abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_74391628
Dit is de plek om zelfgeschreven spannende, erotische of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

We zijn de hele dag druk in de weer met de kleintjes en je nichtjes zijn bij je moeder op bezoek. We hebben afgesproken de meisjes terug naar huis te brengen en onderweg naar hun woonplaats worden ze muzikaal gezien heropgevoed, omdat we hebben vastgesteld dat dat het enige vlak is waarop we nog iets goeds kunnen bijdragen.

Ik verheug me tijdens de hele rit richting hun ouderlijk huis al op de terugweg… We zijn al enige tijd niet echt alleen geweest en het vluggertje van vanmiddag is echt niet genoeg om me volledig te bevredigen… Al was het wel geil… En lekker.
Alsof je raadt waar ik aan denk sla je de uitnodiging om nog even een bakkie te doen bij je oom en tante vriendelijk af, onder het voorwendsel dat je erg moe bent en nog een eind naar huis moet rijden. Je oom en tante reageren begripvol en nemen de meisjes mee naar binnen. Wij rijden de wijk weer uit en belanden weer op de snelweg.

Dan voel je opeens mijn hand over je bovenbeen glijden, naar je kruis. Langzaam maar vastberaden wrijf ik erover. Je poogt je te concentreren op het autorijden en kijkt me even streng aan. Ik laat me niet van de wijs brengen en wrijf traag maar stevig verder.. Ik voel hoe je langzaam maar zeker hard wordt… Hm… Het laat je dus toch niet koud, ondanks je geconcentreerde blik op de weg… Mooi zo.

Voor je het weet heb ik je riem en je broek losgemaakt en glijdt mijn hand je broek in. Je voelt mijn vingers over je boxershort over je inmiddels hard geworden lul strelen. Ik besluit nog iets brutaler te handelen en laat mijn hand in je short glijden… Oeh, je bent weer heerlijk glad geschoren… Dat voelt zo lekker aan.. Om je te belonen (en mijzelf ook) buig ik me over je heen en ondanks een halfslachtig protest van jouw kant voel je hoe mijn lippen zich om je harde lul sluiten. Je denkt dat je gek wordt… Je voelt mijn hete natte tong over je heerlijke lul glijden, en met een hand omsluit ik voorzichtig je ballen. Traag maar intens pijp ik je, terwijl ik zachtjes je ballen masseer. Ik hoor je kreunen en ik voel je onderlichaam bewegen… Steeds sneller, steeds ongecontroleerder… Mmmm!

Opeens stoppen we ergens. Je duwt me zachtjes van je af, stapt uit de auto en loopt naar mijn deur. Je opent het portier, haalt me uit de auto en zet me zonder enige twijfel voorover gebukt over de motorkap van de auto. Je trekt mijn rokje wat omhoog en streelt mijn billen… Je zakt door je knien en ik voel je lippen zachtjes de huid aan de rand van mijn string beroeren. Dan trek je mijn string opzij, duw je me iets verder voorover en voel ik hoe je tong gretig over mijn gladde schaamlipjes likt. Hm… Dat voelt geil… Je likt me helemaal nat… En dan voel ik hoe je tong tussen mijn schaamlippen door zonder pardon m’n kutje inglijdt.. Heet, zacht en nat… Je probeert in me binnen te dringen en ik hoor je kreunen… Je proeft mijn vocht en het maakt je gek. Ik voel het, steeds dieper wil je met je tong. Je wilt geen druppeltje missen… Je bent heerlijk gretig, dat vind ik zo geil…

En dan, zonder enige waarschuwing, stop je met likken en stoot je in n keer je keiharde lul diep in me. Ik schreeuw het uit, van schrik en van de intensiteit van het gevoel. Je neukt me gelijk hard en diep, mijn kutje drupt van het geil.. Ik voel hoe je tegen mijn baarmoeder stoot, ik voel hoe je ballen tegen mijn onderlichaam kletsen. Je bent ontzettend geil en geeft me er flink van langs… Af en toe voel ik een tik op mijn billen… Hm… Ik kreun en hijg en weet niet meer hoe ik het heb. Je neukt me als een bezetene…

Ondertussen voel ik hoe je mijn kontje nat maakt met speeksel en hoe je tijdens het neuken van mijn kutje een vinger in mijn kontgaatje laat verdwijnen. Dat voelt lekker… Heel traag ga je in en uit mijn kontje… En steeds natter maak je me… Ik wrijf ondertussen zo goed en kwaad als het gaat over mijn klitje… Mmmm… Dat voelt goed… Ik word lekker nat van mijn eigen vingers en jouw harde lul die diep in mijn strakke spleetje stoot. Dan voel ik hoe je het voor elkaar krijgt om met twee vingers in mijn kontje binnen te dringen… Je trekt me overeind, bijt me in mijn schouder, stoot nog een paar keer hard en diep in mijn kutje en trekt je dan terug… Ook je vingers trek je terug…

Dan duw je me weer voorover en dan voel ik hoe je je lul tegen mijn kontgaatje zet. Ik wil protesteren, maar je maant me streng tot stilte. ‘Dat krijg je ervan als je me steeds maar gek loopt te maken…’ en langzaam voel ik hoe je harde pik in mijn kontje glijdt. Het is op het randje, het is heel gevoelig en neigt naar pijnlijk… Maar je neemt je tijd en duwt zachtjes door… Dan zit je opeens helemaal in me en je houdt je stil… Je zegt me zelf mijn klitje weer te verwennen en daar ontspan ik door… En dan begin je me heel langzaam en heel diep te neuken. Geil, zo op de motorkap genomen worden en dan ook nog eens in m’n kontje.

Ik vinger mijn klitje en kutje terwijl jij diep in me stoot. De geilheid straalt van ons beiden af en ik voel dat je steeds harder wordt in me… De spanning in mijn onderlichaam bouwt zich op, mijn kutje is zo nat dat het vocht tussen mijn dijen loopt en gewillig duw ik met elke stoot van jou mijn kontje naar achteren… Mijn reacties maken jou nog geiler en je begint me wat harder te neuken. Ik kreun en gil en hijg… Ik word gek… En dan kom ik opeens, schokkend, gillend.. En je voelt mijn orgasme in mijn nauwe kontje nog beter en van pure geilheid en het heerlijke gevoel van je lul in mijn strakke gaatje zorgt ervoor dat ook jij klaarkomt… Je spuit diep in mijn kontje, terwijl ik druppend van het geil klaarkom…!


________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2

[ Bericht 0% gewijzigd door Adolecens op 28-11-2009 13:11:23 ]
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74391665
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:06 schreef griekjeee het volgende:
Tering dit is vaak bekeken
Wel een nieuw topic openen dan!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74393393
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74414681
Tvptje.
  vrijdag 6 november 2009 @ 07:14:27 #5
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_74442695
quote:
Op woensdag 4 november 2009 18:29 schreef Pandora73 het volgende:
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Kom ik nog op terug
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_74442893
Van het weekend wellicht een poging.
pi_74659017
Hmmm, achterin een rijdende taxi misschien een leuk idee... Lijkt mij super!
Ik ben het maar.
pi_74664920
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:34 schreef Adolecens het volgende:
Dit is de plek om zelfgeschreven geile, spannende of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

[...]
________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2
Dat is een fijn verhaaltje
"Faith is making a virtue out of not thinking."
"Capitalism is a system wherein man exploits man. And communism — is vice versa.”
  donderdag 19 november 2009 @ 22:25:15 #9
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74867745
Mijn eerste. Wil graag horen wat jullie er van vinden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daar ligt hij dan, in het halfdonker in z'n eigen krakende bed. Over hem heen gebogen zit een meisje dat hij enkele weken eerder had leren kennen in het caf. Ze was een vrolijk, eerlijk en oprecht meisje, mooi en dirty minded, maar geen sletje; liefde en seks neemt ze zeer serieus. Ze loopt altijd te stralen. Een tomboy; ze gaat het meest met jongens om en als n van hen een seksueel getinte opmerking maakte, deed zij er altijd een schepje bovenop. Ze dronk altijd gewoon mee als de fles Jack Daniel's voorbij kwam en droeg het liefst een ruimzittende spijkerbroek. De jongens accepteren haar in hun groep omdat ze een goede bijdrage levert aan de sfeer en niet zo loopt te zeuren zoals andere meisjes dat kunnen doen.

Het meisje zoent hem, hij voelt hoe haar donkere krullen op z'n gezicht vallen en vrijwel direct erna strijkt ze ze weer naar achteren. Ze bijt hem zachtjes in z'n lip, in z'n oor, likt zachtjes over z'n adamsappel. De kippenvel trekt over z'n lijf. Ze streelt zachtjes met haar wang langs de zijne. Zijn stoppels maken een zacht schurend geluid.

Ondertussen is n van haar handen onder z'n T-shirt gegleden. Hard genoeg om het te voelen, maar zachtjes genoeg om hem geen pijn te doen, kraste ze met haar nagels over z'n zij.
Nog meer kippenvel.

Hij weet dat ze geniet van zijn onmacht, de samentrekking van zijn buikspieren als ze er met haar nagels rode strepen achterlaat, zijn toenemende opwinding, zijn haast niet in toom te houden geilheid.
Haar hand glijdt weer omhoog, zachtjes knijpt ze in zijn linkertepel. Dan, rustig maar toch dwingend, trekt ze hem zijn shirt uit. Hij laat het met zich doen, hij weet ook wel dat het zinloos is om het tegen te houden, hij zag ook geen reden om het tegen te houden, want hoeveel meisjes zijn er net zo speels als zij? Hoe vaak daagde ze hem uit? Eigenlijk altijd als ze samen zijn. Als ze met hun vrienden in het caf zitten, voelt hij al een erectie opkomen als ze hem die ene bepaalde blik toewerpt.

Hij ziet hoe ze rechtop gaat zitten en tergend langzaam, knoopje voor knoopje, haar bloesje openmaakt. Onder het bloesje draagt ze nog een hemdje, maar het kanten randje van haar bh steekt erbovenuit. Dat zwarte randje boven dat paarse hemdje, haar ronde vormen, haar zachtheid, haar warmte, het werd hem bijna teveel. Hij reikt naar haar borsten, maar op een dwingende manier duwt ze zijn handen terug op het kussen. Afblijven.

Ze trekt het bloesje uit en houdt het tussen duim en wijsvinger boven de grond naast het bed. Ze werpt een uitdagende blik naar hem. Ze weet precies waar ze mee bezig is en wat er in hem omgaat. Dan pas laat ze het kledingstuk vallen. Vrijwel direct erna trekt ze ook haar hemdje uit. Ook dat laat ze op de grond vallen.

En daar zit ze dan: stoer, vrouwelijk en kwetsbaar tegelijk. Terwijl ze hem blijft aankijken, maakt ze zijn riem los en knoopt ze zijn broek open, eveneens verschrikkelijk langzaam.
De opwinding deed alle omgevingsgeluiden verstommen. Opeens was het alleen zij twee, het bed, in die kamer. Verder niets.

Ze ging naast het bed staan en ze trok aan zijn broekspijpen, net zo lang totdat ze zijn spijkerbroek ook op de grond kon laten vallen. Vervolgens maakt ze haar eigen riem los en knoopt ze ook haar broek open. Deze glijdt over haar heupen naar beneden.

Ze blijft even staan, enkele seconden maar, zodat hij haar kan bewonderen. Dan komt ze weer op het bed zitten, op haar knien tussen zijn benen. Ze zoent hem weer.
Ze bijt hem in z’n hals, ze zoent hem op z’n borst, bijt hem in z’n zij en geeft direct erna een verzachtend kusje op de pijnlijke plek. Een kusje op z’n buik, een likje in z’n navel.
Maar daar blijft het niet bij. Ze zakt nog verder af. Korte, zachte, vluchtige likjes in zijn linker lies.

Plotseling bijt ze hem nog een keer in zijn zij, harder dan de eerste keer. De pijn is een venijnige onderbreking, maar ze gaat gewoon verder met het liefkozen van zijn lichaam. Met haar vinger tekent ze vloeiende lijnen op zijn lijf. Ze speelt met het elastiek van zijn boxershort.
Terwijl de stekende pijn van haar beet langzaam wegebt, voelt hij hoe ze haar hand op zijn penis legt. Ze wrijft over het katoen van de boxer.
Dan haakt ze haar vinger weer achter het elastiek, rekt het uit en laat ’t terugschieten. Weer zo’n plagerijtje, weer zo’n speelse glimlach.
Ze trekt de boxer omlaag en pakt zijn geslacht beet op een vastberaden manier. Ze buigt zich voorover en met haar mond nadert ze haar hand en dat wat ze vastheeft.
Het is zo ver! Bij de gedachte aan wat er komen gaat, raakt hij nog opgewondener. Maar ze neemt enkel even haar duim in haar mond, bevochtigt deze en glijdt er vervolgens mee over het toompje. Toch een beetje een anticlimax. Het trage tempo waarmee ze hem bespeelt maakt hem helemaal gek.

Maar dat maakt ze meteen weer goed. Terwijl ze met haar duim heen en weer blijft glijden, streelt ze met de vingertoppen van haar linkerhand over zijn liezen, zijn scrotum, zijn zak.
En weer weet ze de spanning op te voeren.
Ze buigt nogmaals voorover, geeft een kusje vlak onder z’n navel, likt nog een paar keer in z’n lies.

Ze draait haar hoofd iets. Het puntje van haar tong raakt z’n penis. Hij kon zich bijna niet meer inhouden, hij heeft zin om op te springen, haar ondergoed van haar lijf te scheuren en ‘woest erotisch’ de liefde met haar te bedrijven. Maar hij weet dat hij moet wachten. Zijn reactie zou het moment verpesten als een zeepbel die kapot geprikt wordt.
Langzame en zachte likjes over zijn gehele penis.

Ja, hier zou hij wel aan kunnen wennen. Dan ineens bijt ze weer. Zachtjes deze keer, maar het blijft schrikken. Ze zal nooit ophouden met haar streken. Maar vrijwel direct erna laat ze haar mond over zijn penis glijden, voorzichtig, delicaat, warm en glad, op en neer. Tussendoor geeft ze nog een paar likjes en streelt ze met haar lippen langs zijn eikel. Ze gaat weer verder met pijpen. Ze voert de druk op door er voorzichtig op te zuigen, steeds iets harder.

Nu geen onderbrekingen meer. Ze gaat door. Hij voelt hoe de energie steeds sneller door zijn lichaam stroomt. Meer opbouw, steeds meer opbouw. En zij gaat maar door, harder, vlugger, hr-der, vastberaden.
Dan spannen al zijn spieren zich aan en beleeft hij zijn hoogtepunt. Zij gaat nog even door, langzamer nu, ze probeert zijn orgasme op een zachte wijze zo lang mogelijk te laten duren. Hij voelt hoe ze slikt. Dan staat ze op en loopt naar de badkamer. Terwijl hij ligt bij te komen, hoort hij hoe ze een glaasje water drinkt en haar tanden poetst.

Ze komt terug uit de badkamer, kruipt tegen hem aan, geeft hem nog een kusje in z’n nek en zonder iets te zeggen valt ze in slaap...

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 19-11-2009 22:31:01 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 07:49:39 #10
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74875623
Ik ben als goed voorbeeld aangehaald. Nou dan moet ik maar weer eens iets nieuws schrijven he

[ Bericht 24% gewijzigd door Schrijfkloon op 20-11-2009 07:54:52 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 11:06:24 #11
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74879477
De hitte in mijn onderbuik trekt mijn aandacht wanneer ik wakker word uit een in mijn herinnering opwindende droom. Wat ik gedroomd heb weet ik niet meer, maar de geilheid is voelbaar in mijn lichaam.
Ik draai me op mijn rug, beide handen glijden over mijn naakte lichaam. En hand stopt bij mijn borst, de ander glijdt door naar beneden. Over mijn buik, recht op het doel af. Met mijn volle hand strijk ik over mijn gladgeschoren kutje. Mijn vingers glijden tussen mijn schaamlippen door en ik voel hoe nat ik ben. Lekker. Zachtjes wrijf ik over mijn klitje. De hand die bij mijn borst was achtergebleven is inmiddels ook tussen mijn dijen aangeland en een vinger verdwijnt in mijn natte spleetje. Al snel wil ik meer en pak ik mijn nieuwste aanwinst (JimmyJane Form 6) en zet ik de vibrator op de laagste stand tegen mijn klitje. Mmmmm heerlijk vind ik dat, ik voel hoe ik nog natter word. Ik ga langzaam maar zeker op in mijn spel en verlies me in een fantasie.
En dan wordt mijn spel bruut verstoord door de bel. Ik ben weer meteen in het hier en nu en schiet gauw in het jurkje dat nog over de stoel hangt van gisteren. Ik loop de trap af naar de deur en verstop me achter de deur wanneer ik 'm open doe. Ik kijk om een hoekje en zie jou staan. Dan open ik de deur en laat je binnen. Ik kijk wat verbaasd. 'Had jij niet je werk moeten zijn?' Je knikt en je zegt 'Ik was toevallig in de buurt...' Je laat je tas op de grond vallen, pakt me vast en kust me.. Je zoent heerlijk. De geile bui waarin ik wakker werd is weer in volle glorie aanwezig en ik zoen je verlangend terug terwijl ik je bij je billen pak. Jij bent brutaler en je handen glijden tijdens het zoenen onder mijn jurkje. Zodra je handen op mijn billen aangeland zijn voel je dat ik geen slipje draag. 'Mmmmm' zeg je, je geeft me nog een kusje en dan duw je me achterover zodat ik op de trap beland. Half liggend, half zittend. Gelijk duik je tussen mijn benen en voel ik hoe je me zonder reserve begint te likken. De gretigheid waarmee je het doet maakt me zo mogelijk nog geiler. Ik hap naar adem terwijl je zonder genade mijn klitje bewerkt. Binnen no time kom ik kreunend klaar, al poog ik me in te houden omdat het hier zo gehorig is dat ik de buren haast hoor ademen. Ik heb even nodig om op adem te komen en kijk vervolgens naar je. Je lacht zelfingenomen terwijl je je lippen aflikt. Je trekt je jas uit, hangt 'm op en helpt me overeind. Ik loop voor je de trap op, met mijn jurkje nog maar half over mijn billen. Ik ben nog niet boven of je duwt me tegen de muur terwijl je me opnieuw heerlijk zoent. Je handen stropen mijn jurkje nog iets verder op en ik voel hoe je opnieuw mijn klitje vindt. Zachtjes wrijf je erover, terwijl we uitgebreid zoenen. Ik maak je broek ondertussen los en laat mijn hand in je boxer glijden. Hmm, je bent hard! Je hapt naar adem wanneer ik je stijve beetpak en je langzaam af begin te trekken... Ik word door jouw vingers zo mogeljk nog natter. Het levert me knikkende knien op en even later neem ik je mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen help ik je uit je shirt en trek ik je broek naar beneden. Je stapt er uit en ondertussen ben ik op de rand van het bed gaan zitten. Ik trek je boxershort naar beneden en neem je harde lul in mijn mond. Langzaam begin ik te zuigen en ik hoor hoe je naar adem hapt. Je beweegt een beetje mee en streelt me door mijn haren. Ik vind het heerlijk om je te verwennen en te horen en voelen dat ik je gek maak. Je ademhaling wordt steeds onregelmatiger en ik word steeds wilder. Af en toe lik ik je ballen en de hele lengte van je stijve. Je voelt hoe ik je sneller pijp, hoe je dieper in mijn mond glijdt en hoe ondertussen mijn hand je ballen omvat. Ik voel hoe je steeds wilder begint te bewegen en je orgasme komt dichterbij.. Maar ik ben nog lang niet klaar met je, voorlopig mag je nog niet klaarkomen.. Dus ik stop. Je kijkt me verlekkerd aan en trekt vervolgens mijn jurkje over m'n hoofd uit. Je duwt me achterover op het bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel hoe je twee vingers in me laat glijden en zonder pardon wrijf je over mijn g-spot. Gelijk lig ik weer te hijgen en te kreunen en naar adem te happen. Je gaat onverstoord verder, terwijl je je andere hand op mijn onderbuik legt. Aaaargh dat is lekker zeg. Je voert de druk iets op en ik kronkel onder je bewegingen, je maakt me helemaal gek. En dan voel ik hoe alle spieren in mijn onderbuik zich samentrekken en hoe ik hijgend en gillend klaar kom. Je haalt je vingers uit mijn kutje en legt je hand op mijn klitje en dan voel ik hoe ik voor het eerst spuitend kom...

Binnenkort een vervolg.
pi_74887469
Heerlijk verhaal schrijfkloon......kom maar op met dat vervolg...hmmm
Ik ben het maar.
pi_74887523
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Ik ben het maar.
  vrijdag 20 november 2009 @ 16:00:59 #14
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74888359
quote:
Op vrijdag 20 november 2009 15:33 schreef ffstoken het volgende:
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Dank je!
Had 'm al een poosje op m'n computer staan en durfde 'm maar niet te posten. Het is een erotisch verhaal, dus moet het tot de verbeelding spreken. De lezer moet dat wat beschreven staat visualiseren, maar het is zo lastig om het sappig te maken zonder dat 't ordinair of plat wordt.

Fijn dat je het leuk vond om te lezen, misschien krijg ik binnenkort weer inspiratie.
pi_75009061
Ik ga rustig naast je zitten en kijk om me heen. Een lege bioscoopzaal, ideaal. Gelijk vliegen de geile gedachtes al door mijn hoofd, maar ik kijk je doordringend aan. Je bent mooi, heel mooi. De reclame begint en ik zie dat we nog steeds alleen zitten. Mijn ogen beginnen te twinkelen en ik spreek voorzichtig een hint uit naar je. Voor ik mijn zin afgemaakt heb voel ik je hand al richting mijn kruis glijden.

Elke millimeter die je aanraakt begint te gloeien en ik voel dat ik nat begin te worden. Spannend, zo’n lege bioscoopzaal. Natuurlijk laat ik je ook niet zonder aandacht zitten en ik laat mijn hand speels via je knie omhoog glijden. Mijn vinger draait rondjes op je bovenbeen en glijd zo af en toe iets omhoog. Net genoeg om iets aan te raken, maar te weinig om je op te geilen.

Ik laat mijn hand richting je kruis glijden en wrijf zachtjes over je broek heen. Ik voel dat je steeds geiler word en probeer je riem open te maken. Als je voelt dat ik bezig ben met je riem stop je gelijk waar je mee bezig was. Je pakt mijn hoofd tussen je handen in en zoent me intens. Terwijl ik de zoen probeer te stoppen houd je mijn hoofd vast. Je dwingt me om te zoenen met je en je geniet er van. Ik voel het aan je ademhaling en om je te plagen stribbel ik wat tegen.

Terwijl ik je handen van mijn gezicht voel glijden grijp ik mijn kans. Binnen 2 seconden heb ik je broek los en ik zoek met mijn handjes je stijve lul op. Ik glijd voorzichtig met mijn vingers op en neer voor ik je begin af te trekken. Terwijl ik je verwen voel ik dat je je handen weer richting mij laat glijden. Ook jij knoopt mijn broek los. Even later voel ik hoe je vingers zich een weg zoeken richting mijn kutje. Je vinger glijd tussen mijn lipjes heen en weer en ik voel ineens hoe je bij me naar binnen gaat. Ik slaak een kreuntje en kijk verschrikt om me heen.

We zijn nog steeds alleen, gelukkig. Terwijl ik voorzichtig je hand uit mijn broek haal buig ik me voorover. Ik neem je lul in mijn mond en laat mijn tong over je eikel heen glijden. Mijn handen glijden over je stam heen en weer en terwijl ik je aftrek cirkelt mijn tong over je eikel heen. Ik hoor je ademhaling zwaarder worden en je kreunt zo af en toe zachtjes. Terwijl ik doorga voel ik hoe je mijn haar aan de kant doet. Geile donder, je wilt gewoon zien hoe ik je pijp. Om je te plagen stop ik eventjes en trek ik je voorzichtig af. Mijn vinger cirkelt over je eikel heen, voorzichtig. Ik raak je maar net aan, maar het is genoeg om je helemaal geil te krijgen. Je zit met je kont te draaien in de stoel.

Ik lik nog een keertje over je eikel heen en geef er voorzichtig een kusje op. Het word toch eens tijd om wat van de film te zien en ik laat je met rust. Ik knoop voorzichtig mijn kleding dicht en kijk je lachend aan. Je kijkt me verbaasd aan, maar als ik uitleg dat ik de film wil zien gaan je ogen twinkelen. Je laat je hand voorzichtig over mijn bovenbeen glijden in de hoop dat je me afleid. Ik houd het stug vol om naar de film te kijken en draai me na een paar minuten om. Ik vraag aan je wat we gaan doen na de film en je bent duidelijk. Je wilt me, dus we gaan richting jouw huis. Ik probeer je nog wat uit te dagen, maar helaas hap je niet.

Ik kijk nog wat verder naar de film, maar eigenlijk ben ik gewoon te geil om me te concentreren. Ik laat je hand over je bovenbeen glijden en zoek gelijk weer je lul op. Mijn andere hand laat ik onder je shirt glijden en ik streel je huid voorzichtig. Ik voel hoe je huid langzaam kippenvel krijgt en ik stop met strelen. Ik ga door met aftrekken en ik fluister in je oor dat ik je wil. Je kreunt richting mij hetzelfde, want veel meer kan je niet uitbrengen op het moment. Je handen glijden richting mijn lichaam en ik stop eventjes met wat ik deed bij je. Ik geniet van je handen die ik ineens overal voel. Ik kreun zachtjes als ik voel hoe je me ineens begint te vingeren. Alle spieren in mijn lichaam spannen zich samen en ik kreun intens. Oh, heerlijk, ga door kreun ik. Terwijl jij me verder verwent kom ik kreunend klaar. Gelukkig is de zaal leeg, want anders had ik echt vragende blikken gehad.

Terwijl jij weer op je stoel gaat zitten kreun je in mijn oor dat je me wilt. Ik fluister terug dat ik wil wachten tot we thuis zijn, maar met een paar korte hintjes maak je me zo geil dat ik je ook wil. Je rolt voorzichtig een condoom om je heen en ik ga bovenop je zitten. Hmm, heerlijk. Jou zo in me voelen.

Ik rijd voorzichtig op je lul en laat me steeds verder gaan. Ik speel wat met mijn klitje en kreun zachtjes. Terwijl jij mijn kont vastpakt en het tempo aangeeft voel ik dat je steeds geiler word. Ineens kreun je dat je komt en ik voel dat je in me spuit. Ik wrijf nog een keer over mijn klitje en kom ook klaar.

[ Bericht 78% gewijzigd door Blush007 op 26-11-2009 01:22:11 ]
  † In Memoriam † donderdag 26 november 2009 @ 02:07:31 #16
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75009603
mooie verhalen
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75017220
zekers! tvp!
pi_75025528
Tijdje geleden dat ik de verhalen hier las en aangenaam verrast! Mooie, fantasievolle, sensuele verhalen Poem, Schrijfkloon en Blush. Verhalen die de lezer seksueel prikkelen en even doen wegdromen...
pi_75028084
"Een mooie zomer avond in Itali"

Het was een warme avond en er heerste een broeierige geile sfeer. De termometer gaf 30 graden aan en het was eigenlijk te warm om iets te gaan doen.
Stilzitten was niks voor ons, dus we besloten toch op stap te gaan.
Terwijl we op de bus stonden te wachten, begon iets geils wat uiteindelijk uitmonde in een verschrikkelijk leuke en vooral geile avond.

We hadden al een paar glazen op en mijn vriendin werd een beetje handtastelijk. Ze begon me te zoenen en haar handen bewogen over heel mijn lichaam. Ik kreeg het er nog warmer dan dat het al was. De bus kwam er aan en ze daagde nog een beetje uit met een geil kusje in mijn nek.
Eenmaal gezetteld achterin de bus ging ze weer vrolijk verder, haar handen gingen onder mijn shirt en ze begon nog geiler te zoenen, de uitdagende glimlach op haar gezicht vertelde mij genoeg en ook mijn handen gingen onder haar topje. Ze zag er verschrikkelijk uitdagend uit in haar nieuwe topje en een sexy kort wit rokje.
Mijn handen konden er niet vanaf blijven. Stiekem schoof ik haar rokje een klein stukje omhoog om mijn handen langzaam langs haar sexy benen te laten glijden. Terwijl we geiler en geiler werden arriveerde de bus bij de discotheek..

Eenmaal binnen ging het los, terwijl we ons te goed deden aan bier en cocktails maakte ze me op de dansvloer helemaal gek, haar hand ging onder haar shirtje en onder haar rokje, zo subtiel dat niemand het zag, maar o zo verschrikkelijk geil. Ze begon tegen me aan te dansen en er begon zich langzaam een bobbel in mijn broek te vormen.
Dit had ze al gauw opgemerkt en ze ging rustig door, geil zoenend plaatste ze een hand op mijn kruis en fluisterde in mijn oor dat ze zin in me had en dat ze een verrassing voor me had. Ze pakte mijn hand en liet hem vlug onder haar rokje .... Geen slipje...Ik werd harder en harder. Ze nam me mee naar een aantal loungebanken achter in de discotheek en begon weer uitgebreid te zoenen, haar hand ging richting mijn broeksrand en begon met de knoopjes te spelen, mijn hand ging langzaam via haar knie naar boven om uit te komen bij haar natte kutje.
Nadat ze een paar knoopjes had losgemaakt liet ze haar hand verder naar beneden zakken en begon met haar vingers over mijn eikel te strelen, ik werd geiler en geiler en ook mijn vinger ging tussen haar lipjes op zoek naar haar clitje..
Het was gelukkig vrij rustig, maar de spanning van het betrapt kunnen worden maakte het allemaal nog geiler.

Ik fluisterde haar in haar oor dat ik zin had om haar lekker hard te nemen en ze vertelde mij dat ze niet meer te houden was. Aan haar hand nam ik haar mee de tent door en we kwamen uit bij de wc. Stiekem glipte we naar binnen en sloten het hokje. Voordat ik kon knipogen lag mijn broek al op mijn enkels.
Haar hand en haar mond vormden zich om mijn lul en ik kon me maar moeilijk staande houden. Met haar tong cirkelde ze om mijn eikel en af en toe nam ze hem diep in haar mond. Ik kon een geile kreun niet voorkomen en ze ging sneller en sneller. Toen ze merkte dat ik bijna zou komen, begon ze steeds langzamer met haar mond over mijn lul te gaan.
Plots stopte ze en draaide zich om, ze bukte voorover en hield zich staande tegen de muur. Ik kon zo in haar rokje kijken en zag een paar mooie billen en een paar glanzende lippen. "Pak me" zei ze en dat liet ik me geen 2e keer zeggen. Met mijn handen om haar heupen gleed ik langzaam met mn harde in haar. Langzaam beginnen maar al snel harder en harder. Terwijl we allebei eigenlijk niet meer konden voerde ik nog 1 keer het tempo op en pakte ik haar vast bij haar billen. Kreunend en zuchtend kwamen we klaar en we zoenden nog even lekker na.

Terwijl we ons weer een beetje fatsoeneerden werd er in 1x hard op de deur gebonkt. Toen we dachten dat het wel weer weg kwamen we weer naar buiten en stond er een uitsmijter van de discotheek. Een beetje verlegen liepen we snel weg. Hij zal het allemaal wel gehoord hebben, maar ons plezier is er niet minder om geweest
  donderdag 26 november 2009 @ 19:10:43 #20
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75029406
Het is donker in de zaal. Het geroezemoes van het publiek is verstomd tot een afwachtende stilte. We zien een donker silhouet in de schemer staan. Vaag zijn de contouren van een tengere, subtielgespierde gitarist te onderscheiden. Plotseling springen er boven het podium verschillende spots aan en zien we hem staan in een glorieuze witte lichtbundel. Ik krijg kippenvel.

We kijken toe hoe hij - het lijkt wel in slow motion - de vingers van zijn linkerhand in het juiste beginakkoord positioneert en hij met rechts zijn plectrum van tussen zijn tanden pakt. Ik sta vooraan tegen het hek geplet en kan de zachte welving van zijn mond zien. Ik bijt op mijn lip en krijg een zwaardere ademhaling. Dan, met een theatrale zwaai, laat hij zijn gitaar denderen en schudt hij het publiek wakker. Aanmoedigend applaus volgt en ik voel mijn hartslag versnellen.

Hij speelt zijn openingssolo wild, resoluut en gepassioneerd. Terwijl het publiek achter me tekeer gaat, laat ik me meevoeren door mijn fantasie.

Ineens sta ik dicht bij hem in een grote slaapkamer met een gigantisch ledikant. Ik kijk hem in zijn groene ogen. Blijkbaar heb ik een behoorlijk zaadvragende uitdrukking op mijn gezicht, want ze beginnen te glinsteren. Ik heb een enorm zwak voor ruige mannen met een jongensachtige nonchalance en hij lijkt al mijn natte-droomwensen te vervullen met zijn ongestylde haar, stoppelbaard, de tattoo op zijn arm, de rafelige spijkerbroek en afgetrapte All Stars.

In een opwelling snel ik op hem af en zoen hem. Hij zoent mij gretig terug. Ik bijt hem in z'n onderlip, ik krijg kusjes bij mijn oren en in mijn nek en terwijl ik steeds opgewondener raak, glijden mijn handen onder zijn T-shirt. Spieren. En een smal streepje haar dat vanaf zijn navel in zijn broek verdwijnt. Ik voel hoe mijn muitende hormonen de leiding nemen en me laten kreunen van ongeduld.

Op de achtergrond klinkt een opzwepend gitaarspel.

Ik trek hem snel zijn shirt uit en wil hem met een speelse duw het bed op gooien, maar hij is me voor. Met een plotselinge beweging tilt hij me in zijn armen en behoorlijk wild land ik op het zwartsatijnen beddengoed. Mijn schrik is blijkbaar duidelijk waar te nemen, want hij lacht plagerig naar me. Ik kom iets overeind, haak mijn vinger in zijn zilveren ketting met grove schakels en trek hem naar me toe. Hij komt half op me liggen en terwijl we zoenen, voel ik zijn linkerhand mijn lijf bespelen. Het gevoel dat hij me behandelt als zijn gitaar, zijn vlugheid, zijn passie, zijn delicate manier van strelen, het windt me allemaal enorm op.

Alsof afgesproken gaan we tegelijkertijd op het bed staan en kleden we ons snel uit. De kleren gooien we van ons af. In ondergoed laten we ons vallen en vrijwel meteen erna voel ik zijn handen weer over mijn lijf glijden. Terwijl zijn linkerhand onder mijn rug verdwijnt, glijdt zijn rechter over mijn buik naar beneden. Hij speelt een beetje met mijn slipje en dan verdwijnt zijn hand onder de stof en voelt hij mijn warme natheid. Inmiddels heeft hij mijn bh ook los. Hij laat de bandjes over mijn schouders glijden. Ook de bh vliegt door de kamer om ergens op het kleed te landen en voor een paar uur vergeten te worden.

Ik voel zijn ring- en middelvinger in en uit me glijden. En terwijl hij me recht aankijkt, begint hij zachtjes mijn G-spot te masseren. Al gauw lig ik te kronkelen van genot. Op mijn huid is een glanzend laagje zweet ontstaan. Ik kreun en mijn genot kan me er niet van weerhouden mijn nagels over zijn rug te laten gaan. Dan voel ik mijn lichaam verstijven en hevig kom ik klaar. Doordat hij ook tijdens mijn orgasme blijft masseren, duurt het langer dan normaal. Ik gil het uit en klem mijn benen tegen elkaar.

Hij lacht triomfantelijk. "Wat ben jij mooi als je klaarkomt," zegt hij. Ik lig uit te hijgen, probeer mijn hartslag te laten dalen en kan even helemaal niets uitbrengen. Ondertussen trekt hij zijn boxer uit en komt hij tussen mijn benen zitten. Ik voel dat het beddengoed onder mijn billen nat is. Ik voel hoe hij langzaam bij me naar binnen glijdt en meteen begin ik weer hard te kreunen van genot.

Na een paar stoten verdwijnt hij uit me en op een lief dwingende manier maakt hij me duidelijk dat ik op handen en knien moet gaan zitten. Ik besef me dat mijn wangen gloeien en doe wat hij vraagt. Ik voel hoe hij vlak achter me komt zitten, hoe hij met zijn handen over mijn billen glijdt, hoe hij me bij mijn heupen vastpakt en hoe hij weer bij me binnenkomt. Ik kreun niet, ik gil! Wat een stimulatie! Doggy Style FTW! Mijn handen klauwen in het beddengoed. Met resolute en regelmatige bewegingen word ik genomen. Ik voel straaltjes van mijn vocht langs mijn benen lopen.

En dan voel ik hoe hij mijn heupen steviger beetpakt. Ik merk dat hij op springen staat en dit vind ik z geil, dat we tegelijkertijd brullend klaarkomen.


Ik gil het uit en door mijn eigen gil word ik wakker uit mijn fantasie en flikker ik mezelf weer terug in de concertzaal. Ik schaam me. Heeft iemand het door? Ik kijk om me heen, maar de menigte is een deinende massa. Het lijkt erop dat niemand het heeft opgemerkt. Ik zucht opgelucht, maar voel me dan plakken tussen mijn benen. Ik voel en ontdek dat zelfs mijn spijkerbroek nat is van mijn vocht.

Op het podium staat de gitarist, mijn onderwerp van fantasie. De solo is nu afgelopen en terwijl de overige bandleden er ook bij komen, word het publiek wild. Vlak naast me wordt er scherp gefloten.

Na afloop van het concert loop ik naar buiten. De avond is nog jong, wat zal ik gaan doen? Het was een geweldig concert en gezien mijn stemming ben ik nog lang niet van plan om naar huis te gaan. Dan tikt er iemand op mijn schouder. Ik draai me om en schrik van de grote kale brede agressief ogende kerel. Hij heeft een nors gezicht. "Dit is geen gewoonte, ik ben verdomme toch geen postbode? Hier, een briefje voor je." Ik pak het aan en al mopperend draait hij zich om en loopt hij bij me vandaan. Verbaasd lees ik het briefje:

Nooit eerder heb ik een vrouw zo in extase gezien als jij vanavond was.
Kom je naar de artiesteningang?

- De Gitarist


[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 26-11-2009 19:19:08 ]
pi_75041292
Wow, wat een mooie verhalen !!!
  vrijdag 27 november 2009 @ 08:21:02 #22
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_75044280
Binnenkort maar weer eens lezen
pi_75081866
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
pi_75082090
quote:
Op zaterdag 28 november 2009 12:58 schreef kevinoz het volgende:
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
Nee, het is geen KPD. Bedoeling is erotiek, spanning en een tot de verbeelding sprekend verhaal. Ook heeft KPD een minder groot publiek en zullen de reacties wat meer "KPD achtig" zijn en dat willen we hier niet.

Daarnaast is er een FB topic voor dit soort opmerkingen en discussies.
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_75082189
oke
  zaterdag 28 november 2009 @ 21:12:06 #26
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75095099
Mijn eerste verhaaltje.....................


Zomervakantie
Het was aan het einde van een zwoele zomermiddag en hij had de hele middag al rond gewandeld in het bos.
Daar was het lekker koel en verlaten, hij was nog niemand tegengekomen.
Genietend van de stilte en de nauwelijks waarneembare dierengeluiden mijmerde hij over de invulling van de rest van zijn vakantie.
Toen hij bij de bosrand was aangekomen en over de heide uitkeek zag hij een tot bankje omgetoverde boomstam.
Daar kon hij even rustig op adem komen en genieten van de omgevingsgeluiden.
Loom ging hij op het bankje liggen en genoot van het door het bladerdak gefilterde licht en het zachte gefluit van de vogeltjes.
Hoelang hij daar al lag wist hij niet, hij moest zijn ingedommeld, toen hij een licht aanraking voelde op zijn mond.
Even dacht hij dat hij gekust werd maar al snel merkte hij dat het toch even anders was.
Hij voelde de heel zachte aanraking van lippen, dwars op de zijne en deed langzaam zijn ogen open om te kijken wat er gebeurde.
Hij keek recht omhoog tegen een dun streepje licht blond haar op een lichtgebruinde huid, een strakke buik en een paar kleine maar stevige borsten.
Voor hij in zijn verbazing kon reageren werd er een slipje over zijn ogen gelegd en kon hij niets meer zien.
De aanraking op zijn lippen werd steviger en nu proefde hij ook vaag maar onmiskenbaar het geile vocht van een vrouw.
Hij werd in hoog tempo opgewonden van deze situatie en wilde zijn handen omhoog brengen om de onbekende vouw aan te raken.
Al snel merkte hij dat dat niet ging lukken, een arm stootte al na een paar centimeter op een bovenbeen en gleed dan tegen een blijkbaar niet geschoren maar o zo vochtig plekje,
de andere hand werd vastgegrepen door een andere hand.
Hij probeerde de situatie te doorgronden maar kon niet bedenken wat er gebeurde en besloot zich rustig te houden en af te wachten.
De smaak in zijn mond werd sterker en een druppeltje geil liep tussen zijn lippen.
Dat smaakte naar meer dus begon hij te kussen en te likken, intussen steeds verder opgewonden rakend.
De geile poes op zijn mond begon steeds heftiger te bewegen en zo het ritme aan te geven.
Zijn stevig gezwollen lid duwde hard tegen zijn sportbroekje en een stevige bobbel werd zichtbaar.
Hij voelde dat zijn sportbroekje omlaag getrokken werd en zijn lid sprong de vrijheid tegemoet.
Een mond sloot zich om zijn inmiddels in volle glorie opgerichte penis en begon deze zachtjes te pijpen en te zuigen.
Als vanzelf gleed zijn hand over het natte spleetje en met twee vingers tegelijk begon hij de vrouw te vingeren, zijn tong draaide en bewoog op volle snelheid.
Hij dacht dat hij ging ontploffen van opwinding, hij hoorde geen vogeltjes meer alleen het steeds zwaardere ademen en kreunen van twee vrouwen.
Net toen hij dacht klaar te gaan komen stopte het pijpen en ging de tweede vrouw boven op hem zitten en begon hem voorzichtig te berijden.
Hij voelde hoe hij op zijn borst naar benedengedrukt werd en de lekkere lipjes maakte zich los van zijn mond.
Nog steeds was kijken onmogelijk, de slip ontnam hem alle uitzicht.
Nog voordat hij de slip van zijn ogen had kunnen schudden voelde hij hoe de vrouw in omgekeerde richting weer op zijn mond ging zitten.
De beide vrouwen bereden hem nu gelijktijdig en intussen kusten en streelden ze elkaar.
Het gekreun van opwinding werd steeds luider en luider en de bewegingen steeds ongecontroleerder.
Al na een korte tijd kwamen ze alle drie vrijwel gelijk tijdig klaar en terwijl hij nog lag na te hijgen stonden beidde vrouwen op.
Pas na enkele minuten drong het tot hem door dat hij nu het slipje kon wegpakken van zijn ogen.
Toen hij de slip wegnam en rondkeek was er nergens meer een vrouw te zien, slecht in de verte in het bos klonken een paar lachende en vrolijke stemmen.
Dat hij het niet gedroomd had werd slechts bewezen door de slip in zijn handen en doordat hij nat was van het geil dat de vrouwen hadden achtergelaten.
Hij deed zijn sportbroekje weer aan en wandelde terug naar huis, mijmerend over hoe mooi zijn vakantie begonnen was.
Hij zou beslist vaak gaan wandelen deze vakantie........

[ Bericht 0% gewijzigd door friemelaar op 30-11-2009 10:23:52 (typo) ]
Open deuren, onweerstaanbaar !
  woensdag 2 december 2009 @ 00:07:39 #27
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75197924
Overweldigende reacties ............. Danku
Open deuren, onweerstaanbaar !
pi_75211394
Ik wacht vol spanning op het vervolg Schrijfkloon!
  woensdag 2 december 2009 @ 22:46:47 #29
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75230777
niet slecht allemaal!

[ Bericht 41% gewijzigd door Muchachooo op 02-12-2009 23:08:27 ]
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:38:14 #30
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_75273224
quote:
Op woensdag 2 december 2009 00:07 schreef friemelaar het volgende:
Overweldigende reacties ............. Danku
tja, ik vind er gewoon niet veel aan, sorry
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_75337125
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
your imagination rules your horizon
  zondag 6 december 2009 @ 23:36:07 #32
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75355605
Open deuren, onweerstaanbaar !
  † In Memoriam † maandag 7 december 2009 @ 00:11:06 #33
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75356689
quote:
Op zondag 6 december 2009 14:29 schreef Peeweeutrecht het volgende:
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75356974
Amen
  vrijdag 11 december 2009 @ 18:18:46 #35
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75525228
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 11-12-2009 18:27:53 ]
  zaterdag 12 december 2009 @ 01:33:05 #36
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75540197
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
een beetje vreemd, maar het heeft wel iets
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  † In Memoriam † zaterdag 12 december 2009 @ 02:58:11 #37
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75541611
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75546950
@Poem: Apart, bijzonder en erg leuk om te lezen!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  woensdag 16 december 2009 @ 21:38:09 #39
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75705926
Grazi voor de reacties!

Ondertussen wachten we nog gespannen af op het vervolg dat Schrijfkloon zou posten..
pi_76127041
meer verhaalen:d
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76214412
Mooie verhalen zeg. Wacht op het vervolg van Schrijfkloon.
pi_76312353
meer.meer
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76383885
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
pi_76384184
quote:
Op zondag 3 januari 2010 23:52 schreef Blush007 het volgende:
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
Ja, lees de OP maar eens goed.
En dan vooral de voetnoot...
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_76384424
- reactie weg, lees hier maar waarom: Feedback [SEX] -

[ Bericht 83% gewijzigd door Adolecens op 04-01-2010 00:13:20 ]
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_76394640
even bewaren deze.
Op maandag 11 januari 2010 17:45 schreef Natrium het volgende:
Verkapt ik-geil-op-bosjebloemen-topic
Op dinsdag 12 januari 2010 00:54 schreef Suusje-V het volgende:
Bosjebloemen, Pluis_Konijn, pumpkinsoup, Pixie. Suusje-V & Rockabella 'til the end O+
pi_76898933
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:

Ik heb je al in geen maanden gezien. Je bent elke keer ver op reis voor je werk. In die tijd maak ik dan ook veelvuldig gebruik van mijn fantasie, en mijn mooie collectie met speeltjes. Allemaal in een mooie hardroze kleur. Maar uiteindelijk gaan die speeltjes ook vervelen, en wil ik nog maar een ding: Jou!
Vanavond kom je eindelijk weer thuis. De gedachte aan jou alleen maakt me al geil. Ik besluit in een lekker warm bad te stappen, misschien dat ik mijn gedachten aan jou nog even aan de kant kan schuiven…
Maar helaas, op het moment dat ik mijzelf begin uit te kleden, sluiten mijn ogen, en stel ik me voor dat jij dat voor mij doet… Je kust me zachtjes in mijn nek, en streelt de zijkant van mijn borsten… STOP! Ik ging in bad... om niet aan jou te denken.
Langzaam laat ik me in het hete water zakken. Het lekker ruikende schuim, jouw badschuim… Ik ga achterover liggen en sluit mijn ogen. Na een paar minuten voel ik een hand via mijn borsten richting mijn vrouwelijkheid gaan. Mijn ogen springen open, was ik dat? Ik kan ook niet anders dan aan jou denken…
Ik stap uit bad, droog me langzaam af en loop richting mijn kledingkast. Wat ga ik vanavond voor jou aantrekken? Ik trek een minuscuul slipje uit mijn ondergoedlade. Rood kant. Ik weet dat je daarvan houdt. Ik zoek de mooie bijpassende bh erbij. Schoenen. Ik weet dat je van hoge hakken houdt.. en pak daarom mijn zwarte pumps, met een hoge, dunne, zilveren hak. Een mooi zwart kort rokje, en een zwart hemdje met een kanten randje. Nu hoef ik alleen nog mijn make-up te doen.
Ik sta voor de spiegel, kijk mezelf aan. Ik voel me steeds geiler worden. Als je er niet binnen het uur bent, sla ik de hand aan mezelf… veel langer kan ik het niet meer volhouden..
Je belt me op.. of ik naar de stad wil komen, want je wilt gezellig nog een drankje met me doen. Dat heb je gemist. Ik trek een jas aan en loop richting de stad…
Ik ontmoet je in ons caf. Het caf waar we elkaar jaren geleden hebben ontmoet. Ik kus je op je mond. Ik fluister in je oor hoezeer ik je gemist heb, waarna ik zachtjes in je oorlel bijt. Ik voel een rilling door je lijf gaan. Mooi… je weet wat ik wil. Je fluistert terug dat ik me in moet houden, dat jij mij ook gemist hebt, maar ondertussen wrijf je met je duim langs mijn borst.
Dit wordt een strijd. Jij en ik weten dat allebei. Wie gaat dit het langst volhouden? Ik vertel over wat er is gebeurd in de afgelopen maanden. Niet dat je luistert, je bent te hard bezig om je verlangen in toom te houden, terwijl ik met mijn hand je dijbeen, richting je kruis streel. Je zegt dat ik moet ophouden, en kijkt me vol passie aan. Ik geef je een lange kus. Streel met mijn tong zacht over je lippen. Je fluistert dat je gaat betalen. Ik bestel snel nog een rondje, en kijk je triomfantelijk aan. Je noemt me gemeen, ik nip van mijn wijntje en kijk onschuldig naar je op.
Je moet zo onderhand toch weten dat jij even hard gaat lijden als ik dat de afgelopen maanden heb gedaan? Nu je naast me zit, weet ik dat ik op elk moment seks met je kan hebben, en dat maakt het dragelijk. Je bent net als ik altijd geil. En daar hou ik van.
Je trekt me een stuk dichter naar je toe. Zegt me dat je dondersgoed weet waar ik mee bezig ben, maar dat jij dit zult winnen. Ik ben benieuwd, ga jij dit echt winnen? Ik sta op, en loop heupwiegend naar het toilet, jouw blik voel ik branden op mijn achterste. Ik weet dat je me wilt…
Als ik terugkom, heb je je jas al aan. Zelfs al afgerekend. Je houdt mijn jas op, en trekt hem bij me aan. Je duwt me richting de uitgang terwijl je fluistert dat je het niet veel langer volhoudt om alleen maar te kijken en dat je me dolgraag tegen je aan wilt voelen. Ik glimlach en trek je mee naar buiten.
Nu we eenmaal buiten zijn, sla je je arm om mijn schouders. Je kust me zachtjes op mijn hoofd terwijl je mompelt dat je me hebt gemist. Het is even normaal. Gewoon een stelletje wat door de stad loopt. Tot je me een steeg intrekt, en me hard tegen een muur duwt terwijl je me dwingend kust. Je tong speelt met de mijne terwijl je je heupen tegen de mijne drukt. Ik weet dat ik kletsnat ben. Ik wil jou ook, en wrijf zachtjes met mijn hand over je kruis. Je bent al zo hard, ik kan niet wachten… Maar je duwt mijn hand weg, en kust me in m’n nek. Bijt me zachtjes… Je weet dat ik hier gek van wordt… Je gaat met je hand onder mijn rokje, en wrijft met je duim over mijn klit.. Je kijkt me vol spanning aan, en ziet hoe erg ik naar je verlang. Je haalt je hand weg, en trekt mijn rokje weer naar beneden. Je kijkt me glimlachend aan terwijl je me zegt dat ik geduld moet hebben, en slaat je arm weer om me heen om verder naar huis te lopen..
Eenmaal thuisgekomen, werp ik mijn jas op de eerste beste stoel die ik zie, en ik duw je op de bank. Ga wijdbeens bij je op schoot zitten met mijn gezicht naar je toe. Kus je zachtjes op je kaak, kus je zachtjes op je mond. Kijk je aan… Je weet wat ik wil… Je houdt mijn heupen vast terwijl ik ze tegen je aandruk. Ik trek langzaam mijn shirt uit. Ik voel hoe je je adem diep inhoudt. Je mompelt dat je me mooi vind… Ik kus je in je nek terwijl ik je gulp langzaam open knoop en trek je broek met een beetje hulp van jou uit. Ik kijk bewonderend naar jouw mooie harde penis. Ik geef er zachtjes een likje overheen… Ik zie je vol verwachting kijken naar wat ik doe. Ik streel zachtjes het topje van je eikel terwijl ik met mijn andere hand je ballen masseer. Ik zak langzaam met mijn mond over je penis, al likkend en zuigend. Je kreunt zachtjes terwijl je me bij mijn haren vastgrijpt… Je heupen bewegen zich op mijn ritme mee. Plotseling trek je me aan m’n haren bij je op schoot, en mompelt dat ik moet stoppen.. Ik maak je gek…
Je duwt me achterover op de bank en tilt mijn rokje op… Je bijt zachtjes in mijn vrouwelijkheid en likt me door mijn slipje heen.. Ik kronkel heen en weer op de bank… Vlak voor ik kom, draai je me om en trekt me aan mijn heupen overeind. Je trekt mijn slipje aan de kant, en vult me hard en compleet. Hard begin je te stoten… Ik druip van het geil… je trekt me aan mijn haren terwijl je over mijn klit wrijft. Ik gil je naam, en kom trillend klaar… eindelijk…
Je trekt je penis terug uit me… Ik draai me om, en kus je hard terwijl ik op je ga zitten… Je voelt zo goed! Ik beweeg mijn heupen langzaam op en neer, een nieuw ritme neerzettend… Je grijpt mijn heupen en dwingt me je harder te berijden… Ondertussen masseer ik je ballen en kras er zachtjes met mijn nagels overheen… Ik voel je lichaam verstrakken en laat mijzelf nog een keer gaan… We vallen hard uit de hemel… Ik laat mezelf uitgeput op je zakken en begin te lachen… Oh, wat heb ik je gemist!
  zondag 17 januari 2010 @ 15:29:44 #48
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_76925545
quote:
Op zaterdag 16 januari 2010 19:27 schreef SecretLove het volgende:
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:
Waarom onder een ander account? Wat een heerlijk verhaal!
pi_76940313
Dank je Poem,

Omdat ik graag een anonieme schrijver blijf
pi_77011452
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77198063
quote:
Op donderdag 26 november 2009 19:10 schreef Poem het volgende:
Poem, wat een mooie verhalen schrijf jij
  dinsdag 26 januari 2010 @ 23:27:22 #52
289136 Mike.J
His Royal Airness
pi_77316435
Mijn excuses voor het ietwat lange verhaal! Dit was een probeerseltje, enigzins goed om te lezen?

Eindelijk begon het weer goed weer te worden na een veel te lange en koude winter. Ineens was het niet meer zo erg om Nero, mijn hond, uit te laten. De eerste zonnestralen deden mijn humeur nog beter maken dan die al was en ook mijn hormonen sloegen nog erger op hol dan ze al waren. Ja, ik had echt zin in de zomer! Helaas was ik alweer een aantal maanden vrijgezel en zou het waarschijnlijk nog wel even duren voordat ik weer eens sex zou hebben. Om de tijd door te komen speelde ik regelmatig met mezelf terwijl mijn webcam aanstond en er een aantal wildvreemde mannen meekeken. Echte sex voelde natuurlijk veel beter, maar het feit dat wildvreemde mannen toekeken terwijl ik met mezelf lag te spelen maakte mijn kutje vaak nog natter dan ze al was...

Zo'n twee weken geleden was het weer een heerlijke dag en aangezien ik pas 's avonds zou moeten werken had ik zin om er even lekker op uit te gaan. Al snel bedacht ik me dat Mike, een goede vriend van me, een paar dagen vrij had van zijn werk en al had laten weten ook wel van het lekkere weer te willen genieten. Ik belde hem op om te vragen of hij zin had om samen met mij en Nero een middag naar een bos te gaan hier in de buurt. Nero zou daar lekker zijn gang kunnen gaan terwijl Mike en ik gezellig zouden kunnen kletsen en van de zon genieten. Gelukkig vond hij het een leuk idee en we spraken af dat ik hem binnen een uur op zou halen. Snel kleedde ik me zo luchtig mogelijk om, nu de zon zo lekker scheen kon mijn lichaam wel wat kleur gebruiken. Mijn favoriete spijkerrokje was snel gevonden en een bijpassend strak luchtig topje vond ik snel in mijn kast. Eigenlijk zat het spijkerrokje iets te strak, maar juist daarom zat hij zo lekker. Ik deed alleen een klein wit stringetje aan en geen beha. Mike had me al vaker alleen in bikinibroekje gezien dus voor hem zou het niet veel verschil zijn. Daarnaast kwamen mijn borsten in dit topje goed uit waardoor ik absoluut geen beha nodig had. Na nog wat gedronken te hebben pakte ik de rest van de spullen bij elkaar en sprong ik samen met Nero in mijn auto.

Mike stond al klaar bij zijn huis en al snel waren we op weg naar het bos. Binnen 10 minuten waren we in het bos en parkeerde ik mijn auto op een klein parkeerterrein. Gelukkig was het een doordeweekse dag en was er bijna niemand op het idee gekomen om naar dit bos te gaan. Terwijl Mike de koelbox met eten en drinken uit te auto pakte liep ik achter Nero het bos in. Nero wist al precies waar we waren en nadat ik hem losgemaakt had rende hij naar zijn favoriete plek: een klein meertje in het midden van het bos waar hij altijd de gekste dingen uithaalde. Nero zou enkele uren zoet zijn en dus liepen Mike en ik naar een kleine open plek vlakbij het meertje. Nadat Mike een kleed had uitgespreid kon ik eindelijk achterover vallen en van de eerste zonnestralen genieten. Met mijn ogen dicht genoot ik van de warmte en mijn gedachten dwaalden langzaam af..

Toen ik mijn ogen weer opendeed zag ik dat Mike zijn shirt uit had getrokken en languit van de zon aan het genieten was. Hoewel Mike al jaren een goede vriend was en ik eigenlijk nooit geile gevoelens voor hem had gehad, deed de aanblik van zijn ontblote bovenlijf de warmte in mijn lichaam nog verder toenemen. Glimlachend dacht ik even aan een geil avontuurtje hier in het bos, maar al snel haalde ik deze gedachten uit mijn hoofd. Ik pakte de zonnebrand olie en smeerde mijn armen en benen snel in. Ik had al snel in de gaten dat mijn strakke spijkerrokje een leuke inkijk opleverde als ik languit ging liggen. Gelijk kwamen weer de geile gedachten naar boven. Dit keer bleven de gedachten hangen en besloot ik Mike eens een beetje te gaan pesten. Ik ging languit op het kleed liggen en sloot mijn ogen. Terwijl we allebei genoten van de zon kletsten we rustig door.

Ondertussen kreeg ik mijn gedachten niet meer van het geile avontuurtje af wat ik in mijn hoofd had. Ik voelde dat ik door de combinatie van die geile gedachten en de zon al behoorlijk geil begon te worden. Waarschijnlijk zou mijn slipje al de eerste natte plekjes beginnen te vertonen dacht ik terwijl een beetje over mijn buik streelde. Ik hoorde Mike overeind komen om ook wat zonnebrand te gaan smeren en ik besloot dat het tijd was om hem een beetje te pesten. Aangezien ik wist dat hij recht tegenover mij lag en wanneer hij zat hij recht tussen mijn benen kon kijken, duwde ik mijn benen een beetje uit elkaar zodat mijn witte stringetje zichtbaar moest zijn onder mijn rokje...

Mike deed er verbazingwekkend lang over om zichzelf in te smeren en weer moest ik stiekem glimlachen. Ik voelde gewoon dat hij naar me zat te kijken. Om hem nog erger te pesten deed ik net alsof ik half slapend met mijn handen over mijn buikje streelde en af en toe per ongeluk over mijn topje gleed. Het feit dat Mike absoluut zat te kijken maakte mij nog geiler dan ik al was, mijn stringetje kon niet anders dan al lekker nat zijn. Ineens stond Mike op en zei dat hij even ging kijken of alles goed ging met Nero. Terwijl ik mijn ogen opendeed en overeind kwam kon ik nog net zien dat hij zich omdraaide en wegliep. Vergiste ik me nou of had hij een flinke bobbel in zijn short? De gedachte dat ik Mike aan het opgeilen was geweest was de druppel die mijn kutje met geilheid liet overlopen. Ik moest en zou Mike zo geil krijgen dat hij niet anders kon dan mij verschrikkelijk hard neuken..

Snel trok ik mijn inmiddels zeiknatte slipje uit en trok ik mijn rokje nog iets verder naar boven. Met mijn benen een beetje uit elkaar lag ik weer languit van de zon te genieten. De aanblik die Mike zou krijgen als hij terug zou komen kon hij nooit weerstaan, daar was ik zeker van. Die gedachte in samenwerking met mijn als maar erger wordende geilheid lieten al mijn beheersing gaan. Terwijl ik van de zon genoot streelde ik met mijn handen over mijn topje heen waar mijn tepels al lekker doorheen prikten. Af en toe kneep ik zachtjes in mijn tepels en kon ik een kreun nog maar net onderdrukken. Ik zonk weg in mijn geile gedachten en vergat al snel alles en iedereen om me heen.

Ineens voelde het alsof de wind mijn rokje nog iets verder naar boven schoof. Ik besteedde er verder geen aandacht aan en zonk weer weg in mijn gedachten. Het was alleen geen wind die ik gevoeld had. Vanuit het niks voelde ik een warme tong over mijn zeiknatte kutlipjes glijden. Zachtjes gleed die tong van beneden naar boven over mijn kale lipjes, ondertussen mijn geil proevend. Ik liet een zachte kreun ontsnappen en genoot van dit heerlijk gevoel. Beetje bij beetje duwde die tong mijn lipjes uit elkaar en werd de binnenkant van mijn kutje heerlijk gelikt. Mijn handen gleden inmiddels onder mijn truitje en streelden mijn borsten langzaam. Ik voelde hoe hard mijn tepels waren en nam ze af en toe lekker tussen mijn vingers. Nog steeds lag ik met mijn ogen dicht te genieten van dit heerlijk gevoel. Die heerlijke warme tong gleed diep in mijn zeiknatte kutje terwijl twee handen mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar duwden.

Langzaam opende ik mijn ogen om het met mijn eigen ogen te zien wat voor geil schouwspel zich afspeelde. Zoals ik al hoopte had Mike de aanblik van mijn korte rokje met daaronder een lekker kaal kutje niet kunnen weerstaan en was hij in alle stilte naar mij toe komen lopen en had me verrast. Terwijl zijn tong nu zo diep mogelijk in mijn kutje gleed keek hij me met zijn blauwe ogen aan. Ogen die geilheid uitstraalden, ogen die er nu alleen maar aan dachten om mij dadelijk keihard te gaan neuken. Hij zag dat ik hem aankeek en gleed met zijn tong via mijn navel naar boven. Hij schoof mijn truitje het laatste kleine beetje naar boven en nam een voor een mijn tepels in zijn mond. Ineens voelde ik hoe een van zijn vingers langzaam mijn kutje binnen gleed en hij begon me langzaam te vingeren. Mijn tepels werden heerlijk gelikt en af en toe beet hij eens lekker erin. Hij gleed verder naar boven met zijn mond en begon kleine kusjes in mijn nek en hals te geven..

Op het moment dat hij me vol geile passie begon te zoenen voelde ik hoe hij in een keer een tweede vinger zo diep mogelijk in mijn kutje liet glijden. Mijn kutje gloeide van geilheid en ik voelde dat het geil werkelijk waar uit mijn kutje stroomde. Onze tongen vonden elkaar in een heerlijke tongzoen terwijl ik genoot van zijn vingers diep in me. Ik kon nog maar aan een ding denken en dat was me helemaal laten gaan en klaarkomen zoals ik nog nooit was klaargekomen...

Opeens verbrak Mike de heerlijke zoen en trok hij zijn vingers uit mijn zeiknatte kutje. Nog voordat ik iets kon zeggen duwde hij zachtjes die twee natte vingers in mijn mond en kon ik niet anders dan mijn eigen geil van zijn vingers aflikken. Terwijl ik hem geil aankeek likte ik zijn vingers af, genietend van de smaak van mijn eigen geil. Mike werd alleen nog maar geiler en maakte met zijn andere hand snel zijn short los en trok die langzaam naar beneden. Nu was het mijn tijd! Met een handige beweging duwde ik hem achteruit op zijn rug en trok ik snel zijn boxershort waar een heerkijke bobbel in zat uit. Zijn heerlijk keiharde pik sprong op uit zijn benauwde positie en voordat Mike maar kon denken wat er ging gebeuren liet ik mijn tong over de hele lengte van zijn pik glijden. Ik was inmiddels zo geil dat het me niks meer kon schelen of andere mensen ons zouden kunnen zien. Ik begon zijn pik langzaam in mijn mond te laten glijden en liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden. De gedachte dat deze pik straks lekker in mijn zeiknatte kutje zou glijden deed mijn kutje kriebelen van genot. Ik liet zijn pik zo ver mogelijk in mijn mond glijden en begon hem hard en wild te pijpen. Ik wilde zo snel mogelijk hard geneukt worden door deze heerlijk pik en maakte hem daarom lekker nat met mijn mond. Mike genoot ondertussen met gesloten ogen van mijn mond rondom zijn pik. Terwijl ik mijn tong over zijn ballen liet glijden opende hij zijn ogen en zag nog net hoe ik zijn eikel weer in mijn mond nam. Hij kreunde zachtjes en duwde mijn hoofd iets verder over zijn keiharde pik.

Nu was ik in controle en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Snel liet ik zijn pik uit mijn mond glijden en kroop ik bovenop hem. Mijn rokje trok ik nog iets verder naar boven zodat mijn benen nog iets verder uit elkaar konden. Terwijl Mike me met zaadspuwende ogen aankeek pakte ik met een hand zijn heerlijk pik vast en duwde zijn eikel een klein beetje tussen mijn zeiknatte kale lipjes. We keken elkaar diep in elkaars ogen aan en wisten allebei precies wat we wilden. Zonder een woord te wisselen pakte hij mijn heupen vast en duwde ik zijn eikel nog iets verder tussen mijn lipjes. En dan...

Als in een automatisme laat ik me op zijn pik zakken en op hetzelfde moment duwt Mike met zijn bekken omhoog om zodoende zijn pik diep in mijn kutje te stoten. Hoewel mijn kutje vrij nauw is ben ik nu zo ontzettend nat dat zijn pik in een keer tot aan zijn ballen in mijn kutje stoot. Allebei kreunen we het uit van genot en sluiten we onze ogen. Ik begin zijn pik langzaam maar diep te berijden terwijl ik mijn borsten masseer, Mike stoot in hetzelfde ritme mee en duwt met zijn handen mijn bekken verder naar beneden op zijn pik. Ik voel hoe mijn geil langs zijn pik naar beneden stroomt en hoor hoe mijn kutje heerlijk geile soppende geluiden maakt. Langzaam zak ik voorover en Mike ziet zijn kans schoon om even lekker met mijn borsten en tepels te spelen. Lang laat ik dit niet duren want ik heb zin in een heerlijke lange zoen. Terwijl ik zijn pik rustig berijd en ik zijn pik lekker diep in mijn kutje voel, beginnen we een passievolle lange zoen. Alle geilheid die we allebei hebben zit in deze zoen en we vergeten alles en iedereen om ons heen. De minuten verstrijken terwijl we elkaar nog gekker maken dan we al zijn. Ik verbreek de zoen en begin Mike harder te berijden. Zijn ballen kletsen tegen mijn kontje aan terwijl zijn pik hard in en uit mijn kutje glijd. Ik gooi mijn hoofd naar achter en knijp hard in mijn tepels, wat een hemels gevoel. Lang kan ik niet genieten van dit hemelse gevoel...

Mike tilt me op en zet me op handen en knien op het kleed. Zonder ook maar iets te zeggen duwt hij mijn benen iets uit elkaar en kruipt hij achter me. Ik voel hoe mij me een beetje teased door zijn eikel tussen mijn lipjes te laten glijden en even over mijn clitje te laten glijden. Het kan me op dit moment niet meer schelen, de geilheid heeft mij in een heerlijke roes laten komen. In de verte hoor ik hem op een geile manier zeggen dat hij mijn kutje eens goed hard gaat neuken. Heerlijk voelt het als hij zijn keiharde pik in een keer zo diep mogelijk in mijn kutje stoot. Ik voel hoe hij me hard en wild begint te neuken, zijn pik in en uit mijn kutje stoottend. Zijn handen voel ik op mijn heupen en laten ze mee bewegen in zijn ritme. Af en toe trekt hij zacht aan mijn lange haar om zodoende mijn hoofd naar achter te trekken. Alles voelt op dit moment zo heerlijk geil. Terwijl hij me keihard blijft neuken leunt hij voorover en begint ik mijn nek te zoenen en bijten terwijl zijn handen mijn borsten heerlijk masseren. Mijn tepels worden door zijn vingers verwend en af en toe wordt er lekker in geknepen. Ondertussen voel ik hoe ik op de rand van mijn orgasme begin te komen en begin ik mijn kutspieren aan te trekken om Mike's pik helemaal gek te maken. Horend aan zijn gekreun lukt het helemaal geweldig.

Ik wil hem in me voelen spuiten, dat is alles wat ik nog kan denken. Ik wil zijn keiharde pik diep in mijn geile kutje voelen spuiten terwijl we heerlijk zoenen. Als in een roes duw ik hem een klein beetje van me weg waardoor zijn pik uit mijn kutje stoot. Snel draai ik me op mijn rug en duw mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. Mike weet precies wat ik wil en kruipt tussen mijn benen. Zijn pikt ramt hij in een keer zo diep mogelijk in mijn openstaande kutje en hij begint me nog harder dan net te neuken. Ik sla mijn benen om zijn middel heen om hem nog dieper in me te duwen. Mijn kutje knijpt zijn heerlijk pik nog steeds en ik voel hoe zijn pik nog harder wordt en een beetje begint te schokken. De gedachten dat hij zijn heerlijk pik dadelijk in mijn kutje leeg gaat spuiten is de druppel die mijn orgasme laat komen. Vanuit mijn onderbuik voel ik mijn orgasme opkomen en laat ik alles gaan. Ik duw Mike zijn pik nog harder in mijn kutje en begin hem wild te zoenen. Bij de eerste schokbewegingen voel ik dat ik Mike zijn pik heerlijk knijp en voel ik hoe zijn pik begint te schokken. Als in een droom voel ik zijn pik nog harder worden en nog dieper en harder in mijn kutje stoten. We laten ons allebei helemaal gaan.

Terwijl mijn orgasme van golf naar golf over me heenkomt voel ik hoe Mike verstrakt. Ineens voel ik hoe zijn keihard pik explodeert in mijn trillende kutje en straal na straal van dat heerlijke warme sperma diep in me spuit. Het maakt mijn orgasme alleen maar wilder en heftiger en ik melk zijn pik met mijn geile kutje uit. Ik voel hoe hij mijn kutje helemaal volspuit. Onze tongen blijven elkaar wild gekmaken als Mike zijn pik langzaam uit mijn kutje laat glijden. Ik voel hoe mijn geilheid en zijn sperma langzaam maar zeker uit mijn kutje beginnen te glijden. Heerlijk zoenend blijven we zo liggen genieten van elkaar...

Wat er verder nog gebeurde? Misschien vertel ik dat nog wel eens! Mijn slipje heb ik die dag in ieder geval niet meer aan gehad en mijn autostoel had een aantal natte plekjes toen Mike en ik thuis waren...
  woensdag 27 januari 2010 @ 00:28:59 #53
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_77319212
Ik denk dat het beter is als ik geen verhalen ga bedenken. Dan komen we in de wereld van sex slaven en bdsm terecht
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  woensdag 27 januari 2010 @ 11:54:49 #54
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_77328010
quote:
Op woensdag 27 januari 2010 00:28 schreef PalmRoyale het volgende:
Ik denk dat het beter is als ik geen verhalen ga bedenken. Dan komen we in de wereld van sex slaven en bdsm terecht
Dat breekt de week een beetje.
pi_77340936
Prachtig, je hebt humor en talent al meerdere stukjes van je gelezen, je weet de aandacht vast te houden,

hoop je nog eens te lezen
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
pi_77345186
quote:
Op woensdag 27 januari 2010 00:28 schreef PalmRoyale het volgende:
Ik denk dat het beter is als ik geen verhalen ga bedenken. Dan komen we in de wereld van sex slaven en bdsm terecht
Niks mis mee toch?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_77355955
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
ge wel dig
  donderdag 28 januari 2010 @ 10:38:36 #58
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_77368069
Wat een lof hier allemaal!
pi_77370255
Dit is net als een heel ernstig ongeluk, je wilt niet kijken maar kunt 't niet laten... Aangezien ik op m'n werk zit denk ik dat ik maar beter niet ga lezen, want ik heb nog zo'n lange dag voor de boeg en dan wil ik niet al die verhalen van geile vrouwen in m'n hoofd hebben zitten... er komt een vervolg, ik zal zelf ook m'n fantasie spuien, verheug me er nu al op
  zaterdag 30 januari 2010 @ 23:49:20 #60
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_77465844
Hier nog een bijdrage van mij. Graag feedback.

Jodelen

Tux. Een Tirols hoteldorp, 1300 meter boven de zeespiegel. Het gehele jaar door bevinden zich hier toeristen die zich iedere avond het leplazarus zuipen bij de aprs ski en overdag met een rotte kop en een fikse kater met latten en stokken de sneeuw proberen te trotseren. Hele volksstammen tegelijk worden door middel van gipsvluchten weer terug zu hause afgevoerd.

Seth staat op het balkon van zijn suite en neemt een lange trage trek van zijn sigaret. Hij is niet zo gesteld op toeristen. Hij is hier niet voor de 86 kilomters piste die Tux rijk is. Sterker nog, hij wordt ervoor betaald om zich off piste uit te sloven en mooie shots te leveren voor een promotiefilm van een groot snowboardmerk. ’s Zomers doet hij hetzelfde, maar dan met kiteboarding. Veel mensen zouden maar wat graag van hun hobby cq. passie hun beroep maken en Seth was het gelukt. Dit is het leven wat hij wilde en ondanks dat hij eigenlijk zeven dagen per week aan het werk is, heeft hij zich nog nooit eerder zo vrij gevoeld als nu.

Vandaag zou er een nieuw teamlid bij komen. ‘Een 20-jarige daredevil uit Zweden’ had er in de notulen gestaan. Seth neemt die woorden niet serieus, want hij is nog nooit iemand tegengekomen die meer lef heeft dan hij; sommigen noemen hem roekeloos, maar dat zorgt juist voor meer downloads van zijn films. Hij drukt zijn saffie uit in de sneeuw en loopt naar binnen. Tijd voor actie.

Verzamelen in de lobby van het hotel. Zijn team is al compleet. “Goedemorgen Seth,” zegt Jerry, zijn teamrider. “Mgge,” antwoordt Seth en ploft neer op n van de donkerbruine Chesterfields.

"Seth, ik zal je even voorstellen aan ons nieuwe teamlid," begint Jerry. Seth kijkt de kring rond. Het enige nieuwe gezicht dat hij ziet, is van een klein, fragiel ogend meisje. “Dit is Livia.” Het meisje staat op en stapte op Seth af. Ze wil hem een hand geven. Seth staat ook op en pakt het tere handje vast. Hij is bijna twee koppen groter dan zij en kijkt neer in twee zeegroene ogen die uitdagend twinkelen onder een blonde pony. Haar volle lippen krullen in een lach en ineens realiseert Seth zich dat hij staat te staren en nog niets gezegd heeft. “Aangenaam. Welkom,” mompelt hij. “Pleased to meet you,” zegt haar roze mond met een relatief lage maar o zo sexy lichthese stem. Leuk ding, dit meisje.

Onderweg naar de helikopter wordt hij aangestoten door James. “Ik heb je nog nooit eerder zo van je apropos gezien,” fluistert hij, “maar ik geef je groot gelijk. Ze is zo klein, je kan ‘r in alle standjes vouwen die je zou willen..” Seth moet lachen. James is de ladykiller van de groep en zou nog in staat zijn om zijn eigen zus te versieren. Zelf houdt Seth zich niet zo bezig met meisjes. Daar heeft hij het te druk voor. Toch kan hij het niet laten om af en toe Livia’s kant op te gluren.

Boven de Gefrorene Wand blijft de helikopter op enkele meters hangen. Hij kan hier niet landen, dus ze moeten er uit springen. Seth springt als eerste en zijn teamgenoten volgen. Al gauw wordt hij ingehaald door een kleine verschijning. Livia. Seth besluit om achter haar te blijven, zodat hij haar in het oog kan houden en haar skills kan peilen.

De hele weg naar beneden verbaast ze hem. Ze overschrijdt zijn grens; ze is absoluut roekeloos, maar maakt geen fouten, geen enkele crash. Seth kan haar inderdaad niet anders bestempelen dan een daredevil. Hij zo veel pit niet bij zo’n meisje verwacht.

Als de opnamen voor die dag gemaakt zijn en ze weer terug in het hotel aankomen, ziet Seth hoe James een arm om Livia heenslaat en haar iets in haar oor fluistert. Aan haar gezicht is te zien dat zij niet zo goed weet hoe ze moet reageren en dat ze op een beleefde manier van James af probeert te komen. Ze loopt naar de lift. Seth haalt haar in.

“Hey, you did a great job today, I’m impressed,” complimenteert hij haar. Livia kijkt naar hem op en lacht haar lieve glimlach. Ze heeft zachte lippen die je doen afvragen hoe ze smaken. “Thanks,” zegt ze, “too bad I’ve seen so less of your tricks, people say you’re the best.” Seth weet zich even geen houding te geven. Natuurlijk hoort hij dit graag, maar als zij het zegt, klinkt het zo oprechter, lijkt het net alsof het veel meer betekent. “You’re blushing!” kirt Livia en maakt hiermee Seth’s wangen nog een tintje roder. De lift heeft hun etage bereikt. “See you at dinner,” zegt ze zwoel en loopt heupwiegend naar haar kamer.

Seth ploft neer op zijn bed. Ongelofelijk dat zo’n meisje z kan boarden! Zou ze van de zomer ook meegaan? Hij heeft nog maar enkele woorden met haar gewisseld, maar hij vindt haar zo lieflijk, zo charmant en speels. Hij voelt zijn hart zwaarder slaan en weet dat hij verliefd is. Dat hij alles zal doen om haar voor zich te winnen. Hij staat op van zijn bed en kleedt zich onderweg naar de badkamer uit. Onder de douche denkt hij tijdens het masturberen aan de woorden van James. Livia in standjes vouwen en haar nemen. Bij de gedachte aan haar hese kreuntjes en haar dansende billen komt hij klaar tegen de tegels.

Het is de gewoonte om iedere avond met de hele crew te dineren. Het team, Jerry, de helikopterpiloot en de cameraploeg bezetten de hoofdtafel in de eetzaal. Iedereen heeft zich gedoucht en frisse kleding aangetrokken. Willekeurig checkt Seth meteen waar Livia gaat zitten. Dan kiest hij bewust een plek schuin tegenover haar. Hij wil niets overhaasten en op de plagerijtjes van de jongens zit hij al helemaal niet te wachten. Livia heeft haar haar opgestoken en zich gehuld in een zeeblauw jurkje. James gaat naast haar zitten en zij glimlacht beleefd naar hem. James werpt Seth een triomfantelijke blik toe. James is echt een slet, bedenkt Seth. Het gaat hem duidelijk alleen om het scoren van Livia’s punani om haar vervolgens als oud vuil opzij te zetten en op zoek te gaan naar een volgend chickie. Dat vindt Seth toch een mindere kant van James.

Tijdens de soep springt Livia onverwachts op en geeft James een harde klets in z’n gezicht. De hele tafel schrikt en staart naar het duo. “Don’t you touch me like that!” roept Livia naar James. James, duidelijk geschrokken, houdt zijn hand op zijn rode wang en kan niets uitbrengen. Livia kijkt de tafel rond, excuseert zich en haast zich naar de liften. Onderweg ontsnapt er een snik over haar lippen.

Zonder iets te zeggen staat Seth op gaat haar achterna. De lift is al weg, dus hij pakt de volgende. Boven aangekomen klopt hij zachtjes op de deur. “Livia,” vraagt hij, “it’s me, Seth. Are you allright?” Zachtjes opent ze de deur. Ze kijkt hem niet aan, maar hij ziet uitgelopen mascara in zwarte strepen over haar sproeten lopen. Livia gaat op haar bed zitten en snikt zachtjes. “I’m sorry,” zegt ze, “I guess I’m overreacting.” Seth gaat naast haar zitten. Hij tilt haar kin op en veegt haar zwarte tranen van haar wangen.

“What happened?” Seth verbaast zich een beetje om zijn eigen bezorgdheid. “James layed his hand on my knee and his hand got higher and higher and before I knew it, I had slapped him in the face.” Seth glimlacht. “Way to go. James is a real lady’s man. He’s my best friend, but the way he treats women is just so wrong. He deserved that slap.”

“That’s not the only reason I hit him,” fluistert Livia. Seth vroeg zich af wat er dan nog meer was. Had James haar nog meer gentimideerd? “I… err… I think I’m in love… with… you,” fluistert Livia nu nog zachter. Seth voelt hoe zijn hart een sprongetje maakt. Ze wil nog meer zeggen, maar komt niet verder dan het openen van haar mond. Hij kijkt haar in haar grote groene ogen en zoent haar. Hij voelt hoe ze hem kleine likjes geeft, heel voorzichtig, heel secuur. Seth merkt dat hij een erectie krijgt.

Livia komt op haar knien over hem heen zitten, legt een hand op zijn wang en zoent hem nog inniger. Haar andere hand glijdt over zijn schouders, zijn borst, zijn rug. Dan duwt ze hem zachtjes plat op het bed en maakt ze de gesp van zijn riem los. Seth merkt dat hij zwaar ademhaalt, bijna hijgt. Livia schuift zijn shirt iets omhoog. Haar ogen beginnen te glinsteren bij de aanblik van zijn buik. Van haar verdriet is niets meer te zien. Buiten is het begonnen te sneeuwen.

En nu doet ze niets meer. Ze zit alleen maar naar hem te kijken. Afwachtend. Ze test zijn geduld. Ze ritst zijn gulp open, ontdekt zijn erectie en glimlacht breed.

Seth komt overeind en begint zich uit te kleden. Livia draait zich naar hem om en langzaam, heel voorzichtig, bang om het jurkje kapot te maken, laat hij de runner van de rits naar beneden glijden. Hij schuift de bandjes over haar schoudertjes naar voren. Het jurkje valt op de grond en ze stapt eruit. Ze draagt een roze kanten setje, inclusief een jarretelgordel die haar zwarte kousen omhoog houdt. Voor een klein meisje heeft ze trouwens best flinke borsten en mooie ronde heupen. Seth kijkt toe terwijl Livia haar beha en stringetje uittrekt. De kousen en jarretelgordel houdt ze aan.

Hij tilt haar op. n arm om haar schoudertjes, de ander onder haar knieholtes. Hij legt haar op bed, met haar kontje op de rand. Hij gaat op zijn knien zitten tussen haar benen en kijkt nog eens goed naar haar. Ze heeft een blond poesje, netjes getrimd. Seth buigt zich voorover en likt erover. Hij hoort hoe ze haar adem inhoudt en likt haar nog eens, steeds ietsje dieper, steeds ietsje sneller. Af en toe klinkt er zo’n hees kreuntje waarover hij eerder die middag nog over fantaseerde onder de douche.

Seth staakt zijn orale bezigheden en laat zijn middelvinger bij haar naar binnen glijden. Er klinkt een kort gilletje. De geluidjes die ze maakt, maken het extra opwindend. Ze heeft een gloeiende blos op haar wangen en ligt met haar ogen dicht om zijn vinger te kronkelen. Ze klauwt in de lakens terwijl haar tepels als kleine tumtummetjes haar borsten kronen. Hij wil zo lang mogelijk genieten van haar geluidjes en blijft haar G-spot masseren. Heerlijk om te zien! Het kost hem zo weinig moeite en zij gaat bijna door het dak!

Ineens komt Livia langzaam overeind en gaat op handen en knien voor hem op het bed zitten. Seth gaat achter haar staan en pakt zijn lid beet. Ze is zo klein, zou het wel passen? “Please, take me,” kreunt Livia en hij dringt langzaam bij haar binnen. Weer een gilletje. “That’s s bg!” Seth begint langzaam te stoten. That’s s tight, schiet hem door z’n hoofd. Geleidelijk aan laat verhoogt hij het tempo en bij iedere stoot kreunt Livia harder. Dan komen er gilletjes, hoog, hees en z damn sexy!

“Harder, harder,” weet ze tussen de kreetjes door uit te brengen. Seth gehoorzaamt. Hij voelt hoe haar lichaam begint te trillen, hoe haar bekkenbodemspieren zich samentrekken en er een hoge, lange kreun vanuit het binnenste van haar lijfje lijkt te komen. En dan een tweede, kleiner orgasme erachteraan. Voor Seth geen reden om te stoppen. Dit voelt zo strak, zo geil, zo lekker! “Go on, go on,” gilt Livia en komt nog een derde keer sidderend klaar. De jarretels en kousen zijn inmiddels nat van het zweet en oestervocht, Seth heeft uitzicht op een blank glimmend zandloperfiguurtje en zijn handen rusten op twee perfect gevormde billen. In haar onderrug ontdekt hij twee kuiltjes, links en rechts van haar ruggengraat. Terwijl hij doorgaat met stoten, voelt hij Livia nog een klein orgasme beleven. Hij kan het zelf ook niet meer houden en met een luide oerkreet laat hij de opgespaarde energie door zijn bezwete lijf golven.

Seth ploft naast Livia neer op het bed. Hij hijgt en geniet van zijn roes. Livia komt tegen hem aan liggen en geeft hem een kusje in zijn nek. Vier keer was ze gekomen! Er trekt een rilling over zijn lijf als hij terugdenkt aan haar eerste en hevigste orgasme en hij weet dat hij dat nog veel vaker wil en zal meemaken. Als hij naar haar kijkt, merkt hij dat ze in slaap is gevallen. Hij komt half overeind en slaat de lakens om hen heen.

Dit belooft een topseizoen te worden.
  zondag 31 januari 2010 @ 15:08:24 #61
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_77478397
quote:
Op donderdag 19 november 2009 22:25 schreef Poem het volgende:
Mijn eerste. Wil graag horen wat jullie er van vinden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daar ligt hij dan, in het halfdonker in z'n eigen krakende bed. Over hem heen gebogen zit een meisje dat hij enkele weken eerder had leren kennen in het caf. Ze was een vrolijk, eerlijk en oprecht meisje, mooi en dirty minded, maar geen sletje; liefde en seks neemt ze zeer serieus. Ze loopt altijd te stralen. Een tomboy; ze gaat het meest met jongens om en als n van hen een seksueel getinte opmerking maakte, deed zij er altijd een schepje bovenop. Ze dronk altijd gewoon mee als de fles Jack Daniel's voorbij kwam en droeg het liefst een ruimzittende spijkerbroek. De jongens accepteren haar in hun groep omdat ze een goede bijdrage levert aan de sfeer en niet zo loopt te zeuren zoals andere meisjes dat kunnen doen.

Het meisje zoent hem, hij voelt hoe haar donkere krullen op z'n gezicht vallen en vrijwel direct erna strijkt ze ze weer naar achteren. Ze bijt hem zachtjes in z'n lip, in z'n oor, likt zachtjes over z'n adamsappel. De kippenvel trekt over z'n lijf. Ze streelt zachtjes met haar wang langs de zijne. Zijn stoppels maken een zacht schurend geluid.

Ondertussen is n van haar handen onder z'n T-shirt gegleden. Hard genoeg om het te voelen, maar zachtjes genoeg om hem geen pijn te doen, kraste ze met haar nagels over z'n zij.
Nog meer kippenvel.

Hij weet dat ze geniet van zijn onmacht, de samentrekking van zijn buikspieren als ze er met haar nagels rode strepen achterlaat, zijn toenemende opwinding, zijn haast niet in toom te houden geilheid.
Haar hand glijdt weer omhoog, zachtjes knijpt ze in zijn linkertepel. Dan, rustig maar toch dwingend, trekt ze hem zijn shirt uit. Hij laat het met zich doen, hij weet ook wel dat het zinloos is om het tegen te houden, hij zag ook geen reden om het tegen te houden, want hoeveel meisjes zijn er net zo speels als zij? Hoe vaak daagde ze hem uit? Eigenlijk altijd als ze samen zijn. Als ze met hun vrienden in het caf zitten, voelt hij al een erectie opkomen als ze hem die ene bepaalde blik toewerpt.

Hij ziet hoe ze rechtop gaat zitten en tergend langzaam, knoopje voor knoopje, haar bloesje openmaakt. Onder het bloesje draagt ze nog een hemdje, maar het kanten randje van haar bh steekt erbovenuit. Dat zwarte randje boven dat paarse hemdje, haar ronde vormen, haar zachtheid, haar warmte, het werd hem bijna teveel. Hij reikt naar haar borsten, maar op een dwingende manier duwt ze zijn handen terug op het kussen. Afblijven.

Ze trekt het bloesje uit en houdt het tussen duim en wijsvinger boven de grond naast het bed. Ze werpt een uitdagende blik naar hem. Ze weet precies waar ze mee bezig is en wat er in hem omgaat. Dan pas laat ze het kledingstuk vallen. Vrijwel direct erna trekt ze ook haar hemdje uit. Ook dat laat ze op de grond vallen.

En daar zit ze dan: stoer, vrouwelijk en kwetsbaar tegelijk. Terwijl ze hem blijft aankijken, maakt ze zijn riem los en knoopt ze zijn broek open, eveneens verschrikkelijk langzaam.
De opwinding deed alle omgevingsgeluiden verstommen. Opeens was het alleen zij twee, het bed, in die kamer. Verder niets.

Ze ging naast het bed staan en ze trok aan zijn broekspijpen, net zo lang totdat ze zijn spijkerbroek ook op de grond kon laten vallen. Vervolgens maakt ze haar eigen riem los en knoopt ze ook haar broek open. Deze glijdt over haar heupen naar beneden.

Ze blijft even staan, enkele seconden maar, zodat hij haar kan bewonderen. Dan komt ze weer op het bed zitten, op haar knien tussen zijn benen. Ze zoent hem weer.
Ze bijt hem in z’n hals, ze zoent hem op z’n borst, bijt hem in z’n zij en geeft direct erna een verzachtend kusje op de pijnlijke plek. Een kusje op z’n buik, een likje in z’n navel.
Maar daar blijft het niet bij. Ze zakt nog verder af. Korte, zachte, vluchtige likjes in zijn linker lies.

Plotseling bijt ze hem nog een keer in zijn zij, harder dan de eerste keer. De pijn is een venijnige onderbreking, maar ze gaat gewoon verder met het liefkozen van zijn lichaam. Met haar vinger tekent ze vloeiende lijnen op zijn lijf. Ze speelt met het elastiek van zijn boxershort.
Terwijl de stekende pijn van haar beet langzaam wegebt, voelt hij hoe ze haar hand op zijn penis legt. Ze wrijft over het katoen van de boxer.
Dan haakt ze haar vinger weer achter het elastiek, rekt het uit en laat ’t terugschieten. Weer zo’n plagerijtje, weer zo’n speelse glimlach.
Ze trekt de boxer omlaag en pakt zijn geslacht beet op een vastberaden manier. Ze buigt zich voorover en met haar mond nadert ze haar hand en dat wat ze vastheeft.
Het is zo ver! Bij de gedachte aan wat er komen gaat, raakt hij nog opgewondener. Maar ze neemt enkel even haar duim in haar mond, bevochtigt deze en glijdt er vervolgens mee over het toompje. Toch een beetje een anticlimax. Het trage tempo waarmee ze hem bespeelt maakt hem helemaal gek.

Maar dat maakt ze meteen weer goed. Terwijl ze met haar duim heen en weer blijft glijden, streelt ze met de vingertoppen van haar linkerhand over zijn liezen, zijn scrotum, zijn zak.
En weer weet ze de spanning op te voeren.
Ze buigt nogmaals voorover, geeft een kusje vlak onder z’n navel, likt nog een paar keer in z’n lies.

Ze draait haar hoofd iets. Het puntje van haar tong raakt z’n penis. Hij kon zich bijna niet meer inhouden, hij heeft zin om op te springen, haar ondergoed van haar lijf te scheuren en ‘woest erotisch’ de liefde met haar te bedrijven. Maar hij weet dat hij moet wachten. Zijn reactie zou het moment verpesten als een zeepbel die kapot geprikt wordt.
Langzame en zachte likjes over zijn gehele penis.

Ja, hier zou hij wel aan kunnen wennen. Dan ineens bijt ze weer. Zachtjes deze keer, maar het blijft schrikken. Ze zal nooit ophouden met haar streken. Maar vrijwel direct erna laat ze haar mond over zijn penis glijden, voorzichtig, delicaat, warm en glad, op en neer. Tussendoor geeft ze nog een paar likjes en streelt ze met haar lippen langs zijn eikel. Ze gaat weer verder met pijpen. Ze voert de druk op door er voorzichtig op te zuigen, steeds iets harder.

Nu geen onderbrekingen meer. Ze gaat door. Hij voelt hoe de energie steeds sneller door zijn lichaam stroomt. Meer opbouw, steeds meer opbouw. En zij gaat maar door, harder, vlugger, hr-der, vastberaden.
Dan spannen al zijn spieren zich aan en beleeft hij zijn hoogtepunt. Zij gaat nog even door, langzamer nu, ze probeert zijn orgasme op een zachte wijze zo lang mogelijk te laten duren. Hij voelt hoe ze slikt. Dan staat ze op en loopt naar de badkamer. Terwijl hij ligt bij te komen, hoort hij hoe ze een glaasje water drinkt en haar tanden poetst.

Ze komt terug uit de badkamer, kruipt tegen hem aan, geeft hem nog een kusje in z’n nek en zonder iets te zeggen valt ze in slaap...
Damn wat een lekker verhaal!!!
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  zondag 31 januari 2010 @ 15:22:13 #62
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_77478811
quote:
Op zaterdag 30 januari 2010 23:49 schreef Poem het volgende:
Hier nog een bijdrage van mij. Graag feedback.

Jodelen
[knip] Wederom een erg lekker en goed verhaal! [/knip]

Dit belooft een topseizoen te worden.
Ik zeg publiceren!
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

[knip] Geniaal gevonden verhaal! [/knip]

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
Gaaf geschreven! Ook nog eens uit t oogpunt van een man terwijl je vrouw bent.

[ Bericht 28% gewijzigd door Outpost76 op 31-01-2010 15:34:32 ]
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_77479230
quote:
Op zondag 31 januari 2010 14:15 schreef Duran-96 het volgende:
Niemand hier is gelukkiger dan mij, ik ben gepijpt door de zus van Yolanthe.
Ik lieg niet het was de hemel..
Het is nog altijd "gelukkiger dan ik". Maar dit terzijde. Verder zie overige reacties op je post.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_77498297
En nog maar een probeerseltje:

Collega

Het regende en je droeg een blauwe trui. Dat is het eerste wat ik me herinner van jou. De eerste gedachte herinner ik me ook nog erg goed: “Damn, dat ziet er niet verkeerd uit!”. Stiekem ben ik al maanden helemaal gek op je, maar je voelt niet hetzelfde voor mij. Tenminste, denk ik. Ik durf er niet voor uit te komen. Nee wacht. Ik durfde er niet voor uit te komen. Want vanavond gaat het gebeuren. Vanavond ga ik je verleiden.

Mijn computer is namelijk kapot, en jij hebt aangeboden om hem te komen maken. Nu hoef jij niet te weten dat ik een aantal kabeltjes heb losgetrokken en er helemaal niks mis was met dat goede oude bakbeestje. Maar ja, ik moest toch iets?

Ik heb je aangeboden om dan ook maar bij mij te blijven eten. Dan kan je gelijk met me mee naar huis na het werk. Mijn vriendin en collega weet al lang wat ik van plan ben en knipoogt me bemoedigend toe als ze ziet dat ik naar je staar. Nu toch maar eerst mijn werk af maken, want overwerk kan ik vanavond echt niet gebruiken.

Klokslag vijf uur sta je voor mijn bureau. Je kijkt me aan met die sexy bruine ogen van je. Vraagt of ik klaar ben. Ik sluit mijn computer af en loop met je mee naar de lift. Ondertussen brabbelen we een beetje over van alles en nog wat. Ik ben er niet echt bij. Ik denk aan straks. Je rijdt met mij mee omdat je auto kapot is en je vanochtend met de bus naar het werk bent gekomen. Het scheelt dat je maar 3 straten verderop woont, zeg je. Dus dan komt het voor jou ook beter uit en hoef je straks niet nog met de bus. Ja, alsof je vanavond nog naar huis gaat, denk ik smachtend.

In mijn appartement aangekomen laat ik je zien waar de computer staat. Ik zeg dat ik nog even ga douchen en dan aan het eten ga beginnen. Dan kijk je naar me. Dat valt me wel op. Ik zie je ogen over mijn lichaam glijden en vraag me af of het je bevalt. Dan besef ik pas dat ik dat hardop heb gevraagd. Je grinnikt jongensachtig en zegt dat het dat inderdaad doet. Ik begin te blozen en stamel snel dat ik onder de douche ga.

In de badkamer kan ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Wat stom. Niet eens een gevat antwoord. Beschaamd begin ik me uit te kleden. Stel de goede temperatuur in van het water en stap onder de douche. Pas als ik met mijn hoofd onder de douche sta, besef ik dat ik ben vergeten om een schone handdoek uit de kast te pakken. Ik steek mijn hoofd uit de douchecabine en hoop op een handdoek over het handdoekenrekje naast de wasbak. Natuurlijk niet. Ook vandaag zit het me allemaal tegen.
Ik stap onder de douche uit en maak de badkamer deur een stukje open. Ik kijk snel of ik je ergens zie. Je zit met je rug naar me toe aan de computer te werken. Mooi. Dan kan ik nu snel naar mijn slaapkamer rennen om een handdoek te pakken.

Halverwege de gang glijd ik uit. Vol op mijn kont. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Je draait je om en ziet me midden in de gang zitten. Dit is niet hoe ik het bedoeld had. Je begint te grinniken en loopt op me af. Je vraagt of alles goed met me gaat terwijl je me overeind trekt. Ik probeer beschaamd mijn borsten en vrouwelijkheid af te schermen en mompel dat het wel gaat. Je kijkt me aan en vraagt me of ik het zeker weet. Ja. Ik weet het heel zeker. Ik voel me echt heel erg voor schut en naakt, maar verder gaat het prima. Langzaam voel ik je hand over mijn schouder strelen. Ik zie dat je ogen naar mijn borsten dwalen. Dan trek je me naar je toe en geeft me een harde kus.

Geschokt weet ik eerst niet wat ik moet doen. Dan besef ik pas dat je me kust. Je kust me! Ik laat mijn handen over je rug glijden en trek je dichter naar me toe. Ik voel dat je je heupen tegen me aandrukt. Ik kreun zachtjes en begin aan de knopen van je overhemd te plukken. Een voor een knoop ik ze open met een beetje hulp van jou. Ondertussen streel je mijn borsten. Je zegt me hoe mooi je ze vind en dat je ze al heel lang wilt aanraken, wilt kussen. Dan vraag je me waar mijn slaapkamer is. Ik trek je zwijgend mee.

Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurd. Ik duw je op mijn bed en ga schrijlings op je zitten. Kus je zachtjes op je lippen, in je nek. Bijt in je oor en kras zachtjes met mijn nagel over je tepel. Je kreunt en duwt je heupen omhoog. Je hebt al een enorme erectie zo te voelen. Mooi zo.

Ik laat mijn mond zachtjes naar beneden glijden, lik over je ene tepel en bijt zachtjes in de andere. Laat mijn tong rond je navel cirkelen en knoop langzaam je broek los. Jij vind het te lang duren en duwt me op mijn rug. Je trekt je broek uit en knielt tussen mijn benen. Je duwt ze verder uit elkaar en likt zachtjes een keer over mijn vrouwelijkheid. Ik kreun en grijp je haren vast. Grinnikend duw je zachtjes een vinger in mijn natte kutje terwijl je mompelt dat je dit zo geil vindt. Dan vindt ik dat je genoeg hebt gezegd en duw je gezicht tegen mijn kutje. Je begint te likken en penetreert me ondertussen met twee vingers. Ik laat je los zodat je je werk kunt doen. En dat doe je goed. Je bijt zachtjes en steekt je tong in mijn natte grotje. Ik tril van genot. Dan til je mijn heupen verder op en likt me zo goed dat ik trillend klaarkom. Je geeft me een kus met de smaak van mijn eigen geil.

Ik lik je lippen af en duw je op je rug. Mijn beurt. Ik kus je eikel en lik over de hele lengte van je indrukwekkende penis. Neem je ballen in mijn mond. Laat ze los en lik verder over je penis. Zachtjes neem ik je eikel in mijn mond en begin er zachtjes op te sabbelen. Je woelt met je vingers door mijn haar en trekt er af en toe zachtjes aan. Dan neem ik de volle lengte in mijn mond. Je begint langzaam in mijn mond te bewegen en te kreunen. Dan trek je me aan mijn haren en ik proef een warme, zoete smaak in mijn mond. Je bent klaargekomen.

Dan trek je me omhoog en mompelt dat je het goed gaat maken. Je geeft me weer een kus en begint op mijn tepel te zuigen terwijl je in de andere knijpt. Ik ben nog steeds hartstikke geil en voel het vocht inmiddels van mijn kutje af druipen. Je duwt twee vingers in mijn vrouwelijkheid en mompelt dat je me graag wilt. Ik wil jou ook. Dan kruip je tussen mijn benen en duwt met je inmiddels weer stijf geworden penis tegen mijn kutje. Ik grijp je penis vast en leidt hem naar binnen. Oh wat voelt dat goed aan! Zachtjes begin je te bewegen en ik kom je tegemoet. Dan laat je hem uit me glijden en duwt mijn been in je nek terwijl je de ander tussen je eigen benen klemt. Dan stoot je vol geweld weer in me en begint me hard te penetreren. Hard gil ik het uit van genot. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar ik blijf op het randje van klaarkomen. Dan laat hij zijn duim over mijn klitje glijden en ik kom sidderend klaar. Je duwt je nog een paar keer in me en komt dan ook kreunend in me.

Je laat je hijgend van me afrollen en trekt me tegen je aan. Je kust me op mijn voorhooft en fluistert dat ik de volgende keer mijn computer niet meer hoef te slopen, maar je gewoon moet bellen. Ik bloos en mompel dat ik niet weet waar je het over hebt, maar dat je telefoon het nu erg druk gaat krijgen…
pi_77498912
Nice! Dank u.
  maandag 1 februari 2010 @ 19:11:44 #66
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_77523006
quote:
Op zondag 31 januari 2010 23:45 schreef SecretLove het volgende:
En nog maar een probeerseltje:

Collega
Leuk!
  dinsdag 2 februari 2010 @ 00:02:09 #67
289136 Mike.J
His Royal Airness
pi_77537571
quote:
Op zondag 31 januari 2010 23:45 schreef SecretLove het volgende:
En nog maar een probeerseltje:
...
Mooi verhaal, je hebt talent!
pi_77561589
quote:
Op dinsdag 2 februari 2010 00:02 schreef Mike.J het volgende:

[..]

Mooi verhaal, je hebt talent!
Dank je
pi_77667933


Uit de inzendingen van [WIN] 18+ pakket vol spannend spul van Christine le Duc NSFW

Bootje84 heeft de actie gewonnen en won het heerlijke pakket vol spannend spul van Christine le Duc. Hij bracht ook een bezoek aan de KamaSutrAbeurs


Door Bootje84

Zoals de meeste verhalen begon de mijne op een zonnige lentedag. Na eerst een ochtend gewerkt te hebben, heb ik een bosje mooie rode rozen gehaald voor mijn liefste vriendin. Voordat ik haar ga verrassen met het bosje rozen, eerst even onder de douche om te zorgen dat ik lekker fris en fruitig ruik en klaar ben voor wat mogelijk komen gaat.

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat we elkaar ontmoet hebben. Zoals de meeste wel zullen herkennen, kwam ook de sleur in onze relatie. Op het moment dat dingen "gewoon" gevonden gaan worden, kan je dit herkennen als de sleur. Mijn bosje bloemen zal hopelijk deze sleur doorbreken. Mocht dit nog niet voldoende zijn, trek ik ook mijn andere troef; een heerlijke massage met geurende olie. Eenmaal aangekomen bij mijn vriendin doet ze open en valt mijn mond open van verbazing.

Ze heeft rode hakken aan met een doorschijnende nachtpon daarboven. Achter de nachtpon is een prachtig setje lingerie te zien. Compleet met jarretels en een mooie string die haar prachtige billen tot uitdrukking brengen. Verder draagt ze een topje die haar borsten mooi accentueren. Blijkbaar was zij ook op de hoogte van de sleur..

Nog half in verbazing haal ik het bosje bloemen achter mijn rug vandaan en geef ik ze aan haar met een kus op haar mond. Ik krijg een knuffel van haar en ze fluistert in mijn oor. "Ik heb je verwacht. Kom je verder?" Zonder antwoord te geven loop ik achter haar aan de trap op. Kijkend naar haar billen terwijl ze de trap oploopt, raak ik gehypnotiseerd. Wat een geluksvogel ben ik toch! Op haar slaapkamer aangekomen word ik wederom verbaasd. Ze heeft haar kamer versierd met geurkaarsen welke een ontspannen geur verspreiden. Verder liggen er bloemblaadjes op haar bed in de vorm van een hartje. Ze legt de rozen op haar bureau en duwt me op haar stoel. "Zo, ga jij hier maar eens even zitten." Nog steeds beduusd van de verrassing neem ik plaats en kijk haar aan. Ze pakt mijn hoofd vast, bukt voorover en zoent me hartstochtelijk op mijn mond. "Netjes blijven zitten en handjes thuis" fluistert ze in mijn oor.

Ze draait zich om en loopt naar de radio. Met een druk op de knop komt het welbekende nummer van Joe Cocker ('You can leave your hat on') uit de speakers. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, wachtend op welk moois er komen gaat. Met een zwoele blik stapt ze op mij af. Haar hand gaat door mijn haren heen terwijl ze met haar heupen schud. Ik heb veel moeite om mijn handen thuis te laten. Het liefst zou ik direct de kleren van haar lijf scheuren. Terwijl de muziek doorgaat trekt ze langzaam haar nachtpon uit. Ze slaat de nachtpon om mijn nek en trekt mijn hoofd naar haar borsten. Mijn broek knelt door de gedachte wat komen gaat. Met n simpele beweging maakt ze haar BH los. Twee prachtige ronde borsten verschijnen waarbij de harde tepels mij smekend aankijken. Dan draait ze zich om en gaat op mijn schoot zitten. Ik wil haar borsten vastpakken maar dat laat ze niet gebeuren. "Foei" zegt ze, terwijl ze me plagend aankijkt.

Het nummer komt tot zijn einde en ze reikt haar hand om mij van de stoel te halen. Ik krijg wederom een heerlijke kus en ik kus haar nek. Tijdens het zoenen ontdoet ze me van mijn overhemd. Knoop na knoop gaat ze langzaam omlaag om direct door te gaan met mijn broek. Ontdaan van mijn overhemd en broek lig ik op mijn rug op bed. Haar handen glijden over mijn buik heen waarbij ze speels haar nagels gebruikt. Het kippenvel staat op mijn rug en mijn boxershort knelt. Voorzichtig bevrijdt ze mijn pik die klopt van verlangen. Een kusje geeft ze terwijl ik kreun van genot. Inmiddels heeft ze haar string uitgetrokken en zie ik haar nieuwe coupe. Een klein pijltje toont de richting waar mijn pik in moet. Ze gaat op mijn heupen zitten en stopt haar tepel in mijn mond. Mijn tong laat haar tepel stijf worden terwijl ze mijn hoofd tegen haar borsten duwt. In mijn oor hoor ik haar steeds dieper en sneller ademen. Ze pakt mijn pik vast en gaat er op zitten. Zonder enig probleem glij ik naar binnen terwijl ze mij zwoel en diep aankijkt. Ik pak haar heupen vast en beweeg ritmisch in haar. Plotseling stopt ze met bewegen. Ik kijk haar vragend aan en ze zegt "ik wil het anders afmaken." Ze neemt op haar knien plaats op het bed, recht voor de spiegel. Ik kruip achter haar en stop wederom mijn kloppende lid in haar natte poes. Ik pak haar heupen vast en begin te stoten. In de spiegel kijk ik haar aan en zie haar borsten ritmisch bewegen. Het tempo versnelt terwijl ik haar heupen nog steviger vastpak. Ik hoor haar dieper ademhalen en zachtjes kreunen. Met dat in gedachte versnelt mijn adem en na een paar diepe stoten slaak ik diep zucht van genot en spuit haar vol.

Die nacht werd er niet veel geslapen. De massage ben ik haar nog steeds schuldig...
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77667956
Door Blizzie

Mijn vriend en ik waren op een feest van zijn werk waar je onbeperkt kon eten en drinken. Het feestje was al wat uurtjes bezig en we hadden al flink wat wijn op dus we waren lekker dronken. We keken naar elkaar en we dachten allebei het zelfde..het toilet! Wankelend liepen we naar het toilet en gingen samen een hokje in. Daar hebben we (schijnbaar) nogal wilde/luidruchtige sex gehad want de security klopte op de deur en vroeg of we er uit wouden komen. Melig kwamen we de toiletten uit en liepen we langs de security die een glimlach op zijn gezicht had. Wat een geweldige avond was dat! Alleen jammer dat ik daarna de taxi onder gekotst heb
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77667974
Door Slakkenslijmgel

Wil ik het? Nee, ik wil het niet. Jawel, ik wil het wel. Weet je het zeker? Nee ik weet het helemaal niet zeker. Ik keek met afgunst naar hem, hoe kon hij mij dit vragen? Nog nooit, nog nooit had iemand zoiets aan mij gevraagd. En al helemaal niet in een vieze, oude caravan van iemand anders. Maar ergens in mij klopte mijn hart harder dan normaal. Ik keek nogmaals naar hem en geilheid maakte bezit van mij. We slopen naar de kleine slaapkamer die steenkoud was.

Voorzichtig maakte ik je broek open, want zo zeker was ik niet van deze zaak. Maar je dreef me aan door middel van het pijnigen van mijn tepels. Ik pijpte je langzaam en een paar keer helemaal. Mijn ogen werden nat, maar stoer als ik was ging ik verder. Maar je was al klaar, je vond het genoeg. Je beval me om me op handen en voeten te plaatsen en je pakte de glijmiddel. Eerst smeerde je je lul in en daarna was mijn kont aan de beurt. Ik trilde, het was koud en ik had er nog nooit iets gevoeld. Zachtjes ging je met je vinger er over heen. Je masseerde mijn kont een beetje inclusief het gaatje en daarna stak je je vinger er helemaal in. Crap, ik kreunde het uit. Het deed zeer en ik wilde er eigenlijk al mee stoppen. Je vertelde me dat ik beter met mezelf kon gaan spelen, want het zou nog meer pijn doen. Verbaasd door je dominantie en daardoor de gloed in mijn buik, ging ik met mijn vinger naar mijn klit. Ik probeerde te ontspannen en het lukte aardig, totdat je er een tweede vinger bij deed.

Ik kreunde weer hard en begroef mijn gezicht in het kussen. Dat plus het feit dat mijn tepels hard waren door de kou maakte jou ontzettend opgewonden. Je haalde de vingers weg en drukte je lul tegen mijn kont aan. Ik probeerde snel door te spelen want ik hoopte dat het daardoor minder pijn deed. Je zette door en ik bleef spelen terwijl ik een paar kreuntjes niet kon onderdrukken. En in een keer gleed je er in. Ik durfde mijn gezicht uit het kussen te halen en keek naar achter. Dat keurde je niet goed, je kneep hard in mijn tepel en ik ging gauw verder met spelen terwijl mijn hoofd rustte op het kussen. Je neukte me harder en het deed meer pijn, maar ergens voelde ik genot. Ik probeerde mijn hand beter te plaatsen bij mijn klit, maar ondertussen was jij zo op dreef dat ik me vast moest houden aan het bed. Zachtjes vroeg ik je of je even wilde stoppen, omdat ik zo graag verder wilde spelen. Je aaide me over mijn hoofd en deed even rustig aan. Dit gaf mij de kans om verder te spelen en ik knikte naar je toen ik dacht dat ik wel zou kunnen komen. Hij stootte verder en ik hield me met een hand stevig vast aan het bed.

Ik voelde hoe ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt kwam en ik liet zachte kreuntjes. Jij werd geiler en je stootte een tiental keer hard terwijl je je handen om mijn heupen spande. Ik kreunde harder en ik probeerde mee te bewegen. Het voelde alsof er een bom aan het tikken was, ik bewoog sneller met mijn hand, jij stootte harder tegen mijn billen. Ik kon je ballen tegen mijn lichaam horen kletsen. Ik hoorde je kreunen en tegelijkertijd kwam ik tot mijn hoogtepunt. Ik kreunde een aantal keer zachtjes achter elkaar en jij stootte nog steeds hard en kwam ook klaar. Je stootte nog een paar keer zacht, zakte over mij heen en kuste me op mijn voorhoofd. Ik wilde je lippen kussen, ik wilde naast je liggen, ik wilde zoveel... Je liep weg en ik hoorde je de douche aanzetten. Een traan bewoog over mijn wang, ik voelde je sperma uit mijn billen lopen en het maakte me niks uit. Jij was de baas en ik had het gemerkt....
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77667988
Door Tombolafan

Ik kom thuis, het is laat en koud buiten. De lichten binnen zijn allemaal uit, je ligt al in bed. Ik sluip de badkamer in, poets mijn tanden en trek zachtjes mijn kleren uit. Ik wil je nog niet wakker maken. Ik kruip heel voorzichtig onder de dekens bij je. Ik heb het koud! Maar jij straalt warmte uit. Je ligt met je rug naar me toe, op je zij. Ik ga tegen je aan liggen, lepeltje-lepeltje. Hoewel je even kreunt als je mijn koude lichaam voelt, slaap je gewoon door.

Ik sla mijn arm om je heen, en begin je borstkas te strelen. Langzaam laat ik mijn hand naar beneden dwalen, over je buik, en nog lager. Je lichaam reageert op mijn aanraking, maar je blijft doorslapen. Voorzichtig rol ik je op je rug, en ik zie dat je al aardig opgewonden bent. Ik wordt geil van de gedachte dat ik je al zo hard kan krijgen zonder dat je wakker wordt, en begin je meer te strelen. Met mijn andere hand verwen ik mezelf , want jij slaapt toch…

Als ik het bijna niet meer hou, en ik vrees dat jij ook niet al te lang meer nodig hebt, ga ik boven je hangen. Ik laat me een klein beetje zakken, zodat je net aan een stukje bij me binnenkomt. Ik kan een kreun van verlangen niet onderdrukken, en ik zak iets meer… Steeds meer kom je in me, tot ik je helemaal in me voel. Ik begin je te berijden, langzaam, steeds iets sneller. Ineens merk ik dat je wakker bent, je kijkt genietend naar me. Hoelang al? Als je ziet dat ik je betrapt heb, pak je mijn heupen vast en je brengt de jouwe omhoog. Onze bewegingen worden wilder, harder, tot ik heerlijk klaar kom. Even later voel ik hoe jij ook komt, en ik kom hijgend op je liggen. Je geeft me een heerlijke kus, en legt je hoofd weer neer. Ik leg mijn hoofd op je borst. Slaap lekker verder!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77667996
Door Cherryblossom

Mijn meest opwindende seks ervaring was toevallig gisteravond. Op Film1 was een slechte comedy op met veel verwijzingen naar seks. Dit was op zich niet opwindend, maar daardoor begonnen mijn vriend en ik wel een beetje te praten over seks. Op de vereniging waar wij lid zijn heerst de traditie dat je je naam in "de" tafel in de bestuurskamer mag krassen wanneer je er seks op hebt gehad. En in het studentenhuis waar mijn vriend woont staat ook zo'n tafel. Zo kwamen we op het idee om het ook eens op tafel(in zijn huis) te doen. En eigenlijk wilde hij het wel direct. Al zijn huisgenoten waren bij hun ouders of elders. Dus besloten we het maar te doen.

In het begin vond ik het niets. We gingen eerst even onze tanden poetsen, kleren uit(om ze niets snachts te moeten zoeken) badjas aan, even naar de wc. En zo was het toch wel erg gepland, in scene gezet. Toch maar met condooms en alles naar boven gegaan. Tafel leeggeruimd, nog even zenuwachtig besproken of er echt niemand thuis kon komen. Want dat was natuurlijk mogelijk. Gelukkig is hun woonkamer op zolder, dus we zouden het wel op tijd horen als er iemand thuis zou komen.

En toen was het toch echt tijd. Hij zette me op tafel en begon me te vingeren. Hij zei dat hij me zo waarschijnlijk heel makkelijk kon beffen als hij op een stoel ging zitten. Dus hebben we dat geprobeerd, en het ging gigantisch goed! Na een tijdje wilden we over tot penetratie, maar we wisten beide niet hoe we dat dan moesten doen. Dus samen wat verzonnen en maar gewoon uitgeprobeerd. Het ging wel goed, maar ik vond het niet leuk dat ik nog steeds op mijn rug lag, dat deed ik in bed immers ook, alleen lag dit wat harder. Dus zijn we verplaatst naar de bank, waar we het doggystyle deden. Zittend op onze knien, met ons gezicht naar de leuning. Ik was blij dat ik dit voorgesteld had en hij was blij dat hij me overal kon betasten. Na nog een paar ideetjes geprobeerd te hebben, kaartte ik voorzichtig het standje girls-on-top aan. Ik durfde niet zo goed, en kan zelf ook niet zo goed ritme houden. Maar hij wilde wel proberen, en ging lekker onderuit zitten. Ik zakte op hem en terwijl hij mijn billen en heupen vastgreep en het ritme aangaf, kwam ik langzaam los en liet me helemaal gaan.

We zijn beiden redelijk onervaren in bed, en doordat ik bij hem helemaal mezelf kan zijn durf ik ook meer dingen uit te proberen. Ik heb nog niet zo lang een relatie met hem, maar ik merk al dat het op seksueel vlak helemaal goed komt. Dus terwijl we daar op de bank helemaal los gingen, moesten we af en toe wel lachen om het geluid dat het ding maakte. Maar het was vooral erg lekker. Het boeide me niet hoe ik eruit zag, of bepaalde lichaamsdelen er minder flatteus uitzagen. Het enige dat uitmaakte was hij, hoe we bezig waren, dat het lekker was, dat ik hem ondertussen kon vasthouden en zoenen. Op deze manier kwam hij op zijn hoogtepunt en zijn gezichtsuitdrukking was goud waard. Ik had hem nog nooit zo zien klaarkomen. Dit standje was zeker voor herhaling vatbaar! En terwijl ik dit schrijf krijg ik het weer warm, klopt mijn hart iets sneller en kan ik niet wachten tot ik hem weer zie.

Voor mij was dit zeker de meest opwindende ervaring die ik gehad heb. Het was heel uitgebreid, duurde heel lang, ging allemaal lekker smooth, en het was vooral niet te vergelijken met andere keren. Ik denk ook dat we deze avond wel kunnen herhalen, maar niet kunnen evenaren. Maar wie weet, we zullen ons best doen.
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77668009
Door Patrick

Het is niet druk in de late Greyhound bus van San Francisco naar Portland. Ik kijk om me heen, de stoelen voor en achter me zijn vrij, aan de andere kant van het gangpad zit een jonge brunette naar haar laptop te staren. Ze heeft haar bruine haren in een staartje, maar dat zit kennelijk niet lekker, want ze frunnikt er voortdurend aan. Ik pak mijn map met de agenda van het congres, waar ik naar toe gaat, maar na een tijdje valt langzaam de duisternis in. Nog slechts het gezoem van de bus te horen is; buiten is er bijna niets meer te zien. In de spiegeling van het raam, alleen het interieur van de bus. Mijn buurvrouw heeft de laptop dicht geslagen en in een tasje naast haar op de stoel gelegd. Ze trekt weer aan haar haar en maakt de staart los, zodat de bruine lokken langs haar gezicht vallen.

In het raam zie ik hoe ze haar schoenen uitschopt, haar lange benen op de bank trekt en haar hoofd op de tas van de laptop legt. Ze draagt een strakke zwarte broek met daarboven een lichtblauwe gestreepte blouse met een diepe V-hals. Ze heeft kleine, maar zo te zien stevige borstjes. Doordat ze op haar zij ligt, schuift de bovenste borst iets naar beneden en ik zie de rand van haar kleine beha. Alsof ze merken dat ik ernaar kijk, worden de tepels harder en harder; ik zie ze bijna groeien.

Ik heb mijn stukken weggelegd en leunt met mijn rug half tegen het raam. Mijn hoofd knikt naar beneden en het lijkt of ik slaap, maar door mijn oogharen blijf ik naar het meisje kijken. Ze intrigeert me, hoewel ze zeker 20 jaar jonger is dan mijn 50 jaar. Ik heb al jaren een vriendin en natuurlijk kijk ik wel eens naar andere vrouwen, maar nooit heb ik de intentie gehad verder te gaan, dan alleen kijken. Maar deze heeft iets, waardoor ik het niet kan laten haar te volgen met mijn ogen.

De vrouw ligt niet lekker en probeert een andere houding. Ze heeft haar benen nu op de laptop gelegd en met haar hoofd ligt ze deels tegen de rugleuning, deels tegen het raam. Haar tepels steken nu recht vooruit en drukken tegen de stof van haar blouse. Haar hoofd valt nog iets verder achterover en langzaam zakt ze in een onrustige slaap. Even sluit ik ook mijn ogen, maar na een paar minuten kan ik het niet laten haar weer te begluren. Ze slaapt nu echt en haar mond is open gevallen. Ondanks de rare houding, vind ik dat ze er zeer aantrekkelijk uitziet. De open mond accentueert haar fijne gezichtje en ik kijk haar nu openlijk en strak aan. Voor het eerst sinds jaren voel ik weer iets in mijn buik, geen erotische prikkels, meer een soort kinderverliefdheid, die ik eigenlijk niet kan plaatsen. Ik zoek naar de oorzaken en hoewel ik haar nog aanstaar, is mijn gedachte niet bij wat ik voor me zie. Daardoor merk ik te laat dat ze haar ogen heeft geopend en terugkijkt. Even meen ik een glimlach om haar lippen te zien, maar ze reageert verder niet en probeert weer een andere houding. Nu heeft ze haar rugzak achter zich gezet om meer steun te krijgen, maar ook in deze pose komt ze niet echt tot slapen. Ze kijkt weer op en glimlacht nu werkelijk: "Het lukt niet echt, zo'n kussen is toch te hard." Waarom weet ik niet, maar ik hoort mezelf ineens zeggen: "Kom dan hier liggen met je hoofd op mijn schoot, dat is veel comfortabeler." Ik voel me rood worden en schaam me voor de opmerking, maar tot mijn verbazing staat ze op, schuift haar rugzak en laptop bij elkaar op de stoel en steekt het gangpad over.

Ik sta op en laat haar langs me heen naar de raamplaats. Ze gaat zitten en zegt: "Ik heet Jennifer." "Patrick", kan ik nog net, bijna stamelend, uitbrengen. Ik ga ook zitten en zet mijn benen zo neer, dat er een redelijk grote ruimte ontstaat, waar haar hoofd op kan rusten. Ze trekt haar benen weer op de bank, gaat op haar rug liggen en legt haar hoofd zijdelings op mijn schoot. Ik zit klem, ik weet niet goed, waar mijn rechterarm moet blijven en voor mijn gevoel heb ik nog steeds een rood hoofd. Binnen de minuut valt Jennifer in slaap, en weer valt haar mond open en ben ik verkocht door dat leuke gezichtje. Mijn ogen glijden over haar borst, waar de tepels weer hard geworden zijn, naar het raam. Heel in de verte zie ik een lichte gloed, die ongetwijfeld duidt op het bruisende San Francisco. Het is doodstil in de bus; iedereen lijkt te slapen, her en der klinkt zelfs een licht gesnurk. De ademhaling van Jennifer heeft het gelijkmatige van een slapend mens aangenomen.

Mijn eerst beknelde rechterarm schuift van de rugleuning naar een plekje naast haar lichaam, mijn handen reiken tot haar heupen. Ik tril en krijg weer dat gevoel in mijn buik, ik heb mezelf niet meer in de hand. Langzaam schuift mijn arm naar boven, mijn hand streelt nu haar stevige kleine borsten over de dunne stof van de blouse. De tepeltjes prikken als spijkers tegen mijn vingers. Mijn linkerhand streelt nu haar lange donkere haar en mijn rechterhand kruipt via de V-hals naar binnen; ik kan er niets meer tegen doen. Jennifer blijft gewoon door ademen, ze vertoont geen enkel spoor van weerstand. Ook niet als zijn hand de rand van de beha bereikt en mijn vingers zich een weg er onder zoeken. Heel zachtjes kneed ik haar linkerborst en strelen mijn vingers haar gezwollen tepel. Dan verplaatsten mijn vingers zich naar de rechterkant en wordt het ritueel herhaald. Jennifer lijkt iets sneller te gaan ademen, maar ze beweegt niet, alleen haar benen strekken zich iets, voor zover dat kan. Haar mond ligt nog steeds wagenwijd open en toont een mooie rij hagelwitte tanden, waarvan de voorste iets naar buiten staan.

Ik heb mijn rechterhand onder de blouse vandaan getrokken en mijn arm glijdt nu over haar buik naar beneden. Mijn vingers voelen de gladde stof van haar broek en op het moment dat mijn hand haar kruis bereikt, lijkt het of ze haar benen iets uit elkaar schuift. Voorzichtig strelen mijn wijs- en middelvinger het plekje tussen haar dijen. De broek zit zo strak dat ik duidelijk het spleetje voelt, dat daartussen zit. Ik kijk naar Jennifers gezicht, maar dat vertoont geen enkele reactie. De mond is open, de ogen zijn dicht. Nog steeds handel ik zonder er iets tegen te kunnen doen, zonder me echt te realiseren waar ik mee bezig ben, alles lijkt automatisch te gaan. Mijn linkerhand ligt nog steeds op haar hoofd en streelt beurtelings de lange haren en haar rechterwang. Met een snelle beweging maak mijn rechterhand de knoop van haar broek open en trekt de rits iets naar beneden. Hoewel de broek nog strak zit, kan mijn hand net bij de plekjes waar het graag wil komen. Ik voel een dun streepje schaamhaar en daaronder al snel een opgezwollen bultje. Mijn middelvinger glijdt langs de verhoging belandt in een nat geworden inkeping. Mijn wijsvinger voegt zich erbij en zacht maar nadrukkelijk glijden ze over het klitje en af en toe het spleetje binnen. Jennifers ademhaling begint sneller te worden, ze drukt haar hoofd tegen mijn arm en sluit haar mond. Terwijl mijn vingers ritmisch hun werk doen, begint haar onderlichaam te bewegen. Ik zie dat ze haar lippen samen perst en drukt mijn hand op haar mond. En vinger schuif ik tussen haar lippen en met de rest dek ik haar mond zo af, dat er bijna geen geluid uit kan komen. Mijn rechterhand voelt dat haar kutje zich samentrekt.

Mijn twee vingers raken een paar seconden bekneld en dan ontspant Jennifer zich. Nu pas gaan haar ogen open en zie ik haar grote donkere ogen glinsteren van genot. Ze glimlacht weer en pakt mijn hand, die nog op haar kutje ligt beet en drukt die tegen zich aan. Met haar andere hand pakt ze mijn linkerarm en duwt de hand onder haar beha tegen haar borst. "Nog even stevig beetpakken", fluistert ze, "dit was zo lekker!". Na een tijdje komt ze omhoog en trekt haar broek dicht. Ze gaat naast me zitten kijkt me aan: "Nu niets meer zeggen". We zijn allebei te verbaasd om geluid te maken. Heel lang blijven we zwijgend naast elkaar zitten. Af en toe kijken we elkaar aan, vaak kijken we naar buiten de donkere nacht in. Het is nog meer dan twee uur naar Portland. Ik krijg slaap, maar verman me, want ik wil niet lomp overkomen. Jennifer laat zich gaan en met haar hoofd op mijn schouder, valt ze weer in slaap.
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_77737086
Super!
  vrijdag 26 februari 2010 @ 21:36:59 #76
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_78497148
Schopje omhoog!

Serveerster

Lichtblauw jurkje en een wit schortje. Een kan oude koffie in m'n rechterhand, een mottige poetslap in de linker. Ik ben serveerster in een gemiddelde Amerikaanse trailercafetaria in n of ander gehucht temidden van een troosteloos landschap. Dit was niet wat ik in mijn hoofd had toen ik vertrok naar The States.
The American Dream, my ass.

Ik weet ook wel dat je de dingen zelf leuk moet maken. Het liefst met kleine dingetjes. Ik vind het bijvoorbeeld ge-wel-dig om tafeltjes schoon te maken.

Ja... Hmmm... Tafeltjes schoonmaken...

Ik zie dan voor me hoe ik mijn koffiepot op het tafeltje neerzet en over het blad leun om bij het verste eind te kunnen beginnen met poetsen. In mijn gedachten voel ik een grove hand op mijn onderrug, hoe ik ruw op het tafeltje geduwd word en daar op mijn plaats gehouden word. De koffiepot valt kapot op de grond. Ik voel hoe een andere hand mijn jurkje vlug omhoog propt en met n haal mijn slipje kapotgescheurd wordt. Ik hoor dan hoe een broek haastig opengeritst wordt en hoe mijn onbekende belager op zijn vingers spuugt en zijn grote geslacht ermee insmeert. Dan voel ik hoe hij mijn lichaam binnendringt en meteen hard begint te stoten.
Ik ken hem niet en kan hem niet zien, maar ik wil dat hij weet dat ik ervan geniet. Ik pak het tafelblad bij de randen beet en slaak hoge, kreunende kreetjes bij iedere stoot. Hij duwt nu niet meer op mijn onderrug, maar pakt me bij mijn heupen. Ik voel het topje van zijn rechterduim in mijn kontje glijden.
Ik laat het tafelblad los en wil de rits van mijn jurkje op mijn rug voor hem openen. Hij stopt even met stoten en in n grote haal scheurt hij mijn jurkje in tween. En terwijl hij het stoten weer hervat, glijden zijn handen over mijn heupen, mijn lovehandles, mijn zij, naar mijn borsten. Hij knijpt in mijn tepels en ik gil nog ietsje hoger. Dan zoekt zijn duim weer hetzelfde plekje op als daarnet.

Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij zijn hoogtepunt nadert. Hij slaat me op mijn bil. En ik? Ik voel hoe ik mijn orgasme tegemoetstorm. Ik ben er bijna en zet me schrap. Terwijl ik het uitkrijt, kom ik half overeind. Hij pakt mijn borsten stevig vast. Het gevoel dat hij in me klaarkomt, maakt mijn hoogtepunt heviger.

Dan ineens is hij verdwenen en sta ik naar een leeg tafeltje te staren met een koffiepot in mijn rechterhand en een mottige poetslap in mijn linker. Ik voel een druppeltje langs mijn been naar beneden lopen.

Ik heb in totaal 12 tafeltjes te poetsen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 28-02-2010 21:01:12 ]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')