abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_76724562
He fuck, het gaat dus komende jaren alleen maar kouder worden, dus nog minder roeien in de winter
pi_76724746
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 16:11 schreef Leso_Varen het volgende:
He fuck, het gaat dus komende jaren alleen maar kouder worden, dus nog minder roeien in de winter
Ik kreeg 4 jaar geleden te horen dat de Amstel eens per 10 jaar dichtgevroren zit, nu al 2 jaar achter elkaar
pi_76726800
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 15:18 schreef La_Tramposa het volgende:
Nou, de uitgebreide uitslag krijg ik nog maar in ieder geval had ik een max. hartslag van 216 en mag ik voortaan op hartslag 161-180 ED'en.. wat een opluchting!
En verder moet ik naar de sportdietiste want mijn vetpercentage is iets te hoog voor een wedstrijdsporter..
Ah wat fijn dat het zo uitpakt Ben benieuwd wat die sportdietist zegt! Straks moet je echt op lichte pikken dieet
pi_76730653
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 15:18 schreef La_Tramposa het volgende:
En verder moet ik naar de sportdietiste want mijn vetpercentage is iets te hoog voor een wedstrijdsporter..
Hmm, dat train je er dit jaar toch sowieso wel af? Ik begon mijn wedstrijdcarriere ook op 105 kg, weeg nu 95..
Gewoon gezond blijven eten en je zit zo op een normaal gewicht met een eerstejaars trainingsschema..

Trouwens Ananas, kon je nog bij je tas komen vanavond..?
It is fatal to enter any war without the will to win it.
Voor Skøll en het Erevlot!
pi_76735679
Slecht grapje
pi_76737238
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 18:33 schreef SkollZwaar09 het volgende:

[..]

Hmm, dat train je er dit jaar toch sowieso wel af? Ik begon mijn wedstrijdcarriere ook op 105 kg, weeg nu 95..
Gewoon gezond blijven eten en je zit zo op een normaal gewicht met een eerstejaars trainingsschema..

Dat klinkt logisch, en toch werkte het bij mij vorig jaar niet zo. Ik ging van niet sporten naar 6x in de week, maar afvallen ho maar! Nou ja af en toe als ik het zat was en een tijdje heel weinig at. Ging ik weer eten dan kwam het er gewoon weer aan.
pi_76737962
quote:
Op dinsdag 12 januari 2010 20:46 schreef C.est_Bon het volgende:

[..]

Dat klinkt logisch, en toch werkte het bij mij vorig jaar niet zo. Ik ging van niet sporten naar 6x in de week, maar afvallen ho maar! Nou ja af en toe als ik het zat was en een tijdje heel weinig at. Ging ik weer eten dan kwam het er gewoon weer aan.
Vetpercentage hé, geen gewicht. Ik zou ook niet weten of ik lichter zou worden als ik veel ga trainen, dunner word ik echter wel
pi_76738490
Nouja het kan dus zijn dat ik consistent teveel energie binnenkrijg en dan val je dus ook ondanks het vele trainen niet af.. maar dat gaat die sportdietiste dus voor me uitzoeken als het goed is! Ik schrok ook wel van zo'n hoog percentage, zoveel vet heb ik voor mijn gevoel ook weer niet maar het zal wel
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_76745214
Vet val je af door de juiste voedingstoffen te eten, naast het vele sporten. Als wedstrijdroeier maak je genoeg beweging om op de juiste manier af te vallen, maar het ligt er dan wel aan wat je naar binnen propt.
Een half brood met een (1!) bordje pasta of rijst als avondeten (zonder kaas, zonder potten saus (hiervoor heb je bijv. een pakje gepelde tomaten), groenten en op je brood geen vette dingen nemen (appelstroop, jam, af en toe honing), is voldoende. Dus niet even gezellig met je partner een zak chips of koekjes naar binnen proppen, geen lekkere taart op verjaardagsfeestjes en al helemaal van bier of MEER ETEN afblijven! Is geen lesje voor jou hoor Krista, maar dit is een basismanier om gemakkelijk wat kilo's/vetten kwijt te raken. Je vetpercentage natuurlijk wel eens per maand eens laten meten door (1 en dezelfde) coach/begeleider. Wordt dit nou echt drastisch niet veel minder, dan zal een sportdietiste wel van pas komen ja.
Zoals Lucas al zei; genoeg lichte pikken hebben voldoende informatie voor je om van de sportdietiste weg te houden
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76746291
pfoeh, net terug van de schaatsbaan, bestuursuitje, dat voel je toch wel even wat harder in je benen dan op de ergometer... (daarop wordt ik altijd wat tegengehouden door rug en armen)
Steun je politieke partij, verander je UserIcon!
[UserIcons] Steunt uw partij!
BF4: SeanFerdi
pi_76748085
Hahaha, heb mijn vetpercentage ook 'ns laten meten door zo'n weegschaal. Erg grappig (vooral voor en na toiletbezoek), iets met elektrische impedantie of zo. Vrouwen hebben best een hoog vetpercentage in ieder geval, maar moest dat practicum doen met 'n lichte die iets van 8% had of zo. Dat leek me dan weer wat overdreven weinig

Gewoon letten op je eten, sporten doe je echt al genoeg Gelukkig dat 't niks met je hart was!

Ben lekker gaan hardlopen vandaag en kreeg het toen toch wel warm..
pi_76748742
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:18 schreef Bellah het volgende:
Hahaha, heb mijn vetpercentage ook 'ns laten meten door zo'n weegschaal. Erg grappig (vooral voor en na toiletbezoek), iets met elektrische impedantie of zo. Vrouwen hebben best een hoog vetpercentage in ieder geval, maar moest dat practicum doen met 'n lichte die iets van 8% had of zo. Dat leek me dan weer wat overdreven weinig

Gewoon letten op je eten, sporten doe je echt al genoeg Gelukkig dat 't niks met je hart was!

Ben lekker gaan hardlopen vandaag en kreeg het toen toch wel warm..
Acht procent is niet veel, maar niet ongezond. Alles onder de 5 % is gevaarlijk.
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_76749532
Bij vrouwen moet het alweer veel meer zijn, 20-25% is heel normaal als ik het me goed herinner. Sowieso vind ik het een beetje overdreven om je als open klasse eerstejaars roeier druk te maken over je vetpercentage. Dat wordt vanzelf wel omgezet in spieren.
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76749792
vanavond lichtepikken diner gehad. Ben hélemaaaaaal kapot pff, en morgen weer gewoon 3x 20 min ergometeren
pi_76751531
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 01:48 schreef Virmes het volgende:
Sowieso vind ik het een beetje overdreven om je als open klasse eerstejaars roeier druk te maken over je vetpercentage. Dat wordt vanzelf wel omgezet in spieren.
Ben het totaal met je eens!

Grappig Bellah, ik heb ook zo'n weegschaal die mijn vet meet. Moet ik 2 van die hendels pakken en gaat ie mijn armen, benen, en gehele lijf meten. Vette onzin natuurlijk (toepasselijk he ), wel grappig.

A.s. zaterdag intraining
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76753238
JW je was op teevee!
http://www.rtl.nl/compone(...)rman_Helpt_s1_a6.xml (ongeveer na 13minuten)
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76755035
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 02:50 schreef the_goeie_roeier het volgende:
vanavond lichtepikken diner gehad. Ben hélemaaaaaal kapot pff, en morgen weer gewoon 3x 20 min ergometeren
Goed voor je
pi_76758206
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 10:25 schreef AHappelstroop het volgende:
JW je was op teevee!
http://www.rtl.nl/compone(...)rman_Helpt_s1_a6.xml (ongeveer na 13minuten)
Hij zag er blijer uit met zijn bordje dan Herman
Before I die, I’m going to eat a bag of unpopped popcorn. That should make the cremation a little more interesting.
pi_76762782
Is het eten er nou eigenlijk op vooruitgegaan sinds Herman langs is geweest?
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76763124
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 14:49 schreef Virmes het volgende:
Is het eten er nou eigenlijk op vooruitgegaan sinds Herman langs is geweest?
Ik vind het nog steeds niet te eten maar ik ben dan ook een jankert kwa eten betreft

Koken voor 100+ man blijft gewoon moeilijk met de spullen die wij hebben. Volgens mij zijn de porties enzo er wel op vooruit gegaan.
pi_76763801
Leuk stukje over dat eten bij Skoll! Maar er zitten wel een stelletje miepen bij die Foodcie zeg..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_76764613
Het is een nogal oude aflevering.
Eten op Skoll is theoretisch wel prima, er is altijd of rijst, of pasta..
En meestal genoeg voor een tweede bord.!
Soms wordt er volgens mij alleen niet goed genoeg opgelet op het koken zelf, zo was ik vorige week behoorlijk ziek na het eten van kip op skoll..

Toevallig weet ik dat t utrechtse voer ook wel oke is, hoe zit dat bij de rest?
It is fatal to enter any war without the will to win it.
Voor Skøll en het Erevlot!
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 13 januari 2010 @ 15:35:07 #73
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_76764705
Op de één of andere manier wilt het bij ons ook niet echt heel erg beter worden, er is sinds dit jaar een kookcie opgericht en die helpen een handje met het koken. Maar erg voortvarend is het ook nog niet, volgens mij moeten we er een keer met z'n allen wat aan gaan doen
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_76765132
Indd is Utrechtse eten best prima te doen. 1 of andere manier lukt het wel in de meeste gevallen.
Die aflevering is indd iets van 3 / 4 jaar uit. Moment dat mijn zus nog bij Skoll roeide was namelijk zo lang geleden. Net als Hurnet die ook al lang niet meer aan de roeisport doet.
De tijd dat ik nog bij Skoll roeide was het eten wel te doen
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76765354
Ik vind het eten bij Orca meestal lekkerder dan bij Triton, maar bij Triton krijg je wel grotere porties.. Nou moet ik toch minder gaan eten dus misschien is dat juist wel weer slecht
En ik was idd ook al verbaasd dat Hurnet Dekkers nog meeroeide maar dat verklaart dat inderdaad!

Maar eigenlijk wel bizar wat we allemaal naar binnen schuiven, zeker als je zelf in die keuken gestaan hebt en weet hoe "schoon" alles is..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_76765829
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 15:50 schreef La_Tramposa het volgende:
Ik vind het eten bij Orca meestal lekkerder dan bij Triton, maar bij Triton krijg je wel grotere porties.. Nou moet ik toch minder gaan eten dus misschien is dat juist wel weer slecht
En ik was idd ook al verbaasd dat Hurnet Dekkers nog meeroeide maar dat verklaart dat inderdaad!

Maar eigenlijk wel bizar wat we allemaal naar binnen schuiven, zeker als je zelf in die keuken gestaan hebt en weet hoe "schoon" alles is..
Het scheelt een beetje per jaar.. Welke commissie er kookt.
Dit jaar heb ik nog maar een paar keer op Triton gegeten.
Vorig jaar aten we altijd op maandag en woensdag bij Triton en dinsdag en donderdag bij Orca. Toen zat er niet heel veel verschil in. Moet er wel bij zeggen dat mijn standaard van 'goed' eten vrij laag is
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
pi_76767673
Vond het sowieso wel leuk om te zien! Over het algemeen vind ik ons eten best prima, maar soms maken ze echt lekkere dingen. Ligt eraan wie kookt..

(toen ik in mijn eerste jaar een keer moest helpen koken was het echt rampzalig...)
pi_76769971
Bij ons wordt er één keer per week gekookt, bij toerbeurt door ploegen/groeperingen/commissies. Meestal is dat best aardig te eten (alhoewel daar wel discussie over mogelijk is ), maar soms gaat het ook mis toen een paar prutsers vorige week de pasta te lang hadden gekookt. Dan krijg je een soort rubberen massa die echt niet te vreten is.
Er is altijd genoeg, zoniet dan wordt er meer gemaakt, en de hygiëne, ach daar bouw je weerstand van op.
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76771000
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 15:33 schreef SkollZwaar09 het volgende:
Soms wordt er volgens mij alleen niet goed genoeg opgelet op het koken zelf, zo was ik vorige week behoorlijk ziek na het eten van kip op skoll..
Weerstand opbouwen menneke, ik ben nog nooit ziek geweest van eten.

Net bij de fysio vandaan die me doorstuurde naar de podotherapeut. Moet misschien laten doen naar mijn kuiten.
pi_76771017
Bij ons is het eten doorgaans ook goed binnen te houden. Morgen eten we hamburgers
pi_76771062
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:56 schreef Staal_ het volgende:
Bij ons is het eten doorgaans ook goed binnen te houden. Morgen eten we hamburgers
Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
pi_76772338
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Hadden ze ook bij Skoll een barbecue voor een vergelijkend warenonderzoek?
pi_76772464
Het is algemeen bekend dat ze bij Skoll wel kunnen barbecue-en. zie Skollburgers
Barlid - "want van roeien word je moe"
pi_76778158
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 18:36 schreef Virmes het volgende:
Het is algemeen bekend dat ze bij Skoll wel kunnen barbecue-en. zie Skollburgers
Skøllburgers

En morgen met EJZ koken op Skøll, nu al zin in!
pi_76787795
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
pi_76788963
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:58 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Ik was 4 jaar geleden bij de introductie van de UvA naar de bbq gegaan van Nereus, ze bakten ( ) er geen zak van, daarom dat ik bij Skoll ben gegaan
Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.
pi_76790572
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 23:54 schreef Staal_ het volgende:

[..]

Tijden veranderen Daarnaast is het makkelijker om op een normale donderdagavond te zorgen voor wat knappe hamburgers dan op een intree bbq waar honderden mensen op afkomen.
Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.
pi_76790720
Morgen Duinloop van Njord. Kijken hoe hoog ik eindig met mijn niet-aanwezige conditie.
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
pi_76795351
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 17:26 schreef Virmes het volgende:
Bij ons wordt er één keer per week gekookt, bij toerbeurt door ploegen/groeperingen/commissies. Meestal is dat best aardig te eten (alhoewel daar wel discussie over mogelijk is ), maar soms gaat het ook mis toen een paar prutsers vorige week de pasta te lang hadden gekookt. Dan krijg je een soort rubberen massa die echt niet te vreten is.
Er is altijd genoeg, zoniet dan wordt er meer gemaakt, en de hygiëne, ach daar bouw je weerstand van op.
Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,

Sjaars hebben begeleiding nodig bij het koken, zo niet krijg je troep. Aangezien ons bestuur meeleest en zelfs reageert: regel dat!
pi_76798374
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 06:41 schreef Thrawn het volgende:

[..]

Goed voor de weerstand/best aardig te aardig te eten m'n reet: De maaltijd van vorige week was genoeg om het hele michelinconcern over te laten schakelen op biorubber. En dan is dit de subtiele versie van commentaar t.o.v mijn huisgenoot die die avond gekookt had,

Sjaars hebben begeleiding nodig bij het koken, zo niet krijg je troep. Aangezien ons bestuur meeleest en zelfs reageert: regel dat!


Is er geen kookcommissie ofzo?
pi_76804304
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Amsterdam World ERGOHEAD 2010
003 : LHSA1x

Amstel
sl.   Arnold, Johan
bo.   Ergometer
co.   E. Evers

Okeanos
sl.   Kromdijk, Peter
bo.   n.n
co.   Jonkman

Triton
sl.   Bus, Marten
bo.   Ergometer


Gezellig :P
Well I was walkin' down the street, chillin', as you do. When who should come up behind me but, Donald Duck. Well, hey, it had to be the way. And he had a few words to say to me. And they were:
pi_76806370
Mijn coachbootje, dames dubbel 2 met het zusje van Bellah erin heeft de clubstatus gekregen Dat wordt mooi bierdrinken op het clubdiner !
pi_76806895
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 00:26 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Tip voor de volgende keer, zet geen vrouwen achter de barbecue maar in de keuken voor de afwas.
Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.
pi_76807123
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 14:32 schreef De_Brok het volgende:

[..]

Heb anders vorig jaar ook een keer heel smerige burgers op bij Skoll, toen stonden er ook vrouwen achter dat ding. zal denk ik met de H4K of Head zijn geweest.
Dat zal dit jaar niet gebeuren want ik ga over het eten tijdens de H&H
pi_76810857
IMO is het eten op Euros doorgaans van lage kwaliteit. Het eten wordt doorgaans onzorgvuldig klaargemaakt en smaakt vaak nergens naar, er zijn soms uitzonderingen, maar het aantal keren dat het eten wel goed is is in de minderheid.
Maar wat wil je als je er maar ¤2,50 voor vraagt en er ook nog winst op moet wil maken? Dan is het nagenoeg onmogelijk om de juiste ingrediënten aan te schaffen. Niet dat dat op het moment iets uit zou maken als men nu over zou gaan op het aanschaffen van betere ingrediënten. Ik denk dat de keuken er vooralsnog niet op is toegerust om voor meer dan 30 man echt te kunnen koken, maar er eten er doorgaans 80 à 100 mee. De pannen zijn miserabel slecht. (te groot om iets anders dan gaarkeueken- danwel kant-en-klaar-soep mee te maken) Als de pannen van het juiste formaat en type er waren er zijn er vooralsnog te weinig pitten om die te kunnen gebruiken. Daarnaast wordt het snijwerk meestal zeer slecht uitgevoerd door de kokers. daar zijn ze zelf echter maar ten dele debet aan, het snijgerei is namelijk van extreem slechte kwaliteit. (niet scherp genoeg, van het verkeerde formaat en niet in de juiste kwantiteit aanwezig)

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-01-2010 16:07:49 ]
pi_76816598
Wat een drama allemaal

Ik zou best 3,50 willen betalen trouwens als ik dan lekker Herman de Blijker eten kreeg.. zelf ben je meestal duurder uit!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_76825895
Volgens mij is het op Phocas meestal goed te eten. Maar daar zijn doorgaans niet meer dan 30 man aanwezig geloof ik.
Geboren als schaap, uitgegroeid tot leider.
pi_76828181
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 10:25 schreef AHappelstroop het volgende:
JW je was op teevee!
http://www.rtl.nl/compone(...)rman_Helpt_s1_a6.xml (ongeveer na 13minuten)
Mooie accomodatie! Daar kunnen ze hier in Groningen wel een puntje aan zuigen
pi_76843612
quote:
Op donderdag 14 januari 2010 21:57 schreef Sjobber het volgende:
Volgens mij is het op Phocas meestal goed te eten. Maar daar zijn doorgaans niet meer dan 30 man aanwezig geloof ik.
haha, unlucky
pi_76844395
Gisteren 10de op de Duinloop! En dat voor een coach
Zum nächsten Mal, bitte nicht die Kinder!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')