quote:Op vrijdag 9 oktober 2009 19:42 schreef renzell het volgende:
OMG Mellow!![]()
![]()
![]()
Zojuist heerlijke roti gemaakt!
@ Mellow; ik heb de kip behalve met de massala ook flink ingewreven met knoflook. Uiteindelijk wel maar 1 madame Jeanette gebruikt, omdat ze zo ontzettend pittig waren. Dit heb ik, met de ui, bouillonblokken, tomatenpuree, massala en knoflook, uiteindelijk 2 uur laten sudderen, tot de saus helemaal ingedikt was. Toen heb ik de kip helemaal van het bot afgetrokken. En ik had heerlijke roti's en kouseband van de Indiër, dus wij hebben ons buikje hel-le-maal rond gesmuld!![]()
meestal vind ik vers lekkerder dan kant-en-klaar maar echte slagroom of banketbakkersroom vind ik echt niet lekker, veels te zwaar. Spuitslagroom daarentegenquote:Op zaterdag 10 oktober 2009 14:55 schreef Pietverdriet het volgende:
espressso en zelfgebakken appeltaart met verse slagroom (geslagen, niet uit de spuit)
pastasaus carbonara van maken met spekjes of hamblokjes, kaas en wat kruiden erbij.quote:Op zondag 11 oktober 2009 10:50 schreef computergirl het volgende:
ik heb doperwten, champignons en een restje creme fraiche dat op moet. Dus daar ga iets van maken vanvond..
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |