abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 6 april 2013 @ 17:32:37 #51
164283 Luco
Buongiorno!
pi_124956127
Zit nu mobiel, kom hier morgen wel even uitgebreid antwoorden
Ma come piove bene su'gli <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tj9IIfOuYt0" rel="nofollow" target="_blank">impermeabili</a>
pi_125038069
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 17:32 schreef Luco het volgende:
Zit nu mobiel, kom hier morgen wel even uitgebreid antwoorden
Heel graag, ik wacht geduldig :)
  maandag 8 april 2013 @ 20:04:50 #53
164283 Luco
Buongiorno!
pi_125043740
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 17:51 schreef Star_1990 het volgende:

[..]

Heel graag, ik wacht geduldig :)
Daar gaan we. Je mag me altijd een PM sturen mocht je nog vragen hebben,

quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2013 16:25 schreef Star_1990 het volgende:
Na ongeveer 5 jaar lang getwijfeld te hebben (ik ben bijna 22 inmiddels), bang ervoor geweest te zijn en het uitgesteld te hebben ga ik over twee weken naar het ziekenhuis voor een besnijdenis.
Er zijn alleen een paar vragen waar ik nog mee zit:

In hoeverre kun je nadien zelf naar huis (auto)rijden? Is de boel nog zo verdoofd dat je nergens last van hebt?
Of moet ik taxi bellen of iemand me op laten halen?
Het hangt er deels vanaf hoe gevoelig je bent en hoe je reageert op ingrepen. Het advies vanuit het UMCGroningen naar mij toe was om sowieso niet alleen te komen en terug te reizen. Dus danwel onder begeleiding, danwel met een taxi. Je zit met een uiterst gevoelige eikel (want opeens ontbloot), hechtingen etc. Zorgen dat iemand je haalt (en brengt) is wat dat betreft gewoon verstandig. Better safe than sorry. Autorijden is sowieso geen aanrader de eerste paar dagen.

quote:
Zelf woon ik alleen, op de 4e verdieping. Is het verstandiger om een paar dagen bij bijvoorbeeld mijn ouders te blijven tot de boel wat minder pijnlijk/gevoelig is of kun je je prima redden als je alleen woont?
Daarbij denk ik dus niet alleen aan traplopen, maar eigenlijk alle andere dagelijkse bijkomstigheden.
Ik zou lekker wat dagen bij je ouders gaan bivakkeren. Zoals gezegd: je eikel is erg gevoelig en is opeens ontbloot. Die moet dus minder gevoelig worden. Gewoon lopen, in bepaalde houdingen zitten, dagelijkse bezigheden vond ik erg ongemakkelijk, met name vanwege die gevoelige eikel en de hechtingen.
quote:
Zijn er verder nog dingen die ik het over het hoofd heb gezien, maar wel erg belangrijk zijn om rekening mee te houden?
Zes weken geen seks, ook geen masturbatie. Daarnaast is hygiëne erg belangrijk. Regelmatig het verband verwisselen, je penis naar boven dragen gedurende de eerste week (of 2). Ik weet niet wat voor ondergoed je draagt, maar als je boxershorts draagt zou ik je toch aanraden boxer briefs (kom even niet op de Nederlandse naam) te kopen. Die zitten strakker om je lichaam en ondersteunen je penis veel meer. Dit wordt ook als advies gegeven door de uroloog.
quote:
Ik heb me wel ingelezen op internet maar het is toch zeker hét moment in mijn leven waar ik tot nu toe het meest tegenop heb gezien.

Hopelijk kan iemand met deze ervaringen hier antwoord op geven, alvast bedankt!
Ik zag er ook tegenop en uiteindelijk is de ingreep en de revalidatie hartstikke meegevallen. Ja, het is gevoelig de eerste week (of twee). Ja, zes weken geen seks (ook geen masturbatie) is even vervelend, maar zeker de eerste 3 weken denk je daar niet eens aan.

Voor meer informatie zou ik je zeker aanraden naar http://www.besnijdenisinfo.nl/ te gaan. Daar delen veel mannen hun ervaringen, compleet met foto-dagboeken.

Ik heb ook jaren getwijfeld, eerst voor een frenuloplastiek gegaan wat geen soelaas bood. De besnijdenis heb ik uiteindelijk gedaan omdat seks voor mij regelmatig pijnlijk was (En dan met name het voorspel of penetratie zonder condoom). Nu ik eenmaal besneden ben geniet ik veel meer van seks en is het schoon houden een stuk makkelijker geworden (Geen smegma meer). Vreemde reacties van vrouwen heb ik niet gehad. Ze zijn wat verbaasd, maar vervolgens maakt het ze geen zak meer uit. Zoals mannen denken over tieten en vagina's (Yay!), zo denken vrouwen over piemels vlak voor de seks (Yay!).

Heel veel succes volgende week!
Ma come piove bene su'gli <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tj9IIfOuYt0" rel="nofollow" target="_blank">impermeabili</a>
pi_125074925
Luco, hartelijk dank je voor je uitgebreide antwoord! Dit kan ik echt heel erg erg waarderen!

Wat ik me nog afvroeg, na hoeveel dagen kun je weer "normaal" lopen?
Bedoelde je daarmee die twee weken? Of doelde je daarmee op wanneer je er geen echte pijn meer aan hebt?
Ik neem aan dat je de eerste paar dagen wijdbeens nogal wijdbeens loopt? ;)
Je tip wat betreft de foto verslagen heb ik bewust maar niet naar gekeken, die beelden krijg ik waarschijnlijk nooit meer uit mijn hoofd en ga ik er nog meer tegenop zien.
Ik ben erg benieuwd of het echt meevalt, ik zal mijn ervaringen (weinig gedetailleerd, wees maar niet bang) hier delen, zodat er iemand wellicht weer iets aan heeft zoals ik iets met jouw antwoord kan!
pi_126915308
Vraagje;

Ik krijg mijn voorhuid gewoon normaal over mijn eikel heen, maar ik heb nog wat vraagtekens of ik een tekort toompje heb... Als de voorhuid over mijn eikel heen is tijdens een erectie rold de voorhuid zich een soort van op achter de eikel. Niks geks aan geloof ik...

Maarrr, ik kan de voorhuid vervolgens niet helemaal glad trekken naar achteren...
Is dit normaal? Ik ben echt als de dood dat dat toompje een keer scheurt.
pi_127402318
quote:
0s.gif Op donderdag 23 mei 2013 19:09 schreef Jef1919 het volgende:
Vraagje;

Ik krijg mijn voorhuid gewoon normaal over mijn eikel heen, maar ik heb nog wat vraagtekens of ik een tekort toompje heb... Als de voorhuid over mijn eikel heen is tijdens een erectie rold de voorhuid zich een soort van op achter de eikel. Niks geks aan geloof ik...

Maarrr, ik kan de voorhuid vervolgens niet helemaal glad trekken naar achteren...
Is dit normaal? Ik ben echt als de dood dat dat toompje een keer scheurt.
Ik heb hetzelfde probleem en veel te lang mee blijven lopen. Gister had ik een afspraak bij de huisarts en deze heeft me doorverwezen naar de uroloog. Die zal dus gaan bepalen of een frenulumplastiek, of een complete besnijdenis.

Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch maar de beslissing heb genomen om naar de huisarts te gaan. Hopelijk gaat het allemaal een beetje vlot want ben toch wel blij als het allemaal achter de rug is.
pi_127735803
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 23:16 schreef rafa94 het volgende:
Hallo

ik ben een jongen van 18 jaar (over een paar weken 19 red.) en ik denk dat ik een probleem heb met mijn penis, wanneer deze in erectie is krijg ik mijn voorhuid wel tot net onder de eikel rand naar beneden maar voel ik dat het toompje dan erg gespannen staat en voelt niet aangenaam daarnaast zit ook het uiteinde van mijn voorhuid erg strak rond m'n penis. Ik heb al op verschillende forums en sites gekeken wat er aan te doen is en zag vooral besnijdenis en het toompje verlengen of door laten knippen voorbij komen. Ik vroeg me af of het eventueel ook anders te verhelpen was met zalfjes of oefeningen of iets dergelijks. Ik zou graag wat tips en adviezen horen van jullie, zou namelijk erg op zien tegen besnijdenis, ook ivm studeren etc, ik kan daar niet zomaar even en weekje laten schieten (of meer).
Alvast bedankt!
een besnijdenis is toch de beste oplossing,doet helemaal geen pijn alleen kan 3a4 weken geen seks hebben.(ook niet rukken)als je je eigen laat besnijden doet het dan zo strak mogelijk zodat de eikel bij een slappe lul altijd ontbloot is. ;)
pi_128593200
Ik lees nergens iets over een simpel hechtdraadje door het toompje.
Hechtnaald met draad, 1 prikje, knoopje er op en het draadje groeit binnen 2 a 3 weken vanzelf door het toompje naar buiten. Er groeit dus vanzelf een sneetje in.
Een pijnloze verlenging van het toompje. Geen verdoving inderdaad. 1 prik van een verdovingsspuit of 1 prik van het hechtnaaldje.
Zal vast niet in alle gevallen kunnen. Stel het je huisarts voor. Als het kan ben je snel en piijnloos koning!
pi_129751691
Hohoho te kort toompje. Daar heb ik ervaring mee. Mijn 3e keer dat ik seks had; bleek hij toch te kort te zijn en scheurde hij tijdens de seks. Quite a story to tell the grandchilderen one day ;)

Mocht er iemand geïnteresseerd zijn dan kan ik mijn verhaal wel uittypen...
pi_130207479
Ik zal mijn ervaring ook even delen:

4 dagen geleden heb ik ook een frenulumplastiek gehad. Dit heb ik laten doen omdat hij bij mij steeds inscheurde tijdens de seks.
De behandeling stelde voor mij echt niks voor.
Kwam op de afdeling urologie en moest mijn onderkleding uittrekken en op het bed gaan liggen. Daarna werd mijn penis met jodium ingesmeerd en kreeg ik een plakker op mijn been voor de geleiding van het elektrisch mesje. Toen kwam de spuit (waar ik hartstikke bang voor was). Er werd 2 keer bij mijn toompje geprikt. Hier voelde ik bijna niks van. Beetje irritant gevoel maar deed niet zeer. Daarna testen ze of ik goed verdoofd was en begonnen ze het toompje los te snijden en dicht schroeien. Daarna 2 hechtingen erin, wat vaseline erop en ik kon weer gaan. Steld dus echt niks voor.
Dagen erna bijna geen last van gehad en nu ook nog steeds niet. Erecties doen me niet zeer maar je voelt het wel. De wond heelt al mooi en ben erg benieuwd hoe het straks is.

Ga alleen niet in bad voor een tijdje na de behandeling. Dat is slecht voor de heling van de wond.

Als je hier last van heb maak dan gewoon een afspraak. Je hoeft je nergens voor te schamen. Deze mensen zien het vaak genoeg en het is een beroep voor hun.
Hoop dat iemand hier iets aan heeft :)
pi_130916145
Tip: http://besnijdeniscentrum.nl/
Kosten: ¤365,- http://besnijdeniscentrum.nl/index.php?n=53

Voordeel: je hoeft niet langs je huisarts, je gaat niet onder narcose.
Deze artsen voeren de procedure met grote regelmaat uit en weten dus wat ze doen.

Ik heb vanwege nauwe voorhuid deze procedure ca 4 jaar geleden laten uitvoeren.
Moest 1 week vrij nemen van mijn werk. De tweede week nog wel wat problemen met plassen vanwege het verband dat er nog om zat, dus wat langere toiletbezoeken.
Gevoeligheid is in het begin misschien wel het grootste probleem. Maar dat wordt snel beter.

Maar het resultaat is fantastisch en ik heb er nog dagelijks plezier van! Mijn vriendin vindt het ook fantastisch en mijn 'stamina' is er ook stukken beter door geworden. Ik zou nooit meer terug willen naar de oude situatie.

Ik heb er jaren over gedaan voordat ik deze beslissing durfde te nemen (en met mijn omgeving durfde te bespreken) maar ik denk dat het het beste besluit is dat ook tot nu toe in mijn leven genomen heb.

De behandeling deed vanwege de lokale verdoving geen pijn, en de verdoving zelf viel ook erg mee.
  zaterdag 7 september 2013 @ 17:08:18 #62
164283 Luco
Buongiorno!
pi_130920858
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2013 14:36 schreef doilooklikeicare het volgende:
Tip: http://besnijdeniscentrum.nl/
Kosten: ¤365,- http://besnijdeniscentrum.nl/index.php?n=53

Voordeel: je hoeft niet langs je huisarts, je gaat niet onder narcose.
Deze artsen voeren de procedure met grote regelmaat uit en weten dus wat ze doen.

Ik heb vanwege nauwe voorhuid deze procedure ca 4 jaar geleden laten uitvoeren.
Moest 1 week vrij nemen van mijn werk. De tweede week nog wel wat problemen met plassen vanwege het verband dat er nog om zat, dus wat langere toiletbezoeken.
Gevoeligheid is in het begin misschien wel het grootste probleem. Maar dat wordt snel beter.

Maar het resultaat is fantastisch en ik heb er nog dagelijks plezier van! Mijn vriendin vindt het ook fantastisch en mijn 'stamina' is er ook stukken beter door geworden. Ik zou nooit meer terug willen naar de oude situatie.

Ik heb er jaren over gedaan voordat ik deze beslissing durfde te nemen (en met mijn omgeving durfde te bespreken) maar ik denk dat het het beste besluit is dat ook tot nu toe in mijn leven genomen heb.

De behandeling deed vanwege de lokale verdoving geen pijn, en de verdoving zelf viel ook erg mee.
Ziekenhuizen voeren een besnijdenis ook gewoon onder lokale verdoving uit, tenzij de patient specifiek om algehele narcose vraagt. Lokaal verdoven is veel goedkoper. Daarnaast voeren urologen in ziekenhuizen besnijdenissen ook met (grote) regelmaat uit. Die twee argumenten slaan dus als een tang op een varken. Daarnaast vind ik het wel prettig dat je huisarts je volledige medische historie kent. Een eerste consult bij je huisarts zal een stuk goedkoper zijn (en valt niet in eigen risico), dan een eerste consult bij dit soort klinieken, waarna ongetwijfeld een tweede consult plaats dient te vinden voor men tot actie overgaat.

Ik snap nooit dat mensen niet naar de huisarts durven als eerste stap. Huisartsen zijn er juist als poortwachter. Het is dus van groot belang dat die weten wat er met je aan de hand is en gebeurt.
Ma come piove bene su'gli <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tj9IIfOuYt0" rel="nofollow" target="_blank">impermeabili</a>
pi_133164011
Ik heb afgelopen week de knoop doorgehakt en ben langs de dokter gegaan. Volgens haar was het overduidelijk, en mag over twee weken bij de uroloog komen voor een gesprek.

Een vraag die ik nog heb:
Op dit moment loop ik stage, waar ik vrij veel moet bewegen (lopen, tillen). Hoe lang zal het duren om weer aan het werk te kunnen? Hoe was dat bij jullie?
pi_133572055
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2013 21:20 schreef TobiasD het volgende:
Ik heb afgelopen week de knoop doorgehakt en ben langs de dokter gegaan. Volgens haar was het overduidelijk, en mag over twee weken bij de uroloog komen voor een gesprek.

Een vraag die ik nog heb:
Op dit moment loop ik stage, waar ik vrij veel moet bewegen (lopen, tillen). Hoe lang zal het duren om weer aan het werk te kunnen? Hoe was dat bij jullie?
Ligt er aan wat er gebeuren gaat.
pi_134151669
Ook naar de huisarts geweest met tegenzin, snel een erectie en een vrouwelijke huisarts. :@
Maar valt allemaal wel mee als je er zit, geen erectie gelukkig en lekker koud buiten.

Ik krijg een zalf ervoor, kan ik morgen ophalen.
Welke zalf is dat en iemand ervaring mee ?, maar goed ik kijk morgen wel even.
Ze had het ook over besnijden, maar vroeg mij of ik dat wel wilde.
Probeer eerst wel die zalf, ook geen zin met de penis in de knoop te liggen rond kerst. :')
pi_134979448
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2013 15:21 schreef Vapochill het volgende:
Ook naar de huisarts geweest met tegenzin, snel een erectie en een vrouwelijke huisarts. :@
Maar valt allemaal wel mee als je er zit, geen erectie gelukkig en lekker koud buiten.

Ik krijg een zalf ervoor, kan ik morgen ophalen.
Welke zalf is dat en iemand ervaring mee ?, maar goed ik kijk morgen wel even.
Ze had het ook over besnijden, maar vroeg mij of ik dat wel wilde.
Probeer eerst wel die zalf, ook geen zin met de penis in de knoop te liggen rond kerst. :')
En, werkt de zalf een beetje? :)
pi_136487991
quote:
0s.gif Op donderdag 2 januari 2014 12:34 schreef ratpatat het volgende:

[..]

En, werkt de zalf een beetje? :)
Het is Dermovate, de Apotheek vroeg waar het voor was. :')
Gezegd dat het voor eczeem was, toevallig ook last van.
Nog niet geprobeerd, zal er binnenkort mee beginnen.

Maar als ik de bijsluiter lees dan is het nogal een sterk middel waar je voorzichtig mee moet zijn.
Het is mij ook niet helemaal duidelijk waar je het precies moet gebruiken ?
Buitenkant of binnenkant van de voorhuid ?
Anders de Huisarts maar even bellen.
pi_136618383
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 23:06 schreef Vapochill het volgende:

[..]

Het is Dermovate, de Apotheek vroeg waar het voor was. :')
Gezegd dat het voor eczeem was, toevallig ook last van.
Nog niet geprobeerd, zal er binnenkort mee beginnen.

Maar als ik de bijsluiter lees dan is het nogal een sterk middel waar je voorzichtig mee moet zijn.
Het is mij ook niet helemaal duidelijk waar je het precies moet gebruiken ?
Buitenkant of binnenkant van de voorhuid ?
Anders de Huisarts maar even bellen.
Het is inderdaad nogal sterk spul ja. Lijkt me logisch dat je het op de plek smeert waar de vernauwing zit, waarschijnlijk vooraan waar de huid omvouwd dan. Huisarts kan vast vertellen waar en hoeveel, zodat je niet teveel erop smeert. Dermovate is meer een hulpmiddel. Naast dat moet je ook nog oprekoefeningen doen.
pi_136635725
Even een snel vraagje omdat ik het eigenlijk nergens duidelijk terug heb zien komen:

In stijve toestand krijg ik de voorhuid makkelijk onder de eikel. Echter, het lukt mij niet de voorhuid volledig strak te trekken. Dat wil zeggen, halverwege mijn penis wordt de voorhuid bij het straktrekken een stukje opgerold/opgehoopt, waardoor mijn penis niet glad/strak is. Moet ik hier wat aan laten doen of levert dit geen problemen op?

Bedankt!
pi_136815038
Hey mensen, ik wou even zeggen dat dit forum zeer informatief is en mij best heeft geholpen! bedankt daarvoor.

dan had ik nog een vraagje. Mijn vriend is vandaag op mijn aandringen naar de huisarts gegaan, pijn bij de seks (of elke seksuele handeling) als de voorhuid naar achteren ging. Wat er ook voor zorgde dat hij door de pijn niet meer klaarkwam etc.

Uitkomst: te kort toompje en dus volgende week maandag afspraak bij de uroloog.

Ik ben bang dat het idd een frenulumplastiek word, en dus 3-4 weken geen seks, maar daar zal ik mee moeten leven.

Wat kan ik doen om hem te helpen? zijn er dingen waardoor het minder gevoelig word of andere zalfjes? iemand met ervaring die tips heeft wat bij hem hielp? & hoe lang duurde het voordat het geheeld was (AKA; goed genoeg om aan te raken etc.?

alvast heel erg bedankt!
I wanted to kill you with kindness, but all I could find was this axe.
pi_136899728
quote:
0s.gif Op woensdag 12 februari 2014 18:45 schreef Neverdown het volgende:
Even een snel vraagje omdat ik het eigenlijk nergens duidelijk terug heb zien komen:

In stijve toestand krijg ik de voorhuid makkelijk onder de eikel. Echter, het lukt mij niet de voorhuid volledig strak te trekken. Dat wil zeggen, halverwege mijn penis wordt de voorhuid bij het straktrekken een stukje opgerold/opgehoopt, waardoor mijn penis niet glad/strak is. Moet ik hier wat aan laten doen of levert dit geen problemen op?

Bedankt!
Je kunt de voorhuid waarschijnlijk niet volledig straktrekken door het toompje. Zolang het geen pijn doet is dit volgens mij geen enkel probleem.
pi_137114953
Hoi mannen,

Een aantal weken geleden ben ik bij de huisarts langsgegaan. Mijn probleem was dat mijn voorhuid te strak zat, en ik verwachtte dat ik een besnijdenis moest ondergaan. Mijn huisarts was het hier mee eens, en stuurde me door naar de uroloog van het ziekenhuis.
Een aantal weken later had ik de afspraak bij de urologe (ja, een vrouw). Nadat ze mijn jonge heer nader had bestudeerd, kwam ze tot de conclusie dat een frenulumplastiek - oftewel het verlengen/doorsnijden van mijn toompje - voldoende ruimte zou kunnen geven om het probleem op te lossen. Ze wou niet direct op besnijdenis overgaan, omdat dit tot veel gevoelsverlies zou kunnen leiden.
Weer een aantal weken later was de ingreep gepland. Mijn knots werd verdoofd, en dat was het pijnlijkste van het hele verhaal, echter was deze pijn snel over. Tijdens de operatie merkte de urologe op dat er nog een soort van strakke ring in mijn voorhuid zat, ze stelde voor om deze in te snijden, en daarmee zou er meer ruimte worden gecreeerd. De operatie zelf heb ik niets van gevoeld.
Na de operatie ben ik naar huis gegaan. Ik verwachtte wel wat pijn, maar dit viel mij 100 punten mee. Heb die dag even rustig aan gedaan, maar de volgende dag kon ik de meeste dingen wel weer doen. De ingreep was op vrijdag, en ben maandag gewoon weer naar school gegaan.
Nu zijn we zo'n 10 dagen later. De meeste hechtingen zijn eruit gevallen, en het lijkt gewerkt te hebben. Ik mag vrijdag weer seks hebben. Heb van 't weekend voor het eerst even gemasturbeerd, en dit ging prima met een beetje beleid.

Ik wou dit verhaal even delen omdat ik er zelf erg tegenop keek, maar het me achteraf heel erg meeviel. Als je problemen hebt, ga dan gewoon naar je huisarts. Ze hebben allemaal genoeg geslachtsdelen gezien in hun praktijk, en ze gaan je echt niet uitlachen.

Mocht je vragen hebben, beantwoord ik ze graag.
pi_137154209
Ik twijfel of ik een te kort toompje heb. Ik weet dit niet zeker, omdat ik nog niet heb geneukt.

Ik heb geen probleem mijn voorhuid van mijn eikel af te trekken als mijn penis slap is en kan het ook als ik in erectie ben, maar dan trekt het wel behoorlijk. Als ik het zou moeten beschrijven zou ik zeggen dat het net geen pijn doet maar wel onaangenaam voelt.

Weet iemand wat ik hier mee moet?
pi_137154295
Of moet ik vaker in erectie mijn huid naar achteren hebben dat zodat het oprekt?
pi_137346829
Ik denk dat het inderdaad goed is om eens te proberen gewoon de huid terug te halen in erectie, zodat het oprekt.
pi_138077110
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2013 14:36 schreef doilooklikeicare het volgende:
Tip: http://besnijdeniscentrum.nl/
Kosten: ¤365,- http://besnijdeniscentrum.nl/index.php?n=53

Voordeel: je hoeft niet langs je huisarts, je gaat niet onder narcose.
Deze artsen voeren de procedure met grote regelmaat uit en weten dus wat ze doen.

Ik heb vanwege nauwe voorhuid deze procedure ca 4 jaar geleden laten uitvoeren.
Moest 1 week vrij nemen van mijn werk. De tweede week nog wel wat problemen met plassen vanwege het verband dat er nog om zat, dus wat langere toiletbezoeken.
Gevoeligheid is in het begin misschien wel het grootste probleem. Maar dat wordt snel beter.

Maar het resultaat is fantastisch en ik heb er nog dagelijks plezier van! Mijn vriendin vindt het ook fantastisch en mijn 'stamina' is er ook stukken beter door geworden. Ik zou nooit meer terug willen naar de oude situatie.

Ik heb er jaren over gedaan voordat ik deze beslissing durfde te nemen (en met mijn omgeving durfde te bespreken) maar ik denk dat het het beste besluit is dat ook tot nu toe in mijn leven genomen heb.

De behandeling deed vanwege de lokale verdoving geen pijn, en de verdoving zelf viel ook erg mee.
ik ben bij dezelfde kliniek geweest om het zo strak mogelijk te laten besnijden, in het ziekenhuis was ik al 3x besneden maar nooit strak (er kwam altijd een wat voorhuid tegen mijn eikel wat een irriterend gevoel was).in deze kliniek besnijden ze alleen maar strak omdat een losse of een gedeeltelijke besnijdenis alleen maar problemen geeft _O-
pi_138459913
ik heb het volgende:

krijg mijn voorhuid wel over mijn eikel heen, zowel in slappe als stijve toestand. heb echter wel een soort zandloper penis... die ring zeg maar van de voorhuid zit nogal strak. in slappe toestand is dat niet zo'n probleem behalve dat het er niet uitziet, maar als hij stijf wordt en groter/dikker dan blijft die ring helemaal bovenaan steken en gaat dus niet verder omlaag. ben bang dat op het heetst van de strijd die ring gewoon knapt ofzo..

kan ik hiermee seks hebben of is het slim om naar de huisarts te gaan? ben ook al een keer geopereerd aan m'n toompje..

ook al vrij lang bezig op te rekken (maar vergeet het af en toe), maar niet echt heel veel zichtbaar resultaat, wel een beetje volgens mij..
pi_139072627
Gewoon doorgaan met oprekken, eventueel kan de dokter een zalfje voorschrijven, bijvoorbeeld dermovate, zodat het beter kan werken.
pi_139279048
Werkt dat altijd dan? En je hele leven? Ben al 23 namelijk
pi_139299632
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 15:18 schreef Arrow89 het volgende:
Werkt dat altijd dan? En je hele leven? Ben al 23 namelijk
Dat werkt hoor. En ik ben er van overtuigt dat het altijd werkt. Ik ben zelf 21, en ben bezig met huid oprekken/bijgroeien. Het gaat traag, maar het werkt wel.
pi_139461356
Sinds kort heb ik een vriendin en gisteren voor de eerste keer geprobeerd seks te hebben zonder condoom.
Als ik mijn penis deels in haar vagina stop wordt mijn voorhuid zo strak getrokken dat het pijn doet, dan doet het zoveel pijn dat ik hem er niet meer verder in kan schuiven.
Dit komt denk ik door het toompje. Kan dit ook worden opgelost door glijmiddel of zal ik naar de huisarts moeten? Overigens heb ik geen last van dit probleem met een condoom om.
pi_139478437
Even condoom gebruiken als je seks hebt dan. En toompje zien op te rekken of laten doorbranden/snijden bij de uroloog.
Glijmiddel kan misschien ook wel, maar of dat nu Dé oplossing is om mee te blijven rondlopen?
pi_139620533
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 07:21 schreef ratpatat het volgende:
Even condoom gebruiken als je seks hebt dan. En toompje zien op te rekken of laten doorbranden/snijden bij de uroloog.
Glijmiddel kan misschien ook wel, maar of dat nu Dé oplossing is om mee te blijven rondlopen?
Ik heb een afspraak gemaakt bij de huisarts, bedankt voor je advies!
pi_139763538
quote:
0s.gif Op zondag 27 april 2014 12:43 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Dat werkt hoor. En ik ben er van overtuigt dat het altijd werkt. Ik ben zelf 21, en ben bezig met huid oprekken/bijgroeien. Het gaat traag, maar het werkt wel.
Het lijkt nu ook wel een beetje vooruit te gaan.. eerst werd hij altijd weer slap als ik mijn voorhuid terugtrok in stijve toestand, maar nu dus niet. Hij blijft nog wel onder mijn eikel zitten, maar zit nu wel een halve centimeter speling in. Zandloper lijkt ook iets minder extreem. En ik heb blijkbaar de verkeerde zalf van de dokter gekregen heb ik op internet gelezen :') De zalf die ik nu heb, heeft blijkbaar nul effect (gelukkig heb ik het nooit gebruikt).
pi_139866369
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 23:16 schreef rafa94 het volgende:
Hallo

ik ben een jongen van 18 jaar (over een paar weken 19 red.) en ik denk dat ik een probleem heb met mijn penis, wanneer deze in erectie is krijg ik mijn voorhuid wel tot net onder de eikel rand naar beneden maar voel ik dat het toompje dan erg gespannen staat en voelt niet aangenaam daarnaast zit ook het uiteinde van mijn voorhuid erg strak rond m'n penis. Ik heb al op verschillende forums en sites gekeken wat er aan te doen is en zag vooral besnijdenis en het toompje verlengen of door laten knippen voorbij komen. Ik vroeg me af of het eventueel ook anders te verhelpen was met zalfjes of oefeningen of iets dergelijks. Ik zou graag wat tips en adviezen horen van jullie, zou namelijk erg op zien tegen besnijdenis, ook ivm studeren etc, ik kan daar niet zomaar even en weekje laten schieten (of meer).
Alvast bedankt!
een weekje laten schieten?binnen een halfuurtje is het gepiept en dan heb je een ontblote eikel en nergens geen last meer van.en mijn ervaring is dat aftrekken ook uitstekend gaat. _O_
pi_139974051
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:30 schreef satopex het volgende:

[..]

een weekje laten schieten?binnen een halfuurtje is het gepiept en dan heb je een ontblote eikel en nergens geen last meer van.en mijn ervaring is dat aftrekken ook uitstekend gaat. _O_
Ja, binnen een half uur is het eraf gesneden en 100% genezen en kun je lekker alles neuken met je superstrakke geile piemel!!1

Ja Satopex. ook jij weet dat dat zo niet werkt...

Nergens geen last van? Ach, pijn, want grote wond op je piemel. Eventueel later nog last van vanalles als gevoelsverlies, of aftrekken werkt helemaal niet meer zo fijn.
Misschien eens nadenken voordat je wat post...
pi_139974058
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 23:56 schreef Arrow89 het volgende:

[..]

Het lijkt nu ook wel een beetje vooruit te gaan.. eerst werd hij altijd weer slap als ik mijn voorhuid terugtrok in stijve toestand, maar nu dus niet. Hij blijft nog wel onder mijn eikel zitten, maar zit nu wel een halve centimeter speling in. Zandloper lijkt ook iets minder extreem. En ik heb blijkbaar de verkeerde zalf van de dokter gekregen heb ik op internet gelezen :') De zalf die ik nu heb, heeft blijkbaar nul effect (gelukkig heb ik het nooit gebruikt).
Goed dat er vooruitgang in zit. Welke zalf heb je gekregen?
pi_140195226
Klopt het dat een gedeeltelijke besnijdenis weer kan terug groeien naar de oude staat? Ik heb me via de huisarts laten doorverwijzen voor zo'n ingreep, maar mijn vader wil na de zomer voor zichzelf een gehele besnijdenis omdat het bij hem weer als vanouds is. In dat geval ga ik liever ook voor een gehele.
pi_140224834
quote:
5s.gif Op woensdag 21 mei 2014 09:06 schreef Gray het volgende:
Klopt het dat een gedeeltelijke besnijdenis weer kan terug groeien naar de oude staat? Ik heb me via de huisarts laten doorverwijzen voor zo'n ingreep, maar mijn vader wil na de zomer voor zichzelf een gehele besnijdenis omdat het bij hem weer als vanouds is. In dat geval ga ik liever ook voor een gehele.
Dat klinkt aardig als onzin. Je kan wel huid oprekken zodat het langer wordt. Maar uit zichzelf? Dan zou dat bij een gehele ook zo zijn.

Waarom wil je overigens besneden?

Vraag me wel af hoe die het voor elkaar heeft gekregen het "uit zichzelf terug te laten groeien." Dat lijkt me haast echt onmogelijk. Vraag me af hoe dat zou kunnen.

[ Bericht 9% gewijzigd door ratpatat op 21-05-2014 23:09:20 ]
pi_140230442
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 22:55 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Dat klinkt aardig als onzin. Je kan wel huid oprekken zodat het langer wordt. Maar uit zichzelf? Dan zou dat bij een gehele ook zo zijn.

Waarom wil je overigens besneden?

Vraag me wel af hoe die het voor elkaar heeft gekregen het "uit zichzelf terug te laten groeien." Dat lijkt me haast echt onmogelijk. Vraag me af hoe dat zou kunnen.
Ik laat me sowieso heel goed voorlichten bij de uroloog, want het is wel een deel van m'n lichaam waar ik zuinig mee wil zijn. ;)

Maar de reden dat ik ervoor hulp heb gezocht, is omdat ik al wat jaren last heb van scheuren. Dit is pijnlijk, overdag, tijdens het seksen of masturberen. Overigens is het ook een familiekwaal. Zowel m'n jongste broertje als m'n vader hebben een gedeeltelijke besnijdenis laten uitvoeren, maar m'n vader gaat komend jaar dus terug voor een gehele.

Ergens wil ik het huidje best bewaren, want het is wel een leuke ribbel, for ze ladies. ;)

Aan de andere kant ben ik er ook niet zo aan gehecht dat ik niet zonder zou kunnen. En pijn die te verhelpen is, en het plezier dat dat oplevert, is toch wel een pre.

Ik zal de vraag stellen, maar dan wel aan de uroloog, en niet m'n pa. Die weet daar het fijne niet van, denk ik. :P
pi_140744570
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 22:55 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Dat klinkt aardig als onzin. Je kan wel huid oprekken zodat het langer wordt. Maar uit zichzelf? Dan zou dat bij een gehele ook zo zijn.

Waarom wil je overigens besneden?

Vraag me wel af hoe die het voor elkaar heeft gekregen het "uit zichzelf terug te laten groeien." Dat lijkt me haast echt onmogelijk. Vraag me af hoe dat zou kunnen.
De uroloog bevestigde dat een gedeeltelijke besnijdenis opnieuw hetzelfde probleem kan geven, doordat de huid (aan de binnenkant) weer kan genezen tot een nieuwe vernauwing.

Ik ga dus deze zomer voor een gehele. Hebben we het in een keer gehad. :)
pi_140787867
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:03 schreef Gray het volgende:

[..]

De uroloog bevestigde dat een gedeeltelijke besnijdenis opnieuw hetzelfde probleem kan geven, doordat de huid (aan de binnenkant) weer kan genezen tot een nieuwe vernauwing.

Ik ga dus deze zomer voor een gehele. Hebben we het in een keer gehad. :)
Maar scheurt het doordat het te nauw is, dan?
pi_140788736
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 19:51 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Maar scheurt het doordat het te nauw is, dan?
Bij mij wel, en ik gok dat m'n vader dezelfde klachten ervaart. Zelfs na een gedeeltelijke besnijdenis blijkbaar.
pi_140789199
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 20:22 schreef Gray het volgende:

[..]

Bij mij wel, en ik gok dat m'n vader dezelfde klachten ervaart. Zelfs na een gedeeltelijke besnijdenis blijkbaar.
Oke, ja als de hele huid nauw is, dan blijf je dat wel houden met gedeeltelijk. Hoewel nauwe voorhuid ook wel op te rekken moet zijn. Huid is best goed groter te maken. Hoewel het met lidtekenweefsel door scheuren moeilijker kan worden.
pi_140789319
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 20:38 schreef ratpatat het volgende:

[..]

Oke, ja als de hele huid nauw is, dan blijf je dat wel houden met gedeeltelijk. Hoewel nauwe voorhuid ook wel op te rekken moet zijn. Huid is best goed groter te maken. Hoewel het met lidtekenweefsel door scheuren moeilijker kan worden.
Ach, van mij mij het er allemaal wel af. Ik ben niet gehecht aan m'n voorhuid. Figuurlijk dan. :P
pi_140789828
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 20:42 schreef Gray het volgende:

[..]

Ach, van mij mij het er allemaal wel af. Ik ben niet gehecht aan m'n voorhuid. Figuurlijk dan. :P
Ja oke, blijft eigen keuze natuurlijk. Maar toch jammer als je er meer aan blijkt te hechten dan het nu lijkt. Genoeg mensen die er naderhand spijt van hebben. Vandaar dat ik het meld :)
pi_142105276
Een week geleden de ingreep genaamd frenulumplastiek gehad. 't gaat opzich goed, alleen de erecties en de voorhuid naar achter trekken (en daar vaseline op doen) is pijnlijk.
Is dit normaal?
En wat kan je nog meer doen behalve vaseline smeren?

Overigens smeer ik alleen maar 's ochtends en 's avonds vaseline. Is dit naar jullie ervaring voldoende? Of moet het ook na het plassen?

[ Bericht 22% gewijzigd door Senderious op 09-07-2014 19:34:51 ]
pi_142250669
Wat voor ingrepen zijn er tov een gescheurd toompje?

De mijne is blijkbaar ooit gescheurd, heeft een littekentje, en ik merk dat het scheuren nog steeds kan gebeuren. Woensdag leg ik het iig voor aan m'n uroloog, maar wil me alvast wat inlezen.
pi_142517990
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:03 schreef Gray het volgende:

[..]

De uroloog bevestigde dat een gedeeltelijke besnijdenis opnieuw hetzelfde probleem kan geven, doordat de huid (aan de binnenkant) weer kan genezen tot een nieuwe vernauwing.

Ik ga dus deze zomer voor een gehele. Hebben we het in een keer gehad. :)
Dat is precies wat mij ook is overkomen! Bij mij hadden ze een Z-incisie gemaakt (voorhuidplastiek) en toen alles genezen was, was mijn voorhuid nog nauwer geworden. De uroloog stelde toen een gedeeltelijke besnijdenis voor omdat hij toch vond dat de voorhuid moest "gespaard" worden. Eerst was dit OK na de ingreep, maar ook toen werd na een tijdje mijn voorhuid weer nauwer. Dan ben ik naar een andere uroloog gestapt en die vond ook dat een volledige besnijdenis de beste oplossing was. Ik ben nu besneden en er erg blij mee. Ik hoop dat je de juiste beslissing voor je neemt. Grtz, Koen
pi_142518345
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 17:08 schreef koen29 het volgende:

[..]

Dat is precies wat mij ook is overkomen! Bij mij hadden ze een Z-incisie gemaakt (voorhuidplastiek) en toen alles genezen was, was mijn voorhuid nog nauwer geworden. De uroloog stelde toen een gedeeltelijke besnijdenis voor omdat hij toch vond dat de voorhuid moest "gespaard" worden. Eerst was dit OK na de ingreep, maar ook toen werd na een tijdje mijn voorhuid weer nauwer. Dan ben ik naar een andere uroloog gestapt en die vond ook dat een volledige besnijdenis de beste oplossing was. Ik ben nu besneden en er erg blij mee. Ik hoop dat je de juiste beslissing voor je neemt. Grtz, Koen
Dank voor de steun. :)

Over 3 weken staat m'n operatie gepland voor een volledige besnijdenis. Kijk wat op tegen de herstelperiode, maar uit naar het resultaat. O-)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')