is iets wat ik niet snel zou doen. maar wel de wedervraag. waar haal je de bbq gerelateerde ingrediėnten?quote:Op dinsdag 22 juni 2010 23:57 schreef pwned het volgende:
Je kan een paar druppels liquid smoke door je gehakt doen.
internetshops kunnen veel van de door jouw gewenste spullen wel leveren, maar ook tuincentra als intratuin verkopen veel bbq accessoires zoals rookhout.quote:Op woensdag 23 juni 2010 00:04 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
is iets wat ik niet snel zou doen. maar wel de wedervraag. waar haal je de bbq gerelateerde ingrediėnten?
heb wat rubs voor bij zien komen. wat verschillende soorten rookhout etc. vroeg me af waar ik dat moest zoeken.
Meld!quote:Op dinsdag 22 juni 2010 08:23 schreef Steven184 het volgende:
Iemand hier die Ecobrasa kokosbriketten gebruikt? Zoja, hoe bevallen ze?
Dit vind ik ook geen optie, zal eerder voor wat pellets gaan, heb laatst die van Jack Daniels gebruikt, heerlijk.quote:Op dinsdag 22 juni 2010 23:57 schreef pwned het volgende:
Je kan een paar druppels liquid smoke door je gehakt doen.
Ik gebruik al jaren de "weber" bricketten. Enorme aanwinst en ik gebruik ze meerdere keren. Ligt er een beetje aan hoeveel ik BBQ.quote:Op woensdag 23 juni 2010 01:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Meld!
Even wennen omdat ze heel erg heet worden, dus wat spelen met de deksel van de Weber, maar verder prima spul wat erg lang warm blijft en je dus minder van nodig hebt dan met andere briketten.
Ik rook vis op beuken. Dat gaat prima en fikt niet zo snel. Het beste kan je stevig hout hebben die qua grote nog niet in puin ligt. Flinke planken of stronken. Kleine stukjes fikken veel te heet en te hard. Grillen is goed mogelijk, maa doe het kort en krachtig. Anders smaakt je eten naar teer. In Argentiniė grillen ze meestal op houtvuur, wellicht zijn daar boeken op sites over.quote:Op woensdag 23 juni 2010 09:54 schreef Redcoon het volgende:
Binnenkort wil ik gaan experimenteren met grillen op houtvuur. Iemand tips voor te gebruiken hout?
Ik heb gisteren ook mijn eerste bestelling Ecobrasa binnengekregen. Branden ze veel heter dan weber briketten?quote:Op woensdag 23 juni 2010 01:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Meld!
Even wennen omdat ze heel erg heet worden, dus wat spelen met de deksel van de Weber, maar verder prima spul wat erg lang warm blijft en je dus minder van nodig hebt dan met andere briketten.
Dat wil ik ook wel wetenquote:Op zondag 27 juni 2010 09:14 schreef Sapphire78 het volgende:
...
Ik had Weber briketten, zijn die Ecobrassa beter?
En als ik toch aan het shoppen ben...de grote of kleine kolenstarter? Lastig inschatten zo op een plaatjequote:Op zondag 27 juni 2010 10:24 schreef Schranseman het volgende:
Ecobrasa branden heter, langer en er blijft veel minder rotzooi achter. Daarnaast zijn ze beter voor het milieu.
Ach..ze heeft nu tenminste nog een baan....quote:Op woensdag 30 juni 2010 19:31 schreef Stansfield het volgende:
De ecobrasa's zijn binnen. Nog nooit een vrouw van TNT zo boos zien kijken toen ze met 2 dozen van 20 kilo aan kwam lopen met dit weer.
Zaterdag MOINK balls proberen.
quote:Op dinsdag 29 juni 2010 16:53 schreef Redcoon het volgende:
Had er ook een lekkere "Carolina Mustard Saus" bij gemaakt, echt een heerlijk zurige saus, die zich ook goed leent als sladressing.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |