abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_83521082
Och ze krijgen toch betaald om met pakketjes te slepen dus niet zeuren.

Ik heb gister nog een One Touch Silver 57 cm op de kop getikt voor E60 (een 2008 model). De One Touch Silver 47 is toch wel krap vanaf een man of zes. Binnenkort toch maar eens gaan inwijden en ik moet ook echt een MOINK balls maken.
live your fears, fear your live
pi_83606733
doen jullie allemaal moeilijk zeg, gewoon flink wat poten halen bij de slager,ff zelf marineren en hoppa op de BBQ en koud pilsje erbij en wat aardappelsalade en sla en je geniet.
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_83611885
Er staat in het AD van vandaag een leuk artikel over bbq-en!
  zaterdag 3 juli 2010 @ 19:13:17 #104
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_83617982
quote:
Op dinsdag 29 juni 2010 13:41 schreef Redcoon het volgende:
Misschien was de temperatuur te hoog? Had je de schil er wel of niet afgehaald?
Er staat weer een proefknoflookje op. Net 1 met olijfolie zonder buitenste schil weggegooid. Die was gefrituurd. Nu 1 in schil met boter overheen. Even een uurtje geduld hebben nu.
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_83753947
Zaterdag wil ik voor het eerst MOINK Balls gaan maken. Gewoon rustig zelf ff proberen zonder dat het gelijk voor meerdere mensen is die op je vingers staan te kijken. Maar nu heb ik dus het recept voor 30 stuks. En als ze nou lekker goed gelukt zijn kan ik ze natuurlijk zondagavond mooi meenemen naar het voetbal wat ik bij een vriend ga kijken. Maar kan ik ze dan gewoon in de oven opwarmen bijvoorbeeld?
  woensdag 7 juli 2010 @ 10:07:00 #106
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_83754762
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 09:35 schreef Stansfield het volgende:
Zaterdag wil ik voor het eerst MOINK Balls gaan maken. Gewoon rustig zelf ff proberen zonder dat het gelijk voor meerdere mensen is die op je vingers staan te kijken. Maar nu heb ik dus het recept voor 30 stuks. En als ze nou lekker goed gelukt zijn kan ik ze natuurlijk zondagavond mooi meenemen naar het voetbal wat ik bij een vriend ga kijken. Maar kan ik ze dan gewoon in de oven opwarmen bijvoorbeeld?
Ik kan je verzekeren dat ze ook koud zo op zijn. Persoonlijk vind ik ze koud misschien nog wel lekkerder omdat de smaken beter uitkomen, althans dat is hoe ik het ervaar.
pi_83754982
Ook een goed idee ja, maar ik wil er ook wel een aantal warm hebben dan. Misschien 50/50 ofzo. Maar kan ik die dan gewoon in de oven warm maken of wordt dat niks?
pi_83760814
Zo Ecobrasa besteld, afwachten maar. De verhalen zijn in elk geval goed.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 7 juli 2010 @ 13:53:10 #109
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_83763144
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 10:14 schreef Stansfield het volgende:
Ook een goed idee ja, maar ik wil er ook wel een aantal warm hebben dan. Misschien 50/50 ofzo. Maar kan ik die dan gewoon in de oven warm maken of wordt dat niks?
Ja hoor gaat prima.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_83767149
top. Tnx.
  woensdag 7 juli 2010 @ 15:50:49 #111
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_83767694
Ga je zelf balletjes draaien of gebruik je kant en klaar balletjes?
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_83768111
Wil de 1e x zelf balletjes gaan draaien. Daarna gebruik ik misschien een keer jouw recept met kant en klare balletjes
  woensdag 7 juli 2010 @ 16:52:09 #113
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_83770343
Zelf balletjes draaien is lekkerder hoor. Het is alleen best wel wat werk als je het voor een grote groep doet.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 7 juli 2010 @ 19:42:40 #114
128548 pavv
The computer says NO
pi_83776017
quote:
Op woensdag 7 juli 2010 16:01 schreef Stansfield het volgende:
Wil de 1e x zelf balletjes gaan draaien. Daarna gebruik ik misschien een keer jouw recept met kant en klare balletjes
Heel goed!

neem hiervoor een beetje doorregen rundvlees en het kan haast niet fout gaan.

dus je kunt bijvoorbeeld gaan voor : riblappen, runderlappen (geen magere runderlappen), doorregen runderlappen of sucadelappen (minus de sucade).
Allemaal nog best betaalbaar te krijgen.

Wat je ook kunt doen is nóg meer gehakt maken en een deel gebruiken voor de MOINK balls en de rest tot mooie homemade hamburgers verwerken. succes verzekerd!

voor voorbeelden kun je bijvoorbeeld hier kijken of googlen op spiffs burger.
  donderdag 8 juli 2010 @ 11:09:33 #115
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_83798738
Iemand een tip w.b. barbecue fora? Of wellicht een goede 'portal'? Mag Engelstalig zijn hoor.

Dit is een prima topic, maar ik zoek wat meer detail.
  donderdag 8 juli 2010 @ 11:13:30 #116
128548 pavv
The computer says NO
pi_83798898
quote:
Op donderdag 8 juli 2010 11:09 schreef Beauregard het volgende:
Iemand een tip w.b. barbecue fora? Of wellicht een goede 'portal'? Mag Engelstalig zijn hoor.

Dit is een prima topic, maar ik zoek wat meer detail.


de grootste nederlandse:

www.bbqforum.nl


een hele grote Amerikaanse:

http://www.bbq-brethren.com/forum/

Veel lees/eetplezier!
  donderdag 8 juli 2010 @ 11:16:29 #117
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_83799011
quote:
Op donderdag 8 juli 2010 11:13 schreef pavv het volgende:

[..]

de grootste nederlandse:

www.bbqforum.nl


een hele grote Amerikaanse:

http://www.bbq-brethren.com/forum/

Veel lees/eetplezier!
Merci!

Ziet er goed uit.
  donderdag 8 juli 2010 @ 11:21:14 #118
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_83799218
Weer een bekeerling erbij
  donderdag 8 juli 2010 @ 11:26:47 #119
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_83799415
quote:
Op donderdag 8 juli 2010 11:21 schreef Redcoon het volgende:
Weer een bekeerling erbij
Ja, er is een wereld voor me open gegaan sinds ik die waardeloze elektrische barbecue gourmetmachine heb weggegooid. Heb nu een Weber 47 cm. Heerlijk. Alleen vind ik 'm nu al weer te klein eigenlijk.

Het standaardwerk heb ik nu wel gehad, dus wil me graag wat verdiepen in mooie recepten en goede technieken.

Denk er ook over na om de Barbecue Bible van Steven Raichlen te bestellen, alleen vrees ik dat in dat boek niet wordt gewerkt met het metrisch stelsel.
pi_83802431
quote:
Op donderdag 8 juli 2010 11:26 schreef Beauregard het volgende:

[..]

Ja, er is een wereld voor me open gegaan sinds ik die waardeloze elektrische barbecue gourmetmachine heb weggegooid. Heb nu een Weber 47 cm. Heerlijk. Alleen vind ik 'm nu al weer te klein eigenlijk.

Het standaardwerk heb ik nu wel gehad, dus wil me graag wat verdiepen in mooie recepten en goede technieken.

Denk er ook over na om de Barbecue Bible van Steven Raichlen te bestellen, alleen vrees ik dat in dat boek niet wordt gewerkt met het metrisch stelsel.
Koop het boek Culinair Barbecueën van Steven Raichlen. Is in het nederlands en gebaseerd op Barbecue Bible. Echt een aanrader!
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  donderdag 8 juli 2010 @ 15:33:47 #121
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_83809642
quote:
Op donderdag 8 juli 2010 11:26 schreef Beauregard het volgende:

[..]

Ja, er is een wereld voor me open gegaan sinds ik die waardeloze elektrische barbecue gourmetmachine heb weggegooid. Heb nu een Weber 47 cm. Heerlijk. Alleen vind ik 'm nu al weer te klein eigenlijk.

Het standaardwerk heb ik nu wel gehad, dus wil me graag wat verdiepen in mooie recepten en goede technieken.

Denk er ook over na om de Barbecue Bible van Steven Raichlen te bestellen, alleen vrees ik dat in dat boek niet wordt gewerkt met het metrisch stelsel.
BBQ bijbel is het standaardwerk voor de BBQ!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  vrijdag 9 juli 2010 @ 09:01:08 #122
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_83837292
Inderdaad een superboek! Heb die van mij gisteren binnen gekregen. Zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor iedereen die graag voor de barbecue staat.
pi_83840692
Gisteren 2e poging gedaan om goede pizza's te bakken met de pizzasteen, maar helaas was het resultaat weer niet wat het moest zijn.
De temperatuur was al hoger dan de vorige keer (260°C), maar opnieuw was de bodem gedeeltelijk verbrand en de topping nog niet gesmolten.
Volgende keer de kolen eens in een ring leggen ipv via directe warmte.







Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  zaterdag 10 juli 2010 @ 09:05:59 #124
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_83875399
Ik vind hem er heerlijk uitzien. mooie topping
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_83882938
quote:
Op zaterdag 10 juli 2010 09:05 schreef Schranseman het volgende:
Ik vind hem er heerlijk uitzien. mooie topping
Qua smaak viel het ook best mee hoor. Maar de topping mocht nog wat langer hebben en de bodem wat minder lang
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')