quote:Op maandag 19 oktober 2009 12:53 schreef Sjeen het volgende:
Sinds dit weekend ook een mooie grote vriezer (235 liter ofzo, 5,5 la en 2 vakken) Voorheen hadden we een tafelmodel (2,5 la en een vak)...
Nu ligt in de grote vriezer:
zelfgemaakte broccolisoep (1 groot en 4 kleine tupperware bakjes)
geblancheerde snijbonen (2 porties)
Vanavond ga ik de kleine vriezer uitruimen, dan kom ik met een update
Ik had mijn nieuwe koelkast bewust uitgezocht op 1 met een iets groter vriesvakje...quote:Op maandag 19 oktober 2009 13:06 schreef Pulsy het volgende:
Naast de standaard ijsblokjes heb ik Mars ijsjes en een pizza voor als ik een keer eten vergeet te halen voor een zondagavond ofzo. Ook hier is het een vriesvakje in de koelkast, dus veel meer kan er helaas niet in.
goed idee,quote:Op maandag 19 oktober 2009 13:33 schreef Karstman het volgende:
fles Nemirov Lex (ja wodka hoort ijskoud)
Ahaquote:
Je hebt een inloopvriezer?quote:Op maandag 19 oktober 2009 13:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Doos spare ribs, 7 kilo prime rib steaks, 10 eendeborstfilets, paar kilo tonijn, sardines, octopus en pijlstaartinktvis, ijsblokjes, frituurhapjes (divers), vietnamese loempias, bladspinazi, 2 kilo chedder, flamkuchen, turkse pizzas, paar broden, zak afbakbroodjes, gebak (donauwellen), rode kool met appeltjes, appeltaart, pak karbonades, varkenshaas, ossehaas en een paar zakjes verse groene kruiden en dat was het wel zo een beetje.
Walkinfridge?quote:Op maandag 19 oktober 2009 14:02 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Je hebt een inloopvriezer?
goeie vrieskast (liebherr hier) blijft wel een 48 uur bevroren, als ie goed vol staat nog wel langerquote:Op maandag 19 oktober 2009 15:00 schreef Razztwizzle het volgende:
Hier ook een grote vrieskast, maar wel met een enorm standaard-lijstje (want een snackliefhebber in huis.. en ik ben het niet)
In de snackla: Frikandellen, kroketten, bitterballen, patat, rosti-rondjes, hamburgers, aardappelrosti.
In het ijsvakje: Perenijsjes van Festini, vanilleroomijs en straciatellaijs.
In de vlees/visla: Kipfilet, schnitzles, tartaartjes, karbonades, runderriblappen, IKEA-gehaktballetjes, soepballetjes, pangasiusfilets en zalmfilets.
In de groentela: Bloemkool, rode kool, sperziebonen, spinazie, doperwtjes, soepgroente
In de kleine la onderin: Bladerdeeg, IKEA-bosbessentaartje.
In de kliekjesla: Kliekje nasi, kliekje chili, kliekje stoofvlees, kliekje bolognesesaus, een bak kippenbouillion, een bak visbouillion en nog drie doosjes waarvan ik geen idee heb wat erin zit en wat waarschijnlijk ook niet meer goed is(ik ben erg slecht in kliekjes).
Oftewel:
1) Als de stroom uitvalt hebben we pech.
2) Als er oorlog uitbreekt kunnen we nog weken uit de vriezer eten![]()
.
Idee was om het aan de katten te geven,quote:
quote:Op maandag 19 oktober 2009 19:02 schreef sigme het volgende:
16 kg boontjes
nog wat zakjes gesneden witte kool
zakjes gare aubergineprut (4 kilo)
krentebrood & gewoon brood
laatste restanten lamsvlees (kilo of 4)
lamsworstje (ook kilo of vier)
Poolse kookworst (4 kilo)
boter
spekblokjes
vetspek
kaas
vleeswaar
ik denk nog een bakje sudderlapjes in sju
bak stoofperen
zo nog wat kant & klaar spul
ijs
ijsblokjes
En het goeie nieuws is: in december moeten er 5 schapen bij in.
Uhh wut? Waarom?quote:
Ik denk om soep van te trekken en mergballetjes te makenquote:
quote:
ja, niet die dingen uit het koekschap dusquote:Op maandag 19 oktober 2009 21:46 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Ik denk om soep van te trekken en mergballetjes te maken
Heb Had je een lekkere buurvrouw?quote:Op dinsdag 20 oktober 2009 10:40 schreef NoCigar het volgende:
Hij is niet zo groot: ijsklontjes, paar halfvolle pakjes diepvriesgroenten, gesneden gember, selderie , gehakt, twee stuken hertenvlees, hoofd van de buurvrouw, brood, bladerdeeg, en idd mastersaus, gamba's.
Ik zou wel een grotere willen maar we hebben daar niet echt ruimte voor, dus houd ik me een beetje in met het maken van boullions en fonds.
Dat rijmt, dus het is waar!quote:Op donderdag 22 oktober 2009 11:05 schreef Schranseman het volgende:
Een vriezer in de schuur voor frituur
Check. Zijn we vorig jaar ook achtergekomen.quote:Op donderdag 22 oktober 2009 11:38 schreef Fogel het volgende:
In Nederland heb je er waarschijnlijk niet zo'n last van omdat het nooit koud is daar (ik heb mijn schuur geisoleerd zodat mijn bier niet bevriest in de koelkast), maar als je een combi-kast met slechts 1 compressor in je schuur hebt en de temperatuur in de schuur is hetzelfde als in de koelkast, dan vriest het vries-deel niet meer. Combi-kasten met een aparte compressor voor vries en koel hebben daar geen last van.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |