abonnement bol.com Coolblue
pi_143170715
Zo!

Dag 1 na de operatie, verbandje eraf en ben zeer tevreden over het resultaat! De hechtingen rondom zijn netjes geplaatst en het leek heel even zo tijdens het douchen alsof er nooit een huidje gezeten had.

Aan de kant van het toompje is het verhaal iets anders, want daar waren nog lichte bloedingen, was het gevoeliger en ook gezwollen. Met name later op de dag nam de zwelling flink toe. Eens zien hoe dat morgen en overmorgen eruit ziet. Overigens verbaast me de zwelling en pijn op deze plek niets, aangezien hier ook wat littekenweefsel moest worden verwijderd door inscheuren van het toompje.

Toch valt het qua pijn alles mee! Pas bij t verbandje verwijderen vanochtend pijn gevoeld. Oh, wel overigens bij een ochtenderectie, man o man. Even doorbijten tot die weer afnam en ik naar de wc kon. Wat overigens geen pijn deed.

Wel geef ik de voorkeur aan strakker ondergoed icm met een joggingpants, ipv wijder ondergoed. Voelen doe je het toch, maar ik heb liever dat ik kan verwachten dat ie schuurt, dan dat ie willekeurig langs m'n kleding schuurt.

Vooralsnog heel blij met deze stap. En als nu een indicatie is voor hoe ie eruit gaat zien straks, ben ik zeer tevreden. :Y
  donderdag 7 augustus 2014 @ 17:49:48 #102
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_143170798
Bij mij alweer 11 jaar geleden dat ik verlost werd van dit probleem :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_143256690
Gisteren m'n pener omhoog gericht en aan m'n buik geplakt, waardoor de zwelling flink is afgenomen. Nou weet ik alleen niet of dit is aan te raden of niet. Maandag kan ik pas een arts spreken hierover, maar heeft iemand hier meer informatie over?

Gelukkig is pijn nog minimaal. Sterker nog, vaak kriebelt het schuren, wat ik eigenlijk wel lekker vind. Gelukkig niet opwindend, al maken andere aanrakingen dat wel. Het is gelukkig niet echt pijnlijk meer bij een erectie, maar voelt meer als kramp. Denk dat de hechtingen toch wat losser zijn geworden na die eerste ochtend. Which is cool. :)
pi_143347067
quote:
1s.gif Op zondag 10 augustus 2014 12:49 schreef Gray het volgende:
Gisteren m'n pener omhoog gericht en aan m'n buik geplakt, waardoor de zwelling flink is afgenomen. Nou weet ik alleen niet of dit is aan te raden of niet. Maandag kan ik pas een arts spreken hierover, maar heeft iemand hier meer informatie over?

Gelukkig is pijn nog minimaal. Sterker nog, vaak kriebelt het schuren, wat ik eigenlijk wel lekker vind. Gelukkig niet opwindend, al maken andere aanrakingen dat wel. Het is gelukkig niet echt pijnlijk meer bij een erectie, maar voelt meer als kramp. Denk dat de hechtingen toch wat losser zijn geworden na die eerste ochtend. Which is cool. :)
Selfquote! :D

Nou, de pener omhoog doen is volgens de arts wel aan te raden, omdat hiermee de zwelling eerder afneemt en de pener beter zijn afvalstoffen kan afvoeren. Enige ding is alleen, dat het flink irriteert bij mij wanneer ik kleding draag en loop, ook wanneer ik het ingepakt heb met gaas. Voor het eerst sinds de 1e dag nam ik daardoor bloedinkjes waar. Zeer kleine, maar toch. Een andere broek, onderbroek en zonder gaas lijkt fijner, al moet ik iets vaker in m'n broek grijpen om het omhoog te leggen. :s)

De genezing lijkt echter voorspoedig te verlopen, sommige hechtingen lijken al los te laten en over het algemeen lijken de zwellingen al af te nemen. Maar men, kan ik niet wachten tot ik weer recreatief aan de slag kan met m'n grote kleine man! :X Odols zijn nog steeds geen pretje, minder door de hechtingen nu dan door de beursheid die blijkbaar van binnen nog zit. Maar al met al ben ik nog steeds tevreden met het resultaat, dus 0,0 spijt nogs steeds! O+
pi_144208611
En weer een update:

Het is inmiddels zo'n vier weken geleden en de genezing zet lekker door. Wel moest ik de hechtingen laten verwijderen, en een deel daarvan zelf doen, want bij mij losten de hechtingen niet uit zichzelf op. Met een pincet en een verbandschaartje ging dit echter makkelijk; bij sommige hechtingen hoefde ik niet eens te knippen en liet het touw vanzelf los.
Zonder hechtingen voelde het al stukken beter, want minder wrijving tegen m'n kleding. En harde hechtingen voelen in je vel niet zo lekker wanneer ze tegengas krijgen. ;)

Een deel van de zwelling die onderhuids zat kwam plots boven de wondrand uit, wat best apart was om te zien. Nou had ik verwacht dat deze snel weer zou weg trekken, maar dat blijkt nog niet zo te zijn. Nou is dit het gedeelte dat aan de onderkant zit, in de buurt van het frenum. Bij een erectie lijkt het echter geen rol te spelen en volledig weg te trekken, dus wat dat betreft is het geen probleem.

Enkele zaken hou ik m'n aandacht wel meer op gericht, zoals een bobbeltje dat op het frenum zit. Het lijkt erop dat hier een onderhuidse hechting zit, welke bij mij blijkbaar niet oplost. Wanneer ik een controle heb zal ik dit aankaarten bij de arts.
De hechtingen lijken effect te hebben gehad op de genezing; met name bij de overgebleven zwelling is duidelijk zichtbaar waar de hechtingen zaten. Nou vind ik dit persoonlijk geen enkel probleem, maar dacht het toch even te vermelden. En wie weet trekt het nog weg wanneer die laatste zwelling afneemt.
Alhoewel ik aanvankelijk vrijwel geen bloeduitstortingen had, zijn er een aantal ontstaan nadat ik me van m'n hechtingen heb ontdaan. Deze zitten net onder de rand van waar de wond aan elkaar is gegroeid. Net daaronder zit ook nog een ader met een harde plek, dus wellicht is dit de afvoer van het afbraakproduct, van wat ik denk dat een bloedprop is. Dit zou mettertijd moeten oplossen.
Als laatste merkte ik dat de rand waar de wond is vergroeid ook aan m'n schacht is gaan hechten. Dit trekt een beetje bij een reactie. Het is onverstandig eigenlijk, maar heb van een ervaringsverhaal op internet geleerd dat dit voorzichtig losgewreven kan worden, zodat het geheel flexibel wordt en los van de stam kan genezen. Zodoende.

Al met al ben ik zeer tevreden over de genezing, al had ik stiekem gehoopt dat het iets voorspoediger zou verlopen. Het is echter zoals het is, en het is zo erg niet allemaal. Zou ik het kunnen overdoen, dan deed ik het zo weer. En mocht ik nog een extra ingreep moeten laten verrichten, dan doe ik dat zo.

Al kijk ik wel op tegen het niet kunnen masturberen en seksen, want wauw, dat mis ik toch wel zeg! Het maakt me echter wel trots om te zien hoeveel wilskracht ik blijk te hebben in dat opzicht. Ik lees her en der dat sommigen al na drie en soms wel twee (!) weken alweer gingen 'spelen', maar dat vind ik ZO onverstandig, dat ik me ervan weerhou. Ik wil het best mogelijke resultaat, en als ik met een paar weken onthouding een levenslang goed resultaat kan verkrijgen, dan is me dat het driedubbeldwars waard. ;)
pi_144709496
Het is inmiddels week 6 (volgens mijn kalender iig) en in de laatste weken zijn vrijwel geen opvallende veranderingen opgetreden.

Het litteken is ietwat mooier geworden, al zijn de plekken waar de hechtingen zaten nog steeds zichtbaar. Wellicht blijft dat zo, maar dat vind ik prima. Gelukkig is de rand tussen schacht en glans een stuk minder pijnlijk geworden, al zijn de harde plekken daaronder er wel nog. Gelukkig zijn die ook wel iets in volume afgenomen, of zo lijkt het tenminste.

Daarentegen staat het me wel tegen dat daar waar het toompje zit/zat, nog steeds vrij dik is. Wanneer ik mijn vinger erop druk, voelt het alsof er iets inzit, dat lichtelijk prikt. Ik gok dat dit een interne (oplosbare) hechting is, die mogelijk net als de andere hechtingen niet oplost. Nou schijnt dit gebied van de penis langzamer te genezen na een besnijdenis, maar het lijkt me atypisch. Volgende week heb ik een nacontrole (de eerste pas, na 6-7 weken!) waarbij ik deze zorgen aan zal kaarten. Het gaat immers wel om m'n penis!

Wl heb ik al met plezier kunnen seksen en masturberen! *O* En dat zonder dat ik echt problemen had. Door de gevoelige rand moest ik wat dieper blijven en lager beetpakken, maar daarop kreeg ik geen klachten. Integendeel; ze omschreef het als "heel intens". :*
Qua eigen ervaring merk ik niet al teveel verandering, behalve dan dat het masturberen nt iets anders gaat nu. Een voorhuid kan ik nu natuurlijk niet meer heen en weer schuiven, al lukt dat wel nog met de overgebleven huid. Wat dat betreft ben ik blij dat ik voor een zogeheten 'losse' besnijdenis ben gegaan!
Omdat de voorhuid nu niet meer als knellende factor opspeelt, merk ik meer gevoel over de gehele penis, en een intenser gevoel in mijn glans. Daardoor lijken mijn orgasmen veel meer verspreid over mijn erogene zone, plus dat m'n penis zelfs wat meer omvang lijkt te hebben! :D

Toch hou ik de frequentie van al dit leuks bewust nog even laag, aangezien ik na een paar sekssessies achter elkaar gevoeligheid opmerkte bij de hechtrand. Ook lijkt het allemaal net iets meer gezwollen erna, ook de dag erop nog. Op zich niet gek, want het is pas weken na een toch wel intensieve operatie voor zo'n orgaan. Het leuke aan soort van onthouding, is dat het veel positieve gevolgen met zich meebrengt, die mensen ook omschrijven wanneer ze onthouden van porno ed. Nt een ontdekkingsreis is het voor me. :)

Wanneer ik volgende week nacontrole heb gehad zal ik waarschijnlijk een van mijn laatste posts maken over mijn besnijdenis-avontuur. Als het allemaal goed is, zal ik komende tijd niet heel veel nieuws te vertellen hebben, omdat de veranderingen zullen afnemen. Mocht iets noemenswaardigs gebeuren, dan zal ik het zeker komen delen! :)
pi_144826913
Nou, die nacontrole stelde ook niets voor. Volgens mij heeft een vrouw nog nooit zo kort naar m'n pener gekeken. :D

De arts zei dat het er goed uitziet, en dat het onderste deel nog wel even tijd nodig zal hebben. Niets dat ik niet al wist. Wat ik niet wist is dat de hechtingen er best een week of zes in hadden mogen zitten. Volgens de uroloog is dat niet ongebruikelijk. Overigens zou ik geen interne hechtingen hebben gehad, dus wat ik dacht dat van binnen wat harder is en lijkt te prikken, is littekenweefsel dat langzaamaan vervaagt.

Dus ja, nu is het in principe klaar; het enige dat nu nog volgt is tijd. :)
pi_145387802
quote:
7s.gif Op dinsdag 23 september 2014 16:45 schreef Gray het volgende:
Nou, die nacontrole stelde ook niets voor. Volgens mij heeft een vrouw nog nooit zo kort naar m'n pener gekeken. :D
De arts zei dat het er goed uitziet, en dat het onderste deel nog wel even tijd nodig zal hebben. Niets dat ik niet al wist. Wat ik niet wist is dat de hechtingen er best een week of zes in hadden mogen zitten. Volgens de uroloog is dat niet ongebruikelijk. Overigens zou ik geen interne hechtingen hebben gehad, dus wat ik dacht dat van binnen wat harder is en lijkt te prikken, is littekenweefsel dat langzaamaan vervaagt.
Dus ja, nu is het in principe klaar; het enige dat nu nog volgt is tijd. :)
Wat heb jij nou precies laten doen dan, mijn vriend heeft vier weken geleden zijn toompje laten 'doorbranden' nu is hij een centimeter of anderhalf denk ik verlengd, maar hij zit nog steeds op een bepaald punt vast zeg maar net als voorheen. en boven die aanhechting zit nu weer een nieuw scheurtje (hij heeft het laten doen omdat hij een hapje in zijn toompje had) met als resultaat dat het nu nog meer zeer doet tijdens de seks. Moet hij het langer laten genezen of moet hij terug naar de uroloog om het compleet te verwijderen, dat er nergens een aansluitpunt meer is..?
pi_145396405
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 oktober 2014 10:23 schreef Risje010 het volgende:
[..]
Wat heb jij nou precies laten doen dan, mijn vriend heeft vier weken geleden zijn toompje laten 'doorbranden' nu is hij een centimeter of anderhalf denk ik verlengd, maar hij zit nog steeds op een bepaald punt vast zeg maar net als voorheen. en boven die aanhechting zit nu weer een nieuw scheurtje (hij heeft het laten doen omdat hij een hapje in zijn toompje had) met als resultaat dat het nu nog meer zeer doet tijdens de seks. Moet hij het langer laten genezen of moet hij terug naar de uroloog om het compleet te verwijderen, dat er nergens een aansluitpunt meer is..?
Ik heb wat ze noemen een 'losse besnijdenis' gehad. De voorhuid is verwijderd tot net onder de glans (eikel) en het oude toompje is verwijderd en er is opnieuw huid overheen getrokken om een nieuwe te maken.

Volgens mij hoort het toompje ook gewoon vast te zitten, maar scheurtjes zijn niet goed, en niet fijn. Heeft hij wel lang genoeg gewacht met laten genezen? Afhankelijk van de persoon, kan het weken, zo niet enkele maanden duren eer het geheel genezen is.

Maar bij klachten of problemen, altijd even langs de uroloog!
pi_145428096


[ Bericht 100% gewijzigd door Risje010 op 11-10-2014 14:49:51 ]
pi_145428121
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 oktober 2014 14:43 schreef Gray het volgende:
[..]
Ik heb wat ze noemen een 'losse besnijdenis' gehad. De voorhuid is verwijderd tot net onder de glans (eikel) en het oude toompje is verwijderd en er is opnieuw huid overheen getrokken om een nieuwe te maken.
Volgens mij hoort het toompje ook gewoon vast te zitten, maar scheurtjes zijn niet goed, en niet fijn. Heeft hij wel lang genoeg gewacht met laten genezen? Afhankelijk van de persoon, kan het weken, zo niet enkele maanden duren eer het geheel genezen is.
Maar bij klachten of problemen, altijd even langs de uroloog!
Dat klinkt ook best heftig, ja hij gaat sowieso terug naar de huisarts om het te laten bekijken, want er zat op het punt waar t nu een beetje open is gegaan net boven dat aansluitpunt een groter 'gat' zeg maar, ik denk waar ze iets meer weggebrand hebben, en volgens mij is dat nog niet goed genoeg genezen geweest.

Maar mijn vriend is nu in al in paniek dat hij weer terug naar het ziekenhuis moet omdat de arts het misschien wel verprutst heeft..... en dat hij dan weer opnieuw zo'n spuit krijgt etc. ach mannen!!!
pi_145701063
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 oktober 2014 14:49 schreef Risje010 het volgende:

[..]

Dat klinkt ook best heftig, ja hij gaat sowieso terug naar de huisarts om het te laten bekijken, want er zat op het punt waar t nu een beetje open is gegaan net boven dat aansluitpunt een groter 'gat' zeg maar, ik denk waar ze iets meer weggebrand hebben, en volgens mij is dat nog niet goed genoeg genezen geweest.

Maar mijn vriend is nu in al in paniek dat hij weer terug naar het ziekenhuis moet omdat de arts het misschien wel verprutst heeft..... en dat hij dan weer opnieuw zo'n spuit krijgt etc. ach mannen!!!
Moet je zeggen dat ie ook kan wachten tot het eraf valt. :P
  donderdag 18 december 2014 @ 11:48:45 #113
434872 10minuteman
10 minuten zijn niet genoeg
pi_147701495
Hoi.. Vraagje. Bijna week geleden frenulumoplastiek gehad. Flinke bloeduitstorting. Kon voorhuid niet terugtrekken. Kan bijna. Uitstorting bijna weg.

Momenteel best wel last van wat gespannen zijn, branderigheid en een tintelende balzak. En vaak pissen. Normaal?

Branderigheid kan ik mij voorstellen ivm oplosbare hechtingen.

Thanks.
pi_147704369
Had ik ook wel, al gelukkig wel kort. Behalve de tintelende balzak, dat lijkt me eerder nervositeit.

Bel voor de zekerheid je dokter, uroloog of chirurg. Het zijn tenslotte je kroonjuwelen. ;)
  donderdag 18 december 2014 @ 13:46:00 #115
434872 10minuteman
10 minuten zijn niet genoeg
pi_147704603
quote:
1s.gif Op donderdag 18 december 2014 13:39 schreef Gray het volgende:
Had ik ook wel, al gelukkig wel kort. Behalve de tintelende balzak, dat lijkt me eerder nervositeit.

Bel voor de zekerheid je dokter, uroloog of chirurg. Het zijn tenslotte je kroonjuwelen. ;)
Of van de strakke onderbroek of dat je lans naar boven wijst en dat je op je balzak gaat zitten.

En het stoppen met masturberen :P ... Moet zakje denk ik ook aanwennen.
Kan zoveel oorzaken zijn denk ik.

Ik kijk het wel even aan bedankt :).
pi_147704771
quote:
1s.gif Op donderdag 18 december 2014 11:48 schreef 10minuteman het volgende:
Hoi.. Vraagje. Bijna week geleden frenulumoplastiek gehad. Flinke bloeduitstorting. Kon voorhuid niet terugtrekken. Kan bijna. Uitstorting bijna weg.

Momenteel best wel last van wat gespannen zijn, branderigheid en een tintelende balzak. En vaak pissen. Normaal?

Branderigheid kan ik mij voorstellen ivm oplosbare hechtingen.

Thanks.
Alleen de huid rondom de eikel was bij mij wat gevoelig maar de rest van je klachten herken ik niet.
Bloeduitstorting was bij mij na drie weken helemaal weg, kwam door de prik volgens de uroloog.

Al met al viel de procedure mij bijzonder mee eigenlijk, zelfs de prik was lang zo naar niet als het stoten van een teen.
  donderdag 18 december 2014 @ 14:01:22 #117
434872 10minuteman
10 minuten zijn niet genoeg
pi_147705024
quote:
1s.gif Op donderdag 18 december 2014 13:52 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Alleen de huid rondom de eikel was bij mij wat gevoelig maar de rest van je klachten herken ik niet.
Bloeduitstorting was bij mij na drie weken helemaal weg, kwam door de prik volgens de uroloog.

Al met al viel de procedure mij bijzonder mee eigenlijk, zelfs de prik was lang zo naar niet als het stoten van een teen.
Die bloeduitstorting hier was echt nasty vond ik.

Klopt bedoel ook o.a. de huid. Maar ook de binnenkant van de voorhuid van de hechtingen is zeer gevoelig. Branderigheid weet niet waardoor komt. Vermoed hechtingen die wat trekken en uiteraard wondje zelf. Nu wat pijn maar verder bloed het niet, voelt als een schaafwondje wat herstellen moet. Wel paar keer ochtend erectie gehad :X

Waar had jij het meeste last van?
pi_147705577
quote:
1s.gif Op donderdag 18 december 2014 14:01 schreef 10minuteman het volgende:

[..]

Die bloeduitstorting hier was echt nasty vond ik.

Klopt bedoel ook o.a. de huid. Maar ook de binnenkant van de voorhuid van de hechtingen is zeer gevoelig. Branderigheid weet niet waardoor komt. Vermoed hechtingen die wat trekken en uiteraard wondje zelf. Nu wat pijn maar verder bloed het niet, voelt als een schaafwondje wat herstellen moet. Wel paar keer ochtend erectie gehad :X

Waar had jij het meeste last van?
Erecties waren het meest nare, de wond bekijken zelf was ook een trauma opzich... Net een slagveld :')
Maar het trok allemaal rap weg moet ik zeggen en na drie weken zag je er helemaal niks meer van.

Branderighuid kan ook komen door uitdroging van de wond, sommigen gebruiken vaseline las ik maar heb dat zelf niet gedaan, in creme en vocht hopen zich denk ik ook bacterieen op en vergroten zo de kans op een infectie.
Goed droogdeppen na het douchen en geen pluisjes van de handdoek op de wondjes achterlaten!

Op een tafel liggen en een gesprek met de verpleegster voeren over het huishouden terwijl er een arts in je piemol aan het snijden is... Bizarre ervaring :')
  donderdag 18 december 2014 @ 14:53:15 #119
434872 10minuteman
10 minuten zijn niet genoeg
pi_147706477
Al met al viel alles mee.

[ Bericht 83% gewijzigd door 10minuteman op 19-12-2014 08:25:04 ]
  donderdag 25 december 2014 @ 08:45:53 #120
434872 10minuteman
10 minuten zijn niet genoeg
pi_147944282
Echt.... Kapot vaak last van blauw ballen
pi_148503854
quote:
9s.gif Op donderdag 25 december 2014 08:45 schreef 10minuteman het volgende:
Echt.... Kapot vaak last van blauw ballen
En hoe maken de pener en ballen het nu? :7
pi_150614632
Vandaag viel me op dat mijn toompje, dat tijdens de ingreep gerestaureerd is na vorming van littekenweefsel, gevoeliger is geworden! *O*
pi_151615700
Ik heb denk ik ook een te kort toompje, maar weet dit niet zeker. Als ik bijvoorbeeld naar pornofilms kijk, zie ik genoeg mannen met een gelijksoortige voorhuid. Zou iemand mij kunnen vertellen wanneer een bezoek aan de huisarts raadzaam is?
pi_154008187
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 17:35 schreef eric93 het volgende:
Ik heb denk ik ook een te kort toompje, maar weet dit niet zeker. Als ik bijvoorbeeld naar pornofilms kijk, zie ik genoeg mannen met een gelijksoortige voorhuid. Zou iemand mij kunnen vertellen wanneer een bezoek aan de huisarts raadzaam is?
Als het je zoveel problemen oplevert dat seks, masturbatie of dagelijkse bezigheden niet goed meer kunnen. En wanneer een dokter dit kan bevestigen.

Ga niet zelf dokter spelen, vergelijk jouw lichaam niet met anderen.
pi_154477366
Ik heb dus last van een nauwe voorhuid en ga morgen eindelijk de dokter bellen... Probleem is dat ik als ik jullie verhalen zo lees ik al bijna flauwvallen als ik er aan denk wat ze gaan doen en daarna qua verzorging etc. Ik kan daar echt niet tegen (is dus ook de reden dat ik niet eerder gegaan ben). Iemand een tip wat ik hieraan kan doen?
pi_154809842
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 10:45 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Het is inderdaad nogal sterk spul ja. Lijkt me logisch dat je het op de plek smeert waar de vernauwing zit, waarschijnlijk vooraan waar de huid omvouwd dan. Huisarts kan vast vertellen waar en hoeveel, zodat je niet teveel erop smeert. Dermovate is meer een hulpmiddel. Naast dat moet je ook nog oprekoefeningen doen.
Ohja, die Dermovate werkt goed trouwens, voorhuid gaat nu makkelijk overheen. :)
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 11:15:26 #127
265852 Gohf046
Ex - FvD'er
pi_155109019


[ Bericht 100% gewijzigd door Gohf046 op 11-08-2015 11:26:34 ]
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
  woensdag 19 augustus 2015 @ 11:45:04 #128
246179 Hondenfluitje
Bodof, kom onder de paraplof
pi_155348545
Ik had vorige week eindelijk de moed gevonden om met de huisarts (een vrouw) te bespreken dat ik een nauwe voorhuid heb. Slap is er niks aan de hand maar als m'n pik stijf is dan gaat m'n voorhuid maar een klein stukje naar achteren. Met seks kan het pijnlijk zijn.

Dus ik werd doorverwezen naar de uroloog, kom er net vandaan. In plaats van meteen overgaan op besnijdenis heeft hij Dermovate voorgeschreven. Het werkt bij veel mensen erg goed volgens hem. Dit lijkt me ook prettiger dan een besnijdenis dus hopelijk werkt het gewoon.

Het advies is om in erectiestand te smeren. Je trekt je huid zo ver mogelijk naar achteren en smeert dan de 'ring' in die knelt. Ik vraag me af of mensen ervaring hebben met dit middel en misschien tips hebben. Want ik heb net gesmeerd, hem stijf maken is niet zo moeilijk (maar omdat je het doet met als doel om een zalfje te smeren ook weer niet in de beste stand zegmaar). Tijdens het smeren werd 'ie snel weer slap omdat je pik insmeren met medische zalf nou eenmaal niet echt geil is haha. Iemand tips om hem misschien net wat langer stijf te houden of om hem echt ultiem stijf te maken?
  donderdag 10 september 2015 @ 21:55:33 #129
246179 Hondenfluitje
Bodof, kom onder de paraplof
pi_155985418
Update: Ik gebruik nu 3 weken Dermovate. Had er het volste vertrouwen in, las verhalen van mensen die na 3 dagen al verschil merkten. Ik merk echt helemaal niks. Ik zou nu eigenlijk nog 1x per dag moeten smeren, maar zal morgen maar even het ziekenhuis bellen of het niet gewoon 2x per dag moet blijven. Of dat het misschien meteen een besnijdenis moet worden.
pi_155985707
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2015 21:55 schreef Hondenfluitje het volgende:
Update: Ik gebruik nu 3 weken Dermovate. Had er het volste vertrouwen in, las verhalen van mensen die na 3 dagen al verschil merkten. Ik merk echt helemaal niks. Ik zou nu eigenlijk nog 1x per dag moeten smeren, maar zal morgen maar even het ziekenhuis bellen of het niet gewoon 2x per dag moet blijven. Of dat het misschien meteen een besnijdenis moet worden.
Probeer het oprekken eens in een warm badje.
Of bakje als je geen badje hebt.
pi_155985749
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2015 21:55 schreef Hondenfluitje het volgende:
Update: Ik gebruik nu 3 weken Dermovate. Had er het volste vertrouwen in, las verhalen van mensen die na 3 dagen al verschil merkten. Ik merk echt helemaal niks. Ik zou nu eigenlijk nog 1x per dag moeten smeren, maar zal morgen maar even het ziekenhuis bellen of het niet gewoon 2x per dag moet blijven. Of dat het misschien meteen een besnijdenis moet worden.
Heb je het ook opgerekt terwijl je dat gebruikte? Het is geen wondermiddel waar je huid automatisch van uitzakt natuurlijk.
  maandag 14 september 2015 @ 11:35:43 #132
448373 Dutchboy32
32 jaar brabant
pi_156073625
N.a.v. dit forum heb ik afgelopen week het korte frenulum laten repareren :-)

De ingreep noemen ze deftig frenulotomie, deze is doorgesneden / gebrand en op de stam teruggehecht.

Nu heb ik dus voldoende ruimte. Het is nog aan het genezen, zitten 6 hechtingen in.

Verder is het 100% meegevallen
Hi
  maandag 14 maart 2016 @ 20:24:48 #133
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_160668167
Even een gigantische kick. Vorige week woensdag een besnijdenis ondergaan. Moet zeggen dat het vergeleken met wat ik van te voren in m'n hoofd heb gehaald het allemaal heel erg mee viel. Niet echt veel pijn gehad, niet supergevoelig geweest en ook geen branderig gevoel met plassen gehad.

Enige is dat er bij m'n toompje een stuk huid uitsteekt. Het schijnt zo te horen, maar het ziet er echt belachelijk uit (m'n vriendin omschreef het als zo'n lel wat een haan onder z'n snavel heeft zitten en dat klopt eigenlijk wel _O-) en itt tot de rest van m'n zaakje lijkt dat stukje huid niet te slinken. Het is ook nog het enige cht gevoelige gedeelte. Ik kijk het nog een paar dagen aan, maar als het er donderdag nog steeds zo stom uitziet ga ik de uroloog weer bellen om langs te komen. Had al gebeld voor het weekend, maar toen werd me aangeraden om het eerst allemaal een beetje te laten slinken, dus ik kijk het nog even aan.
  zaterdag 3 oktober 2020 @ 14:58:37 #134
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_195405980
Test (hier zou niet meer gepost kunnen worden)
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_195407554
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 14:58 schreef fietsie het volgende:
Test (hier zou niet meer gepost kunnen worden)
Ik heb weer een reageerveldje waarmee ik kan reageren. ^O^
pi_196893144
Ik heb een operatie gehad voor een nauw voorhuid en toen heeft mijn huisarts mijn toompje afgesneden. Daarna een paar weken hersteld tot het is genezen.

Nu kan ik echter nog steeds niet mijn voorhuid naar beneden krijgen. Wat gek is, want tijdens de operatie zag ik mijn eikel helemaal ontbloot na het afsnijden van het toompje.

Ik zou weer terug moeten naar de dokter, maar ik ben eerlijk gezegd behoorlijk getraumatiseerd door de operatie. Het was behoorlijk heftig om mee te maken.

Nu probeer ik eigenhandig mijn toompje op te rekken. Hopelijk werkt dat, anders zal ik toch weer een operatie moeten ondergaan. Wellicht dan liever een hele besnijdenis.
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')