quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:32 schreef HomoSaabiens het volgende:
Vandaag maar weer eens pizza gegeten. En dan sta je in de winkel en dan is er toch altijd best veel keuze bij de diepvries. Vandaag was ik in de Em-Te beland, waar ik eigenlijk nooit kom. Daar hadden ze ook weer een heel assortiment pizza's. Mijn keuze viel op een pizza van het voor mij onbekende merk Italpizza: de salami-variant. En die was erg lekker!Redelijk grote stukken paprika, goeie salami en een krokante bodem, ideaal.
Doordat ik een tijd bij de AH heb gewerkt heb ik behoorlijk wat verschillende pizza's geproefd tijdens het eten daar. Eentje die ik nog steeds erg lekker vind is de Salami Piccante van het huismerk, een behoorlijk goeie pizza!
[ afbeelding ]
Hebben jullie tips qua merken of soorten pizza? En dan niet de verse, want dat is een wat ongelijke strijd.
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:34 schreef Buschetta het volgende:
Blijft toch de Quatro Formaggio van Oetker
quote:
quote:
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:38 schreef Kevincy het volgende:
Casa di Mama salami,
En nee jongen, ik zit niet te dromen
Goed topic![]()
quote:
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:40 schreef mrcool het volgende:
Eigenlijk zijn ze allemaal niet te vreten en halen ze het bij lange na niet bij de pizzeria maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Ristorante-pizza's van Dr.Oetker.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:48 schreef Deprater het volgende:
Pizza margarita (huismerk) van de JUMBO![]()
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:49 schreef Knuffelzacht het volgende:
AH griekse pizza maar die verkopen ze bij mijn ah niet meer
quote:
quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:52 schreef djuu het volgende:
venetiana van iglo, mora en op het laatst dr oetker... en nu helaas nergens meer te krijgen
die 4 mini pizzaatjes van dr oetker, quatro fromaggio is een redelijk alternatief
quote:
Komt door de salami natuurlijk.quote:Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef BasementDweller het volgende:
Kant en klare salami pizza's zijn altijd zo vreselijk zout en vet
quote:Op vrijdag 4 december 2009 21:39 schreef Charmian het volgende:
Vroeger hadden ze bij de AH een pizza met pepperoni en balletjes gehakt of zo erop. Dat ding was zo groot dat ik 'm altijd in 2-en moest snijden voordattie mijn oventje inging (een halve was meer dan genoeg voor 1 persoon). Die was dus lekker en hebben ze niet meer, daar zijn denk ik de big americans voor in de plaats gekomen.
quote:Op vrijdag 4 december 2009 21:40 schreef Karina het volgende:
De PZA Shoarma vond ik zo lekker, maar die zijn er niet meer helaas.
quote:Op vrijdag 4 december 2009 22:39 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Vind ik wel meevallen, bij mijn moeder om de hoek zit een pizzeria die veel vettere en zoutere pizza's maakt dan de diepvriespizza's uit de supermarkt. Die moet je echt eerst laten uitlekken voor je ze opeet.
En on-topic: mijn voorkeur gaat uit naar Dr. Oetker, en dan met name de Casa di Mama-lijn. En anders Ristorante!
quote:
Komt in de richting.quote:Op vrijdag 4 december 2009 23:05 schreef Gert het volgende:
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren.
Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it.
quote:Op zaterdag 5 december 2009 00:58 schreef Knuffleheinz het volgende:
Vroeger had je Pizza Crossa. Dat waren nog eens lekkere pizza's. Daar zijn nu alleen nog die mini's van.
quote:Op zaterdag 5 december 2009 01:35 schreef Remqo het volgende:
Big Americans van Dokter Oetker. Texas, Surpreme of Hawai neem ik vaak.
Zelf heb ik jarenlang de gewoonte om elke vrijdag pizza te eten
quote:
quote:Op zaterdag 5 december 2009 01:50 schreef Unstoppable het volgende:
Die Big Americans idd, Texas en Supreme. Maar dat is echt voor noodgevallen, liever natuurlijk gewoon van de pizzeria (kaas/tomaat/ham/champignon/salami/uien ofzo) of zelf maken
quote:
quote:Op zaterdag 5 december 2009 02:05 schreef littledrummergirl het volgende:
ristorante tonno vind ik wel goed weg te krijgen.
en ik ben het eens dat salamipizza's vaak te zout en glibberig van het vet zijnmaar soms is zelfs dat wel lekker
quote:Op zaterdag 5 december 2009 02:08 schreef ranja het volgende:
[ afbeelding ]
zelf nog een paar plakjes salami opleggen
quote:Op zaterdag 5 december 2009 08:35 schreef Curiosity het volgende:
[ afbeelding ]
Big american california.
quote:
quote:
quote:Op zaterdag 5 december 2009 08:52 schreef nummer_zoveel het volgende:
[..]
De excellent Portofino vind ik dan heerlijk.![]()
Gezond zijn ze zeker niet. Maar je kunt beter dat eten als je eens geen zin hebt om te koken dan bij de friture langsgaan.
quote:
quote:Op zaterdag 5 december 2009 13:43 schreef HostiMeister het volgende:
Casa di mama, salami of de Big American Supreme met wat extra kaas ofzo
quote:Op zaterdag 5 december 2009 14:10 schreef arj1o1 het volgende:
WAGNER BBQ chicken (niet die van Dr. Oetker)
quote:Op zaterdag 5 december 2009 14:11 schreef Myraela het volgende:
[..]
Die is heerlijk..
Ristorante tuna ook.
quote:Op zaterdag 5 december 2009 14:13 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind die piccolini's wel lekker als late night snack, voor de rest valt het me altijd tegen.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:Op vrijdag 4 december 2009 23:05 schreef Gert het volgende:
De simpele Dr. Oetker Salami of Funghi, en dan zelf nog een beetje opleuken. Beetje maar hè, geen 3 ons groente eroverheen gaan flikkeren.
Wat uiringen, jalapenopeper en evt wat paprika, that's it.
quote:Op zaterdag 5 december 2009 01:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Die dus, voor zover ik die diepvriesmeuk ooit heb gegeten.
Wat is er beter aan? Is die bodem dikker of wat?quote:Op zaterdag 5 december 2009 16:42 schreef Knuffelzacht het volgende:
kvind korst/bodem van casa di mama toch beter dan ristorante....
mijn gehemelte gaat er niet aan kapot, bij ristorante welquote:Op zaterdag 5 december 2009 16:43 schreef mrcool het volgende:
[..]
Wat is er beter aan? Is die bodem dikker of wat?
Herkenbaar!quote:Op zaterdag 5 december 2009 16:45 schreef Knuffelzacht het volgende:
[..]
mijn gehemelte gaat er niet aan kapot, bij ristorante wel
Ik ga zo voor de Hawaii.quote:
Zo hard mogelijk!quote:Op zaterdag 5 december 2009 18:09 schreef Seven. het volgende:
Hoe eten jullie dan in godsnaam?
Ik ben momenteel aan het genieten van de Ristorante Hawaii!quote:
quote:Op zaterdag 5 december 2009 20:15 schreef mrcool het volgende:
[..]
Ik ben momenteel aan het genieten van de Ristorante Hawaii!![]()
Hij is ook alweer op inmiddels!quote:
Da's beter.quote:Op zaterdag 5 december 2009 22:19 schreef Mirjam het volgende:
die ristorante funghi vind ik ook het lekkerst idd
en de tonno is ook goed te doen, tikje flauw
tis allemaal dezelfde pizza, alleen veranderde het merknaampje om paar jaarquote:Op vrijdag 4 december 2009 20:57 schreef Kevincy het volgende:
[..]
Maar als iets iets is dat op de laatste plek komt, dan moet je toch blij zijn dat die nergens meer de halen zijn...
quote:Op zaterdag 5 december 2009 20:29 schreef HomoSaabiens het volgende:
Veel liefhebbers van Ristorante en Casa di Mama valt me op, Ristorante kan ik me ook wel voorstellen.![]()
Niemand die pizza´s van een huismerk ofzo het lekkerste vindt?
Omdat het ook duits is... toch?quote:Op zaterdag 5 december 2009 20:46 schreef MrX1982 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker.
Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet.
die was lekker idd, de krokante bodem maakte het afquote:Op zaterdag 12 december 2009 17:02 schreef ki_ki het volgende:
iglo pizza crossa met tonijn en witte saus![]()
hmm maar wordt niet meer gemaakt![]()
De Italiaan die een diepvriespizza eet uit vrije wil moet nog geboren worden.quote:Op zaterdag 5 december 2009 20:46 schreef MrX1982 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze pizza onlangs voor het eerst gegeten en hij smaakte erg lekker.
Bij Dr. Oetker vind ik het altijd zo dubieus dat er allerlei talen opstaan maar het Italiaans niet.
quote:Op vrijdag 4 december 2009 21:59 schreef Seven. het volgende:
Ristorante pizza, Dr. Oetker, funghi.
Ja, jammer is dat, die mini's zijn toch anders. Pizza Crossa wàs altijd mijn favoriet, volgens mij 1 van de eerste diepvriespizza's die ik atquote:Op woensdag 16 december 2009 16:25 schreef Unreal88 het volgende:
Pizza Crossa RIP het was zo lekker, nu moet ik steeds die stomme mini pizza´s eten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |