oh my wat lekker!quote:Op donderdag 19 november 2009 18:49 schreef Ewelina het volgende:
Gepofte aardappel met knoflooksaus, karbonade in honingmosterdmarinade en dan nog champignons in kruidenboter
Nou die stomme kip was zo groot dat ie niet eens in mijn ovenschaal paste. En nu ligt ie er al anderhalf uur in zowat en hij wil niet gaar worden. Stomme scharrelkip. Die kippen van de AH heb ik altijd in een drie kwartier gaar! Hij moet wel extra lekker worden..............quote:Op vrijdag 20 november 2009 14:58 schreef SeaOfLove het volgende:
tezz wat jij maakt vanaaf lijkt me ook heerlijk
Resultaat was heerlijk.quote:Op zondag 22 november 2009 17:22 schreef golfer het volgende:
Mijn keukenprinsesje gaat vandaag dit recept maken.
Kalfsoester, gepocheerd bij 50 gr. in een kalfsfond met bouillon met cantharellen-sjalottensaus (met wijn, sherry, cremefraiche en bouillon/fond ingekookt)quote:Op zondag 22 november 2009 18:38 schreef SeaOfLove het volgende:
maar wat was t nou? ik kan niet op die site kijken met mobiel. ziet er iig lekker herfstig uit
ik geloof dat ik net klaarkwamquote:Op zondag 22 november 2009 18:47 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Kalfsoester, gepocheerd bij 50 gr. in een kalfsfond met bouillon met cantharellen-sjalottensaus (met wijn, sherry, cremefraiche en bouillon/fond ingekookt)
2 bereidingen van knolselderij : puree en reepjes beetgaar koken die je later nog even bakt in de boter. Daarbij knapperig gebakken cantharellen met sjalotjes.
Erg bewerkelijk en leuk recept, en errug lekker
Ja hoor, hij was echt heerlijk! Maar ik had zijn kont dan ook volgestopt met knof, citroen, venkel en rode ui! En zijn lijfje heerlijk gemasseerd met allerlei kruiden en roomboter, dus kon eigenlijk ook niet anders....hihi. Het duurde wel heel lang voordat hij gaar was.quote:Op zondag 22 november 2009 19:13 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
ik geloof dat ik net klaarkwamtezz was de kip nog gelukt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |