Vind ik wel meevallen, bij mijn moeder om de hoek zit een pizzeria die veel vettere en zoutere pizza's maakt dan de diepvriespizza's uit de supermarkt. Die moet je echt eerst laten uitlekken voor je ze opeet.quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
Die dus, voor zover ik die diepvriesmeuk ooit heb gegeten.quote:
ik mag ook met enige fierheid melden dat ik diepvriespizza's voorgoed geband hebquote:Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
De excellent Portofino vind ik dan heerlijk.quote:
Die is heerlijk..quote:Op zaterdag 5 december 2009 02:08 schreef ranja het volgende:
[ afbeelding ]
zelf nog een paar plakjes salami opleggen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |