HomoSaabiens | vrijdag 4 december 2009 @ 20:32 |
Vandaag maar weer eens pizza gegeten. En dan sta je in de winkel en dan is er toch altijd best veel keuze bij de diepvries. Vandaag was ik in de Em-Te beland, waar ik eigenlijk nooit kom. Daar hadden ze ook weer een heel assortiment pizza's. Mijn keuze viel op een pizza van het voor mij onbekende merk Italpizza: de salami-variant. En die was erg lekker! ![]() Doordat ik een tijd bij de AH heb gewerkt heb ik behoorlijk wat verschillende pizza's geproefd tijdens het eten daar. Eentje die ik nog steeds erg lekker vind is de Salami Piccante van het huismerk, een behoorlijk goeie pizza! ![]() Hebben jullie tips qua merken of soorten pizza? En dan niet de verse, want dat is een wat ongelijke strijd. ![]() | |
Buschetta | vrijdag 4 december 2009 @ 20:34 |
Blijft toch de Quatro Formaggio van Oetker | |
Pien85 | vrijdag 4 december 2009 @ 20:35 |
Ristorante mozzarella ![]() | |
FunkyHomosapien | vrijdag 4 december 2009 @ 20:36 |
dr oetker, salami. | |
Kevincy | vrijdag 4 december 2009 @ 20:38 |
Casa di Mama salami, En nee jongen, ik zit niet te dromen ![]() Goed topic ![]() | |
Mirjam | vrijdag 4 december 2009 @ 20:40 |
ristorante van dr. oetker | |
mrcool | vrijdag 4 december 2009 @ 20:40 |
Eigenlijk zijn ze allemaal niet te vreten en halen ze het bij lange na niet bij de pizzeria maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Ristorante-pizza's van Dr.Oetker. | |
Folmer | vrijdag 4 december 2009 @ 20:40 |
Big American Salami oid | |
Repeat | vrijdag 4 december 2009 @ 20:40 |
Casa di mama idd. | |
F04 | vrijdag 4 december 2009 @ 20:41 |
AH huismerk ![]() | |
Q.E.D. | vrijdag 4 december 2009 @ 20:42 |
Ristorante, Dr. Oetker: Hot Salami ![]() | |
_Michiel_ | vrijdag 4 december 2009 @ 20:42 |
![]() | |
Idler | vrijdag 4 december 2009 @ 20:42 |
Ristorante tonijn ![]() | |
Folmer | vrijdag 4 december 2009 @ 20:43 |
quote:Die dus! ![]() | |
Roland_Deschain | vrijdag 4 december 2009 @ 20:43 |
quote: | |
Deprater | vrijdag 4 december 2009 @ 20:48 |
Pizza margarita (huismerk) van de JUMBO ![]() | |
Knuffelzacht | vrijdag 4 december 2009 @ 20:49 |
AH griekse pizza maar die verkopen ze bij mijn ah niet meer ![]() | |
Butterfly91 | vrijdag 4 december 2009 @ 20:49 |
Casa di Mama Salami ![]() | |
djuu | vrijdag 4 december 2009 @ 20:52 |
venetiana van iglo, mora en op het laatst dr oetker... en nu helaas nergens meer te krijgen ![]() die 4 mini pizzaatjes van dr oetker, quatro fromaggio is een redelijk alternatief | |
_dirkjan_ | vrijdag 4 december 2009 @ 20:56 |
![]() | |
BasementDweller | vrijdag 4 december 2009 @ 20:57 |
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet ![]() | |
Kevincy | vrijdag 4 december 2009 @ 20:57 |
quote:Maar als iets iets is dat op de laatste plek komt, dan moet je toch blij zijn dat die nergens meer de halen zijn... | |
Charmian | vrijdag 4 december 2009 @ 21:39 |
Vroeger hadden ze bij de AH een pizza met pepperoni en balletjes gehakt of zo erop. Dat ding was zo groot dat ik 'm altijd in 2-en moest snijden voordattie mijn oventje inging (een halve was meer dan genoeg voor 1 persoon). Die was dus lekker en hebben ze niet meer, daar zijn denk ik de big americans voor in de plaats gekomen. | |
Karina | vrijdag 4 december 2009 @ 21:40 |
De PZA Shoarma vond ik zo lekker, maar die zijn er niet meer helaas. | |
Seven. | vrijdag 4 december 2009 @ 21:59 |
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi. | |
Sicstus | vrijdag 4 december 2009 @ 22:39 |
quote:Vind ik wel meevallen, bij mijn moeder om de hoek zit een pizzeria die veel vettere en zoutere pizza's maakt dan de diepvriespizza's uit de supermarkt. Die moet je echt eerst laten uitlekken voor je ze opeet. En on-topic: mijn voorkeur gaat uit naar Dr. Oetker, en dan met name de Casa di Mama-lijn. En anders Ristorante! | |
Adelante | vrijdag 4 december 2009 @ 22:48 |
![]() | |
erikkll | vrijdag 4 december 2009 @ 22:49 |
oetkers pizza pollo! | |
FutureFairytale | vrijdag 4 december 2009 @ 22:55 |
quote: ![]() | |
Gert | vrijdag 4 december 2009 @ 23:05 |
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren. ![]() Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it. | |
_Ophelia_ | vrijdag 4 december 2009 @ 23:41 |
quote:Zó vet en smerig en tegelijkertijd zó lekker ![]() | |
Knuffleheinz | zaterdag 5 december 2009 @ 00:58 |
Vroeger had je Pizza Crossa. Dat waren nog eens lekkere pizza's. Daar zijn nu alleen nog die mini's van. ![]() | |
golfer | zaterdag 5 december 2009 @ 01:02 |
quote:Die dus, voor zover ik die diepvriesmeuk ooit heb gegeten. ![]() | |
The_Emotion | zaterdag 5 december 2009 @ 01:35 |
Big Americans van Dokter Oetker. Texas, Surpreme of Hawai neem ik vaak. Zelf heb ik jarenlang de gewoonte om elke vrijdag pizza te eten ![]() | |
misteriks | zaterdag 5 december 2009 @ 01:40 |
quote:ik mag ook met enige fierheid melden dat ik diepvriespizza's voorgoed geband heb ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 5 december 2009 @ 01:45 |
quote: | |
Unstoppable | zaterdag 5 december 2009 @ 01:50 |
Die Big Americans idd, Texas en Supreme. Maar dat is echt voor noodgevallen, liever natuurlijk gewoon van de pizzeria (kaas/tomaat/ham/champignon/salami/uien ofzo ![]() ![]() | |
norich | zaterdag 5 december 2009 @ 01:52 |
Big American Hawai | |
littledrummergirl | zaterdag 5 december 2009 @ 02:05 |
ristorante tonno vind ik wel goed weg te krijgen. en ik ben het eens dat salamipizza's vaak te zout en glibberig van het vet zijn ![]() ![]() | |
ranja | zaterdag 5 december 2009 @ 02:08 |
zelf nog een paar plakjes salami opleggen ![]() | |
Curiosity | zaterdag 5 december 2009 @ 08:35 |
![]() Big american california. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 5 december 2009 @ 08:49 |
quote:De excellent Toscane idd ![]() | |
nummer_zoveel | zaterdag 5 december 2009 @ 08:52 |
quote:De excellent Portofino vind ik dan heerlijk. ![]() Gezond zijn ze zeker niet. Maar je kunt beter dat eten als je eens geen zin hebt om te koken dan bij de friture langsgaan. | |
Femma | zaterdag 5 december 2009 @ 13:36 |
Casa di mama mozzarella pesto | |
HostiMeister | zaterdag 5 december 2009 @ 13:43 |
Casa di mama, salami of de Big American Supreme met wat extra kaas ofzo | |
arj1o1 | zaterdag 5 december 2009 @ 14:10 |
WAGNER BBQ chicken (niet die van Dr. Oetker) | |
Myraela | zaterdag 5 december 2009 @ 14:11 |
quote:Die is heerlijk.. Ristorante tuna ook. | |
Blues | zaterdag 5 december 2009 @ 14:13 |
Ik vind die piccolini's wel lekker als late night snack, voor de rest valt het me altijd tegen. | |
kissaa | zaterdag 5 december 2009 @ 14:31 |
Casa di Mamma, die met ui en tonijn. | |
Lakai | zaterdag 5 december 2009 @ 14:34 |
quote:Absoluut mee eens ![]() | |
Mryc | zaterdag 5 december 2009 @ 15:33 |
![]() | |
Seven. | zaterdag 5 december 2009 @ 16:31 |
quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote:Komt door de salami natuurlijk. quote: quote: quote: quote: quote:Komt in de richting. quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: quote: ![]() Uiteraard is er maar 1 correct antwoord. De prijs gaat naar: quote: quote: ![]() quote: quote: | |
Knuffelzacht | zaterdag 5 december 2009 @ 16:33 |
lol@seven | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 16:38 |
Veel Dr.Oetker Ristorante komt er hier voorbij... | |
Knuffelzacht | zaterdag 5 december 2009 @ 16:42 |
kvind korst/bodem van casa di mama toch beter dan ristorante.... | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 16:43 |
quote:Wat is er beter aan? Is die bodem dikker of wat? | |
Knuffelzacht | zaterdag 5 december 2009 @ 16:45 |
quote:mijn gehemelte gaat er niet aan kapot, bij ristorante wel ![]() | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 16:47 |
quote:Herkenbaar! ![]() | |
Seven. | zaterdag 5 december 2009 @ 18:09 |
Hoe eten jullie dan in godsnaam? | |
Knip | zaterdag 5 december 2009 @ 18:10 |
quote:Zit hier op dit moment in de oven ![]() | |
Trilobiet | zaterdag 5 december 2009 @ 18:11 |
Ristorante Tonno of gewoon zelf pizza maken. ![]() | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 18:11 |
quote:Ik ga zo voor de Hawaii. | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 18:12 |
quote:Zo hard mogelijk! ![]() | |
Circle.Of.Filth | zaterdag 5 december 2009 @ 19:12 |
grr nu heb ik trek in pizza ![]() | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 20:15 |
quote:Ik ben momenteel aan het genieten van de Ristorante Hawaii! ![]() ![]() | |
Seven. | zaterdag 5 december 2009 @ 20:17 |
quote: ![]() | |
mrcool | zaterdag 5 december 2009 @ 20:20 |
quote:Hij is ook alweer op inmiddels! ![]() | |
Deprater | zaterdag 5 december 2009 @ 20:25 |
quote:nee dat nooit meer. die bodem he ? | |
HomoSaabiens | zaterdag 5 december 2009 @ 20:29 |
Veel liefhebbers van Ristorante en Casa di Mama valt me op, Ristorante kan ik me ook wel voorstellen. ![]() Niemand die pizza´s van een huismerk ofzo het lekkerste vindt? | |
z80 | zaterdag 5 december 2009 @ 20:37 |
jawel de pizza van de lidl (Alberto) deze is tenminste met echte kaas, en niet de troep die er op een oetker of wagner zit. en ook niet meer bodem (meer een half brood) dan vulling. | |
MrX1982 | zaterdag 5 december 2009 @ 20:46 |
Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker ![]() Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet ![]() | |
Loontjah | zaterdag 5 december 2009 @ 21:32 |
![]() Uiteraard... | |
Mirjam | zaterdag 5 december 2009 @ 22:19 |
die ristorante funghi vind ik ook het lekkerst idd ![]() en de tonno is ook goed te doen, tikje flauw | |
Seven. | zaterdag 5 december 2009 @ 22:22 |
quote:Da's beter. | |
Black-Hole | zaterdag 5 december 2009 @ 22:50 |
AH excellent caprese of die met geitenkaas en paprika (ben de naam kwijt) | |
djuu | zaterdag 5 december 2009 @ 23:35 |
quote:tis allemaal dezelfde pizza, alleen veranderde het merknaampje om paar jaar ![]() | |
Mikkie | zaterdag 5 december 2009 @ 23:54 |
Casa di Mama Tonno, met extra tonijn! | |
kissaa | zondag 6 december 2009 @ 00:40 |
quote: ![]() ![]() | |
Red_85 | zondag 6 december 2009 @ 20:35 |
quote:Omdat het ook duits is... toch? | |
HeyFreak | zondag 6 december 2009 @ 20:37 |
![]() | |
D. | zondag 6 december 2009 @ 20:46 |
tvp | |
HostiMeister | zondag 6 december 2009 @ 20:49 |
Die ristorante pizza's hebben net een kartonnen bodem joh ![]() ![]() | |
Rejected | zondag 6 december 2009 @ 20:51 |
Ristorante ![]() | |
ki_ki | zaterdag 12 december 2009 @ 17:02 |
iglo pizza crossa met tonijn en witte saus ![]() ![]() hmm maar wordt niet meer gemaakt ![]() | |
Parlay | zaterdag 12 december 2009 @ 17:47 |
Pizza Funghi van Dr Oetker, dat is de enige die nog een beetje weg te krijgen is. Liever heb ik een pizza bij de Italiaan vandaan. ![]() | |
Kriegel | zondag 13 december 2009 @ 04:22 |
![]() ![]() ![]() | |
Xfade | woensdag 16 december 2009 @ 15:46 |
AH Biologish salami champignon. Kassa muisjes vragen: is dat lekker? JA. | |
TN-FR | woensdag 16 december 2009 @ 16:15 |
quote:die was lekker idd, de krokante bodem maakte het af ![]() | |
Unreal88 | woensdag 16 december 2009 @ 16:25 |
Pizza Crossa RIP het was zo lekker, nu moet ik steeds die stomme mini pizza´s eten. | |
Some-Lady | woensdag 16 december 2009 @ 17:51 |
ristorante mozzarella natuurlijk de casa di mama mozzarella versie is ook echt lekker en er dan zelf groene olijven op doen voor dat je ze in de oven legt ![]() | |
Vandergeld | woensdag 16 december 2009 @ 17:54 |
Salami, van Dr. Oetker | |
Thorical | woensdag 16 december 2009 @ 18:57 |
quote:De Italiaan die een diepvriespizza eet uit vrije wil moet nog geboren worden. Maar een echt lekkere diepvriespizze heb ik nog kunnen ontdekken. | |
djuu | woensdag 16 december 2009 @ 22:58 |
grrr.. ze hebben de laatste de quatro formaggio mini's van dr oetker hebben nu een semi amerikaanse dikke bodem ipv die krokante italiaanse ![]() maar zo erg is het niet.... met de goede voornemens (gezond koken ipv makkelijk) voor het nieuwe jaar is verleiding minder groot om een pizza in de oven te schuiven ![]() | |
Xanteh | donderdag 17 december 2009 @ 04:14 |
quote: ![]() | |
Pino112 | donderdag 17 december 2009 @ 04:35 |
Hier ook Casa di Mama van Dr Oetker (Wat opeens wordt uitgesproken als Utkur ipv Oetkur ![]() | |
ParanoidEv | donderdag 17 december 2009 @ 14:44 |
Ik neem altijd de goedkoopste margarita. ![]() | |
ArtemisQ | donderdag 17 december 2009 @ 15:14 |
quote:Neee, die met tomaatjes is veuuul lekkerder! ![]() | |
Freak188 | donderdag 17 december 2009 @ 15:56 |
Ik had laatst een Pizza Gyros ofzo. Ook van Dr. Oetker. Die was ik nog nooit tegengekomen, maar was wel erg lekker! | |
Parlay | donderdag 17 december 2009 @ 16:00 |
quote:Ja, jammer is dat, die mini's zijn toch anders. Pizza Crossa wàs altijd mijn favoriet, volgens mij 1 van de eerste diepvriespizza's die ik at ![]() | |
-moppie- | donderdag 17 december 2009 @ 16:04 |
Iglo pizza crossa al tonno Helaas kan ik die dus echt nergens meer vinden. | |
GuidooH | vrijdag 18 december 2009 @ 00:13 |
Lekkere Big American van Dr. Utker. ![]() ![]() | |
Isabeau | vrijdag 18 december 2009 @ 01:04 |
quote:Maar die zijn ook gewoon heel erg lekker! Mijn favo pizza is ook één van Dr. Oetker Ristorante. | |
capricia | vrijdag 18 december 2009 @ 02:19 |
Wellicht een stomme opmerking: Maar bij pizza vind ik dat je het verschil moet maken tussen een dunne bodem (alla Napels) en een wat dikkere bodem (USA). Zelf houd ik meer van de echte dunne bodems, en dat schijnt nogal moeilijk te zijn qua diepvries. Dus wij halen wel eens de verse pizza van AH en vriezen die in... Telt dat ook? | |
Winner_Taco | vrijdag 18 december 2009 @ 03:36 |
quote:Erg lekker idd ![]() ![]() Oetker Quattro Stagioni Is ook prima te doen (voor diepvriesmeuk ![]() ![]() | |
Adames | vrijdag 18 december 2009 @ 03:38 |
AH Excellent. Of van die grote pizza's van de plus. Maar die liggen meen ik in het koelvak. (kunnen wel prima even in de diepvries) | |
kletsbets | vrijdag 18 december 2009 @ 17:43 |
Ik vind alle diepvriespizzas vies, de saus veel te zoet, en het beleg net niks. Daarom eet ik alleen pizza als ik ze zelf bak, òf als ik in Italie ben. | |
Kriegel | zaterdag 19 december 2009 @ 17:35 |
quote:Of bij een Italiaan? | |
Supperboeren | zaterdag 19 december 2009 @ 23:11 |
Quatro Fuormaggi van Dr. Oetker!!! | |
fratsman | zaterdag 19 december 2009 @ 23:12 |
Casa di mama. Zowel ham/champignons als de quatro fromagi. ![]() | |
Unreal88 | zondag 20 december 2009 @ 22:45 |
quote:http://www.evmi.nl/nieuws(...)et-pizza-crossa.html | |
kletsbets | maandag 21 december 2009 @ 20:32 |
quote:Ik eet nooit bij een Italiaan, behalve in Italie. | |
FutureFairytale | maandag 21 december 2009 @ 20:41 |
hoe is eigenlijk zo'n Casa di Mama? Net zo'n volle smeuïge smaak als de Funghi van Ristorante? | |
Q.E.D. | maandag 21 december 2009 @ 20:42 |
quote:Mwoah, vooral de doos is mooier. ![]() | |
Peder | maandag 21 december 2009 @ 21:35 |
![]() The one and only... Heb ze vrijwel allemaal gehad maar niks roelleerd meer dan deze! ![]() | |
scrub_nurse | donderdag 24 december 2009 @ 18:28 |
als ik dan s een diepvriespizza eet is het casa di mama salame ![]() | |
ikbennieuwopfok | vrijdag 29 januari 2010 @ 18:21 |
Kickje ![]() Het is vrijdagavond dus de helft van de Fokkers eet waarschijnlijk pizza, ik ga zo nog even naar de supermarkt dus ik heb suggesties nodig. ![]() | |
Mirjam | vrijdag 29 januari 2010 @ 18:36 |
quote:ik vind de ristorante van dr. oetker altijd erg lekker, enige diepvriespizza die ik eet trouwens | |
covie | maandag 1 februari 2010 @ 10:31 |
![]() Ristorante Pepperoni Salami | |
-moppie- | maandag 1 februari 2010 @ 11:29 |
Deze is ook erg lekker ![]() ![]() alleen jammer dat de bodem zo ontiegelijk dik is. | |
VeX- | maandag 1 februari 2010 @ 15:33 |
Ristorante Salami en op zijn tijd een Big American Hawaii of Supreme. | |
HomoSaabiens | zaterdag 6 februari 2010 @ 17:03 |
quote:Oef, die vond ik tegenvallen. Helemaal niet scherp, de gewone salami is beter. ![]() Vanavond slinger ik hier een American Pizza Supreme van de Aldi in de oven, nog nooit geprobeerd. Heb ook niet hele hoge verwachtingen, ik vind de pizza's met dikke bodem eerder vergelijkbaar dan de dunne bodems.. | |
Ypmaha | zaterdag 6 februari 2010 @ 18:05 |
quote:Die is idd na die normale salami variant de lekkerste ![]() | |
Cherryblossom | maandag 8 februari 2010 @ 21:59 |
Pizza Ristorante Hawaii!!!!!!!!!!!!!!!!! Mijn favoriet | |
AlchemistOfSorrows | maandag 8 februari 2010 @ 22:01 |
Ristorante Salami, Tonno of Pollo ![]() | |
Salinero | maandag 8 februari 2010 @ 22:05 |
pizza crossa voor mij. de rest van die bagger kan achterwege blijven. | |
w00h00 | zondag 14 februari 2010 @ 14:45 |
C1000 heeft echt hele goede diepvries pizza's! De pizza met rucola is echt een aanrader! | |
Killaht | zondag 14 februari 2010 @ 14:51 |
De Dr. Oetker "Big Americans" zijn allemaal goed te doen. Als je van dikke bodems houd. Daarnaast de classic pizza's van AH en dan vooral de magarita. | |
Geluidsoverlast | zondag 14 februari 2010 @ 14:56 |
Ristorante van Dr. Oetker de Fungi en de Hawai ![]() Best te eten ![]() | |
Droathoah | zondag 14 februari 2010 @ 15:21 |
Albert Heijn en dan die Bolognese, heerlijk! ![]() Wel beetje klein, maar wel lekker. | |
_Ophelia_ | zondag 14 februari 2010 @ 16:22 |
quote:Die is inderdaad lekker. Ik maak er een salade bij en dan is het een maaltijd voor 2 à 3. | |
Johannes_Klabanus | zondag 14 februari 2010 @ 16:32 |
![]() Wagner Big Pizza Texas ![]() Enige nadeel is dat ze erg lang in de oven moeten. | |
diepvriespizza | zondag 14 februari 2010 @ 17:11 |
quote:Ja TS, vertel het eens... ![]() | |
Grunner | woensdag 24 februari 2010 @ 09:15 |
![]() ![]() | |
DeHovenier | woensdag 24 februari 2010 @ 16:54 |
quote: ![]() Die van de c1000, en dan niet deze: ![]() maar een andere. Het is een 1 of andere lijn ofzo in verschillende smaken, met ruccola, prosciotto, enz enz. Niet de standaardsmaken zoals hawaii, salami, tonijn etc. quote: ![]() | |
Zith | woensdag 24 februari 2010 @ 16:56 |
Casa di mama, volgens mij de enige met een bodem die nog niet voorgebakken is. Daarom lekkere krokante bodem en korst! ![]() | |
marco-h | woensdag 24 februari 2010 @ 17:15 |
![]() De beste pizza kan geen diepvriespizza zijn. Ze moeten vers gemaakt worden, je proeft het verschil zeker! Probeer eens een Domino's Pizza! Die zijn pas LEKKER!! | |
DeHovenier | woensdag 24 februari 2010 @ 17:43 |
Idd, maar dit topic gaat over diepvriespizza's en niet over pizza's die je kan halen bij de Italiaan! | |
JuiceJuice | woensdag 24 februari 2010 @ 17:45 |
quote:Dat waren idd de beste ![]() ![]() ![]() ![]() | |
borisz | zaterdag 13 maart 2010 @ 18:42 |
Schop Zo een diepvriespizza test bij kassa ![]() | |
Tornadovis | zaterdag 13 maart 2010 @ 18:49 |
AH Salami picante. Absoluut. | |
borisz | zaterdag 13 maart 2010 @ 19:36 |
Aldus kassa http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/pizzatest/speel/1/ | |
Compomotive155 | zaterdag 13 maart 2010 @ 19:41 |
quote:Beter lees je de TT ![]() ![]() | |
Karina | zaterdag 13 maart 2010 @ 19:47 |
Die van Grand Italia, die gewonnen had bij Kassa, heb ik nog nooit gezien in de winkel. | |
ranja | zaterdag 13 maart 2010 @ 19:50 |
quote:Alleen maar mozarella, wel zo eerlijk maar ik eet het nooit. Vraag me af of de volgorde gelijk zou zijn bij bv salami pizza's | |
ouderejongere | zaterdag 13 maart 2010 @ 20:07 |
quote:Ik wel. Terechte winnaar (in zijn soort). Dit is de enige pizza die naar tomaat smaakt. De beste pizza komt van de pizzeria (de Italiaanse, niet NYP of andere ketens). Mijn favoriete diepvriespizza is Big American cheese-union van Oetker. | |
D. | zaterdag 13 maart 2010 @ 21:49 |
quote:Ik dus ook niet ![]() Wie weet waar je die koopt? | |
roooosje | zaterdag 13 maart 2010 @ 21:50 |
Ristorante Tonno ![]() | |
Karina | zaterdag 13 maart 2010 @ 21:50 |
quote:Welke winkel dan? Bij de AH niet en volgens mij bij de C1000 ook niet. | |
Isabeau | zaterdag 13 maart 2010 @ 21:59 |
Ik vind juist die Dr Oetker Mozarella zalig ![]() | |
Karina | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:01 |
Als ik pizza eet neem ik altijd de verse pizza van de AH, de Excellence (als ik geld teveel heb) of de iets goedkopere verse pizza. Die zijn ook lekker snel klaar en smaken prima. Gisteren had ik nog de verse pizza met mozarella (was in de aanbieding vorige week, twee voor de prijs van 1, eentje in de vriezer gegooid en die heb ik dus gisteren gegeten). Oh maar dat is natuurlijk geen diepvries ![]() Als ik diepvries neem, eet ik de AH huismerk met salami. | |
_Fanta | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:06 |
ik heb geen oven ![]() | |
_Fanta | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:06 |
wel een diepvries ![]() | |
_Fanta | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:07 |
maar toen ik nog een kleine fanta was en thuis woonde vond ik die pizza's met een dikke luchtige bodem altijd wel lekker ![]() | |
_Fanta | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:10 |
maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich ![]() | |
Karina | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:10 |
quote:Misschien is het handiger je post te editten in plaats van steeds opnieuw te posten ![]() | |
_Fanta | zaterdag 13 maart 2010 @ 22:12 |
quote:dankjewel voor de tip ![]() ![]() edit: ik ga ff wa anders doen, komt nie echt veel zinnigs meer uit haha ![]() ![]() edit2: Ik wens jullie alle nog een hele fijne avond ![]() | |
WammesWaggel | zondag 14 maart 2010 @ 02:57 |
Gisteren eens een Euroshopper mogen verorberen, wat slecht ![]() Een keiharde korst en weinig beleg, met wat extra kruiden en gebakken paprika/knoflook/uitjes er op was hij wel eetbaar. Wel erg goedkoop. Geen aanrader dus echt. | |
inZanity | zondag 14 maart 2010 @ 04:40 |
laatst een Dr. Oetker Casa Di Mama Salame gegeten.. en gatverdamme! wat is die ranzig. veel te slappe bodem en veel te weinig smaak en de smaak die er al op zat was gewoon vies. ik ga voortaan gewoon weer voor de Big American Texas van Dr. Oetker. de Hawaii dan weer van het AH huismerk want die is van Dr. Oetker weer niet te vreten. | |
D. | zondag 14 maart 2010 @ 09:32 |
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353 | |
Parlay | zondag 14 maart 2010 @ 10:30 |
quote:Op het plaatje zie ik een dikke bodem ![]() Casa di mamma van Dr Oetker vind ik echt 3 keer niks ondanks de "verse" bodem. | |
Unreal88 | zondag 14 maart 2010 @ 10:32 |
tonijn van de aldi is ook niet slecht | |
winkly | zondag 14 maart 2010 @ 14:06 |
Euroshopper margherita | |
erikkll | zondag 14 maart 2010 @ 14:12 |
quote:NIET te vreten. Belachelijk weinig kaas ![]() | |
traveljunky | zondag 14 maart 2010 @ 16:10 |
Tip voor Fanta uit de tijd da'k ook geen oven had: DIepvriespizza in een koekenpan met daarop een andere koekenpan op z'n kop, zacht vuurtje en zorg voor een opening voor de stoom et voila.. je kan pizza eten!! Die van AH Excellent zijn erg lekker, vooral met verschillende kazen, leg er zelf nog wel plakjes tomaat op ![]() | |
R4m0n_46 | zondag 14 maart 2010 @ 16:13 |
quote:En hoe zorg je dan dat hij niet aanbrandt? | |
Ladylicious | zondag 14 maart 2010 @ 16:17 |
![]() ![]() | |
Tourniquet | zondag 14 maart 2010 @ 23:52 |
quote:Jawel hoor, heb 'm vandaag nog op. ![]() Bij Hoogvliet hebben ze 'm! | |
stievun1234 | zondag 14 maart 2010 @ 23:54 |
Casa di mama is ranzig, Ristorante ![]() | |
Merel | zondag 14 maart 2010 @ 23:56 |
![]() ![]() | |
Isabeau | maandag 15 maart 2010 @ 00:02 |
quote:Ook erg lekker ![]() (hey, Merel ![]() | |
Winner_Taco | maandag 15 maart 2010 @ 07:30 |
quote:Bestaan er überhaupt diepviriespizza's met echte kaas ? Volgens mij pleuren ze er allemaal van die analoge "kaas" op ![]() | |
MalaCocinera | maandag 15 maart 2010 @ 19:03 |
Tonijnpizza van de Lidl, twee in een pak ![]() | |
Tourniquet | maandag 15 maart 2010 @ 20:28 |
quote:Die van Grand d'Italia zit iig echte mozzerella op. Hier nog de uitslag in tekst: http://kassa.vara.nl/tests/details/tpid/120/test/pizzatest/ | |
marco-h | vrijdag 26 maart 2010 @ 11:48 |
[quote]Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef _Fanta het volgende: maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich ![]() [Bestel gewoon een verse pizza bij dominos, dat ga ik wel doen vanavond denk ik.] | |
Droathoah | vrijdag 26 maart 2010 @ 11:59 |
quote:Die ga ik vanavond proberen... | |
D. | vrijdag 26 maart 2010 @ 12:05 |
quote:Ik heb 'm inmiddels ook op. Bij de Plus hadden ze 'm 'nieuw' liggen vorige week ![]() En hij smaakte goed. Twee dagen later er nog eentje geproefd ![]() | |
cybermans | vrijdag 26 maart 2010 @ 12:09 |
quote:Vorige week ook op erg lekker ![]() | |
Lastpost | vrijdag 26 maart 2010 @ 12:10 |
Gisteren eentje van het C1000 huismerk op, was prima te kanen moet ik zeggen. |