FOK!forum / Culinesse à gogo / Beste diepvriespizza
HomoSaabiensvrijdag 4 december 2009 @ 20:32
Vandaag maar weer eens pizza gegeten. En dan sta je in de winkel en dan is er toch altijd best veel keuze bij de diepvries. Vandaag was ik in de Em-Te beland, waar ik eigenlijk nooit kom. Daar hadden ze ook weer een heel assortiment pizza's. Mijn keuze viel op een pizza van het voor mij onbekende merk Italpizza: de salami-variant. En die was erg lekker! Redelijk grote stukken paprika, goeie salami en een krokante bodem, ideaal.

Doordat ik een tijd bij de AH heb gewerkt heb ik behoorlijk wat verschillende pizza's geproefd tijdens het eten daar. Eentje die ik nog steeds erg lekker vind is de Salami Piccante van het huismerk, een behoorlijk goeie pizza!


Hebben jullie tips qua merken of soorten pizza? En dan niet de verse, want dat is een wat ongelijke strijd.
Buschettavrijdag 4 december 2009 @ 20:34
Blijft toch de Quatro Formaggio van Oetker
Pien85vrijdag 4 december 2009 @ 20:35
Ristorante mozzarella
FunkyHomosapienvrijdag 4 december 2009 @ 20:36
dr oetker, salami.
Kevincyvrijdag 4 december 2009 @ 20:38
Casa di Mama salami,

En nee jongen, ik zit niet te dromen

Goed topic
Mirjamvrijdag 4 december 2009 @ 20:40
ristorante van dr. oetker
mrcoolvrijdag 4 december 2009 @ 20:40
Eigenlijk zijn ze allemaal niet te vreten en halen ze het bij lange na niet bij de pizzeria maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Ristorante-pizza's van Dr.Oetker.
Folmervrijdag 4 december 2009 @ 20:40
Big American Salami oid
Repeatvrijdag 4 december 2009 @ 20:40
Casa di mama idd.
F04vrijdag 4 december 2009 @ 20:41
AH huismerk
Q.E.D.vrijdag 4 december 2009 @ 20:42
Ristorante, Dr. Oetker: Hot Salami
_Michiel_vrijdag 4 december 2009 @ 20:42
Idlervrijdag 4 december 2009 @ 20:42
Ristorante tonijn
Folmervrijdag 4 december 2009 @ 20:43
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:42 schreef _Michiel_ het volgende:
[ afbeelding ]
Die dus!
Roland_Deschainvrijdag 4 december 2009 @ 20:43
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:36 schreef FunkyHomosapien het volgende:
dr oetker, salami.
Depratervrijdag 4 december 2009 @ 20:48
Pizza margarita (huismerk) van de JUMBO
Knuffelzachtvrijdag 4 december 2009 @ 20:49
AH griekse pizza maar die verkopen ze bij mijn ah niet meer
Butterfly91vrijdag 4 december 2009 @ 20:49
Casa di Mama Salami
djuuvrijdag 4 december 2009 @ 20:52
venetiana van iglo, mora en op het laatst dr oetker... en nu helaas nergens meer te krijgen

die 4 mini pizzaatjes van dr oetker, quatro fromaggio is een redelijk alternatief
_dirkjan_vrijdag 4 december 2009 @ 20:56
BasementDwellervrijdag 4 december 2009 @ 20:57
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
Kevincyvrijdag 4 december 2009 @ 20:57
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:52 schreef djuu het volgende:
venetiana van iglo, mora en op het laatst dr oetker... en nu helaas nergens meer te krijgen

die 4 mini pizzaatjes van dr oetker, quatro fromaggio is een redelijk alternatief
Maar als iets iets is dat op de laatste plek komt, dan moet je toch blij zijn dat die nergens meer de halen zijn...
Charmianvrijdag 4 december 2009 @ 21:39
Vroeger hadden ze bij de AH een pizza met pepperoni en balletjes gehakt of zo erop. Dat ding was zo groot dat ik 'm altijd in 2-en moest snijden voordattie mijn oventje inging (een halve was meer dan genoeg voor 1 persoon). Die was dus lekker en hebben ze niet meer, daar zijn denk ik de big americans voor in de plaats gekomen.
Karinavrijdag 4 december 2009 @ 21:40
De PZA Shoarma vond ik zo lekker, maar die zijn er niet meer helaas.
Seven.vrijdag 4 december 2009 @ 21:59
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi.
Sicstusvrijdag 4 december 2009 @ 22:39
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
Vind ik wel meevallen, bij mijn moeder om de hoek zit een pizzeria die veel vettere en zoutere pizza's maakt dan de diepvriespizza's uit de supermarkt. Die moet je echt eerst laten uitlekken voor je ze opeet.

En on-topic: mijn voorkeur gaat uit naar Dr. Oetker, en dan met name de Casa di Mama-lijn. En anders Ristorante!
Adelantevrijdag 4 december 2009 @ 22:48
erikkllvrijdag 4 december 2009 @ 22:49
oetkers pizza pollo!
FutureFairytalevrijdag 4 december 2009 @ 22:55
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:48 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Gertvrijdag 4 december 2009 @ 23:05
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren.
Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it.
_Ophelia_vrijdag 4 december 2009 @ 23:41
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:48 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Zó vet en smerig en tegelijkertijd zó lekker
Knuffleheinzzaterdag 5 december 2009 @ 00:58
Vroeger had je Pizza Crossa. Dat waren nog eens lekkere pizza's. Daar zijn nu alleen nog die mini's van.
golferzaterdag 5 december 2009 @ 01:02
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 21:59 schreef Seven. het volgende:
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi.
Die dus, voor zover ik die diepvriesmeuk ooit heb gegeten.
The_Emotionzaterdag 5 december 2009 @ 01:35
Big Americans van Dokter Oetker. Texas, Surpreme of Hawai neem ik vaak.
Zelf heb ik jarenlang de gewoonte om elke vrijdag pizza te eten
misterikszaterdag 5 december 2009 @ 01:40
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
ik mag ook met enige fierheid melden dat ik diepvriespizza's voorgoed geband heb
#ANONIEMzaterdag 5 december 2009 @ 01:45
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:42 schreef Q.E.D. het volgende:
Ristorante, Dr. Oetker: Hot Salami
Unstoppablezaterdag 5 december 2009 @ 01:50
Die Big Americans idd, Texas en Supreme. Maar dat is echt voor noodgevallen, liever natuurlijk gewoon van de pizzeria (kaas/tomaat/ham/champignon/salami/uien ofzo ) of zelf maken
norichzaterdag 5 december 2009 @ 01:52
Big American Hawai
littledrummergirlzaterdag 5 december 2009 @ 02:05
ristorante tonno vind ik wel goed weg te krijgen.

en ik ben het eens dat salamipizza's vaak te zout en glibberig van het vet zijn maar soms is zelfs dat wel lekker
ranjazaterdag 5 december 2009 @ 02:08

zelf nog een paar plakjes salami opleggen
Curiosityzaterdag 5 december 2009 @ 08:35


Big american california.
HaverMoutKoekjezaterdag 5 december 2009 @ 08:49
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:56 schreef _dirkjan_ het volgende:
[ afbeelding ]
De excellent Toscane idd
nummer_zoveelzaterdag 5 december 2009 @ 08:52
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 08:49 schreef computergirl het volgende:

[..]

De excellent Toscane idd
De excellent Portofino vind ik dan heerlijk.

Gezond zijn ze zeker niet. Maar je kunt beter dat eten als je eens geen zin hebt om te koken dan bij de friture langsgaan.
Femmazaterdag 5 december 2009 @ 13:36
Casa di mama mozzarella pesto
HostiMeisterzaterdag 5 december 2009 @ 13:43
Casa di mama, salami of de Big American Supreme met wat extra kaas ofzo
arj1o1zaterdag 5 december 2009 @ 14:10
WAGNER BBQ chicken (niet die van Dr. Oetker)
Myraelazaterdag 5 december 2009 @ 14:11
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 02:08 schreef ranja het volgende:
[ afbeelding ]
zelf nog een paar plakjes salami opleggen
Die is heerlijk..
Ristorante tuna ook.
Blueszaterdag 5 december 2009 @ 14:13
Ik vind die piccolini's wel lekker als late night snack, voor de rest valt het me altijd tegen.
kissaazaterdag 5 december 2009 @ 14:31
Casa di Mamma, die met ui en tonijn.
Lakaizaterdag 5 december 2009 @ 14:34
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 13:36 schreef Femma het volgende:
Casa di mama mozzarella pesto
Absoluut mee eens
Mryczaterdag 5 december 2009 @ 15:33
Seven.zaterdag 5 december 2009 @ 16:31
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:32 schreef HomoSaabiens het volgende:
Vandaag maar weer eens pizza gegeten. En dan sta je in de winkel en dan is er toch altijd best veel keuze bij de diepvries. Vandaag was ik in de Em-Te beland, waar ik eigenlijk nooit kom. Daar hadden ze ook weer een heel assortiment pizza's. Mijn keuze viel op een pizza van het voor mij onbekende merk Italpizza: de salami-variant. En die was erg lekker! Redelijk grote stukken paprika, goeie salami en een krokante bodem, ideaal.

Doordat ik een tijd bij de AH heb gewerkt heb ik behoorlijk wat verschillende pizza's geproefd tijdens het eten daar. Eentje die ik nog steeds erg lekker vind is de Salami Piccante van het huismerk, een behoorlijk goeie pizza!
[ afbeelding ]

Hebben jullie tips qua merken of soorten pizza? En dan niet de verse, want dat is een wat ongelijke strijd.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:34 schreef Buschetta het volgende:
Blijft toch de Quatro Formaggio van Oetker
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:35 schreef Pien85 het volgende:
Ristorante mozzarella
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:36 schreef FunkyHomosapien het volgende:
dr oetker, salami.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:38 schreef Kevincy het volgende:
Casa di Mama salami,

En nee jongen, ik zit niet te dromen

Goed topic
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:40 schreef Mirjam het volgende:
ristorante van dr. oetker
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:40 schreef mrcool het volgende:
Eigenlijk zijn ze allemaal niet te vreten en halen ze het bij lange na niet bij de pizzeria maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Ristorante-pizza's van Dr.Oetker.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:40 schreef Folmer het volgende:
Big American Salami oid
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:40 schreef Repeat het volgende:
Casa di mama idd.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:41 schreef F04 het volgende:
AH huismerk
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:42 schreef Q.E.D. het volgende:
Ristorante, Dr. Oetker: Hot Salami
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:42 schreef _Michiel_ het volgende:
[ afbeelding ]
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:42 schreef Idler het volgende:
Ristorante tonijn
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:43 schreef Folmer het volgende:

[..]

Die dus!
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:43 schreef Roland_Deschain het volgende:

[..]
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:48 schreef Deprater het volgende:
Pizza margarita (huismerk) van de JUMBO
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:49 schreef Knuffelzacht het volgende:
AH griekse pizza maar die verkopen ze bij mijn ah niet meer
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:49 schreef Butterfly91 het volgende:
Casa di Mama Salami
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:52 schreef djuu het volgende:
venetiana van iglo, mora en op het laatst dr oetker... en nu helaas nergens meer te krijgen

die 4 mini pizzaatjes van dr oetker, quatro fromaggio is een redelijk alternatief
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:56 schreef _dirkjan_ het volgende:
[ afbeelding ]
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
Komt door de salami natuurlijk.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 21:39 schreef Charmian het volgende:
Vroeger hadden ze bij de AH een pizza met pepperoni en balletjes gehakt of zo erop. Dat ding was zo groot dat ik 'm altijd in 2-en moest snijden voordattie mijn oventje inging (een halve was meer dan genoeg voor 1 persoon). Die was dus lekker en hebben ze niet meer, daar zijn denk ik de big americans voor in de plaats gekomen.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 21:40 schreef Karina het volgende:
De PZA Shoarma vond ik zo lekker, maar die zijn er niet meer helaas.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:39 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Vind ik wel meevallen, bij mijn moeder om de hoek zit een pizzeria die veel vettere en zoutere pizza's maakt dan de diepvriespizza's uit de supermarkt. Die moet je echt eerst laten uitlekken voor je ze opeet.

En on-topic: mijn voorkeur gaat uit naar Dr. Oetker, en dan met name de Casa di Mama-lijn. En anders Ristorante!
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:49 schreef erikkll het volgende:
oetkers pizza pollo!
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 23:05 schreef Gert het volgende:
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren.
Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it.
Komt in de richting.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 00:58 schreef Knuffleheinz het volgende:
Vroeger had je Pizza Crossa. Dat waren nog eens lekkere pizza's. Daar zijn nu alleen nog die mini's van.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 01:35 schreef Remqo het volgende:
Big Americans van Dokter Oetker. Texas, Surpreme of Hawai neem ik vaak.
Zelf heb ik jarenlang de gewoonte om elke vrijdag pizza te eten
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 01:45 schreef Jaytonism het volgende:

[..]
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 01:50 schreef Unstoppable het volgende:
Die Big Americans idd, Texas en Supreme. Maar dat is echt voor noodgevallen, liever natuurlijk gewoon van de pizzeria (kaas/tomaat/ham/champignon/salami/uien ofzo ) of zelf maken
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 01:52 schreef norich het volgende:
Big American Hawai
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 02:05 schreef littledrummergirl het volgende:
ristorante tonno vind ik wel goed weg te krijgen.

en ik ben het eens dat salamipizza's vaak te zout en glibberig van het vet zijn maar soms is zelfs dat wel lekker
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 02:08 schreef ranja het volgende:
[ afbeelding ]
zelf nog een paar plakjes salami opleggen
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 08:35 schreef Curiosity het volgende:
[ afbeelding ]

Big american california.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 08:49 schreef computergirl het volgende:

[..]

De excellent Toscane idd
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 13:36 schreef Femma het volgende:
Casa di mama mozzarella pesto
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 08:52 schreef nummer_zoveel het volgende:

[..]

De excellent Portofino vind ik dan heerlijk.

Gezond zijn ze zeker niet. Maar je kunt beter dat eten als je eens geen zin hebt om te koken dan bij de friture langsgaan.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 13:36 schreef Femma het volgende:
Casa di mama mozzarella pesto
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 13:43 schreef HostiMeister het volgende:
Casa di mama, salami of de Big American Supreme met wat extra kaas ofzo
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 14:10 schreef arj1o1 het volgende:
WAGNER BBQ chicken (niet die van Dr. Oetker)
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 14:11 schreef Myraela het volgende:

[..]

Die is heerlijk..
Ristorante tuna ook.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 14:13 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind die piccolini's wel lekker als late night snack, voor de rest valt het me altijd tegen.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 14:31 schreef kissaa het volgende:
Casa di Mamma, die met ui en tonijn.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 14:34 schreef Lakai het volgende:

[..]

Absoluut mee eens
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 15:33 schreef Mryc het volgende:
[ afbeelding ]


Uiteraard is er maar 1 correct antwoord. De prijs gaat naar:
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 21:59 schreef Seven. het volgende:
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:48 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
ik krijg honger nu.
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 23:05 schreef Gert het volgende:
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren.
Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it.
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 01:02 schreef golfer het volgende:

[..]

Die dus, voor zover ik die diepvriesmeuk ooit heb gegeten.
Knuffelzachtzaterdag 5 december 2009 @ 16:33
lol@seven
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 16:38
Veel Dr.Oetker Ristorante komt er hier voorbij...
Knuffelzachtzaterdag 5 december 2009 @ 16:42
kvind korst/bodem van casa di mama toch beter dan ristorante....
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 16:43
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 16:42 schreef Knuffelzacht het volgende:
kvind korst/bodem van casa di mama toch beter dan ristorante....
Wat is er beter aan? Is die bodem dikker of wat?
Knuffelzachtzaterdag 5 december 2009 @ 16:45
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 16:43 schreef mrcool het volgende:

[..]

Wat is er beter aan? Is die bodem dikker of wat?
mijn gehemelte gaat er niet aan kapot, bij ristorante wel
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 16:47
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 16:45 schreef Knuffelzacht het volgende:

[..]

mijn gehemelte gaat er niet aan kapot, bij ristorante wel
Herkenbaar!
Seven.zaterdag 5 december 2009 @ 18:09
Hoe eten jullie dan in godsnaam?
Knipzaterdag 5 december 2009 @ 18:10
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:36 schreef FunkyHomosapien het volgende:
dr oetker, salami.
Zit hier op dit moment in de oven
Trilobietzaterdag 5 december 2009 @ 18:11
Ristorante Tonno of gewoon zelf pizza maken.
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 18:11
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 18:10 schreef Knip het volgende:

[..]

Zit hier op dit moment in de oven
Ik ga zo voor de Hawaii.
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 18:12
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 18:09 schreef Seven. het volgende:
Hoe eten jullie dan in godsnaam?
Zo hard mogelijk!
Circle.Of.Filthzaterdag 5 december 2009 @ 19:12
grr nu heb ik trek in pizza
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 20:15
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 19:12 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
grr nu heb ik trek in pizza
Ik ben momenteel aan het genieten van de Ristorante Hawaii!
Seven.zaterdag 5 december 2009 @ 20:17
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:15 schreef mrcool het volgende:

[..]

Ik ben momenteel aan het genieten van de Ristorante Hawaii!
mrcoolzaterdag 5 december 2009 @ 20:20
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:17 schreef Seven. het volgende:

[..]

Hij is ook alweer op inmiddels!
Depraterzaterdag 5 december 2009 @ 20:25
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 18:11 schreef Trilobiet het volgende:
gewoon zelf pizza maken.
nee dat nooit meer.

die bodem he ?
HomoSaabienszaterdag 5 december 2009 @ 20:29
Veel liefhebbers van Ristorante en Casa di Mama valt me op, Ristorante kan ik me ook wel voorstellen.

Niemand die pizza´s van een huismerk ofzo het lekkerste vindt?
z80zaterdag 5 december 2009 @ 20:37
jawel de pizza van de lidl (Alberto)
deze is tenminste met echte kaas, en niet de troep die er op een oetker of wagner zit.
en ook niet meer bodem (meer een half brood) dan vulling.
MrX1982zaterdag 5 december 2009 @ 20:46

Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker .

Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet .
Loontjahzaterdag 5 december 2009 @ 21:32



Uiteraard...
Mirjamzaterdag 5 december 2009 @ 22:19
die ristorante funghi vind ik ook het lekkerst idd
en de tonno is ook goed te doen, tikje flauw
Seven.zaterdag 5 december 2009 @ 22:22
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 22:19 schreef Mirjam het volgende:
die ristorante funghi vind ik ook het lekkerst idd
en de tonno is ook goed te doen, tikje flauw
Da's beter.
Black-Holezaterdag 5 december 2009 @ 22:50
AH excellent caprese of die met geitenkaas en paprika (ben de naam kwijt)
djuuzaterdag 5 december 2009 @ 23:35
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef Kevincy het volgende:

[..]

Maar als iets iets is dat op de laatste plek komt, dan moet je toch blij zijn dat die nergens meer de halen zijn...
tis allemaal dezelfde pizza, alleen veranderde het merknaampje om paar jaar
Mikkiezaterdag 5 december 2009 @ 23:54
Casa di Mama Tonno, met extra tonijn!
kissaazondag 6 december 2009 @ 00:40
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:29 schreef HomoSaabiens het volgende:
Veel liefhebbers van Ristorante en Casa di Mama valt me op, Ristorante kan ik me ook wel voorstellen.

Niemand die pizza´s van een huismerk ofzo het lekkerste vindt?
Ik heb een tijdje geleden het huismerk van AH geprobeerd. De AH-variant van de Casa di Mama. De doos zag er veelbelovend uit. In het echt was het een kale pizza met een klein stukje tonijn
Red_85zondag 6 december 2009 @ 20:35
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:46 schreef MrX1982 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker .

Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet .
Omdat het ook duits is... toch?
HeyFreakzondag 6 december 2009 @ 20:37
D.zondag 6 december 2009 @ 20:46
tvp
HostiMeisterzondag 6 december 2009 @ 20:49
Die ristorante pizza's hebben net een kartonnen bodem joh Niet te vreten
Rejectedzondag 6 december 2009 @ 20:51
Ristorante
ki_kizaterdag 12 december 2009 @ 17:02
iglo pizza crossa met tonijn en witte saus

hmm maar wordt niet meer gemaakt
Parlayzaterdag 12 december 2009 @ 17:47
Pizza Funghi van Dr Oetker, dat is de enige die nog een beetje weg te krijgen is. Liever heb ik een pizza bij de Italiaan vandaan.
Kriegelzondag 13 december 2009 @ 04:22


Xfadewoensdag 16 december 2009 @ 15:46
AH Biologish salami champignon. Kassa muisjes vragen: is dat lekker? JA.
TN-FRwoensdag 16 december 2009 @ 16:15
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 17:02 schreef ki_ki het volgende:
iglo pizza crossa met tonijn en witte saus

hmm maar wordt niet meer gemaakt
die was lekker idd, de krokante bodem maakte het af
Unreal88woensdag 16 december 2009 @ 16:25
Pizza Crossa RIP het was zo lekker, nu moet ik steeds die stomme mini pizza´s eten.
Some-Ladywoensdag 16 december 2009 @ 17:51
ristorante mozzarella natuurlijk
de casa di mama mozzarella versie is ook echt lekker
en er dan zelf groene olijven op doen voor dat je ze in de oven legt
Vandergeldwoensdag 16 december 2009 @ 17:54
Salami, van Dr. Oetker
Thoricalwoensdag 16 december 2009 @ 18:57
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:46 schreef MrX1982 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker .

Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet .
De Italiaan die een diepvriespizza eet uit vrije wil moet nog geboren worden.
Maar een echt lekkere diepvriespizze heb ik nog kunnen ontdekken.
djuuwoensdag 16 december 2009 @ 22:58
grrr.. ze hebben de laatste lekkere eetbare diepvriespizza verandert:
de quatro formaggio mini's van dr oetker hebben nu een semi amerikaanse dikke bodem ipv die krokante italiaanse

maar zo erg is het niet.... met de goede voornemens (gezond koken ipv makkelijk) voor het nieuwe jaar is verleiding minder groot om een pizza in de oven te schuiven
Xantehdonderdag 17 december 2009 @ 04:14
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 21:59 schreef Seven. het volgende:
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi.
Pino112donderdag 17 december 2009 @ 04:35
Hier ook Casa di Mama van Dr Oetker (Wat opeens wordt uitgesproken als Utkur ipv Oetkur )
ParanoidEvdonderdag 17 december 2009 @ 14:44
Ik neem altijd de goedkoopste margarita. Geen idee waarom ik die zo lekker vind. Misschien omdat ik normaal pizza's bestel en die rijk belegd zijn en dit iets heel anders is. Ze smaken ook zo lekker goedkoop!
ArtemisQdonderdag 17 december 2009 @ 15:14
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 20:56 schreef _dirkjan_ het volgende:
[ afbeelding ]
Neee, die met tomaatjes is veuuul lekkerder!
Freak188donderdag 17 december 2009 @ 15:56
Ik had laatst een Pizza Gyros ofzo. Ook van Dr. Oetker. Die was ik nog nooit tegengekomen, maar was wel erg lekker!
Parlaydonderdag 17 december 2009 @ 16:00
quote:
Op woensdag 16 december 2009 16:25 schreef Unreal88 het volgende:
Pizza Crossa RIP het was zo lekker, nu moet ik steeds die stomme mini pizza´s eten.
Ja, jammer is dat, die mini's zijn toch anders. Pizza Crossa wàs altijd mijn favoriet, volgens mij 1 van de eerste diepvriespizza's die ik at
-moppie-donderdag 17 december 2009 @ 16:04
Iglo pizza crossa al tonno
Helaas kan ik die dus echt nergens meer vinden.
GuidooHvrijdag 18 december 2009 @ 00:13
Lekkere Big American van Dr. Utker. Weet alleen niet meer welke smaak.
Isabeauvrijdag 18 december 2009 @ 01:04
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 16:38 schreef mrcool het volgende:
Veel Dr.Oetker Ristorante komt er hier voorbij...
Maar die zijn ook gewoon heel erg lekker! Mijn favo pizza is ook één van Dr. Oetker Ristorante.
capriciavrijdag 18 december 2009 @ 02:19
Wellicht een stomme opmerking:
Maar bij pizza vind ik dat je het verschil moet maken tussen een dunne bodem (alla Napels) en een wat dikkere bodem (USA).
Zelf houd ik meer van de echte dunne bodems, en dat schijnt nogal moeilijk te zijn qua diepvries.
Dus wij halen wel eens de verse pizza van AH en vriezen die in... Telt dat ook?
Winner_Tacovrijdag 18 december 2009 @ 03:36
quote:
Op vrijdag 4 december 2009 22:48 schreef Adelante het volgende:
[ afbeelding ]
Erg lekker idd



Oetker Quattro Stagioni
Is ook prima te doen (voor diepvriesmeuk )
Adamesvrijdag 18 december 2009 @ 03:38
AH Excellent. Of van die grote pizza's van de plus. Maar die liggen meen ik in het koelvak. (kunnen wel prima even in de diepvries)
kletsbetsvrijdag 18 december 2009 @ 17:43
Ik vind alle diepvriespizzas vies, de saus veel te zoet, en het beleg net niks.
Daarom eet ik alleen pizza als ik ze zelf bak, òf als ik in Italie ben.
Kriegelzaterdag 19 december 2009 @ 17:35
quote:
Op vrijdag 18 december 2009 17:43 schreef kletsbets het volgende:
Ik vind alle diepvriespizzas vies, de saus veel te zoet, en het beleg net niks.
Daarom eet ik alleen pizza als ik ze zelf bak, òf als ik in Italie ben.
Of bij een Italiaan?
Supperboerenzaterdag 19 december 2009 @ 23:11
Quatro Fuormaggi van Dr. Oetker!!!
fratsmanzaterdag 19 december 2009 @ 23:12
Casa di mama. Zowel ham/champignons als de quatro fromagi.
Unreal88zondag 20 december 2009 @ 22:45
quote:
Op donderdag 17 december 2009 16:00 schreef Parlay het volgende:

[..]

Ja, jammer is dat, die mini's zijn toch anders. Pizza Crossa wàs altijd mijn favoriet, volgens mij 1 van de eerste diepvriespizza's die ik at
http://www.evmi.nl/nieuws(...)et-pizza-crossa.html
kletsbetsmaandag 21 december 2009 @ 20:32
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 17:35 schreef Kriegel het volgende:

[..]

Of bij een Italiaan?
Ik eet nooit bij een Italiaan, behalve in Italie.
FutureFairytalemaandag 21 december 2009 @ 20:41
hoe is eigenlijk zo'n Casa di Mama? Net zo'n volle smeuïge smaak als de Funghi van Ristorante?
Q.E.D.maandag 21 december 2009 @ 20:42
quote:
Op maandag 21 december 2009 20:41 schreef FutureFairytale het volgende:
hoe is eigenlijk zo'n Casa di Mama? Net zo'n volle smeuïge smaak als de Funghi van Ristorante?
Mwoah, vooral de doos is mooier.
Pedermaandag 21 december 2009 @ 21:35


The one and only...

Heb ze vrijwel allemaal gehad maar niks roelleerd meer dan deze!
scrub_nursedonderdag 24 december 2009 @ 18:28
als ik dan s een diepvriespizza eet is het casa di mama salame
ikbennieuwopfokvrijdag 29 januari 2010 @ 18:21
Kickje

Het is vrijdagavond dus de helft van de Fokkers eet waarschijnlijk pizza, ik ga zo nog even naar de supermarkt dus ik heb suggesties nodig.
Mirjamvrijdag 29 januari 2010 @ 18:36
quote:
Op vrijdag 29 januari 2010 18:21 schreef ikbennieuwopfok het volgende:
Kickje

Het is vrijdagavond dus de helft van de Fokkers eet waarschijnlijk pizza, ik ga zo nog even naar de supermarkt dus ik heb suggesties nodig.
ik vind de ristorante van dr. oetker altijd erg lekker, enige diepvriespizza die ik eet trouwens
coviemaandag 1 februari 2010 @ 10:31


Ristorante Pepperoni Salami
-moppie-maandag 1 februari 2010 @ 11:29
Deze is ook erg lekker


alleen jammer dat de bodem zo ontiegelijk dik is.
VeX-maandag 1 februari 2010 @ 15:33
Ristorante Salami en op zijn tijd een Big American Hawaii of Supreme.
HomoSaabienszaterdag 6 februari 2010 @ 17:03
quote:
Op maandag 1 februari 2010 10:31 schreef covie het volgende:
[ afbeelding ]

Ristorante Pepperoni Salami
Oef, die vond ik tegenvallen. Helemaal niet scherp, de gewone salami is beter.

Vanavond slinger ik hier een American Pizza Supreme van de Aldi in de oven, nog nooit geprobeerd. Heb ook niet hele hoge verwachtingen, ik vind de pizza's met dikke bodem eerder vergelijkbaar dan de dunne bodems..
Ypmahazaterdag 6 februari 2010 @ 18:05
quote:
Op maandag 1 februari 2010 10:31 schreef covie het volgende:
[ afbeelding ]

Ristorante Pepperoni Salami
Die is idd na die normale salami variant de lekkerste
Cherryblossommaandag 8 februari 2010 @ 21:59
Pizza Ristorante Hawaii!!!!!!!!!!!!!!!!! Mijn favoriet
AlchemistOfSorrowsmaandag 8 februari 2010 @ 22:01
Ristorante Salami, Tonno of Pollo
Salineromaandag 8 februari 2010 @ 22:05
pizza crossa voor mij. de rest van die bagger kan achterwege blijven.
w00h00zondag 14 februari 2010 @ 14:45
C1000 heeft echt hele goede diepvries pizza's!

De pizza met rucola is echt een aanrader!
Killahtzondag 14 februari 2010 @ 14:51
De Dr. Oetker "Big Americans" zijn allemaal goed te doen. Als je van dikke bodems houd.

Daarnaast de classic pizza's van AH en dan vooral de magarita.
Geluidsoverlastzondag 14 februari 2010 @ 14:56
Ristorante van Dr. Oetker de Fungi en de Hawai
Best te eten
Droathoahzondag 14 februari 2010 @ 15:21
Albert Heijn en dan die Bolognese, heerlijk!

Wel beetje klein, maar wel lekker.
_Ophelia_zondag 14 februari 2010 @ 16:22
quote:
Op maandag 1 februari 2010 11:29 schreef -moppie- het volgende:
Deze is ook erg lekker
[ afbeelding ]

alleen jammer dat de bodem zo ontiegelijk dik is.
Die is inderdaad lekker. Ik maak er een salade bij en dan is het een maaltijd voor 2 à 3.
Johannes_Klabanuszondag 14 februari 2010 @ 16:32


Wagner Big Pizza Texas

Enige nadeel is dat ze erg lang in de oven moeten.
diepvriespizzazondag 14 februari 2010 @ 17:11
quote:
Beste diepvriespizza
Ja TS, vertel het eens...
Grunnerwoensdag 24 februari 2010 @ 09:15


DeHovenierwoensdag 24 februari 2010 @ 16:54
quote:
Op zaterdag 5 december 2009 20:29 schreef HomoSaabiens het volgende:
Veel liefhebbers van Ristorante en Casa di Mama valt me op, Ristorante kan ik me ook wel voorstellen.

Niemand die pizza´s van een huismerk ofzo het lekkerste vindt?


Die van de c1000, en dan niet deze:

maar een andere.

Het is een 1 of andere lijn ofzo in verschillende smaken, met ruccola, prosciotto, enz enz. Niet de standaardsmaken zoals hawaii, salami, tonijn etc.
quote:
Op zondag 14 februari 2010 14:45 schreef w00h00 het volgende:
C1000 heeft echt hele goede diepvries pizza's!

De pizza met rucola is echt een aanrader!
Zithwoensdag 24 februari 2010 @ 16:56
Casa di mama, volgens mij de enige met een bodem die nog niet voorgebakken is. Daarom lekkere krokante bodem en korst!
marco-hwoensdag 24 februari 2010 @ 17:15


De beste pizza kan geen diepvriespizza zijn. Ze moeten vers gemaakt worden, je proeft het verschil zeker! Probeer eens een Domino's Pizza! Die zijn pas LEKKER!!
DeHovenierwoensdag 24 februari 2010 @ 17:43
Idd, maar dit topic gaat over diepvriespizza's en niet over pizza's die je kan halen bij de Italiaan!
JuiceJuicewoensdag 24 februari 2010 @ 17:45
quote:
Op woensdag 16 december 2009 16:25 schreef Unreal88 het volgende:
Pizza Crossa RIP het was zo lekker, nu moet ik steeds die stomme mini pizza´s eten.
Dat waren idd de beste . Milanse
boriszzaterdag 13 maart 2010 @ 18:42
Schop

Zo een diepvriespizza test bij kassa
Tornadoviszaterdag 13 maart 2010 @ 18:49
AH Salami picante. Absoluut.
boriszzaterdag 13 maart 2010 @ 19:36
Aldus kassa http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/pizzatest/speel/1/
Compomotive155zaterdag 13 maart 2010 @ 19:41
quote:
Op woensdag 24 februari 2010 17:15 schreef marco-h het volgende:
[ afbeelding ]

De beste pizza kan geen diepvriespizza zijn. Ze moeten vers gemaakt worden, je proeft het verschil zeker! Probeer eens een Domino's Pizza! Die zijn pas LEKKER!!
Beter lees je de TT

Karinazaterdag 13 maart 2010 @ 19:47
Die van Grand Italia, die gewonnen had bij Kassa, heb ik nog nooit gezien in de winkel.
ranjazaterdag 13 maart 2010 @ 19:50
quote:
Alleen maar mozarella, wel zo eerlijk maar ik eet het nooit. Vraag me af of de volgorde gelijk zou zijn bij bv salami pizza's
ouderejongerezaterdag 13 maart 2010 @ 20:07
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 19:47 schreef Karina het volgende:
Die van Grand Italia, die gewonnen had bij Kassa, heb ik nog nooit gezien in de winkel.
Ik wel. Terechte winnaar (in zijn soort). Dit is de enige pizza die naar tomaat smaakt.

De beste pizza komt van de pizzeria (de Italiaanse, niet NYP of andere ketens). Mijn favoriete diepvriespizza is Big American cheese-union van Oetker.
D.zaterdag 13 maart 2010 @ 21:49
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 19:47 schreef Karina het volgende:
Die van Grand Italia, die gewonnen had bij Kassa, heb ik nog nooit gezien in de winkel.
Ik dus ook niet


Wie weet waar je die koopt?
roooosjezaterdag 13 maart 2010 @ 21:50
Ristorante Tonno
Karinazaterdag 13 maart 2010 @ 21:50
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 20:07 schreef ouderejongere het volgende:

[..]

Ik wel. Terechte winnaar (in zijn soort). Dit is de enige pizza die naar tomaat smaakt.

De beste pizza komt van de pizzeria (de Italiaanse, niet NYP of andere ketens). Mijn favoriete diepvriespizza is Big American cheese-union van Oetker.
Welke winkel dan? Bij de AH niet en volgens mij bij de C1000 ook niet.
Isabeauzaterdag 13 maart 2010 @ 21:59
Ik vind juist die Dr Oetker Mozarella zalig
Karinazaterdag 13 maart 2010 @ 22:01
Als ik pizza eet neem ik altijd de verse pizza van de AH, de Excellence (als ik geld teveel heb) of de iets goedkopere verse pizza. Die zijn ook lekker snel klaar en smaken prima. Gisteren had ik nog de verse pizza met mozarella (was in de aanbieding vorige week, twee voor de prijs van 1, eentje in de vriezer gegooid en die heb ik dus gisteren gegeten).

Oh maar dat is natuurlijk geen diepvries

Als ik diepvries neem, eet ik de AH huismerk met salami.
_Fantazaterdag 13 maart 2010 @ 22:06
ik heb geen oven
_Fantazaterdag 13 maart 2010 @ 22:06
wel een diepvries
_Fantazaterdag 13 maart 2010 @ 22:07
maar toen ik nog een kleine fanta was en thuis woonde vond ik die pizza's met een dikke luchtige bodem altijd wel lekker
_Fantazaterdag 13 maart 2010 @ 22:10
maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich
Karinazaterdag 13 maart 2010 @ 22:10
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef _Fanta het volgende:
maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich
Misschien is het handiger je post te editten in plaats van steeds opnieuw te posten
_Fantazaterdag 13 maart 2010 @ 22:12
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef Karina het volgende:

[..]

Misschien is het handiger je post te editten in plaats van steeds opnieuw te posten
dankjewel voor de tip . ik ga dr rekening mee houde

edit: ik ga ff wa anders doen, komt nie echt veel zinnigs meer uit haha *burp*
edit2: Ik wens jullie alle nog een hele fijne avond
WammesWaggelzondag 14 maart 2010 @ 02:57
Gisteren eens een Euroshopper mogen verorberen, wat slecht
Een keiharde korst en weinig beleg, met wat extra kruiden en gebakken paprika/knoflook/uitjes er op was hij wel eetbaar.
Wel erg goedkoop.

Geen aanrader dus echt.
inZanityzondag 14 maart 2010 @ 04:40
laatst een Dr. Oetker Casa Di Mama Salame gegeten.. en gatverdamme! wat is die ranzig.
veel te slappe bodem en veel te weinig smaak en de smaak die er al op zat was gewoon vies.

ik ga voortaan gewoon weer voor de Big American Texas van Dr. Oetker.
de Hawaii dan weer van het AH huismerk want die is van Dr. Oetker weer niet te vreten.
D.zondag 14 maart 2010 @ 09:32
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels

http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353
Parlayzondag 14 maart 2010 @ 10:30
quote:
Op zondag 14 maart 2010 09:32 schreef D. het volgende:
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels

http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353
Op het plaatje zie ik een dikke bodem Dat is voor mij al gelijk een reden om hem niet te proberen. Een pizza staat of valt door de bodem wmb en daarom zijn de meeste diepvriespizza's voor mij al niet lekker. Op een ristorante pizza funghi van Dr Oetker heel afentoe na dan, maar die heeft een lekkere tomatensaus of kruidencombinatie die me de originele pizzabodem van de echte Italiaan een beetje doet vergeten.

Casa di mamma van Dr Oetker vind ik echt 3 keer niks ondanks de "verse" bodem.
Unreal88zondag 14 maart 2010 @ 10:32
tonijn van de aldi is ook niet slecht
winklyzondag 14 maart 2010 @ 14:06
Euroshopper margherita
erikkllzondag 14 maart 2010 @ 14:12
quote:
Op zondag 14 maart 2010 14:06 schreef winkly het volgende:
Euroshopper margherita
NIET te vreten. Belachelijk weinig kaas
traveljunkyzondag 14 maart 2010 @ 16:10
Tip voor Fanta uit de tijd da'k ook geen oven had: DIepvriespizza in een koekenpan met daarop een andere koekenpan op z'n kop, zacht vuurtje en zorg voor een opening voor de stoom et voila.. je kan pizza eten!!

Die van AH Excellent zijn erg lekker, vooral met verschillende kazen, leg er zelf nog wel plakjes tomaat op
R4m0n_46zondag 14 maart 2010 @ 16:13
quote:
Op zondag 14 maart 2010 16:10 schreef traveljunky het volgende:
Tip voor Fanta uit de tijd da'k ook geen oven had: DIepvriespizza in een koekenpan met daarop een andere koekenpan op z'n kop, zacht vuurtje en zorg voor een opening voor de stoom et voila.. je kan pizza eten!!

Die van AH Excellent zijn erg lekker, vooral met verschillende kazen, leg er zelf nog wel plakjes tomaat op
En hoe zorg je dan dat hij niet aanbrandt?
Ladyliciouszondag 14 maart 2010 @ 16:17


Tourniquetzondag 14 maart 2010 @ 23:52
quote:
Op zondag 14 maart 2010 09:32 schreef D. het volgende:
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels

http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353
Jawel hoor, heb 'm vandaag nog op.

Bij Hoogvliet hebben ze 'm!
stievun1234zondag 14 maart 2010 @ 23:54
Casa di mama is ranzig, Ristorante
Merelzondag 14 maart 2010 @ 23:56


Isabeaumaandag 15 maart 2010 @ 00:02
quote:
Op zondag 14 maart 2010 23:56 schreef Merel het volgende:
[ afbeelding ]

Ook erg lekker

(hey, Merel )
Winner_Tacomaandag 15 maart 2010 @ 07:30
quote:
Op zondag 14 maart 2010 14:12 schreef erikkll het volgende:

[..]

NIET te vreten. Belachelijk weinig kaas
Bestaan er überhaupt diepviriespizza's met echte kaas ?
Volgens mij pleuren ze er allemaal van die analoge "kaas" op
MalaCocineramaandag 15 maart 2010 @ 19:03
Tonijnpizza van de Lidl, twee in een pak
Tourniquetmaandag 15 maart 2010 @ 20:28
quote:
Op maandag 15 maart 2010 07:30 schreef Winner_Taco het volgende:

[..]

Bestaan er überhaupt diepviriespizza's met echte kaas ?
Volgens mij pleuren ze er allemaal van die analoge "kaas" op
Die van Grand d'Italia zit iig echte mozzerella op.

Hier nog de uitslag in tekst: http://kassa.vara.nl/tests/details/tpid/120/test/pizzatest/
marco-hvrijdag 26 maart 2010 @ 11:48
[quote]Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef _Fanta het volgende:
maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich
[Bestel gewoon een verse pizza bij dominos, dat ga ik wel doen vanavond denk ik.]
Droathoahvrijdag 26 maart 2010 @ 11:59
quote:
Op zondag 14 maart 2010 16:17 schreef Ladylicious het volgende:
[ afbeelding ]


Die ga ik vanavond proberen...
D.vrijdag 26 maart 2010 @ 12:05
quote:
Op zondag 14 maart 2010 23:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Jawel hoor, heb 'm vandaag nog op.

Bij Hoogvliet hebben ze 'm!
Ik heb 'm inmiddels ook op. Bij de Plus hadden ze 'm 'nieuw' liggen vorige week

En hij smaakte goed. Twee dagen later er nog eentje geproefd
cybermansvrijdag 26 maart 2010 @ 12:09
quote:
Op maandag 15 maart 2010 20:28 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die van Grand d'Italia zit iig echte mozzerella op.

Hier nog de uitslag in tekst: http://kassa.vara.nl/tests/details/tpid/120/test/pizzatest/
Vorige week ook op erg lekker
Lastpostvrijdag 26 maart 2010 @ 12:10
Gisteren eentje van het C1000 huismerk op, was prima te kanen moet ik zeggen.