abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 18 mei 2010 @ 08:23:30 #251
16632 Xlarge
========
pi_81566927
quote:
Op maandag 17 mei 2010 23:11 schreef Stansfield het volgende:
Afgelopen zaterdag bij de ikea het ideale bijzettafeltje voor mijn weber gekocht. Nu nog even een beetje oppimpen zoals hier gedaan is:

http://barbecueselwerd.forumcircle.com/viewtopic.php?t=2707&highlight=
Het is een heel leuk idee, maar bij mij staat alles het hele jaar door buiten, en ik ben toch bang, dat ondanks buitenlak, het tafeltje het dan niet gaat redden
pi_81567315
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 08:23 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Het is een heel leuk idee, maar bij mij staat alles het hele jaar door buiten, en ik ben toch bang, dat ondanks buitenlak, het tafeltje het dan niet gaat redden
Ons nieuwe huis wordt op dit moment gebouwd, Ik denk niet dat hij het hele jaar buiten komt te staan, maar grotendeels in mijn schuurtje en dan tijdens de bbq naar buiten wordt gereden.
  dinsdag 18 mei 2010 @ 10:15:45 #253
19529 Fendy
True Spirit
pi_81569388
quote:
Op zondag 16 mei 2010 22:49 schreef junkiexp het volgende:
Ik heb een Gold 57 in de mooiste kleur :

[ afbeelding ]
Erg fraai, ik heb die dus in het zwart, maar na 1 keer erg flink bezig zijn was ie wel vies...ben je niet bang dat ie op een gegeven moment moeilijk schoon te maken is?

Die in bonewhite is ook mooi trouwens
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  dinsdag 18 mei 2010 @ 15:07:38 #254
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81580172
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 08:23 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Het is een heel leuk idee, maar bij mij staat alles het hele jaar door buiten, en ik ben toch bang, dat ondanks buitenlak, het tafeltje het dan niet gaat redden
Waarom maak je er niet zelf een met bewerkt hout? Vrij makkelijk te doen en dan weerbestendig.

Je kunt er anders ook een 'grill cover' overheen gooien.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_81590733
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 08:00 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Persoonlijk vind ik houtskool een lekkerder smaak afgeven aan het vlees. Dit kan met briketten ook, maar je hebt veel meer kans dat briketten een smerig smaakje afgeven.
Houtskool dus
  dinsdag 18 mei 2010 @ 20:07:31 #256
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_81592274
Het heeft allebei zijn voor en zijn nadelen, ik heb met houtskool de ervaring gehad dat de smaak in het vlees ging zitten, dit was dan wel el cheapo houtskool, maar met ecobrasa heb ik dit nog nooit gehad, en ik vind het makelijker doseren.
pi_81597973
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 10:15 schreef Fendy het volgende:

[..]

Erg fraai, ik heb die dus in het zwart, maar na 1 keer erg flink bezig zijn was ie wel vies...ben je niet bang dat ie op een gegeven moment moeilijk schoon te maken is?

Die in bonewhite is ook mooi trouwens
Nee valt wel mee, die spray van weber om de buitenkant schoon te maken werkt prima !
Samen met de messing borstel krijg ik alles schoon
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  woensdag 19 mei 2010 @ 09:06:25 #258
16632 Xlarge
========
pi_81611467
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 15:07 schreef popolon het volgende:

[..]

Waarom maak je er niet zelf een met bewerkt hout? Vrij makkelijk te doen en dan weerbestendig.

Je kunt er anders ook een 'grill cover' overheen gooien.
Die grill cover heb ik ook over lopen denken, ik denk dat ik het idd ga doen.
Zal mijn vrouw blij mee zijn, het vierde object met een grill cover in de tuin, 1 weber 2 rookkasten en nu het tafeltje
  woensdag 19 mei 2010 @ 11:05:06 #259
19529 Fendy
True Spirit
pi_81615489
Hmz, stof tot nadenken dus....we hebben normale briketten, die je overal kunt kopen. Dan normaal houtskool, dan de kokosbriketten en ook nog speciaal houtskool zoals Black Ranch ofzo.

Wat zal nu het lekkerst smaken, ik hou wel van de smaak die houtskool afgeeft maar heb ik dan nog wel wat aan mijn quickstarter
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  woensdag 19 mei 2010 @ 15:56:08 #260
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_81629288
Ik snap het probleem niet echt met briketten? Ze werken perfect! Smaak is misschien iets minder, maar dat vind ik wel meevallen?
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
  woensdag 19 mei 2010 @ 19:59:38 #261
265352 Redster1984
The man who sold the world....
pi_81641002
Afgelopen weekend "Beer Can Chicken" gemaakt was een groot suc6! Heb alleen geen foto`s kunnen maken..... niet bij stilgestaan. Maar de nieuwe Weber, ook zo`n 57 cm, heeft een uitstekende vuurdoop gehad! En zoals hierboven al gezegd is.... als je één keer een weber hebt, wil je niet meer anders
  woensdag 19 mei 2010 @ 20:53:37 #262
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_81644201
In principe geven goeie briketten en goed houtskool geen smaak af, slechte kwaliteit geeft vaak een vervelende smaak af. De smaak kan je toevoegen door bv rookhout toe te voegen. en ja ook houtskool kan in een briketten starter.
  woensdag 19 mei 2010 @ 21:16:42 #263
128548 pavv
The computer says NO
pi_81645656
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 20:53 schreef macferret het volgende:
In principe geven goeie briketten en goed houtskool geen smaak af, slechte kwaliteit geeft vaak een vervelende smaak af. De smaak kan je toevoegen door bv rookhout toe te voegen. en ja ook houtskool kan in een briketten starter.*
* Zorg dan wel dat je een goede zak houtskool van een goede leverancier te pakken krijgt, want bij de verkeerde eindig je vaak met een berg gruis dat zó door je starter (en daarna je kolenrooster) heenvalt,

Niets is zo irritant als een zak met van dat sneue kleine grut erin. Vooral de goedkope houtskool en de meeste meuk die ze bij de appie/c1000/plus/dirk verkopen is vaak errug slecht qua houtskool-omvang.
  woensdag 19 mei 2010 @ 21:17:06 #264
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_81645675
En houtskool knettert dan lekker....
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 19 mei 2010 @ 21:30:07 #265
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81646518
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 21:17 schreef Schranseman het volgende:
En houtskool knettert dan lekker....
Maar je moet er dan ook wat tijd voor nemen. Ik gebruik 't ding bijna dagelijks en grill echt niet dagelijks op houtskool. Ben blij dat 'ie ook op gas kan.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_81686923
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 21:16 schreef pavv het volgende:

[..]

* Zorg dan wel dat je een goede zak houtskool van een goede leverancier te pakken krijgt, want bij de verkeerde eindig je vaak met een berg gruis dat zó door je starter (en daarna je kolenrooster) heenvalt,

Niets is zo irritant als een zak met van dat sneue kleine grut erin. Vooral de goedkope houtskool en de meeste meuk die ze bij de appie/c1000/plus/dirk verkopen is vaak errug slecht qua houtskool-omvang.
Waar haal jij je houtskool dan?
  donderdag 20 mei 2010 @ 20:45:46 #267
128548 pavv
The computer says NO
pi_81690506
quote:
Op donderdag 20 mei 2010 19:30 schreef Halcon het volgende:

[..]

Waar haal jij je houtskool dan?
ik doe het meeste met ecobrasa briketten....

maar als ik houtskool gebruik doe ik dat met Black Ranch Houtskool ... onder andere verkrijgbaar bij Baron's Barbeque Business in Hoofddorp en vast nog wel op andere plekken in NL

Heb op aanraden van iemand ooit een zak (10 KG) houtskool gehaald bij de Welkoop. Zou goed zijn, en bovendien FSC gecertificeerd .... helaas was ook dat een zak met veel te veel gruis

Sindsdien alleen nog Black Ranch als ik houtskool nodig heb.
Big Green Egg houtskool schijnt ook wél goed te zijn.
pi_81690699
quote:
Op donderdag 20 mei 2010 20:45 schreef pavv het volgende:

[..]

ik doe het meeste met ecobrasa briketten....

maar als ik houtskool gebruik doe ik dat met Black Ranch Houtskool ... onder andere verkrijgbaar bij Baron's Barbeque Business in Hoofddorp en vast nog wel op andere plekken in NL

Heb op aanraden van iemand ooit een zak (10 KG) houtskool gehaald bij de Welkoop. Zou goed zijn, en bovendien FSC gecertificeerd .... helaas was ook dat een zak met veel te veel gruis

Sindsdien alleen nog Black Ranch als ik houtskool nodig heb.
Big Green Egg houtskool schijnt ook wél goed te zijn.
Hoeveel betaal je voor Black Ranch houtskool als ik vragen mag?
  donderdag 20 mei 2010 @ 22:16:38 #269
128548 pavv
The computer says NO
pi_81695665
quote:
Op donderdag 20 mei 2010 20:49 schreef Halcon het volgende:

[..]

Hoeveel betaal je voor Black Ranch houtskool als ik vragen mag?

ehh, iets van 22 euro voor 10 kilo. Ze hebben ook kleinere zakjes, maar meestal zit er in kleine zakjes ook kleinere sortering. En ik houd wel van grote lumps.

ter vergelijk.... die welkoop toestand was iets van 17 euro voor 10 KG.... dan betaal ik liever 5 euro meer hoor.
  vrijdag 21 mei 2010 @ 10:12:27 #270
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_81708771
De grote zakken zijn 15 kilo en kosten 23 euro. Ik gebruik het ook en kan het zeker aanraden. Mijn Weber Smokey Mountain (watersmoker) blijft zeker 8 uur op temperatuur met deze houtskool!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  vrijdag 21 mei 2010 @ 11:30:48 #271
128548 pavv
The computer says NO
pi_81711598
quote:
Op vrijdag 21 mei 2010 10:12 schreef Schranseman het volgende:
De grote zakken zijn 15 kilo en kosten 23 euro. Ik gebruik het ook en kan het zeker aanraden. Mijn Weber Smokey Mountain (watersmoker) blijft zeker 8 uur op temperatuur met deze houtskool!
MY bad.... ik heb inderdaad zakken van 15 kilo (en dus niet 10 kg....) scheelt weer
  vrijdag 21 mei 2010 @ 23:25:48 #272
128548 pavv
The computer says NO
pi_81745145
quote:
Op donderdag 20 mei 2010 22:16 schreef pavv het volgende:

[..]

ehh, iets van 22 euro voor 10 15 kilo. Ze hebben ook kleinere zakjes, maar meestal zit er in kleine zakjes ook kleinere sortering. En ik houd wel van grote lumps.

ter vergelijk.... die welkoop toestand was iets van 17 euro voor 10 KG.... dan betaal ik liever 5 euro meer hoor.

Om mijn punt wat kracht bij te zetten even een pic van een flinke lump Black Ranch.... vergelijk deze maar eens met de huis-tuin-en-keuken-houtskool van de benzinepomp

voor de schaal een blokje ecobrasa en een aansteker erbij.
pi_81763365
quote:
Op donderdag 20 mei 2010 22:16 schreef pavv het volgende:

[..]

ehh, iets van 22 euro voor 10 kilo. Ze hebben ook kleinere zakjes, maar meestal zit er in kleine zakjes ook kleinere sortering. En ik houd wel van grote lumps.

ter vergelijk.... die welkoop toestand was iets van 17 euro voor 10 KG.... dan betaal ik liever 5 euro meer hoor.
Ik vind het prijsverschil wel meevallen eigenlijk. Voor 5 euro moet je niet gaan tobben.
  maandag 24 mei 2010 @ 08:19:49 #274
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_81820372
weer even wat foto's om om aan te geven dat het niet altijd speciaal hoeft, dit was allemaal kant en klaar van de supermarkt (kan soms ook lekker zijn!)










Dit was natuurlijk wel zelfgemaakt, PINWHEELS!!!!






pi_81941781
Eindelijk, plaatsjes van mijn BBQ van vorige week:
Onder andere kip.




Hij zij kon helaas niet rechtovereind staan in de one touch nogwattes van 47 cm.
Dus hebben we haar maar laten liggen, met een bierblikje in haar achterste.

Voor de volgende keer braadworsten aus Duitsland (ik heb het maar opgegeven authentieke braadworsten in Nederland te vinden)
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_81942723
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 21:27 schreef huhggh het volgende:
Eindelijk, plaatsjes van mijn BBQ van vorige week:
Onder andere kip.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hij zij kon helaas niet rechtovereind staan in de one touch nogwattes van 47 cm.
Dus hebben we haar maar laten liggen, met een bierblikje in haar achterste.

Voor de volgende keer braadworsten aus Duitsland (ik heb het maar opgegeven authentieke braadworsten in Nederland te vinden)
In een one touch gold kan je de kip ook niet op het rooster zetten hoor.
Wanneer je een BCC maakt, moet je geen bovenste rooster gebruiken. Je plaatst de kip dan in je lekbak op het kolenrooster, werkt perfect.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_81947695
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 21:27 schreef huhggh het volgende:
Eindelijk, plaatsjes van mijn BBQ van vorige week:
Onder andere kip.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Hij zij kon helaas niet rechtovereind staan in de one touch nogwattes van 47 cm.
Dus hebben we haar maar laten liggen, met een bierblikje in haar achterste.

Voor de volgende keer braadworsten aus Duitsland (ik heb het maar opgegeven authentieke braadworsten in Nederland te vinden)
Mooi kleurtje heeft je chick maar heb je nou sprite gebruikt?
pi_81948386
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 22:45 schreef TN-FR het volgende:

[..]

Mooi kleurtje heeft je chick maar heb je nou sprite gebruikt?
Nee, dat blikje heb ik samen met een maat eerst leeggedronken.
Het blikje was gevuld met water.
Helaas vond ik de huid som wel erg leer-achtig smaken, en heb ik amper echt kunnen opeten.
Hopelijk is zoiets op te lossen.
De buitenkant had ik overigens meerdere malen ingesmeerd met honing.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
  Moderator woensdag 26 mei 2010 @ 23:50:59 #279
45833 crew  Fogel
pi_81951574
quote:
Op woensdag 19 mei 2010 21:30 schreef popolon het volgende:

[..]

Maar je moet er dan ook wat tijd voor nemen. Ik gebruik 't ding bijna dagelijks en grill echt niet dagelijks op houtskool. Ben blij dat 'ie ook op gas kan.
Wat is het merk en type van je BBQ?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
  donderdag 27 mei 2010 @ 03:03:36 #280
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81955067
quote:
Op woensdag 26 mei 2010 23:50 schreef Fogel het volgende:

[..]

Wat is het merk en type van je BBQ?
Een Char-Broil Masterflame. Niks bijzonders en al wel 20 jaar oud denk ik.

Zoiets maar dan met een extra rek erboven.



Ik ben over een jaar of wat wel aan een nieuwe toe, dan graag een wat grotere met rookkast en warmhoudplaat.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  Moderator donderdag 27 mei 2010 @ 08:52:42 #281
45833 crew  Fogel
pi_81956760
quote:
Op donderdag 27 mei 2010 03:03 schreef popolon het volgende:

[..]

Een Char-Broil Masterflame. Niks bijzonders en al wel 20 jaar oud denk ik.

Zoiets maar dan met een extra rek erboven.

[ afbeelding ]

Ik ben over een jaar of wat wel aan een nieuwe toe, dan graag een wat grotere met rookkast en warmhoudplaat.
Vooral de combinatie kolen/gas spreekt me wel aan
Extra lekker als je de tijd voor hebt, en met gas lekker snel nog altijd een betere smaak dan uit een Tefal pan
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2026: Peru, België, Nederland, St. Maarten
TRV plannen/geboekt 2025:Zuid-Amerika, Nederland, Chicago, Washington, Nederland, Kroatië, Slovenië, Parijs/Brussel/Nijmegen/Kopenhagen, Griekenland, Nederland, Oslo
TRV 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Noord-Noorwegen, Nederland, Atlanta
pi_81985621
quote:
Op donderdag 27 mei 2010 08:52 schreef Fogel het volgende:

[..]

Vooral de combinatie kolen/gas spreekt me wel aan
Extra lekker als je de tijd voor hebt, en met gas lekker snel nog altijd een betere smaak dan uit een Tefal pan
Om dat laatste nu als norm te hanteren...
  donderdag 27 mei 2010 @ 22:30:43 #283
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_81996249
Nee maar goed, veel mensen hier 'koken' buiten in de zomer dus dan wil je echt niet alleen maar met kolen lopen te pielen.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
  zondag 30 mei 2010 @ 19:08:50 #284
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82110947
Voor het eerst een wat groter stuk (1.8 kilo) rundvlees geBBQed. een achtermuis. het was heerlijk!!

Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 2 juni 2010 @ 15:23:43 #285
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_82238126
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_82243435
Komend weekend 2,6 kilo aan braadworsten waaronder "originele" Thuringer braadworsten die ik onlangs uit Duitsland haalde op den BBQ.
Ik kan niet wachten....
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_82245883
quote:
Op woensdag 2 juni 2010 15:23 schreef Jumparound het volgende:
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Lijkt me geen probleem toch ?
Eigenlijk maak je gewoon een soort heteluchtoven
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  woensdag 2 juni 2010 @ 19:17:08 #288
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82248538
quote:
Op woensdag 2 juni 2010 15:23 schreef Jumparound het volgende:
Vraagje: kan je ook kippepoten in de lekbak garen? Zoals je met een hele kip ook kan doen met briketten in een ketelbbq?
Dus wat kippepoten in de bak, dressing erbij en laten staan?

Tnx
Dat kan zeker en is nog lekker ook. Gooi dan ook wat uien en kruiden in je bak samen met deen lekker donker biertje
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  woensdag 2 juni 2010 @ 20:26:17 #289
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_82252210
oke, tnx heb ze nu boven de bak gegaard (voor gemarineerde stukken kip van de deen) was goed om te pruimen
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
pi_82354655
Vanavond de emmer-bbq uitgeprobeerd. Deze leek ons wel handig naast de gewone bbq voor het strand.

De emmer zelf blijft relatief koel. Er zit een binnenbakje bij die op een rooster rust. Hierin gaan de kolen en de briketten.
Het hengsel hadden we verwijderd omdat we niet wisten hoe heet de bbq zou worden.
Onder de emmer zitten uitklapbare pootjes. Daar staat hij stevig op en zorgen ervoor dat er geen brandplekken in het gras kunnen komen.

We hadden worsten, sate en hamburgers mee. Geen spectaculaire items voor op de bbq. Maar langs het water op een stukje gras ga ik geen beercan chickens proberen.

Al met al voor 9,95 een prima bbq voor erbij. Veel handiger als de gemiddelde wegwerp bbq!
  zaterdag 5 juni 2010 @ 17:12:12 #291
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_82369874
Bij ons gaat zometeen ook weer de fik erin.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 juni 2010 @ 17:54:57 #292
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_82371048
quote:
Op zaterdag 5 juni 2010 17:12 schreef golfer het volgende:
Bij ons gaat zometeen ook weer de fik erin.
bij ons staat nu net de fik erin
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 6 juni 2010 @ 00:36:31 #293
128548 pavv
The computer says NO
pi_82382019
ik denk dat ze in IJsland inmiddels wel zullen klagen over de aswolk die uit Nederland kwam vandaag.
Overal waar je keek stond er wel een barbecue te roken.

Ook bij mij, maar dat was vanwege de World MOINK Ball day.... de balletjes die de werled aan het veroveren zijn.... simpel, maar heel lekker. Rundvlees aan de binnenkant (MOO) en spek aan de buitenkant (OINK) .....

Dit gaat er allemaal in


gehakt draaien


de rest erbij


naked balls


the rub lane


you gotta rub them the right way


bring on the bacon


Waiting for the Q


De frambozen-balsamico-chipotles mobsaus


20 mnutes op de weber...met wat kersenhout


some MOINK pron for u all...






  zondag 6 juni 2010 @ 07:28:08 #294
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_82385145
SWEEET Pavv!

hier mijn ballen









  zondag 6 juni 2010 @ 12:26:05 #295
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82389562
Nice balls gentlemen!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 6 juni 2010 @ 12:39:16 #296
256140 RhytmicalRemedy
'Respect few,fear none
pi_82390084
Even een doekje halen. Volgens mij heb ik mijn toetsenbord onder gekwijld.
Op zondag 6 juni 2010 12:30 schreef Flounder het volgende:
'Jezus, je bent een echte Nederlander he?'
Op maandag 5 november 2012 01:17 schreef tarantism het volgende:
'speciaal ingelogd om deze post te eren _O_ :D'
  zondag 6 juni 2010 @ 12:44:39 #297
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_82390275
Die foto's.

Gisteren een Weber 47 cm Kettle aangeschaft. Man, wat een genot.

We gebruikten voorheen een electrische barbecue, omdat dakterras, beperkte ruimte, snel/gemakkelijk, bla bla bla. Maar dat was ik strontbeu. Voortaan weer mooi de fik d'r in dus!
pi_82390517
Wat ziet dat er goed uit zeg!

wij hebben gisteren een nieuwe gekocht, die we vanavond eens uit gaan proberen

Heb lamsribjes met zoet-zoute marinade, kipsaté met ketjapmarinade, zelfgemaakte hamburgers aan vlees.

Ernaast couscoussalade en er liggen twee stokbroden te rijzen Uiteraard ontbreekt ook de zelfgemaakte pindasaaus niet
Ja doei.
  zondag 6 juni 2010 @ 12:53:00 #299
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82390594
quote:
Op zondag 6 juni 2010 12:50 schreef motorbloempje het volgende:

die we vanavond eens uit gaan proberen
Heb je er ook een regenpak bij gekocht? het wordt takkeweer
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_82390624
quote:
Op zondag 6 juni 2010 12:53 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Heb je er ook een regenpak bij gekocht? het wordt takkeweer
overdekt balkon

Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')