Je neemt een abonnement toch met de intentie om het voort te zetten. En opzeggen kan altijd, als je de data in de gaten houd.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:16 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Dat doe ik ook regelmatig hoor, die werkwijze. Zeker met mobiele abonnementen die ze 3 maanden van te voren opgezegd willen hebben.
quote:
Ik zie op hun site zo snel niet de voorwaarden die bij een abonnement horen. TS, ben je destijds akkoord gegaan met stilzwijgende verlenging? Zijn er voorwaarden aan je meegedeeld?quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:19 schreef karr-1 het volgende:
[..]
Het stond in de OP maar daar is het uitgehaald door TS. Ging om de Esquire als ik het goed onthouden heb.
http://www.esquire.nl
Fraude.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 14:04 schreef Maart85 het volgende:
Geen enkele manier om er dus vanaf te komen?
Ik weet het, het is stom dat ik niet eerder aan de bel heb getrokken.
Wat gebeurt er als ik nu een opzegbrief stuur met datum uit februari, vervolgens gewoon de bladen retour afzender stuur en de factuur niet betaal/stoneer?
Of voor de aanbieding.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:20 schreef karr-1 het volgende:
[..]
Je neemt een abonnement toch met de intentie om het voort te zetten.
Nou nee : het blijkt dat ze in 9 van de 10 gevallen zwaar tegen vallen.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:20 schreef karr-1 het volgende:
[..]
Je neemt een abonnement toch met de intentie om het voort te zetten. En opzeggen kan altijd, als je de data in de gaten houd.
Dat lijkt me altijd verstandig om een dossier aan te leggen.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:25 schreef Nerdmans het volgende:
Hoi hoi,
je hebt natuurlijk een punt om niet te willen verlengen.
Je kan eens beginnen met schriftelijk je bezwaren kenbaar te maken en een dossier te vormen.
Jij doet er niet aan, zij wel en daar heb je ook voor getekend.quote:Ik heb soortgelijke zaken meegemaakt.
Ik heb gewoon schriftelijk opgezegd en aangegeven dat ik niet doe aan automatisch verlengen.
Vervolgens heb ik alle magazines opgeopend retour afzender gestuurd.
Ik kan je nu al vertellen dat je geen gelijk krijgt. De vordering is geheel terecht en zal dus toegewezen worden. Kortom, meer kosten met geen resultaat.quote:JE krijgt dan wel een incasso tegen je.
Dan kun je aldaar aangeven dat je de vordering betwist en het voor wil laten komen bij de kantonrechtbank. Daar kom je pas echt te weten of je gelijk hebt of niet.
De beslissing van de kantonrechter is over t algemeen bindend. Al mag je dan weer in hoger beroep gaan. dat is echter kostbaar en niet heel verstandig in dezen.
De kosten zullen natuurlijk wel meer worden dan die 50 euro.quote:Meestal heeft zo'n aanbieder geen zin om voor die 50 euro een heel dossier tegen je te maken.
Ik koop een blad altijd een paar keer los voor ik besluit om een abonnement te nemen of niet. Kan het dus ook niet tegenvallen.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:31 schreef quirigua het volgende:
[..]
Nou nee : het blijkt dat ze in 9 van de 10 gevallen zwaar tegen vallen.
Voorbeelden :
NRC Next ; de Gereformeerde Kerkbode ; alle glossies ; veel computerbladen ; The Times.
Deze lijst is niet compleet
Ik praat gewoon uit ervaring en het is dus niet altijd zo als jij dat nu neerzet.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:33 schreef karr-1 het volgende:
[..]
Dat lijkt me altijd verstandig om een dossier aan te leggen.
[..]
Jij doet er niet aan, zij wel en daar heb je ook voor getekend.
[..]
Ik kan je nu al vertellen dat je geen gelijk krijgt. De vordering is geheel terecht en zal dus toegewezen worden. Kortom, meer kosten met geen resultaat.
[..]
De kosten zullen natuurlijk wel meer worden dan die 50 euro.
Nee, ik neem een abonnement omdat ik dat nu nodig heb. Ik erger me groen en geel aan de opzegtermijnen en meestal vergeet ik het op tijd te doen (ja, dat is een keuze!). Daarom doe ik het direct. Zeker met zaken als mobiele abonnementen waarbij ik toch gegarandeerd overstap (ivm toestel enzo).quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:20 schreef karr-1 het volgende:
[..]
Je neemt een abonnement toch met de intentie om het voort te zetten. En opzeggen kan altijd, als je de data in de gaten houd.
Met geschillen over abonnementen blijf je vrijwel zeker onder de appelgrens.quote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:25 schreef Nerdmans het volgende:
De beslissing van de kantonrechter is over t algemeen bindend. Al mag je dan weer in hoger beroep gaan. dat is echter kostbaar en niet heel verstandig in dezen.
Boomgrens : hoogte (bijvoorbeeld in de Alpen) waarboven geen bomen meer groeien ;quote:Op dinsdag 9 maart 2010 19:23 schreef r_one het volgende:
[..]
Met geschillen over abonnementen blijf je vrijwel zeker onder de appelgrens.
Gewoon jezelf een cadeauabonnement cadeau doen. Die stoppen vaak automatisch na de contractsperiodequote:Op dinsdag 9 maart 2010 15:56 schreef Nerdmans het volgende:
Wat handig is en wat ik tegenwoordig doe:
Ik onderteken het contract met tevens de opzegging erbij.
Als ze dan t contract laten ingaan, heb je meteen bewijs voor je opzegging.
Dus ondertekeken en vermelden dat je tevens wenst op te zeggen.
Dan hoef je er ook niet meer over na te denken
is da wa?
Het lijkt erop alsof de dienstverlener te kort schiet in het leveren van de dienst. Is daar niet iets mee te doen?quote:Ik vind het een gigantisch klote blad, heb 2 a 3 oplages gewoonweg niet binnen grekegen
Daar moet je dan wel optijd over klagen en niet pas op het moment dat je iets anders wilt bereiken (lijkt mij iig)quote:Op woensdag 10 maart 2010 07:59 schreef Snapcount2 het volgende:
[..]
Het lijkt erop alsof de dienstverlener te kort schiet in het leveren van de dienst. Is daar niet iets mee te doen?
(vraag ik aan de experts...)
Alleen als je meteen was gaan klagen lijkt mij, nu heeft het geen zin meer.quote:Op woensdag 10 maart 2010 07:59 schreef Snapcount2 het volgende:
[..]
Het lijkt erop alsof de dienstverlener te kort schiet in het leveren van de dienst. Is daar niet iets mee te doen?
(vraag ik aan de experts...)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |