abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_74391628
Dit is de plek om zelfgeschreven spannende, erotische of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

We zijn de hele dag druk in de weer met de kleintjes en je nichtjes zijn bij je moeder op bezoek. We hebben afgesproken de meisjes terug naar huis te brengen en onderweg naar hun woonplaats worden ze muzikaal gezien heropgevoed, omdat we hebben vastgesteld dat dat het enige vlak is waarop we nog iets goeds kunnen bijdragen.

Ik verheug me tijdens de hele rit richting hun ouderlijk huis al op de terugweg… We zijn al enige tijd niet echt alleen geweest en het vluggertje van vanmiddag is echt niet genoeg om me volledig te bevredigen… Al was het wel geil… En lekker.
Alsof je raadt waar ik aan denk sla je de uitnodiging om nog even een bakkie te doen bij je oom en tante vriendelijk af, onder het voorwendsel dat je erg moe bent en nog een eind naar huis moet rijden. Je oom en tante reageren begripvol en nemen de meisjes mee naar binnen. Wij rijden de wijk weer uit en belanden weer op de snelweg.

Dan voel je opeens mijn hand over je bovenbeen glijden, naar je kruis. Langzaam maar vastberaden wrijf ik erover. Je poogt je te concentreren op het autorijden en kijkt me even streng aan. Ik laat me niet van de wijs brengen en wrijf traag maar stevig verder.. Ik voel hoe je langzaam maar zeker hard wordt… Hm… Het laat je dus toch niet koud, ondanks je geconcentreerde blik op de weg… Mooi zo.

Voor je het weet heb ik je riem en je broek losgemaakt en glijdt mijn hand je broek in. Je voelt mijn vingers over je boxershort over je inmiddels hard geworden lul strelen. Ik besluit nog iets brutaler te handelen en laat mijn hand in je short glijden… Oeh, je bent weer heerlijk glad geschoren… Dat voelt zo lekker aan.. Om je te belonen (en mijzelf ook) buig ik me over je heen en ondanks een halfslachtig protest van jouw kant voel je hoe mijn lippen zich om je harde lul sluiten. Je denkt dat je gek wordt… Je voelt mijn hete natte tong over je heerlijke lul glijden, en met een hand omsluit ik voorzichtig je ballen. Traag maar intens pijp ik je, terwijl ik zachtjes je ballen masseer. Ik hoor je kreunen en ik voel je onderlichaam bewegen… Steeds sneller, steeds ongecontroleerder… Mmmm!

Opeens stoppen we ergens. Je duwt me zachtjes van je af, stapt uit de auto en loopt naar mijn deur. Je opent het portier, haalt me uit de auto en zet me zonder enige twijfel voorover gebukt over de motorkap van de auto. Je trekt mijn rokje wat omhoog en streelt mijn billen… Je zakt door je knien en ik voel je lippen zachtjes de huid aan de rand van mijn string beroeren. Dan trek je mijn string opzij, duw je me iets verder voorover en voel ik hoe je tong gretig over mijn gladde schaamlipjes likt. Hm… Dat voelt geil… Je likt me helemaal nat… En dan voel ik hoe je tong tussen mijn schaamlippen door zonder pardon m’n kutje inglijdt.. Heet, zacht en nat… Je probeert in me binnen te dringen en ik hoor je kreunen… Je proeft mijn vocht en het maakt je gek. Ik voel het, steeds dieper wil je met je tong. Je wilt geen druppeltje missen… Je bent heerlijk gretig, dat vind ik zo geil…

En dan, zonder enige waarschuwing, stop je met likken en stoot je in n keer je keiharde lul diep in me. Ik schreeuw het uit, van schrik en van de intensiteit van het gevoel. Je neukt me gelijk hard en diep, mijn kutje drupt van het geil.. Ik voel hoe je tegen mijn baarmoeder stoot, ik voel hoe je ballen tegen mijn onderlichaam kletsen. Je bent ontzettend geil en geeft me er flink van langs… Af en toe voel ik een tik op mijn billen… Hm… Ik kreun en hijg en weet niet meer hoe ik het heb. Je neukt me als een bezetene…

Ondertussen voel ik hoe je mijn kontje nat maakt met speeksel en hoe je tijdens het neuken van mijn kutje een vinger in mijn kontgaatje laat verdwijnen. Dat voelt lekker… Heel traag ga je in en uit mijn kontje… En steeds natter maak je me… Ik wrijf ondertussen zo goed en kwaad als het gaat over mijn klitje… Mmmm… Dat voelt goed… Ik word lekker nat van mijn eigen vingers en jouw harde lul die diep in mijn strakke spleetje stoot. Dan voel ik hoe je het voor elkaar krijgt om met twee vingers in mijn kontje binnen te dringen… Je trekt me overeind, bijt me in mijn schouder, stoot nog een paar keer hard en diep in mijn kutje en trekt je dan terug… Ook je vingers trek je terug…

Dan duw je me weer voorover en dan voel ik hoe je je lul tegen mijn kontgaatje zet. Ik wil protesteren, maar je maant me streng tot stilte. ‘Dat krijg je ervan als je me steeds maar gek loopt te maken…’ en langzaam voel ik hoe je harde pik in mijn kontje glijdt. Het is op het randje, het is heel gevoelig en neigt naar pijnlijk… Maar je neemt je tijd en duwt zachtjes door… Dan zit je opeens helemaal in me en je houdt je stil… Je zegt me zelf mijn klitje weer te verwennen en daar ontspan ik door… En dan begin je me heel langzaam en heel diep te neuken. Geil, zo op de motorkap genomen worden en dan ook nog eens in m’n kontje.

Ik vinger mijn klitje en kutje terwijl jij diep in me stoot. De geilheid straalt van ons beiden af en ik voel dat je steeds harder wordt in me… De spanning in mijn onderlichaam bouwt zich op, mijn kutje is zo nat dat het vocht tussen mijn dijen loopt en gewillig duw ik met elke stoot van jou mijn kontje naar achteren… Mijn reacties maken jou nog geiler en je begint me wat harder te neuken. Ik kreun en gil en hijg… Ik word gek… En dan kom ik opeens, schokkend, gillend.. En je voelt mijn orgasme in mijn nauwe kontje nog beter en van pure geilheid en het heerlijke gevoel van je lul in mijn strakke gaatje zorgt ervoor dat ook jij klaarkomt… Je spuit diep in mijn kontje, terwijl ik druppend van het geil klaarkom…!


________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2

[ Bericht 0% gewijzigd door Adolecens op 28-11-2009 13:11:23 ]
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74391665
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:06 schreef griekjeee het volgende:
Tering dit is vaak bekeken
Wel een nieuw topic openen dan!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_74393393
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_74414681
Tvptje.
  vrijdag 6 november 2009 @ 07:14:27 #5
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_74442695
quote:
Op woensdag 4 november 2009 18:29 schreef Pandora73 het volgende:
Toch maar weer eens wat Verhalen Proberen te verzinnen...

Mensen, ik zoek inspiratie... Wie heeft er een idee wat hij/zij uitgewerkt wil zien?
Kom ik nog op terug
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_74442893
Van het weekend wellicht een poging.
pi_74659017
Hmmm, achterin een rijdende taxi misschien een leuk idee... Lijkt mij super!
Ik ben het maar.
pi_74664920
quote:
Op woensdag 4 november 2009 17:34 schreef Adolecens het volgende:
Dit is de plek om zelfgeschreven geile, spannende of opwindende verhalen en ervaringen te delen met anderen! Het is niet de bedoeling om te copy/pasten, gewoon zelf schrijven en delen!


Hieronder een spannend verhaal van Schrijfkloon, om alvast in de mood te komen en een voorbeeld voor anderen te hebben

________________________________________________________________________________________

[...]
________________________________________________________________________________________

Deel 1 | 2
Dat is een fijn verhaaltje
"Faith is making a virtue out of not thinking."
"Capitalism is a system wherein man exploits man. And communism — is vice versa.”
  donderdag 19 november 2009 @ 22:25:15 #9
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74867745
Mijn eerste. Wil graag horen wat jullie er van vinden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daar ligt hij dan, in het halfdonker in z'n eigen krakende bed. Over hem heen gebogen zit een meisje dat hij enkele weken eerder had leren kennen in het caf. Ze was een vrolijk, eerlijk en oprecht meisje, mooi en dirty minded, maar geen sletje; liefde en seks neemt ze zeer serieus. Ze loopt altijd te stralen. Een tomboy; ze gaat het meest met jongens om en als n van hen een seksueel getinte opmerking maakte, deed zij er altijd een schepje bovenop. Ze dronk altijd gewoon mee als de fles Jack Daniel's voorbij kwam en droeg het liefst een ruimzittende spijkerbroek. De jongens accepteren haar in hun groep omdat ze een goede bijdrage levert aan de sfeer en niet zo loopt te zeuren zoals andere meisjes dat kunnen doen.

Het meisje zoent hem, hij voelt hoe haar donkere krullen op z'n gezicht vallen en vrijwel direct erna strijkt ze ze weer naar achteren. Ze bijt hem zachtjes in z'n lip, in z'n oor, likt zachtjes over z'n adamsappel. De kippenvel trekt over z'n lijf. Ze streelt zachtjes met haar wang langs de zijne. Zijn stoppels maken een zacht schurend geluid.

Ondertussen is n van haar handen onder z'n T-shirt gegleden. Hard genoeg om het te voelen, maar zachtjes genoeg om hem geen pijn te doen, kraste ze met haar nagels over z'n zij.
Nog meer kippenvel.

Hij weet dat ze geniet van zijn onmacht, de samentrekking van zijn buikspieren als ze er met haar nagels rode strepen achterlaat, zijn toenemende opwinding, zijn haast niet in toom te houden geilheid.
Haar hand glijdt weer omhoog, zachtjes knijpt ze in zijn linkertepel. Dan, rustig maar toch dwingend, trekt ze hem zijn shirt uit. Hij laat het met zich doen, hij weet ook wel dat het zinloos is om het tegen te houden, hij zag ook geen reden om het tegen te houden, want hoeveel meisjes zijn er net zo speels als zij? Hoe vaak daagde ze hem uit? Eigenlijk altijd als ze samen zijn. Als ze met hun vrienden in het caf zitten, voelt hij al een erectie opkomen als ze hem die ene bepaalde blik toewerpt.

Hij ziet hoe ze rechtop gaat zitten en tergend langzaam, knoopje voor knoopje, haar bloesje openmaakt. Onder het bloesje draagt ze nog een hemdje, maar het kanten randje van haar bh steekt erbovenuit. Dat zwarte randje boven dat paarse hemdje, haar ronde vormen, haar zachtheid, haar warmte, het werd hem bijna teveel. Hij reikt naar haar borsten, maar op een dwingende manier duwt ze zijn handen terug op het kussen. Afblijven.

Ze trekt het bloesje uit en houdt het tussen duim en wijsvinger boven de grond naast het bed. Ze werpt een uitdagende blik naar hem. Ze weet precies waar ze mee bezig is en wat er in hem omgaat. Dan pas laat ze het kledingstuk vallen. Vrijwel direct erna trekt ze ook haar hemdje uit. Ook dat laat ze op de grond vallen.

En daar zit ze dan: stoer, vrouwelijk en kwetsbaar tegelijk. Terwijl ze hem blijft aankijken, maakt ze zijn riem los en knoopt ze zijn broek open, eveneens verschrikkelijk langzaam.
De opwinding deed alle omgevingsgeluiden verstommen. Opeens was het alleen zij twee, het bed, in die kamer. Verder niets.

Ze ging naast het bed staan en ze trok aan zijn broekspijpen, net zo lang totdat ze zijn spijkerbroek ook op de grond kon laten vallen. Vervolgens maakt ze haar eigen riem los en knoopt ze ook haar broek open. Deze glijdt over haar heupen naar beneden.

Ze blijft even staan, enkele seconden maar, zodat hij haar kan bewonderen. Dan komt ze weer op het bed zitten, op haar knien tussen zijn benen. Ze zoent hem weer.
Ze bijt hem in z’n hals, ze zoent hem op z’n borst, bijt hem in z’n zij en geeft direct erna een verzachtend kusje op de pijnlijke plek. Een kusje op z’n buik, een likje in z’n navel.
Maar daar blijft het niet bij. Ze zakt nog verder af. Korte, zachte, vluchtige likjes in zijn linker lies.

Plotseling bijt ze hem nog een keer in zijn zij, harder dan de eerste keer. De pijn is een venijnige onderbreking, maar ze gaat gewoon verder met het liefkozen van zijn lichaam. Met haar vinger tekent ze vloeiende lijnen op zijn lijf. Ze speelt met het elastiek van zijn boxershort.
Terwijl de stekende pijn van haar beet langzaam wegebt, voelt hij hoe ze haar hand op zijn penis legt. Ze wrijft over het katoen van de boxer.
Dan haakt ze haar vinger weer achter het elastiek, rekt het uit en laat ’t terugschieten. Weer zo’n plagerijtje, weer zo’n speelse glimlach.
Ze trekt de boxer omlaag en pakt zijn geslacht beet op een vastberaden manier. Ze buigt zich voorover en met haar mond nadert ze haar hand en dat wat ze vastheeft.
Het is zo ver! Bij de gedachte aan wat er komen gaat, raakt hij nog opgewondener. Maar ze neemt enkel even haar duim in haar mond, bevochtigt deze en glijdt er vervolgens mee over het toompje. Toch een beetje een anticlimax. Het trage tempo waarmee ze hem bespeelt maakt hem helemaal gek.

Maar dat maakt ze meteen weer goed. Terwijl ze met haar duim heen en weer blijft glijden, streelt ze met de vingertoppen van haar linkerhand over zijn liezen, zijn scrotum, zijn zak.
En weer weet ze de spanning op te voeren.
Ze buigt nogmaals voorover, geeft een kusje vlak onder z’n navel, likt nog een paar keer in z’n lies.

Ze draait haar hoofd iets. Het puntje van haar tong raakt z’n penis. Hij kon zich bijna niet meer inhouden, hij heeft zin om op te springen, haar ondergoed van haar lijf te scheuren en ‘woest erotisch’ de liefde met haar te bedrijven. Maar hij weet dat hij moet wachten. Zijn reactie zou het moment verpesten als een zeepbel die kapot geprikt wordt.
Langzame en zachte likjes over zijn gehele penis.

Ja, hier zou hij wel aan kunnen wennen. Dan ineens bijt ze weer. Zachtjes deze keer, maar het blijft schrikken. Ze zal nooit ophouden met haar streken. Maar vrijwel direct erna laat ze haar mond over zijn penis glijden, voorzichtig, delicaat, warm en glad, op en neer. Tussendoor geeft ze nog een paar likjes en streelt ze met haar lippen langs zijn eikel. Ze gaat weer verder met pijpen. Ze voert de druk op door er voorzichtig op te zuigen, steeds iets harder.

Nu geen onderbrekingen meer. Ze gaat door. Hij voelt hoe de energie steeds sneller door zijn lichaam stroomt. Meer opbouw, steeds meer opbouw. En zij gaat maar door, harder, vlugger, hr-der, vastberaden.
Dan spannen al zijn spieren zich aan en beleeft hij zijn hoogtepunt. Zij gaat nog even door, langzamer nu, ze probeert zijn orgasme op een zachte wijze zo lang mogelijk te laten duren. Hij voelt hoe ze slikt. Dan staat ze op en loopt naar de badkamer. Terwijl hij ligt bij te komen, hoort hij hoe ze een glaasje water drinkt en haar tanden poetst.

Ze komt terug uit de badkamer, kruipt tegen hem aan, geeft hem nog een kusje in z’n nek en zonder iets te zeggen valt ze in slaap...

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 19-11-2009 22:31:01 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 07:49:39 #10
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74875623
Ik ben als goed voorbeeld aangehaald. Nou dan moet ik maar weer eens iets nieuws schrijven he

[ Bericht 24% gewijzigd door Schrijfkloon op 20-11-2009 07:54:52 ]
  vrijdag 20 november 2009 @ 11:06:24 #11
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_74879477
De hitte in mijn onderbuik trekt mijn aandacht wanneer ik wakker word uit een in mijn herinnering opwindende droom. Wat ik gedroomd heb weet ik niet meer, maar de geilheid is voelbaar in mijn lichaam.
Ik draai me op mijn rug, beide handen glijden over mijn naakte lichaam. En hand stopt bij mijn borst, de ander glijdt door naar beneden. Over mijn buik, recht op het doel af. Met mijn volle hand strijk ik over mijn gladgeschoren kutje. Mijn vingers glijden tussen mijn schaamlippen door en ik voel hoe nat ik ben. Lekker. Zachtjes wrijf ik over mijn klitje. De hand die bij mijn borst was achtergebleven is inmiddels ook tussen mijn dijen aangeland en een vinger verdwijnt in mijn natte spleetje. Al snel wil ik meer en pak ik mijn nieuwste aanwinst (JimmyJane Form 6) en zet ik de vibrator op de laagste stand tegen mijn klitje. Mmmmm heerlijk vind ik dat, ik voel hoe ik nog natter word. Ik ga langzaam maar zeker op in mijn spel en verlies me in een fantasie.
En dan wordt mijn spel bruut verstoord door de bel. Ik ben weer meteen in het hier en nu en schiet gauw in het jurkje dat nog over de stoel hangt van gisteren. Ik loop de trap af naar de deur en verstop me achter de deur wanneer ik 'm open doe. Ik kijk om een hoekje en zie jou staan. Dan open ik de deur en laat je binnen. Ik kijk wat verbaasd. 'Had jij niet je werk moeten zijn?' Je knikt en je zegt 'Ik was toevallig in de buurt...' Je laat je tas op de grond vallen, pakt me vast en kust me.. Je zoent heerlijk. De geile bui waarin ik wakker werd is weer in volle glorie aanwezig en ik zoen je verlangend terug terwijl ik je bij je billen pak. Jij bent brutaler en je handen glijden tijdens het zoenen onder mijn jurkje. Zodra je handen op mijn billen aangeland zijn voel je dat ik geen slipje draag. 'Mmmmm' zeg je, je geeft me nog een kusje en dan duw je me achterover zodat ik op de trap beland. Half liggend, half zittend. Gelijk duik je tussen mijn benen en voel ik hoe je me zonder reserve begint te likken. De gretigheid waarmee je het doet maakt me zo mogelijk nog geiler. Ik hap naar adem terwijl je zonder genade mijn klitje bewerkt. Binnen no time kom ik kreunend klaar, al poog ik me in te houden omdat het hier zo gehorig is dat ik de buren haast hoor ademen. Ik heb even nodig om op adem te komen en kijk vervolgens naar je. Je lacht zelfingenomen terwijl je je lippen aflikt. Je trekt je jas uit, hangt 'm op en helpt me overeind. Ik loop voor je de trap op, met mijn jurkje nog maar half over mijn billen. Ik ben nog niet boven of je duwt me tegen de muur terwijl je me opnieuw heerlijk zoent. Je handen stropen mijn jurkje nog iets verder op en ik voel hoe je opnieuw mijn klitje vindt. Zachtjes wrijf je erover, terwijl we uitgebreid zoenen. Ik maak je broek ondertussen los en laat mijn hand in je boxer glijden. Hmm, je bent hard! Je hapt naar adem wanneer ik je stijve beetpak en je langzaam af begin te trekken... Ik word door jouw vingers zo mogeljk nog natter. Het levert me knikkende knien op en even later neem ik je mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen help ik je uit je shirt en trek ik je broek naar beneden. Je stapt er uit en ondertussen ben ik op de rand van het bed gaan zitten. Ik trek je boxershort naar beneden en neem je harde lul in mijn mond. Langzaam begin ik te zuigen en ik hoor hoe je naar adem hapt. Je beweegt een beetje mee en streelt me door mijn haren. Ik vind het heerlijk om je te verwennen en te horen en voelen dat ik je gek maak. Je ademhaling wordt steeds onregelmatiger en ik word steeds wilder. Af en toe lik ik je ballen en de hele lengte van je stijve. Je voelt hoe ik je sneller pijp, hoe je dieper in mijn mond glijdt en hoe ondertussen mijn hand je ballen omvat. Ik voel hoe je steeds wilder begint te bewegen en je orgasme komt dichterbij.. Maar ik ben nog lang niet klaar met je, voorlopig mag je nog niet klaarkomen.. Dus ik stop. Je kijkt me verlekkerd aan en trekt vervolgens mijn jurkje over m'n hoofd uit. Je duwt me achterover op het bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ik voel hoe je twee vingers in me laat glijden en zonder pardon wrijf je over mijn g-spot. Gelijk lig ik weer te hijgen en te kreunen en naar adem te happen. Je gaat onverstoord verder, terwijl je je andere hand op mijn onderbuik legt. Aaaargh dat is lekker zeg. Je voert de druk iets op en ik kronkel onder je bewegingen, je maakt me helemaal gek. En dan voel ik hoe alle spieren in mijn onderbuik zich samentrekken en hoe ik hijgend en gillend klaar kom. Je haalt je vingers uit mijn kutje en legt je hand op mijn klitje en dan voel ik hoe ik voor het eerst spuitend kom...

Binnenkort een vervolg.
pi_74887469
Heerlijk verhaal schrijfkloon......kom maar op met dat vervolg...hmmm
Ik ben het maar.
pi_74887523
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Ik ben het maar.
  vrijdag 20 november 2009 @ 16:00:59 #14
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_74888359
quote:
Op vrijdag 20 november 2009 15:33 schreef ffstoken het volgende:
Poem ook thumbs up goed leesbaar en een lekker verhaal.
Dank je!
Had 'm al een poosje op m'n computer staan en durfde 'm maar niet te posten. Het is een erotisch verhaal, dus moet het tot de verbeelding spreken. De lezer moet dat wat beschreven staat visualiseren, maar het is zo lastig om het sappig te maken zonder dat 't ordinair of plat wordt.

Fijn dat je het leuk vond om te lezen, misschien krijg ik binnenkort weer inspiratie.
pi_75009061
Ik ga rustig naast je zitten en kijk om me heen. Een lege bioscoopzaal, ideaal. Gelijk vliegen de geile gedachtes al door mijn hoofd, maar ik kijk je doordringend aan. Je bent mooi, heel mooi. De reclame begint en ik zie dat we nog steeds alleen zitten. Mijn ogen beginnen te twinkelen en ik spreek voorzichtig een hint uit naar je. Voor ik mijn zin afgemaakt heb voel ik je hand al richting mijn kruis glijden.

Elke millimeter die je aanraakt begint te gloeien en ik voel dat ik nat begin te worden. Spannend, zo’n lege bioscoopzaal. Natuurlijk laat ik je ook niet zonder aandacht zitten en ik laat mijn hand speels via je knie omhoog glijden. Mijn vinger draait rondjes op je bovenbeen en glijd zo af en toe iets omhoog. Net genoeg om iets aan te raken, maar te weinig om je op te geilen.

Ik laat mijn hand richting je kruis glijden en wrijf zachtjes over je broek heen. Ik voel dat je steeds geiler word en probeer je riem open te maken. Als je voelt dat ik bezig ben met je riem stop je gelijk waar je mee bezig was. Je pakt mijn hoofd tussen je handen in en zoent me intens. Terwijl ik de zoen probeer te stoppen houd je mijn hoofd vast. Je dwingt me om te zoenen met je en je geniet er van. Ik voel het aan je ademhaling en om je te plagen stribbel ik wat tegen.

Terwijl ik je handen van mijn gezicht voel glijden grijp ik mijn kans. Binnen 2 seconden heb ik je broek los en ik zoek met mijn handjes je stijve lul op. Ik glijd voorzichtig met mijn vingers op en neer voor ik je begin af te trekken. Terwijl ik je verwen voel ik dat je je handen weer richting mij laat glijden. Ook jij knoopt mijn broek los. Even later voel ik hoe je vingers zich een weg zoeken richting mijn kutje. Je vinger glijd tussen mijn lipjes heen en weer en ik voel ineens hoe je bij me naar binnen gaat. Ik slaak een kreuntje en kijk verschrikt om me heen.

We zijn nog steeds alleen, gelukkig. Terwijl ik voorzichtig je hand uit mijn broek haal buig ik me voorover. Ik neem je lul in mijn mond en laat mijn tong over je eikel heen glijden. Mijn handen glijden over je stam heen en weer en terwijl ik je aftrek cirkelt mijn tong over je eikel heen. Ik hoor je ademhaling zwaarder worden en je kreunt zo af en toe zachtjes. Terwijl ik doorga voel ik hoe je mijn haar aan de kant doet. Geile donder, je wilt gewoon zien hoe ik je pijp. Om je te plagen stop ik eventjes en trek ik je voorzichtig af. Mijn vinger cirkelt over je eikel heen, voorzichtig. Ik raak je maar net aan, maar het is genoeg om je helemaal geil te krijgen. Je zit met je kont te draaien in de stoel.

Ik lik nog een keertje over je eikel heen en geef er voorzichtig een kusje op. Het word toch eens tijd om wat van de film te zien en ik laat je met rust. Ik knoop voorzichtig mijn kleding dicht en kijk je lachend aan. Je kijkt me verbaasd aan, maar als ik uitleg dat ik de film wil zien gaan je ogen twinkelen. Je laat je hand voorzichtig over mijn bovenbeen glijden in de hoop dat je me afleid. Ik houd het stug vol om naar de film te kijken en draai me na een paar minuten om. Ik vraag aan je wat we gaan doen na de film en je bent duidelijk. Je wilt me, dus we gaan richting jouw huis. Ik probeer je nog wat uit te dagen, maar helaas hap je niet.

Ik kijk nog wat verder naar de film, maar eigenlijk ben ik gewoon te geil om me te concentreren. Ik laat je hand over je bovenbeen glijden en zoek gelijk weer je lul op. Mijn andere hand laat ik onder je shirt glijden en ik streel je huid voorzichtig. Ik voel hoe je huid langzaam kippenvel krijgt en ik stop met strelen. Ik ga door met aftrekken en ik fluister in je oor dat ik je wil. Je kreunt richting mij hetzelfde, want veel meer kan je niet uitbrengen op het moment. Je handen glijden richting mijn lichaam en ik stop eventjes met wat ik deed bij je. Ik geniet van je handen die ik ineens overal voel. Ik kreun zachtjes als ik voel hoe je me ineens begint te vingeren. Alle spieren in mijn lichaam spannen zich samen en ik kreun intens. Oh, heerlijk, ga door kreun ik. Terwijl jij me verder verwent kom ik kreunend klaar. Gelukkig is de zaal leeg, want anders had ik echt vragende blikken gehad.

Terwijl jij weer op je stoel gaat zitten kreun je in mijn oor dat je me wilt. Ik fluister terug dat ik wil wachten tot we thuis zijn, maar met een paar korte hintjes maak je me zo geil dat ik je ook wil. Je rolt voorzichtig een condoom om je heen en ik ga bovenop je zitten. Hmm, heerlijk. Jou zo in me voelen.

Ik rijd voorzichtig op je lul en laat me steeds verder gaan. Ik speel wat met mijn klitje en kreun zachtjes. Terwijl jij mijn kont vastpakt en het tempo aangeeft voel ik dat je steeds geiler word. Ineens kreun je dat je komt en ik voel dat je in me spuit. Ik wrijf nog een keer over mijn klitje en kom ook klaar.

[ Bericht 78% gewijzigd door Blush007 op 26-11-2009 01:22:11 ]
  † In Memoriam † donderdag 26 november 2009 @ 02:07:31 #16
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75009603
mooie verhalen
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75017220
zekers! tvp!
pi_75025528
Tijdje geleden dat ik de verhalen hier las en aangenaam verrast! Mooie, fantasievolle, sensuele verhalen Poem, Schrijfkloon en Blush. Verhalen die de lezer seksueel prikkelen en even doen wegdromen...
pi_75028084
"Een mooie zomer avond in Itali"

Het was een warme avond en er heerste een broeierige geile sfeer. De termometer gaf 30 graden aan en het was eigenlijk te warm om iets te gaan doen.
Stilzitten was niks voor ons, dus we besloten toch op stap te gaan.
Terwijl we op de bus stonden te wachten, begon iets geils wat uiteindelijk uitmonde in een verschrikkelijk leuke en vooral geile avond.

We hadden al een paar glazen op en mijn vriendin werd een beetje handtastelijk. Ze begon me te zoenen en haar handen bewogen over heel mijn lichaam. Ik kreeg het er nog warmer dan dat het al was. De bus kwam er aan en ze daagde nog een beetje uit met een geil kusje in mijn nek.
Eenmaal gezetteld achterin de bus ging ze weer vrolijk verder, haar handen gingen onder mijn shirt en ze begon nog geiler te zoenen, de uitdagende glimlach op haar gezicht vertelde mij genoeg en ook mijn handen gingen onder haar topje. Ze zag er verschrikkelijk uitdagend uit in haar nieuwe topje en een sexy kort wit rokje.
Mijn handen konden er niet vanaf blijven. Stiekem schoof ik haar rokje een klein stukje omhoog om mijn handen langzaam langs haar sexy benen te laten glijden. Terwijl we geiler en geiler werden arriveerde de bus bij de discotheek..

Eenmaal binnen ging het los, terwijl we ons te goed deden aan bier en cocktails maakte ze me op de dansvloer helemaal gek, haar hand ging onder haar shirtje en onder haar rokje, zo subtiel dat niemand het zag, maar o zo verschrikkelijk geil. Ze begon tegen me aan te dansen en er begon zich langzaam een bobbel in mijn broek te vormen.
Dit had ze al gauw opgemerkt en ze ging rustig door, geil zoenend plaatste ze een hand op mijn kruis en fluisterde in mijn oor dat ze zin in me had en dat ze een verrassing voor me had. Ze pakte mijn hand en liet hem vlug onder haar rokje .... Geen slipje...Ik werd harder en harder. Ze nam me mee naar een aantal loungebanken achter in de discotheek en begon weer uitgebreid te zoenen, haar hand ging richting mijn broeksrand en begon met de knoopjes te spelen, mijn hand ging langzaam via haar knie naar boven om uit te komen bij haar natte kutje.
Nadat ze een paar knoopjes had losgemaakt liet ze haar hand verder naar beneden zakken en begon met haar vingers over mijn eikel te strelen, ik werd geiler en geiler en ook mijn vinger ging tussen haar lipjes op zoek naar haar clitje..
Het was gelukkig vrij rustig, maar de spanning van het betrapt kunnen worden maakte het allemaal nog geiler.

Ik fluisterde haar in haar oor dat ik zin had om haar lekker hard te nemen en ze vertelde mij dat ze niet meer te houden was. Aan haar hand nam ik haar mee de tent door en we kwamen uit bij de wc. Stiekem glipte we naar binnen en sloten het hokje. Voordat ik kon knipogen lag mijn broek al op mijn enkels.
Haar hand en haar mond vormden zich om mijn lul en ik kon me maar moeilijk staande houden. Met haar tong cirkelde ze om mijn eikel en af en toe nam ze hem diep in haar mond. Ik kon een geile kreun niet voorkomen en ze ging sneller en sneller. Toen ze merkte dat ik bijna zou komen, begon ze steeds langzamer met haar mond over mijn lul te gaan.
Plots stopte ze en draaide zich om, ze bukte voorover en hield zich staande tegen de muur. Ik kon zo in haar rokje kijken en zag een paar mooie billen en een paar glanzende lippen. "Pak me" zei ze en dat liet ik me geen 2e keer zeggen. Met mijn handen om haar heupen gleed ik langzaam met mn harde in haar. Langzaam beginnen maar al snel harder en harder. Terwijl we allebei eigenlijk niet meer konden voerde ik nog 1 keer het tempo op en pakte ik haar vast bij haar billen. Kreunend en zuchtend kwamen we klaar en we zoenden nog even lekker na.

Terwijl we ons weer een beetje fatsoeneerden werd er in 1x hard op de deur gebonkt. Toen we dachten dat het wel weer weg kwamen we weer naar buiten en stond er een uitsmijter van de discotheek. Een beetje verlegen liepen we snel weg. Hij zal het allemaal wel gehoord hebben, maar ons plezier is er niet minder om geweest
  donderdag 26 november 2009 @ 19:10:43 #20
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75029406
Het is donker in de zaal. Het geroezemoes van het publiek is verstomd tot een afwachtende stilte. We zien een donker silhouet in de schemer staan. Vaag zijn de contouren van een tengere, subtielgespierde gitarist te onderscheiden. Plotseling springen er boven het podium verschillende spots aan en zien we hem staan in een glorieuze witte lichtbundel. Ik krijg kippenvel.

We kijken toe hoe hij - het lijkt wel in slow motion - de vingers van zijn linkerhand in het juiste beginakkoord positioneert en hij met rechts zijn plectrum van tussen zijn tanden pakt. Ik sta vooraan tegen het hek geplet en kan de zachte welving van zijn mond zien. Ik bijt op mijn lip en krijg een zwaardere ademhaling. Dan, met een theatrale zwaai, laat hij zijn gitaar denderen en schudt hij het publiek wakker. Aanmoedigend applaus volgt en ik voel mijn hartslag versnellen.

Hij speelt zijn openingssolo wild, resoluut en gepassioneerd. Terwijl het publiek achter me tekeer gaat, laat ik me meevoeren door mijn fantasie.

Ineens sta ik dicht bij hem in een grote slaapkamer met een gigantisch ledikant. Ik kijk hem in zijn groene ogen. Blijkbaar heb ik een behoorlijk zaadvragende uitdrukking op mijn gezicht, want ze beginnen te glinsteren. Ik heb een enorm zwak voor ruige mannen met een jongensachtige nonchalance en hij lijkt al mijn natte-droomwensen te vervullen met zijn ongestylde haar, stoppelbaard, de tattoo op zijn arm, de rafelige spijkerbroek en afgetrapte All Stars.

In een opwelling snel ik op hem af en zoen hem. Hij zoent mij gretig terug. Ik bijt hem in z'n onderlip, ik krijg kusjes bij mijn oren en in mijn nek en terwijl ik steeds opgewondener raak, glijden mijn handen onder zijn T-shirt. Spieren. En een smal streepje haar dat vanaf zijn navel in zijn broek verdwijnt. Ik voel hoe mijn muitende hormonen de leiding nemen en me laten kreunen van ongeduld.

Op de achtergrond klinkt een opzwepend gitaarspel.

Ik trek hem snel zijn shirt uit en wil hem met een speelse duw het bed op gooien, maar hij is me voor. Met een plotselinge beweging tilt hij me in zijn armen en behoorlijk wild land ik op het zwartsatijnen beddengoed. Mijn schrik is blijkbaar duidelijk waar te nemen, want hij lacht plagerig naar me. Ik kom iets overeind, haak mijn vinger in zijn zilveren ketting met grove schakels en trek hem naar me toe. Hij komt half op me liggen en terwijl we zoenen, voel ik zijn linkerhand mijn lijf bespelen. Het gevoel dat hij me behandelt als zijn gitaar, zijn vlugheid, zijn passie, zijn delicate manier van strelen, het windt me allemaal enorm op.

Alsof afgesproken gaan we tegelijkertijd op het bed staan en kleden we ons snel uit. De kleren gooien we van ons af. In ondergoed laten we ons vallen en vrijwel meteen erna voel ik zijn handen weer over mijn lijf glijden. Terwijl zijn linkerhand onder mijn rug verdwijnt, glijdt zijn rechter over mijn buik naar beneden. Hij speelt een beetje met mijn slipje en dan verdwijnt zijn hand onder de stof en voelt hij mijn warme natheid. Inmiddels heeft hij mijn bh ook los. Hij laat de bandjes over mijn schouders glijden. Ook de bh vliegt door de kamer om ergens op het kleed te landen en voor een paar uur vergeten te worden.

Ik voel zijn ring- en middelvinger in en uit me glijden. En terwijl hij me recht aankijkt, begint hij zachtjes mijn G-spot te masseren. Al gauw lig ik te kronkelen van genot. Op mijn huid is een glanzend laagje zweet ontstaan. Ik kreun en mijn genot kan me er niet van weerhouden mijn nagels over zijn rug te laten gaan. Dan voel ik mijn lichaam verstijven en hevig kom ik klaar. Doordat hij ook tijdens mijn orgasme blijft masseren, duurt het langer dan normaal. Ik gil het uit en klem mijn benen tegen elkaar.

Hij lacht triomfantelijk. "Wat ben jij mooi als je klaarkomt," zegt hij. Ik lig uit te hijgen, probeer mijn hartslag te laten dalen en kan even helemaal niets uitbrengen. Ondertussen trekt hij zijn boxer uit en komt hij tussen mijn benen zitten. Ik voel dat het beddengoed onder mijn billen nat is. Ik voel hoe hij langzaam bij me naar binnen glijdt en meteen begin ik weer hard te kreunen van genot.

Na een paar stoten verdwijnt hij uit me en op een lief dwingende manier maakt hij me duidelijk dat ik op handen en knien moet gaan zitten. Ik besef me dat mijn wangen gloeien en doe wat hij vraagt. Ik voel hoe hij vlak achter me komt zitten, hoe hij met zijn handen over mijn billen glijdt, hoe hij me bij mijn heupen vastpakt en hoe hij weer bij me binnenkomt. Ik kreun niet, ik gil! Wat een stimulatie! Doggy Style FTW! Mijn handen klauwen in het beddengoed. Met resolute en regelmatige bewegingen word ik genomen. Ik voel straaltjes van mijn vocht langs mijn benen lopen.

En dan voel ik hoe hij mijn heupen steviger beetpakt. Ik merk dat hij op springen staat en dit vind ik z geil, dat we tegelijkertijd brullend klaarkomen.


Ik gil het uit en door mijn eigen gil word ik wakker uit mijn fantasie en flikker ik mezelf weer terug in de concertzaal. Ik schaam me. Heeft iemand het door? Ik kijk om me heen, maar de menigte is een deinende massa. Het lijkt erop dat niemand het heeft opgemerkt. Ik zucht opgelucht, maar voel me dan plakken tussen mijn benen. Ik voel en ontdek dat zelfs mijn spijkerbroek nat is van mijn vocht.

Op het podium staat de gitarist, mijn onderwerp van fantasie. De solo is nu afgelopen en terwijl de overige bandleden er ook bij komen, word het publiek wild. Vlak naast me wordt er scherp gefloten.

Na afloop van het concert loop ik naar buiten. De avond is nog jong, wat zal ik gaan doen? Het was een geweldig concert en gezien mijn stemming ben ik nog lang niet van plan om naar huis te gaan. Dan tikt er iemand op mijn schouder. Ik draai me om en schrik van de grote kale brede agressief ogende kerel. Hij heeft een nors gezicht. "Dit is geen gewoonte, ik ben verdomme toch geen postbode? Hier, een briefje voor je." Ik pak het aan en al mopperend draait hij zich om en loopt hij bij me vandaan. Verbaasd lees ik het briefje:

Nooit eerder heb ik een vrouw zo in extase gezien als jij vanavond was.
Kom je naar de artiesteningang?

- De Gitarist


[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 26-11-2009 19:19:08 ]
pi_75041292
Wow, wat een mooie verhalen !!!
  vrijdag 27 november 2009 @ 08:21:02 #22
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_75044280
Binnenkort maar weer eens lezen
pi_75081866
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
pi_75082090
quote:
Op zaterdag 28 november 2009 12:58 schreef kevinoz het volgende:
Volgens mij kan dit topic beter richting kpd geplaatst worden, denk dat er daar miss meer animo voor is, of zie ik dit verkeerd?
Nee, het is geen KPD. Bedoeling is erotiek, spanning en een tot de verbeelding sprekend verhaal. Ook heeft KPD een minder groot publiek en zullen de reacties wat meer "KPD achtig" zijn en dat willen we hier niet.

Daarnaast is er een FB topic voor dit soort opmerkingen en discussies.
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_75082189
oke
  zaterdag 28 november 2009 @ 21:12:06 #26
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75095099
Mijn eerste verhaaltje.....................


Zomervakantie
Het was aan het einde van een zwoele zomermiddag en hij had de hele middag al rond gewandeld in het bos.
Daar was het lekker koel en verlaten, hij was nog niemand tegengekomen.
Genietend van de stilte en de nauwelijks waarneembare dierengeluiden mijmerde hij over de invulling van de rest van zijn vakantie.
Toen hij bij de bosrand was aangekomen en over de heide uitkeek zag hij een tot bankje omgetoverde boomstam.
Daar kon hij even rustig op adem komen en genieten van de omgevingsgeluiden.
Loom ging hij op het bankje liggen en genoot van het door het bladerdak gefilterde licht en het zachte gefluit van de vogeltjes.
Hoelang hij daar al lag wist hij niet, hij moest zijn ingedommeld, toen hij een licht aanraking voelde op zijn mond.
Even dacht hij dat hij gekust werd maar al snel merkte hij dat het toch even anders was.
Hij voelde de heel zachte aanraking van lippen, dwars op de zijne en deed langzaam zijn ogen open om te kijken wat er gebeurde.
Hij keek recht omhoog tegen een dun streepje licht blond haar op een lichtgebruinde huid, een strakke buik en een paar kleine maar stevige borsten.
Voor hij in zijn verbazing kon reageren werd er een slipje over zijn ogen gelegd en kon hij niets meer zien.
De aanraking op zijn lippen werd steviger en nu proefde hij ook vaag maar onmiskenbaar het geile vocht van een vrouw.
Hij werd in hoog tempo opgewonden van deze situatie en wilde zijn handen omhoog brengen om de onbekende vouw aan te raken.
Al snel merkte hij dat dat niet ging lukken, een arm stootte al na een paar centimeter op een bovenbeen en gleed dan tegen een blijkbaar niet geschoren maar o zo vochtig plekje,
de andere hand werd vastgegrepen door een andere hand.
Hij probeerde de situatie te doorgronden maar kon niet bedenken wat er gebeurde en besloot zich rustig te houden en af te wachten.
De smaak in zijn mond werd sterker en een druppeltje geil liep tussen zijn lippen.
Dat smaakte naar meer dus begon hij te kussen en te likken, intussen steeds verder opgewonden rakend.
De geile poes op zijn mond begon steeds heftiger te bewegen en zo het ritme aan te geven.
Zijn stevig gezwollen lid duwde hard tegen zijn sportbroekje en een stevige bobbel werd zichtbaar.
Hij voelde dat zijn sportbroekje omlaag getrokken werd en zijn lid sprong de vrijheid tegemoet.
Een mond sloot zich om zijn inmiddels in volle glorie opgerichte penis en begon deze zachtjes te pijpen en te zuigen.
Als vanzelf gleed zijn hand over het natte spleetje en met twee vingers tegelijk begon hij de vrouw te vingeren, zijn tong draaide en bewoog op volle snelheid.
Hij dacht dat hij ging ontploffen van opwinding, hij hoorde geen vogeltjes meer alleen het steeds zwaardere ademen en kreunen van twee vrouwen.
Net toen hij dacht klaar te gaan komen stopte het pijpen en ging de tweede vrouw boven op hem zitten en begon hem voorzichtig te berijden.
Hij voelde hoe hij op zijn borst naar benedengedrukt werd en de lekkere lipjes maakte zich los van zijn mond.
Nog steeds was kijken onmogelijk, de slip ontnam hem alle uitzicht.
Nog voordat hij de slip van zijn ogen had kunnen schudden voelde hij hoe de vrouw in omgekeerde richting weer op zijn mond ging zitten.
De beide vrouwen bereden hem nu gelijktijdig en intussen kusten en streelden ze elkaar.
Het gekreun van opwinding werd steeds luider en luider en de bewegingen steeds ongecontroleerder.
Al na een korte tijd kwamen ze alle drie vrijwel gelijk tijdig klaar en terwijl hij nog lag na te hijgen stonden beidde vrouwen op.
Pas na enkele minuten drong het tot hem door dat hij nu het slipje kon wegpakken van zijn ogen.
Toen hij de slip wegnam en rondkeek was er nergens meer een vrouw te zien, slecht in de verte in het bos klonken een paar lachende en vrolijke stemmen.
Dat hij het niet gedroomd had werd slechts bewezen door de slip in zijn handen en doordat hij nat was van het geil dat de vrouwen hadden achtergelaten.
Hij deed zijn sportbroekje weer aan en wandelde terug naar huis, mijmerend over hoe mooi zijn vakantie begonnen was.
Hij zou beslist vaak gaan wandelen deze vakantie........

[ Bericht 0% gewijzigd door friemelaar op 30-11-2009 10:23:52 (typo) ]
Open deuren, onweerstaanbaar !
  woensdag 2 december 2009 @ 00:07:39 #27
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75197924
Overweldigende reacties ............. Danku
Open deuren, onweerstaanbaar !
pi_75211394
Ik wacht vol spanning op het vervolg Schrijfkloon!
  woensdag 2 december 2009 @ 22:46:47 #29
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75230777
niet slecht allemaal!

[ Bericht 41% gewijzigd door Muchachooo op 02-12-2009 23:08:27 ]
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  vrijdag 4 december 2009 @ 09:38:14 #30
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_75273224
quote:
Op woensdag 2 december 2009 00:07 schreef friemelaar het volgende:
Overweldigende reacties ............. Danku
tja, ik vind er gewoon niet veel aan, sorry
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_75337125
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
your imagination rules your horizon
  zondag 6 december 2009 @ 23:36:07 #32
281103 friemelaar
Sommigen weten waarom
pi_75355605
Open deuren, onweerstaanbaar !
  † In Memoriam † maandag 7 december 2009 @ 00:11:06 #33
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75356689
quote:
Op zondag 6 december 2009 14:29 schreef Peeweeutrecht het volgende:
Overdonderd

.....En dan opeens neem jij het heft in handen....je pakt mijn handen en bind ze aan elkaar door middel van de handboeien die je onlangs voor deze hete ontmoeting gekocht heb, je blinddoekt me en verlaat de kamer. Stilte…. Doodse stilte… het lijkt uren te duren …..
Dan hoor ik de deur open gaan.. even was het stil en toen getik, getik van hakken heel licht dus het konden geen zware hakken zijn, waarschijnlijk stiletto’s. Zeker weten deed ik het natuurlijk niet en misschien was het wel de wens der gedachte …
Je zei niets maar handelde. Je had een schaar bij je want in mijn geboeide toestand was het ontdoen van mijn kleding onmogelijk geworden, doelbewust en toch voorzichtig knipte je alles van mijn lijf, op mijn boxer na.

Je duwt me op een kleed, dat je van de achterbank van de auto heb gehaald, op de grond en laat me wederom een aantal minuten liggen, het blijkt wel dat jij vanavond alle macht heb, en je bent ook hard op weg om die macht te gebruiken, je zet een speciaal achtergrond muziekje op welke je zorgvuldig uit gekozen heb.

De hele atmosfeer riekt naar sex. De geur van wierrook, de geur van je lichte parfum, de donkere wereld achter mijn blinddoek.

Met verschillende materialen betast je mijn lichaam, ik voel zijde, latex, leer, zelfs wat stoffen die ik niet thuis kan brengen maar die wel heerlijk aanvoelen,dan opeens …. AUW, hitte die meteen overgaat in een tinteling. Dat moet kaarsvet zijn, ik heb het eerder gevoeld en je daar al eens over verteld, wat bij jouw ook interesse met zich meebracht, maar waar het nog nooit van gekomen is om het samen te gebruiken, dit is dus de eerste keer. Je laat het je wel gevallen om mij zo vast geketend te zien kronkelen onder deze plaatselijke hitte.

Maar dan..

Je neemt mijn harde paal heel gulzig in je mond en begint me te pijpen...Ik denk dat ik tegen het plafond schiet, zo lekker pijp je mij..Tegelijkertijd masseer je mijn ballen en gaat er zo nu en dan met je tong overheen... Ik wordt gek. Nog nooit eerder heb je me met zoveel overgave gepijpt, je neemt hem steeds geheel in je mond, diep, dieper, diepst, ik voel mijn eikel achter in je keel tegen je huig aan kloppen en blijkbaar geniet je ervan want een gekreun is het enigste geluid wat je voortbreng.

Je zuigt, likt, geniet en speelt met al dat lekkers wat jij ziet , ik niet, mijn ogen zijn afgeschermd, maar ik niet geniet net zo hard mee.

Even hurk je boven mijn hoofd en ruik ik het geil wat zich in je kutje bevind, je zakt nog verder maar omdat ik niets kan zien ben ik te laat met mijn tong uit te steken om het ook te kunnen proeven. Je geniet van dit spelletje en verandert ook weer snel van positie en uit het bereik van mijn tong.

Dan hoor ik wederom iets, ik kan het wederom niet thuis brengen. Ik voel kou op mijn buik, een spoor ontstaat als de kou naar boven verdwijnt en daarna met een bocht weer naar beneden gaat naar mijn kruis, waar mijn lul nog steeds hard overeind staat.. ook daar kou en een zachte vloeistof die daar op blijft liggen. Ik weet ondertussen dat het slagroom is want je tong volgt het hele spoor om wederom bij mijn lul uit te komen, elk druppeltje lik je op alsof het het laatste is wat je ooit tot je zal nemen, zoveel overgave stop je erin. Lijkt wel of dat je de hele bus heb leeggespoten in mijn kruis zolang blijf je daar likken. Erg…..?
Helemaal niet … ik geniet en zo te horen geniet jij ook.

Dan treed je even terug en gaat zitten in de stoel die in de kamer staat. Net boven mijn hoofd Je bent geil…UBERGEIL na de hele tijd met mij bezig te zijn geweest. Nu is het tijd voor jezelf.

Ik mag niets, moet blijven liggen, mag niets zien, alleen maar horen wat je aan het doen ben. Je pakt je geribbelde vriendje erbij en zet hem aan. Je vibo.. hij verdwijnt in je kut, je bent nat want ik hoor meteen sop geluiden, zachtjes breng je hem verder in maar lang duurt het niet want ik hoor dat je meteen tempo op begint te voeren. Je bent zo geil dat je na een minuut al tegen een spetterend orgasme zit. Een orgasme war je ook alweer de nodige plannen mee heb. Je gaat verzitten zodat je kut precies boven mijn hoofd hangt en je stoot maar door met je vriendje, en dan kom je…… spetterend als alleen jij spetteren kan en je spuit mijn hele gezicht onder, het zachtjes kreunen is inmiddels over gegaan in luid geschreeuw, je laat je helemaal gaan en stoot meteen door voor een 2e nog veel heftiger orgasme, het geil dat uit je kut komt klettert op mijn hele bovenlichaam en gezicht, het lijkt wel een douche, dit is zo’n geweldig lekker gevoel, de smaak, de geur alsjeblieft maak me los en ik zal je neuken zoals we nog nooit geneukt hebben.

Dan na misschien wel 2 uur gebonden en geblinddoekt te zijn geweest mag alles af , de boeien en de oog bedekking. Het is time 2 play together !!

Het neemt enige tijd in beslag om mijn ogen aan het licht te laten wennen, maar wat ik dan zie is heerlijk om te zien, eindelijk heb je dan de laarzen aan waar we beide al tijden over praten, dat aangevuld met een heerlijke geile zwarte latex top met bijpassend kort rokje, en sliploos natuurlijk.

We vertellen elkaar hoe heftig en spannend het was..en hoe aan het begin van de avond
was.......Maar langzaam beginnen we weer...je begint met te zoenen in mijn nek, mijn borst en gaat langzaam naar beneden totdat je bij mijn lul
aankomt die inmiddels groot is geworden.....je begint me een beetje te pesten...maar neemt hem uiteindelijk geheel in je mond en terwijl je dit doet kijk je mij heel geil aan.....’Wat een voltreffer ben jij’
dacht ik in mezelf........Je pijp me weer heerlijk uit jezelf kom je met je geschoren poes op mijn gezicht zitten. Dit is zo geweldig..En vrouw die het initiatief neemt en die ook af en toe de touwtjes in
handen neemt ook wat sex aangaat... Ik neuk me met mijn tong. Mijn tong zit in je kutje en ik kan zien dat je er met volle teugen van geniet.... Wat is dit lekker zeg.... Vervolgens ga je op zijn hondjes liggen...je wilt dat ik je nu al ga neuken maar dat doe ik niet. Met deze houding kom ik achter je knielen en ga zo verder met likken....Ook je kontje sla ik niet over omdat ik weet dat je dit lekker vond......Met vingers in je kut en kontje en zie en hoor dat je er van geniet.....Ik leg je nu op je rug en neem nu het heft over, ik haal de handboeien te voorschijn.....Ik bind je vast en de spanning stijgt weer voelbaar.....nu krijg jij de blinddoek voor.
Nu jij vastgebonden bent ga ik weer verder met dat gene wat ik deed. Nog gulziger lik ik je poesje, en je kut voelt nog natter en nog lekkerder aan......je beweegt roekeloos over het kleed, maar met een paar ferme tikken tegen je billen begrijp je precies wat ik wil…. Tenminste dat denk je….. je top heb ik omhoog geschoven om lekker aan je tepels te kunnen likken, kei hard worden ze en staan fier naar de hemel te reiken. Maar dan laat ik je even alleen

Je begint na enkele minuten te vragen waar ik ben, maar heb niet gemerkt dat ik de kamer heb verlaten om in de keuken de ijsklontjes op te gaan halen.
Na enkele minuten ben ik weer terug je en begin weer aan je te likken alleen heb ik nu de touwtjes in handen en is het mijn beurt om je het gevoel van heet kaarsvet te laten voelen.
Vanaf veilige hoogte laat ik het kaarsvet op je lichaam druipen, eerst op navel niveau en later ga ik naar boven richting je keiharde tepels, om wat te spelen met de temperatuur van het kaarsvet varieer ik de hoogte een beetje, rode vlekjes van de hitte van het kaarsvet verschijnen op je lichaam je schreeuwt het uit van gevoeligheid en geilheid. Tijd om de ijsklontjes het verkoelende werk te laten doen…de uitwerking laat niet lang op zich wachten….helemaal knetter geil ben je en ik maak ik je nu weer los...en manoeuvreer je weer op zijn hondjes....En nu toch ga ik je neuken omdat je daarom smeekt....Terwijl ik je op zijn hondjes neuk doe ik ook een vinger in je kontje.....Je wilt nu dat ik je in je kontje neuk.....En dat doe ik want dit is zo geil...Heel langzaam schuift mijn eikel in je kontje...

Heel langzaam en beetje bij beetje ga ik verder naar
binnen....Totdat ik voel dat je geheel ontspant.......Dan gaat het tempo iets omhoog maar het blijft een laag tempo....Dit voelt zo lekker aan omdat het nog strakker is dan je smakelijke poes.....Ik haal mijn paal uitje kontje en leg je op je rug en neuk je in de ‘schaar’ houding. De houding waarbij we beide kunnen zien hoe je door mij geneukt wordt... even later leg ik je op je buik en kom op je liggen...Zo laat ik mijn paal in je drijfnatte kut schuiven en neuk je ook op deze manier... Kennelijk wind dit je ook enorm op.........Ik voel dat je klaar gaat komen en bij mij zal het ook niet lang duren......Op zij hondjes beveel ik je om je kontje is omhoog te doen zodat je met je gezicht op je kussen ligt. In deze geile houding voer ik het tempo op en neuk je harder en harder, datgene waar je om vraagt...... En ik voel dat het uit mijn tenen komt...We kreunen allebei heel geil en hard.....En schreeuwen het uit!!!! Ooooh wat was dat heerlijk klaar komen zeg.........
We liggen weer op onze rug op het kleed en babbelen en knuffelen wat na waarna we samen ineengestrengeld in een diepe en rustige slaap vallen.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75356974
Amen
  vrijdag 11 december 2009 @ 18:18:46 #35
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75525228
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.

[ Bericht 0% gewijzigd door Poem op 11-12-2009 18:27:53 ]
  zaterdag 12 december 2009 @ 01:33:05 #36
241851 Muchachooo
Kan ook gitaar spelen!
pi_75540197
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
een beetje vreemd, maar het heeft wel iets
Maar doet dat eigenlijk nauwelijks nog.
  † In Memoriam † zaterdag 12 december 2009 @ 02:58:11 #37
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_75541611
quote:
Op vrijdag 11 december 2009 18:18 schreef Poem het volgende:
Droogneuken

Mijn naam is Frank. Ik ben tekenaar. Ik teken eigenlijk alles. Van Disney tot anime. Het schijnt in Japan mogelijk te zijn om met een karikatuurtje te trouwen. Bizar eigenlijk, h? Volgens mij zijn de mensen (veelal mannen) die dat doen gewoon zielige rukkertjes die stiekem comics onder kwakken op het toilet.

Maar laten we wel eerlijk zijn: alle vrouwelijke karikatuurtjes zouden in real life verrekte lekker zijn. Het zou me niet verbazen als striptekenaars ook een beetje obsceen zijn en hun vrouwelijke hoofdrolspeelsters ontwerpen naar hun eigen ideaalbeeld. Denk maar aan Rubine, Natasja, Olga, ja, zelfs Franka. Stuk voor stuk bloedje sexy vrouwen met een volle bos haar, blond of rood, rode lippen, grote borsten, wespentaille, strakke kont en dampende dijen. Ze kunnen er wat van, die striptekenaars!

Mijn potlood krast over het papier. Ter illustratie van mijn eigen gedachten, tover ik de ronde contouren van Jessica tevoorschijn. Dat is pas een wijf. Laten we eerlijk zijn: Roger heeft dat goed bekeken. Wij zijn allemaal stinkend jaloers op Roger.
Inmiddels kijkt Jessica me verleidelijk aan vanuit mijn schets. Ik pak mijn gum en ontdoe haar van haar glitterende - normaal gezien roze - avondjurk. Een kanten setje komt ervoor in de plaats. Ik krijg het warm en bijt op m'n lip.

Dan krijg ik een knipoog van Jessica. What the...? Dan, langzaam, brengt ze haar hand naar haar mond en blaast ze me een kushandje toe, zonder wat voor geluid dan ook te maken. Het kusje komt vanaf het papier naar me toe gewapperd en kletst hard op m'n wang. Een grijze veeg blijft achter.

Stomverbaasd staar ik naar het papier. Jessica steekt haar hand naar me uit. Hij komt uit het papier. In 3D. Ik pak haar hand vast om haar te helpen. Gelukkig heb ik haar op een A2'tje getekend, want anders kwam ze niet verder dan haar hoofd en schouders.
Voor ik het weet, zit ze op mijn tekentafel. Grijze vegen, zwarte, ronde lijnen. Ik voel mijn opwinding stijgen en staar haar aan. Dan pakt ze mijn potlood en tekent op het papier. "Hello," staat er in een spreekballon.

"Hello," zegt ze, met haar welbekende knetterend sexy stem. Als ik niet reageer, pakt ze mijn gum en begint het linker schouderbandje van haar bh uit te gummen. Steeds verder naar beneden. Als ze bij de cup aankomt, is het andere bandje aan de beurt. Ze geeft mij de gum en draait zich om. Zachtjes en met trillende handen gum ik de bandjes op haar rug uit. Dan de sluiting van de bh en de bh zelf. Dit is het meest erotische wat ik ooit heb meegemaakt. Langzaam werk ik naar haar zij. Ze draait zich weer naar me om en ik gum haar borsten vrij. Ik pak mijn potlood en voorzie haar borsten van tepels. Ik zie dat ze direct hard worden.

Mijn hand glijdt naar beneden en ik begin haar broekje uit te gummen. Ergens wel zonde, ik had juist zo m'n best gedaan op het kant. Maar ik moet nu niet zeiken. Ik begin bij het bovenste randje en glij met de gum via haar lovehandels naar haar onderrug. Gelukkig is het een halve string, dus ben ik er zo klaar mee.
Aan de voorkant heeft ze nu een plek met niets. Ik til haar op en laat haar weer op mijn tekentafel zitten. Ze weegt helemaal niets. Dan ga ik tussen haar benen staan en terwijl ik met mijn potlood wijs naar de plek die haar vagina moet worden, vraag ik haar wat ze zelf het liefste heeft.
"Small, tight and waxed," zei ze geil en ik tekende haar doosje. Haar kanten kousen en killer heels liet ik voor wat ze waren. Blijkbaar was het tekenen van die ene spreekballon genoeg om haar te kunnen laten spreken.

Haar papieren hand glijdt over mijn overhemd. En voor n maakt ze de knoopjes los. Dan hou ik het niet meer. Zo snel ik kan, trek ik mijn overhemd uit, haak ik mijn riem los en laat ik mijn broek zakken. Ik spuug wat speeksel op mijn hand en smeer dat op mijn eikel. Op het moment dat ik bij haar naar binnen wil, houdt Jessica me tegen. En dan realiseer ik me dat ze van papier is. Ik ren cq. strompel naar de badkamer en haal een vrouwencondoom tevoorschijn.

Mijn ex-vriendin was namelijk zeer feministisch en vond het vrouwencondoom ht symbool van de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vandaar dat ik zo'n ding nog had liggen.

Al zaklopend met mijn broek op mijn enkels stuiter ik terug naar mijn tekentafel en geef Jessica het ding. Ik zie hoe ze het bij zich inbrengt. Ik sta inmiddels echt op springen en ga weer tussen haar strakke dijen staan. Ik dring het vrouwencondoom binnen en voel dat ik haar wel rg strak heb getekend.
Ik begin te stoten. Grijp haar bij haar billen. Bij iedere stoot ontsnapt er een kreun uit haar mond. Ik laat mijn duim over haar lippen glijden. Ze neemt hem in haar mond. Ook daar voel ik papier. Maar wel een tong. Ik stoot door. Sneller en sneller.

Dan duwt ze me van zich af en gaat voorovergebogen over de tekentafel staan. Die heupen! Haar borsten liggen op het vel waaruit ik haar geschapen heb. Ik spring naar voren en neem haar. Ze klinkt nu hetzelfde als toen ze handjeklap speelde met Marvin. En ik vind het geil, z geil, godverdomme! Ik kan het niet laten om haar een klest op haar perfectgevormde kont te geven.

Ik hou het niet meer uit en ik kom klaar. Ik blaf haar helemaal vol.

Ik open mijn ogen en kijk naar beneden. Jessica is weg. Mijn lul ligt in een vrouwencondoom op het vel papier. Mijn zaad druipt van het tafelblad. Het glijmiddel van het condoom heeft mijn schets vervaagd.

Mijn naam is Frank. Ik ben ook striptekenaar.
mooi verhaal
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_75546950
@Poem: Apart, bijzonder en erg leuk om te lezen!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  woensdag 16 december 2009 @ 21:38:09 #39
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_75705926
Grazi voor de reacties!

Ondertussen wachten we nog gespannen af op het vervolg dat Schrijfkloon zou posten..
pi_76127041
meer verhaalen:d
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76214412
Mooie verhalen zeg. Wacht op het vervolg van Schrijfkloon.
pi_76312353
meer.meer
respecteer elkaar.
geef normaal antwoord.
scheld niet.
pi_76383885
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
pi_76384184
quote:
Op zondag 3 januari 2010 23:52 schreef Blush007 het volgende:
Heeft er iemand de linkjes naar de vorige delen? Ik kan ze niet vinden
Ja, lees de OP maar eens goed.
En dan vooral de voetnoot...
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_76384424
- reactie weg, lees hier maar waarom: Feedback [SEX] -

[ Bericht 83% gewijzigd door Adolecens op 04-01-2010 00:13:20 ]
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_76394640
even bewaren deze.
Op maandag 11 januari 2010 17:45 schreef Natrium het volgende:
Verkapt ik-geil-op-bosjebloemen-topic
Op dinsdag 12 januari 2010 00:54 schreef Suusje-V het volgende:
Bosjebloemen, Pluis_Konijn, pumpkinsoup, Pixie. Suusje-V & Rockabella 'til the end O+
pi_76898933
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:

Ik heb je al in geen maanden gezien. Je bent elke keer ver op reis voor je werk. In die tijd maak ik dan ook veelvuldig gebruik van mijn fantasie, en mijn mooie collectie met speeltjes. Allemaal in een mooie hardroze kleur. Maar uiteindelijk gaan die speeltjes ook vervelen, en wil ik nog maar een ding: Jou!
Vanavond kom je eindelijk weer thuis. De gedachte aan jou alleen maakt me al geil. Ik besluit in een lekker warm bad te stappen, misschien dat ik mijn gedachten aan jou nog even aan de kant kan schuiven…
Maar helaas, op het moment dat ik mijzelf begin uit te kleden, sluiten mijn ogen, en stel ik me voor dat jij dat voor mij doet… Je kust me zachtjes in mijn nek, en streelt de zijkant van mijn borsten… STOP! Ik ging in bad... om niet aan jou te denken.
Langzaam laat ik me in het hete water zakken. Het lekker ruikende schuim, jouw badschuim… Ik ga achterover liggen en sluit mijn ogen. Na een paar minuten voel ik een hand via mijn borsten richting mijn vrouwelijkheid gaan. Mijn ogen springen open, was ik dat? Ik kan ook niet anders dan aan jou denken…
Ik stap uit bad, droog me langzaam af en loop richting mijn kledingkast. Wat ga ik vanavond voor jou aantrekken? Ik trek een minuscuul slipje uit mijn ondergoedlade. Rood kant. Ik weet dat je daarvan houdt. Ik zoek de mooie bijpassende bh erbij. Schoenen. Ik weet dat je van hoge hakken houdt.. en pak daarom mijn zwarte pumps, met een hoge, dunne, zilveren hak. Een mooi zwart kort rokje, en een zwart hemdje met een kanten randje. Nu hoef ik alleen nog mijn make-up te doen.
Ik sta voor de spiegel, kijk mezelf aan. Ik voel me steeds geiler worden. Als je er niet binnen het uur bent, sla ik de hand aan mezelf… veel langer kan ik het niet meer volhouden..
Je belt me op.. of ik naar de stad wil komen, want je wilt gezellig nog een drankje met me doen. Dat heb je gemist. Ik trek een jas aan en loop richting de stad…
Ik ontmoet je in ons caf. Het caf waar we elkaar jaren geleden hebben ontmoet. Ik kus je op je mond. Ik fluister in je oor hoezeer ik je gemist heb, waarna ik zachtjes in je oorlel bijt. Ik voel een rilling door je lijf gaan. Mooi… je weet wat ik wil. Je fluistert terug dat ik me in moet houden, dat jij mij ook gemist hebt, maar ondertussen wrijf je met je duim langs mijn borst.
Dit wordt een strijd. Jij en ik weten dat allebei. Wie gaat dit het langst volhouden? Ik vertel over wat er is gebeurd in de afgelopen maanden. Niet dat je luistert, je bent te hard bezig om je verlangen in toom te houden, terwijl ik met mijn hand je dijbeen, richting je kruis streel. Je zegt dat ik moet ophouden, en kijkt me vol passie aan. Ik geef je een lange kus. Streel met mijn tong zacht over je lippen. Je fluistert dat je gaat betalen. Ik bestel snel nog een rondje, en kijk je triomfantelijk aan. Je noemt me gemeen, ik nip van mijn wijntje en kijk onschuldig naar je op.
Je moet zo onderhand toch weten dat jij even hard gaat lijden als ik dat de afgelopen maanden heb gedaan? Nu je naast me zit, weet ik dat ik op elk moment seks met je kan hebben, en dat maakt het dragelijk. Je bent net als ik altijd geil. En daar hou ik van.
Je trekt me een stuk dichter naar je toe. Zegt me dat je dondersgoed weet waar ik mee bezig ben, maar dat jij dit zult winnen. Ik ben benieuwd, ga jij dit echt winnen? Ik sta op, en loop heupwiegend naar het toilet, jouw blik voel ik branden op mijn achterste. Ik weet dat je me wilt…
Als ik terugkom, heb je je jas al aan. Zelfs al afgerekend. Je houdt mijn jas op, en trekt hem bij me aan. Je duwt me richting de uitgang terwijl je fluistert dat je het niet veel langer volhoudt om alleen maar te kijken en dat je me dolgraag tegen je aan wilt voelen. Ik glimlach en trek je mee naar buiten.
Nu we eenmaal buiten zijn, sla je je arm om mijn schouders. Je kust me zachtjes op mijn hoofd terwijl je mompelt dat je me hebt gemist. Het is even normaal. Gewoon een stelletje wat door de stad loopt. Tot je me een steeg intrekt, en me hard tegen een muur duwt terwijl je me dwingend kust. Je tong speelt met de mijne terwijl je je heupen tegen de mijne drukt. Ik weet dat ik kletsnat ben. Ik wil jou ook, en wrijf zachtjes met mijn hand over je kruis. Je bent al zo hard, ik kan niet wachten… Maar je duwt mijn hand weg, en kust me in m’n nek. Bijt me zachtjes… Je weet dat ik hier gek van wordt… Je gaat met je hand onder mijn rokje, en wrijft met je duim over mijn klit.. Je kijkt me vol spanning aan, en ziet hoe erg ik naar je verlang. Je haalt je hand weg, en trekt mijn rokje weer naar beneden. Je kijkt me glimlachend aan terwijl je me zegt dat ik geduld moet hebben, en slaat je arm weer om me heen om verder naar huis te lopen..
Eenmaal thuisgekomen, werp ik mijn jas op de eerste beste stoel die ik zie, en ik duw je op de bank. Ga wijdbeens bij je op schoot zitten met mijn gezicht naar je toe. Kus je zachtjes op je kaak, kus je zachtjes op je mond. Kijk je aan… Je weet wat ik wil… Je houdt mijn heupen vast terwijl ik ze tegen je aandruk. Ik trek langzaam mijn shirt uit. Ik voel hoe je je adem diep inhoudt. Je mompelt dat je me mooi vind… Ik kus je in je nek terwijl ik je gulp langzaam open knoop en trek je broek met een beetje hulp van jou uit. Ik kijk bewonderend naar jouw mooie harde penis. Ik geef er zachtjes een likje overheen… Ik zie je vol verwachting kijken naar wat ik doe. Ik streel zachtjes het topje van je eikel terwijl ik met mijn andere hand je ballen masseer. Ik zak langzaam met mijn mond over je penis, al likkend en zuigend. Je kreunt zachtjes terwijl je me bij mijn haren vastgrijpt… Je heupen bewegen zich op mijn ritme mee. Plotseling trek je me aan m’n haren bij je op schoot, en mompelt dat ik moet stoppen.. Ik maak je gek…
Je duwt me achterover op de bank en tilt mijn rokje op… Je bijt zachtjes in mijn vrouwelijkheid en likt me door mijn slipje heen.. Ik kronkel heen en weer op de bank… Vlak voor ik kom, draai je me om en trekt me aan mijn heupen overeind. Je trekt mijn slipje aan de kant, en vult me hard en compleet. Hard begin je te stoten… Ik druip van het geil… je trekt me aan mijn haren terwijl je over mijn klit wrijft. Ik gil je naam, en kom trillend klaar… eindelijk…
Je trekt je penis terug uit me… Ik draai me om, en kus je hard terwijl ik op je ga zitten… Je voelt zo goed! Ik beweeg mijn heupen langzaam op en neer, een nieuw ritme neerzettend… Je grijpt mijn heupen en dwingt me je harder te berijden… Ondertussen masseer ik je ballen en kras er zachtjes met mijn nagels overheen… Ik voel je lichaam verstrakken en laat mijzelf nog een keer gaan… We vallen hard uit de hemel… Ik laat mezelf uitgeput op je zakken en begin te lachen… Oh, wat heb ik je gemist!
  zondag 17 januari 2010 @ 15:29:44 #48
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_76925545
quote:
Op zaterdag 16 januari 2010 19:27 schreef SecretLove het volgende:
Oke, stiekem onder een ander account, mijn eerste verhaaltje:
Waarom onder een ander account? Wat een heerlijk verhaal!
pi_76940313
Dank je Poem,

Omdat ik graag een anonieme schrijver blijf
pi_77011452
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')