quote:Op woensdag 6 januari 2010 18:03 schreef Enfermera het volgende:
Zuurkoolstamppot met appel & een rookworst
Oh wat lekker, ga ik ook een keer doen, normaal combineer ik die twee nooit, maar het lijkt me heerlijk.quote:Op woensdag 6 januari 2010 19:33 schreef lies1947 het volgende:
ik had voor vanavond hutspot met hachee gemaakt. we vonden het heeeeeeerrrrrlijk!!
Ziet er goed uit zeg!quote:Op woensdag 6 januari 2010 12:27 schreef RoryGilmore het volgende:
En hier verder![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En uit t vorige topic
Geroosterde paprika soep & toast met oesterzwammen
[ afbeelding ]
Meer hier
Oe, zelfgemaakt?quote:
wil ik ook wel maar heel mijn keuken ligt overhoop door kapotte waterleiding, enige wat ik kan gebruiken nog is de ovenquote:
Nee, wel zelf gekochtquote:Op vrijdag 8 januari 2010 09:46 schreef minilot het volgende:
[..]
Oe, zelfgemaakt?Waarmee gebakken?
Nu banaansmoothie (bevroren banaan door dikke, griekse yoghurt gepureerd)
Vanavond zelfgemaakte bapao's met een vulling van hummus en een vulling van zoetzure en tot draadjes gestoofd varkensvlees.
waar koop je dat? afgelopen zomer in frankrijk gegeten, echt zo lekker! daar verkochten ze het echt overalquote:
Ik neem ze altijd mee uit Duitsland, Kaufland in Kleve.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 11:45 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
waar koop je dat? afgelopen zomer in frankrijk gegeten, echt zo lekker! daar verkochten ze het echt overal
Wat is haidari?quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:26 schreef Isegrim het volgende:
Salade met avocado, sinaasappel, zwarte olijven, feta... En brood met haidari.
tnx, waar liggen ze dan ergens bij de makro? makro is zo grootquote:Op vrijdag 8 januari 2010 12:37 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik neem ze altijd mee uit Duitsland, Kaufland in Kleve.
De makro wil ze ook nog wel eens verkopen.
Bij de pizza's.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 13:05 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
tnx, waar liggen ze dan ergens bij de makro? makro is zo groot
Ik kom eten vandaag, is dat goed?quote:Op vrijdag 8 januari 2010 17:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Wij eten een krustenbraten van varkensrug, gekruid met peper en foeli. Daarbij een witte wijn mosterdsaus met wat creme fraiche en een salade. Daarna draai ik ijs met vanille, tonkaboon, vijg, safraan en nootmuskaat op smaak gebracht.
tnx, maar denk niet dat ik ook maar in de buurt van duitsland komquote:Op vrijdag 8 januari 2010 17:52 schreef Pietverdriet het volgende:
SOL, mocht je naar Duitsland komen, de Aldi Sued heeft ze ook gewoon in de vriezer liggen, het hele jaar. Ze zijn beter te eten dan diepvriespizzas
Is goei, moesten we al lang doen.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 17:59 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik kom eten vandaag, is dat goed?Mail me je adres even.
Is dat nou wat, die tonkabonen? Ik heb hier een zakje staan, maar het komt er steeds maar niet van om er iets mee te proberen..quote:Op vrijdag 8 januari 2010 17:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Daarna draai ik ijs met vanille, tonkaboon, vijg, safraan en nootmuskaat op smaak gebracht.
is dat jouw pizza?quote:Op vrijdag 8 januari 2010 18:33 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij ging het niet helemaal goed
[ afbeelding ]
Alweer?quote:Op vrijdag 8 januari 2010 18:33 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij ging het niet helemaal goed
[ afbeelding ]
zijn de zaden van een bepaalde bloem, heel aromatisch en betoverend van geur. Net als bij saffraan in kleine hoeveelheden te gebruiken, dus een beetje van een boon raspen met een nootmuskaatrasp.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 18:13 schreef minilot het volgende:
[..]
Is dat nou wat, die tonkabonen? Ik heb hier een zakje staan, maar het komt er steeds maar niet van om er iets mee te proberen..
Zijn ze makkelijk te krijgen? Heb ze volgens mij nog nooit gezien.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 20:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zijn de zaden van een bepaalde bloem, heel aromatisch en betoverend van geur. Net als bij saffraan in kleine hoeveelheden te gebruiken, dus een beetje van een boon raspen met een nootmuskaatrasp.
Nee, is lastig aan te komen, omdat ze de naam hebben gifitg te zijn bij te hoge dosis.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 20:26 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Zijn ze makkelijk te krijgen? Heb ze volgens mij nog nooit gezien.
Ik las het.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, is lastig aan te komen, omdat ze de naam hebben gifitg te zijn bij te hoge dosis.
eh.. ik ookquote:Op vrijdag 8 januari 2010 21:15 schreef SeaOfLove het volgende:
lolz @ die pizzaWie doet dat nou ook op een rooster
En waar haal jij ze?quote:Op vrijdag 8 januari 2010 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, is lastig aan te komen, omdat ze de naam hebben gifitg te zijn bij te hoge dosis.
Ik weet wat het zijn ja, en ze ruiken inderdaad super, maar ik wist (nog) niet of ze ook een beetje lekker smaken. Binnenkort eens een parfait mee maken ofzo.. Ik heb een fijn recept voor parfait met witte chocolade en earl grey thee, en volgens mij combineert het daar wel goed mee.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 20:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
zijn de zaden van een bepaalde bloem, heel aromatisch en betoverend van geur. Net als bij saffraan in kleine hoeveelheden te gebruiken, dus een beetje van een boon raspen met een nootmuskaatrasp.
jep,quote:Op vrijdag 8 januari 2010 22:41 schreef Isegrim het volgende:
Hanos moet je een pasje voor hebben, toch?
Of wie dan ook met een KvKnummer.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 22:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
jep,
Geen bevriende horecaffer?
Ja, in Friesland.quote:Op vrijdag 8 januari 2010 22:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
jep,
Geen bevriende horecaffer?
quote:Op vrijdag 8 januari 2010 22:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Inschrijven bij KVK, als Culinair Journalist, pas halen, je weer uitschrijven bij KVK
doe eens in het nieuwe meet topic posten of je komtquote:Op zaterdag 9 januari 2010 13:47 schreef Windigo het volgende:
Vanavond kipfilet met zelfgemaakte champignon-roomsaus en gebakken aardappeltjes en broccoli.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |