volgende:
[..]
pandanrijst stomen/koken, sjalotten aanbakken en sperzieboontjes erbij en de tofu bakken en serveren met de teriyakisaus? ik ben niet zo creatief
kurkuma heb ik dan weer niet, waar gebruik je dat in?quote:Op donderdag 10 juni 2010 17:51 schreef Perruche het volgende:
Oh en dan die sesamzaadjes door de rijst, en een beetje kurkuma erdoor om hem mooi geel te maken
Eens! Hij zit aan de verkeerde kant voor mn gevoelquote:Op donderdag 10 juni 2010 17:52 schreef Perruche het volgende:
Ik vind die "volg topic" knop echt irritant!!!!!
quote:Op donderdag 10 juni 2010 17:59 schreef P.F het volgende:
Haha!
Ok ik doe dus zaad roosteren en bij de rijst mikken
tofu blokjes bakken met honing teriyaka saus
en dan heb ik nog de boontjes, die met de sjalotjes? hmmm er moet nog iets bij! dit doet mij denken aan de paprika-boontjes fetish van mijn moeder *rilllll*
ik om dingen geel te maken. Heeft niet zoveel smaak vind ik. Gebruik het ook in curry's.quote:Op donderdag 10 juni 2010 17:53 schreef P.F het volgende:
[..]
kurkuma heb ik dan weer niet, waar gebruik je dat in?
en de zaadjes eerst bakken denk ik?
Hm haricot-vers zou ik alleen opwarmen denk ik en niet bakken. Ik dacht dat je verse sperziebonen hadquote:Op donderdag 10 juni 2010 17:59 schreef P.F het volgende:
Haha!
Ok ik doe dus zaad roosteren en bij de rijst mikken
tofu blokjes bakken met honing teriyaka saus
en dan heb ik nog de boontjes, die met de sjalotjes? hmmm er moet nog iets bij! dit doet mij denken aan de paprika-boontjes fetish van mijn moeder *rilllll*
o gadver ik had net schimmel in een glas melk dat in de week stond (vlokjes)quote:Op donderdag 10 juni 2010 18:02 schreef kwakz0r het volgende:
oh ik ben zo moe, en het is hier zo'n teringzooi in de keuken... mn huis is VIES... er lopen nu ook mieren in de keuken en er woont een tor onder de bank.. en ik heb geen tijd of puf om t echt schoon te krijgen (schrobbben, dweilen, ik heb niet eens puf voor stofzuigen...)![]()
/aanstellerij
ik heb zó geen zin om te koken... dan moet namelijk eerst de hele afwas gebeuren. maar alles op thuisbezorgd is te duur en te ongezond... ik denk dat ik maar iets ga halen bij de AH... een zakje kant en klare rauwkost en een gegrilde kippenpoot ofzo...
nee, het was een tor/kevertje.... ik heb ze ook in de gang weleens gezienquote:
Het zijn sperziebonen! Ik eet haricot verts altijd koud!quote:Op donderdag 10 juni 2010 18:05 schreef Perruche het volgende:
[..]
Hm haricot-vers zou ik alleen opwarmen denk ik en niet bakken. Ik dacht dat je verse sperziebonen had
Hmm.. lekkerquote:Op donderdag 10 juni 2010 18:06 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
nee, het was een tor/kevertje.... ik heb ze ook in de gang weleens gezienof als ik t niet goed zag was t een kakkerlak, maar daar was ie een beetje zwart voor....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |