"Tappende" Theo Voskamp....The story so far:
quote:
Gevraagd voor direct zelfstandig werkende kok,en part-time
Kenmerken
Werkniveau: LBO / VMBO
Werkervaring: Vanaf 1 jaar
Dienstverband: Vast contract
Type: Geschikt als bijbaan Uren per week: 33 - 40 uur
Beschrijving
Hotel Restaurant ,vlakbij Alkmaar,Hoorn,Heerhugowaard,Spierdijk,Spanbroek ,zoekt voor ons jonge team per direct zelfstandig werkende kok in vaste diens en part-time medewerk[s]ers
voor de bediening,
dagen in overleg,ervaring gewenst,maar niet noodzakelijk.
leeftijd v.a.18 jaar.of je moet van school af zijn en een baan zoeken.
werktijden van 18.00 tot 23.00 uur.
voor meer info kunt U mailen naar miranda@nochebeheer.nl
ook Uw C.V. kunt U hier naar toe zenden.
http://link.marktplaats.nl/283085819
Beste Miranda,
Ik ben al enige tijd op zoek naar een leuk restaurant waar ik me als kok heerlijk culinair kan uitleven en bij het lezen van uw advertentie op Marktplaats en het zien van de bijbehorende foto's voelde het gelijk goed.
Ik zal eerst even wat over mezelf vertellen zodat u een indruk van mij als persoon en kok kan krijgen.
Mijn naam is Theo Voskamp, ben 26 jaar oud en heb al flink wat ervaring opgebouwd in verschillende horeca gelegenheden. Ik ben op 16 jarige leeftijd begonnen als glazenophaler in onze lokale discotheek "de Verkensschuur" te Varseveld. Elke vrijdag en zaterdagavond heb ik daar met liefde de glazen verzorgd tot ik op mijn 18e daar achter de toog mocht staan. Met veel plezier heb ik een jaar lang getapt en gemixt en stond ik al snel bekend als "Tappende Theo" omdat ik in een razend tempo pilsjes kon tappen. Dit heeft mij zelfs een 2e plaats opgeleverd op de Nationale Biertapwedstrijd van 2001, hoewel ik eigenlijk de winnaar was aangezien ik de publieke steun had en het overduidelijk was dat de jury steekpenningen had aangenomen (hierover kan ik indien nodig over uitweiden).
Op mijn 20e moest helaas "de Verkensschuur" sluiten wegens financiële problemen en ben ik via via in de keuken beland van Bistro "Het Garpje". Hier mocht ik in het begin alleen nog de koude kant verzorgen maar de chef zag al snel dat ik aanleg had voor een carriere in de keuken. Ik heb dan ook tot mijn 24e in "Het Garpje" van dinsdag tot zondag elke avond de heerlijkste gerechten bereid, van gestoofd konijn (hier zijn franse hangoren zeer geschikt voor) tot foie gras.
Op mijn 24e zijn we met een bedrijfsuitje van "Het Garpje" naar een slachterij gegaan en daar heeft een verschikkelijk ongeval bijna een einde gemaakt aan mijn keukencarriere. We mochten grote stukken vlees in een gehaktmolen gooien en door een onfortuinlijke botsing met mijn collega Perry uit de bediening verloor ik mijn evenwicht en ben met mijn handen in de gehaktmolen terrecht gekomen. Vanaf dat moment tot aan de operatiezaal kan ik niets meer herinneren maar uiteindelijk hebben de artsen mijn beide onderarmen tot aan de elleboog moeten amputeren. Na 8 maanden revalidatie ben ik in contact gekomen met een specialist in protheses en deze heeft voor mij een speciale prothese set gemaakt waarmee ik zonder hulp verschillende soorten keukengerei kan klikken in mijn onderarmprothese.
Ik twijfel er niet aan dat dit voor u zeer vreemd overkomt maar ik heb na enkele maanden oefenen in de keuken van "Het Garpje" een eigen kookstijl ontwikkeld waarmee ik bijna terug ben op mijn oude niveau. Ik hoop dan ook dat u door mijn handicap heen kan zien en mij dan ook de gelegenheid wilt geven om een demonstratie in uw keuken te komen geven. Al het keukengerei dat ik de protheses past kan ik zelf verwisselen op de garde en kaasschaaf na, hierbij zal ik even snel hulp nodig hebben maar dat is niet benoemenswaardig.
Hoe dan ook hoop ik uw interesse gewekt te hebben en ik kijk uit naar uw reactie.
MvG,
Theo Voskamp
** REACTIE **quote:
Goede morgen
ik lees zojuist de doorgestuurde mail van mijn vrouw ( ik was enige dagen uitgeschakeld ) en hebben zojuist een nare ervaring met een kok met een arm achter de rug.
Dat wij iemand grag de kans geven mogen blijken dat we deze persoon hadden aangenomen ofschoon het voor ons onbegrijpelijk was dat hij dat zou kunnen.
Hij heeft bijna 4 weken tot volle verbazing gefuncioneerd en ging weg met de mede deling tot morgen,dat was 4 maanden geleden,nooit meer iets van vernomen,dit om aan te geven dat we wel geloven in (gehandicapte )
U kunt met mij een afspraak maken indien u dat wenst en dan kunne we het er over hebben
mijn no is 06-51506572
te bereiken dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur
Met vriendelijke groet,
de Gouden Karper.
K van den Bemt.
Goedemorgen Heer van den Bemt,
Wat een verhaal! Dat de kok u zo in de steek heeft gelaten na zoveel welwillendheid aan uw kant, ik denk dat we in dit geval toch wel kunnen spreken van een "eenarmige bandiet"! Ik ben blij dat u zo open staat voor de gehandicapte medemens en dat u niet met enige scepsis reageert. Dit geeft mij ook meer vertrouwen voor de kookdemonstratie die ik graag wil geven, want zien is geloven! Al is dat in mijn geval maar met 1 "goed" oog. Door uw vriendelijke en begripvolle reactie wil ik toch iets meer uit de doeken doen, ik heb namelijk een lui oog. Hierdoor kan ik misschien wat slaperig / ongeïnteresseerd overkomen maar dat is uiterlijke schijn!
Al met al kan ik niet wachten om mijn kookkunsten aan u te vertonen, wanneer schikt het u voor en op welke locatie?
MvG,
Theo Voskamp
** REACTIE **quote:
Goedemorgen heer voskamp,
mijn man is op dit moment ziek
maar zal U zo spoedig mogenlijk uitnodigen
voor een gesprek.
Mvg,
Miranda van den Bemt.
Beste Miranda,
Wat vervelend dat uw man ziek is. Misschien is het een idee dat ik bij u thuis een kookdemonstratie kan geven? Ik zorg ervoor dat de Mise en place klaar is voor ik vertrek zodat ik bij u thuis gelijk aan de slag kan!
Ik zal dan gelijk wat vruchtensmoothies voor uw man maken zodat hij flink wat vitaminen binnen krijgt. Ik hoop overigens dat het geen bezwaar is dat ik mijn getrainde Duitse Dog Günter meekomt, hij draagt namelijk al mijn keukengerei.
MvG
Theo Voskamp
En we wachten vrolijk op een reply